![]() |
|
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
3. Збільшити, хай мінімально, пенсійний вік і трудовий стаж для отримання пенсій.
4. Погіршити життя нелегальному та напівлегальному бізнесу. Розширити кількість платників податків і відрахувань до Пенсійного фонду тощо. 5. Полегшити життя легальному середньому бізнесу в перспективі (зменшення ПДВ і податку на прибуток).
|
||||
|
||||
![]()
. Довести рівень цін на газ для населення та бізнесу до рівня світових, забезпечивши компенсацію для найбідніших.2. Довести рівень цін на інші комунальні послуги до рівня ринкових у перспективі і негайно — до рівня, який принаймні покриває витрати та забезпечує мінімальні накопичення наших неефективних марнотратників: жеків, теплокомуненерго, водоканалів тощо.
|
||||
|
||||
![]()
6. Полегшити життя великому бізнесу вже зараз: для нього акцизи, податок на зарплату та нерухомість — не проблема (він їх просто не помічає), а от спрощення отримання доходів через дивіденди — це реальне істотне благо.
7. Не чіпати бідних (а це приблизно 70% населення), але збільшити оподаткування середнього класу та заможних верств населення (збільшення податку на заробітну плату та запровадження податку на нерухомість і депозити).
|
||||
|
||||
![]()
Під час їх проведення , є додаткові витрати, є проблеми, є жертви, а вигоди є і кому ? А можливо потрібно було Ше щось зробити .Прошу сказати свою думку .
Я в цілому підтрмую необхідність цих заходів . хоча не вважаю їх реформами , а просто заходами по оптимізації бюджету
|
||||
|
||||
![]()
Я в цілому підтрмую необхідність цих заходів . хоча не вважаю їх реформами , а просто заходами по оптимізації бюджету
Сегодня 21:55 Що решили в ПР уже перейти? может и верно?
|
||||
|
||||
![]()
Ага,раскрылся агентишко.Поздно,брат.В ПР уже не возьмут.
|
||||
|
||||
![]()
А по темі не має , що сказати ? Чи Ви приходити сюди в якості тих . хто займається флудом і травлею опонентів .Цікаво .
|
||||
|
||||
![]()
Ага,раскрылся агентишко.Поздно,брат.В ПР уже не возьмут.
А от ПР ви зря ображаєте , туди всіх беруть , перебіжчикам ПеРдуни навіть гроші платять , а *якщо прихильник вступає то платить ПР , останні розцінки ( 100 грн .партбілет і 100 грн абонплати в місяць ( в районних організціях ).
|
||||
|
||||
![]()
хто займається флудом і травлею опонентів .Цікаво .
Сегодня 22:03 Если вы за БЮТ то должны быть против, критиковать как ваш премьер у Шустрого в пятницу, *а вы ЗА? поэтому *и спросил!
|
||||
|
||||
![]()
Якщо я за Бют . то це всього лиш означає . що я нікому нічого не повинен .Це в ПР у всіх повинна бути думка одна ( бо п*ють напевне до дна :-D ) , а ті хто за БЮТ мають право мати свою власну думку по кожному питанню. До речі це й є основною різницею мід прихильниками БЮТ і ПР .
|
||||
|
||||
![]()
власну думку по кожному питанню. До речі це й є основною різницею мід прихильниками БЮТ і ПР .Сегодня 22:14
Так тушки тоже были несогласны с Юлей, вот и ушли!
|
||||
|
||||
![]()
перебіжчикам ПеРдуни навіть гроші платять поверь тебе это не светит, так у параши и останешься
|
||||
|
||||
![]()
Я про прихильників говорив до речі , а не про депутатів .Якщо Вам про це цікаво поговорити відкрийте тему і я Вас підтримую .А тут мені цікавіше порозмовляти про реформи .
|
|||
|
|||
![]()
а ті хто за БЮТ мають право мати свою власну думку по кожному питанню. До речі це й є основною різницею мід прихильниками БЮТ і ПР .Сегодня 22:14
_______________________________ Ой, Юра, сказки не надо рассказывать, я эту "партію орієнтовану на лідера" изнутри видел. Клоака ещё та. |
|
|||
|
|||
![]()
О, пргресс налицо, Паньковецкий уже визнав наявність реформ. Час таки лікує.........
|
|
||||
|
||||
![]()
мені цікавіше порозмовляти про реформи .Сегодня 22:27
Реформы как реформы, в Польше в начале еше 90-х цены на коммуналку отпустили, и люди половину зароботка отдавали за квартплату: учитель получал 250$, плата за двухкомнатную хрущевку-гомулка 120$, сын студент (иногда подрабатывал).вот такие реформы!
|
|||
|
|||
![]()
Реформы будут, нацикам не понравятся. Они для народа Украины.
|
|
||||
|
||||
![]()
хрущевку-гомулка 120$, сын студент (иногда подрабатывал).вот такие реформы!
Сегодня 22:35 После таких реформ Валенса конечно пролетел на выборах!
|
||||
|
||||
![]()
О, пргресс налицо, Паньковецкий уже визнав наявність реформ. Час таки лікує.........
Не прикалуйтесь Андрій .В останньому пості я їх тільки умовно так назвав .(хоча не вважаю їх реформами , а просто заходами по оптимізації бюджету20:54)
|
||||
|
||||
![]()
Реформы как реформы, в Польше в начале еше 90-х цены на коммуналку отпустили, и люди половину зароботка отдавали за квартплату:
Думаєте в нас буде так як в Польші ? А хто ж Бальцеровичем буде ?