Просмотр полной версии : Воины УПА - Украинская повстанческая армия. Кто они?
No Stress
06.11.2010, 18:27
Костя сказку я зделал былью .........обясню тебе самою бональную схему 20тон мяса в той же Польше ето примерно 20 тис евро попадая они на Украину в какие деньги они превращаютса *если оптовая цена 20 гривен ..подем примерно 90 ..100 % так шо умойся Костя ..... *и поплачь в свой гороховый суп *и ничево я те больше доказывать не собираюсь ...гуляй мальчик
тогда переведите "файна(о)" я так понял это что то с венгерского
Костя сказку я зделал былью .........обясню тебе самою бональную схему 20тон мяса в той же Польше ето примерно 20 тис евро попадая они на Украину в какие деньги они превращаютса *если оптовая цена 20 гривен ..подем примерно 90 ..100 % так шо умойся Костя ..... *и поплачь в свой гороховый суп *и ничево я те больше доказывать не собираюсь ...гуляй мальчик
Сегодня 21:27
Будет продолжаться взаимное хамство - пойдёте в ЧС,
No Stress
06.11.2010, 19:22
Тарасенко к вам вопрос куда посты деваютса там ведь матов небыло просто литературное выражение мысли ....или вы так за Костика пережыаете шоб по правилам групи ево не зачеесить ?? хамить етот москаль ж первым начал
одно из значений "идиот"-Ср. также греч. ??????
‘живу, пребываю отдельно, особняком, сам для
себя’, ‘отличаюсь (от других)’.
Идиот - врожденная особенность некоторых индивидуумов, морфологическое свойство мышления, деконструируещее психику по определенному архетипу (собственно идиот - персона, обладающая таким свойством).блин а вот это определение четко подходит к бандерлохам:-D :-D :-D . как то я сразу не заметил
No Stress
06.11.2010, 19:31
По гречески жыву будет ....zisyme.. а idios (идиот )по нашемо переводитса как одинаковый
Я представляю Костя и бандеривка анекдот на всю жизнь
No Stress
06.11.2010, 19:32
С переводом у тебя Вова туго ...че ты сам на себя наговариваеш???
Не знаю кто "лучше" *кто "хуже" * самое наглядное чистилище * всего - это армия. *За шесть лет насмотрелся усякого, но *непосредственное * участия принимал только во времена срочной службы. *Тенденция такая, *чем выше в горы тем человек * бесстрашней, * равнинным * * украинцам * как и *русским * гордится *нечем. *Это я к тому, *что вы тут усе "сильные" и "смелые" *в жизни будь вы такимижа уже каммунизьм был бы построен.
и жыву за принцыпом ....деньги мусор !
Вань, да я смотрю что-то у тебя и фотки тоже мусор! Куда фотку *подевал???
Ребятки, не переживайте воны там только гусей разводят
No Stress
06.11.2010, 19:36
Яночка *фото от вас спрятал шоб она у вас желание похоти не вызывало ....
No Stress
06.11.2010, 19:36
А то както некрасиво.... бандеровец и москалька
обясню тебе самою бональную схему 20тон мяса в той же Польше ето примерно 20 тис евро попадая они на Украину в какие деньги они превращаютса *если оптовая цена 20 гривен ..подем примерно 90 ..100 % так шо умойся Костя .....
ВАНЯ, ТУТ КОНТРАБАНДОЙ ПАХНЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Stress
06.11.2010, 19:41
Ну так ненюхайте Яночка раз вам пахнет просто кушайте покупая по 50 гривен за кило .......
Яночка *фото от вас спрятал шоб она у вас желание похоти не вызывало ....
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ваня, ты слишком хорошо о себе думаешь!!!!!
ВАНЯ, ТУТ КОНТРАБАНДОЙ ПАХНЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!! а чем еще заниматься?:-D свои 200% ванька снял, тухлятина дальше покочевала, к востоку до 50 как раз дотянет:-D . ванька таможня много берет?:-D , или как в старые добрые времена через тунели бандеровские, тогда я понимаю твою любовь к ним:-D . поделись тунельчиком у меня паспорт просрочен, а через месяц по работе в Австрию надо лететь
Ну так ненюхайте Яночка раз вам пахнет просто кушайте покупая по 50 гривен за кило .......
Вань, я тока человечину ем! У тебя через границу такое мясо не везётся!!!
No Stress
06.11.2010, 19:46
Вова да без проблем за енную суму можна тебя и в Австрию даже без паспорта .....а таможня как обычно плюс гаи ну и тд ....
No Stress
06.11.2010, 19:47
Сочуствую Яночка *че уже собачатина с кошатиной кончились ??? у вас прям как в блокаде
Ваня ну про ГАИ опустим, эти шакалы везде одинаковые, хотя ваши еще твердолобые до ужаса.
че уже собачатина с кошатиной кончились ???не кончилась, а надоела. мясо собаки красное как и медвежатина, и сладкое на вкус, но мне не понравилось, хотя китайский шеф-повар распинался. гаденыш, славо богу тараканов не предложил, но змеюка в водке это супер закусон:-D
Если интересуешся блюдами из экзотических животных, Вань, то для тебя конэшно найдёмс!!!! У нас для тебя тока свежак из мяса собак и кошек!!!
Яна бандерлохи не вкусные, йаду много отмачивать надо долго, себе в убыток:-D
No Stress
06.11.2010, 19:54
Нет Володя у гаи своя такса они от границы сопровождают енный груз иногда с мигалкой .приспособились ети спиногрызы.. ето у них теперь такой бизнес ....теперь недостаточно просто через границу проехать как извесно мимо гаи непроскочиш .....
за енную суму можна тебя и в Австрию даже без паспорта .....а таможня как обычно плюс гаи ну и тд ....
У Вани в паспорте фотка нужна была, так он из однокласников вырезал *и в паспорт свой влепил!!!
No Stress
06.11.2010, 19:56
Нет Яночка спасибочки я мясо почти не ем иногда шашлычек и все ....мне больше рыба нравитса че в меню предложыть можете ??? окромя кошатины с тузиками
Если фотоальбомчик маленький и тоненький, а фотография одна и страшненькая, то это паспорт.
Дядя Стам
06.11.2010, 19:57
Андрей(Андрійко) Тарасенко
АНДРІЙКО * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ну хто б говорив про ПЕРЕХІД НА ОСОБИСТОСТІ,а Вам би краще помовчати.
Сегодня 19:45
Сьогодні 20:19
А ось де:
Сьогодні 18:07
Леся, у Вас точно в роду євреїв не було?
Питанням на питання - щось дуже схоже........
Сьогодні 17:55
Пропал Боря........ *Правда она вещь неприятная, а тем более для столь самовлюблённых особей.........
Сьогодні 17:18
No Stress
06.11.2010, 19:58
Яночка в какой именно у меня их теперь два будет один Украинские другой круче ....в какой именно ???
че в меню предложыть можете ??? окромя кошатины с тузиками
Вань, а шо мы разве хотели что-то предложить?????
мимо гаи непроскочиш тцсуки
у меня их теперь два будет один Украинские другой круче ...
Круче некуда. Украинцы нашлись! Какой второй паспорт? Загранпаспорт? И шо, от этого уже крутняк неслабый?
No Stress
06.11.2010, 20:02
Ну как ...то для тебя конешно найдемс ...твои слова Яночка или ты по тихому сезжаеш ??? че кусочек тузика жалко стало
Ванька шо закон нарушаешь? ну два паспорта. нехорошо, вроде как к цивилизации хочешь приобщиться, кто дал? поляки? или румыны раздали
Ваня, слова найдёмс и предложим, немного разные по значению!!!! Ты не находишь???
Леся, у нас тут чисто обсуждение меню!!!
No Stress
06.11.2010, 20:05
Ну если для тебя загран паспорт крупняк то сочуствую Яночка ......нет у меня еще круче
Яна там поголовно народ двойное имеет, так сказать запасный путь, на счет национального патриотизма это треп иннетовский чтоб русских подраконить
Дядя Стам
06.11.2010, 20:06
Пані Шак, жахи звичайно........ *А що стосується Вашого сарказму - розкажіть про то полякам і євреям.
Сьогодні 22:16
а ось що пише єврейка:
мария КОЛЕСНИК
ТАК * ВОНО *Є...АБО ВИГАНЯЮТЬ * З СВОЄЇ *ЗЕМЛІ....Я ЕВРЕЙКА *, АЛЕ ЗАБОВЯЗАНА ЖИТТЯМ ВОЇНАМ *УПА...ЯКІ *ДО *РЕЧІ *ЗАНЕСЕНІ *В *НАШУ *КНИГУ ПАМЯТІ І ПОЧЕСТІ...І ХАЙ ЇНЯ *ПАМЯТЬ *І СЛАВА *БУДЕ *НА ВІКИ..І ПАНА СТЕПАНА БЕНДЕРИ *
Сьогодні 17:22
------------------------------------------------------------------------Мойсей Фішбейн: Якби я жив у той час і був навіть не молодою людиною, я б усе одно пішов до Української повстанської армії. УПА була єдиною армією, яка воювала за незалежність України. До якої армії ще я, український поет, міг піти!
а тарасенко & ко. все совєтську пропаганду повторюють
не надоїло, тарасенко?
товчете ж воду в ступі - ніхто і так не повірить;-)
......нет у меня еще круче
Ваня, ты Украинец или где??? Разве может Украинец иметь 2 гражданства?????
No Stress
06.11.2010, 20:08
Нетушки Яночка неотмазывайся и с меню не соскакивай ..... а то за такое ремнем до по голой попе
Ну если для тебя загран паспорт крупняк то сочуствую
А что для тебя крупняк, истинный Украинец!?
Аз Есмь Царь
06.11.2010, 20:08
Каждый патриот просто обязан иметь два гражданства.
No Stress
06.11.2010, 20:12
По закону Яночка неможет вы правы ...придетса отказатса от Украинской корочки *..ой плакать буду
No Stress
06.11.2010, 20:13
Каждый патриот и имеет два паспорта ....а че невидно
Каждый патриот просто обязан иметь два гражданства.свидомый патриот:-D
No Stress
06.11.2010, 20:15
Да Вова обязан а ты че завидуеш ??? што в Австрию просто так непускают визу требуют *???
а то за такое ремнем до по голой попе
Лесины принципы воспитания!!!
придетса отказатса от Украинской корочки *..ой плакать буду
Херовы Украинцы!
No Stress
06.11.2010, 20:26
Нет Яна ремнем ето дедовы ...я украинец 50/50... метис по вашему так шо мне и все карты в руки ........
Ванька у меня открытая шенген, и с визами проблем вообще не существует, не я за это беспокоюсь а наши немецкие партнеры. так шо я не шакалю и паспорта втихую незаконно не беру, не мое это.:-D . а в австрию билет заказан да и паспорт в порядке;-)
Фсё, Ваня, я еду с Володей за границу, с ним безопасней;-) Так шо извени!!!
No Stress
06.11.2010, 20:32
Мне *гражданство для другой цели нужно с укр паспортом я немогу заниматса тем чем хочу ...а по другому зеленый свет ....ето все чисто матереализм да и уезжать я никуда не собираюсь ...... только ненька Украина
No Stress
06.11.2010, 20:34
Так вас Яночка я бы с собой и небрал .... ....
Аферист ты Ваня, а на Донбасс гонишь. Там ещё кто-то в другой теме про шапки что-то гавкнул! Пусть тут почитают про "честных"
правильно Яночка потому что у меня законно все, (а по секрету и секрьюрити немцев сопроваждают, понты дороже денег:-D )
Так вас Яночка я бы с собой и небрал ...
Так я бы с вами ещё и не поехала!!!
No Stress
06.11.2010, 20:36
Яночка хоть один мой пост где на донбас гоню ??? в студию пожалуста .... или просто станете тарахтелкой.....
Яна, просто Таня с базара пришла, о чем еще трепаться когда покупателя нет? вот про какие то шапки и трут языки:-D
Тарахтелкин, это ты, Вань, читай свои мемуары!!!
Сочуствую Яночка *че уже собачатина с кошатиной кончились ??? у вас прям как в блокаде
Ваня, и всё же какое дерьмо ты в Украину тянешь, об Украинцах вообще не заботишся, у тебя в глазах тока($) ($) А как же здоровье Украинцев??? Ты бы лучше свиноводством занялся, или гусей разводил!!!
No Stress
06.11.2010, 20:43
Тарахтелка ты Янка плюс блондинка *че ты себя со всем донбассом то сравниваеш если речь идет только *о твоем меню .......
че ты себя со всем донбассом то сравниваеш
Так ты ж Ваня то ко мне на ТЫ, а то вдруг , ни с того, ни с сего "У ВАС"!!!! :-O На Вы что ли перешёл??? Какой организованный и интеллегентный мальчик!!!
No Stress
06.11.2010, 20:47
А кто сказал че у меня нету интереса в агро комплексе ?? оч прыбыльное дело особенно молочный спектор даже не мясной . Только завод по переработке штоб построить у нас нужно в раза три больше ево стоимости вложытса ..а насчет здоровя так ето проблема *каждова ...ненравитса не бери ...у нас рынок и демократия ...
Да не построишь ты никакого комплекса!!!! Трёп один!
No Stress
06.11.2010, 20:52
Конешно не построю с такой то властю и законной базой.......где один резон воровать .....
А при ТЮле за 4 года чего не построил???
No Stress
06.11.2010, 20:57
При Юльке намного хуже было... и я в те годы *был на гос службе *времени нехватало ..да по сути как и сейчас пока пенсию не оформлю ......
Аристотель
06.11.2010, 21:03
По работе, часто приходится быть в России, на севере и дальнем востоке, там много работает наших хлопцив и многие имеют два паспорта. Так проблем меньше с властями, да и заработок повыше.
Только из-за работы, тоже многие принимают российское гражданство( хоть его не так-то просто получить). На Камчатке спросил: Вы же с ЗУ, таки щири украинци и москальский паспорт.
На, что мне ответили: Нам похеру какой поспорт, нам семьи кормить надо.
Виртуальный Фант
06.11.2010, 21:42
Добавлю о бандеролвцах:
"Но есть у меня сильное подозрение, что значительная часть этих упистов в иной обстановке могла бы проходить по категории обычных дезертиров. Вспоминается разговор с одним бывшим «бандеровцем». Я ему что-то об идейной борьбе за самостийность, а он в ответ: «Какая там самостийность! На фронт не хотелось, вот и рванули по лесам».
Когда Красная Армия вошла в Западную Украину, была развернута сеть военкоматов и призывных пунктов. А вот организовать призыв в армию оказалось не так-то просто. Многим новобранцам сначала надо было еще и советское гражданство получить. А тысячи действительно рванули по лесам.
И оказалось, что в той ситуации для желающих отвертеться от фронта одно из самых выгодных было «закосить» под бандеровца.
Поясню. Тогдашний Уголовный кодекс в статьях о воинских преступлениях за дезертирство (уклонение от призыва) предусматривал наказание. В мирное время в худшем случае давали 5 лет. Во время же войны ситуация изменилась. С дезертирами розговор стал коротким — высшая мера. В реальности применялась очень редко. Дураков не было. Дезертирам (а таких случаев за войну было 376 тыс.) впаивали штрафные роты (вот каков был их главный состав, а не уголовники и невинные жертвы особистов, как изображают сегодня в душещипательных фильмах) и все равно отправляли на фронт.
Пойманному дезертиру приходилось туго, поэтому многие хлопцы, поразмыслив, являлись из леса с повинной. А вот по сути такой же «уклоняющийся от призыва», но задержанный с бандеровской литературой, а то и оружием, проходил уже по другой категории. Подобному «бандеровцу» могли в худшем случае влепить «десятку» лагерей (для боящихся фронта как огня и это было за благо), но обычно давали 6 лет поселений (бесконвойное содержание и зачет в трудовой стаж). Была у бандеровцев и возможность избежать наказания — воспользовавшись амнистией, тоже явиться с повинной. А после Победы и майской амнистии 1945 г. уже и фронт был не страшен (а 30–40-летних уже и не призывали), и из леса вообще повалили гурьбой."
Вот такой "хэроизм"....
Виртуальный Фант
06.11.2010, 21:46
продолжу:мы не можем испытывать теплых чувств к бандеровцам. Но не должно у нас быть и снисходительных взглядов на банды дезертиров, неважно, изображавших или нет из себя идейных самостийников. Пока наш народ, исполняя гражданский долг, воевал на фронте или надрывал жилы в тылу, приближая Победу и поднимая страну из руин, эта публика за счет мужества одних и сверхнапряжения других, отсиживалась по лесам, спасая свои жалкие жизни.
Но и в лесу их зачастую поджидали неприятности, особенно если на них накладывали лапу настоящие «регулярные» бандеровцы. Тогда их судьба, как и других, насильно «мобилизованных» в УПА под угрозой расправы с семьями, была незавидной. Бандеровцы рассчитано старались их «повязать кровью», привлекая к своим лютым расправам над мирным населением, чтобы не было возможности пути назад. А такие возможности в виде амнистий для тех, кто не участвовал в карательных акциях, советские власти широко предоставляли. Бандеровский автор Л. Шанковский в «Історії українського війська» (1953) перечисляет такие: в марте и ноябре 1944, в мае 1945, в декабре 1947, в декабре 1949, и признает, что сдавались многие. Всего с февраля 1944 по июнь 1946 пришло с повинной 114880 человек.
С нежелающими «вязаться кровью» жестоко расправлялась СБ — зловещая бандеровская «Служба безпеки». По показаниям эсбиста Федора Воробца, подручного «Далекого»: « Массовое истребление участников ОУН-УПА действительно имело место. Достаточно сказать, что в одном Сарненском надрайоне (Березне, Клесив, Ракитне, Дубровица, Давид-Городок) подчиненными мне эсбистами УПА согласно поступивших ко мне указаний в 1945 г. было уничтожено 6.000человек и много мирного населения».
Виртуальный Фант
06.11.2010, 21:48
И еще немного:
...После войны прошло много судов над бандеровскими убийцами. На вопрос председателя народного суда к подсудимому О. Ковалю, почему бандеровцы уничтожают младенцев, подсудимый, не раздумывая, ответил: «Такие директивы дал нам провод ОУН. Нам приказано во время налетов на село никого не щадить. Это делали мы для того, чтобы нас боялись и уважали как грозную силу». «Что же злого сделал вам трехмесячный ребенок?» «На детей падает кровь родителей», — цинично ответил бандит.
Причины звериной жестокости бандеровских душегубов лежали не только в стремлении «повязать кровью», но и в культе «творческого насилия», «освобождении бестии в украинском человеке» (по Д. Донцову, главному идеологу «интегрального национализма»), и в давних организационных традициях УСС — УВО — УПА (принцип: «Щоб згуртувати товариство, треба когось спільно вбити»).
«Наша власть должна быть страшной», — так наставлял и завещал Степан Бандера...
No Stress
06.11.2010, 22:16
Бандера никогда неговорил ..наша власть должна быть страшной .ссылочку пожалуста ...и еще одно в одном вы правы ничем окромя крови надежно не повяжеш ........
Дядя Стам
06.11.2010, 22:18
засланий казачок "Остап",
там, де ви цю дурню здерли, є такий коментар:
більшого бреду ще не читав ніколи...
цікаво чому там де були "люті розправи" над мирним населенням, і спиряли фашиській окупації і фінансувалися Гітлером...до сих пір яро підтримують Героїв визвольного руху, будують їм памятники і ставлять хрести на могилах...Чому там де ніколи не було повстанців найбільше кричать про їх звірства...Чому "пасобнік Гітлера" митрополит Шептицький переховував євреїв від фашиської розправи, і Ізраїль нагородив його почесними медалями за ці подвиги посмертно (дореці замученого в совєцких конлагерях)...
Советів в 39р теж з квітами зустрічали у Львові...(чому ж їх зараз на заході проклинають)...
Який тоді смисл хлопцям з УПА було до 60 років продовжувати бородьбу з НКВД якщо 2 світова закінчилася- якщо вони воювали за фюрера то тоді би склали зброю і розійшлися по колгоспах...чому "пособнік Гитлера" Бандера з перших днів війни просидів в НІМЕЦЬКОМУ концлагері, а його 2 братів було замордовано в Освенцемі...чому перед "Операціею Цитадель" СССР забезпечувало УПА зброєю і амуніцією( може тому шо німці взагалі немали контролю на всьому Полісі де діяла майже півмільйонна повстанська армія і дестабілізовувала тил фашистам)...Чому де Голль в мемуарах пивав "як би в мене була така армія як УПА німецький чобіт ніколи би не топтав французьку землю"...Чому в Нюрнберзькому процесі не було ні одної справи по ОУН-УПА, хоча савєти малиби сприяти цьому...
Таких чому можна навести тисячі, а от розумна людина небуде шукати відповіді в совєцкій і теперешній шовіністичній пропаганді а в своїй ГОЛОВІ...якщо звичайно та зазомбована голова ще може логічно думати....
Виртуальный Фант
06.11.2010, 22:24
Из высказываний лидеров ОУН-УПА и о них:
«Об украинских массах говорить поздно. Мы их плохо воспитали, мало убивали, вешали. Теперь надо думать о том, как сохранить организацию и захватить власть».
Из речи Р.Шухевича на собрании ОУН в селе Сороки близ Львова (весна 1944 г.).
На ІІІ (февральской 1943 г.) конференции ОУН было решено: «Используя фронтовой хаос, провести поголовную чистку вражеских украинскому национализму элементов», в том числе и в собственной среде. Выполняя директиву ОУН — Бандеры, Шухевич отдал приказ: «Поспешить с ликвидацией поляков, уничтожить их под корень, чисто польские села сжигать, в смешанных селах убивать лишь поляков... К жидам относиться так, как и к полякам и цыганам: уничтожать беспощадно и никого не жалеть... Беречь врачей, фармацевтов, химиков, медсестер, удерживать их под охраной в полевых госпиталях и следить за их руками... После окончания работы без объявления ликвидировать». В 1944 году, находясь в «немецких застенках» (был временно изолирован с помощью домашнего ареста за строптивое поведение на службе абверу. — В.П.), Бандера прислал Шухевичу сверхсекретное послание. «Под влиянием большевицкой действительности, — писал вождь ОУН, — менее стойкие элементы (из националистических рядов. — В.П.), безусловно, в абсолютном большинстве перейдут на сторону советов. Они в два раза опаснее для нашей дальнейшей работы и их возможный переход... подорвет престиж ОУН и УПА, а их борьба, на которую они активно пойдут вместе с большевиками против ОУН, исключит любую возможность нашей подпольной работы... А потому необходимо немедленно и как можно более тайно, во имя большого национального дела, ликвидировать вышеупомянутые элементы двумя путями...»
Первым путем для С. Бандеры было направление ненадежных подразделений в бой — на неминуемую смерть, вторым — уничтожение «предателей» при участии службы безопасности ОУН. Конкретизируя советы главного руководителя, Шухевич приказал: «...добиваться, чтобы ни одно село не признавало советскую власть. ОУН должны действовать так, чтобы все, кто признает советскую власть, были уничтожены. Не брать на испуг, а физически уничтожать!»
No Stress
06.11.2010, 22:30
Остап вы етих страшылок где начитались ??? *ссылочку пожалуста .... чисто поприкалыватса
Дядя Стам
06.11.2010, 22:30
ця фігня - з ось цього сайту:
http://1941-1945.at.ua/forum/3-795-1
якщо подивитися на цей сайт, то ясно, що заснований він якраз тими окупантами нашої землі, які поводилися не краще, ніж німецькі - русконациками.
дописувач - "майор"; знаю одного, Желудков на прізвище, який виступає на однокласниках під кличкою "майор"; може той самий?
і ось ще що цікаве:
Хотим выразить слова благодарности нашему главному другу и партнеру, благодаря помощи которого, наш сайт продолжает свою работу, депутату Одесского горсовета Алексею Гончаренко. Кандидату на должность - мэра Одессы.
таким чином Гончаренко робить собі рекламу - дешевою антиукраїнською пропагандою
Дядя Стам
06.11.2010, 22:32
а засланий казачок продовжує флудити.
цілу зміну флудити будете?:-D
Виртуальный Фант
06.11.2010, 22:50
Леся Черныш:Чому "пасобнік Гітлера" митрополит Шептицький переховував євреїв
Да Шептицкий как политическая проститутка, и нашим и вашим:
Письмо Шептицкого Гитлеру:
"Его Высокопревосходительству, фюреру Великонемецкой империи Адольфу *Гитлеру Берлин Рейхсканцелярия. Ваша Экселенция! Как глава Украинской греко-католической церкви, я * передаю Вашей Экселенции мои сердечные поздравления по поводу овладения столицей Украины, златоглавым городом на Днепре - Киевом!.. Видим в Вас непобедимого полководца несравненной и славной Немецкой армии. Дело уничтожения и искоренения большевизма, которое Вы, фирер Великого Немецкого Рейха, поставили себе целью в этом походе, обеспечивает Вашей Экселенции благодарность всего Христианского мира. Украинская греко-католическая церковь знает об истинном значении могучего движения Немецкого народа под Вашим руководством. Я буду молить Бога о благословении победы, которая станет гарантией длительного мира для Вашей Экселенции, Немецкой Армии и Немецкого Народа.С особым уважением Андрей, граф Шептицкий - митрополит" (Бывший ПА ИПП при ЦК Компартии Украины, ф. 57, оп. 4, д. 338, л. 131-132).
А вот письмо Шептицкого Сталину:
"Правителю СССР, главнокомандующему и великому маршалу непобедимой Красной Армии Иосифу Виссарионовичу Сталину привет и поклон. После победоносного похода от Волги до Сана и дальше, Вы снова присоединили *западные украинские земли к Великой Украине. За осуществление заветных желаний и стремлений украинцев, которые веками считали себя одним народом и хотели быть соединенными в одном государстве приносит Вам украинский народ искреннюю благодарность. Эти светлые события и терпимость, с которой Вы относитесь к нашей Церкви, вызвали и в нашей Церкви надежду, что она, как и весь народ найдет в СССР под Вашим водительством полную свободу работы и развития в благополучии и счастьи. *За все это следует Вам, Верховный Вождь, глубокая благодарность от всех нас <...>>.
В письме присутствуют такие весьма любопытные высказывания: <Эта любовь говорит нам в первую очередь принести Вам пожелания всякого блага и воздать надлежащую честь по словам Христа <кесарево кесарю>>. Или, например, такие: <Видом покаяния является редкое качество большевиков, *всегда умевших признавать вину, когда ее замечали>
(Архив Президента РФ, ф. З, оп. 60, д. 9, л. 94-95).
Азазелло
06.11.2010, 22:53
Вы же с ЗУ, таки щири украинци и москальский паспорт.
На, что мне ответили: Нам похеру какой поспорт, нам семьи кормить надо.Сегодня 00:03 ИГОР, ВИ ШО ТАК НЕ БУВАЕ, ДО РЕЧИ ПОСПРАШАЙТЕ У ЛЭСКИ, ВОНА ВАМ ВИДПОВИДУЕ.
Вы же с ЗУ, таки щири украинци и москальский паспорт.
На, что мне ответили: Нам похеру какой поспорт, нам семьи кормить надо. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * .................................................. ........ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *ТАКЖЕ *РУССКИЕ ИЗ ОМСКА *ОТВЕЧАЛИ, ЧТО ИМ НУЖНО ИСПАНСКОЕ ГРАЖДАНСТВО, ЧТОБЫ ПЕНСИЮ ДОСТОЙНУЮ ИМЕТЬ,И ДЕТЯМ ПОМАГАТЬ. ТАК Я НЕ СУЖУ ПО НЕКОТОРЫХ ЛЮДЯХ ВЕСЬ НАРОД, КОТОРЫЕ ИЩУТ ЛУЧШИЙ УГОЛОК В СВОЕЙ ЖИЗНИ.
Дядя Стам
06.11.2010, 23:13
Іван, прошу не опускатися до рівня моїх опонентів - нам, українцям, це не пасує.
А про Гончаренка - так він і може попасти, куди хоче: адже ж і він, і татусь його - в ПР. *Правда, він *використовує прізвище мами
Остап, вам ще ненадоїло з нета копії сюди приносити? *Експерти сміються навіть із енциклопедій нета. Думаю-може і мені якусь брехню створити і закинути в нет, щоб мали чим тішитись *такі, як ви.
Дядя Стам
06.11.2010, 23:17
Остап Бабий
Да Шептицкий как политическая проститутка,
та по ваших постах добре видно, хто тут "проститутка" - можете і не старатися(H) .
а Шептицький ризикував своїм життям, спасаючи євреїв.
Та і не лише Шептицький - монашки їх пеерховували в себе.
І багато наших простих людей також переховували євреїв.
Тарасенко. Друже. Як це мені не прикро визнавати-та була та клята меншість і в УПА-яка пролила невинну кров невинних людей і дітей. Це і події на Волині з поляками, це і участь у масовому вбивстві євреїв у Бабиному яру. І я і більшість населення ЗУ-засуджують такі дії. Та коли саме по цих поодиноких фактах-багато хто береться засуджувати ту більшість з УПА-яка до злочинів проти людства не причетна-то саме це й викликає обурення і спротив. А те що ви пишете про катів із НКВД-які начебто усі засуджені і т.д. Друже-це неабияке перебільшення. Хто із них дожив до наших днів-той і далі підвищені пенсії одержує (і в Україні і в Росії)-за свої злочинні геройства.
Про повышенные пенсии - это конечно легенда.
Вопрос в другом - герои той эпохи, те кто запятнал себя в годы сталинских репрессий , давно не герои и ими не будут никогда. А вот тех кто запятнал себя перечисленными Олегом Попик деяниями , героизируют с упорной настойчивостью.
Виктор-героизируют тех-кто себя не запятнал воюя в рядах УПА против фашистов и НКВД. Тех действительно-на ЗУ героизируют люди-ибо воины УПА-погибщие в сражениях против оккупантов-реальные герои своего времени. Недавно к нам обратилась женщина. Она уже пенсионер. ЕЕ в детском возрасте депортировала совесткая власть вместе с матерью в Омск. Когда депортировали-в разных документах по разному указали ее отчество. И вот-она-давным давно реабилитированная-в справке о реабилитации получила запись с посыланиями на 3 отчества. Пенсионный фонд отправил ее в Франковс *в УВД-взять справку с указанием одного действительного отчества (оно среди 3 указанных-было). В выдаче такой справки отказали. Сказали-мы все понимаем-но в тех документах за 46 год-3 отчества. Через это она не могла получит 49 грн. доплаты до пенсии-которую установили для вот таких реабилитированных пенсионеров. Я позвонил в УВД. На чистом русском языке (как позже я узнал)-ветеран МГБ и работающий пенсионер-внести изменения в справку отказался. Я же в прокуратуре все же работаю. С непосредственным руководителем этого работничка я связатся на смог-был в отпуске руководитель и трубки не брал. По интернету я нашел телефон руководителя этого МГБшника в Киеве. Женщина-руководитель сказала-что свяжется с ним-и сказала мне-что этот пожилой МГБшник-трудный случай. Я связался с стариком еще раз. Он мне сказал-исправлений делать не буду-а ты-мол пацан-глупостями заниматся-брось. Не твоего мол ума это дело. Я подготовил иск -и прокурор обратился с иском в суд. После этого иска мы вопрос решили-а кадра безценного его руководство после этого (без какого либо нашего или моего вмешательства)-отправило на еще одну почетную пенсию. Уже окончательно-может быть. Старик он уже все таки. Вот такая вот история. На выдаче справок реабилитироавнных от репресий, творимых руками НКВД и МГБ, сидит он же-ветеран МГБ. Это удивительная страна. Это если бы гестаповец справки такие в Германии выдавал реприсированным гестапо. И это в Франковске-где -как вы пишите-героизируют УПА.
шоб по правилам групи ево не зачеесить ?? хамить етот москаль ж первым начал Вчера 22:22 * Ты пожалуйся,Ваня, пожалуйся. Может пожалеет кто:-D :-D :-D
На выдаче справок реабилитироавнных от репресий, творимых руками НКВД и МГБ, сидит он же-ветеран МГБ.
============================================
Это сколько же ему лет , этому Дункану Маклауду ?
Судя по голосу-старичек (может и за 80). Но бодренький. Вживую с ним я не общался. Судя по всему-на пенсии он уже давненько. Пенсии у них рано. А история эта имела место быть в 2009 году. К сожелению у меня и без него хватает работы. Я был бы непротив с ним лично познакомится-посмотреть на него-как выглядит-в глаза посмотреть (да как-то ни времени ни желания особенного тогда-у меня небыло). А то-что он ветеран МГБ-мне сказала женщина-его руководитель в Киеве. Кстати она звонила к нему. Он в разговоре со мной признал что ему звонили-был зол, говорил что ничего мол я не сделаю, что так и будет-как он написал. Говорил-что всем он доказал-что он прав в вопросе с этой справкой. Самое интересное-что он и не изменил справки. Мы только по суду установили факт того-что действительно-в справке речь о той женщине-что к нам обратилась.
Normal *0 * * *false *false *false * * * * * * * * * * MicrosoftInternetExplorer4 * */* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}В ході проведеноїперевірки зазначеного вище звернення прокуратурою Коломийського районунаправлено в управління інформаційних технологій УМВСв Івано-Франківській області лист від 15.07.2009 р. із пропозицією внести зміни у видану Підлітейчук Д.Г.довідку про реабілітацію від 30.10.1995 р. №3/3-21204/29141/15686.
* * * * * *Із супровідним листом управлінняінформаційних технологій УМВС в Івано-Франківській області від 27.07.2009 р.№3/3-21204 у прокуратуру Коломийського району направлено дублікат виданоїПідлітейчук Д.Г. довідки про реабілітацію з уточненням, у якій запропонованіпрокуратурою *району виправлення невнесено (будь-яких пояснень щодо наявних підстав для *відмови у внесенні виправлень не надано).
Normal *0 * * *false *false *false * * * * * * * * * * MicrosoftInternetExplorer4 * */* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}Факттого, що Підлітейчук Д.Г. дійсно була примусово переселена (виселена) під часполітичних репресій в Україні підтверджується наступними документами.
* * * * * *1.Згідно свідоцтва про одруження,виданого Коломийським райбюро ЗАГС Івано-Франківської області від 09.11.1972р., Тихович Дарії Гантівні, 1947 р.нар., після реєстрації одруження присвоєнопрізвище Підлітейчук.
* * * * * *2.Відповідно до анкети арештованого,заповненої Печеніжинським РВ МВС, *одниміз членів сім»ї Куник Є.Д., засудженої «особым совещанием при НКВД СССР» в 1945 р., є її донька Тихович ДаріяГнатівна, 1947 р.нар.
* * * * * *3.Згідно «расписки» 21.10.1947 р.:«комендант Коломийського погрузпункта підполковник Калганов – здав, а начальникконвоя старший лейтинант Гассанов (в/ч 7452) - прийняв Куник Євдокію Дмитрівну та її доньку Куник Одарку Дмитрівнудля примусового виселення на станцію Называєвская Омской ж.д.».
4.Відповідно до виданої на ім»я Підлітейчук Д.Г.довідки про реабілітацію від 30.10.1995 р. №3/3-21204/29141/15686, управліннямінформаційних технологій УМВС в Івано-Франківській області зазначено про те, що21.10.1947 р. Куник Є.Д., *1912 р.нар.,виселена на спецпоселення в Омську область із донькою Куник-ТиховичДарією Гнатівною, 1947 р.нар. (в деяких документах Дмитрівна, Савівна).
* * * * * *Таким чином, зазначеними вищедокументами підтверджується факт того, що дійсно у 1947 році Куник Є.Д. та їїдоньку Тихович Дарію Гнатівну, 1947 р.нар. (після одруження Підлітейчук ДаріюГнатівну) було переселено (виселено) у 1947 році під час політичних репресій вУкраїні за рішенням органів державної влади і управління під приводом боротьбиз так званими бандпособниками на спецпоселення в Омську область.
Азазелло
07.11.2010, 09:23
На выдаче справок реабилитироавнных от репресий, творимых руками НКВД и МГБ, сидит он же-ветеран МГБ. Это удивительная страна. ИНТЕРЕСНО, А В ТОМ УВД ВЕТЕРАНОВ ДРУЖИНЫ РЮРИКА НА РАБОТЕ НЕ ДЕРЖАЛИ? ДЕД ВЕТЕРАН МГБ СПРАВКИ В 80 ЛЕТ ВЫПИСЫВАЕТ ОТ РУКИ, ДА ЕЩЕ И НА ЗУ. РЯТУЙТЕ ЛЮДЫ ДОБРИ, ПО ВСИМУ СВИТУ МАСКАЛИ. КСТАТИ ПРАВОПРИЕМНИЦЕЙ МГБ ЯВЛЯЕТСЯ ВАША СБУ.
Олег, шо вы нам стока букоффф много написали? Можно чуть покороче и суть сказанного??? Были репрессии, и к вашем сведению не только из Ивано-Франовской области, и даже не только из бывшей УССР! Но это никак не оправдывает преступные действия ОУН_УПА!!!!!!!!
Андрей. Я писал о конкретном случае. Если и обобщил что-так не насчет ЗУ-а в отношении того-что по многим еще кабинетам во власти на Украине - *сидят бывает -ну *очень удивительные личности. Я был участником описанного мной случая-я деда не видел. Я обо всем написал-как и было. Хотите-верьте-хотите-нет.
Азазелло
07.11.2010, 09:33
УЖ БОЛЬНО ОЛЕГ СКАЗКЕ ПОДОБНО СОГЛАСИТЕСЬ, ЕСЛИ СО СТОРОНЫ СМОТРЕТЬ.
Я обо всем написал-как и было. Хотите-верьте-хотите-нет.Сегодня 12:27
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Верю! Вот не поверишь, Олег, - Верю.
Описывать ужасы несправедливой системы можно до бесконечности. Только касается это не только тяжкого наследия и "Мафусаилов" в системе власти. Уже 20лет как нет той власти и те кто начинал сознательную жизнь уже при новой, антисоветской власти, сегодня им *чуть больше- чуть меньше 40лет и правят именно они а не 80-90летние большевики-сталинцы. А несправедливость как была так и осталась.
Яна-я никогда и нигде не писал-что надо оправдать преступления. Я пишу и писал-что надо и преступления осудить и героизм признать. Было и одно и другое. Мое мнение-героизма было больше. Ваше-может быть противоположное мнение. Но когда пишут-что все в УПА-преступники-это не соответствует истории и правде о том времени. Просто я нашел в себя в компе иск-который готовил в 2009 году в суд для защиты в суде на ЗУ прав реабилитированной женщины-которая во время репресий была маленькой девочкой. А если есть та пресловутая героизация бандеровцев на ЗУ-то откуда та женщина-репресированнная ребенком-которую у нас же на ЗУ надо еще и в суде дополнительно защищать-в ее праве на копеечную доплату к пенсии. Да если почитать многих-так репресированные у нас на ЗУ чуть не в золотых хоромах живут-так их блин ГЕРОИЗИРОВАЛИ.
Правила для того деда МГБиста устанавливают современные , нынешние СБУшники.
Podmoskow
07.11.2010, 09:35
ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ну які злочини?Напишіть що Ви знаєте про це:Дата,Місце,Хто і Що.
Андрей-убежден-что описанный мною случай-все же исключение и редкость. Но так и было. Виктор-со многим-я с вами согласен . Время идет-а много еще в организации власти на Украине и глупого и вообще-непонятного происходит. И дело не в цветах политпартий-не в регионах страны, а более в глупости человеческой, в жестокости РАВНОДУШИЯ. И не ветеранов конечно же в этом винить. Но насчет сорокалетних-вы преувеличиваете. Так все как-то пошло у нас вкривь и вкось-что руководители например вышестоящей прокуратуры областной-это *люди довольно-таки пожилого возраста. Сидят там и руководят нами по своим каким-то и не советским уже и понятиям.Такое впечетление-что из стариков (50-60 лет )кто почестнее-ушли-а кто поподлее-остались и процветают во власти. *А мы-сорокалетние-так-на побегушках. Но есть и исключения-любимчики разные-так те конечно выслужились до генералов прокуратуры украины в свои 40 лет. А за какие такие заслуги? Мне не известны их заслуги-кроме того-что родственники высшего руководства страны.
А стосовно злочинів проти людства-які вчинили воїни УПА для прикладу на Волині (вбивство поляків-невинних дітей,жінок, стариків). Що я можу на це сказати. Потрібно визнавати такі злочини і засуджувати їх-не відшукуючи жодних виправдань у загалом *справедливій боротьбі тих років.І це у першу чергу справа українців. А спонукання росіян і інших до цієї справи-не має сприйматися-як образа чи шкода Україні. Злочини проти людства не мають національної ознаки-хто б їх не вчинив-ці злочини мають бути засуджені. Та я не бачив на ЗУ когось-хто б героїзував події на Волині чи будь-які інші акції проти мирного населення. Припускаю-що й такі люди є-та вони не є виразниками громадської думки навіть і на ЗУ.
Вот еще случай с моей практики. Но уже в чем то противоположный. Репресировали семью в 50 годы, а дом их (бедненький) отдали другой семье. Все взрослые участники тех событий умерли. Но-в 90 годы была еще живой репресированная женьщина-собственник дома-она вернулась из Сибири-выжила. И сельсовет в 90 годы принял решение-дом ей отдать. Но в доме жила женщина, которая была ребенком когда этот дом власти отдали ее родителям. После смерти репрессированной бабушки ее наследники оформили дом на себя (имели решение сельсовета). Но то решение сельсовета было незаконным-ибо дом можно было вернуть лишь обеспечив жильем тех-кто в нем жил. А этого не сделали. И вот прокуратура района в 2007 году обратилась с иском на защиту интересов не тех-наследников репресированой когда то женщины-а в защиту той-что правомерно (после того как власти в 50 годы отобрали дом)-с детского возраста в нем жила. Мы проиграли дело в суде первой инстанции (по строкам давности суд отказал нам) и выиграли его в апеляции. Верховный Суд оставил решение апеляционного суда в силе. Видите-нет такого-чтобы слепо защищать только тех-кого обидели тогда. Многое после этого в жизни происходило. И та старенькая уже женщина-которая не виновата-что ее родителям дали тогда дом репресированной семьи-не оказалась на улице. А наследники реабилитированной настаивали-что это дом их родителей-и что его надо вернуть. И дело не только-в том чтобы нарекать на что-то. Я согласен. Но вот-на своем уровне-даже в таких непростых иногда вопросах-не вижу иного пути-чем прилагать все усилия для того-чтобы было по закону. И нет разницы-национальность какая или еще что.
Podmoskow
07.11.2010, 10:10
Ну що ви всі причепились до Волині?Це наводить на думку,що це була кимось? спланована акція.Адже таке було в багатьох місцях.Чолу тільки Волинь?І це була відповідь на дії АК(армія крайова).Адже це в їхніх планах було витіснення українців і більшому заселенню поляками,щоб потім приєднати ці території до Польщі. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *З одним погоджуюсь:прості люди цього не вітали.У нас до сьогодні пам'ятають про знищене польське село,хоча там давно ліс.
Володя. Так чи інакше-та було вбито на Волині невинних людей,дітей. Як і чому сталися ті події-звичайно потрібно вивчати. Мені дуже прикро що там сталася та трагедія. Які б не були мотиви того злочину-це злочин. Це знущання над невинними людьми. Ніщо не може виправдати той конкретний злочин. Та я бачу-як часто намагаються внаслідок таких страшних та все ж таки поодиноких фактів-видавати всю УПА і всю боротьбу УПА-як бандитизм. Дуже прикро-та багато хто саме так і висловлюється. Впевнений-що у більшості випадків-не внаслідок злої волі так пишуть чи говорять-у більшості випадків люди не знають-як саме було-та піддались радянській ідеології.
Володя, почитайте статью Исповедь бывшей бандеровки
http://sevastopol.su/arch_view.php?id=9903 Вот только один из абзацев: Всю свою жизнь носила тяжёлый камень в сердце, я же так верила бандерам. Я могла любого человека продать, кто что скажет на бандеров. А они, проклятые бандеры, и будь они прокляты Богом и людьми на веки вечные. Сколько они людей передавили невинных, ещё они хотят, чтобы их приравнять к воюющей стороне. А с кем они воевали? Со своими соседями, душегубы проклятые. Сколько крови на их руках, что я знаю, сколько колодцев, ещё, наверное, ими забросано, людей вывозили, но они и сейчас не хотят возвращаться на ту бандеровщину.
Слезами умоляю вас, люди, простите мне мои грехи.
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 12:20
Кровавый клубок украинско -польских отношений развязать невозможно , двум народам и правительствам этих народов хватило ума не *продолжать эскалацию . *хотя как "доброхоты " помогали в этом деле да и сейчас стараются ---разобраться в этом деле очень сложно --( повторюсь ) это как с уверенностью сказать кто прав . а кто виноват в армяно -азербайджанском конфликте , хотя есть категория людей , особенно из "подмосковья " которые с уверенностью могут ответить на этот вопрос
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 12:33
"Мой муж не занимался бандеровством, а два брата его были отчаянные бандеры "------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------сильно впечаляет эта выдержка ---какой слог --"занимался бандерством " ---и это пишет бывшая участница подполья , она занималась "бандерством " --бандерша , а муж нет ----кто хоть немного в этой теме все поймет .... да , еще эта публикация по материалах "Крымской правды " --- а это на 100 % говорит одостоверности материала о "занимавшихся бандерством "
Пані Шак, жахи звичайно........ *А що стосується Вашого сарказму - розкажіть про то полякам і євреям.
Сьогодні 22:16
а ось що пише єврейка:
мария КОЛЕСНИК
ТАК * ВОНО *Є...АБО ВИГАНЯЮТЬ * З СВОЄЇ *ЗЕМЛІ....Я ЕВРЕЙКА *, АЛЕ ЗАБОВЯЗАНА ЖИТТЯМ ВОЇНАМ *УПА...ЯКІ *ДО *РЕЧІ *ЗАНЕСЕНІ *В *НАШУ *КНИГУ ПАМЯТІ І ПОЧЕСТІ...І ХАЙ ЇНЯ *ПАМЯТЬ *І СЛАВА *БУДЕ *НА ВІКИ..І ПАНА СТЕПАНА БЕНДЕРИ *
Сьогодні 17:22
------------------------------------------------------------------------Мойсей Фішбейн: Якби я жив у той час і був навіть не молодою людиною, я б усе одно пішов до Української повстанської армії. УПА була єдиною армією, яка воювала за незалежність України. До якої армії ще я, український поет, міг піти!
А те що ви пишете про катів із НКВД-які начебто усі засуджені і т.д. Друже-це неабияке перебільшення. Хто із них дожив до наших днів-той і далі підвищені пенсії одержує (і в Україні і в Росії)-за свої злочинні геройства.
Сегодня 09:21
Я взагалі про НКВД не писав - то окрема тема....... Так само там вистачало нелюдів, як і в УПА........ *А мені тут пані Леся закинула чи в ЧА , мовляв, не було вбивць мирного населення, та і дітей. Закони в ті роки були суворі. За військові злочини в ЧА вирок був один - смерть, та і самосудом часто таких кінчали.........
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 12:43
Тарасенко , можем поговорить и об этом * ---но все же хотел бы услышать *ваше мнение о *"занимался бандеровством " ---вот как вы думаете могла участница подполья так изъясняться?
Михаил, неужели не понятно, что дыма без огня не бывает??? Если были факты зверских убийств банды ОУН-УПА так о них говорят и пишут, всё это выдумать невозможно и как бы от этих поступков не отнекивались они будут нестираемым пятном на этой группировки бандитов!!! Кроме того, многие бандеровцы до настоящего времени этими зверствами гордятся и до сих пор говорят о ненависти и уничтожении русских, евреев, поляков!(N)
Аз Есмь Царь
07.11.2010, 12:44
Кацапчег Миша, ты опять делаешь ошибки. Не "по материалах", а по материалам.
Жертвы УПА. Любомль. В местности Острувки возле Любомля, в Украине, происходит эксгумация останков поляков, расстрелянных УПА 30 августа 1943 г. В тот день погибло в Острувках более 1700 поляков из сел: Острувка. Воля Островецка, Яновец и Куты. Их останки будут перенесены на польское кладбище в Рымачах около Ягодина ("Газета", Торонто, 24-25 августа 1992 г.).
"Перед войной я закончил 9 классов. Когда немцы забирали молодежь в Германию на каторгу, то взяли и меня. Но мне посчастливилось убежать, и я вступил в партизаны. Попал в партизанское объединение М.Шукаева, которое прошло с боями по тылам от Чернигова до Чехословакии. То есть через Житомирщину, Ровенщину, Тернопольщину, Львовщину, Прикарпатье... Так что с бандеровцами (ОУН, УПА) приходилось встречаться не раз и не два. И не за столом, а в боях... Не дай Бог было попасть им в руки! Издевались хуже немцев. Вырезали на груди или на лбу звезды, выкручивали руки, ноги, истязали до смерти. А сколько они сожгли польских сел и вырезали "священными ножами" поляков! Сколько мирных людей, служащих, учителей перебили уже после войны! Вот какой была их борьба за вольную Украину ("Робітнича газета", Київ, 29 сентября, 1992 г.).
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 12:51
Хм , а *это каким боком влияет *на выводы *по теме ? * по существу можешь . что -то сказать ? или *просто любишь за бесплатно фалды подносить ?
Тарасенко , можем поговорить и об этом * ---но все же хотел бы услышать *ваше мнение о *"занимался бандеровством " ---вот как вы думаете могла участница подполья так изъясняться?
Сегодня 15:43
07.11.2010, 13:00
Для того , чтобы говорить об украинско -польских отношения ( не углуьляясь в века ) нужно начать с поселения польских "посадников " на украинских землях --- Шелестова , как думаете . были свободные земли на Западной Украине ?
Михаил, о кровавых преступлениях ОУН-УПА лучше расскажут те люди, которые столкнулись с этим и испытали весь ужас этого безпредела, Хорошо что *нашлись соответсвующие органы для борьбы с этими ублюдками
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 13:04
но если бы это была провокация спецов, ну поверь, было бы всё чистенько и правдоподобно.......------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------согласен . но вы ведь видите , что все кому не лень сунутся в эту тему ---где же спецов набрать ( *вы бы никогда такой пример не привели в подтверждение своих слов ---а вот находятся )
---где же спецов набрать ( *вы бы никогда такой пример не привели в подтверждение своих слов ---а вот находятся )
Сегодня 16:04
Для того , чтобы говорить об украинско -польских отношения ( не углуьляясь в века ) нужно начать с поселения польских "посадников " на украинских землях --- Шелестова , как думаете . были свободные земли на Западной Украине ?
Да, давайте не углубляться, бандеровцы до сих пор не могут определиться кто они на самом деле, Украинцы? А может Поляки? Или уже жители Канады или Германии??? Они просто хотят власти.... сначала в Польше, истребляя поляков, потом в Украине под крышей фашистов! Им всё равно где , просто мания величия жестокая и преступная!!!(N) (N) (N)
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 13:08
Кашаев , что скажешь по теме ?
3-Х. из Польши, г. Валч: "Село Николаевка на Волыни. Нападение бандеровцев было 24.04.1943 г. на рассвете. Бандеровцы вошли в нашу хату и начали пытать, коля штыками. Принесли солому и подожгли. Меня также пробили штыком, и я потерял сознание, упав на тетку. Когда пламя добралось ко мне, я пришел в себя и выскочил в окно. Бандеровцев уже не было. Мой стон услышал сосед—украинец Спиридон, он занес меня к другому украинцу — Безухе, который на лошади повез меня в больницу. Вследствие нападения погибли 14 человек, среди них была беременная женщина"...
Г.К. из США: " 14 июля 1943 г. в Колодне бандеровцы замучили 300 человек. Согнав их, приказали лечь, мол, будут делать обыск. В лежачих начали стрелять. Свидетель — Антек Полюля. Бандеровцы из Колодни: Андрей Шпак, Семен Коваль, Володя Сничишин, из Олешкова — Павел Романчук. К убийству призывал поп, который говорил:" Будем святить ножи, чтобы кукель из пшеницы вырезать".
В.В. из Великобритании сообщает, что 12.07.1943 г. в селе Загаи бандеровцы убили — и тут список из 165 фамилий, среди них грудные дети, беременные женщины, старики. Он говорит, что до войны с украинцами были нормальные отношения, враждебность началась тогда, когда Гитлер начал обещать вольную Украину."
Аз Есмь Царь
07.11.2010, 13:15
Я по этой теме высказался уже давным давно, я не попугай чтоб через каждые три дня тут повторять, и переливать из пустого в порожнее. *А вот тебе не мешало бы личину скинуть и перестать выдавать себя за русского, будь тем, кем ты есть. Бандерлог Вася.
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 13:16
Шелестова , а общий ваш вывод касательно украинско -польских отношений ( кто прав , кто виноват . с чего началось и что нужно было делать ) можете озвучить ?
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 13:22
Я по этой теме высказался уже давным давно, я не попугай чтоб через каждые три дня тут повторять, и переливать из пустого в порожнее. *А вот тебе не мешало бы личину скинуть и перестать выдавать себя за русского, будь тем, кем ты есть. Бандерлог Вася.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *Кашаев-Конечно ты не попугай . *хотя повторяешь одно и тоже --учитель правописания ? * насчет проосьбы --быть бандерлогом Васей . извини физически немогу , а вот ты можешь меня таким считать --я не буду опровергать
За то, что мне прямая неизбежность -
Прощение обид,
За всю мою безудержную верность
И слишком гордый вид,
За быстроту стремительных событий,
За правду, за игру...
Послушайте! - Еще меня любите
За то, что я умру.
Аз Есмь Царь
07.11.2010, 13:33
я твое правописание не трогаю. Я просто обратил внимание на ошибки в оборотах речи, которые типичны для украиномовных пытающихся говорить и писать на русском.
Аз Есмь Царь
07.11.2010, 13:36
Так что Василий К. ты спалился. Срочно меняй явочную квартиру, и не забудь выставить 33 утюга на подоконник, что будет означать, явка провалена.
Да ладно, откиньте ненужные споры, как говорил поэт.......
Точнее вот так -
Так оставьте ненужные споры! Я себе уже все доказал.
Яночка, ну что ты можешь рассуждать о бандеровцах, всю жизнь прожив в Донецке и никогда не побывав на Западной Украине)
Хуан Миг
07.11.2010, 13:53
ваше мнение о *"занимался бандеровством " ---вот как вы думаете могла участница подполья так изъясняться?____________________________Еще и не так могла... На местном диалекте все звучало бы значительно круче...
Антикунни
07.11.2010, 14:02
Собрались сегодня на *митинг пролетарии чтобы *высказаться о своем бедственном положении ... *Подошли бандеровцы из УНА - УНСО и с криками - Ганьба ! - пытались заглушиль * слова рабочего класса ... Дали под зад *некому...- мирно разошлись ... И кто спонсирует эту "Свободу" ?...
Люба, я просто показываю мнение о бандеровцах Поляков , евреев, украинцев, которые столкнулись с их преступными действиями, я слышала в форумах как с рождения детям на бандеровщене внушают ненависть к этим народам, некоторые до сих пор руки закидывают по принцыпу Хайль Гитлер. О чём ещё можно думать??? Как можно относиться???
Ну к теме всё-же...........
Воины УПА - кто они....... Разные люди, геройства конечно особого не было, так себе, отдельные стычки с НКВД, стрельба *из-за куста по красноармейцам, ограбления складов - тоже своего рода геройство........ *
А грязи легло на историю УПА несоизмеримо больше, немеряно как сказали бы сегодня...... *И к сожалению чёрное и красное - грязь и кровь - истинные цвета флага этого образования.......
Яночко, сонечко, і воно все це тобі *потрібно) Краще приїзди в гості і сама все побачиш - а то такі страхи розповідаєш про виховання дітей з дитинства:-O Невже думаєш, що тут якісь моральні уроди) Думай і мрій тільки про хороше - всі мрії збуваються!(F) (F) (F) (F) (F)
Андрій Т., краще не лякайте свого внука тими жахами, що пишуться на форумах і тримайте його міцно, що б він не впав!(v)
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 14:51
я твое правописание не трогаю. Я просто обратил внимание на ошибки в оборотах речи, которые типичны для украиномовных пытающихся говорить и писать на русском.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------вот видишь Кашаев начинаешь исправляться ---заместо ляпов ( как ты изволил раньше говорить ) говоришь ошибки ----- заповни , Кашаев --ляпы это когда на политическом форуме вместо доводов начинают заниматься правописанием....... еще заметь --я не буду опровергать твое убеждение по поводу моего "старания " и по поводу *того что я Василий К -----знаешь почему ? тут много людей из других групп * с которыми *я общаюсь пару лет *--твои "аналитические " изыскания будут оценены * ( может снова заметил ошибки *--говори не стесняйся ?)ну и по теме можешь пару слов ---ну например "Героям --сала "
Ангел-Хранитель
07.11.2010, 15:46
Тарасенко * 17.26 *----------------------------------------------------------------- *Я конечно со многим несогласен . но с другой стороны просто вынужден ( * вынужден ) сказать --это уже разговор , особенно если вспомнить как начиналось * --что мол. нюрнбергский процесс"заклеймил" итд и тд. ну тогда в этом направлении работали целые бригады ( или мне так казалось ?)
Вип-Плюс
07.11.2010, 16:08
17.26 Андрей ну если только по цвету флага судить то коммуняки всю свою империю кровью залили ,тут согласен,;-)
Я конечно со многим несогласен . но с другой стороны просто вынужден ( * вынужден ) сказать --это уже разговор , особенно если вспомнить как начиналось * --что мол. нюрнбергский процесс"заклеймил" итд и тд. ну тогда в этом направлении работали целые бригады ( или мне так казалось ?)
---------------------
опять недоработка..... вот если хотя бы временно было возможно совершать "перегибы" на местах.... все было бы доказано......
Я тоже! Не читал , что там пишет Семенов, но я с ним категорически
не согласен !
Вип-Плюс
07.11.2010, 16:43
СЕМЕНОВ ,ЭТО У ОДЕССИТОВ ТАКОЙ ЮМОР:-D ИМ ВЕДЬ НЕ УГОДИШЬ,ТО ОНИ ПРОТИВ ЮЩЕНКО ,ТО ЯНЕКА ПОСЛЕДНИМИ МАТАМИ КРОЮТ,АНАРХИСТЫ:-D ;-) НО ЧТО БЫ МЕНЯ СПУТАТЬ С КАЦАПОМ ( ПУСТЬ ДАЖЕ НЕ ХУДШЕГО ИЗ ИХ ПРЕДСТАВИТЕЛЕЙ) ЭТО КАШАЕВ ХВАТИЛ НА ПРИВОЗЕ ВЕНА ДЕШОВОГО:-D
Аристотель
07.11.2010, 16:43
Освобождая ЗУ, моему бате бандеровцы стреляли в спину.
Бог сохранил, дошел до Берлина.
Вип-Плюс
07.11.2010, 16:45
ИГОРЬ А ГДЕ ИМЕННО ЭТО ПРОИЗОШЛО?В КАКОМ РАЙОНЕ ? И В КАКИХ ЧАСТЯХ БАТЯ СЛУЖИЛ?ЕСЛИ ЭТО НКВД ,,,,,,
17.26 Андрей ну если только по цвету флага судить то коммуняки всю свою империю кровью залили ,тут согласен,;-)
Сегодня 19:08
07.11.2010, 18:07
Коробченко: Мой батя служил в дальнебойной артилерии, и говорил, что очень доставали самолеты, хотели их подавить. Был очень много раз ранен и вернулся с войны инвалидом, без одного глаза. Осколок попал в глаз и застрял на затылке, с которым он проходил всю жизнь. Прошел всю войну, 4 года и чудом остался жив.
Он боролся с захватчиками, а не с мирным населением.
Аристотель
07.11.2010, 18:38
Видать НКВД хорошо поработали на ЗУ, что до сих пор вспоминают их с содроганием...... . А может быть и плохо поработали............
Podmoskow
07.11.2010, 18:44
ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А ці люди,висловлювання яких Ви тут приводите,хто вони:УЧАСНИКИ ТИХ ПОДІЙ чи СВІДКИ?
Азазелло
07.11.2010, 18:57
ВАСЯ, ТАК НАСЛЕДНИКИ МГБ - СБУ УКРАИНЫ, НКВД - ВВ МВС УКРАИНЫ. ПОЙДИ ВОЗМУТИСЬ.
А ці люди,висловлювання яких Ви тут приводите,хто вони:УЧАСНИКИ ТИХ ПОДІЙ чи СВІДКИ?
Если внимательно прочитать, то будет понятно!
так мне ни кто так и не ответил,кто освободил Украину от фашистов?
В Ожидании Чуда
07.11.2010, 20:03
как это кто освободил?
В Ожидании Чуда
07.11.2010, 20:03
УПА конечно
В Ожидании Чуда
07.11.2010, 20:04
и Берлин они же брали
они мля даже свои земли не освобождали,основной враг для них был красные партизаны,до 43 года не одного боя с немцами у них не было,поэтому они ни кто и звать их ни как.
А как водружали флаг Победы на Рейхстаге Шухевич с Бандерой!!! Это ж история!!!
Бандера дошел до Мюнхена !
С кем , интересно?
Podmoskow
07.11.2010, 20:26
Ну-ну.ОСВОБОДИТЕЛИ.Тільки чому на тих ОСВОБОДИТЕЛЕЙ спочатку венгри,потім чехи,пізніше поляки і німці,м'яко кажучи,плювались?Та і ОСВОБОЖДЕННАЯ Україна не дуже раділа.
НЕ Україна, а Галичина, та і то не вся.
Ну-ну.ОСВОБОДИТЕЛИ.Тільки чому на тих ОСВОБОДИТЕЛЕЙ спочатку венгри,потім чехи,пізніше поляки і німці,м'яко кажучи,плювались?Та і ОСВОБОЖДЕННАЯ Україна не дуже раділа.
Сегодня 23:26
---------------------------------
Венгры-каратели у немцев,вот кому так точно надо покаяться перед людьми,не дуже радiли тiльки украинцы которые проиграли эту войну.
Погорячились, не надо было Галичину освобождать. Пусть бы своими силами освобождались.
НЕ Україна, а Галичина, та і то не вся.
Не фиг нас было "освобождать" в 39-м, тогда б и мы порадовались...
Так Вас никто не заставляет сейчас находиться в границах Украины. Вперёд и с песней - на Запад.
Андрійку, та нам і так не зле... Я от в одній з груп запропонувала прислухатись до думки Андруховича і відділитись Сходу та Півдню... А ви не хочете...:-(
Сегодня 23:31
-------------------------------
под пшеками и под ихними флагами,и сейчас бы были без мовы и нэзалэжности.
Быренько в Польшу!!!
Дядя Стам
07.11.2010, 20:47
ох, деніска, і тупий же ти:-D ! *
в часи панської Польщі українці мали свої школи, свої кооперативи, театри, і масу молодіжних та культурних організацій. *а ти лише і знаєш, що пропаганду для зомбі повторювати
Андрійку, та нам і так не зле... Я от в одній з груп запропонувала прислухатись до думки Андруховича і відділитись Сходу та Півдню... А ви не хочете...:-(
Сегодня 23:38
07.11.2010, 20:48
яночка, ти нікого нікуди не посилай, бо і тебе послати можуть;-)
запропонувала прислухатись до думки Андруховича і відділитись Сходу та Півдню... А ви не хочете...:-( Сегодня 23:38
==============================
Точно! Отделиться ЗУ *и избрать президентом Тимошенко, премьером Турчина. Ну или Яценюка.
Podmoskow
07.11.2010, 20:50
Україна,АНДРІЙКУ,Україна.Під час окупації голоду не було,а рісля закінчення знов голод в Україні і репресії.
Аристократ
07.11.2010, 20:51
в часи панської Польщі українці мали свої школи, свої кооперативи, театри, і масу молодіжних та культурних організацій. *а ти лише і знаєш, що пропаганду для зомбі повторювати
--------------------------------------------------------------------------
Ага..., только одни были панами, а вторые холопами.....
Быренько в Польшу!!!
*-)
И вААще, женЬСЧина in orange, обСЧение с клонами считаю моветоном, не правда ли, господин Шашурин. ;-) Так шо *Вы у меня в игноре.(ch)
яночка, ти нікого нікуди не посилай, бо і тебе послати можуть
Вы сами туда проситесь!!!!
Дядя Стам
07.11.2010, 20:52
галіна, ви себе також "асвабадітєлькай" вважаєте? *ви також причетні до того, що людей вбивали, арештовували, останнє відбирали, в Сибір відправляли в вагонах для худоби, викидаючи трупи на зупинках?
ви також причетні до тих асвабадітєлєй, які залишили тюрми по коліна в крові?
под пшеками и под ихними флагами,и сейчас бы были без мовы и нэзалэжности. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *--------------------------------- * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Не мели чуж! Никогда украинцы себя никому неотдадут.
Дядя Стам
07.11.2010, 20:53
п. шпилько, а як нові асвабадітєлі до українців відносилися? *краще, як поляки?
Podmoskow
07.11.2010, 20:54
Ми то до Польщі,а ви в свої занедбані села,звідки вас попривозили до України.І поселили в будинки і квартири репресованих.
Дядя Стам
07.11.2010, 20:55
Оксана(F) , цікаво, якби ЗУ відділилася, чи їхні асвабадітєлі тоді вернулись би з ЗУ на свою істарічєскую родіну, чи ні?
Вы то Володя будете уже в Португалии сидеть. В Польшу вы не едете!!!
галіна, ви себе також "асвабадітєлькай" вважаєте?
--------
Не, леся, я себя вважаю Акупантом. Вас свидомых не поймешь, освободили - плохо. Не освободили бы, опять бы было плохо. Нам вас в нагрузку дали, как я понимаю, что бы жизнь медом не казалась. Польша от вас избавилась, и рада теперь. а нам это дерьмо теперь разгребать.
Оксана(F) , цікаво, якби ЗУ відділилася, чи їхні асвабадітєлі тоді вернулись би з ЗУ на свою істарічєскую родіну, чи ні?
Сегодня 23:55
07.11.2010, 21:02
АЛЕКСЕЙ ШПИЛЬКО * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *А Ви то що знаєте хто ким був і хто що мав?А ті з Полтавщини,що працювали за ТРУДОДНІ,хто вони такі були?Вони не мали нічого.
Podmoskow
07.11.2010, 21:05
Ці АСВАБАДІТЕЛИ вже з Прибалтійських республік всі повтікали
ох, деніска, і тупий же ти:-D ! *
Сегодня 23:47
--------------------------------
ну то что запукрам йода не хватает,это не новость,а вот про украинские школы построенные ляхами для холопов,да бы вырастить отдельный от русских народ ,это да и перша укр.грамматика в 20 веке,а ещё весь Львов такой украинский аж жуть,построенный немцами и ляхами.
Сегодня 23:55
Цікаво, а канадійські демократи повернулись би на свою "істарічєскую родіну", чи так же несли б всяку дурню з Канади......... * по * *моєму - * з * двох * боків * - * дурня... * *хоч * думайте, * що * пишете...
Дядя Стам
07.11.2010, 21:06
андрійко, я чомусь думаю, що асвабадітєєй ще більше наїхало би зі сходу в ЗУ, якби ЗУ відділилася.
*
не думаю, що їх би тягнуло на істарічєскую родіну. *адже ж вони як приїхали, так і залишилися.
рідко хто виїхав, хіба лише ті, хто дістав "повишеніє" до Москви. *А до Тамбова чомусь ніхто не повернувся - так і сидять в ЗУ
Не мели чуж! Никогда украинцы себя никому неотдадут.
Вчера 23:53
-----------------------------
ЧУЖ:-D МЕЛЕШЬ ТЫ СВОИМ РОТИКОМ.
Дядя Стам
07.11.2010, 21:08
холоп - це дєніска:-D . *
по постах видно, що якби не пішов по партійній лінії, то так би і крутив хвости коням
Ба як же ж!(tr) *Тих "АсвабадІтЄлЄй" прибалти випхати не можуть....І тут теж саме би було.*-)
Польша от вас избавилась, и рада теперь. а нам это дерьмо теперь разгребать. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *......................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Это мы рады, что Польша есть Польшей, Украина есть Украиной! И поляки к нам относятся очень хорошё. А дерьмо, что заселили нам в Укрину- большёй украинский мозоль. ничего, мы всёровно этот мозоль любим-он же украинский и родный. Время всё поставит на свои места.
Виртуальный Фант
07.11.2010, 21:09
Роман Шпєлик: Цікаво, а канадійські демократи повернулись би на свою "істарічєскую родіну", чи так же несли б всяку дурню з Канади......... * по * *моєму - * з * двох * боків * - * дурня... * *хоч * думайте, * що * пишете...
Цікаво, а канадійські демократи повернулись би на свою "істарічєскую родіну", чи так же несли б всяку дурню з Канади......... * по * *моєму - * з * двох * боків * - * дурня... * *хоч * думайте, * що * пишете...
Сегодня 00:06
-----------------------------
Роман (Y) (Y) (Y) ,дияспора только пиз....ть может.
Виртуальный Фант
07.11.2010, 21:11
Роман Шпєлик: Цікаво, а канадійські демократи повернулись би на свою "істарічєскую родіну", чи так же несли б всяку дурню з Канади......... * по * *моєму - * з * двох * боків * - * дурня... * *хоч * думайте, * що * пишете...
Конечно вернулись, целых двое: Зварич и Катерина Клер-Ющенко.
<p class="time_time" style="font-size: 9px !important; padding-top: 1px !important; padding-right: 0px !important; padding-bottom: 0px !important; padding-left: 0px !important; margin-top: 0px !important; margin-right: 0px !important; margin-bottom: 0px !important; margin-left: 0px !important; height: 15px; text-align: center; color: rgb(119, 119, 85); ">00:09
<p class="sos" style="text-align: right; font-size: 11px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; text-decoration: none; visibility: hidden; color: rgb(119, 126, 93); padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; clear: both; min-height: 12px; ">
Дядя Стам
07.11.2010, 21:13
Оксана, я також думаю, що було би те ж саме - лізли би ще в останню хвилину туди, на захід, як таракани, якби знали, що скоро границю закриють.
Але прибалти молодці - хоча би заставили асвабадітєлєй мову місцеву вивчити.
Думаю, що ЗУ також би так зробила - екзамени асвабадітєлям, якщо хочуть жити в Україні.
а вот про украинские школы построенные ляхами для холопов,да бы вырастить отдельный от русских народ ,это да и перша укр.грамматика в 20 веке,а ещё весь Львов такой украинский аж жуть,построенный немцами и ляхами.
(Y) (Y) (Y) Мне тоже интересно скока-скока было построено поляками в галичине школ украинских до 39 года????????
Оксана(F) , цікаво, якби ЗУ відділилася, чи їхні асвабадітєлі тоді вернулись би з ЗУ на свою істарічєскую родіну, чи ні?................................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Тоді, в той час *не повернулися б!
Дядя Стам
07.11.2010, 21:20
Яночка, я вже в іншій темі написала, що ви в цих питаннях - не в своїй тарілці.
Але я впевнена, що в манікюрах ви розбираєтеся чудово:-D (F)
я б особисто для них квартири підготовила б.
Podmoskow
07.11.2010, 21:21
А цікаво,скільки українських шкіл було в Донецькій,Луганській,Запорізькій,Миколаєвській...о областях?
асвабадітєлі...на * ЗУ * не * потрібныі... * надто * багато * поганиз * сперав * вчинили...(N)
а вот про украинские школы построенные ляхами для холопов,да бы вырастить отдельный от русских народ ,это да и перша укр.грамматика в 20 веке,а ещё весь Львов такой украинский аж жуть,построенный немцами и ляхами.
(Y) (Y) (Y) Мне тоже интересно скока-скока было построено поляками в галичине школ украинских до 39 года????????
Я ответа не получила!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Яночка, я вже в іншій темі написала, що ви в цих питаннях - не в своїй тарілці.
В вопросах постройки в Польше украинских школ для бандеровцев я не в курсе, расскажите, Леся!!!
Вирус Опти
07.11.2010, 21:51
23 июл 2010 в 16:01
Артем - Акимов
Бандера мав бути на Ялтинській Конференції, але захворів і не попав туди. Можливо якби він туда попав то ситуація зараз була б іншою. Можливо він б переконав Сталіна що Берія злочинець і Сталін можливо б відкрив очі, нам вчителька розказувала що Сталін це жертва Берівських інтриг, це звичайно не звільняє його від відповідальності за репресії і для нас він ворог але потрібно звідки звідки першопричина. А бо переконав Черчилляпослати англійський легіон у Галичину. Можливо це Москалі зробили так що він захворів і не попв туди, тому що знали що для їхнії імперських планів це закінчиться плачевно. Бандера єдиний хто на той момент міг розрядити міжнаодну воєєну напругу і зупинити війну, але не повезло. Я думаю що Сталін дізнавшись про Злочини своїх комуняк сам б розстріляв їх а Бандеру запросив у Москву радником, але Берівські комуняки закривали йому очі і подавали йому неправдиву інформацію про УПА.
Podmoskow
07.11.2010, 21:52
Цікава ситуація.Західна Україна стільки років була під Польщею,а українська мова не зникла.В східних і південних областях українська мова була знищена за 60років СОВЄТАМИ.
Вирус Опти
07.11.2010, 21:52
А вы говорите.... Героям слава...:-D :-D :-D
Учителя в ЗУ просто бомба!!! (Y)
Володя, украинский сохранился тока в центральной части Украины! В западной части украинским и не пахнет даже!!!
В східних і південних областях українська мова була знищена за 60років СОВЄТАМИ.
А у нас она была ранее?????? В школе был украинский язык и никто не запрещал его учить! Никому он не нужен был!
Яна, с тобой всё в порядке? Кто учил тебя незнаю, какой то алкаш наверное. Смех без причины-признак дурачины. Ты интересовалась учителями в ЗУ, или ты только по наслышке нета и твоих учителей ориентируешся? Что русские учителя могли тебе о украинцах правдивого рассказать в советские времена? В советские времена могли посадить даже *за *некотырые археологические разкопки, какие могли стать доказательсвом издевательства над украинским народом.
Никому он не нужен был! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ...................................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ну ясно же, насильственная руссификация дала плоды. У русского языка есть своя страна. украинский имеет свою страну-Украину. Как бы вам нехотелось сделать в Украине свою страну-в этот раз *неполучится.
Вирус Опти
07.11.2010, 22:17
Оксана, "твои "же дети такое пишут....Неужели сами придумали ?:-D
Ну ясно же, насильственная руссификация дала плоды.
Это украинизация насильственная нас уже достала!!!!!!!!!!!
Что русские учителя могли тебе о украинцах правдивого рассказать в советские времена?
А с чего вы взяли что история Украины по Ющенковски является правдой???
В советские времена могли посадить даже *за *некотырые археологические разкопки, какие могли стать доказательсвом издевательства над украинским народом.
Ну и много вы накопали за 5 лет??? *Вы посчитайте зверски убитых людей (поляков, ураинцев, русских, евреев) от преступных формирований СС "Галичина", ОУН-УПА....... (N) (N) (N) И сравните!!!!!!!!!!!!! количество погибших.
Яна, с тобой всё в порядке?
Я себя чувствую просто замечательно!!!(Y)
Оксана, я жду ответ про количество украинских школ построенных поляками до39 года для бандеровцев
Это украинизация насильственная нас уже достала!!!!!!!!!!! * * * * * * * * * * * * .......................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Да??? Я и незнала, что в России проводят украинизацию. Действительно мерзко со стороны украинцев. Чё они туда лезут! Нужна наказать их!Бедная Яночка, живите спокойно, никто вашу литературу пока не прекратил выпускать. Читайте и общайтесь на русском!это нормально-это ваш родной язык. Мне он тоже нравится. вот пишу иногда в одноклассниках, учу его просто для себя.
вот пишу иногда в одноклассниках, учу его просто для себя. * * * * * * * * * * * *Имела ввиду пишу на русском.
А что, при СССРе русский в школе не изучался???
Ну и много вы накопали за 5 лет??? *Вы посчитайте зверски убитых людей (поляков, ураинцев, русских, евреев) от преступных формирований СС "Галичина", ОУН-УПА....... (N) (N) (N) И сравните!!!!!!!!!!!!! количество погибших. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *................................................. ........... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Кто был за КА-тот был врагом для УПА. Такое время было тогда.
Оксана, я жду ответ про количество украинских школ построенных поляками до39 года для бандеровцев
Оксана, вы ответ знаете или нет???????? Вы учитель или где????
Podmoskow
07.11.2010, 22:47
ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Не Вам мені розповідати про мову в центральних областях України.І про мову в західних областях України не Вам говорити. * * * * * * * * * * Моя бабця була не грамотна.Я вчився в школі.Але наша мова нічим не відрізнялась.
Ну и много вы накопали за 5 лет??? *Вы посчитайте зверски убитых людей (поляков, ураинцев, русских, евреев) от преступных формирований СС "Галичина", ОУН-УПА....... (N) (N) (N) И сравните!!!!!!!!!!!!! количество погибших. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *................................................. ........... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Кто был за КА-тот был врагом для УПА. Такое время было тогда.
----------------------------------------------------------------------------
Я тоже об этом! Такое время было тогда....... хватит того, что схронов нарыли, ещё и косточки захотелось им найти. КОГО?????? * Тех кто пособлял фашизму! Скажите, поляки и евреи тогда тоже все были за КА???????
Вирус Опти
07.11.2010, 22:52
Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать...;-)
Не Вам мені розповідати про мову в центральних областях України.І про мову в західних областях України не Вам говорити.
Володя! Не вам тут ща находиться, вы предали свою родину и свалили за кордон!!! И там философствовать!!! Я прекрасно знаю как говорят на ЗУ и в центральной части Украины. Я общалась с людьми, так что не нужно мне говорить на белое, что это чёрное!
У нас тоже в школе 2 класса русских, один украинский. В украинском детей нехватает, в русских перебор. Что тут удивительного? Нам просто насильственно насаждают украинский.
Podmoskow
07.11.2010, 23:16
ЯНОЧКА ШЕЛЕСТОВА * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Школи не для бандеровців,а для українців. * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Поляки не будували українських шкіл.Західні області України були в складі Польщі,і всі люди рахувались громадянами Польщі.А для громадян Польщі польські школи.Тому українці самі організовували свої школи.Так само як і в Канаді. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Це ви кричите,що для вас держава повинна відкривати російські школи.А держава повинна забезпечити вивчення державної мови(вУкраїні-це українська мова).Розвитку всіх інших мов Україна може лише сприяти.
Яна, там ви писали про поляків-звісно, що у шкільній системі насаджувалася полонізація українських дітей. Школи з українською мовою скоротились майже до нуля. Тому і розвивася рух україн. молоді. це *були організації "Сокіл", "Січ" і т.д., у діяльності яких застосовувались козаціко-лицарські традиції виховання. І я таку тему вже була відкрила навмисне, і згадала ці роки і знищення укр. освіти. але ніхто мені там ненаписав-ЩО ЦЕ БУЛИ ДІЇ ПОЛЬЩІ! Бо вам не цікава історія ЗУ.Один адміністратор почав сперечатись, але і то, ненаписав мені, що ці події були не радянські, а польські.
Вирус Опти
08.11.2010, 00:25
Не спишь Вован ? Пральна. А вдруг кацапюры. надо успеть памперсы переодеть. Некрасиво перед москалями обосраным стоять.:-D :-D :-D
Вирус Опти
08.11.2010, 00:27
23 июл 2010 в 16:01
Артем - Акимов
Бандера мав бути на Ялтинській Конференції, але захворів і не попав туди. Можливо якби він туда попав то ситуація зараз була б іншою. Можливо він б переконав Сталіна що Берія злочинець і Сталін можливо б відкрив очі, нам вчителька розказувала що Сталін це жертва Берівських інтриг, це звичайно не звільняє його від відповідальності за репресії і для нас він ворог але потрібно звідки звідки першопричина. А бо переконав Черчилляпослати англійський легіон у Галичину. Можливо це Москалі зробили так що він захворів і не попв туди, тому що знали що для їхнії імперських планів це закінчиться плачевно. Бандера єдиний хто на той момент міг розрядити міжнаодну воєєну напругу і зупинити війну, але не повезло. Я думаю що Сталін дізнавшись про Злочини своїх комуняк сам б розстріляв їх а Бандеру запросив у Москву радником, але Берівські комуняки закривали йому очі і подавали йому неправдиву інформацію про УПА.
Аристотель
08.11.2010, 07:52
Бандера - это национальность или профессия?
Яна, спеціально для тебе:
Польська влада намагалася знищити самі поняття « Україна», «українець». Населення іменувалось «русини», а вся територія називалася «Східна Малополыца». Керівники Польщі заявляли, що ніякого українського, народу немає, що це вигадка комуністів. Активній полонізації Західної України сприяв закон від 31 липня 1924 р., що оголосив державною мовою на території Польщі польську. Передусім почали ліквідацію українських шкіл. Якщо в 1911/ 1912 навчальному році тут було 2 418 українських шкіл, то в 1926/1927 р. — лише 845. Після приходу до влади Пілсудського у травні 1926 р. Польща стала на шлях відновлення держави «від моря до моря». Суть нової влади полягала у державній асиміляції національних меншин і у відмові від національної асиміляції, особливо мовної, шляхом примусу. Для її здійснення у 1926 р. було створено спеціальний відділ національностей, а в березні 1934 р. почали діяти Національний комітет і Бюро національної політики.
-------------------------
це тобі нічого не нагадує?...... ти, українка, як опинилась в російській школі?...
Аз Есмь Царь
08.11.2010, 08:12
-----------
Диагноз.
Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать...;-)
-----------------------
Моя племінниця у Польщі вчться у польській школі..... у 17 років знає 4 мови: українську, польську, англійську і російську..... зараз сім*я сестри живе біля українського кордону.... а за 10 років проживання у Польщі тричі міняли місце проживання, в т.ч. і дитина школи..... як вони могли записатися в українську при посольстві?.... крім того, подальше навчання у ВНЗ і роботу дівчинка матиме в Польщі швидше всього.... тому вивчення якої мови їй потрібне більш грунтовно?.... а українською володіє і пише з дитинства........... і не забула..... хоча виїхали туди, коли їй було 7 років.... а приїжджає сюди і розмовляє українською......
-----------
Диагноз.
-------------------
Нет, Саша...... мент - это диагноз...... 100%..... у меня дома такой есть..... муж..... и папа его тоже с таким же диагнозом..... так что вашего "брата" узнаю сразу.....
А Бандера - это фамилия.....
Не спишь Вован ? Пральна. А вдруг кацапюры. надо успеть памперсы переодеть. Некрасиво перед москалями обосраным стоять.:-D :-D :-D
-----------------------
http://www.youtube.com/watch?v=mWWMN5Lc6cc
;-)
Аристократ
08.11.2010, 08:46
Оксана, а вы зайдите на сайт укринского посольства в России.... Ну чтобы вас не утруждать я расскажу что там.... Приглашают детей украинцев, не важно гражданин-негражданин, в украинскую школу при посольстве. И скольковы думаете народу там учится ? Даже один класс(25-30 детей) не смогли собрать..
-----------------------------------------------------------------------------
А вы уточните, сколько стоит обучение??? Как добираться и.т.д...., я думаю, что любой родитель отдаст ребенка в ту школу, которая ближе к дому, а не до которой ехать фиг знает сколько...
Аз Есмь Царь
08.11.2010, 08:47
Нет Е.К. мент это образ жизни.
Нет Е.К. мент это образ жизни.
-------------------
так ведь образ жизни выбирают исходя из начального диагноза.... к чему человека тянет - то и выбирает....
Ангел-Хранитель
08.11.2010, 09:12
--------------------------------------------------------------------------
Ага..., только одни были панами, а вторые холопами.....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ага ... при совдепах все были панами .... или все рабами
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot