Просмотр полной версии : Чесне донецьке, або Чому здешевлення обертається подорожчанням
Вартість газу для населення збільшується на 50%, це означає, що тарифи на житлово-комунальні послуги автоматично зростуть на 25%, але й це — ще не все. У Києві, наприклад, до цього додається повернення до тарифів, упроваджених ще 1 червня 2009-го: тоді тарифи зросли в 1,5—2,3 разу. Зараз це буде збільшення в 1,9—2,9 разу. Очевидно, що під газовий шумок і в інших містах і селищах місцева влада додасть не 25%, а... у кого на скільки нахабства вистачить, та й це — не межа.
http://www.dt.ua/2000/2229/70236/
Вы так часто говорите о повышении цен на газ на 50 %, что непосвященному может показатся. что цены на газ каждый месяц на 50 % поднимают.
.Янукович хоча й обіцяв не підвищувати тарифів, не дотримав свого слова. Російський газ хоча й подешевшав, але тепло — подорожчало. Тарифи підвищилися, але якість послуг — ні.Отака у нас ірраціональна регіональна логіка.
Бо саме це найбільше хвилює зараз населення , причому не так ціна , як "чесне донецьке ".Бо всі зараз думають , в чому ж вони нас ще обдурять .
Причому недовіра до влади тотальна .
В одному селі пройшли статистики і мовчки преписували дерева курей . гусей і тепер весь районн впевнений що введуть податок на дерева . котів . собак і т.д.
вимоги МВФ - доведення ціни на газ для населення до ціни на газ для промисловості та ЖКГ! а вона складає 2600 гривень! виконуючи вимогу МВФу нова влада підняла ціну на газ на 50% а потім буде кожні півроку піднімати на 25%!
маємо: 483,6х1,5х1,25х1,25х1,25х1,25х1,25х1,25=2767,2 грн. за тисячу кубів! тобто якраз поки будуть набивати кармани МВФовськими долярами, з 1 січня 2014 року встановиться "справедлива" ціна на газ для населення!
Взагалі то як виявляється ВМФ такого не вимагав від "ГОЛУБИХ "Міжнародних донорів цікавлять лише дві речі — помірний дефіцит бюджету країни і відносна фінансова стабільність, що не створює загроз для світової економіки. За великим рахунком, тамтешнім банкірам байдуже, ЯКА БУДЕ ЦІНА НА ГАЗ .
То хто ж все таки винен?..........Ющенко.а хто ж ще(H)
А може все таки Тимошенко , бо не янукович же ?.
А може все таки Тимошенко , бо не янукович же ?.
Сегодня 12:14.....Та може і Жюлька.а Янукович не міг.Ви шо .Он же свой данєцкій.
гадська жулька не давала данєцькім на ремонт льотовища! а добрий Яник виділив небагато... всього 4 мільярди гривнів! оце там відмиють!!!
Азазелло
21.08.2010, 10:21
НУ ХЛОПЦЫ И ПОГАНО ВАМ, КАЖДЫЙ ДЕНЬ ЦЕНЫ НА ГАЗ НА 50% ДУЮТ. БЕДОЛАГИ.
Бо саме це найбільше хвилює зараз населення , причому не так ціна , як "чесне донецьке ".Бо всі зараз думають , в чому ж вони нас ще обдурять
=====
Ну что за мания величия?Когда ты уже научишся говорить за СЕБЯ. а не за всех?Лично я не уполномачивал тебя в том, чтобы ты за меня расписывался.так что давай ты не будешь говорить про всех.Про себя говори.
В одному селі пройшли статистики і мовчки преписували дерева курей . гусей і тепер весь районн впевнений що введуть податок на дерева . котів . собак і т.д.
======
Так засирать мозги ни кому не запрещено.пусть думают, чтохотят.Вы же разумный человек. и не будете аргументировать свою точку зрения тем. что кто то там что то подумал?Или будете?
Ну что за мания величия?Когда ты уже научишся говорить за СЕБЯ. а не за всех?Лично я не уполномачивал тебя в том, чтобы ты за меня расписывался.так что давай ты не будешь говорить про всех.Про себя говори.
Вибачте я справді про Вас забув , але більшу частину населення хвилює саме це .
Вибачте я справді про Вас забув , але більшу частину населення хвилює саме це .
=====
Видите ли, большая часть населения( даже если таковая есть) - это вовсе не все.А значит- вы намеренно искажаете информацию при подаче.Что не красит вас как честного и обьективного форумчанина.А следовательно- подрывает доверие к вашим словам.Единожды солгав, как говорится...
золоті слова! попереджували ж, що "Україна для людей" - це не для кожного українця, а тільки для деякого списку!
Каюсь Олег , оговорився .Не все тільки більшість . прошу вибачення у тих кого *кого *образив .
це не для кожного українця, а тільки для деякого списку!
..............А може електорат СУ і був в цьому списку.фіг його знає.Списків то не оприлюднювали.То може зараз *виборці Януковича *нам скажуть .чи краще вони стали жити.
Чиста правда !!!!!!(Y) (Y) (Y)
Хуан Миг
21.08.2010, 12:06
То може зараз *виборці Януковича *нам скажуть .чи краще вони стали жити.___________________________Запросто, Мирослав, говорю за себя: хуже не стал (лучше, правда тоже)... Подорожание газа не сказалось и уже не скажется, сходил, оформил субсидию и буду платить меньше чем платил... Правдв сигареты подорожали, то на то и выйдет... А вот мама моя в явном выигрыше... Платила около 300 за двушку, а сейчас (после оформления субсидии будет платьть 180... и не курит...;-)
Сергій а як бути з подорожчанням споживчого кошика.Адже прордукти дорожчають не по дням а по годинам.І все завязано на подорожчанні газу.
Хуан Миг
21.08.2010, 13:03
Мирослав... И корзина дешевела все 19 лет.... Вот только сейчас подорожала?
Славик. а до этого подорожаний ты тупо не замечал?или их не было?
ну-ну... мама економить завдяки субсидії 120 гривень... а для цього їй повісили боргу в місяць на 275 гривень... ясна річ, що віддавати буде не вона... а хто?
сільгосппродукція від селян на базарах здорожчає в порівнянні з минулим роком в 2 рази точно! по перше: посуха, по друге: газ!
а до этого подорожаний ты тупо не замечал?или их не было?
....... Не в таких драконівських цифрах.Но справа не в цьому.Справа втому що Янукович *сказав " Я покращу ваше життя вже сьогодні"
Бриллиант
21.08.2010, 13:12
або Чому здешевлення обертається подорожчанням * * * * * * * * * * * * * * * * * *А вот не надо рассчитывать на ХАЛЯВУ!!! Только так гундосых лечат! Работать надо, а не рассчитывать на милость ненасытных!
работать надо... поясніть це пенсіонерам, яким збільшували пенсію, якщо вона була менше 1000 гривен! на копійку більше - отримай фігу!
сільгосппродукція від селян на базарах здорожчає в порівнянні з минулим роком в 2 рази точно! по перше: посуха, по друге: газ!
Сегодня 16:07................Ну ізза того що подожчав газ то воно не дуже відібється ні с/г продукціі.хоча це залежить від того хто іі продає.В нормальних державах С/Г дотується державою.А ми чомусь вперто боімось Євросоюзу.Ідемо по шляху Росіі матінки.яка як мачуха для свого народу.
Не в таких драконівських цифрах.Но справа не в цьому.
=====
Конечно же, не в этом.Ибо эти подорожания не укладываются в твою схему.поэтому в связи с януковичем их можно и нужно упоминать, и ставить ему в вину.А в связи с юлей- так сразу не в этом дело...
юлька брала кредити щоб газ не дорожчав, а яник щоби взяти кредити збільшує ціну на газ... парадокс?
юлька брала кредити щоб газ не дорожчав, а яник щоби взяти кредити збільшує ціну на газ... парадокс?
=====
Ты вроде не чужд экономики?
Неужели ты не понимаешь. что все юлины кредиты тупо прожирались. и надо было брать новые. чтобы опять прожрать.А янек берет кредиты . чтобы экономику завести.а когда она заработает- все воздастся сторицей.
Олег населення Украіни користується газом який добувається в Украіні.Газом *з Росіі обслуговуються великі підприємства в тому числі і на *Донбасі .Хто є власниками цих обєктів думаю тобі розказувати не потрібно.
Бриллиант
21.08.2010, 13:23
поясніть це пенсіонерам, яким збільшували пенсію, якщо вона була менше 1000 гривен! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * А это отдельная тема. Огромное количество работающих открыли или в будущем откроют свои предприятия и для них понятие "ПЕНСИОННЫЙ ВОЗРАСТ" не актуально.
ха-ха-ха... Яник бере кредити, щоб оживити? що? підприємства алігархів? ха-ха-ха... у Яника діра в бюджеті в половину бюджету... тобто щоби збільшити пенсію на 100 гривень (і то не всім) він навісив на кожного українця по 3300 гривень боргу! і тобі, Олег і тому хто на твоїй шиї! тобто ти, твоя дружина і дитинча уже винне державі 10 000 гривень! і віддавати ж прийдеться! як?
Ибо эти подорожания не укладываются в твою схему...............Олег,якщо б я хоч бачив якусь тенденцію до покращення то я *б сказав що я мудак *і помилявся.Ми вже не говоримо про національні державні інтереси.хоча як я розумію вони для тебе далекі.
сільгосппродукція від селян на базарах здорожчає в порівнянні з минулим роком в 2 рази точно!
========================================
Это какя продукция дорожает? Мясо, яйца подешевили, огурцы в этом году девать некуда было, по 50коп. продавали, помидоров тоже валом, цены недорогие, капуста, морковь, арбузы и тд не дороже прошлогодних- так что подорожало?
А вот не надо рассчитывать на ХАЛЯВУ!!!
============================
Всё, халява закончилась, только сомнения берут, что закончилась она для всех...
картопля - раз, капусти - 0, яблука обсипаються (зимові сорти), молочка ще тримається, але ціни ж на неї на рівні минулої зими... до речі про що ми ведемо розмову? про оптовий продаж невідомо де вирощеної продукції чи про продаж від реального виробника?
так что подорожало?Сегодня 16:27.............Циплят по осені рахують.Якщо у нас гречка була по 18 стала 20-22.Масло було по 20 стало 22-24.(хоча яке там масло)
картопля - раз, капусти - 0, яблука обсипаються (зимові сорти), молочка ще тримається, але ціни ж на неї на рівні минулої зими...
------------------------------------------------
Картошка нормальная уродилась, а то что капусты нет или яблоки обсыпаются, то кто в этом виноват, кроме жары? Молокопродукты будут в цене расти, тк с кормами засада, по этой причине и мясо и яйца вырастут в цене. Но это не в тему про донецких.
і дитинча уже винне державі 10 000 гривень!
====
Оппачки!Что то у тебя цифирки с каждой неделей растут!Ты сам забываешь. какие цифры ставил раньше?
А при юле какая дыра была?
Цифирьки знаешь?то то...
неуж то за полгода дыра такая сформировалась?
Что ты дурака включаешь?
А янек берет кредиты . чтобы экономику завести.а когда она заработает- все воздастся сторицей.
Да Ви що ?, а більшість єкономічних оглядачів говорять , що Аза *взяв кредити . щоб залатати діру в бюджеті .
Всё, халява закончилась..............Отут я з Вами згоден ,хоч раз:-D Прийдеться вам реально відчути результати виборів.
Ми вже не говоримо про національні державні інтереси.хоча як я розумію вони для тебе далекі.
====
ты не путай свою шерсть с государственной.
твои интересы- это не значит. что они общенациональные...
про оптовий продаж невідомо де вирощеної продукції чи про продаж від реального виробника?
=====
Аха, а оптом продается виртуальная продукция.ты даже передергивать грамотно не умеешь...
Якщо у нас гречка була по 18 стала 20-22.Масло було по 20 стало 22-24.(хоча яке там масло)
=============================
в Канаде могут быть такие цены в пересчёте на гр., у нас в Б-Ц только сейчас гречка стала 14-15, а масло уже много лет есть дешёвый спред и есть гостовское натуральное, которое стоит не меньше 50гр, хотите натуральное, значит не жлобитесь, во всём мире так, есть продукты дешёвые и дорогие.
Зернові вже на 25% на базарі подорожчали .А якщо врахувати , що з аграрного фонду продали все зерно , то так . ще й голод може бути .
Молокопродукты будут в цене расти, тк с кормами засада, по этой причине и мясо и яйца вырастут в цене. Но это не в тему про донецких.
ага, донєцькі нє віноваті, що газ подорожчав для селянина! і що він повинен підняти ціну на свою продукцію, щоб мати змогу сплатити здорожчання газу! цирк та клоунада...
Картошка нормальная уродилась,.............Це де у Вас на балкні?І мені не розказуйте хоч такого.Картопля ,як завжди буде завозитись в маркети зза кордону.А там ціни стабільні .а в наших маркетах буде дорожча в декілька раз порівняно з минулим роком.
оптовики вирощують продукцію не на клаптику в 20 соток... а бабуся-пенсіонер вимушена на 20 сотках і картоплю і моркву і помідори і огірочки і т.д. вирощувати... тому й ціну вона виставить не таку як на отптовому базарі, а таку, щоб покрити совї витрати та витрати на своє проживання... а оскльки останнє зростає, то що буде з цінами на її продукцію, економіст?
А якщо врахувати , що з аграрного фонду продали все зерно ,...........А не підскажете куда і кому;-) Кажуть що десь не дуже далеко.
Федечко, глупости рассказываете вы, тк даже быта украинского не знаете, почти вся Украина затаривается картошкой осенью, своей, со своего огорода или соседского(fr) ,т.е покупает у соседей или знакомых на всю зиму, а вот по весне, когда свои запасы или съели или згнили, вот тогда и завозят из-за бугра, в августе-сентябре только самоубийца может завезти из-за границы картошку на продажу.
только сейчас гречка стала 14-15, .........А з якоі біди вона мала подожчати хоч на цент?
.А з якоі біди вона мала подожчати хоч на цент?
===================================
А с той беды, что в этом году неурожай на зерновые, гречку во всей Европе и повышение цен коснулось не только Украину.
Керівництво Аграрного фонду продало зернотрейдерам за заниженими цінами більшу частину недоторканого запасу продовольчого зерна - 1,137 млн. тонн. .Ей економісти .то чий уряд продав ,?
-->
или соседского? стирили, чи що? (fr)
це в невеликих містах та містечках так... а ось взяти великі міста, то там народ не набиває балкони картоплею на рік вперед... а купує по мірі необхідності... в основному в супермаркетах! вчора з МЕТРО прийшла пропозиція: картопля по 1,91 (з ПДВ). Написано що виробник: Україна! а чи насправді так - хто перевірить?
що виробник: Україна! а чи насправді так - хто перевірить?
========================================
Вы имеете право в любом супермаркете потребовоть ветеринарное свидетельство или паспорт качества на продукцию, а там обязательно указан производитель.
Зернові вже на 25% на базарі подорожчали .А якщо врахувати , що з аграрного фонду продали все зерно , то так . ще й голод може бути .
======
Юра, ну не поднимайте панику.У вас все равно не получится.
А вот в вашей ангажированности у меня появится уверенность.Ибо здравомыслящий человек без умысла не будет столь яростно муссировать эту тему...
хіба ж це паніка! ну здорожчає все в 1,25-1,5 рази... ну зубожіє 90% населння в півтори рази... всього то... панікувати не варто... поки що...
Кстати, для всех предприятий никакие тарифы не повышаются ни на что, а для производителей сх продукции точно будут податковые каникулы.
ага... повірив... за ПДВ кабмін дає не гроші, а облігації... на 13 мільярдів гривень... це про що говорить? про те що знову борги... борги... борги...
до речі ці бумажки банки не хочуть бачити... і реальних виробників кабмін кинув на 13 мільярдів і нам навісив борг...
а для производителей сх продукции точно будут податковые каникулы///////Сказало радіо ОБС з посиланням на путін ТВ.
хіба ж це паніка! ну здорожчає все в 1,25-1,5 рази... ну зубожіє 90% населння в півтори рази... всього то... панікувати не варто... поки що...
=====
Ну, последние две зимы пережили?И эту переживем.После Юли лично мне уже ничего не страшно...
Хуан Миг
21.08.2010, 14:20
ну-ну... мама економить завдяки субсидії 120 гривень... а для цього їй повісили боргу в місяць на 275 гривень... ясна річ, що віддавати буде не вона... а хто?_____________________________Сирожа, не нервничай так... Мама моя на державу отработала 60 с гаком... Так что имеет право... А ты от желчи не задыхайся...
Олег, бач як закалювання допомагає!!!
тьозка, це не жовч, це факти! і цифри! і якщо у своїй програмі вєлікій прахвєсор не написав яким шляхом він підніме себе та своїх одноплічників, то може потрібно було читати між рядками?
тьозка, це не жовч, це факти! і цифри!
======
Хде?:-O факты?И хде- цифры?(dt)
до речі, Сірожа, мама твоя відпахала на СРСР! чи не так? і приймала участь (безпосередньо чи заочно) в будівництві багатьох об'єктів народного господарства! які потім опинилися в руках алігархів типу Пінчука, Ахмєтова і т.п... може вони також поділяться з будівниками соціалістичноїї власності? чи, навпаки, їм Яник і газ зробив дешевше і якісь пільги вони отримають? де справедливість?
факт: газ подорожчав на 50 % (ось і цифри)! при собівартості видобутку газу на рівні 300 гривень його вартість в кінці ланцюга 724 гривні... економіст, купи калькулятора!!!
при собівартості видобутку газу на рівні 300 гривень його вартість в кінці ланцюга 724 гривні... економіст, купи калькулятора!!!
Сегодня 17:30
====
ты, как экономист, предлагаешь его продавать ниже себестоимости?
А навар в 100 % у нас не новость.Рентабельность молочного производства может достигать и 200 процентов.
И что входит в себестоимость добычи?Транспортировка тоже?
транспортировка? враховуючи, що труби в містах і селах державні, а приватний посередник займається продажем газу - то тут 100% навару мало!!!
478 гривень - це було нижче собівартості в 300? Олеже, купуй калькулятор!!!
економіст, купи калькулятора!!!Сегодня 17:30..............Купити то не проблема.ним ще потрібно вміти користуватись.:-D То не лаптем ЩІ хлебати .то техніка.А для Міні така техніка в руках то купа заліза.
та пластмаси:-D і невідомих клавіш...
транспортировка? враховуючи, що труби в містах і селах державні,
=====
дядя. кроме труб еще есть и насосы. которые со временем изнашиваются. а трубы - ржавеют.Все это надо обслуживать.
ибо по твоей логике. электроэнергия . вырабатываемая гидроэлектростанциями- вообще бесплатная. вода есть не просит...
Юра, ну не поднимайте панику.У вас все равно не получится.
А вот в вашей ангажированности у меня появится уверенность.Ибо здравомыслящий человек без умысла не будет столь яростно муссировать эту тему...
Не скажіть Олег . , В нашій країні завжди потрібно *бути готовим до голоду, *тим паче якшо уряд проросійський .
Не скажіть Олег . , В нашій країні завжди потрібно *бути готовим до голоду, *тим паче якшо уряд проросійський .
=====
Запасайтесь солью. что я могу сказать?
як обслуговують - приклади вибухів у Дніпропетровську та Євпаторії!!! вони й за цим що є услідкувати не можуть...
Кстати, для всех предприятий никакие тарифы не повышаются ни на что, а для производителей сх продукции точно будут податковые каникулы.
Ага .Уже всіх сільхозвиробників дотацій позбавили - дозволили отримувати дотацію тільки якійсь донецькій фірмі .
Ну, последние две зимы пережили?И эту переживем.После Юли лично мне уже ничего не страшно...
Нічого Янукович Вас научить , шо таке страшно .
Нічого Янукович Вас научить , шо таке страшно .
=====
Ну, вы то уже давно от него с мокрыми штанами.Кстати, еще один повод его уважать...
Ну це кому б говорить Олег .Ви як і Ваш хазяїн ,мабуть від одного яйця падаєте .А як там по регінальному положено падати, до того як яйце на підлогу впаде *чи після ?
від чого мокрі штанці? від ціни на газ? чи від пенсійного віку? чи від наших боргів? хай однодумці переймаються цими проблемами і як опісял того як цей прахвесор піде на пнсію будуть вертати все? да, Олеже? ти вже задумався як будеш затягувати ремінець, коли прийдеться підпрягатися?
Юра, не пытайтесь закидать меня своими яйцами.Просто останетесь без яиц.Ваши нелепые попытки меня УЕСТь выглядят забавно...
Олег . не судіть всіх по собі ..
В останні дні й тижні в сусідній Росії почалася вже справжня паніка у зв`язку з різким зростанням цін на продукти харчування, а також очікуваннями ще більшого їх підвищення восени і взимку. Причому, панічні настрої охопили в цій країні, як населення, так і владу.
http://www.unian.net/ukr/news/news-392160.html
Голод до речі завжди приходить з Росії .
Олег . не судіть всіх по собі ..
====
Опять?Вы- не ВСЕ.Вы- это просто вы.Но оччень любите свое субьективное мнение выдавать за мнение ВСЕХ.Это в корне неверно.ибо вы можете столкнутся в реале с мнением. которое вас очень больно разочарует.и тогда вы поймете- вы не все.Вы всего лишь один человек.
Олег .Явтомився вже від Ваших повчань .Я вже Вам говорив , що якось обійдусь без вашої філософії донецької .
Займіться чим розумнішим . А мову все таки вчіть , бо Ви як спарвжній хохол не знаєте . ні української . ні російської .А суржик Ваш .. Вчіть мову .
Олег .Явтомився вже від Ваших повчань .
=====
На том и стоим!Утомление и изматывание свидомитов в сети- наша цель и средство!
"Ви як спарвжній хохол "
Вам не здається, що *Юрик Паніковський єврей?:-D
цель и средство! "средство" чого? на прожиття?
"В останні дні й тижні в сусідній Росії почалася вже справжня паніка "
У Паніковського паніка уже давно.А *розпочалася *вона з того, що *Капітельман не стала Президентом України.:-D :-D :-D
цель и средство! "средство" чого? на прожиття?
=====
Для выхватывания лулзов...
і багато нахватав? ну перший - це Янукович... другий - Пахло! хто ще тебе залузив?
Сирожа, не угадал.Вы с юрой- это просто кладезь лузлов.хотя уже и поднадоели изрядно.Ну. пока новых персонажей нет. будем использовать имеющийся материал.
Ибо Паша. конечно, не настолько перспективный источник лулзов в силу своей примитивности...
Enigma-Girl
21.08.2010, 16:09
В останні дні й тижні в сусідній Росії почалася вже справжня паніка у зв`язку з різким зростанням цін на продукти харчуванняЮрий, хочу Вас успокоить, паники нет. Все в достатке. Никто – не скупает впрок. А так как Вы ассоциируете голод с Россией, то думаю, его не будет у вас. Можете дальше продолжать *заниматься прославлением *своих «героев» и клясть во всех грехах русских.
Ви як спарвжній хохол "
Вам не здається, що *Юрик Паніковський єврей?:-D
Петриченко ведіть себе прилічно Ви ж не в американському своєму *борделі .
О.Так Вам головне пофлудити і голову поморочити .Дякую , що призналися . Я хоть тепре не зважатиму на Ваші слова .
А так как Вы ассоциируете голод с Россией, то думаю, его не будет у вас. Можете дальше продолжать *заниматься прославлением *своих «героев» и клясть во всех грехах русских.
А вам не подобаються наші герої ?Так їх всі фашистські прихвостні не люблять .
А от раз почалася паніка в РФ то скоро буде і в нас .А раз руські і регіонали сказали , що все буде в порядкі , т о всі розумні люди розуміють , що це брехня .
О.Так Вам головне пофлудити і голову поморочити .Дякую , що призналися . Я хоть тепре не зважатиму на Ваші слова .
=====
а спорим- зважатимете? И еще как зважатимете.Или вы до сих пор были уверены. что с Вами я разговаривал серьезно и пытался что то доказывать?
Не стройте из себя дурачка.Вы порекрасно понимали, что вместе со мной занимались флудом.и продолжаете делать тоже самое...
А раз руські і регіонали сказали , що все буде в порядкі , т о всі розумні люди розуміють , що це брехня .
=====
Опять обобщаете?Не надо, бога ради!
Опять обобщаете?Не надо, бога ради
Олег я ж не про Вас не переживайте , там же написано , що розумні .
Enigma-Girl
21.08.2010, 16:53
Беда в том, *что *вы хотите слышать и *видеть негатив. Вы не пытаетесь реально сопоставить факты. Да погода в этом году нас не баловала. Ни кому не секрет, что урожай и в России и в Украине желал быть лучше. Без хлеба мы все не останемся. На данный момент вышел указ в Росссии не продавать зерно за границу . Какое бы *не было правительство но до голодухи не доведут.
Так то в Рф , а в нас ми не можемо бути впевнені .
Аз Есмь Царь
21.08.2010, 17:01
С какого перепугу в Украине по вашему должен начаться голод?
Олег я ж не про Вас не переживайте , там же написано , що розумні .
=====
А говорили- незважатимете.Я выиграл спор.
Enigma-Girl
21.08.2010, 17:08
Юрий, смотрите оптимистичней на жизнь! Все будет хорошо! Жизнь полосатая то черная , то белая. Вы вспомните время лет 15 назад. А сейчас уж полоса стала серей. Просто нам хочется сразу и сейчас, а так не бывает.
Азаров: Газ для населения не подорожает Премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что тарифы на газ для населения и промышленности в 2010 году пересматриваться не будут.
"Мы однозначно об этом сказали уже, что тарифы для населения пересматриваться не будут, - сказал он. - В этом году мы получили возможность не пересматривать отпускные цены на газ для промышленности".
По словам Азарова, "страна получила возможность использовать мощный инвестиционный ресурс, который заключен в этих соглашениях, порядка 40 миллиардов долларов".
"Это больше, чем все иностранные инвестиции, полученные Украиной за все 19 лет независимости, - подчеркнул премьер. - Страна получила передышку и возможность использовать эти инвестиционные ресурсы на модернизацию нашей страны".
Напомним, что 16 апреля правительства России и Украины одобрили новые договоренности по газу на основе предложений Президента Украины Виктора Януковича. Фактически Россия согласилась дать Украине скидку на газ в 2010 году.26.04.2010http://dengi.ua/news/62238_Azarov_Gaz_dlya_naseleniya_ne_podorozhaet_.h tml
Enigma-Girl
21.08.2010, 17:16
С какого перепугу в Украине по вашему должен начаться голод?
Так хочется, снова чем - то заняться. Голодомор уж не актуален, а новый это интересней, есть новое поле деятельности и дискуссии.
Юрий, смотрите оптимистичней на жизнь! Все будет хорошо! Жизнь полосатая то черная , то белая. Вы вспомните время лет 15 назад. А сейчас уж полоса стала серей. Просто нам хочется сразу и сейчас, а так не бывает.
Та я оптимістично *дивлюсь , але ж .. Азаров з Януковичем .. хто їх знає , що в них на думці
Голодомор уж не актуален * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Він завжди актуальний...
Ну, вы то уже давно от него с мокрыми штанами.Кстати, еще один повод его уважать...
Аха, перший повод - перша атсідка, другий повод - друга атсідка, третій повод - обморок від удару "тупим тяжелим " яйцем. перший раз чую, що преза треба поважати за те, що його громадяни бояться того, що він може зробити. Логіка "па-пацанячєму".
убогість і занудство і необ"єктивність забули в *список вставити. Ну і убогі радості у деяких.|-)
А вам не подобаються наші герої ?Так їх всі фашистські прихвостні не люблять .(Y)
ерший раз чую, що преза треба поважати за те, що його громадяни бояться того, що він може зробити. Логіка "па-пацанячєму".
=====
Я вам легко докажу. что вы не правы.Если коррупционеры. разжигатели конфликтов, преступники начинают боятся власти- значит, эта власть чего то стоит.И ее можно уважать.
убогість і занудство і необ"єктивність забули в *список вставити.
=====
игорь, если бы я флудил с вами. обязательно бы вставил перечисленные качества.Вы очень точно отметили свои черты характера...
Если коррупционеры. разжигатели конфликтов, преступники начинают боятся власти- значит, эта власть чего то стоит.И ее можно уважать. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Аха-ха. А якщо през - "прєступнік"? Дважди?
А насчет радости-Дейстивительно, надо быть убогим человеком, чтобы считать, что это у меня единственная радость в жизни.
благо, есть другие ценности...
Вы очень точно отметили свои черты характера...
Щас умру ат арігінальнасті астраумія. |-)
Enigma-Girl
21.08.2010, 17:28
Да Бог с их головами. Главное своя должна быть в порядке. Дома хлеб есть, кусок сала, а еще и если стопарик , работа, все живы здоровы – прорвемся!
благо, есть другие ценности...
Паздравляю, паздравляю ат всєй души!(fr)
Нада напісать Януковічю благадарствєннає пісьмо за випалнєніє абєщаній. І ще адно для Азарава.
Так займитесь этим вопросом...
Enigma-Girl
21.08.2010, 17:44
А что голодомор? Пиар – компания для Юшенка! Что бы составить списки погибших в голод *работы не на один год – это работа с архивами( многие пропали), если остались очевидцы, то они были в то время маленькими. ( Лично Вы помните пофамильно и поименно своих жителей сел и городов) Была установка, дать каждому населенному пункту списки и дали вписав даже живых людей, и даже за упокой отпели живых. И у меня такое впечатление, что таких живых – мертвых, наверное, треть. То, что почтили память погибших людей в голод, хорошо, но не за счет недостоверных фактов и не для пиара.
Хуан Миг
21.08.2010, 17:56
А от раз почалася паніка в РФ то скоро буде і в нас___________________________Юра, бросьте... Не паникуйте и паники не будет... Кстати *о Вашем предидущем посте: мама моя оттрубила и на СССР и на неньку успела... За что льготы и имеет... А льготы оплачивает казна... А взнос Ахметова в казну, поболе чем взнос Паньковецкого... А я на пенсию и не надеюсь... Стараюсь сам себя обеспечить... Даст Бог в старости на хлебушек с маслицем хватит...
<FONT color=#0e774a>
<FONT color=#0e774a>
<FONT color=#0e774a> Який Ющенко ?- це Табачник 2003 року на засіданні ВР України будучи віце- премьером з гуманітарних питань *про голодомор питання підняв .
<FONT color=#0e774a> http://golodomor.in.ua/content/dmitrij-tabachnik-o-golodomore
<FONT color=#0e774a> Почитайте його виступ на засіданні ВР .
<FONT color=#0e774a>
Enigma-Girl
21.08.2010, 18:21
Який Ющенко ?- це Табачник
Да какая разница, кто первый поднял этот вопрос – главное как преподнесли его людям. И какой итог? И кто на этом делал себе имидж!
Азазелло
21.08.2010, 18:31
САМОЕ ИНТЕРЕСНОЕ, ЧТО МНОГИЕ ГРОМАДЯНЕ ЖИВЯ В ДЕРЬМЕ ВО ВРЕМЯ ПРАВЛЕНИЯ Ю И Ю, ХОТЯТ МАННЫ НЕБЕСНОЙ НЕ ПРОЖИВШИ И ГОДА ПРИ НОВОЙ ВЛАСТИ. ТАКОГО НЕ БЫВАЕТ.
Бонд Брук Бонд
21.08.2010, 19:08
Дело не в манне а в том, что за базар отвечать надо, а не порожняк гнать. Рубишь, баклан?
Дело не в манне а в том, что за базар отвечать надо, а не порожняк гнать(Y)
Бонд Брук Бонд
21.08.2010, 19:19
На манну мы сами заработаем, лишь бы шакалы со звездами да мандатами не мешали
Який Ющенко ?- це Табачник
Да какая разница, кто первый поднял этот вопрос – главное как преподнесли его людям. И какой итог? И кто на этом делал себе имидж!
А взагалі то вперше публічно про голод ми дізналися від ЦК КПУ в кінці 80 тих минулого століття , тоді до речі й дізналися , що не було ні неврожаю , ні поганої погоди .
Азазелло
21.08.2010, 19:26
Дело не в манне а в том, что за базар отвечать надо, а не порожняк гнать. Рубишь, баклан?
Сегодня 22:08 МЫ ЧЕГО НА ТОЛКОВИЩЕ, А СКРИПАЧ?
Альбинос
21.08.2010, 19:40
На манну мы сами заработаем, лишь бы шакалы со звездами да мандатами не мешали * * * * *Дятел, а кто и как тебе мешает?
Enigma-Girl
21.08.2010, 19:40
<FONT color=#0e774a> Який Ющенко ?- це Табачник 2003 року на засіданні ВР України будучи віце- премьером з гуманітарних питань *про голодомор питання підняв . Это Ваша ссылка
Юрий, да какая разница, кто сказал. Я еще в школе знала об этом. Родители рассказывали. Что с того. Главное, почему не проверив достоверно факты, занесли живых людей в книгу и еще за упокой их отслужили. И считать, что это норма.
Альбинос
21.08.2010, 19:42
Паньковецкий, Янукович из Енакиево, а не Донецка. Так что меняй название темы. Или ты новое название не выговоришь? :-D :-D :-D (E)
Юрий, да какая разница, кто сказал. Я еще в школе знала об этом. Родители рассказывали. Что с того. Главное, почему не проверив достоверно факты, занесли живых людей в книгу и еще за упокой их отслужили. И считать, что это норма.
Ошибки у всех бувають .
В школі про це всі знали , а я сказав , що вперше публічно про це дізналися від ЦК КПУ .
Андрей Новиков
Паньковецкий, Янукович из Енакиево, а не Донецка. Так что меняй название темы. Или ты новое название не выговоришь? :-D :-D :-D (E)
Ага а Азаров взагалі з Тмутаракані . Ні, оба вони представники донецького клану .
Азазелло
21.08.2010, 20:01
Ага а Азаров взагалі з Тмутаракані . Ні, оба вони представники донецького клану .
Сегодня 22:52 ЮРКО, ТЬМУТАРАКАНЬ, БЫЛО УДЕЛЬНЫМ КНЯЖЕСТВОМ КИЕВСКОЙ РУСИ ДО 12 ВЕКА. А РАНЬШЕ ЭТО БЫЛ ГОРОД ФАНАГОРИЯ, А ЕЩЕ РАНЬШЕ ГРЕЧЕСКИЙ ГОРОД-ПОЛИС ТАМТАРАХА. ТАК, ЧТО ЕСЛИ ОН С ТЬМУТАРАКАНИ *ЗЕМЛЯК - ОДНАКО.
Та й мать його так , хіба це важливо . що там було .Зараз головне . що він з Янеком кланом донецьким керують .
Азазелло
21.08.2010, 20:07
НУ ДА. ОНО ЛУЧШЕ БЫЛО, КАК ВИТЯ С АМЕРИКОСАМ КИРУВАВ. НО В США ЕСТЬ ШТАТ ДЖОРДЖИЯ, НО НЕТ ШТАТА УКРЭЙН.
А то не важливо є штат чи не має, Янек своїх хазяйвів американських *слухає і без штату
Чья бы мычала..
=====
Да пусть помычит.Он прикольный.Правда- однообразный...
"Янек своїх хазяйвів :-D американських *слухає і без штату *"
Чья бы мычала...:-D :-D :-D
"однообразный...":-D
И "умный" как сибирский валенок!:-D :-D :-D
Азазелло
21.08.2010, 20:27
А то не важливо є штат чи не має, Янек своїх хазяйвів американських *слухає і без штату *
Сегодня 23:15 ЮРА, ОПРЕДЕЛИТЕСЬ АМЕРИКАНСКИХ ИЛИ РОССИЙСКИХ?
Так розмова закінчилась .Зібралася групка товаришів , які нам зовсім не товариші і вирішили перейти на персональні образи .Це у Вас бригада діє ? Як вона цікаво зветься? орда ? Ніколи б не подумав . що американка з кримським регіоналом в одну бригаду злигається , та ще й ордою її назвуть .
Сегодня 23:15 ЮРА, ОПРЕДЕЛИТЕСЬ АМЕРИКАНСКИХ ИЛИ РОССИЙСКИХ?
Це дуже важко , сам Янек і той *толком не розуміє юАійська вводит в Ірак то він бігом , МВФ , якщо щось скаже то все виконує тіки -так .
Так розмова закінчилась .Зібралася групка товаришів , які нам зовсім не товариші і вирішили перейти на персональні образи .Це у Вас бригада діє ? Як вона цікаво зветься? орда ? Ніколи б не подумав . що американка з кримським регіоналом в одну бригаду злигається , та ще й ордою її назвуть .
====
О, свеженькая реприза пошла!Обновляем репертуар!
Азазелло
21.08.2010, 20:42
Це дуже важко , сам Янек і той *толком не розуміє юАійська вводит в Ірак то він бігом , МВФ , якщо щось скаже то все виконує тіки -так .
Сегодня 23:39 НУ А ТО ВАЖКО. ЮРА,СМЫСЛ ГДЕ, В ДАННОМ ПОСТЕ?
А смисл в тому . що я не можу знати про Янека того , що Він сам про себе не знає .
Азазелло
21.08.2010, 20:56
ТОГДА ЗАЧЕМ ГОВОРИТЬ? ТИПА ПОП...Ь ЗА КАМПАШКУ.
Азазелло
21.08.2010, 21:01
ДА ЮРА, ХОТЕЛ СПРОСИТЬ НАПРОТИВ КАНЕВА, ЗА ДНЕПРОМ ПОЛИГОН ОСТАЛСЯ АРТИЛЛЕРИЙСКИЙ?
"Янек і той *толком не розуміє юАійська:-D вводит в Ірак то він бігом ,"
"А смисл в тому . що я не можу знати про Янека того , що Він сам про себе не знає ."
Кто может себе позволить *роскошь общаться с *неучем и незнайкой *Паниковским?:-D
ДА ЮРА, ХОТЕЛ СПРОСИТЬ НАПРОТИВ КАНЕВА, ЗА ДНЕПРОМ ПОЛИГОН ОСТАЛСЯ АРТИЛЛЕРИЙСКИЙ?
Його там ніколи не було .Полігон був напроти Трахтемирова .Він там і зараз є .
Азазелло
21.08.2010, 21:19
НУ ДА, СРАЗУ ВИДАТЬ ШО ТЫ МЕСТНЫЙ. ДАЛЬШЕ МОВЧУ.
Я до речі не місцевий , я сюди по розпреділенню в 1986 році приїхав .
Азазелло
21.08.2010, 21:56
ОНО И ВИДАТЬ.
Я до речі не місцевий , я сюди по розпреділенню в 1986 році приїхав .
Сегодня 00:27
21.08.2010, 22:10
Юра, а откуда родом?
Сегодня 00:57 С МУХОСРАНСКА, СУХОДРИВЩЕСКОЙ ГУБЕРНИИ.
Юра, а откуда родом
З Золотоноші .
Юра, вы своё Чесне донецьке... по всему сайту разместили, ну и как, получили ответ на свой вопрос?
Тільки в двох групах .А от відповіді не має .
"Я до речі не місцевий , я сюди по розпреділенню в 1986 році приїхав .":-D * *
Паньковецкий *еврей с Галичины.
С 1994 года живёт в Каневе Черкасской области.
От Капительман получил задание поднимать её рейтинг перед выборами 2010.
Азазелло
22.08.2010, 07:19
ДАЙ ШО ВИ?
Паньковецкий *еврей с Галичины.
С 1994 года живёт в Каневе Черкасской области.
От Капительман получил задание поднимать её рейтинг перед выборами 2010.
09:0
Фу , что значит националистка русская- везде по нациям людей делит .А вот маразм не дает соврать нормально .Какая беда .
*Только какмправило там где она ( Петриченко ) появляется очень быстро все с группы уходят , этот маразм нормальный человек выдержать не может .
Так вам лохам и надо ,вас имеют и будут иметь ,пока не поумнеете.ВПольше мужчины идут на пенсию в 60лет., женщины в 55лет.Это странаЕвросоюза,где доходы и качество жизни намного выше. У них цель одна --НЕ ПЛАТИТЬ пенсию вообще, так как продолжительность жизни у нас 60лет иона с каждым годом падает. Ну и чем мы лучше РАБОВ ? ГОЛОСУЙТЕ заРЫГОНАЛОВ !!!
Українців змусять працювати на десять років більше?+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Так, Мінпраці пропонує одномоментно підвищити нормативний страховийстаж (період, за який сплачено внески до Пенсійного фонду) на десятьроків: для жінок з нинішніх 20 - до 30 років, для чоловіків - з 25 до35 років.
Азазелло
22.08.2010, 08:36
ВОВЦИ,ПЛАСТИНКУ В ГОЛОВИ ЗМЕНИЛИ.
А от відповіді не має .
Сегодня 01:15.........Можливо тут знайдете...http://vlasti.net/news/99304
Я чув , що э надія в звязку з різким подорожчанням продуктів *різко зменшити дефіцит пенсійного фонду і можливо і пенсійний вік не потрібно аідвищувати буде .
ВПольше мужчины идут на пенсию в 60лет., женщины в 55лет.Это странаЕвросоюза,где доходы и качество жизни намного выше. .........Нєх жиє Польска.:-D
Про "чесне донецьке" можу додати..... у процесі своєї роботи (професійної діяльності) часто доводиться спілкуватися і співпрацювати з мешканцями різних частин України..... на "чесне донецьке" дійсно не варто довіряти.... *якщо бачиш донецьку або луганську фірму - однозначно: "вечером деньги- утром стулья, утром деньги - вечером стулья.... но деньги вперед!!!!!!"
хочете - можете перевіряти..... (займаюсь вантажними перевезеннями)
Та зараз же всі знають донецьких вони вже кругом поприїзджали , говорять якщо сісти з ним обідать ( з донецьким ) то він весь час намагатиметься з твоєї тарілки скуштувати ( прийнято так у них виявляється ).
Ангельская
22.08.2010, 10:59
мля вы гоните......раньше были свидомые,несвидомые,москали,бандеры,теперя появились донецкие...
Франкфурт
22.08.2010, 11:02
( з донецьким ) то він весь час намагатиметься з твоєї тарілки скуштувати ( прийнято так у них виявляється ).
Гая 3 . І деж Ви могли так *багато канівських побачити, особливо в Індії *, вони ж не при владі, особливо індійській . *Та й донецьких там не має , їх би там бігом з*їли . за те , шо вони по чужих тарілках лазять ..? Ото краще не видумуйте .
Це Олег ще може , він же тепер макієвський .
Минтруда *хочет забрать пенсии у работающих пенсионеров+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +
http://job.ukr.net/news/mintruda-hochet-zabrat-pesii-u-rabotajuwih-pensionerov/
Альбинос
22.08.2010, 19:53
Так вам лохам и надо ,вас имеют и будут иметь ,пока не поумнеете.ВПольше мужчины идут на пенсию в 60лет., женщины в 55лет.Это странаЕвросоюза,где доходы и качество жизни намного выше. У них цель одна --НЕ ПЛАТИТЬ пенсию вообще, так как продолжительность жизни у нас 60лет иона с каждым годом падает. Ну и чем мы лучше РАБОВ ? ГОЛОСУЙТЕ заРЫГОНАЛОВ * *Гы-гы, так в чем дело? Собирай всех дебилов которые в Киеве на площади конституции орали "Разом нас багато" езжай с ними на площадь в Варшаве, делаете Ющенко президентом Польши и, вуаля, через пять лет поляки идут на пенсию в 70 лет, а Польша усиленно берёт займы в МВФ.
Альбинос
22.08.2010, 19:54
Кстати, дефективный, к логопеду сходи, а то ты слово регионалы не выговариваешь.
... Не паникуйте и паники не будет... Кстати *о Вашем предидущем посте: мама моя оттрубила и на СССР и на неньку успела... За что льготы и имеет... А льготы оплачивает казна... А взнос Ахметова в казну, поболе чем взнос Паньковецкого... А я на пенсию и не надеюсь... Стараюсь сам себя обеспечить... Даст Бог в старости на хлебушек с маслицем хватит... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Запросто, Мирослав, говорю за себя: хуже не стал (лучше, правда тоже)... Подорожание газа не сказалось и уже не скажется, сходил, оформил субсидию и буду платить меньше чем платил... Правдв сигареты подорожали, то на то и выйдет... А вот мама моя в явном выигрыше... Платила около 300 за двушку, а сейчас (после оформления субсидии будет платьть 180... и не курит... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Ось як ви заговорили, а хто ж працювати буде і податки платити в державний фонд) Згідна, мама ваша відпрацювала і собі заробила на пенсію, а самі ж з піною доказували , що пенсіонерів зараз більше, ніж працюючих.. Значить, хай дурні парцюють, а ви будете субсидії мати)
«Чесне донецьке, або Чому здешевлення обертається подорожчанням» - * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тому що "пи*деть - не камушки ворочать"... А для них це вигідно , ви * сваріться за різні ідеї , шукайте крайнього, а вони нагло і спокійно набивають свої кармани, приймаючи всі закони тільки під себе, а працювати на них комусь же треба)
Олег .Явтомився вже від Ваших повчань .
=====
На том и стоим!Утомление и изматывание свидомитов в сети- наша цель и средство! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Який же ти примітив - Мінько....
А взнос Ахметова в казну, поболе чем взнос Паньковецкого...
От уже не думав . що мене з Ахметовим почнуть рівняти .Прикольно це - рядового лікаря з найбагатшим олігархом рівняти Як кажуть , чого тільки донецькі не видумають . щоб податків не платити .
На том и стоим!Утомление и изматывание свидомитов в сети- наша цель и средство! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Який же ти примітив - Мінько....
======
Хотие я вам легко докажу. что *вы не правы?
Следите за логикой.
обвиняя меня в примитивизме. вы . очевидно. себя таковой не считаете.
Однако, вы достаточно долгое время достаточно плотно со мной общались в одной из групп.Более того, вы попросились ко мне в друзья. и вели со мной достаточно активную переписку в личке.
Кроме того, вы и сейчас отвечаете на мои посты.
Не слишком ли много внимания с вашей НЕПРИМИТИВНОЙ стороны к моей ПРИМИТИВНОЙ персоне?
Точно Олег .Как говорят с кем поведешся от того и наберешся .
Юра, а к чему была эта реплика?Вы хотели привлечь к себе *внимание?Привлекли, дальше что?
Олег .Я просто хотел сказать . что мы на друг друга влияем когда общаемся - глупые общаясь с умными умнеют . а умные обшаясь с глупыми - глупеют.
Только не надо спрашивать к кому я отношу Вас и себя , это абсолютно не важно , читайте сначала .
Аз Есмь Царь
23.08.2010, 15:53
Юрий Паньковецький.Заметил что когда вы пишите на русском у вас выходят умные и мудрые вещи, а как на украинском сплошная ересь, c чего бы это.
Только не надо спрашивать к кому я отношу Вас и себя , это абсолютно не важно , читайте сначала .
=====
Веришь- не собирался.Ибо твое мнение по этому вопросу априори для меня не авторитет.
Олександр .Все просто , Ви просто не розумієте української мови .Якби я писав на татарській Ви взагалі б сказали . що це " бред сумашедшего "
просто пиздец....а с каневсими если отобедать, то они и твой сожрут и с собой соберут все со стола(tr)
Вчера 14:02____________________________________ РЕСПЕКТ АДМИНИСТРАЦИИ ГРУППЫ.
С волгоградским лучше вообще говорят не обедать . а то они и всех сожрут , кто за столом .
Аз Есмь Царь
23.08.2010, 16:10
Я мову понимаю за исключением каких то западэнских местечковых выражений. Но речь не обо мне а о вас. Иногда вы как выдадите на мове пост, и тут я начинаю призадумываться, как этот человек получил высшее образование, как он лечит людей. Без обид. Это только мои наблюдения. Напишет на русском, вроде нормальный,даже мысли умные иногда. Или с вашей страницы пишут два разных человека?
Я мову понимаю за исключением каких то западэнских местечковых выражений.
Я думаю , что не понимаете .Еще раз прочитайте . что я написал насчет татарского .
Юра убил, а ты оказывается и правда дурень полный.
Юра убил, а ты оказывается и правда дурень полный.
Ага ."Рыбак рыбака видет издалека " - как говорят в России .
Ага ."Рыбак рыбака видет издалека " - как говорят в России .
=====
Не в России, Юра...А в данецке...
Может и в данецке , Вам т ам на данетчине виднее .
Юра, учи географию.От нас до донецка километров 600 будет...
Юра, учи географию.От нас до донецка километров 600 будет...
Я географию знаю .Но вас присоединили к данецку административно , или к Макеевке .
Но вас присоединили к данецку административно , или к Макеевке .
====
Да.География тут не поможет.тут дохтур нужен.У вас есть знакомый дохтур?
Да есть .Я даже нескольких психиатров тут на сайте знаю .Вас познакомить *с ними ?
Альбинос
23.08.2010, 18:10
Паньковецкий видимо сам работает психиатром, а они от долгого общения с психами и сами становятся того.
Паньковецкий видимо сам работает психиатром, а они от долгого общения с психами и сами становятся того.
Сьогодні 21:10
Да вроде нет . не психиатр .Хотя все может быть я же бывает с психиатрами общаюсь и с данетскими тоже .
я же бывает с психиатрами общаюсь и с данетскими тоже .
====
То есть проблемы все таки есть?приходилось обращатся?
То есть проблемы все таки есть?приходилось обращатся?
Работа у меня такая .Да и на форуме иногда сразу и неразбереш кто когда и кому психиатр .
С весны популярность Партии Регионов упала почти в два раза
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
http://rus.newsru.ua/ukraine
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Колесников и Клюев поссорились из-за дороги на Конча-Заспу+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
http://www.segodnya.ua/video/14166592.html
"С весны популярность Партии Регионов упала почти в два раза
это ты с дуба упал, Кобец.:-D :-D :-D
Альбинос
27.08.2010, 12:53
С весны популярность Партии Регионов упала почти в два раза Кобец, а тебе от этого жить лучше стало?
С весны популярность Партии Регионов упала почти в два раза__________________ а БЮТ?
Enigma-Girl
27.08.2010, 13:07
Владимир Кобец, Вы я вижу, получаете массу позитива, когда прочтете какой, то прокол в Украине! Вы же истинный украинец!
Герман о падении Партии регионов: "У Обамы рейтинг тоже упал"
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2010/08/27/5336245/
Це Вам не хухри -мухри . тут на Обаму рівняння .
Гречка подорожчала в три рази..... Вчора в новинах по ICTV передали...
====
У вас в Торонто?
дрить. что это ты так за ценами стал смотреть?При Юле что то не возмущался.Или АЙСИТИВИ не смотрел?
====
У вас в Торонто?
дрить. что это ты так за ценами стал смотреть?При Юле что то не возмущался.Или АЙСИТИВИ не смотрел?
Сегодня 19:56
Тока с базара. с мешка * гречка-13гр *рис 10.80. сахар 9.00
сколько себя помню рис всегда дороже гречки, а гречка дороже сахара
"Це Вам не хухри -мухри "
Почём гусик, Мусик?:-D :-D :-D
В Торонто, видимо, воздух вредный.
Аз Есмь Царь
27.08.2010, 17:18
Не в три, а в два раза.
А интересно, в Торонто по чем гречка?
И интересно, а канадские художники питаются гречкой?
Enigma-Girl
27.08.2010, 17:32
Нет там гречки , там одна каша размазня.
====
У вас в Торонто?
Сегодня 19:56
Наталі, а вам завжди так весело, коли приходиться за продукти дорожче платити? Ізощрьонне у вас почуття гумору, однако.
Нет там гречки , там одна каша размазня. * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Людмила, а вы когда-то покупали гречку в Торонто? Откуда столь глубокие познания о жизни в торонто?
Людмила, а вы когда-то покупали гречку в Торонто? Откуда столь глубокие познания о жизни в торонто?
-------------------
из тех же.... советских источников....
Enigma-Girl
27.08.2010, 18:00
Да, я знаю, что по утрам любят геркулесовую кашу( размазня) Очень полезно для здоровья – это без спорно!
Людмила, а вы когда-то покупали гречку в Торонто? Откуда столь глубокие познания о жизни в торонто?
======
Опа!в Торонто точно воздух вредный!Если даже его
житель название с маленькой буквы пишет.
Decadence
27.08.2010, 18:04
Купила гречку сегодня по той же цене ,что и 2 недели назад,13 *гривен....
Хай буде гречка! (аби не суперечка):-D
Enigma-Girl
27.08.2010, 18:07
Милая Леночка, не надо меня кусать. Я Вас ни чем не обидела. Мои взгляды это мои взгляды и я имею право их высказывать.А любят там больше геркулесовую, здоровую кашу, чем гречку.Это не с сов. познаний.
Милая Леночка, не надо меня кусать. Я Вас ни чем не обидела. Мои взгляды это мои взгляды и я имею право их высказывать.А любят там больше геркулесовую, здоровую кашу, чем гречку.Это не с сов. познаний.
--------------
это просто проведенная паралель.... о тех же источниках знаниях.... что и об УПА.....
Enigma-Girl
27.08.2010, 18:21
Наша песня хороша, начинай сначала!
Мое мнение отрицательное по поводу УПА, Бандеры . Они принесли моей семье неприятность. Вы довольны!
"это просто проведенная паралель.... о тех же источниках знаниях.... что и об УПА....."
Хильнула Е.К. больше "нормы"... *:-D Предупреждали же не лезть в бутылку!:-D :-D :-D
"Наша песня хороша, начинай сначала!"
Ну , давай, заводи, Лена.:-D :-D :-D
Да, я знаю, что по утрам любят геркулесовую кашу( размазня) * * *Кто любит? И при чём здесь гречка?
В Торонто повітря чистіше, ніж у Львові і Києві. Коли падлюка не має до чого вчепитися, то чіпається до механічної помилки. На те воно і падлюка....
Значит, в торонто гречка ядовитая.точно!
Enigma-Girl
27.08.2010, 19:08
С таким человеком, как Вы Игорь неприятно разговаривать. Не ужели нельзя держать себя в рамках?
С таким человеком, как Вы Игорь неприятно разговаривать. Не ужели нельзя держать себя в рамках? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Уважаемая Людмила, моё нелестное обращение ни в коей мере не касается Вас.(F) Оно адресовано исключительно крымскому подлецу. Он подлец и потому заслуживает соответственного отношения.
"Он подлец и потому заслуживает соответственного отношения."
А судьи кто?:-D :-D :-D
Полищук, а ты поплачь еще...
А судьи кто? Та ми самі і судді. Кто має совість, той бачить.
Полищук, а ты поплачь еще... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Це тобі плакати треба. Це ти - підлий, а не я.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot