![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Шингур, ты *на який мове балакаешь? Шо за обороты?
|
|||
|
|||
![]()
Олег - передоз...
|
|
|||
|
|||
![]()
Андрій Сикош !!!(Y) (Y) (Y)
Сегодня 22:40 ЧЕГО ЗА НАРОД, СВИДОМИТЫ У НИХ ВСЕ К ДУПЕ СВОДИТСЯ, ЭТО ЧЕГО ЗАБАВА ТАКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ, А СИКОШ И ШИНГУР? АНЕКДОТ ВАМ ПО В.МАЯКОВСКОМУ (РОДИЛСЯ В ГРУЗИИ-МАСКАЛЬ ПО ВАШЕМУ) -"КРОХА СЫН ПРИШЕЛ К ОТЦУ И СКАЗАЛА КРОХА ПИСЯ-ПИСЮ ХОРОШО, ПИСЯ ПОПУ ПЛОХО". ВЯЖИТЕ МУЖИКИ ГАЛИЦИЙСКИЕ С ГОМОСЯТИНОЙ, А ТО ВЫРОДИТЕСЬ ВСЕ (ШИНГУРУ, СИКУШУ, ДУДАКУ, НЕГРУ В БРЫЛЕ И ДУЛЕ, КОБЕЦУ НЕТ ОН НЕ С ГАЛИЧИНЫ). |
|
|||
|
|||
![]()
Ви про що ?
|
|
||||
|
||||
![]()
И непонятны воронам были словеса человеческие. ибо по вороньи каркать умели только.Исидели они в *недоумении, тайный смысл понять пытаючись.Но не дано им было.Ибо сказано:
" У Шингура ума мало!"
|
||||
|
||||
![]()
Сергій,я вибачаюся.що переплутав лікарів я у них іще ніколи не був,а от мінько добре знає хто є хто от і дурочку включив!!
|
|||
|
|||
![]()
Повертається з космосу. Олег, молодець...
|
|
||||
|
||||
![]()
Втопився своєю ядовитою слиною-Андрей Погорелов
|
||||
|
||||
![]()
то напевне мінько смереки чи палі злякався от і молитися почав!
|
||||
|
||||
![]()
Сергій,я вибачаюся.
===== Вот!Несомненно, что лечение дало первый результат.Больной уже способен оценивать свои поступки и извинятся за них.это прогресс.То ли еще будет. Андрюша!От моего лечения многие в порядок приходили...
|
||||
|
||||
![]()
я бачу мінько що ще трохи і ти почнеш поважати Україну коли тебе налякати смерекою або палею тобі таку терапію потрібно проводити частіше! так так мінько тебе треба ще лічити від гомосятини.чим же тебе ще налякати щоб ти позбувся цієї хвороби?!
|
|||
|
|||
![]()
Глупые вы *мальчики, дурочки! Причем ВСЕ!
|
|
||||
|
||||
![]()
всім добраніч,бувайте здорові. якщо щось не так то вибачайте така вже ця *тема! Мінько, до зустрічі, будь зборов і не кашляй ще зустрінемося!
|
||||
|
||||
![]()
Падлюка ти Мінько і сцикун із закритим профілем....вже два роки ти казав?... Отож сцикун вже два роки. Знаєш, що неправий на 200%, але природня падлючість не дає себе повести по-чоловічому, тому й ведеш себе, як падло. Раніше було зрозуміло, чому ти таке падло - стояв один - дерево обіймав. Тоска. А тепер чого? Стоїть - гарну дівчину (Варвару, якщо не помиляюсь) обіймає, а далі таке саме стерво і падло. *-)
|
||||
|
||||
![]()
Зате є падлюки. Мінько - одна з них. Відколи це Ви - Маріє, Мінька стали захищати? Ви ж не знаєте суті конфлікта. Він поступив надзвичайно підло, тому і не може пояснити свій вчинок.
|
|||
|
|||
![]()
Игорь,отпусти *ситуацию.....это же вирт....тут всё не *настоящее...
|
|
||||
|
||||
![]()
Не можу, Анно. Він запросив мене до себе в групу, запропонував нормальне спілкування, я погодився. Говорили про різне, зовсім не сварилися. Потім один їхній модератор - Олег Прядко ні з того ні з сього обматюкав трьох жінок. В групі піднявся шум. Мінько почав шукати для Прядко оправдання. Я застидав Прядко, що він своєю гидкою поведінкою підставляє друзів. Після цього Мінько ні з того ні з сього обізхвав мене гімном. Я пішов з групи. Знаєш, коли ми відкрито бодаємся - це одне, а коли ні за що ні про що, та ще й після того, як домовилися поводитися по-людськи - то це підлість. Я знаю, що таке порядність і честь, а він - підлота. Хочеш переконати мене в протилежному?
|
|||
|
|||
![]()
Думаю надо проще к подобному относиться.....я модератор в 4 группах,2 из них национальные,одна-философская,и знаешь сколько там грязи повидала,особенно в философской....там уровень интеллекта дуэлянтов в общей массе повыше ,и вроде говном облил,а в чс не можешь ....короче,я советую абстрагироваться к подобным неприятностям!
|
|
|||
|
|||
![]()
Втопився своєю ядовитою слиною-Андрей Погорелов
Вчера 23:17 ВОВА(СЛАВА) КОБЕЦЬ, А НЕ ВГАДАВ, ДЖАБЕНЯ:-P . |
|
||||
|
||||
![]()
А тепер чого? Стоїть - гарну дівчину (Варвару, якщо не помиляюсь) обіймає, а далі таке саме стерво і падло.
===== Слыш,гандон!Если ты своим гнилым хлебалом еще хоть слово про нее скажешь, мне будет пофиг на все ЧСы. Понял? Хоть слово!Недай тебе бог своимтриперным ртом ее тронуть!Гнида ты канадийская!Я тебя буду тогда везде мешать с говном.Ибо морда твоя далеко. и настучать ее *увы, проблематично.