|
|
|||
|
|||
Интересно, а что будет делать СБУ с этими документами дальше? А что если через некоторое время (например, через год-два) сделать запрос в СБУ на эти документы? Найдутся ли они? Возможно, именно поэтому ФСБ России пока не соглашается на просьбы СБУ поделиться своими архивными материалами?
|
|
|||
|
|||
А десь встановлюють пам*ятники вбитим ними людям, аж ніяк не їм.......
|
|
||||
|
||||
Вам все воювати хочеться - так ніколи миру не буде на Землі. Ступіть крок вперед і подивіться в завтрашній день, що буде з нашими дітьми. *І вічная пам"ять всім мертвим, лишіть їх всіх у спокої. Так ми і не вийдемо з цих чвар , а це певно комусь вигідно, що б ми не думали про сьогоднішній і завтрашній день , а тільки гризлись між собою.
|
|||
|
|||
Вся ця історія з героїзмом ледве натягує на спробу самозаспокоєння........ не такі вони вже і вбивці, мовляв, все ж за незалежність вбивали........ *Та і не всіх вони вбили кого хотіли........... Так що, хлопці, що не кажіть, а вбивці теж героями бувають........
|
|
||||
|
||||
І ті поляки, що колись жили поруч з ними, теж встановлюють пам*ятники?
У мене дідусь поляк , а бабуся українка ) Я люблю їх обох.
|
|||
|
|||
Кожний сам за себе відповість перед БОГОМ. І *людська пам"ять - сильна річ, проживаючи на ЗУ з 1992р. від місцевих жителів поганого про воїнів УПА я не чула, вони їм в становлюють пам"ятники, співають про них пісні - це багато про що говорить
__________________________________________________ _______________ Это говорит лишь об отсутствии здравого смысла!!!!!!! И совести!!!!:-@ |
|
||||
|
||||
А у вас про відсутність мудрості...
|
|||
|
|||
Вам все воювати хочеться - так ніколи миру не буде на Землі
.................................................. ....... Люба, так в тому і річ....... Ніхто не збирається воювати крім радикальних націоналістів........ Ви б очі не закривали, і вуха теж, а послухали б ідеологів, наприклад Тягнибока...... Звісно він зараз трохи притих........ |
|
|||
|
|||
У мене дідусь поляк , а бабуся українка ) Я люблю їх обох.
Сегодня 16:39 ................................. Ну так дідусь пам*ятники ставив бандерівцям чи ні? |
|
||||
|
||||
Дідуся разом з бабусею вивезли КГБісти без майна в вагоні для худоби на освоєння нових земель... Якщо вам так цікаво.
|
|||
|
|||
Вам все воювати хочеться - так ніколи миру не буде на Землі. Ступіть крок вперед і подивіться в завтрашній день, що буде з нашими дітьми.
*І вічная пам"ять всім мертвим, лишіть їх всіх у спокої. __________________________________________________ _____ Люба, а кто поднял всю эту грязь? Не Ющенко ли? Что же он сразу или хотя бы в течение своего президенства не присвоил Бандере звание героя Украины? Он сделал это напоследок, и не для того чтобы сделать "прощальный подарок" вам, а для того, чтоб очередной раз нагадить нам!!! |
|
||||
|
||||
МИРУ і МАТЕРІАЛЬНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ВАШОМУ ДОМУ. І ВІЧНАЯ *ПАМ'ЯТЬ *ВСІМ ВАШИМ ПРЕДКАМ.
|
|||
|
|||
Ну ясно, Ваших бабусю і дідуся вивезли НКВДисти......... *Тваринна влада сталінська вивезла........... *А Бандера від того став героєм.......
|
|
|||
|
|||
А у вас про відсутність мудрості...
______________________________ А мудрость в данной ситуации в чем заключается? В том, что вы восхваляете тех, кто убивал не только польский, белорусский, но и украинский народ? Так это Люба не мудрость - это маразм! |
|
|||
|
|||
Мого діда розкуркулила сталінська влада, після чого він помер від інфаркту, пустила його сім*ю по світу, це означає що вбивці з ОУН мають стати для мене богами???? *А може Гітлер , ваін же теж боровся проти сталінського режиму, так????
|
|
||||
|
||||
Я поважаю чужу людську пам"ять . І констактую такі факти -"Героїзм передбачає свідомий вибір. З вояками УПА могли зрівнятися хіба що добровольці Радянської армії, на противагу тим, кого мобілізували. Адже в УПА нікого не мобілізовували – тримати когось насильно в підпільній армії практично неможливо.
Однак, і таке зрівняння не зовсім справедливе. Адже значно легше воювати, знаючи, що за твоїми плечима одна з наймогутніших і найбільших країн світу, і зовсім інше – мати за плечима лише свою ідею та розуміння, що твоя справа майже напевно не виграє за часу твого життя. Через УПА український народ виявив свою дивовижну силу духу."
|
|||
|
|||
Звісно, мабуть серед УПівців були і такі, що відмовлялись вбивати мирне населення, честь і слава таким........ *Хто себе не покрив ганьбою вбивства невинних людей, має право говорити про самовіддану боротьбу за незалежність і свободу. А виправдання вбивств ідеєю - *відсутність моралі і не більше.
До того ж, ставити пам*ятники рядовим УПА це одне, а різним одіозним "провідникам", у кого руки по лікоть в крові - це інше. |
|
|||
|
|||
Адже в УПА нікого не мобілізовували – тримати когось насильно в підпільній армії практично неможливо.
.............................. Люба, ну Ви ж знаєте як пов*язували кров*ю або страхом за рідних, давайте без патетики а по совісті розмову вести........ ура-патріотизм вже набрид......... |
|
||||
|
||||
Звісно, мабуть серед УПівців були і такі, що відмовлялись вбивати мирне населення, честь і слава таким........ *Хто себе не покрив ганьбою вбивства невинних людей, має право говорити про самовіддану боротьбу за незалежність і свободу. А виправдання вбивств ідеєю - *відсутність моралі і не більше.
До того ж, ставити пам*ятники рядовим УПА це одне, а різним одіозним "провідникам", у кого руки по лікоть в крові - це інше. Я з вами *повністю згодна, за руки я нікого не тримала, мене в той час на світі не було...Давайте жити дружно(v)
|
|||
|
|||
мало поляки бандерлогов ставили раком..мало их гнобили..почему не добили?? почему оставили этих пыхатых?? потому что русские и восточные украинци-влезли..а на кой чёрт?? надо было отдать их на растерзание ржечи посполитной и лучше граничить с польшей, чем иметь внутри государства этих змеюк......хорошо, что стёпку бендеру лишили звания героя украины..ума хватило..а то ющенок прыщавая рожа натворил дел-дал западу свою гнилую голову приподнять..
|