Просмотр полной версии : Объясните мне внятно и чётко: Зачем Украине нужна независимость?
Клуб Сит
01.08.2010, 21:53
Как тебе такой вариант-ты выходишь на разделительную полосу на улице БАНДЕРЫ часов так в 17, снимаешь штаны и начинаешь срать. Прикинь экстрим. Или другой вариант часов в 19, в субботу поссать на ступеньки театра Заньковецкой, расталкивая свободной рукой охреневающих, уворачивающихся от твоей струи панов и панночек. Класс, верно?
--------------------------------------------------------------------------------
Надіюсь... це все із твого власного досвіду? (зрозуміло... географічні назви із етичних причин змінено)... Продовжуй-продовжуй... я все записую для історії хвороби.... тільки без плагіату і вигадок... бо будеш покараний черговим "заточєнієм" в ліфті...
Ваня, который Великий, ты-бы лучше, для начала залез-бы голым на подоконник при раздвинутых шторах, не надо записывать, надо работать! Давай! Дерзай!
Клуб Сит
01.08.2010, 22:00
А можно прогуляться вечером по парку, только в буденовке и с Красным знаменем в руках. Можно еще громко петь "Дорогая моя столица! Золотая моя Москва!" Вот тогда ты точно удовлетворишь все свои скрытые фантазии, даже самые развратные и грязные.
---------------------------------------------------------------------------------
А що ? В Сєвастополє так прийнято відпочивати...? І багато там таких по парках ходить...? Дякую за попередження... буду в Сєвастополє - ввечері до парку - ні ногою...;-) (Y)
Мария, хотите напроситься на вакансию "кожаного плаща"? В комплект к плащу меховой воротник для моего любимого органа не предложите?
Клуб Сит
01.08.2010, 22:02
Ваня, который Великий, ты-бы лучше, для начала залез-бы голым на подоконник при раздвинутых шторах
-------------------------------------------------------------------------------
Ну....... І що далі....??;-)
Приезжай, Ваня, не пожалеешь.
Хуан Миг
01.08.2010, 22:04
Блинов, флудилка рядом....
Ну шо дальше?... Тут уж сам... Фантазируй. Можешь в форточку спеть пару арий из "Мадам Баттрефляй", можешь представить себя балериной у станка, можешь изобразить безрукого гаишника. Ты можешь все.
Сергей, я Ваню предупреждал. А пока я спать пойду. Ваня! Фантазируй!
Клуб Сит
01.08.2010, 22:19
Ваня! Фантазируй!
----------------------------------------------------------------------
Ну ти оборзів... чувак...!!! Чи забув, хто з нас ексгібіціоніст, і хто за ким записує....?;-) Роздвоєння свідомості - це вже куди складніше... шизофренія називається (по простонародному - "шиза"... "шизуха"..., як кому подобається....):-D :-D :-D
Клуб Сит
01.08.2010, 22:45
Куди це мій "піддослідний кролік" подівався? Блінов которий?
ДА, ЕЩЁ РАЗ УБЕЖДАЮСЬ, ЧТО В ОТНОШЕНИИ АДМИНИСТРАТОРА Я СИЛЬНО ПОГОРЯЧИЛСЯ. ТУТ ПРОСТО ФОРМАТ ТАКОЙ.
здравствуй, мой больной2 друг иван. я пиаян. прости. а ты, иван. мля всеравно дурак а я снова буду4 трезвым. иван,а ты всеравно останешься блдядь патиотом целуюю твой и.б.
аби ніженьки не покривило...
здравствуй, мой больной2 друг иван
...это почти как любовь...наваждение...
"Я Вам пишу, чего же боле..."
ГАННА, НЕ СТАРАЙТЕСЬ! ПИДОРАСАМ НИКОГДА!
Клуб Сит
02.08.2010, 15:37
...это почти как любовь...наваждение...
"Я Вам пишу, чего же боле..."
-----------------------------------------------------------------------------
Та Блінов... блін (вибачте за тавтологію) давно "клинці підбиває"... ;-) :-D :-D :-D . Випадок у ліфті "пєрєвєрнул всю єго жізнь".... Я йому вже вкотре пояснюю... що я не по цих ділах... А він далі своєї....
Я йому вже вкотре пояснюю... що я не по цих ділах... А він далі своєї....Сегодня 18:37
=====
а судя по твоим постам-как раз по этим делам.Ибо твои посты иначе, как мастурбацией не назовешь.А поскольку эта мастурбация- на людях. так это ни что иное, как виртуальный эксгибиционизм.Не просто дрочево, а еще и демострация его на люди.
ПРИВЕТ, ИВАН... НУ КАК, ПЛЯСАЛ ГОЛЫМ НА ПОДОКОННИКЕ? А В ВЕНТИЛЯЦИЮ НА КУХНЕ КРИЧАЛ? А ПРОТИРАЛ-ЛИ ГОЛОВКУ ПОЛОВОГО ЧЛЕНА СПИРТОВЫМИ САЛФЕТКАМИ? СОГЛАСИСЬ, ЧТО ЭТО СОВЕРШЕННО НОВАЯ ГАММА ОЩУЩЕНИЙ. ПРИЧЕМ *ЭТОТ ПРАЗДНИК ВСЕГДА С ТОБОЙ. ПРАВДА КЛАССНО?
Клуб Сит
02.08.2010, 16:20
ПРИВЕТ, ИВАН...
Блінов... ти помітив, що сьогодні вже другий раз зі мною вітаєшся...;-) :-D :-D :-D . Я, звичайно, зворушений такою повагою до моєї скромної персони... але це лишнє... ну для чого так плазувати... ? Я розумію... мої поради щодо покащення твого здоров"я і лікування психіки тобі приносять користь... ну але ж така подяка - це вже занадто... А ще мушу сказати, Блінов, що ти явно себе переоцінив... назвавшись чемпіоном світу по хамству... Який з тебе чемпіон світу...? Крім банальних матюків - жодного креативу... А матюками ти кого хочеш здивувати? Якщо мене... то я їх і без тебе знаю, що росіяни матом не лаються, а ним розмовляють...Так що ти, у кращому випадку, тягнеш на друга ліга російського чемпіонату... А я то думав....:-D :-D :-D . Та й плагіат у тебе з усіх щілин пре... Так що скучний ти... і не цікавий для соціума(N) (N) (N)
Опять онанизм.Ваня, не стыдно?
Клуб Сит
02.08.2010, 16:38
Ибо твои посты иначе, как мастурбацией не назовешь.
------------------------------------------------------------------------------
Ну.... це наскільки у кого фантазії вистачає.... Або хто на чому "зациклений":-D :-D :-D
Клуб Сит
02.08.2010, 16:42
Опять онанизм.
Та я бачу.... А ти не соромся... Коли з жінками не виходить... можеш потренуватись в "ручному режимі".... Медицина говорить, що це нормально....(fr) (fr) (fr) (Y)
Я смотрю, ты консультировался по этому вопросу?познания твои не случайны, а систематизированы.большой опыт?
Клуб Сит
02.08.2010, 16:57
Я смотрю, ты консультировался по этому вопросу?познания твои не случайны, а систематизированы.большой опыт?
--------------------------------------------------------------------------------
Просто медична практика... А ти, Олєжка, також маєш проблеми...? Не соромся... запитуй... Сьогодні акція - безкоштовні консультації....;-) (fr)
Ну тут как всегда...... на арене цирка
А ще мушу сказати, Блінов, що ти явно себе переоцінив... назвавшись чемпіоном світу по хамству... Який з тебе чемпіон світу...? Крім банальних матюків - жодного креативу... А матюками ти кого хочеш здивувати? Якщо мене... то я їх і без тебе знаю, що росіяни матом не лаються, а ним розмовляють...Так що ти, *у кращому випадку, тягнеш на *друга ліга російського чемпіонату... А я то думав....:-D :-D :-D . Та й плагіат у тебе з усіх щілин пре... Так що скучний ти... і не цікавий для соціума(N) (N) (N) У *ТЕБЯ, ВАНЯ, С ПАМЯТЬЮ ХУЕВО... Я НЕ НАЗЫВАЛСЯ *ЧЕМПИОНОМ МИРА ПО ХАМСТВУ, А ТРЕНИРОВАЛ ЧЕМПИОНОВ. ВАНЯ, Я ТАК ПИСАЛ... И НЕ МЕНЯ В ЛИФТЕ ЕБАЛИ, ДУРЭНЬ, А МОГУТ ВЫЕБАТЬ НАТАШУ, О ЧЕМ Я ЕЕ И ПРЕДУПРЕДИЛ, ЕСЛИ ОНА БУДЕТ И ДАЛЬШЕ НЕ ВИДЕТЬ РАЗНИЗИЦЫ МЕЖДУ ФАШИЗМОМ И НАЦИОНАЛИЗМОМ.А С ПЛАГИАТОМ ТЫ ЗРЯ НА МЕНЯ НАЕЗЖАЕШЬ. ДАЖЕ САМЫЕ ТУПЫЕ И УРОДЛИВЫЕ БАНДЕРОПИТЕКИ НИКОГДА МЕНЯ НЕ ОБВИНЯЛИ В ПЛАГИАТЕ ИБО ОБВИНЯТЬ БОГА В ВЗАИМСТВОВАНИИ АВТРСКОГО ПРАВА СМЕШНО...
ВАНЯ, ТЫ ДУРАК. ТЫ ПОСТОЯННО ПЕРЕВИРАЕШЬ ФАКТЫ. ГАНЬБА ТЕБЕ, ВАНЯ.
ЧЕМ Я ЕЕ И ПРЕДУПРЕДИЛ, ЕСЛИ ОНА БУДЕТ И ДАЛЬШЕ НЕ ВИДЕТЬ РАЗНИЗИЦЫ МЕЖДУ ФАШИЗМОМ И НАЦИОНАЛИЗМОМ.
Я НЕ ТАК ВЫСКАЗАЛСЯ. МЕЖДУ ФАШИЗМОМ И НАЦИОНАЛИЗМОМ РАЗНИЦЫ НЕТ. ВЫ, ПИТЕКИ, ПУТАЕТЕ ФАШИЗМ И ПАТРИОТИЗМ.
Без Данных
02.08.2010, 18:00
Игорёша,то что ты не тонешь в воде и в огне не горишь это заметно .. Выползай дружочек с моря ,а то море загадишь .. * *Мда.. "Блинов "- это пожалуй диагноз.. Причём "неизлечимый" *-) Бедняга...Не езди часто в лифте ,игорёша,не езди..
И ТЫ ТУДА-ЖЕ НАТАША... КАКИЕ У ТЕБЯ ТРОГАТЕЛЬНЫЕ И НЕДАЛЕКИЕ ДРУЗЬЯ... И ТЫ, МЛЯ, НЕ МАРИЯ СКЛОДОВСКАЯ-КЮРИ, ДАЖЕ НЕ КЛАРА ЦЕТКИН... ВЫ ВСЕ БАНДРЛОГИ КАКИЕ-ТО ОДИНАКОВЫЕ... ТАКОЕ ОЩУЩЕНИЕ, ЧТО У ВАС КОМСОМОЛЬСКИЙ ЗАДОР УГАС, ОГОНЕК ДУШИ ЗАГОРЕЛСЯ ЖЕЛТЫМ ЦВЕТОМ И ЭНТУЗИАЗМ *ПРЕВРАТИЛСЯ В ОНАНИЗМ. ВЫ ПЛОСКИЕ КАК СТОЛ...
КСТАТИ, НАТАША, ЧТО У ТЕБЯ С ЧЕЛЮСТЬЮ? Я ВОЛНУЮСЬ.
НАТАША, А У ВАНИ, ВИДИМО, ТАЖЕ ПРОБЛЕМА С ЧЕЛЮСТЬЮ, ЧТО И У ТЕБЯ. ЭТО ЗАРАЗНО?
Клуб Сит
02.08.2010, 18:27
Блінов... на сьогодні ти "свабодєн"... а то в тебе вже істерика почалась.... Не хочу брати гріх на душу... Випий заспокійливого... бо інакше .... сам знаєш, як поступають з "буйними"... Та й хто ти є такий...? Братом по розуму я тебе аж ніяк не можу назвати... бо ти ще не доріс....... і поки що перебуваєш на рівні гавріли .... вибач - горіли:-D :-D :-D . Щоб не бути голослівним... рекомендую тобі провести невеличкий експеримент... Набери у Гуглі моє Ім"я і прізвище (українською)... і дві перші ссилки - це мої науково-популярні статті у одному товстому популярному журналі... А коли набереш своє прізвище... то вискакують рецепти блінів...;-) (fr) . Різницю відчуваєш? ....Убогий....(N)
Без Данных
02.08.2010, 18:29
Игорёша,с челюстью у меня как раз всё даже очень ок:-D *А у тебя бедного с головой проблеммы большие...позаимствую у Герды словечко -"быдлячие"..Тебе оно больше подходит:-D *Детство трудное у тебя было ?:-(
ВАНЯ,... ПЕНЕК,... НАКОНЕЦ-ТО ТЫ ТРЕСНУЛ ПО ШВУ... СТАТЬИ ОН НАПИСАЛ УЧЕНЫЕ... НЕ В КОНЯ КОРМ, ВАНЯ, СТАТЬИ ЕСТЬ, А УМА НЕТ. ТАК БЫВАЕТ. ТЫ, СЛУЧАЕМ, НЕ АКАДЕМИК УКРАИНСКИХ НАУК?
Без Данных
02.08.2010, 18:36
Игорёша,мы с Иваном смотрим на тебя,как на *юродивого ..ты же есть такой.. Посмотри и увидишь в наших глазах участие к себе.. *Жалеем мы тебя,жалеем ..и прощаем тебя (ch) Что с убого возьмёшь,кроме анализов ..
Клуб Сит
02.08.2010, 18:36
КСТАТИ, НАТАША, ЧТО У ТЕБЯ С ЧЕЛЮСТЬЮ?
І ти, Блінов, вважаєш, що сказавши таке жінці, тебе можна вважати мужиком? У кращому випадку - гормофродитом...8oI (N) (N) (N)
Без Данных
02.08.2010, 18:38
Да и те по морю Чёрному расплылись..:-D
А я встану на захист Блінова. Нормальний відвертий мужик. (Y) Всю правду про себе розказав. І про те, що дрочить на підвіконнику, і що головку спиртом протирає (на таке здатна тільки мужня людина), і навіть те, що він - бог. *Молодець, тезка!(fr) Я з тобою!
Без Данных
02.08.2010, 18:41
Точно ..Искреннее ,чем Игорёша, никого здесь нет(Y)
Просто медична практика..
====
Так ты дохтур?Тогда ты должен знать, что ставить диагнозы на расстоянии, не ознакомившись с анамнезом пациента- это шарлатанство.и нарушение врачебной этики.
Фактически- нарушение клятвы Гиппократа и профессионального долга.Тебя надо предать остракизму...
Клуб Сит
02.08.2010, 18:44
НИКОГДА МЕНЯ НЕ ОБВИНЯЛИ В ПЛАГИАТЕ ИБО ОБВИНЯТЬ БОГА В ВЗАИМСТВОВАНИИ АВТРСКОГО ПРАВА СМЕШНО...
Зрозуміло, що "манія величі" - один з головних симптомів хворої психіки... Але ця фраза може служити еталоном ідіотизму... вона варта того, аби її вписати в підручники з медичної психології.... золотими літерами....
ВАНЯ, НАТАША! КАКОЕ ЧУДЕСНОЕ СОВПАДЕНИЕ! Я ТОЖЕ СМОТРЮ НА ВАС С ЖАЛОСТЬЮ. ВЫ ОБА ИЛЛЮСТРАЦИЯ ПЕЧАЛЬНОГО ТУПИКА НЕЗАВИСИМОЙ ОТ *РАЗУМА, СВОБОДНОЙ ПО СУТИ СВОЕЙ, МЫСЛИ. ПРИЧЕМ ЛЮБОЙ МЫСЛИ.ВЫ УЖЕ ДРУЖИТЕ ПРОТИВ МЕНЯ... РЕСПЕКТ ВАМ... ПОЛЬЩЕН.
А Я, ЗНАЕТЕ-ЛИ, ПРОСТОЙ ГРУЗЧИК ИЗ СЕТИ МАГАЗИНОВ "ПОЛУШКА". У МЕНЯ НЕПОЛНОЕ СРЕДНЕЕ ОБРАЗОВАНИЕ, МАЛЕНЬКАЯ ЗАРПЛАТА, *И БЕСКВАРТИРЬЕ. Я КОСНОЯЗЫКИЙ И У МЕНЯ НЕТ НИ ТОЛИКИ ФАНТАЗИИ... И ВООБЩЕ Я УБОГ ИБО ЕСТЬ РУСС.ВЫ ЭТО ОТ МЕНЯ ЖДЕТЕ? ПОЛЬЗУЙТЕСЬ.
Клуб Сит
02.08.2010, 18:49
Тебя надо предать остракизму...
Олєжка... взагалі-то термін "оастракізм" трохи не з цієї опери.... Але якщо тобі так хочеться... можеш "прєдать"... А по суті питання є...?
Без Данных
02.08.2010, 18:50
Игорёша,мы же разве что против тебя имеем:-O *Мы же тебя любим таким вот как ты есть - то Бог ,то грузчик ..
Клуб Сит
02.08.2010, 18:52
ставить диагнозы на расстоянии, не ознакомившись с анамнезом пациента- это шарлатанство.и нарушение врачебной этики.
Яке шарлатанство??? Таких, як Блінов я наскрізь бачу - без аналізів... як рентген...:-D :-D :-D
СПАСИБО, НАТАША. Я ВАС ТОЖЕ ЛЮБЛЮ. У БОГА НЕТ ВЫБОРА. ЕСЛИ-БЫ Я ВАС НЕ ЛЮБИЛ, ТО ВАС-БЫ НЕ БЫЛО.
Без Данных
02.08.2010, 18:54
Ну вот видишь как хорошо :-D *Можешь спать спокойно - любовь и тебя посетила..жизнь налаживается,кошмары из трудного детства больше не будут сниться..(ch)
Олєжка... взагалі-то термін "оастракізм" трохи не з цієї опери.... Але якщо тобі так хочеться... можеш "прєдать"... А по суті питання є...?
=====
Ты еще и в опере разбираешься?какие к тебе могут быть вопросы по сути?Так. поприкалыватся над возомнившим о себе полуидиотом...
Яке шарлатанство??? Таких, як Блінов я наскрізь бачу - без аналізів... як рентген...
ВОТ ВИДИШЬ, НАТАША, ВСЕ СТАНОВИТСЯ НА СВОИ МЕСТА. Я- БОГ, А ВАНЯ РЕНТГЕНОВСКИЙ АППАРАТ.
И ТО, НАВЕРНО, ПРИВИРАЕТ, СКОРЕЕ ВСЕГО ПРОСТОЙ ХОЛОДИЛЬНИК.
ОЛЕГ, НУ ЧТО ВЫ ТАК С ИВАНОМ! ИВАН ЛИЧНОСТЬ ЦЕЛЬНАЯ.
ОДНАКО Я ТАК И НЕПОНЯЛ, ЧТО У ВАС ОБОИХ С ЧЕЛЮСТЬЮ?
=======(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Прикольно они рядом смотрятся!
СОГЛАСИСЬ, ОЛЕГ, ОЧЕНЬ УМНЫЕ ФОТОГРАФИИ.
Клуб Сит
02.08.2010, 19:08
Я- БОГ, А ВАНЯ РЕНТГЕНОВСКИЙ АППАРАТ.
Взагалі-то, Блінов, твої "колеги" по палаті №6 більш скромні... вище Наполеона не піднімались у своїй маячні... А ти, як так розумію, від скромності не помреш... Що стосуєтья. з ким себе авоціювати... то все-таки краще з рентгеном чи навіть з холодильником... як з сибірським валянком...
А ВОТ ТУТ, ТЫ, ИВАН, УГАДАЛ- Я ЧЕМПИОН МИРА ПО СКРОМНОСТИ. ЧТО ЕСТЬ,Т О ЕСТЬ. СКРОМНИЧАТЬ НЕ БУДУ...
Без Данных
02.08.2010, 19:11
И Игорёше и маньке говорю : мне- мы оба,тоже очень нравимся:-D *А вы тоже красавчики- два сапога пара..А ещё говорят о таких как вы * "Два д...а" это СИЛА(ch)
Клуб Сит
02.08.2010, 19:13
Мінько-джан... "чєлюсть" - це дурниця... не хвилюйся і не звертай уваги... Але з Бліновим разом в ліфт не заходи (навіть якщо він прикидається твоїм коришем)... бо у тебе появляться такі проблеми в "труднодоступних мєстах".... що ні самому подивитись... ні іншим показати....(fr) (fr) (fr)
Клуб Сит
02.08.2010, 19:14
СОГЛАСИСЬ, ОЛЕГ, ОЧЕНЬ УМНЫЕ ФОТОГРАФИИ.
Звичайно.... у розумних людей і фотографії розумні...;-) (Y)
Хуан Миг
02.08.2010, 19:14
Игорек! Я вчера доступно объяснил про флудоносные темы? СПАСИБО ЗА ПОНИМАНИЕ... Всем участникам... ФЛУД в темах будет наказываться.... Не успокоитесь, через 10 минут и начну....
КСТАТИ, ВАНЯ, В РУССКОЙ ТРАНСКРИПЦИИ ПРИНЯТО ПИСАТЬ "ВАЛЕНОК". ВПРОЧЕМ, МОВА-САМЫЙ *ДИНАМИЧНО РАЗВИВАЮЩИЙСЯ ЯЗЫК В СОЛНЕЧНОЙ СИСТЕМЕ...
Я МОГУ И ОШИБАТЬСЯ. *
ТЫ, ВИДАТЬ, ФИЛОЛУХ...
Без Данных
02.08.2010, 19:16
Минько,слушай ,Ивана,слушай!! А то будет так же плохо жить на свете ,как Игорёше..Тем более у тебя не получается ёрничать так как у Игорёши.. Наверное не из той палаты ты..
Без Данных
02.08.2010, 19:17
Сергей,сдаюсь!!:-D
Клуб Сит
02.08.2010, 19:20
В РУССКОЙ ТРАНСКРИПЦИИ ПРИНЯТО ПИСАТЬ "ВАЛЕНОК".
Мужік.... ну.... в общєм.... ти мєня понял.....(fr) (fr) (fr)
Шото Олєжик сьогодні не в формі...:-( Вже раз десять сьогодні слово "ідіот" використав. Олєжик, а тобі Блінов показував, як він голвку спиртом натирає? А ти теж пробував?
ВАНЯ, ПШЁЛЬ... ПЕНЁК... НАДОЕЛ, УБОЖИЩЕ ЧВАНЛИВОЕ. СЕРГЕЙ, КАК ТОЛЬКО ТЫ ВЫТРЕШЬ ПЕРВЫЙ ПОСТ Я СРАЗУ ВЫЙДУ ИЗ ГРУППЫ.
"ЭТО МОЕ КРАЙНЕЕ СЛОВО..."
Хуан Миг
02.08.2010, 19:30
ЕЩЕ РАЗ ПРОШУ: Есть темы для флуда....
ТЫ ЕЩЕ ТЕМУ ДЛЯ ПОЦЕЛУЕВ ЗАВЕДИ. ЧТО ТЕБЕ НЕ НРАВИТСЯ? НЕЦЕНЗУРЩИНА ЕСТЬ? ПРИЗЫВЫ К НАСИЛИЮ ЕСТЬ? УНИЖЕНИЕ ПО НАЦ. ПРИЗНАКУ ЕСТЬ? АВТОР ТЕМЫ ПРОТИВ? КТО-ТО ИЗ ОППОНЕНТОВ ЖАЛОВАЛСЯ АДМИНИСТРАЦИИ САЙТА?В ЧЕМ ПРОБЛЕМЫ?
Хуан Миг
02.08.2010, 19:40
ВАНЯ, ПШЁЛЬ...
ПЕНЁК... НАДОЕЛ, УБОЖИЩЕ ЧВАНЛИВОЕ.____________________________________Блин ов, предупреждение, за оскорбление участника группы...
Клуб Сит
02.08.2010, 19:41
Блінов... припини істерику!!! Будь мужиком... в кінці-кінців... І не хами Сергію... він правий... А я визнаю, що відносно флуду неправий... А відносно "нєцензурщіни" хто б говорив...? Свої пости за останні два дні перечитай... освіжи пам"ять, якщо у тебе амнезія... Чи це, що ти понаписував у тебе в "порядкє вєщєй"... тіпа "добрий день"....
СЕРГЕЙ, ЭТО НЕ СМЕШНО.
ТЫ МЕНЯ ДОСТАЛ. ЭТО НАЗЫВАПЕТСЯ ПРЕДВЗЯТОСТЬ.ВЕДЕШЬ СЕБЯ КАК ЗАМПОЛИТ ПЕРЕД ПЕНСИЕЙ. Я В ТВОЕЙ ГРУППЕ УЧАСТВОВАТЬ БОЛЬШЕ НЕ БУДУ.
Пусть люди оьщаются! Раз свидомые всё равно не в состоянии ответить на простой вопрос, а могут только разводить срачь, нехай срутся. Тем более, что это единственное, что умеет свидоросня.
ИВАН, У НАС С СЕРГЕЕМ БЫЛА АКТИВНАЯ ПЕРЕПИСКА В ЛИЧКЕ. ТЫ ПРОСТО НЕ В КУРСЕ. Я НЕ ОТКРЕЩИВАЮСЬ ОТ УПОТРЕБЛЕНИЯ ИДИОМАТИКИ, НО ОНЫЕ ВЫРАЖЕНИЯ НИКОГДА НЕ ИСПОЛЬЗОВАЛИСЬ МНОЮ В КАЧЕСТВЕ ОСКОРБЛЕНИЯ. ДАВАЯ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ МНЕ, ОН ДОЛЖЕН, ПО ЛОГИКЕ ВЕЩЕЙ, ДАТЬ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПО ЭТОМУ ПОВОДУ ВСЕМ УЧАСТНИКАМ ФОРУМА. МНЕ ПЛЕВАТЬ, ЧТО ТЫ НАПИШЕШЬ. Я ЗНАЮ, ЧТО Я НЕ ИСТЕРИК И Я НЕНАВИЖУ НАЦИЗМ ДАЖЕ В ЗАРОДЫШЕ. СЕРЕГА, СУДЯ ПО ВСЕМУ, КОЛЕБЛЕТСЯ.
ОСТАВАЙТЕСЬ В ДИСПУТЕ БЕЗ МЕНЯ. ВАМ БУДЕТ СПОКОЙНО И СОЮЗНО. ВСЕМ ПРИВЕТ!
Хочу незалежності від таких індивідуумів!!!
Це було би смішно, якби не було так сумно... Людина – істота, яку Бог відрізняє від всього іншого творіння як Свій образ у світі. Створив Бог людину по своєму образу і подобі - *і сам тепер дивується - що ж людського та Божого *в тій людині залишилось...
Хуан Миг
02.08.2010, 19:54
СЕРЕГА, СУДЯ ПО ВСЕМУ, КОЛЕБЛЕТСЯ._________________Серега не колеблется, Игорь... Есть темы для флуда... Перейдите туда и изгаляйтесь до посинения...
Хуан Миг
02.08.2010, 19:56
ДАВАЯ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ МНЕ, ОН ДОЛЖЕН, ПО ЛОГИКЕ ВЕЩЕЙ, ДАТЬ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПО ЭТОМУ ПОВОДУ ВСЕМ УЧАСТНИКАМ ФОРУМА._____________________________________ Не переживай, Игорь... Твой пост просто сверху оказался...;-)
Клуб Сит
02.08.2010, 20:00
Я ЗНАЮ, ЧТО Я НЕ ИСТЕРИК И Я НЕНАВИЖУ НАЦИЗМ ДАЖЕ В ЗАРОДЫШЕ.
СЕРЕГА, СУДЯ ПО ВСЕМУ, КОЛЕБЛЕТСЯ.
---------------------------------------------------------------------------------
До чого тут НАЦИЗМ??? Ти, Блінов, явно звихнений на проблемі нацизму і націоналізму... Чи за останні два дні я хоть раз заікнувся про це? І для чого ти приплів сюди Сергія? Він тут при чому? А "колєблєтся" він... чи ні - це його особиста позиція, яку він не зобов"язаний нікому пояснювати... Чи ти маєш конкретне завдання вербувати в свої лави противників націоналізму... тоді так і скажи... І чого істерику з цього приводу пороти...?
Мінько-джан... "чєлюсть" - це дурниця...
=====
Спорить не буду.Это же ваша челюсть.соответственно - дурниця.
Співчуваю адміну і перепрошую, що назвав його лицеміром. Тут дійсно складна ситуація в групі.
Відповідь по темі : щоб здихатись таких ідіотіву. як ти і нормально жити в мирі.
Альбинос
25.08.2010, 15:48
Зачем? Да что бы те щыри что здрыснули в Америку и в Европу лучше себя там чувствовали.
La Hoodra
30.08.2010, 18:38
Зараз напишу і буде "шквал"-Незалежність почти за ці 20років і на далі потрібна для збагачення деяких ур....в:-D а для чесних відносно людей-це ЯРМО
Я так і не зрозуміла від чого, чи від кого ця ""НезалежністЬ ".:-D :-D :-D
La Hoodra
30.08.2010, 18:54
Так для жінки незалежність це ТАК,що хоче і як хоче і куда хоче(K) :-P (L)
Я б сказала: *для жінки:'( *з *"золотою" косою.:-D :-D :-D
Животное
30.08.2010, 18:59
Хто ставить таке питання- той не вартий відповіді на нього.
La Hoodra
30.08.2010, 19:00
Видно вона у тому ділі слаба,люль-ака-на вид пишна нівроку,але любить грати в (so) -(so) -($) і побільше:-D
СЛАВА ТОБІ БОЖЕ, ЩО Я НЕ МОСКАЛЬ!
Побільше вже не вийде.
За косяку - та на геляку!:-D :-D :-D
-----------
Слава тобі Боже, що Кобець не москаль. Москалям такого ла*на не потрібно.
La Hoodra
30.08.2010, 19:34
ЯКОГО?;-)
Всё Для Тебя
30.08.2010, 20:09
Спросите себя хотите ли вы от кого -то зависеть, чтоб вам указывали как жить , когда вдыхать . когда выдыхать, за вас решали ВСЕ и тогда вопрос сам собой отпадет. Я думаю что только человек ущербный и недалекий может этого хотеть... Так и любая держава....
La Hoodra
30.08.2010, 20:12
Леся ви про що?
"Я думаю что только человек ущербный и *недалекий может этого хотеть..."(Y) :-D :-D :-D
Всё Для Тебя
30.08.2010, 20:58
Леся ви про що?
Всё Для Тебя
30.08.2010, 20:59
=========Я, Оксаночка , відповідала на питання форуму . А ви про що ?
La Hoodra
30.08.2010, 21:03
Мы непоняли друг друга,бывает
Вчера 22:00
----------------------------------------------------------------------------
СЛАВА ТОБІ БОЖЕ, ЩО ВЛАДИМИР КОБЕЦ НЕ МОСКАЛЬ! -- напевно, так думають росіяни.(fr)
La Hoodra
31.08.2010, 13:16
:-D :-D :-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot