Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   З"їзд інтеллігенції 7 західних областей України прийняв постанову про підтримку ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=12134)

Бояка 08.10.2009 19:32

З"їзд інтеллігенції 7 західних областей України прийняв постанову про підтримку ...

З"їзд інтеллігенції 7 західних областей України прийняв постанову про підтримку на виборах Юлії Тимошенко.

Босс 08.10.2009 20:21

Ну вот начинается 2004 год. Думаю в этот раз бандеровцы останутся наедине с собой

Бояка 08.10.2009 20:21

А може на цей раз все таки виграє Схід?Ми всі пам"ятаємо кого підтримав Захід України у 2004 році і що з цього вийшло....

Александр Пушкин 08.10.2009 20:57

Мончук де ти таку херню взяв?Але ж я забув за кого ти.Ви там всі такі.

А Что Я Тут Делаю 08.10.2009 21:03

НАСТОЯЩАЯ интеллигенция никогда не сбивается в стаи и не подписывает общие петиции. Это попахивает 30-ми годами.
Кстати,"интеллигент" Яворивский (тьфу, и считает же его кто-то интеллигентом,элитой нации и гением) в свое время подписывал коллективные письма вКГБ с доносами на украинских националистов. А теперь - "святее ПапыРимского".
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Лена, (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

Антивирус 08.10.2009 21:15

ЛЕНА ,ТОЧНО В ЯБЛОЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) РЕСПЕКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podmoskow 08.10.2009 23:50

Тут дехто і не стояв близько коло інтелігента...

Бояка 09.10.2009 05:41

Коцюба-Я -свій,не переймайся(Центральна Україна)!А цю х-ю почув по телевізору і ....ВОЗМУЩЕН....Мало їм 2004 року....

Podmoskow 09.10.2009 05:55

П. Володимир! ВИ є господарем теми, чи не могли б ВИ бути більш поміркованим і розважливим в своіх висловленнях? Можливо у ВАС є діти. то дайте ім почитати. Не знаю.чи ВИ є громадянином Украіни , якщо так. то з Вами важко і подвір"я позамітати, не ту .що будувати державу.Перепрошую і дякую.

Бояка 09.10.2009 10:25

Любов Павелко! У мене є діти,шановна і навіть онуки!І я -справжній українець!І саме тому я зроблю все,щоби помаранчева чума більше по Україні не розповсюджувалась.Ви,очевидно із майданутих?Спасибі Вам Ваші діти не скажуть,якщо вони у Вас є.Це-факт!

Бояка 09.10.2009 10:26

Тут дехто і не стояв близько коло інтелігента...
Справжні інтелигенти були знищені в 30-х роках...А зараз зосталась тільки шушера.....

Бояка 09.10.2009 10:29

Любов Павелко-Чікаго -Тернопіль!Все ясно,запитань немає!Прославляйте Америку,а в Україну не лізьте,шановна!Немаєчого Вам тут робити!

Айсберг 09.10.2009 10:30

Володимире - (Y) !

Амур 09.10.2009 10:33

Це ще тільки початок. Все як у СРСР. Далі будуть заяви інтелігенції трамвайного депо№5, інтелігенції карпатських горців і т.д....

Хуан Миг 09.10.2009 10:36

Я думаю если Юля отменит самый корупционный налог НДС, который убивает экономику все пойдут голосоватьза нее.,если нет то сгинит вместе с умирающей экономикой. , потому налог который комуто надо возвращать есть воровским

Амур 09.10.2009 10:37

Показово інше. Що ця так звана інтелігенція складається із деканів та завкафедр різних ВУЗів. Судячи з усього креатура Ющенко Вакарчук зрадив шефа і буде підтримувати Юлю...

Бояка 09.10.2009 10:43

А вони(помаранчеві) тільке те й роблять,що один одного зраджують...Але що цікаво знаходяться ще люди,які їм вірять-після п"ятирічної суцільної брехні!!!Та ж Павелко-типу інтелігентка із-за бугра,настанови роздає.....Тьфу....

Айсберг 09.10.2009 11:04

Владимир, Родину проще любить из-за бугра... Это ещё Ленин доказал :-D

Амур 09.10.2009 13:13

:-D:-D:-DЕ-е-е-ссс!(Y)(Y)(Y)
Тимошенко на Луганщине поддержали шахтеры, металлурги и творческая интеллигенция
Трудовые коллективы, а также творческая интеллигенция Луганщины, призывали общественность поддержать кандидата в Президенты Украины Юлии Тимошенко. Об этом во время пресс-конференции 9 октября в Луганске заявили известные шахтеры, металлурги, хозяйственники, врачи, деятели культуры, представители общественных организаций.

Без Разницы 09.10.2009 13:56

Ой. Шо, усе сразу собрались - и поддержали? А не рановато? Кампания ж еще не началась.
А ежели серьезно - ну фигня всё это. И шахтеры, и металлурги, и интеллигенция поддерживают РАЗНЫХ политиков. Теперь очередная порция товарищей поддержит Януковича, потом - Симоненко и т.д.
Когда уже политики перестанут делать из народа быдло, рассказывая, что "все как один поддержали...."
Нехорошо. Некрасиво.

Текущее время: 19:18. Часовой пояс GMT.