PDA

Просмотр полной версии : НАЦІОНАЛІЗМ ТА НАЦИЗМ-ЦЕ ОДНЕ І ТЕ САМЕ??

Страницы : [1] 2 3 4

Extra
11.11.2010, 00:05
Нацизм розглядає націю лише як расу. То чи можуть негри бути українцями?

Extra
11.11.2010, 00:08
Для нацистів нація-це раса.

Extra
11.11.2010, 00:11
В нацизмі і в націоналізмі всежтаки присутня ідея нації. Цікаво, як ви гадаєте, що собою являє націоналізм? Багато раз читаю, що націоналіст-це фашист. Я із цим не згідна.

В Ожидании Чуда
11.11.2010, 03:06
ето нетерпимость к другим нициям (разные степени развития)
Первая Национализм - ненавидят только в своей стране другую нацию
Вторая Нацизм ненавидят везде
любой национализм рано или поздно переростает в нацизм
пример в соседней теме про эмигрантов Истиный ариец и активист *Свободы* показал как националист деградирует до уровня нациста

Xeritus
11.11.2010, 05:06
СОГЛАСЕН ЧТО ОДНО ПЛАВНО ПЕРЕТЕКАЕТ В ДРУГОЕ

Антикунни
11.11.2010, 05:22
Националисты - это те , кто все в нацию тащат ... Нацисты - это те, *кто ненавидит националистов *и все из нации утащили...

Азнаур
11.11.2010, 05:45
Нацизм-это главенство и превосходство одной нации над всеми,а национализм-это приверженность(преданность,верность)к своей нации.Но чаще мы замечаем,что национализм перерастает в нацизм,и это ярко было видно на националистах УПА-ОУН ,а теперь и на их последышах.

Decadence
11.11.2010, 07:25
Игорь,Денис...+1(Y)

Переслегин
11.11.2010, 07:28
Денис -100(N) (N) (N)

Бриз
11.11.2010, 07:28
А ще є такий експансивний вид агресивного націоналізму - пролетарський інтернаціоналізм. І це неодноразово доводилося практикою радянської внутрішньої і зовнішньої політики.
Коли хтось хизується, що він інтернаціоналіст, я завжди питаю, а ПРОякий ти інтернаціоналіст? Тому що дуже часто такі інтернаціоналісти сліпо люблять сербів і разом з ними ненавидять хорватів. Люблять братів-осетинів і хотіли б стерти з поверхні землі грузинів. Люблять лише тих українців, що забувають все українське. І вважають страшними націоналістами, що плавно у нацизм переходять, всіх українців-патріотів.

E-Name
11.11.2010, 07:37
Дуже добре було б добавити у назву теми ще один термін: "велокодержавний шовінізм"! десь посердині між націоналізмом і нацизмом... або й разом чи після нацизму:-D

Азнаур
11.11.2010, 08:07
Канадский историк Орест Субтельный также утверждает, что «український інтегральний націоналізм цілком очевидно містив елементи фашизму і тоталітаризму» (Україна. Історія, с.542).
В фотокопиях газет 30-х и 40-х годов, издававшихся бандеровцами, прямо писалось, что итальянский фашизм, немецкий нацизм и украинский национализм - одно и тоже. «Народе! Знай! Москва, Польша, Мадяри, Жидва — це Твої вороги. Нищ їх!.. без милосердя!..»С.Бандера.Львов июнь 1941г.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 08:28
Я націоналіст,але не нацист,не фашист(ch) .....а от про жидву(жидокомуняк), Бандера правильно казав(Y) . Винищувати їх як паразитів,бо їх не перевиховаєш,у них генетично закладена ненависть,підступність,зрада до Людей.....вони сіють тільки зло та інший негатив.(ch) (v)

Абдурахманов
11.11.2010, 08:32
НАЦІОНАЛІЗМ ТА НАЦИЗМ-ЦЕ ОДНЕ І ТЕЖ???
Просто біда з цією Оксанкой. Те що вже давно обговорили на всіх форумах сайту в неї таке одкровення, просто відкриття Америки.:-D

Ария
11.11.2010, 08:44
Щось не подобається ? Якщо для таких. як ти не доходить. то може тут ще є люди. які хочуть цю думку обгрунтувати.

Абдурахманов
11.11.2010, 08:46
Павло, обгрунтуй будь ласка. Хотя б шось обгрунтуй.(ch)

Имя
11.11.2010, 08:48
Коли хтось хизується, що він інтернаціоналіст, я завжди питаю, а ПРОякий ти інтернаціоналіст?
Юра ты уже так за........говорился , что интернационалиста от интернационала отличить не можешь. Кончай заниматься демагогией.
Я націоналіст,але не нацист,не фашист(ch) .....а от про жидву(жидокомуняк), Бандера правильно казав(Y) . Винищувати їх як паразитів,бо їх не перевиховаєш,у них генетично закладена ненависть,підступність,зрада до Людей.....вони сіють тільки зло та інший негатив.(ch) (v)
Почитайте высказывания Гитлера по национальному вопросу, и вам сразу станет ясно нацист автор сих слов или нет!

Ария
11.11.2010, 08:49
Віталій, я у кожній групі та навіть темі обгрунтовую, читай раніше.

Ария
11.11.2010, 08:50
А ти не задава собі питання. чому так люди говорять у адрес жидів та москалів ? може за те. що вони зла нам не заподіяли ? Га , питаю ?!

Абдурахманов
11.11.2010, 08:57
Павло Шингур
А ти не задава собі питання. чому так люди говорять у адрес жидів та москалів ? може за те. що вони зла нам не заподіяли ? Га , питаю ?!
Сегодня 11:50

Почему же не задавал, задавал конечно. Это разновидность расизма, которую осуждал, осуждает и будут осуждать весь цивилизованный мир. Это вчерашний день многих государств, но в Украине нашлись таки дремучие люди, которые не учили всемирную историю и хотят повторять старые ошибки.

Ария
11.11.2010, 09:02
Цю "різновидність расизму", як ти насмілився написати, віками гнобили та знащували москалі та жиди. Прикрий своє хлібало та покайся за своїх предків.

Amelia
11.11.2010, 09:03
А ти не задава собі питання. чому так люди говорять у адрес жидів та москалів

Варто, думаю, зіскочити з тієї дурної, слизької теми і ніколи її не піднімати. В товаристві інтелігентних людей, принаймі.

P.S. Моя бабця (українка!!!!) виросла в єврейському кварталі Шепетівки, досконало володіла ідіш, так от.... До смерті повторювала, що найкращі подруги в неї були єврейки! З українками не зрівняються...(як не прикро мені, українці, це було чути)
Тому, НЕ УЗАГАЛЬНЮЙТЕ.

Абдурахманов
11.11.2010, 09:04
Шингур, раз ты переходишь на личности, значит у тебя НЕТ аргументов. Что и требовалось доказать.*-) (N)

Ария
11.11.2010, 09:08
Віталій, на твої дурнуваті та необгрунтовані репліки я можу надати тобі годинами читання таких реплік, що ти *будеш дуже незадоволеним правдою про своїх предків. хочеш ? Обіцяю, настрою у тебе не буде довго.

Абдурахманов
11.11.2010, 09:10
Тобі нічого сказати і ти не готовий до нормальних розмов.

Ария
11.11.2010, 09:10
Та що ти ?! А може приклад покажеш ? Давай спробуємо писати правду з обох боків .

Абдурахманов
11.11.2010, 09:17
Шингур, о какой правде ты вообще говоришь? Для меня тот, кто кричит - жиды, москали или ляхи это вообще не человек. Он не уважает другие национальности и потому не может быть уважаем сам.*-) (N)

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:19
Мова не про євреїв,мова про жидів.(ch) попрошу не путати.

Decadence
11.11.2010, 09:21
Андрей,а в чём отличия?

Абдурахманов
11.11.2010, 09:21
Мова не про євреїв,мова про жидів.(ch) попрошу не путати.

Нет такого определения. Это фантазии тех националистов, которые пытаются хоть как-то прикрыть своё средневековье.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:29
Є українці і хохли-малороси,Є руські і москалі-кацапи,Є євреї і жиди(тобто жидокомуняки,які заплодили ненависть між словянами і зараз продовжують сво чорну справу) Хохли-малороси,москалі-кацапи і жиди це одне кодло яке ненавидить всіх і вся.......просто так.....така їх роль в житті.(ch)

Ария
11.11.2010, 09:30
Дякую , Андрію, випередив мене.

Ария
11.11.2010, 09:33
Віталій, а що ти розумієш у поняттті нація ? До якої ти себе рахуєш нації ? Чи патріот ти своєї країни чи то нації ?

Адидас
11.11.2010, 09:35
По теме. Практически одно и тоже. Нациаонилизм перетекает в нацизм.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:36
Евре?и — народ семитского происхождения, восходящий к населению древнего Израильского и Иудейского царств, живущий во многих странах мира и воссоздавший (1948) еврейское государство Израиль. Численность от 12 до 14 млн чел. (2010, оценка), из них около 40 % в Израиле и 35 % в США. Традиционной религией евреев является иудаизм. Исторически понятия еврей и иудей тесно переплетены и в большинстве языков неразличимы. Большинство евреев говорят на языках тех стран, в которых живут. В Израиле государственным языком является иврит, возрождённый в качестве разговорного в XIX веке. В разных странах существует также ряд специфических еврейских языков, крупнейший из которых — идиш — входит в германскую группу языков.

Ария
11.11.2010, 09:37
Так, він буде перетікати за однієї суттєвої обставини - загрозі нації. А в без цієї загрози націоналізм тільки прославляє націю. оберігає її культуру, історію. тощо.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:39
Жид (в позднепраславянском *zidъ) — традиционное славянское обозначение евреев, иудеев. Позднее приобрело негативный оттенок и стало означать также скупых, корыстных,нехороших людей. Заимствовано (через балканские романские языки) из итал. giudeo[1], где из лат. judaeus (и из ивр. ??????) — «иудей». В современном русском языке, в отличие от западнославянских языков, употребление слова «жид» носит бранный, презрительный характер.

Адидас
11.11.2010, 09:40
Ну да. У одного в 1933 году в Германии уже была "загроза нации" . В итоге получил свое в 1945-ом.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:43
мдя..........жид Джугашвілі прибив жида Шикльгрубера.....аплодисменти в студію(ch)

Ария
11.11.2010, 09:44
Костя. ти не плутай . Гітлер "захищав" свою націю загарбанням всього світу. УПА ж боролось тільки за свою Україну, не більше. Подумай...

Ария
11.11.2010, 09:47
Що ти мелеш ?! Ти хоч щось про УПА крім брехні знаєш ? Якщо навіть не хочеш знати. то так і напиши.

Адидас
11.11.2010, 09:47
УПА ж боролось тільки за свою Україну, не більше. Подумай... *За 4 области ЗУ и не более. И с кем боролись? C русскими да восточными украинцами. А Адик таки допрыгался и с нацизмом и с национализмом.

Amelia
11.11.2010, 09:48
Костя, а када к тебе в дом воры лезут, ты у них национальность спрашиваешь?*-)

Ария
11.11.2010, 09:49
Запам'ятай. що УПА утворилось внаслідок поневолювання комуністичним режимом України, а саме - ГОЛОДОМОРИ. Якби не було того диявольського отродія Леніна зі Сталіним. то й в потребі УПА, як такої, було б недоречним. Чи ти тупий. чи ти прикидаєшся ?

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:50
Де приклади негативних дій(ущімлення прав інших національностей наприклад) українських націоналістів?(ch) чи навести приклади інтернаціональної "любові" жидокомуняк(ЖК)?.

E-Name
11.11.2010, 09:52
«Медведев будет более свободен от того, чтобы доказывать свои либеральные взгляды. Но он не менее в хорошем смысле слова русский националист, чем я», - заявил сегодня Владимир Путин на совместной конференции с канцлером Германии Ангелой Меркель в Москве.[2008-03-08]
http://www.youtube.com/watch?v=Cxu7oK0cG-I
Дорогы росіяни і їм співчуваючі...
без коментарів, тільки факт.

Decadence
11.11.2010, 09:52
Паш, скажи,борцы УПА создавались для борьбы с режимом,но потом то тоже были огрехи деятельности...может обычные ребята и шли с целью защиты своей нации,но вышестоящее звено преследовало ,наверное,иные цели?Как считаешь?

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 09:55
......C русскими да восточными украинцами.....то були солдати яких ЖК гнали на інших солдатів.....Воювали проти ЖК людоненависницької ідеології,а вона НАЖАЛЬ неслася на російській мові(яскравий приклад значення мови),звідси негатив до російщини.....хто винен ? правильно ЖидоКомуняки....а не росіяни.

Адидас
11.11.2010, 09:56
а када к тебе в дом воры лезут, * Эти воры вам заводов да фабрик понастроили, в города жить пустили да дали возможность обучения на укр. языке.

Amelia
11.11.2010, 09:57
но потом то тоже были огрехи деятельности

Это была война! А законы военного времени не преполагают что все можна рассчитать до мелочей.... Естественно были огрехи. И "вышестоящие звенья" преследовали единственную цель - освобождение Украины.
Сори, вопрос был не мне.....*-)

Ария
11.11.2010, 09:57
Так, Анна, в сім'ї, як кажуть . не без урода. Нема ідкеальної армії і бійців не було сенсу та часу відбирати у той час по анкетам чи характеристикам зі школи. Були звичайні добровольці. були і запроданці. всякі були. У Красній Армії грішків було набагато більше та з більшими масштабами, та й у кожній армії було таке. Від цього не сховаєшся.

Ария
11.11.2010, 09:58
Але УПАвці не перевдягались у красноармійців та не убивали населення. щоб відвернути від себе увагу, все було рівно до навпаки.

Amelia
11.11.2010, 10:00
Эти воры вам заводов да фабрик понастроили, в города жить пустили да дали возможность

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Я *плачу!!!!!!(Y) *Костик, сори..... ты забыл, что ВЫ еще нас научили горячей водой пользоваться...;-) Тока вот выпустил один момент... Когда ВАШИ "освободители" (мать их....) пришли к НАМ, то ВАШИ солдатки одевали ночнушки с разграбленных магазинов *и носили их как платья! Где ж им "цивилизироваННым" было раньше видеть такое...:-D :-D :-D

Decadence
11.11.2010, 10:01
Паш, ну если армия не идеальна,разве можно всех назвать героями?Ведь ,верно говоришь,и Красная Армия не шла с цветочками в руках и там "боков" хватает...и этот вопрос не вызывает таких жарких споров....

Decadence
11.11.2010, 10:02
И ЕЩЕ,УЧАСТНИКИ,КАК ВЫ ДУМАЕТЕ,ПОЧЕМУ Я ПО ВСЕМ ТЕМАМ БЕГАЮ,ВЫТИРАЮ ОПРЕДЕЛЕННОГО ХАРАКТЕРА ПОСТЫ?

Ария
11.11.2010, 10:04
Все правильно, якщо хто з УПА-армії був запроданцем. то він точно - не герой. Саме УПАбула на той час єдиною силою. що спромоглась дати відсіч як комуністичному так і фашистському режимах.

Ария
11.11.2010, 10:08
Костя, те. що ти нахаба, не визивало у мене сумнівів завжди. Нам ніхто нічого окрім нас самих не будував. Тоді будували всі. А що ти скажеш про те. хто будував Петербург і чиї трупи у кількості 25 тис. чоловік полягли у будівництві того міста на болотах ?

Decadence
11.11.2010, 10:09
Ну ведь некоторые и работали в союзе с фашистами,ведь так?

E-Name
11.11.2010, 10:15
По темі:
«Медведев будет более свободен от того, чтобы доказывать свои либеральные взгляды. Но он не менее в хорошем смысле слова русский националист, чем я», - заявил сегодня Владимир Путин на совместной конференции с канцлером Германии Ангелой Меркель в Москве.[2008-03-08]
Дорогі росіяни і їм співчуваючі...

E-Name
11.11.2010, 10:16
Констянтин Соловьев: По теме. Практически одно и тоже. Нациаонилизм перетекает в нацизм.

Адидас
11.11.2010, 10:20
то ВАШИ солдатки одевали ночнушки с разграбленных магазинов *и носили их как платья! *Бред. Такого не было.

E-Name
Ну ведь некоторые и работали в союзе с фашистами,ведь так?
Аня , полковник Ісаєв, він же штандартенфюрер Штірліц(характер твёрдый, нордический) теж не підмітав підлогу в рейхсканцелярії...

Amelia
Ну ведь некоторые и работали в союзе с фашистами,ведь так

А некоторые сотрудничали с коммунистами... В чем разница?

E-Name
11.11.2010, 10:21
Костя, а моїх повідомлень ти не бачиш?:-O :-D

Адидас
11.11.2010, 10:23
А что,негр,я должен видеть?то, что Медведев когда то сказал. Это его дело. У Медведва свои соображения, у меня -свои.

Ария
11.11.2010, 10:23
Анна, в той час про фашизм ще не було достоменно відомо і про його брудні наміри. тому спочатку у боротьбі проти комунізму саме у фашистах УПА бачила напочатку свого союзника, адже тоді ще фашисти нічого поганого для україни не зробили.Була заключена угода. що після визволення від комуняк Гітлер залишить Україні свободу. Але ця угода була порушена і. коли це зрозуміли УПА, то вони стали на бік війни і проти фашизму.

Amelia
11.11.2010, 10:24
Бред. Такого не было.
Было, солнышко, было... Мы вдедь из Европы и не девались никуда...И если б не "освободители"..... А ВЫ с советами, во главе с ВОЖДЕМ, с 1917-го. Вас только пожалеть можно. Помнишь, как в совеЦкие времена не любили прибалтов - они стояли особняком от всего совка? Вот так вы и не любите нас, галычан, "западенцев" - мы НИКОГДА не были совками, мы никогда не были такими как вы.

E-Name
11.11.2010, 10:28
ну мислю по поводу того , що "Нациаонилизм перетекает в нацизм. " розвивай дальше, наприклад... враховуючи слова свого теперішнього премєра про себе і свого президента...
А не обливай брудом інших...;-)
БУДЬ ПОПРОЩЕ И ЛЮДИ К ТЕБЕ ПОТЯНУТСЯ!:-D

Decadence
11.11.2010, 10:29
Паш,как можно было верить Германии,зная *о существовании концлагерей,истреблении неарийской расы *в любом народе на их пути ?
:-(
Оксана,я не говорю сейчас о коммунистах,давайте всё по очереди

Переслегин
11.11.2010, 10:30
то ВАШИ солдатки одевали ночнушки с разграбленных магазинов *и носили их как платья! *Бред. Такого не было. ===== было. Отец рассказывал,как грабили магазины и частные дома. Советки не видели ни ночнушок ни комбинаций. Ходили в них на танцульки.

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 10:30
.........У Медведва свои соображения, у меня -свои.....:-D тобто Путін і Мєдвєдєв брехуни-уроди.....? Костя,а скільки руських(словян) були керівниками в ЦК ВКП(б)?;-)

Amelia
11.11.2010, 10:31
Анна, а нельзя по очереди, ведь это звенья одной цепи - зла. Концлагеря говорите? Так фашисты хоть врагов истребляли. А кого уничтожали в совеЦких концлагерях? своих же... Вот это и есть настоящий фашизм. Поэтому для меня, между словами ФАШИСТ и КОММУНИСТ ВСЕГДА будет стоять знак равенства!

Адидас
11.11.2010, 10:31
А не обливай брудом інших...;-) Брудом,здесь твои,негр,браться по разуму извергаються. А я страюсь спокойно разговаривать. Пока,по крайней мере.

Адидас
11.11.2010, 10:32
Мы вдедь из Европы и не девались * *Ну да. Из сел Австро-Венгерской империи :-D .Или я неправду сказал???

Ария
11.11.2010, 10:34
Анна. повторюю, що саме союзником тоді міг бути прти комунізму. які саме вони навчили фашистів будувати концтабори, фашисти. другої помочі не було.

Amelia
11.11.2010, 10:34
Костя, ну я тя умоляю....(ch) *Львов - село, Станиславов - село, Ужгород - село.... Эти "села" все в два раза старше твое МАААссквы, прости Господи....*-)

Ария
11.11.2010, 10:35
Костя. твоя Раша була під ігом татарви 120 років.

Кребс
Концлагеря говорите? Так фашисты хоть врагов истребляли. А кого уничтожали в совеЦких концлагерях? своих же...

Decadence
Оксана,я что спорю,что коммунизм времён Сталина быль абсурдно-параноидальным?Разве кто то этого еще не признал?Культ личности развенчан был уже при Хрущеве,так зачем иной раз с темы про УПА аль фашизм перескакивать на сталинские репрессии???

Переслегин
И ещё паралель. Хвасталась в Крыму одна бабка. Когда её привезли в 40-х годах в Крым с Курска *и поселили в готовый татарский дом, они одежду не покупали 5 лет. А еды было заготовлено на год. *Всё носили с чужого плеча и ели чужую еду. А крымские татары в дороге умирали то холода и голода. Мародерство в крови.

Amelia
11.11.2010, 10:36
Анна, я не спрыгиваю. Я просто пытаюсь Вам объяснить, что в то время не было разницы с кем договариваться - что одни, что другие были врагами.

Amelia
11.11.2010, 10:37
Ну уж, фашисты своих значит не истребляли?

А то меняет суть дела?

Кребс
Мародерство в крови.
Сегодня 13:35

Ария
Ну уж, фашисты своих значит не истребляли? А немецкие коммунисты, или просто подозреваемые в шпионаже - это не свои для них были......... * *Це - запроданці.

Адидас
11.11.2010, 10:39
Львов - село, Станиславов - село, Ужгород - село.... Так в этих городах до 39-го года жили то в основном поляки, австрийцы да еврее,а после 39-го уже и "титульные" появились.

Кребс
11.11.2010, 10:39
Ну уж, фашисты своих значит не истребляли? А немецкие коммунисты, или просто подозреваемые в шпионаже - это не свои для них были......... * *Це - запроданці.
Сегодня 13:37

Ария
11.11.2010, 10:40
Так и Сталин боролся с "запроданцями"......... *Может хватит уже смешивать всё в кучу....... * * *Так , бідолага. боровся. що ненароком мільйони людей знищив. От не повезло...

Ария
11.11.2010, 10:41
Львов - село, Станиславов - село, Ужгород - село.... Так в этих городах до 39-го года жили то в основном поляки, австрийцы да еврее,а после 39-го уже и "титульные" появились. * Костя. ти з дуба впав ?.. Температури нема ? Сходи-но до проктолога...

E-Name
Брудом,здесь твои,негр,
Костя, а в США тебе вже б *посадили;-) *І чи не є твій расизм проявом нацизму?;-)

Адидас
Костя. твоя Раша була під ігом татарви 120 років.

Сегодня 13:35 А твоя ЗУ хохляндия была под игом всех кому не лень многие сотни лет.

Кребс
А проводить исторические параллели между народами и поступками политиков - некорректно по крайней мере........ Ди а оценивать весь народ в массе не стОит........

Кребс
11.11.2010, 10:42
Так и Сталин боролся с "запроданцями"......... *Может хватит уже смешивать всё в кучу....... * * *Так , бідолага. боровся. що ненароком мільйони людей знищив. От не повезло...
Сегодня 13:40

Ария
11.11.2010, 10:43
А твоя ЗУ хохляндия была под игом всех кому не лень многие сотни лет. * * * Затеп тепер ми вільні. а вас Китай злопає скоро.(H)

Адидас
11.11.2010, 10:43
Паша,какой проктолог? Ты свои интимные проблемы на меня не перекладывай. Надо тебе к проктологу, так иди.

Кребс
11.11.2010, 10:45
Шингур твоя Усрания под поляками да итак непойми под кем скока веков была .
Сегодня 13:43

Адидас
Костя, а в США тебе вже б *посадили;-) А как мне тебя называть? Могу афроамериканцем,если тебе легче от этого будет.

Ария
Шингур твоя Усрания под поляками да итак непойми под кем скока веков была . * * *Я тобі ці слова на сраці у вигляді тату зроблю. Хочеш ?

Amelia
Так в этих городах до 39-го года жили то в основном поляки, австрийцы да еврее,а после 39-го уже и "титульные" появились.

Костя, если нечем крыть, то лучше подыши этим словом... Ну, ей Богу, аж стыдно за тебя...*-)

Decadence
11.11.2010, 10:46
Владимир,вы третий раз этот пост размещаете,уже все увидели,спасибо,хватит!

Amelia
А твоя ЗУ хохляндия была под игом всех кому не лень многие сотни лет.

В том числе под игом ПАРАШи...70 лет.(tr) ;-)

Decadence
Так,ну не начинайте опять переходить грани!!!:-|

Адидас
Так расскажи ,Ксюха сколько украинцев в % соотношении жило,например,во Львове до 1939 года? Cлушаю внимательно.

E-Name
І ВСЕ-ТАКИ По темі:
Дорогі росіяни і їм співчуваючі...
Може до теми повернемося?

Адидас
11.11.2010, 10:47
Затеп тепер ми вільні. а вас Китай злопає скоро.(H)

Сегодня 13:43 Нет. Не слопает.

Кребс
11.11.2010, 10:47
Но он не менее в хорошем смысле слова русский националист, чем я

Amelia
11.11.2010, 10:48
Костя в Львове жила моя вся родня с 19 столетия... И родня моей родни, и т.д. ..Тебе интересно % соотношение? Мне - нет. Давай лучше о соотношение руССких в МАААсскве? Так шо, МаССква уже не ПаРАШа...?;-)

Кребс
11.11.2010, 10:48
Но это *другую падаль никак не оправдывает. * * Це ти про кого ? Невже самокритика ?
Сегодня 13:44

Amelia
11.11.2010, 10:49
Анна, сори... Но предупреждения за хохляндию *я не увидела. К сожалению.

Decadence
Оксана,не нагнетайте,ради Бога...

Ария
Шановний модератор ан фоні фото Тарасенка, слово Раша є ні що іншим, як переклад слова Росія на англійську мову. Переклади. шановний. слово Усранія.

Decadence
11.11.2010, 10:50
Его сделал Андрей

Ария
11.11.2010, 10:52
Костя. якщо ти жив у Львові. то повинен був знати історію свого тоді міста. Якщо не знаєш, то поцікався літературою. Поки ти нічого суттєвого й близько до прапвди не написав, на жаль для тебе.

А Что Я Тут Делаю
Костя скільки руських було в ЦК ВКПб і коли вони там з"явилися? відповідь маєш?:-D .....А немецкие коммунисты, или просто подозреваемые в шпионаже - это не свои для них были.........жидокомуняк винищували всі,вони гірші фашистів(ті хоч приватну власність не чіпали і релігію)...

Адидас
Костя в Львове жила моя вся родня с 19 столетия... Поляки что ли? ;-)

E-Name
Андрію, та бачив я ті слова червоні. Не буду шукати твоєї цитати про ОБ'ЄКТИВНІСТЬ... думаю сам памятаєш.
Думаю, сам розумієш, що те що для одного "в хорошем смысле" для декого стає в "нехорошем"...

E-Name
11.11.2010, 10:53
Аня, так він здається тут єдиний по темі:-D

Адидас
МАААсскве? А что это за город такой?

Кребс
Андрію, та бачив я ті слова червоні. Не буду шукати твоєї цитати про ОБ'ЄКТИВНІСТЬ... думаю сам памятаєш.
Думаю, сам розумієш, що те що для одного "в хорошем смысле" для декого стає в "нехорошем"...
Сегодня 13:52

Адидас
11.11.2010, 10:55
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.B5.D1.80. D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0 .B3.Почитайет результаты на 1931 год.

Кребс
11.11.2010, 10:55
жидокомуняк винищували всі,вони гірші фашистів(ті хоч приватну власність не чіпали і релігію)...
Сегодня 13:52

E-Name
11.11.2010, 10:57
ну наприклад Тягнибок в "нэхорошем смысле" націоналіст, потворний такий собі націоналіст..........
ну він напевно нєхороший для хорошєго *Путіна...
і навпаки Путін для хорошого Тягнибока теж є нєхорошим

Amelia
11.11.2010, 10:58
Поляки что ли?

А ты еще и поляков не любишь?;-) *Не, я украинка... Хотя недавно мне на одном форуме сказали, что я *"натуральная *львовсякая жидовка".... (ch)

Ария
11.11.2010, 11:00
Рідна мова населення Львова згідно з переписом 1931 року:
— польська 198.212 (63,5%)
— їдиш 75.316 (24,1%)
— українська 24.245 (7,8%)
— російська 10.892 (3,5%)
— інші 3.566 (1,1%)
Всього 312.231 * *Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?

Азнаур
11.11.2010, 11:02
Костя. ти не плутай . Гітлер "захищав" свою націю загарбанням всього світу. УПА ж боролось тільки за свою Україну, не більше. Подумай...

Сегодня 12:44
---------------------------------------
Павло,пожалуйста предьяви факты борьбы УПА за Украину(с Галичиной не путать),как и когда они боролись за Галичину с фашистами?сколько уничтожено врагов?и ещё вопрос ,кто освободил Украину от фашистов?
...и кстати у тебя прикольная аватарка на надгробную плиту как раз супер.

Amelia
11.11.2010, 11:03

Тупо.(N)

Адидас
11.11.2010, 11:03
А ты еще и поляков не любишь?;-) *А в чем именно была выражена моя нелюбовь к полякам???

Amelia
11.11.2010, 11:04
Костя, так тебе все не нравятся...Какой-то ты...моно...:-(

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 11:05
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив? :-D процитуй ідіоте?;-)

Ария
11.11.2010, 11:05
Дякую за комплімент, Денис. Про плиту на цвинтар ще не думав. Маєш досвід, чи ти уже туди зібрався ? *Якщо ти називаєш визволенням від одного іга другим, комуністичним. ще більш звірячим. то ти помиляєшся. Сходи до мавзолея до педика-Лєніна та поплачся на мене.

Адидас
11.11.2010, 11:06
Це було внаслідок польської та жидівської інтервенції. *Опять кто то виноват:-D :-D :-D

А Что Я Тут Делаю
11.11.2010, 11:07
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-) :-D

Кребс
Тарасенко. Ти де дурню антисемітизм побачив?:-D *процитуй ідіоте?;-)
Сегодня 14:05

Ария
oun-upa.org.ua/ * Дениска. тут буде багатенько відповіде й на твої запитання.

E-Name
11.11.2010, 11:08
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2#.D0.9F.D0.B5.D1.80. D0.B8.D0.BE.D0.B4_1919.E2.80.941939.C2.A0.D0.B3.D0 .B3.Почитайет результаты на 1931 год.
А глянь на українську версію
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2
Там майже *та ж інформація, тільки чомусь перепису того немає. А знаєш чому? Тому що на російськомовній версії джерелом інформації є брехливий антиукраїнський сайт УКРСТОРИ...
Якщо ти не в курсі як наповнюється вікіпедія, то повідомляю за пару десятків мертвих американських президентів можу організувати там статтю про безстрашного антибандерівського противника Костю Соловьйова

Кребс
11.11.2010, 11:08
костя мовчить......це радує....Знає що одні жиди були в цк вкпб;-):-D
Сегодня 14:07

Ария
11.11.2010, 11:09
Друга світова війна стала жахливою трагедією для українського народу, що зустрів світовий конфлікт розділеним територіально між сусідніми державами. Не здобувши на той момент власної державності, деморалі-зовані українські маси приречені були нещасливою своєю історією грати роль гарматного м'яса у суперечці за світове панування двох колосальних потуг - Совєтського Союзу і Великонімецького Райху. Але у тому трагіч-ному протистоянні українська нація зуміла показати, що має також свої власні інтереси і готова відстоювати їх зі зброєю в руках, створивши унікальне у світовій історії явище - армію без держави. Це був момент перетворення нації з об'єкта історії на суб'єкт, здатний творити власну історичну долю власними руками, момент пробудження активної націо-нальної сили і незламної волі до буття.

Ария
11.11.2010, 11:10
Федірко - я попереджав. Відправляєтесь в ЧС. * *Ти не маєш права відправляти людину до ЧС самотужки.

Переслегин
11.11.2010, 11:10
За що Федірка в ЧС?? Модераторе,трохи фільтруйте базар! Прошу!

Агрессор
11.11.2010, 11:11
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?
============================Хохляцкую інтервенцію

Азнаур
11.11.2010, 11:12
Дякую за комплімент, Денис. Про плиту на цвинтар ще не думав. Маєш досвід, чи ти уже туди зібрався ? *Якщо ти називаєш визволенням від одного іга другим, комуністичним. ще більш звірячим. то ти помиляєшся. Сходи до мавзолея до педика-Лєніна та поплачся на мене.

Сегодня 14:05
-------------------------------
Павло,а я и не надеялся на компетентный ответ от тебя,так как давно твои фанатические мысли уже знаю,ещё по группе "Моя Украина",где меня забанили за правду,поэтому не надо здесь прославлять своих героев,которые для Украины НИЧЕГО НЕ СДЕЛАЛИ.

Amelia
11.11.2010, 11:12
Андрыйку, якби тебе за ТАКЕ выдправляли в ЧС, то ти б в жодный з груп невтримався ы пывгодини...(ch) ;-)

Кребс
11.11.2010, 11:13
За що Федірка в ЧС?? Модераторе,трохи фільтруйте базар! Прошу!
Сегодня 14:10

Amelia
11.11.2010, 11:13
<p class="userCard" style="margin-top: 0px; margin-right: auto; margin-bottom: 0px; margin-left: auto; width: 170px; zoom: 1; ">Сергей Худяков

<p class="bottom" style="color: rgb(119, 102, 85); padding-top: 3px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; text-align: left; ">Сьогодні 14:11
Ну-ну, модэраторы...Ждем'c(ch)

Ария
11.11.2010, 11:14
Тебе за правду ?! Правда твоя полягає у тому. що ти є запроданець і паразит для України. Ніхера ти правдивого окрім брехні алкаша не написав. Може. хіба. не багато...

E-Name
Хохляцкую інтервенцію
Тарасенко, де реакція???

Адидас
http://en.wikipedia.org/wiki/Lviv *Вот на английском.

Amelia
А щодо антисемітських висловів Федірка я вже неодноразово наголошував - не буде такого в групі.

А антиукраїнські? будуть?

E-Name
11.11.2010, 11:15
Теж ніби перехід на особистості;-)

Amelia
11.11.2010, 11:15
Сергей Худяков

Ария
11.11.2010, 11:16
Організаційна структура ОУН на всіх українських землях у 1942-1943 рр. виглядала так:
ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ЗУЗ) область Львів-місто область Львів – округи: Львів-південь, Золочів, Сокаль, Рава-Руська область Тернопіль - округи: Бережани, Тернопіль, Чортків область Станіславів (Івано-Франківськ) – округи: Коломия, Станіславів, Калуш, Чернівці область Дрогобич (Львівська) – округи: Стрий, Дрогобич, Самбір область Перемишль – округи: Перемишль, Сянік ПІВНІЧНО-ЗАХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПЗУЗ) область Волинська – округи: Луцьке, Горохів, Ковель, Холм, Берестя область Рівне – округи: Сарни, Рівне, Кременець, Житомир ПІВНІЧНО- чи ОСЕРЕДНЬО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПСУЗ/ОСУЗ) області – Київ, Каменець-Подільський, Вінниця, Ченігів, Полтава, Суми, Харків ПІВДЕННО-СХІДНІ УКРАЇНСЬКІ ЗЕМЛІ (ПівдСУЗ) області – Дніпропетровське, Кіровоград, Сталіно (Донецьк), Ворошиловоград (Луганськ), Запоріжжя, Херсон, Миколаєв, Крим, Одеса

Ария
11.11.2010, 11:17
Декалог Українського Націоналіста
Я дух одвічної стихії, що зберіг Тебе від татарської потопи й поставив на грані двох світів творити нове життя:
1. Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї.
2. Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.
3. Пам'ятай про великі дні наших Визвольних змагань.
4. Будь гордий з того, що Ти є спадкоємцем боротьби за славу Володимирового Тризуба.
5. Пімсти смерть Великих Лицарів.
6. Про справу не говори з тим, з ким можна, а з ким треба.
7. Не завагаєшся виконати найнебезпечнішого чину, якщо цього вимагатиме добро справи.
8. Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.
9. Ні просьби, ні грозьби, ні тортури, ані смерть не приневолять тебе виявити тайни.
10. Змагатимеш до посилення сили, слави, багатства і простору Української Держави.

Кребс
11.11.2010, 11:17
А ти зараз у Львові що побачиш, Костя ?============================Хохляцкую інтервенцію
Сегодня 14:11

Переслегин
11.11.2010, 11:18
Ви трохи поважніше себе ведіть будь ласка.======= Це кому?

Ария
11.11.2010, 11:19
Марш націоналістів
Зродились ми великої години
З пожеж війни, із полум'я вогнів,
Плекав нас біль по втраті України,
Кормив нас гнет і гнів на ворогів.
І ось ми йдем у бою життєвому -
Міцні, тверді, незламні, мов ґраніт.
Бо плач не дав свободи ще нікому,
А хто борець, той здобуває світ.
Не хочемо ні слави, ні заплати.
Заплатою нам розкіш боротьби:
Солодше нам у бою умирати,
Як в путах жити, мов німі раби.
Доволі нам руїни і незгоди;
Не сміє брат на брата йти у бій,
Під синьо-жовтим прапором свободи
З'єднаєм весь великий нарід свій.
Велику правду, для усіх єдину,
Наш гордий клич народові несе:
Батьківщині будь вірний до загину!
Нам Україна вище понад все!
Веде нас в бій борців упавших слава,
Для нас закон найвищий та наказ:
Соборна Українськая Держава -
Міцна й одна від Сяну по Кавказ.
Олесь Бабій

E-Name
11.11.2010, 11:20
уничижительные названия народов - жидовня, кацапы, хохлы и прочее - ну жидокомуняка , Андрію, це ж не назва народу, сподіваюсь?

Азнаур
11.11.2010, 11:20
oun-upa.org.ua/ * Дениска. тут буде багатенько відповіде й на твої запитання.

Сегодня 14:07
-------------------------------------Павло,я даже заходить не хочу на твою ссылку,так как был бы сейчас на сайте М.Семенов с которым действительно есть о чём по спорить ,так как человек,что-то знает и читает,а не орёт СЛАВА УПА,так вот он бы тебе объяснил,что правильно УПА-ОУН,а ты просто последыш фанатиков и идиотов служащих на верность Гитлеру,а сам не интересуешься своими героями.

Кребс
11.11.2010, 11:22
Жидокомуняки - це пропаганда нацистського вчення.

Ария
11.11.2010, 11:22
Пустомеля ти, Денис. Нема що більш добавити. Я насильно тобі не пропоную вивчити історію ОУН-УПА.

E-Name
11.11.2010, 11:23
зрозуміло...*-) *-) *-)

Кребс
11.11.2010, 11:23
Прошу трохи відійти від риторики пана Бандери і поважливо ставитись до народів.

Азнаур
11.11.2010, 11:24
Пустомеля ти, Денис. Нема що більш добавити. Я насильно тобі не пропоную вивчити історію ОУН-УПА.

Сегодня 14:22
---------------------------
Павло,ну ладно про УПА-ОУН ты ничего незнаешь,ну хоть ответь,кто освободил Украину от фашистских загарбников.

E-Name
11.11.2010, 11:25
Андрію, а як ти вважаєш: Гітлер вважав себе "націоналістом в поганому розумінні цього слова"?

Ария
Прошу трохи відійти від риторики пана Бандери і поважливо ставитись до народів. * *Що це за витівки ? Може нам до Леніна перейти ?!

Переслегин
Жидокомуняки - це пропаганда нацистського вчення. === ну а це вже в розділ АНЕКДОТИ

Переслегин
11.11.2010, 11:27
кто освободил Украину от фашистских загарбников. ====== від германо-фашистських загарбників прийшли совіЦько-фашистські. Яка різниця?

Азнаур
11.11.2010, 11:29
Да ещё Павло,ответь пожалуйста,почему после войны *Штаб-квартира объединения «Галицких-СС» первоначально находилась в Мюнхене (где также действовали штаб-квартира ОУН(б) и инициированного им же Антибольшевистского блока народов), после чего в 1950-х она переместилась в Нью-Йорке, а в 1960-х окончательно осела в Торонто.

Кребс
11.11.2010, 11:29
Жидокомуняки - це пропаганда нацистського вчення. === ну а це вже в розділ АНЕКДОТИ
Сегодня 14:25

Кребс
11.11.2010, 11:30
Андрію, а як ти вважаєш: Гітлер вважав себе "націоналістом в поганому розумінні цього слова"?
Сегодня 14:25

E-Name
11.11.2010, 11:33
Ну нацистом його вже інші назвали... А в партії його частина назви все-таки "НацІонал" була.

Азнаур
11.11.2010, 11:34
кто освободил Украину от фашистских загарбников. ====== від германо-фашистських загарбників прийшли совіЦько-фашистські. Яка різниця?
Сегодня 14:27
---------------------------------
то есть вы проиграли,ну тогда всё ясно,поэтому Галичина не Украина,возвращение Галичины в состав исторической Родины Киевской Руси *в 1939г.,был не оправдан,считать вас своими невозможно.

Антидепрессант
11.11.2010, 11:35
Normal *0 * * *false *false *false * * * * * * * * * * MicrosoftInternetExplorer4 * */* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}Национали?зм (фр. nationalisme) — идеология и направление политики, базовым принципом которых является тезис оценности нации как высшей формы общественного единства и её первичностив государствообразующем процессе. Отличается многообразиемтечений, некоторые из них противоречат друг другу[1].Как политическое движение, национализм стремится к защите интересовнациональной общности в отношениях с государственной властью.
В своей основе национализм проповедует верность и преданность своей нации,политическую независимость и работу на благо собственного народа,объединение национального самосознания для практической защиты условий жизнинации, её территории проживания, экономических ресурсов и духовных ценностей[2].Он опирается на национальное чувство, которое родственно патриотизму. Эта идеология стремится к объединениюразличных слоёв общества, невзирая на противоположные классовые интересы. Она оказалась способнойобеспечить мобилизацию населения ради общих политических целей в периодперехода к капиталистической экономике.

Антидепрессант
11.11.2010, 11:37
Normal *0 * * *false *false *false * * * * * * * * * * MicrosoftInternetExplorer4 * */* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}НАЦИЗМ - идеология ипрактика германского фашизма, воснове которой антинаучная теорияо расовом превосходстве арийской расы над всемидругими народами. Нацизм сокращенное название национал – социализма. первоначальноэто слово понималось как сокращение термина «национал-социализм»,при этом такое сокращение имело очень серьёзные цели. Ведь до начала ВеликойОтечественной Войны, Третий Рейх не был врагом СССР, более того, это государствоскорее воспринималось как союзническое. На то, что оно вело войны по всейЕвропе, в СССР смотрели с некоторой беспечностью. А дело было и в том, что и вТретьем Рейхе, и в СССР был социализм. Впервом — национал-социализм, во втором — интернационал-социализм.Но суть одна — декларировалось социальноегосударство, а такие государства не могут быть врагами. Когда же армия ТретьегоРейха вероломно перешла границы СССР, советскому агитпропу необходимо былорешить задачу по дискредитации политического строя Германии. Так и возниклосокращение — «нацизм»,к которому потом добавился термин «фашизм»в его неправильном понимании. И, таким образом, воевавшие бойцы Красной Армииуже бились с нацистами и фашистами, но никак не с социалистами. После окончанияВторой Мировой Войны термин «нацизм» стал расхожим ярлыком, более того —синонимом таких слов, как «ксенофобия»,«национализм»,«шовинизм»,«фашизм». Все эти слова получили абсолютно негативную коннотацию, что позволялоиспользовать их для очернения политических противников. Сегодня под нацизмомможно считать преступную идеологию, при которой представители одной нациисчитают вполне естественным паразитировать или захватывать ресурсыу представителей другой нации на основании только национальной принадлежности.

Ария
11.11.2010, 11:42
Денис. це питання мною не є вивченим. тому вичерпну відповідь я тобі надам після переговорів з одним чоловіком. який проживає зараз у Торонто, який дуже багато про це знає. Повір, там буде зовсім не те. що ви туут копіюєте х Вікепідемії.

Ария
11.11.2010, 11:45
то есть вы проиграли,ну тогда всё ясно,поэтому Галичина не Украина,возвращение Галичины в состав исторической Родины Киевской Руси *в 1939г.,был не оправдан,считать вас своими невозможно. * * Це ні шо інше. як блеяння тупої вівці. Ти для початку . перед тим. як опозоритись. повчив би трохи історії. де все написано і про Волинь і про Галичину та й про Україну загалом. І не тобі. таракану. про це судити. Нас розсудить час та історія. тільки от про тебе. смерда. ніхто добрим словом і не згадає.

Переслегин
11.11.2010, 11:49
Галичина не Украина,возвращение Галичины в состав исторической Родины Киевской Руси *в 1939г.,был не оправдан,считать вас своими невозможно. ===========Україна проголосила *про свою незалежність . Від польського кордону до Росіі. Від Білорусі до Чорного моря включно. *А хто *свій і чужий то ви "считайте" самі.

Антидепрессант
11.11.2010, 11:50
По моему разница все таки есть. Не стоит все валить в кучу.

Decadence
11.11.2010, 11:53
Денис,при всём моём уважении,Вы же знаете ,что своими словами задеваете и делаете больно людям...Ну неужели так сложно уважать любовь человека к своей стране?Я не понимаю порой вас ,люди....Патриотизм- не предмет для насмешек...неприятно чувствовать себя в центре неграмотной актерской игры троллинга,цель которой -ранить человека,вывести из равновесия и толкнуть на откровенную агрессию,за что потом его вносят в чс....

Азнаур
11.11.2010, 11:54
Т.Шевченко. В частности в своем произведении «Гайдамаки» он пишет:
Розбрились конфедерати,
По Польщi, Волинi,
По Лигвi, по Молдованах
I по Українi.

Украина здесь - Поднепровье, а Волынь - не Украина. В своем дневнике Т.Шевченко употребляет термин «Украина» всего три раза, термин «Малороссия» встречается девять раз. Даже в своих письмах, притом писанных по-малорусски и адресованных малороссам (например Бодянскому), поэт употребляет термин «Малороссия».
«У 1569 році всупереч волі значної частини литовсько-руського народу відбулося знамените об’єднання Великого князівства Литовського з Польським королівством. Руські провінції, досі поєднані з Литвою, тобто Підляшшя, Волинь, більша частина Поділля, Київське, Чернігівське князівства й Україну, від’єднано від Литви і приєднано до Польші»...
"Хроніка міста Львова" Дениса Зубрицкого.

Decadence
11.11.2010, 11:56
Да хватит уже рассказывать .кем была бабка ,когда была девкой....Есть страна Украина,с ее народом,с ее радостями и несчастьями...хватит доказывать нам всем ,что мы никто....

Азнаур
11.11.2010, 12:01
Анна,понимете,когда 1/5 часть Украины Галичина,тем более как они говорят насильственна присоединенная,указывает всей Украине,как и что делать, с кем дружить,кого чтить и на каком языке надо разговаривать,вот тогда и ответы они получают соответственные,пока они все будут утверждать ,что русский и язык русский на Украине оккупационые,то всегда будут получать соответственный отпор.

Decadence
11.11.2010, 12:05
Язык в стране должен быть национальный,не хотите говорить по украински,не говорите...не надо только огонь ненависти разжигать!...чтите своих героев,дружите с теми,кто вам близок по духу...но вы также не навязывайте другим своих принципов...Я тоже не эталон патриотизма,не считаю героями УПА,говорю по-русски,но почему я нахожу общий язык и с Пашей,и с Истинным Арийцем,и с Андреем Федирко?Да,потому что должно быть взаимоуважение!Мы все люди!

Азнаур
11.11.2010, 12:12
Анна,но мы то не лезем к ним на Галичину,они к нам лезут со своими героями и памятниками,парады пытаются проводить в честь фашистов,или с Донбасса к ним кто-то едет.

Ария
11.11.2010, 12:13
Ніхто в україні й не забороняв розмовляти рідною мовою і ніхто. крім російських переселенців не верещить про статуси своєї мови на рівні державної. (N)

Decadence
11.11.2010, 12:14
Денис,лично ко мне никто не лезет,и не заставляет ничего...

Абдурахманов
11.11.2010, 12:16
Павло Шингур
Ніхто в україні й не забороняв розмовляти рідною мовою і ніхто. крім російських переселенців не верещить про статуси своєї мови на рівні державної. (N)
Сегодня 15

Аня, это вот с ними Вы предлагаете Денису искать общий язык? Я не ошибся?;-)

Ария
11.11.2010, 12:18
Україна вже давно б процвітала. якби не було в ній таких запроданців та прочих шакалів. які як вірус вплелися своїми поганими кінцівками у наше тіло і жеруть *його.

Абдурахманов
11.11.2010, 12:19
Аня, а может и Вы не в своей стране живёте? Вон Шингур будет определять кто в своей, а кто нет. И как Вы думаете ... остальные будут молчать при этом?(ch)

Decadence
11.11.2010, 12:19
Да,Виталик,со всеми надо общаться,говорить,искать компромиссы...иначе,чем отличаемся от животных?

Азнаур
11.11.2010, 12:20
Денис,лично ко мне никто не лезет,и не заставляет ничего...
Сегодня 15:14
-------------------------
Анна,они конечно на Донбасс не сунутся,так как кишка тонка,а вот в Крым они уж хожи были,да и вХарьков,Одессу,правда сейчас им даже по закону по" башке" надовали.

Ария
11.11.2010, 12:21
Віталій, про яку повагу можна говорити взагалі. коли людина сама не поважає тієї країни з її народом. в якому вона живе ? можеш відповісти ?

Decadence
11.11.2010, 12:21
Паша-классный,добрый человек,который болеет за свою Родину,который борется за свои права патриота....мне порой очень жалко читать издевательства в его сторону....И то,что Паша пишет,так это ответнаая реакция на неуважение его любви к стране!

Антидепрессант
11.11.2010, 12:22
Т.Шевченко употребляет термин «Украина» всего три раза, термин «Малороссия» встречается девять раз.
Ну и что Вы хотели этим сказать?
указывает всей Украине,как и что делать, с кем дружить,кого чтить и накаком языке надо разговаривать,вот тогда и ответы они получаютсоответственные,пока они все будут утверждать ,что русский и языкрусский на Украине оккупационые,то всегда будут получатьсоответственный отпор.
*Денис Н. кто Вам и что указывает? Не нужно искать врагов там, где их нет. Чем более жестко Вы даете "отпор", тем грубее ответ. Не замечали? Может нужно попытаться понять? А то вдруг и дружить получится. Попробуйте, понравится.

Ария
11.11.2010, 12:23
Я дуже вдячний за розуміння. Анно. Я би просльозився. якби так само написа Тарасенко і почав би, чого доброго. його поважати.

Азнаур
Україна вже давно б процвітала. якби не було в ній таких запроданців та прочих шакалів. які як вірус вплелися своїми поганими кінцівками у наше тіло і жеруть *його.

Сегодня 15:18
-----------------------
Павло,кто вам мешает,ступайте в границы до 1939г. и будете жить в ЕС.,ТОЛЬКО ОДНО "НО" БЕЗ МОВЫ И ГОСУДАРСТВЕННОСТИ.

Абдурахманов
Анна Алиговна
Да,Виталик,со всеми надо общаться,говорить,искать компромиссы...иначе,чем отличаемся от животных?
Сегодня 15:19

От животных мы отличаемся мыслительным процессом. И вот именно он нам подсказывает, что есть люди с которыми можно разговаривать только с позиции силы. Они другого языка не понимают и не поймут никогда. Ну не выросло ЭТО у них. Ну не стали бы вы лезть со своими сюсюканьями к Гитлеру, например?;-)

Decadence
11.11.2010, 12:24
Денис,да при чём тут Донбасс-не Донбасс....Проблема втом,что Вы даже не желаете выслушать оппонента,Вы не пытаетесь сгладить конфликт,Вам это неинтересно....куда интересней довести человека до накала,и смотреть на его агрессию....Я люблю всю свою страну,и Восток,и Запад,и центр,и Крым......

Decadence
11.11.2010, 12:25
Ну не стали бы вы лезть со своими сюсюканьями к Гитлеру, например?

Кребс
Віталій, про яку повагу можна говорити взагалі. коли людина сама не поважає тієї країни з її народом. в якому вона живе ? можеш відповісти ?
Сегодня 15:21

E-Name
или с Донбасса к ним кто-то едет.
Так ж бояться. Історія з життя, а не з вікіпедій...
На останні парламентські вибори в якості спостерігача приїздив мужчина з Донбасу. Дільниця його була в одному з сіл, то там його і поселили. Зустріли напевно непогано, тому що коли їхав не був уже такий перестрашений, як приїхав. Перед відїздом додому признався, що дома уже попрощався з усією родиною. Денисе, ваші левченки , страшать вас ЗУ, а самі в цей час скуповують землю в Карпатах.
Приїздіть, дивіться - все пізнається в побачених реаліях і в живому спілкуванні.

Decadence
11.11.2010, 12:26
Наверное,стала бы....его проблема личности в его психологических проблемах...если бы попался ему на пути хороший психолог,думаю всё было бы иначе....

Азнаур
11.11.2010, 12:27
Денис Н. кто Вам и что указывает? Не нужно искать врагов там, где их нет. Чем более жестко Вы даете "отпор", тем грубее ответ. Не замечали? Может нужно попытаться понять? А то вдруг и дружить получится. Попробуйте, понравится.Сегодня 15:22
------------------------------
ИЩИТЕ ГУМАННОСТЬ НА ДРУГОЙ СТОРОНЕ,Я УЖЕ УСТАЛ.ТЕМ БОЛЕЕ ШИНГУР,КОБЕЦ И ДР.ЭТО НЕ ТОТ СЛУЧАЙ.

Decadence
11.11.2010, 12:28
Павло,кто вам мешает,ступайте в границы до 1939г. и будете жить в ЕС.,ТОЛЬКО ОДНО "НО" БЕЗ МОВЫ И ГОСУДАРСТВЕННОСТИ.

Абдурахманов
11.11.2010, 12:28
Павло Шингур
Сегодня 15:21

А ты уважаешь? Что-то этого ге видно по твоим постам. Это ведь ты рассказываешь про оккупантов или чужой язык, хотя прекрасно знаешь, что если хочешь, чтобы Украина оставалась в таком виде как сейчас, то она ПРОСТО ОБЯЗАНА считаться со всеми её гражданами.

Кребс
11.11.2010, 12:29
Я дуже вдячний за розуміння. Анно. Я би просльозився. якби так само написа Тарасенко і почав би, чого доброго. його поважати.
Сегодня 15:23
А я ніколи і не писав тобі, що ти не патріот, тільки почуття твого патріотизму надзвичайно гіпертрофовані, до того ж бути патріотом зовсім не означає палати ненавистю до тих, кого ти таким не вважаєш. Та й знов таки - повторююсь, але вимушено - суб*єктивністьв оцінці завжди тобі стає на заваді до порозуміння з опонентом. А це зле.
А взагалі, жодного почуття неповаги у мене нема до тебе. Ти тільки будь трохи толерантнішим до співрозмовників.

Decadence
Денис,ну а Кобец то чем не угодил?Тем,что человек мало пишет?Или то,что не отвечает на ваши выпады и агрессию?

Ария
Ну напевне висновки ці досить поспішні, і принаймні суб*єктивні. А спілкуватись без образ все ж необхідно. * *Хоч один аргумент був у Дениса. де він хвалить Україну ?!

Адидас
Паша-классный,добрый человек,который болеет за свою Родину,который борется за свои права патриота....мне порой очень жалко читать издевательства в его сторону.... Особенно этот "классный человек" вчера классно с Татьяной общался. Я почему то, по отношению,например,к Черныш себе такого не позволяю.

Антидепрессант
11.11.2010, 12:30
И вот именно он нам подсказывает, что есть люди с которыми можно разговаривать только с позиции силы.

* Наши политики тоже так думают. И что у них получается? Виталий, физика говорит о другом. Сила действия равна силе противодействия. Жизнь это подтверждает.

Ария
Костя. ти ще згадай. як ми з тобою зустрітись хотіли.

Decadence
Константин,ну Вы более выдержанный,значит,это здорово!

Азнаур
11.11.2010, 12:33
Приїздіть, дивіться - все пізнається в побачених реаліях і в живому спілкуванні.Сегодня 15:25
-----------------------------
Да ездил я и буду ездить,так как моя жена с ЗУ,у тёщи бываю раз в два года.

Кребс
Хоч один аргумент був у Дениса. де він хвалить Україну ?!
Сегодня 15:29
А коли мова йде про населення країни - всіх огульно чи деяких особистостей.......... *ВІН НЕ ХВАЛИТЬ.
ЩО КОНКРЕТНО ВІН МАЄ ХВАЛИТИ - ТО ЙОГО СПРАВА.

Абдурахманов
Владимир Моргун
И вот именно он нам подсказывает, что есть люди с которыми можно разговаривать только с позиции силы.

* Наши политики тоже так думают. И что у них получается? Виталий, физика говорит о другом. Сила действия равна силе противодействия. Жизнь это подтверждает.

Сегодня 15:30

Правильно, более того, "откат" в жизни может быть даже больший по величине. Я недаром ещё при Ющенко создавал темы под названием "Ну ребятки, а каков же будет откат на вашу насильственную украинизацию, вы подумали?";-)

Ария
Кінець XIX віку визначився з’явищами, що характеризують новий зворот в історії людськости. Ці з’явища свідчать за те, що п’ятий акт великої історичної трагедії, званої “боротьбою націй”, вже начався і закінчення наближається. Ті з’явища – це уоружені повстання зневолених націй проти націй гнобителів. На наших очах відбулися криваві повстання Вірмен, Кретян-Греків, Кубанців і нарешті Боерів. Коли ще поглянути на ту більше чи менше гостру боротьбу в її перших фазах, яку провадять зрабовані народи Австрії, Росії та Туреччини проти націй-панів, на той смертельний антагонізм, який існує поміж німцями і французами, англічанами і росіянами, коли зважити, яку страшну масу регулярного війська утримують ворожі поміж собою нації, то стане зовсім очевидним, що все світове національне питання вже зовсім достигло хоч і далеко стоїть до необхідного, дійсного та справедливого розв’язання. Проте, шлях до розв’язання єдино можливий, певний і хосенний показали нації, що вже повстали проти чужого панування, в якій би формі політичного верховенства воно не виявлялося, і цей шлях є противний Гааґській конференції.

Ария
11.11.2010, 12:34
Хто тебе в Німеччині вже так "українізував" ?

Абдурахманов
11.11.2010, 12:35
Анна Алиговна
Денис,ну а Кобец то чем не угодил?Тем,что человек мало пишет?Или то,что не отвечает на ваши выпады и агрессию?

Аня, он мне не угодил. Человек приходит, развешивает прокламацию и тупо уходит. И им по Вашему нужно гордиться? Да он позорит Украину. По таким как он любой будет выводы обо всех украинцах делать. Стыдобище...*-)

Ария
11.11.2010, 12:35
ЩО КОНКРЕТНО ВІН МАЄ ХВАЛИТИ - ТО ЙОГО СПРАВА. * На це я можу тілки відповісти так - цим він собі заробить тільки ненависть і неповагу.

Азнаур
11.11.2010, 12:36
Денис,да при чём тут Донбасс-не Донбасс....Проблема втом,что Вы даже не желаете выслушать оппонента,Вы не пытаетесь сгладить конфликт,Вам это неинтересно....куда интересней довести человека до накала,и смотреть на его агрессию....Я люблю всю свою страну,и Восток,и Запад,и центр,и Крым......
Сегодня 15:24
-------------------------------
А вы пробывали,это написать Павлу,и потом уже им сто раз все писали,что пусть они признают оун-упа Бандеру,Шухевича героями,но не пхают нам их,а у себя пожалуйста хоть Гитлеру пусть приклоняются.

Decadence
11.11.2010, 12:37
Так,Виталик,поменьше пафоса и надмерности к оппоненту!

Абдурахманов
Павло Шингур
Хто тебе в Німеччині вже так "українізував" ?
Сегодня 15:34

Всё, вот это и есть твои контрдоводы? Стыдобище...*-) (N)

Decadence
А вот и нет,Виталик,чем он позорит?Тем,что не такой красноречивый и темпераментный ,как все активные участники?Так,обрати внимание,что пишут на форуме около 3 десятков людей,а остальные просто либо читают,либо просто для галочки в группе,их тоже считать позором будем?

Ария
11.11.2010, 12:38
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ?

Абдурахманов
Аня, он позор хотя бы потому, что если ты уже вылез на форум, то хоть имей что сказать, а не тупо листовки расклеивай. Мужик ещё называется.*-) (N)

Ария
А з чого ти взяв. що УПА була тільки на заході україни ? Ти навіть історію свого краю не знаєш, або знаєш і робиш вигляд. що так не було.

Кребс
11.11.2010, 12:39
ЩО КОНКРЕТНО ВІН МАЄ ХВАЛИТИ - ТО ЙОГО СПРАВА. * На це я можу тілки відповісти так - цим він собі заробить тільки ненависть і неповагу.
Сегодня 15:35
Дивно, ти ж не хвалиш команду Януковича, та і його самого, а він - один з символів держави Україна. *Може треба всім бути трохи стриманішим, поважати свою державу, її символи і владу. Тоді всі будуть всіх поавжати. А коли починають волати "Геть окупаційну владу Даунбаса" - яка повага, звідки вона візьметься........

Абдурахманов
11.11.2010, 12:40
Анна Алиговна
Сегодня 15:37

Аня, давай ты будешь командовать у себя дома какая степень пафоса должна быть в постах. Давай?;-)

Ария
11.11.2010, 12:41
До речі. особисто я вважаю Януковича і його команду як ідолом держави Уркаїна. але геть не України !

Ария
"Геть окупаційну владу Даунбаса" - яка повага, звідки вона візьметься. * У цьому вислові криється ніщо інше як "прославлена" ПР, не треба лукавити і вдавати. що тут ніхто нічого не розуміє.

Абдурахманов
Павло Шингур
Сегодня 15:38

А зачем это делать и что ты под этим подразумеваешь?;-)

Ария
11.11.2010, 12:42
Віталій. яким чином я українізую Украї

Ария
11.11.2010, 12:42
ну ?!

Amelia
11.11.2010, 12:43
Ой, а наваяли......*-)

Анна,они конечно на Донбасс не сунутся,так как кишка тонка,а вот в Крым они уж хожи были,да и вХарьков,Одессу,правда сейчас им даже по закону по" башке" надовали.

Денис, а не Вы ли будете определять кому и куда "соваться"? Сори, но Ваших земляков здесь, как.... ну, в смысле, много. О расстреляных донбассовцах (или как правильно?) от рук западенцев много слышали?

Кребс
11.11.2010, 12:44
До речі. особисто я вважаю Януковича і його команду як ідолом держави Уркаїна. але геть не України !
Сегодня 15:41
Ну от бачиш, ти не поважаєш свою державу, а з інших намагаєшся витягнути повагу.......... *А Президент той - вибраний на загальноукраїнських виборах, виходить ти не поважаєш і тих людей, що за нього віддали свої голоси. Принаймні це негарно.

Ария
Чи будь-хто з українців коли-небудь заставляв говорити українською *російськомовного громадянина ?

Абдурахманов
Павло Шингур
А зачем это делать и что ты под этим подразумеваешь?;-)

Азнаур
Хоч один аргумент був у Дениса. де він хвалить Україну ?!

-----------------------------------
если я не пишу СЛАВА УКРАИНЕ,ГЕРОЯМ СЛАВА,значит я не уважаю Украину:-D ,просто Павло у меня другие герои,которые строили и боролись за Украину,а не просто были недовольны политикой своей страны,и во время нападения врага на Родину они всем и вся её защищали,а твои герои ещё им и прислуживали.

Ария
11.11.2010, 12:46
Добре.

Ария
Вони мали комуністам значить "прислужувати"?. в ОУН-УПА була . є і буде одна ціль - не прислужування будь-кому, а захист інтерсів України та її процвітання.

Абдурахманов
Павло, я открываю тему в которой ты меня будешь убеждать в том, что процесс украинизации Украины необходим, а я буду там тебе оппонировать. Заходи.

Азнаур
11.11.2010, 12:47

-----------------------------------
потому как была с начала Малая Русь,Малороссия.

Антидепрессант
11.11.2010, 12:47
Може треба всім бути трохи стриманішим, поважати свою державу, її символи і владу. Тоді всі будуть всіх поавжати.
*Андрию, это первый, Ваш, пост который я полностью поддерживаю. Дай Бог не последний. Аминь.(H)

Decadence
11.11.2010, 12:48
Анна Алиговна
Сегодня 15:37

Аня, давай ты будешь командовать у себя дома какая степень пафоса должна быть в постах. Давай?;-)

Amelia
Вот интересно, а знают ли Денис и ему подобные, что значит МАЛАЯ Русь?(ch)

Адидас
более выдержанный,значит,это здорово! Сегодня 15:30 Тут дело не выдержанности, а в воспитании.Все очень просто. По крайней мере женщинам хамить не стоит, а Ваш "классный человек"видно этому не обучен.

Ария
Ну от бачиш, ти не поважаєш свою державу, а з інших намагаєшся витягнути повагу.......... *А Президент той - вибраний на загальноукраїнських виборах, виходить ти не поважаєш і тих людей, що за нього віддали свої голоси. Принаймні це негарно. * *А за що поважати того. хто тебе обкрадає ? Я й проти також Юща та Юлі.

Ария
11.11.2010, 12:49
Костя, добре я всьому навчений. Просто ти мене не знаєш. А на де-які тупі вислови у мене не завжди хватає терпіння - це факт.

Decadence
11.11.2010, 12:50
Паш,ты за "Свободу" голосовал?

Ария
11.11.2010, 12:51

Ария
11.11.2010, 12:52
Ні, я не голосував за "Свободу", чесно.

Ария
11.11.2010, 12:53
Пардон, звичайно, Тарасенка - с великої літери.