Просмотр полной версии : СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ БУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !??
Playgirl
07.10.2009, 12:05
Віталій , чому ви весь час гарно розпочинаєте висловлюватись, а закінчуєте образами??
Назар, есть возражения? Обоснуйте.
А просто так, лишь бы обозначиться... не мужски как-то...
Хуан Миг
07.10.2009, 12:08
Саша , очень даже пострадал, если у вас забрать семьсот гектаров земли, и имение в Шамраевке, в котором до 72 года была школа, а прадеда отправели на соловки, репресировав родственников, которым пришлось менять фамилию, вы бы молчали!!!!
Лариса, а где увидели образу? Простите уж, но фамилия "Тягнибок" как-то помимо воли самого любезнейшего пана Тягнибока стала нарицательным названием его сторонников.
Народ так называет. Претензии к нему.
Архизлодей
07.10.2009, 12:10
Які такі "возраженія"? До вас? Ми, начебто, не вели дискусії, ви до мене не зверталися, я до вас також. А до того, що ви виклали у останньому пості, скажу: ви лише називаєте себе інтернаціоналістом. Насправді ж ви таким не є. І це видно з того, що вам (для прикладу) українське - чуже. Вам ближче російське. Хоча живете ви в Україні.
А от О.Тягнибок і його політична сила говорить про рівність і ВЗАЄМОПОВАГУ кожного з народів, які населяють Україну. І це видно з програмових документів, інших виступів лідерів "Свободи".
То хто з вас більший інтернаціоналіст?
Архизлодей
07.10.2009, 12:12
може ще череп виміряти??????
-----------------------------------------
Покиньте свої нацистські замашки!
Адольф Гитлер
07.10.2009, 12:13
Назаре доводьде, хто вам заважає!!! Будуйте-розбудовуйте України творіть щось на її благо!! Але у даному випадку ви уподоблюєтесь тим же більшовикам - весь мир насилья мы розрушим.
Навіщо щось руйнувати? Чим вам завадили памятники історії? Навіщо перекручувати історію? Ви мені доведіть що Гуличина серце України і завжди ним була, доведіть що Бандера не прислужувався Гітлеру не укладав з мин угод точнісінько як Сталін про розподіл сфер впливу. Доведіть, що УПА не знищувало поляків та українців.
Ви цього ніколи не доведете. Тому що це історія, її необхідно вивчати, аналізувати щоб не зробити помилок у майбутньому.
Але вибачте мені будьласка, коли фашистському служаці Шухевичу дають звання Героя України і примушують мою дитину вважати що її прадід, який пройшов від Браста до Сталінграда, і у зворотньому напрямку, звільняв Варшаву, розписався на Рейхстазі, ОКУПАНТ і ЗРАДНИК, то вибачайте, але таким історикам я пику натовчу з великим задоволенням
Playgirl
07.10.2009, 12:14
Лариса, а где увидели образу?
А я не кажу про останній пост, почитайте всі ваші пости з самого початку.
Адольф Гитлер
07.10.2009, 12:17
А от О.Тягнибок і його політична сила говорить про рівність і ВЗАЄМОПОВАГУ кожного з народів, які населяють Україну. І це видно з програмових документів, інших виступів лідерів "Свободи".
Япона мать!!!! Ну ви хоч брешіть та не забріхуйтесь!!! А вислови Україна для українців, а геть ЖИДІВ та МОСКАЛІВ!!!! оце ваша рівнівсть і свобода?
Назари,Орести,Любомири...Голосуйте...А ми ,подумаємо...і проголосуємо за Януковича або за Симоненка!
А В ЧОМУ МОДЕФІКАЦІЯ СПРАВЖНЬОГО УКРАЇНЦЯ?
Вячеслав, а давайте не будем "письками" меряться у кого больше гектар было? ЛИЧНО Вас это коснулось? Вот ЛИЧНО это у вас забрали? ЛИЧНО Вас на Соловки сослали?
У моих предков тоже землю национализировали, мало того, в данный момент она просто под Каховским водохранилищем. Родственников бабушки сослали не на Соловки, а в Сибирь, как этнических немцев.
И что? Теперь все мозги себе проесть? Смешно ей богу, жалеть о том, чего никогда в руках не держал и что тебе, в сущности, не принадлежало!
А если бы Ваш дед. не было б революции, всё это в Баден-Бадене в карты проиграл, тоже бы жалели через 90 лет?
Тому що це історія, її необхідно вивчати, аналізувати щоб не зробити помилок у майбутньому.Але вибачте мені будьласка, коли фашистському служаці Шухевичу дають звання Героя України і примушують мою дитину вважати що її прадід, який пройшов від Браста до Сталінграда, і у зворотньому напрямку, звільняв Варшаву, розписався на Рейхстазі, ОКУПАНТ і ЗРАДНИК, то вибачайте, але таким історикам я пику натовчу з великим задоволенням
(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)
От де Назаре,правда життя!
Вячеслав я имел в виду конкретно вас, а не ваших предков и у нас раньше что-то было... И хотите сказать что сейчас вам-бы эти гектары кто-нибудь отдал даже с накладными на них..? Многие пострадали хоть и по разному.. Но если мы будем накапливать злобу, а не искать что-то хорошее и оставаться людьми, то толку с этого не будет...
Лариса, мои посты вызваны названием самой темы. И я сразу же ЭТО пояснил. Потому как вы "сознательные" украинцы всегда готовы обвинить несогласного с вами в "предательстве" фашизме, неукраинстве"...
Неужели быть патриотом Родины, украинцем - это значит носить вышиванку, говорить по-украински и ненавидеть русских?
Вон Назар с Михаилом ясно мне это дали понять!
Раз я неопределённой национальности, говорю по-русски, то я фашист и шовинист, но никак не патриот.
А вот если бы я занимал чёткую антироссийскуюпозицию, ненавидел Совдепию, розмовляв щірою українською мовою, то да, то я файний хлопець!!!
Кстати, патриотизм - это любовь к Родине, к тому народу. который её населяет, без различия на этническую принадлежность! Так к слову.
Playgirl
07.10.2009, 12:36
они всё знают, им на все мнения плевать
Влучно!!!!
Для Назара:
В национальной политикератует за законодательное закрепление взаимоотношений между "титульнойнацией" - украинцами - и национальными меньшинствами, где были бы четкоопределены права и обязанности нацменьшинств. Партия выступает загосподствующее положение украинского языка во всех сферах общественнойжизни, а также за вещание общенациональных каналов и показ иностранноготелепродукта исключительно на украинском языке. А для того, чтобызакрепить права "титульной нации" и нацменьшинств на законодательномуровне, О.Тягнибок предлагает вернуть в паспорт гражданина Украиныграфу "национальность".
Служениеинтересам "титульной нации" не раз приводило к скандалам.
Так, в разгарпрезидентской кампании-2004 съемочной группе телеканала "Интер"удалось отснять выступление О.Тягнибока в Карпатах, где он позволилсебе нелестное высказывание в адрес евреев и русских, которых онназывал "жидами" и "москалями". Рядом с О.Тягнибоком тогда находилсяПетр Ющенко, родной брат на тот момент оппозиционного кандидата впрезиденты Виктора Ющенко, и скандал получил широкую огласку.
Андрей, да понимаю я, но живёт во мне вера (несмотря на возраст) в доброе и хорошее... :-D
Архизлодей
07.10.2009, 13:07
Навіщо перекручувати історію? Ви мені доведіть що Гуличина серцеУкраїни і завжди ним була, доведіть що Бандера не прислужувався Гітлеруне укладав з мин угод точнісінько як Сталін про розподіл сфер впливу.Доведіть, що УПА не знищувало поляків та українців.
-------------------------------------------------------------------------
Про те, що Галичина - така ж сама, рівна між іншими частина України, я вже не один раз казав. Навіть сьогодні. Про те, що Бандера йшов на співпрацю з Гітлером = продивіться самі історію від 30-го червня 1941 р. А щордо УПА, то ця армія не тупо нищила за національною приналежністю, а захищала українські інтереси на СВОЇЙ території.
Архизлодей
07.10.2009, 13:08
ТО Ви до свого боса звертаєтесь
-----------------------------------------
Я з ним на "ти" :-D
Архизлодей
07.10.2009, 13:10
А вислови Україна для українців, а геть ЖИДІВ та МОСКАЛІВ!
А що, Україна - для неукраїнців?
А "Геть жидів та москалів" - Тягнибок жодного разу не казав.
Прослухайте самі отой інтерівський монтаж, про який Тягнибок виграв 9 судових процесів проти "Інтера", і ви навіть там цього не почуєте.
Архизлодей
07.10.2009, 13:12
таким історикам я пику натовчу з великим задоволенням
---------------------------------------------------------------------
Володимир Мончук: ви це мали наувазі?
Хуан Миг
07.10.2009, 13:14
Ака , а вот и не подеретесь с востоком, бо прийдуть жиди та москалі та загрибуть нас голими руками без войни!!!!
Архизлодей
07.10.2009, 13:14
это как в 33-м в Германии было - кто не с нами, тот против нас..........
Взагалі то це слова Максіма Ґорького в 1934 році.
Архизлодей
07.10.2009, 13:16
где он позволилсебе нелестное высказывание в адрес евреев и русских, которых онназывал "жидами" и "москалями".
---------------------------------------------------------------------------
Цікаво, а як їх називали свого часу Т.Шевченко, І.Франко, Л.Українка?
Архизлодей
07.10.2009, 13:17
нелестное высказывание в адрес евреев и русских,
--------------------------------------------------------------
Цитатку, будь-ласка.
Архизлодей
07.10.2009, 13:20
Виталий Заболотный, на ваш пост від 15-40: це ви взяли звідки? А щоб знати правду про програмні засади "Свободи", зангляніть на їх сайт http://www.svoboda.org.ua/
Там ви знайдете не переказ Програми, а саму її. Також проект Конституції. Знайдете там ксенофобію, русофобію, расизм, інше - пишіть.
Хуан Миг
07.10.2009, 13:23
Украина единая и неделимая и история у нас одна, а ссорят нас недруги чтобынам было хуже, и голыми руками нас прихватить, поэтому только будущее. целостное единое неделиммое!!!
Адольф Гитлер
07.10.2009, 13:24
Про те, що Галичина - така ж сама, рівна між іншими частина України, я вже не один раз казав. Навіть сьогодні. Про те, що Бандера йшов на співпрацю з Гітлером = продивіться самі історію від 30-го червня 1941 р. А щордо УПА, то ця армія не тупо нищила за національною приналежністю, а захищала українські інтереси на СВОЇЙ території.Сегодня 16:07
Та ні, Назаре, не ухиляйтеся від відповіді про СЕРЦЕ України... витягла з багнюки.... ДОВЕДІТЬ.
Те те що УПА нищила за національними ознаками так розповідайте це біленькому бичку.
А СВОЮ територію це теж вони визначили?
Архизлодей
07.10.2009, 13:25
відповіді про СЕРЦЕ України... витягла з багнюки.... ДОВЕДІТЬ.
----------------------------------------------------------------------------
Ви це від мене чули?
Архизлодей
07.10.2009, 13:26
А СВОЮ територію це теж вони визначили?
----------------------------------------------------
Територія України вже давно визначена. Що ви мені все вішаєте?
/Віталій Заболотний.
Якщо ви були уважним то мали зауважити, що моя реакція стосувалась вашого поста:
"...чтобы Вы и Вам подобные не лезли к нам со своими "советами" и насильной украинизацией."
Значить Вам ближче урусячення?
І як після цього вірити мені і всім іншим, що ви щирий Українець?
Адольф Гитлер
07.10.2009, 13:36
Вячеслав, да нет у нас внешнего врага, никому мы нафиг не нужны. Просто некоторым дали волю и чуток власти. А вспомните революцию когда дали волю рабочим, крестьянам, матросне ........ Чем действия сегодняшних свидомых украинцев отличаются от их? Да ничем - те валили церкви и памятники, и эти валят памятники, та уничтожили элиту страны (не говорю нации) и эти ставят на посты тупых ФОБОВ, которые потом тянут своих родных к кормушке. Те на митингах орали об угрозе со стороны ну тогда хоть раельно было и эти орут что их хотят завоевать. Одна разница - большевики не мнили себя ЭЛИТОЙ, а эти же самые самые самые как в мультике про льва
Владимир Гусакзнову Ви не дослівно цитуєте!
----------ось мій пост---------------------
Валерій, шановний "прєдставітєль Донєцка". Галичина це душа України! В 2004-му Галичина вже раз вирвала Україну з багнюки і як буде потрібно зробить це ще раз. І Галичина не єдина в цьому прагненні!
...
Сьогодні 11:42
-----------------------------------
І цей мій допис був реакцією на допис:
-----------
Виталий Заболотный:
Блин, показалось, народ хоть думать научился за период с 2004 года. Ан нет, опять тот же шовинистический национализм.
…
Как были западенцы польским быдлом и рагулями, так и остались.
…
Бувайте, рагули, плюйтесь ненавистьюдальше.
...
Учора 15:02
--------------
Навіщо так перекручувати факти. Коли ви пишете незалежні свої пости то в них патріотизм до України, натомість коли ваші пости стосуються опонентів то в них жовч і негативізм. Чому ?
Хуан Миг
07.10.2009, 13:43
Володя , ктото нашел хорошую зацепку, разделяй и влавствуй, тут другая схема, нас стравить устроить бойню и ввести прямое президентско правление!!!
А СЕРЦЕ України звичайно ж Київ!
І ніхто не говорить про вищість чи перевагу якоїсь території.
Це нонсенс, який невідомо хто поширює, швидше за все політтехнологи.
Адже це досить зручно нацькувати схід на захід і мінятись при владі почергово!
Адольф Гитлер
07.10.2009, 13:51
Назаре, а на кого вішати? Останнім часом ви були тут один ярий захисник бандерівців. Ось тепер Михайло зявився буду і на нього вішати.
А про серце та багнюку дійсно не ви а Михайло сказав, нехай віддувається
Архизлодей
07.10.2009, 13:57
Бандерівці не потребують захисту, тим паче мого. Я й нігтя їхнього не вартий у тому, що вони зробили для постання України як держави. Просто думаю я як українець, котрий любить свій народ, свою землю. А ставлюся я до усіх національностей з повагою. Немає у мене злоби до когось, хто не хоче зискувати з мого народу, моєї землі. Всі люди на землі рівні й заслуговують на повагу. Давайте будемо однаково шанобливими один до одного взаємно.
Владимир Гусак лиш нікому не потрібна сутність не має ворогів!.
А Дуже багата Україні має ворогів і нажаль дуже сильних.
І вони знають свою справу:
-схід провокативно настроїти проти заходу і чекати ....
Ви забули як Україна час від часу падає в обморок від Гаспромівського корсета?
А історія України складна як ніякої іншої країни Європи!.
Адже різні частини Українських земель в різні періоди були захоплені різними державами, які часто густо воювали між собою.
І в підручниках з історії Німатчини, Англії, Польщі, Угорщини, Туратчини та Росії по різному описуються події, які відбувались на території України.
Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....
Хуан Миг
07.10.2009, 14:11
Я как разведчик бывший в гарячих точках.,приведу пример, прежают провокаторы в Донецк, устраивают побоище, а другие во Львов, вот вам и повод военного положения, ребята надо недопустить провокации, это было и в Баку и таджикистане везде, так развалили союз, у них отработанно!!!
Вячеслав Хайнацкий(Y)
А як з цим боротись?
Розкажіть як профі.
Битва Холодильников
07.10.2009, 17:27
Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей? Чи може має значення національність? В історії України неукраїнці зробили для неї більше ніж як так звані "патріоти". А якщо ти вдягаєш вишиванку - це ще не значить, що ит патріот і тим більше Українець...
Україні 18, і якщо вона хоче залишитись Україною, а не знову бути пошматованою між сусідами потрібно вивчати СВОЮ історію, і примирити брата з братом українцем, яких доля в свій час розкинула....
___
Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)...
Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!!
___
Да, но и 18 века Украину рвали и метали, да и Крым татарский был, да и не всегда украинским, а восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили и запад попеременно кто-нить делил... и надо отдать должное всё-таки тоталитарному режиму СССР за ту нынешню целостность Украины, со всеми её придатками (если бы не СССР возможно была-бы Украина разорвана на кусочки теми-же соседями...)... да и газ.., в Украине увы трубопровод, а не газоместорождение и диктовать условия не думаю что это разумно (построят в обход и вот тогда прийдётся точно причмокивать)...
Но это всё отступление... НЕОБХОДИМО СОХРАНЯТЬ ТО ЧТО ИМЕЕШЬ, ДЕЛАТЬ НОВУЮ ИСТОРИЮ И НЕ НА СТАРЫЙ ЛАД, С ТЕМИ ЛЮДЬМИ КОТОРЫЕ ЖИВУТ В УКРАИНЕ!!!
Архизлодей
07.10.2009, 18:45
Пане Назаре дайте будь-ласка відповідь, за кого будуть голосувати люди інших національностей?
----------------------------------------------------------------------
А що, є у когось можливість передбачити, взагалі - хто за кого голосуватиме, навіть без національної приналежності? Не думаю, що ваше запитання логічне й розумне...
Архизлодей
07.10.2009, 18:47
восточная и центральная территории как помнится практически всегда под Российской империей ходили
----------------------------------------------------------------------------
З другої половини ХVII ст. і до 1991 року - це не "всєґда". Що є в історії 300 років?..
Ну я так понимаю что со всем остальным вы согласны, и то хорошо... Я вообще не к тому вёл о вашем знании материала о пренадлежании района кому-либо на тот момент, а к тому что право на землю так или иначе могут предъявить многие, хотя-бы взять образование Киева и Киевской Руси, но и это не актуально..- важно то что необходимо сохранить наследие, данное в руки...
Архизлодей
07.10.2009, 19:42
Пройдуть хами?
Бодрый Фей
07.10.2009, 20:09
народ проклинает "ВЛАДУ" ан после віборов - знакоміе все лица!!!
как говаривал ещё Йосиф Висарионовичь, главное не то, как голосуют, главное, кто считает
Архизлодей
07.10.2009, 20:27
тепер всі, хто не Тягнібок - хами?
------------------------------------------
Я мав наувазі не тих, хто не за Тягнибока, а кого мав наувазі Тарасенко...
Назар, я за свою горячность извинился. Так что второй раз не надо напоминать.
Это первое. А второе. Я не говорил о русификации, так что не надо за меня "мои" мысли придумывать.
Я одинаково и понимаю и говорю и пишу и по-русски и українською мовою.
Я против того, чтобы мне указывали на каком языке заполнять документы, выражать свои мысли и смотреть телевизор.
И не более того. Ещё вопросы есть?;-)
Виталий Заболотный
Я одинаково и понимаю и говорю и пишу и по-русски и українською мовою.
Я против того, чтобы мне указывали на каком языке заполнять документы, выражать свои мысли и смотреть телевизор.
И не более того. Ещё вопросы есть?"заполнять документы", "выражать свои мысли"
Давайте так: мухо окремо котлєти окремо!
..."выражать свои мысли" в сімейному крузі,в спілкуванні з друзями і тд. ніхто нікому не забороняє і не обмежує. Скільки вов знаєте на стількох і спілкуйтесь! (fr) .
Інша справа Державний документообіг. Є державна мова і він ведеться на державній мові! Це істина, яка не викликає подиву в жодній країні світу!
Хто може нахабно приходити в державні установи Польщі, Франції, Німетчини, Англії, Італії, Туркменістану в кінці кінців! ... і вимагати заповнення документів на свіїй мові, яка не є державною в цій країні?
Давайте поважати себе, поважати землю на якій живете, яка вас кормить!
Юрий Егоров в якому місці я написав "неграмотно"?
Та я розумію Вас - це почерк, підтасувати, викривити факти,представити їх наруби, це суть це сутність системи, з якої ми вирвались 18-ть років тому.
Та функціонери цієї системи мабуть думають, говорять та працюють ТАК ЖЕ!...
Всім відопо що Квебе?к— франкомовна провінція на сході Канади, абсолютну більшість якої складають етнічні квебекуа і ОФІЦІЙНОЮ мовою в цій провінції є також Французька.
Спробуйте заповнити в цій провінції документ на "общєпонятном".
Схожа ситуація в інших перелічених вами країнах!
Є понятть ОФІЦІЙНА ДЕРЖАВНА МОВА.
В Україні такою є Українська
Є країни в яких таких мов більше однієї.
Не вижу никаких препятствий, чтобы и в нашей, как вы объявили "демократичной", стране не может быть два языка. Какие проблемы?
А демагогические фразы, типа "дома вам никто не мешает говорить на родном языке" - аргументом не является, набила уже всем оскомину...
Кто мне может объяснить, почему русскоязычные в большинстве своём более толерантны в науиональном и языковом вопросе, чем т.н. "свідомие"?
Михаил, честно говоря последнего вашего поста не понял... не потому что он по-украински написан, а смысла в нём не уловил... сначала про какую-то систему, потом общеизвестные факты о решении языкового вопроса в других странах. Кстати, Вы забыли упомянуть ещё и Казахстан, где два языка: казахский и русский.
Я, вообще, к чему... ЧТО Вы хотели им сказать? Что-то подтвердить или опровергнуть?
...цей пост сотосувався поста, який слідував перед ним.
А тема про другу державну мову в Україні це нісенітниця!
Шановний Виталий Заболотный щоб закрити мовну тему задам кілька риторичних запитань:
-Скільки в РФ національних меншин і скільки державних мов?
-Яка чисельність Російської діаспори в Україні і яка кількість на її території російськомовних шкіл російськомовних телерадіо передач, газет, російськомовної літератури
-Яка чисельність Української діаспори в Росії і яка кількість на її території україномовних шкіл *україномовних телерадіо передач, газет, *україномовної літератури
???
Почему?
???????
Якщо Вам замало аргументів то створіть тему й дискутуйте !;-)
Футболіст Дмитро Чигринський, після переходу в Каталонську Барселону після представлення команді почав вивчати каталонську мову, підкреслюю не іспанську а каталонську!
Це культура, це толєрантність, це вихованість в кінці кінців!
А в нас є "щирі" українці, які десятиліттями не можуть вивчити рідної мови, а навіть якщо знають її то цураються нею спілкуватися:-(
Playgirl
08.10.2009, 11:36
Михайло, вкотре -БРАВО(Y)(v)
Михаил, в России в каждой республике два языка. Республиканский и русский.
То есть, Вы чисто в пику России не хотите? Аргументы Ваши не выдерживают никакой критики, поскольку они уже пережёваны давно. Я не буду тут разворачивать дискуссию по этому поводу.
Потому что я давно уже уяснил, что с националистами бесполезно о чём-либо говорить, по одной простой, как двери, причине - они просто гнут свою линию, не взирая ни на какие аргументы и не идя на компромиссы. Поэтому мы никогда не найдём общего языка. Поэтому и Украина будет всегда раздираема, ибо вы хотите верховодить, а мы не хотим, чтобы на нас ездили.
Виталий Заболотный - БРАВО.(Y)(Y)(Y)
Кстати, про футболиста - не в тему и натянуто.
Я не считаю себя "щірим" украинцем, поскольку мне эта показуха про "щірість", "свідомість" не нравится. И ещё раз повторю - я свободно изъясняюсь на украинском и на русском, также и пишу и читаю.
Так что Ваш выпад - мимо цели.
Кстати, забыл спросить... Там пан Тягнибок обещал для нас новый Телергоф организовать (своими ушами слышал, если чё). Вы не в курсе - где он хоть будет? Опять в Австро-Венгрии?;-)
Браво, що в стіну горохом....
"культурно, правдиво, цілісно й толєрантно!"
Але прийдеться тим кого годує ця земля культурно поводитись на її території! Україну поважати та її мову теж прийдеться всім, хто тут проживає!
Хочеться Вам того чи ні та іншого шляху просто немає!
Славав Україні!
Героям слава!
Смысла Вашей тирады не понял... Пытаетесь поставить меня в положение опавдывающегося?! Любезнейший, не нужно этих заморочек! Ну, не действуют они на меня, поверьте!
Смешной такой, решил со мной в слова поиграться. :-D
А герои Украины - это Шухевич с присными? Да Вы эсэсовец, однако! Тады ой, тады нам точно не по пути!
Вспомнились слова Ежи Леца (польский писатель такой был):
"Национализм - это не сила в жилах, это моча в голове".
Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю.
Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап.
Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини.
ladysite
08.10.2009, 17:40
Я не считаю себя "щірим" украинцем, поскольку мне эта показуха про"щірість", "свідомість" не нравится. И ещё раз повторю - я свободноизъясняюсь на украинском и на русском, также и пишу и читаю.
Дозвольте Вам не повірити відносно Вашого "свободного" володіння українською мовою. Слово ЩИРІСТЬ пишеться з и. Ви плутаєте з російським правописом, наївно вірячи в спорідненість української та російської мов.
ladysite
08.10.2009, 17:57
У пана Єгорова сьогодні бенефіс? До речі - МАКІЇВКА, а не Макеєвка....Повчіть хоча би правила десь так за клас шостий ....хоча би з радянських підручників, якщо Ви так за ними сумуєте....
ladysite
08.10.2009, 18:11
А оте - "профффесійно" - це у Вас за Януковичем, чи просто клавіатура підвела? А відносно сучасних підручників - то Ви помиляєтесь. І за радянських часів було досить невдалих. Ви просто трішечки некомпетентні в цьому питанні.
ladysite
08.10.2009, 18:16
Правильно треба писати ПІЗНО. Те, що Ви написали - трохи нечемно....А щодо"хамства" - перепрошую - не я перша почала. Зверніть увагу на свій тон у Ваших коментарях до моєї відповіді ( яка, до речі, була адресована не Вам)
ladysite
08.10.2009, 18:28
Та Бог з Вами....Я просто не розумію - як може освічена людина не бажати нових знань? (Це я про Ваше небажання вивчати і сприймати новий правопис). Тим більше, якщо Ви позиціонуєте себе як філолог.....Підозріло якось.
Мушу відкланятися, бо більше не зможу Вам відповідати. Щасти Вам!
http://rutube.ru/tracks/2463137.html?v=3c098041dd6766b63f2acd21c5484eee
похороны Шухевича на собачьем кладбище под Киевом (видео) (Y)
Собаке-собачья смерть!
ladysite
08.10.2009, 19:58
Андрію Селезньву -
І до чого це?
Аннакондочка
08.10.2009, 20:01
НІ!!!!Не можу підтримати.Ми не можемо здоровий глузд втрати тільки тому,що помішані на фанатизмі українізації...
НІ!!!!Не можу підтримати.Ми не можемо здоровий глузд втрати тільки тому,що помішані на фанатизмі українізації...
Просто языком трепать не мешки ворочать. Вот и придумывают себе болтологические занятия. Типа как правильно пишется. Сказали раз пишем воттак и все. И никаких отчего и почему. Я до 7-ми лет говорил на конотопском диалекте украинского языка. Со школы свободно говорю на двух языках, русском и украинском. Но у многих со школы остались неприяпные воспоминания об учительницах украинского. Елейный до приторного голос и помешаность на своем предмете. Наверное просто предмет никому небыл нужен, а учителя пытались доказать свою значимость.
Та пишов вин пид тры чорты! Знайшли ще одного пришелепкуватого! Бачу, не працюваты треба а державною мовою гомониты! Сначала сделай так чтобы тебя уважали по делам твоим, а потом уже хвались своими корнями. Мы- позор наших предков. Славных прадидив велыких правнуки погани.
О! тут Галина Харченко блистает своими познаниями украинской мовы!!! Да ещё и на украинском пишет!!!!!!!!! Браво!
Интересно, как эта дама совершает покупки в магазинах, на базаре, покупает билет в маршрутке. Неужели тоже по украински?
Хочу спросить поборницу чистоты украинськоi мови: так как всё-таки правильно МАКЕЕВКА на украинском? И почему именно так?
А то, странно как-то получается.
Слово Макей в переводится как Макей.
Фамилия Макеев переводится как Макєєв.
А город Макеевка, вдруг, ни с того, ни с сего, становится
Макіївка.
Может это разруха в головах украинских филологов? Или может несовершенство украинской МОВЫ?
Да, для тренировки, пожалуйста, переведите мою фамилию на украинский, по всем правилам украинской филологии. А я Вам потом напишу, какую туфту мне вписали в международный паспорт, а потом эту туфту перевели на английский так, что теперь ни один англоязычный не может произнести мою фамилию.
Чекаю вiдповiдi, як нахтигаль лiта.
Антивирус
08.10.2009, 21:00
Харченко,прочитал все ваши посты,Вы кто?тягнибоковская секретутка?бандеровская засланка?
Галина Харченко, а Вы мне поверите, что мне всё равно верите Вы в моё знание украинского языка или нет? ;-)
Для Вас ещё раз повторю: чтобы быть патриотом своей Родины совсем не обязательно ходить в вышиванке, показушно розмовляти українською мовою и ненавидеть русских. :)
Судить нужно по делам, а не внешнему антуражу. Даю сто процентов, что Вы стали изъясняться по-украински, только после 91 года.
Ради примера: Екатерина II была немкой, говорила по-русски с акцентом, но при этом никто не скажет, что она не была патриоткой России.
совсем не обязательно ходить в вышиванке, показушно розмовляти українською мовою и ненавидеть русских. :)
Судить нужно по делам, а не внешнему антуражу. Даю сто процентов, что Вы стали изъясняться по-украински, только после 91 года.
До речі - МАКІЇВКА
Нерший разь чую таку назву...Цирк...Доукраїнилися...
Юрий.
...показушно розмовляти українською мовою и ненавидеть русских.
Вот именно. Если эта дама действительно из Макеевки, то она украинским не пользуется в повседневной жизни. Это 100%.Может она вчылка? Не знаю. Но в любом случае, если эта дама действительно из Макеевки, то зачем здесь писать на украинской мове? Это как же надопрезирать свой родной, русский, чтобы доумиться докатиться до такого?
Короче, Юра,- это наши макеевскиедва процента за Ющенко на шоу 2004 года.
Даю сто процентов, что Вы стали изъясняться по-украински, только после 91 года.
Да она и сейчас не изъясняется. Она только здесь свою свидомисть показывает. В Макеевке нэ балакають, здесь разговаривают.
Владимир, ещё при Союзе так было. Правда.
Вспомнилось, потешe тягнибоків:
Приходе кум до кума у гості. За каліткою баче - на горобині щось велике у мішку підвішене та теліпається.
Кум злакався та й бігом у хату. Питає:
- Куме, це шо у вас на горобині висить?!
-Ой, біда, куме, біда. Ото приіхав до мене син мій старший з Москви, знавчання. Ти його корми, ти його пої - а він тобі "добрий дєнь, отєц"
Валерий Лесников, Владимир Тараненко, Виталий Заболотный невже так важко висловлювати свою змістовну точку зору не вживаючи при цьому принизливих епітетів? Невже ваші останні аргументи це принизливі мати і бруд вилитий на опонентів?
Нація живе доти,
доки народжує героїв,
і вмирає тоді, коли за неї
нікому вмерти.
Олесь Гончар.
Антивирус
09.10.2009, 08:40
Миша ,просто не люблю когда навязывают,непонято что и как.Вот и всё.В каждого свой выбор.
Антивирус
09.10.2009, 08:47
Тягнибок мне чужд и непонятен,Я видел его выступление(НЕ ОДНО КСТАТИ)Я В ШОКЕ,ЧИСТЫЙ НАЦИСТ И ФАШИСТ.
Володимир а до націоналізму, як засобу виборювати народом права на розбудову власної держави, тобто прагнення перетворитись на націю, Ви як ставитесь?
У марксизмі інтернаціоналізм трактується як принцип міжнародної солідарності пролетаріату та всіх трудящих, що випливає з усвідомлення ними єдності своїх корінних інтересів у боротьбі за соціалізм і комунізм.
А де ви були останніх 70 років? Фальшиве не прижилось!...
Михайло, Вы опять играете словами? Я давно обратил внимание на то, что "оранжевые" за не имением аргументов либо агрессивны (до 2007 года) либо пытаются выглядеть обиженными (после 2007 года). Им главное обвинить оппонента, а он пускай оправдывается.
Ещё раз повторяю - у меня иммунитет к такому положению.
Кстати, насчёт языкового вопроса. "Хартию европейскую" Украина подписывала? Подписывала. Выполнять не нужно взятые обязательства? Вопрос риторический.
Михайло. Да я вроде не употреблял бранных слов. Разве что ДАМА и ВЧЫЛКА.
Извиняюсь, если что не так...
Антивирус
09.10.2009, 21:50
МИША,так мы и есть нация,МНОГОНАЦЫОНАЛЬНАЯ И ДРУЖНАЯ,аТягнибок противоречит моим убиждениям и понятиям.ПОВТОРЮСЬ видел и слушал Тягнибока ФАШИСТ И НАЦИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ющенка за яй.а повесить на майдане вместе црушницей.ФИНАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Валера, Миша, - вас просто пытаются голосновно поставить в позу виноватых в неполиткорретности... вы повелись и сыграли на руку... Само название темы - это уже неполиткорректность!!!
Дико извиняюсь, не Миша, Валерий, не ведитесь на их "мы такие хорошие".:)
Как говорит Евангелье: "Волки рядящиеся в овцы!"
Архизлодей
09.10.2009, 23:44
ПОВТОРЮСЬ видел и слушал Тягнибока
--------------------------------------------------
То ви ще й брехун!
А хто є справжнім і несправжнім?
Михайло.
У марксизмі інтернаціоналізм трактується як принцип міжнародної солідарності пролетаріату та всіх трудящих, що випливає з усвідомлення ними єдності своїх корінних інтересів
Вот теперь я понял весь анатагонизм Украины!
На западе Украины нет "трудящих"!!! Они уже давно гастарбайтеры!
Ой, Назар, ну шо вы - как здравствуйте?! Будьте проще, сядьте на пол - люди сами к Вам потянутся! То шо за Тягныбока пышуть, то не то шо вин сам говОрыть! Отож бы вин менше говОрыв - за умного сошёл бы! Вот Вам крест на пузе!
А так смех - людЯм и лЮдям! А так одни непрятности однопартийцам и недоразумение людям! :) Будьте уверочки!
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 07:53
Коли в нас щось негаразд, ми просимо Бога щоб змінив обставини, і майже ніколи не просимо, щоб змінив нас. Після розпаду радянського союзу обставини змінилися, а ми і після 18 років незалежності змінилися мало,судячи і по тутешніх постах.
Стереотипи совєтські. Мойсей водив по пустелі свій народ 30 років, щоб зникло рабство з їхніх душ, таким чином в нас в запасі 12 років ще є.
Особисто я проголосую за Тягнибока, навіть коли стовідсотково буду впевнений, що він не пройде. Та й навіщо всі ці пророкування. Щоб пройшов- треба голосувати. Набридло з двох поганих вибирати кращого.
Бля.... Прочитал пол строки предыдущего оратора и прекратил это издевательство над своим мозгом. Кошмар.
Неужели такие гремучие ещё существуют?
Коли в нас щось негаразд, ми просимо Бога...
Вікторе, ну немає у вас Бога... В націоналізмі вищою цінністю є не , не Бог, а Нація. А Бог...Якщо можна довести що він українець по походженню - то хай буде...Ваш соратник в одній з груп написав що то жиди навязали нам Христа і поки ми не скинемо це християнське ярмо....:-O8oI
Виктор, а обосновать можете? ЛИЧНО Вам чем русскоязычные не потрафили? Интересуюсь чисто так, поржать.
Артемида
10.10.2009, 08:54
ни за что) не хватало еще нациков.
Собака лает а караван идет Страх перед правдой Тягнибока вызывает вой не чыстых на руку людей Олег будет лидером всех честных людей И не какие кагебешные конторы по имены Тарасенко не помешают этому
Товаришчь Калачов, это какая же такая правда у Тягнибока?!!!
Вам привести слова Вашего же "историка" Грушевского? Или тем паче пана Винниченко с ссылкой на книгу и номер страницы?
"Будем честны с собой и другими: мы воспользовались несознательностью масс. Не они нас выбирали, а мы им навязали себя."
В.К. Винниченко. “Возрождение Нации”, том II, стр. 190
Набридло з двох поганих вибирати кращого.
А у другому турі,де Тягнибока й духа його не буде-за кого тоді?
Володимире, а никого! Я бы за Литвина, умеет сволочь, и Радою керувать и, как Хмельницкий, лавировать и тут и там.
Хотя я за союз с Россией, но без объединения.
Сам я сейчас в России, но, блин, бизнес на уровне 96 года.
Виталий вот и несознательная масса и верит сладким обещаниям и вранью обворовавшим страну а правда Тягнибока пугает не привычна она нам Как нам жить без мафии и коррупции если Олег ее выкорчует ?
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 14:32
Пане Мончук, скоріше всього в другому турі якщо так станеться, як ви пророкуєте, буду оцінювати ситуацію і робити висновки. На гвалт і лемент інтелектуалів, які не бачать різниці між націоналізмом і нацизмом реагувати не збираюся, вибачте. Маєте свої переконання то й живіть чи помріть з ними, а я вам не агітатор, не вчитель і не вихователь. В мене мої погляди на життя, основані на фактах, а не на міфах і брехні, чим керуєтесь ви.
Букинист
10.10.2009, 15:39
СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ НЕБУДУТЬ ГОЛОСУВАТИ ЗА ОЛЕГА ТЯГНИБОКА !!! ПІДТРИМУЄТЕ !??
ВОТ ТАК ПРАВИЛЬНО!!!!!!
Аннакондочка
10.10.2009, 17:15
Уважаемый Анатолий, посмотрите правде в глаза!Никто,а именно Тягныбок не собирается наводить порядок в стране.Главная идея Тягныбока направлена не на улучшение уровня жизни,не на рост экономики,не на объединение Украины...А его цель создать модель титульной нации.Это ,к сожалению,не заслуживает восхищения.Президент не дожен быть фанатом!!!
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 19:44
Валерій Лєсніков, не можна знущатися над тим, чого нема- це аксіома.
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 19:50
Анатолій Калачов, ви симпатичний чолов'яга. Поки в Україні не перевелися такі, як Ви, наш з Вами народ дійде все ж до нашої землі обітованої, незважаючи на собак, котрі лають на караван.
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 19:56
Виявляється, пане Анатолій, Ви в Ізраїлі, тим не менше я Вам вдячний за Вашу позицію.
Ксеноновое Нэда
10.10.2009, 19:58
Ми міцні і живучі, пане Тарасенко, не тіште себе.
Белый Снег
10.10.2009, 20:02
незважаючи на собак, котрі лають на караван.-------не подходит . Разве что караван -Россия
Да, ребята!!! Спасибо, огромное, насмеялась!!! Дай Бог здоровья и каравану (кто б он ни был). ни собакам (они, как звено эволюции тоже необходимы). Не хочу никого обидеть, не хочу ввязываться в дискуссии. Есть те, перед кем снимаю шляпу. А некоторые - пациенты палаты с известным Вам номером. Удачи в беседах, сил и энергии. А я ухожу, не буду Вам мешать.
Белый Снег
10.10.2009, 20:19
И ушла по английски . Не прощаясь и немножко подгадив
Тягнибока пугает не привычна она нам Как нам жить без мафии и коррупции если Олег ее выкорчует ?
Ну-ну! К власти придет- некогда будет, тягты треба буде соби, пока другие не украли! Что действительно еще есть наивные и доверчивые? Ведь уже который раз на грабли наступаем. Наверное лоб твердый. Кость одна.
Калачов, Грабильчук, Вы жв вроде люди взрослые, неужели до сих пор в сказки верите?! Вы хотите меня и всех убедить в том, что человек, обещавший русскоязычным и "несвідомим" второй Телергоф (при чём привселюдно!) сделает всем хорошо?! Мама дорогая, панове. окститесь! Не врите хоть сами себе! Ипануться можно, вроде же же не пацаны голопопые!Мозг присутствовать должон!
Или может Гапоны проплаченные? Канадско-штатовскими спонсорами?
Що так, то так. Бурьян, вин такий. Тильки дай йому волю.....
Саня, супер! Кратко, но ёмко!(Y) (Y) (Y)
Ксеноновое Нэда
11.10.2009, 07:32
На жаль знову ніхто нікого і нівчому не переконав і не почув. Всі непохитно впевнені в своїй правоті і в істинності десь почутих чи прочитаних вигадок, а часом відвертої брехні. В ВР так само, тому почергово блокують роботу парламенту, обзивають одне одного шакалами та старими облізлими мавпами і бажають одне одному здохнути. Отакий невтішний зріз українського суспільства зверху і до низу. Після виборів нічого не зміниться, на жаль.....
ВЗ ты откуда информацию о ОТ черпаеш ?
Пане Коровай де ж тебе навчалы мови ?
Виктор для большенства народа тв источник всей информации А каналы в руках тех кто ограбил страну Они как огня боятся власти честных *людей из народа потому то и льют ушаты грязи на Тягнибока Так уже было с В Черновилом
Забудь ОдЭт
11.10.2009, 21:49
Ідея націоналізму хороша. Але, на жаль, Тягнибок веде сьогодні не самостійну гру. Наприклад, черкаська організація СВОБОДИ, повність підконтрольна облдержадміністріції. Я не сумніваюсь, що і вся партія також під секрктаріатом президента. Хоча раніше вірив, що це не так. І з усього видно, що Тягнибок абсолютно далекий від можливості стати президентом. А такий розбрат, може призвести тільки до перемоги Януковича, а це катастрофа для України.
Вам Сюда
11.10.2009, 22:59
http://file.liga.net/party/10.html
http://news.liga.net/news/N0855288.html
http://www.youtube.com/watch?v=-i4gvF15BRI&feature=related
ну как?
Вам Показалось
12.10.2009, 00:18
За президента Тягнибока - ні, а в Верховну Раду - за "Свободу".
То что Тягнибок позволяет себе комментарии по поводу "жидов" и "москалей" при этом забывая что он - лицо публичное...
Это доказывает что человек он уж действительно ОСОБО одаренный и "делов наворотить" сможет по самое немогу.
Политик его уровня должен уметь "фильтровать базар"...тем более если он претендует на пост правитетеля не только западных областей...а всей Украины..
А Что Я Тут Делаю
12.10.2009, 07:17
А такий розбрат, може призвести тільки до перемоги Януковича, а це катастрофа для України.
А можно узнать ПОЧЕМУ??? Только, пожалуйста, без голословных заявлений, с фактами и запятыми!!!!
Lady In Red
12.10.2009, 08:18
Таким одиозным не место во власти, тк начнется гражданская война, почитайте форум в Украинцах, как они пишут, дровишки уже заготовлены, нужна только искра, чтобы выгнать из Украины москалей и жидов, что соответствует высказываниям Тягнибока. И не надейтесь, здравомыслящий народ, с прогрессиными взглядами, его не поддержит, не в средневековье живем...
Архизлодей
12.10.2009, 08:33
Наприклад, черкаська організація СВОБОДИ, повність підконтрольна облдержадміністріції.
--------------------------------------------------------------------------
Сергію! Ти, як я бачу, тут не так давно. Тож хочу попередити, що такими заявами, якщо вони не підтверджуються аргументами, доказами, посиланнями, ведуть до занесення до "Чорного списку" групи. Так що, попрошу підтвердження вищесказаного.
Адольф Гитлер
12.10.2009, 10:00
Ух, давненько я тут небыл. Шо я пропустил? Где мои оппонеты?
Тягныбока на гилляку!!!!
Архизлодей
12.10.2009, 10:03
Не хочу опонувати українофобам. Хоча, музикою рими навіяло "ГусАку - на гілляку!"
Playgirl
12.10.2009, 10:05
Назаре-(Y):-D
Адольф Гитлер
12.10.2009, 10:15
Я тут решил перейти на русский.
Тиха тиха будьте, Назарэ! Не апереходите на мою личность Я в президенты не собираюсь, здесь обсуждаем Тягныбока как кандидатуру.
И к Вашему сведению я ПАТРИОТ и никак не украинофоб.
И если я не ношу осэлэдэць, шаровары и вышиванку то это не значит что я люблю Украину и ее народ (прошу учесть не только украинцев) меньше чем Тягныбок.
Тягныбока на гилляку!!
Архизлодей
12.10.2009, 10:21
Гусаче, ви, навіть будучи кандидатом, мені не цікаві. Я відрізняю, на щастя представників моєї етнічної нації від політичної нації. Хоча поважаю однаково усіх, хто з повагою відноситься до українців етнічних. А ви, друже, навіть за найчистішою приналежністю до мого народу, залишитесь у мене й моїх однодумців у пам"яті, як перевертень-хахлуй...
Адольф Гитлер
12.10.2009, 10:29
А ось тут я уже не витримав!!!!
Вибачте, Назаре!!! Ви такий же етнічний українець як Льоня космос. Як були ви БИДЛОМ так таим і залишитесь.
А як був Українцем з великоїлітери так ним і буду. А така гидота як Ви тілько соплі надуває пузирями та бідкається, що москалі та жиди не дають їм можливості панувати у своїй країні.
До речі - хохол для мене не образливо. Для Вас розумника ХОХЛАМИ нас називають через козацькі оселедці. А таке бидло як ви називали у свої часи ПІДЛЯШКАМИ
МОДЕРАТОРЫЫЫЫЫЫЫ!!!! ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ ЗА ПРЯМОТУ ВЫСКАЗЫВАНИЙ.
Lady In Red
12.10.2009, 10:30
Подло и неумно переходить на личностные качества человека только за то, что он высказал свое мнение об одном из кандидатов. Мое мнение тоже не совпадает с вашим, оно такое, что таких, как Тягнибок, нужно подальше держать от влады, для Украины спокойнее, если, конечно, не хотите развала страны. Так что, если я не приемлю Тягнибока, я не люблю Украину, интересное кино получается...
Playgirl
12.10.2009, 10:40
Андрею: Я хоть и киевлянка, могу сказать со слов моего одноклассника, который часто по работе ездит в Тернополь и общается с тернопольчанами, так вот, как поддерживали его так и поддерживают, там действительно есть перемены к лучшиму, хотя конечно им -"Свободовцам" ставят палки в колеса противники действующнй власти.
Playgirl
12.10.2009, 10:47
Голосовать за него или нет-это ваше дело, а вот мой одноклассник будет голосовать за Тягныбока,и думаю, что он свой выбор сделал не по наслышке, а от того, что увидел.
Адольф Гитлер
12.10.2009, 10:54
Андрюха, знаешь что изменилось? Крестов вознаменование глодомора и репрессий наставили по всему городу вот и все. Ходят сопли жуют и москалес с жидами проклинают.
Ларискааа, а по АБ ты не значишся в Киеве ::-P
Playgirl
12.10.2009, 11:11
главное, что-бы в АБ значился Гусак(v)
Адольф Гитлер
12.10.2009, 11:25
Ларис, даже на сайте их розыскивает милиция иногда встречаются мои фотки
Підтримую повністю!!!! Тягнибока в Президенти!!!!!!
Адольф Гитлер
12.10.2009, 13:02
Руслан,тільки чесно, як буде будувати свої відношення з Росією та Ізраїлем пан Тягнибок після висловів про жидів та москалів?
Ось ви Тягнибок а я Мєдвєдєв, ваші дії
В Слиянии Двух Лун
12.10.2009, 13:07
Руслан,тільки чесно, як буде будувати свої відношення з Росією та Ізраїлем пан Тягнибок після висловів про жидів та москалів?
Ось ви Тягнибок а я Мєдвєдєв, ваші дії (Y)(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Володю! Я це запитаня вже задава їм сто разів,але так ні разу мені не відповіли.
У мене теща Росіянка,то що я повинен її вбити,чи вигнати,разом з моєю жінкою.
Адольф Гитлер
12.10.2009, 13:14
Євгене, ТЕЩУ гони точно ;-)
В Слиянии Двух Лун
12.10.2009, 13:17
Та вона вже старенька.
Володимире! Я не Тягнибок, а Ви не Мєдвєдєв.. В них є свої голови на плечах! І не дурні голови!!!
Ирина Мироненко
ни за что) не хватало еще нациков.
10.10.2009 11:54
------------------
Називається: "чули дзвін ...., або плутаємо грішне з праведним"
Мабуть розрізняти такі поняття як нацизм та Націоналізм допоможе лиш черевик московських скінхєдів на святих вам речах, якщо у Вас такі є ....
Александр Коровай
Що так, то так. Бурьян, вин такий. Тильки дай йому волю.....
Учора 02:37--------------------------
От власне, де саме бурян на майбутньому газоні під імям Україна видно з культури, мотивації, аргументованості постів; та прагнення до обєднання в цих постах. Адже Україна буде тоді незалежною, сильною державою яку поважають в світі, коли українці поважатимуть один одного і любитимуть свою країну!
Пидтрымую!!!! Тягнибока в прэзыдэнты Галиччыны!
Валерий Лесников і цей пост Ваш це бурян, будяк чи роза на газоні Україна?
...я б теж міг спробувати "блиснути умом" реплікою де саме був би гарним президентом той же Янукович наприклад...
Може пора сіяти якесь кращіше насіння в цю землю. Вам не страшно залишати дітям цю перериту, зарослу біряном землю???
Podmoskow
12.10.2009, 17:25
Треба мати сміливість пробувати вичистити бур"ян. потрібно цього хотіти. Не думайте . що Ваші опоненти патріоти чогось . ні це люди. які не мають собі ціни . не реалізували себе. а тут є можливість показати себе.але ця показуха словесна і показує іх деградацію.як особистості.Я шаную мислення. яке не співпадає з моім.але грубість-вибачте. хай виливають у себе в домі. серед таких .як вони.А таким треба сказати: " НЕ ВИНЕН ТИ, ЩО МИ ТЕБЕ НЕ ЧУЛИ."Дякую
Podmoskow
12.10.2009, 17:31
Андрію Х!.Ви маєте рацію.ВСі .хто дбають про розвиток Украіни, хочуть жити і працювати . мати нормальне життя.хочуть жити у вільній країні. хочуть мати мудре керівництво-є громадяни України. можливо спрвжні громадяни.
Пецкович. Ну у вас прям литературный талант открылся...
Украина цегазон...Так тонко намекнуть наимперские амбиции Газпрома, может только настоящий талантище.
Как же утончённо и плавно совершён переход от светлых мыслей, от газона с розочками, к тому, чем действительно является этот газон: переытая, заросшая бурьяном земля.
И это всё они!!!! Газпром, москали, кацапы, кровавая гэбня, Путин, п'ята колона.
Богинь Не Встречал
12.10.2009, 17:38
ЗВИЧАЙНО так і не інакше ОЛЕГ ТЯГНИБОК ДО ВЛАДЕ ТОДІ БУДЕ ПОРЯДОК БО ТА ВРУ ТА УРЯД НА ЧОЛІ З ТИМ ГОРЕ УРЯДОВЦЕМ ЛЕДІ Ю ТА ЇЇ ЦІЛОЮ ПАРТІЄЮ ВІД МАЛОГО ДО СТАРОГО НАДОЇЛИ ЗАПРОДАНЦІ ПСЕВДОДЕМОКРАТИ.....БРЕХЛИВІ
Podmoskow
12.10.2009, 17:49
Андрій! Власне і мене це ріже в вухо. справжній не справжній....але не суть в тому . МИ маємо тут н форумах різні думки по відноенню до кандидатів в президенти-це добре. але правди ми ніколи не знаємо про жодного з них.Маємо інформацію і по спотворену і так живемо. але можливо колись і дійде до того. що ми .як в лотареі проголосуємо за таку владу .про яку мріємо. хоч на 50%.
Шановний Валерий Лесников
а класно ви домислюєте чи то від незнання чи то від злості та ненависті до українского? ;-)
...та не оригінально
Англійські лорди полюбляють говорити "Наш газон ми стрижемо вже кілька сотень років". Говорячи це вони мають наувазі:
-в прямому значенні газон біля Букінгемського палацу;
-в переносному значенні - демократію та політичну культуру в їх країні.
Щоб ви чогось не додумали про Гаспром буду означувати терміни( Букінге?мський пала?ц (англ. Buckingham Palace) — палац, офіційна лондонська резиденція британських монархів і найбільший за розмірами з діючих королівський палац у світі. )
Мораль байки: Лиш національно свідомі політики, патріоти будуть будувати україну для нас з вами і всіх інших українців. Всі інші політики будуватимуть Україну для олігархічних кланів, які їх за вуха до влати притягують (різними методами: то пропагандою, то підкупом ...).
І наше з вами завдання привести таких політиків. А коливажко привести то наскільки можливо виховувати існуючих!
Не надо с Бугингэмом сравнивать. Зарано. Это как Нобелевская премия Обаме.
Лучше с газоном.
Так правдивее. И мне понравилось.
На добраніч.
...а кому ціково в кінці важкого робочого дня іскритись негативом - вперед.
Я пас
...правдивіше не з газоном а з переритим полем, ...
на якому з часом буде газон, і не гірший за букінгемський! ....;-)
...але коли це буде?
від кого це залежить?...
що для цього потрібно робити?
Желаю тебе таких сладких снов!
А утром вставай, и сразу на "Одноклассники". Вносить свою непосильную лепту в строительство Букингемского дворца на Украине.
На добранич, диты!
ПІДТРИМУЮ!!!Але голосувати буду за реально прохідного кандидата (X) аби не допустити до влади проФФесоров!
Шутова. Ты такая умная. Тебе только на телевидении работать. Не пробовала?
Podmoskow
13.10.2009, 05:38
Людмила! Тут хлопці з Донецька, такі компліменти пишуть . що аж. *мене завидки почали брати. Але не винен ТИ, що ми ТЕБЕ не чули!!!!
Podmoskow
13.10.2009, 05:38
Людмила! Тут хлопці з Донецька, такі компліменти пишуть . що аж. *мене завидки почали брати. Але не винен ТИ, що ми ТЕБЕ не чули!!!!
Павлко. Сейчас Шутова удавится от твоих слов. :-D:-D:-D
Podmoskow
13.10.2009, 06:49
БОРОНЬ БОЖЕ.Нікому не зичу.
Уважаемая мадам. Пожалуйста, используйте украинский украинский, а не канадский украинский. У нас здесь не так хорошо воспитаны и образованы, как эмигранты из Советского Союза.
Антивирус
13.10.2009, 07:24
Валера(Y) (Y) (Y)
Podmoskow
13.10.2009, 07:33
Рада бачити ВАС друзі поруч на сайті.Вітаю.ДОБре. хоч розумієте самі себе і критично оцінюєте своі здібості.Але У ВАС все попереду.. А я не буду голосувати за Тягнибока.МОжливо на наступних виборах.
Вова. Мне эта дамочка очень интересна. Она знает больше чем местные. Она у Канади осветлилась и очистилась от своего прошлого, поэтому может даже из далека поучать местных. У них, у всех, эмигрантов, такой заёб культурный.
Podmoskow
13.10.2009, 07:42
Ніхто ВАС ніколи не вчив ,В тому і причина...плюс ВАША остання фраза- і тим все сказано..факт на лицо, як що його ще хтось має.Дякую.
Мадам Павелко!А как Вы разговариваете с жителями Квебека? По украински?
Ну я могунекоторое время потерпеть, ввиду нашей русской, вековойполиткорректности, но сколько же можно? Вы игнорируете язык ООН?
Вы -(тш-ш-ш-ш-..., не хвылюйтэсь, нэ сдам...) националистка (ой,якэ поганэ слово) у Канади???
Тильки никому нэ балакайтэ!!!!
Антивирус
13.10.2009, 07:51
ВАЛЕРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!10000000000000000000000 00000% У МЕНЯ ОТ СМЕХА ЧЕЛЮСТИ БОЛЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КРАСАВА!!!!!!!!!!!!!!!Ты знаешь Валера меня тоже это убивает.Живёт там,а учит сделайте то,это.Там из Чикаго тоже один умник Репетуз,они вместе Павелко считают себя "настоящими украинцами"чикагско канадского розлива.Умные краев невидно изза чикагских берегов.
Без Разницы
13.10.2009, 07:52
Не читала все страницы обсуждения, но даже по последним постам возник вопрос - если украинцы канадщины и штатов так любят "неньку", если они лучше нас разбираются в процессах, происходящих в Укриане, а потому дают "советы космического масштаба и космической же...." (очень хотелось далее процитировать пров.Преображенского, но это будет неполиткорректно) - почему они не возвращаются сюда? И что они сделали для Украины? мы-то работаем на благо страны - а они что? Только советы дают? Спасибо, у нас уже не страна советов.
Сорри, мадам. Я Вас так опустил, пишучи, что Вы из Канады. Примите мои извинения. Вы не из канадского рассадника. Вы из чикагского.
(fr) (fr) (fr)
Бох ти мій а вони справді любуються всвоїй духовній убогості
....вчора думав що жартують
Катечка!!!! Да не каждой же дано вернуться назад женой м началником президента????? А то бы любая эмигрантка уже бы строила на Конче Заспе хоромы похлеще юлиных.
А как Вы разговариваете с жителями Квебека?
------------
Можна репліку?
Знайомий кілька років тому отримав візу до Канади. Перед отриманням візи вивчив англійську мову звичайно.
Потім його повідомили, що візу відкриють у Квебек.
За рік знайомий вивчив французьку мову.
Podmoskow
13.10.2009, 08:01
Катю! Я живу і працюю на Украіні. тимчасово перебуваю в Чікаго.скоро буду дома, так. що я знаю все і їм то й самий хліб. що і ВИ.Але дякую за відвертість.( моя відповідь ообисто Вам), але не знаю . що я ВАС повчала?
Мыхайло! За тобой на фото уже РАЙ!!!! Зачем тебе заниматься грешной жизнью? Иди с миром!!!!
Podmoskow
13.10.2009, 08:05
.........КРАСАВА..........................А рожденньй ползать летать не может.
Архизлодей
13.10.2009, 08:05
Знайомий кілька років тому отримав візу до Канади. Перед отриманням візи вивчив англійську мову звичайно.
Потім його повідомили, що візу відкриють у Квебек.
За рік знайомий вивчив французьку мову.
-----------------------------------------------------------------------------
Ну, на це одне можу з упевненністю сказати: він був точно не рускаязичним укрАінцем...
Архизлодей
13.10.2009, 08:08
Іще дивуюся - а чому це адміни чи модери не занесли до ЧС того підпанка у білому костюмі з краваткою за матюки на форумі?.. Може серед рускомовного населення це й у порядку справ, а на українських форумах, як і загалом у мові - не припустимо.
...що спілкуватись з використанням сірих кліточок не подобається, віддаєте перевагу кулеметним чергам дешевого негативу
Ви ж почали про Квебек, то похвастайтесь на якій мові самі спілкувалися б там?
На общепанятном, с іспользованієм ізобілія матом і брані?
Колега мій 4 мовний, а ви?
Ви праві. Мені цікаво дискутувати предметно, а переливати галони бруду з однієї голови на іншу (бо як було гарно підмічено про лице дехто не піклується ....) не для мене... Буть ласкаві займайтесь цим самі, з однодумцями...(fr)
Любов, с твёрдым концом. Я Вам, пани-мисс, нэ вирю!!!
Тымчасово Вы можете пэрэбувать хочуГваделупи, а вот громадянстьво чые?:-D:-D:-D
А рожденньй ползать летать не может.(Y) (Y) (Y)
Любов, мабуть потрібно з розумінням відноситись до цього феномену. Совдеп-машина виховала не одне покоління РАБІВ ЗА ПОКЛИКАННЯМ. Людина з промитими мозгами - раб системи, і як виявляється навіть через десятків років після розвалення системи...
Назар Обідзінський, зовсім навпаки!
В цій групі не потрібно їх заносити до чорного списку в жодному разі!
Тут тисячі людей, які ще не визначились, перечитують.
Батьківщина має знати своїх героїв(fr)
Архизлодей
13.10.2009, 08:20
Я мав наувазі - не за думки, а за брутальну лайку, матюки - що є не припустимо.
Podmoskow
13.10.2009, 08:21
Назар! Я взагалі проти ЧС. чому.? Які слова найбільше знають , тими і користуються. А те, Що Вни провокують когось. то і до більшого ВОНИ не здатні напевно .
Архизлодей
13.10.2009, 08:23
І, нарешті, якщо є деякі живі організми з високим інтелектом, котрі не знають української мови, та й ще хизуються цимЮ, чому вони не викладають свої думки російською, адже будь-який українець ЗДАТЕН знати 4-5 різних мов.
Пишу по русски!
Любов с твёрдым концом!!!!
Вы мне так и не ответили!!!!
Podmoskow
13.10.2009, 08:39
ВАлерій! на моєму сацті нема скритоі від ВАС інформаціі.Я громадянка УКРАІНИ вже до смерті. Так.я ЛЮБОВ з твердим кінцем, а м"ягкий тільки в рос. мові(персонально для ВАС)
Podmoskow
13.10.2009, 08:41
(Z) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ну непонятно, как такие Великие и Умные люди как украинцы(!!!),живущие в США(!!!!!!),вЧикаго(!!!!!!!!!!!!!!) используют в свом лексиконе такое слово как"Сацтi"
Носитель этого слова!!!!! Переведите!!!!!!
Playgirl
13.10.2009, 08:50
Лесников, а в Донецке все мужчины такие не воспитанные и хамовитые???:-O
Звыняюсь. У Вас опечатка.
Ларик. Зая. Да нам до хамства киевских гламурниц и гламурщиков (тьфу, бля, слова то какие) так далеко, как вам, киевлянам, до жизни по труду.
Крылья Отча
13.10.2009, 09:05
У мене в Донецьку є купа знайомих -такі (Y) люди!!! Незнаю чому тут, на політичних форумах наші співвітчизники зі Сходу бажають заслужити собі таке амплуа... канкрєтный мужик с Донецка....(H) .. Та не такі ви погані і хамовиті як хочете здатися Досить вже тих поділів і ворожнеч.. Тошнить уже від того... Десь читала тут - Розділи і управляй... Істинні слова..
КУПА что такое?????????????
Как же вы задолбали !!!!
Если вы на РУ. вышли, то пишите по нормальному. Вы же на англоязычных сайтах не пишите так?
Что за быдлизм, раговаривать своей местной мовой?
ГАТИВ!!!!
КУПА это украинский мат????
Для одний невідоме - чедове, для інших - невідоме страшне
Купа - нагромадження об'єктів
Ку?па — це невідома кількість об'єктів
Бінарна купа — це структура даних, що є масивом, який можна розглядати як майже повне бінарне дерево....
"масив" та "бінарне дерево" це теж не мати.
Почему так много клонов прооранжевй ориентации?
Киселевская тоже клон!
Сколько их, свинопасов из-под Говерлоы, зашло сюда под разными именами, с фотографиями от рекламы шампуни?
Ну надто вже великий у вас барєр, який заважає сприймати іншихне не від себе.
Друзі підніміться й усвідомте на кінець, що є інший стиль спілкування - креативно-конструктивний.
Пецович. Ну и зачем же ты поясняешь что значит этот набор букв? Кому оно нужно?
По русски пишите на русском сайте. Или вас, действительно, быдлом будут называть. А вы потом обижаться будете.
виправте помилки й допишіть зрозуміло
...знали б Ви як Вас називають за Ваші дописи, то....
а може й ні, мабуть це Ваша сутність (fr)
...обіжаються, та пллюються лайном ті, в кого лиш це в арсеналі, ті, хто більш на ніщо не здатен!
В Поисках Домашних Пирожков
13.10.2009, 09:44
Продукт оранжевой промывки мозгов!:-D
Господи... Это что за набор букаф написан ниже? Что это за маразм? Дитя в больницу надо, и срочно. Ибо он уже не понимает, что говорит.
Отсоединение мозгаот языка! Типичная болезнь подверженных оражево-коричневому синдрому.
13.10.2009, 09:46
:-D :-D :-D (*) (Y)
ПЕЦКОВИЧ! Ну обернись!!!! Тебе туда уже пора! Тебя там ждут! Там Рай! Там Украина без москалей!!!
13.10.2009, 09:56
Ляхи?!^o)
13.10.2009, 09:56
НI(fr) (fr) (fr)
Валерий Лесников а чомс Вамс так страшно стало?
Не бійтесь так. Ми будуємо Україну для Українців, і інших національних меншин.
Національні меншини як гості, яких добрий господар Україна завжди прийматиме гостинно!
Тільки не таких, які діють за принципом ..."пусти гостя в хату, а він лізе на стіл"
Ты будешь будувать украину до Збруча. Дальше - твои мечты.
Буду голосовать за Януковича только ради того, чтобы он победил, и я посмотрел на ваши западные судороги. Как ваши львовские дэпутаты опять будут неподчиняться Киеву!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Playgirl
13.10.2009, 10:17
Буду голосовать за Януковича:-D
Дафай, дафай, голосуй-получишь х....й
...ну й маячня?
Що Вам справді так промили мозги?
Та не бійтесь Ви. Так, є в нас автомати та кулемети , але ми їх використовуємо лиш на виставах-реконструкціях боїв.
(fr) (fr)
Нічого не маю проти Вашого голосу за Януковича. Адже прекрасно розумію, що розвиток має йти своїм природнім шляхом. Стару совдеповську систему не можна просто викинути через вікно, і розпочати розбудову Незалежної України. Цю стару систему потрібно, як стареньку немічну бабцю вивести обережно по сходовуй клітці. З повагою, адже це наше минуле.
Уточніть буть ласка
де чорт
де ладан
...і хто кого боється?
13.10.2009, 10:37
Крах настал оранжевым!!!:-D :-D :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
а ви жартун
крах оранжєвим наколотим апельсінам
класна пісенька була (Y)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Адольф Гитлер
13.10.2009, 10:43
Хай живе Степан Бандера!!!
Слава Україні!!!
Lady In Red
13.10.2009, 10:43
Чего ругаетесь? Как по теме, то Тягнибок пусть пока помечтает... но, если за следующие 5лет ничего не изменится, то тогда может наступить и его звездный час. А если на наступных выборах выбирать между Жулькой и Януковичем, то, конечно, второй.
Підтримую Тутяну. Юлька програє в другому турі БУТЬ КОМУ.
Адже важко оболванити більше 30%
Хай живе Степан Бандера!!!
Слава Україні!!!
--------------------------------------------------
Для вас оно ,конечно ,ХАЙ!
А у нас другие герои-Иван Никитович Кожедуб! Слава настоящим героям Украины!
Тетяна, перепрошую за опечатку в імені.:-$
13.10.2009, 10:48
Бандера - трупак!:-D
Крылья Отча
13.10.2009, 12:37
Шановні мешканці Росії і Донецька - чому Ви такі злі, Вас не годують? (dt) Чи Вам велосипеда бракує? (з мультфільма про Простоквашино)
Валерію, Чому я спілкуюся на рідній мові на РУ?По тій же причині що й ви, проживаючи на Україні розмовляєте російською.. А якої думки про мене особисто ви і вам подібні - мене це мало хвилює.. Вважайте бидлом кого хочете.
Ображатися не будемо - лиш поспівчуваємо....;-) Ви ж наші брати
Крылья Отча
13.10.2009, 12:38
Княже Ярослав
Що Ви знаєте про Бандеру?
Крылья Отча
13.10.2009, 12:39
Ой.. Святослав :-D
Крылья Отча
13.10.2009, 13:05
Бували декілька раз рейдом по Східній Україні .....Бідні люди, я *їм співчуваю, чесно..... Яка там біднота, як там страшно.... там всі спиваються... Там багато населення телевізорів немають.. Нічого незнають, тупі... Жахи..Голосують за кого начальник цеху скаже.. Перестрашені.. Це в провінціях на Сході, у великих містах трохи по іншому.. На Заході проти них рай.. А вони озлоблені, нас ненавидять аж пара з вух йде...Їх цькують на нас. Боже, Боже... До чого люди затуркані(для деяких спеціально розшифровую це слово - загнані)..... До чого жовчні....
Смеялсо:Валерий Лесников а чомс Вамс так страшно стало?
Не бійтесь так. Ми будуємо Україну для Українців, і інших національних меншин.
Пецкович, а з якого такого переляку українці стали національною меньшісттю?!:-D
Михайло, що такого збудували ВИ, персонально, за для блага України?
Людмила Бережная(F) (F) (F) Підтримую Вас на всі 100%!!!
Пецкович, а з якого такого переляку українці стали національною меньшісттю?!
----------
де саме?
В канаду емігрували, в США теж. РФ не поважає себе настільки, щоб поважати національні меншини...
Михайло, що такого збудували ВИ, персонально, за для блага України?
-----------
Я вже більше 9-ти років приймаю участь в побудові системи, яка в майбутньому буде дуже корисною всім українцям, зокрема і Вам, якщо ви звичайно українець і працюєте в Україні. Також система вже приносить велику користь державі!...
А ви?
І на сході люди рано чи пізно зрозуміють ху-іс-ху.
Зрозуміють різницю між західними цінностями (а це добробут, гідне медичне обслуговування, освіта дітей, пристойна заробітна плата за труд, пристойний відпочинок ...)
та східними цінностями ( де сотню другу смертей шахтарів включаєть в бізнес плани шахт, де партія влади з року в рік перемагає з відривом ~80-90%, де не має свободи слова і за правдиві висловлювання вивозять в каталашках навіть таких відомих людей як Каспаров, можна лиш уявити наскільки захищеними будуть вони і їхні діти ...)
Крылья Отча
13.10.2009, 13:37
НУ ЦЕ ВЖЕ ВИБАЧТЕ КРІМ ЯК ГИДОТОЮ НЕ НАЗВЕШ......... ТРЕБА ТРОХИ РОЗУМНІШОЮ СТАВАТИ, ПАНІ.........
Гидота - це що там твориться.... Особливо Луганщина.... Я ще раз говорю - мені від душі шкода цих людей, боюсь як би після вибрання Януковича скрізь так не стало....
Також система вже приносить велику користь державі!...
А ви?
.......................
СИСТЕМА ЧОГО............
------
А я працюю в цій системі і розбудовую її...
Це інформаційна система.
Тепер Вам слово.
Крылья Отча
13.10.2009, 13:40
ТРЕБА ТРОХИ РОЗУМНІШОЮ СТАВАТИ, ПАНІ.........
Ставай розумнішим і голосуй за Януковича? :-D Глибокий розум треба мати....
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot