![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
З"їзд інтеллігенції 7 західних областей України прийняв постанову про підтримку на виборах Юлії Тимошенко.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ну вот начинается 2004 год. Думаю в этот раз бандеровцы останутся наедине с собой
|
|
|||
|
|||
![]()
А може на цей раз все таки виграє Схід?Ми всі пам"ятаємо кого підтримав Захід України у 2004 році і що з цього вийшло....
|
|
|||
|
|||
![]()
Мончук де ти таку херню взяв?Але ж я забув за кого ти.Ви там всі такі.
|
|
||||
|
||||
![]()
НАСТОЯЩАЯ интеллигенция никогда не сбивается в стаи и не подписывает общие петиции. Это попахивает 30-ми годами.
Кстати,"интеллигент" Яворивский (тьфу, и считает же его кто-то интеллигентом,элитой нации и гением) в свое время подписывал коллективные письма вКГБ с доносами на украинских националистов. А теперь - "святее ПапыРимского". (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Лена, (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
|
||||
|
||||
![]()
ЛЕНА ,ТОЧНО В ЯБЛОЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Тут дехто і не стояв близько коло інтелігента...
|
|||
|
|||
![]()
Коцюба-Я -свій,не переймайся(Центральна Україна)!А цю х-ю почув по телевізору і ....ВОЗМУЩЕН....Мало їм 2004 року....
|
|
||||
|
||||
![]()
П. Володимир! ВИ є господарем теми, чи не могли б ВИ бути більш поміркованим і розважливим в своіх висловленнях? Можливо у ВАС є діти. то дайте ім почитати. Не знаю.чи ВИ є громадянином Украіни , якщо так. то з Вами важко і подвір"я позамітати, не ту .що будувати державу.Перепрошую і дякую.
|
|||
|
|||
![]()
Любов Павелко! У мене є діти,шановна і навіть онуки!І я -справжній українець!І саме тому я зроблю все,щоби помаранчева чума більше по Україні не розповсюджувалась.Ви,очевидно із майданутих?Спасибі Вам Ваші діти не скажуть,якщо вони у Вас є.Це-факт!
|
|
|||
|
|||
![]()
Тут дехто і не стояв близько коло інтелігента...
Справжні інтелигенти були знищені в 30-х роках...А зараз зосталась тільки шушера..... |
|
|||
|
|||
![]()
Любов Павелко-Чікаго -Тернопіль!Все ясно,запитань немає!Прославляйте Америку,а в Україну не лізьте,шановна!Немаєчого Вам тут робити!
|
|
||||
|
||||
![]()
Володимире - (Y) !
|
||||
|
||||
![]()
Це ще тільки початок. Все як у СРСР. Далі будуть заяви інтелігенції трамвайного депо№5, інтелігенції карпатських горців і т.д....
|
||||
|
||||
![]()
Я думаю если Юля отменит самый корупционный налог НДС, который убивает экономику все пойдут голосоватьза нее.,если нет то сгинит вместе с умирающей экономикой. , потому налог который комуто надо возвращать есть воровским
|
||||
|
||||
![]()
Показово інше. Що ця так звана інтелігенція складається із деканів та завкафедр різних ВУЗів. Судячи з усього креатура Ющенко Вакарчук зрадив шефа і буде підтримувати Юлю...
|
|||
|
|||
![]()
А вони(помаранчеві) тільке те й роблять,що один одного зраджують...Але що цікаво знаходяться ще люди,які їм вірять-після п"ятирічної суцільної брехні!!!Та ж Павелко-типу інтелігентка із-за бугра,настанови роздає.....Тьфу....
|
|
||||
|
||||
![]()
Владимир, Родину проще любить из-за бугра... Это ещё Ленин доказал :-D
|
||||
|
||||
![]()
:-D:-D:-DЕ-е-е-ссс!(Y)(Y)(Y)
Тимошенко на Луганщине поддержали шахтеры, металлурги и творческая интеллигенция Трудовые коллективы, а также творческая интеллигенция Луганщины, призывали общественность поддержать кандидата в Президенты Украины Юлии Тимошенко. Об этом во время пресс-конференции 9 октября в Луганске заявили известные шахтеры, металлурги, хозяйственники, врачи, деятели культуры, представители общественных организаций.
|
|||
|
|||
![]()
Ой. Шо, усе сразу собрались - и поддержали? А не рановато? Кампания ж еще не началась.
А ежели серьезно - ну фигня всё это. И шахтеры, и металлурги, и интеллигенция поддерживают РАЗНЫХ политиков. Теперь очередная порция товарищей поддержит Януковича, потом - Симоненко и т.д. Когда уже политики перестанут делать из народа быдло, рассказывая, что "все как один поддержали...." Нехорошо. Некрасиво. |