Просмотр полной версии : Чесне донецьке, або Чому здешевлення обертається подорожчанням
Тимошенко про тарифи, кредити, штрафи і конфіскацію житлаЛідер партії “Батьківщина” Юлія ТИМОШЕНКО заявляє, що чинний уряд лобіює інтереси банків, посилюючі кримінальну відповідальність громадян за неповернення кредитів.
На цьому Ю.ТИМОШЕНКО наголосила на прес-конференції в Миколаєві, <FONT color=#c31200>повідомляє персональний сайт
політика.
”До Кримінального кодексу внесено зміну, яка дозволяє порушувати кримінальні справи проти людей, які запозичили в банках гроші, в тому числі це і споживчі кредити, але по якимось причинам не можуть їх повернути. За це передбачено від 3 до 5 років в’язниці. Чому? Тому що це – банки, і тому що це - їх статки, це все те, що, власне, мусить належати їм”, - заявила вона.
Лідер “Батьківщини” також повідомила, що “після завершення місцевих виборів влада планує запровадити штрафні санкції за заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг”.
”Цю норму трошки відстрочили до моменту завершення виборів, а потім це буде. А якщо непосильні тарифи будуть? Що тоді робити? І, до речі, тими ж законами дозволяється тепер конфісковувати житло в рахунок погашення боргів по житлово-комунальним послугам”, - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.
Ребята, извините меня-но всё это уже за***бло, может хватит??иногда хочется монитор разбить, как мы срёмся..из-за чего???__________________ так не с...сь :-D
Ребята, извините меня-но всё это уже за***бло, может хватит??иногда хочется монитор разбить, как мы срёмся..из-за чего???
Отож і за .Давайте все таки по темі .Он зарплата говорять зросла .
Як прожити на 907 гривень у місяць: до кінця експерименту протрималась лише одна людина-----------------------------------------------------------------
http://www.unian.net/ukr/news/news-403318.html
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: rgb(37, 37, 37); ">Віктор Янукович: "Будуємо нову країну. У межах "Межигір'я"----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.pravda.com.ua/articles/2010/10/27/5519970/
-------------------------------------------------------------
Кобец ты знаешь а тебе Юрко вчера с Ленчиком изменил, ты понял:-D пока ты в схроне дипеши расшифровывал, он с Ленчиком котрая константиновна кувыркался. кинул он тебя:-D
Вофка шо жабеня давит? видно грудь твою уже проломила. домик такой хочешь? так чего в схроне сидишь ворованные консервы без...... доедаешь? вперед в Киев-град и дерзай:-D
малютин...... одни помои из тебя..... сходи на вокзал - уйми похоть.....
смотри Ленчик твой клиент вчерашний обьявился, а пардон в отличии от тебя по вокзалам не шастаю, не та профессия:-D
Малютин, прекратите флудить. И не обижайте даму.
як * *казав * поет - * купили * хрін * *... *тепер * їжте * його...
Але найбільш показовим є те, що Колесніков абсолютно точно не мав права і, як незаперечно засвідчив подальший розвиток подій, навіть уміння керувати автобусом, однак це не завадило йому сісти за кермо. Так само, думаю, про це знало керівництво заводу, але відмовити високопоставленому гостю ніхто не посмів. Це так нагадує Януковича і його команду за кермом України…
А ще добре поінформовані джерела кажуть, що до відвідин заводу Колесніков смачно пообідав у ресторані «Цитадель», відповідно, закинувши за комірець пару-вісім стопарів. Отак і вся «донецька» влада – як з перепою
Якби хтось узявся намалювати алегоричну картину діючої влади, то на ній мав би бути зображений переляканий, з вибалушеними очима, Колесніков за кермом автобусу ЛАЗ, що давить патрульну машину Державтоінспекції.
Усі деталі збігаються просто-таки з містичним символізмом. По-перше, незважаючи на тотальний і переможний наступ, «регіони» живуть у безкінечному страху. Причому найменше вони бояться якраз опозиції, ЗМІ, європейських інституцій і подібної мішури. Набагато більший страх вони відчувають від неминучості того, що кожен Акелла коли-небудь промахнеться, а тоді його з’їдять свої ж. Що скільки б мотузочці не витися – а все ж колись доведеться і на шиї зашморгнутися.
Символічне значення аварії, яка сталася ще навіть до того, як автобус виїхав на маршрут – думаю, пояснювати зайве. Не випадково також Колесніков наїхав саме на автомобіль ДАІ – як уособлення органів охорони порядку. Додайте до цього бурхливе минуле Лідєра, і…
Кабмин урезал надбавки к пенсии детям войны--------------------------------------------------------------------------
http://podrobnosti.ua/society/2010/11/03/728425.html
ПР підсобник фашистів
А чому підсобник ?
Експерт: після ухвалення Податкового кодексу зникне молоко
http://www.unian.net/ukr/news/news-405617.html
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Tahoma, Verdana, Arial; color: rgb(104, 104, 104); -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px; ">Молочній продукції прогнозують подорожчання ще на 5%------------------------------------------------------------------------
http://crimea.unian.net/ukr/detail/22010
Агрессор
11.11.2010, 10:13
зникне молоко
==============
А оно , что было молоко . Есть молочный напиток сорк годности до 30 суток :-D
Значить. його ПР і ти вирішили взагалі знищити ?
Агрессор
11.11.2010, 10:30
Шингур, *очём с тобой можно говорить хуторянен хренов . Есть супермаркеты где этой дрянью торгуют . А доите вы селяне не пойми, что и кого .
Ну, доїмо ми дійсно не тебе. поки... А молоко натуральне дійсно тілки в селі. а в супермаркетах його вже доставляють з переробних молокозаводів. бовдур.
Агрессор
11.11.2010, 10:34
Ну, так причём здесь собаки ,бовдур ???
Ну, так, оцінка даної ситуації, вибач. що помилився. Ти не любиш молоко корови. значить доїш котів.
Агрессор
11.11.2010, 10:45
Я писал , что не люблю ? Что его нет , то да писал .
А чим це молоко тобі погане ? диний мінус. що за якість є сумніви. тобто , його хімічні добавки. А взагалі найкраще купувати молоко в селі саме від корови.
Агрессор
11.11.2010, 10:54
Где я тебе здесь корову найду .
Що , біля Ялти корів нема по селах ? Не повірю.
Агрессор
11.11.2010, 11:15
Какие сёла вокруг Ялты ,Паша ?
Такі ж, як повсюди в Криму. Ти думаєш. що я в Криму не був ? У вас корови всі рижі від сонця і полюбляють по смітниках харчуватись. але молоко всеодно добре.
Выборы прошли: цены на хлеб снова взлетели-------------------------------------------------------------------------
http://lb.ua/news/2010/11/11/73619_Vibori_proshli_tseni_na_hleb_snov.html
Агрессор
11.11.2010, 12:16
Янукович брехун..... да нет Паша это ты брехун говоришь , что вКрыму был . *Если бы был то написл , что коровы не му , а ГАВ ....:-D
Сергій. я був у криму всього один раз. Я віддихав на арабатській стрілці і. коли задощило там. я сів у машину і поїхав до Криму, проїжджав Симферопіль . доїхав до Бахчисарая.
Агрессор
11.11.2010, 13:03
Я так и понял . Прокатился по степному Крыму и *всё . На ЮБК не бал , а здесь жизнь совсем другая , да что там жизнь климат другой .
Весеннее Нас
11.11.2010, 13:06
коли задощило там. я сів у машину і поїхав до Криму, проїжджав Симферопіль . доїхав до Бахчисарая.
В багажнике мабуть ехал?:-D
Не лайтеся .Я думакю . що в криму молока і корів не має , бо там в основному регіонали , а їх розумовий розвиток не дозволяє мати молоко ( освіта в них дуже висока і не дозволяє мати корів ).
Саме тому він такий злий до українців. хоч живе в Україні. Саме тому він доїть собак та котів, бо корови бачив тільки у мультиках.
НУ це така народна традиція в них , в Москві то он взагалі "кур доят".
http://www.unian.net/ukr/news/news-405928.html
Ціни на цукор можуть підскочити майже на 20%
Національна асоціація цукровиробників України «Укрцукор» прогнозує зростання цін на цукор у країні на 5-18% у грудні 2010 р. – січні 2011 р. Про це в телефонній розмові з кореспондентом УНІАН повідомив голова правління НАЦУ «Укрцукор» Микола ЯРЧУК.
«Ми прогнозуємо, що 1-1,1 тис. дол. за тонну, тобто 7,5-8,5 грн. за кг, буде відпускна ціна», - повідомив М.ЯРЧУК, зазначивши, що на сьогодні відпускна ціна цукру становить 7,15-7,2 грн./кг. При цьому, за даними асоціації, собівартість виробництва цукру цього сезону висока й досягає 6,5 грн./кг.
«Ціна почне зростати після закінчення переробки буряка – в грудні-січні. Зростання не буде різким, тому що грає роль те, що зараз сезонне перевиробництво. Цукор виробляється 2 місяці, а реалізується протягом року. Сьогодні його пропозиція вища, ніж попит, а через деякий час вирівнюватиметься», - пояснив він
Так .Високий рівень цукру в крові це погано . а низький ще гірше .
Агрессор
11.11.2010, 22:04
Та мне по барабану . Было бы это последним несчастьем .:-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot