![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
*кстати,пардон (v)
|
||||
|
||||
|
И кстате и там же,это вытекает из многовековой традици католиков и протистантов...а так же,это весьма влияет и на их полит. взгляды
|
|||
|
|||
|
Почему культура западной Украины конфликтует с культурой юго-востока? Почему происходит не сложение культур, а их противостояние?Рыба гниёт с головы. *Протовостояние просходит *не культур,а политиков)Действия политиков не имеют ничего общего с культурами *народа.Слава Бог,что народ уже стал это понимать)Культуры разные,это правда,но никакого противостояния нет.
|
|
|
|||
|
|||
|
Чем то,это напоминает противостояние севера и юга Ирландии...хоть якобы и одна нация.
============================================ Абсолютно невдалий приклад.... Ірландці не протистоять одні одним по принципу південь-північ... Протистояння відбувається в межах Великобританії (куди входить Пн. Ірландія) між протестантами англійцями і католиками ірландцями.... Між іншим... доволі дивний факт: Ірландія чомусь взагалі не піднімає питання про приєднання Пн. Ірландії до власне Ірландської республіки.... Хоча, логічно, це б мало мати місце.... |
|
|
||||
|
||||
|
Ірландці не протистоять одні одним по принципу південь-північ...
--------------------------------------------------------- Иван,читайте внимательней что я писал,я где то упомянул причину противостояния как восток-запад,или юг-север?(md) ----------------------------------------------------------------------- Протистояння відбувається в межах Великобританії (куди входить Пн. Ірландія) між протестантами англійцями і католиками ірландцями.... Між іншим... доволі дивний факт: Ірландія чомусь взагалі не піднімає питання про приєднання Пн. Ірландії до власне Ірландської республіки.... Хоча, логічно, це б мало мати місце.... ------------------------------------------------------------------- Иван,такое впечатление что вы не читали что я писал...я же написал,что многовековая традиция,имеет свой ифект и на ум и на склад ума людей,и на полит. предпочтения и взгляды,и было это и ДО ссср,и ДО Николая второго.... Насчёт Ирландцев...там старый католицизм и протестантизм,как раз перетекает плавно в IRA и "Лоялистов" вообще то...примерно такое же противостояние(если его можно так назвать,вернее в умах людей),как между ВУ и ЗУ,только там это обретало в последние 50 лет другие рамки,терроризм и т.д.
|
||||
|
||||
|
*Эфект,пардон,быстро писал (v)
|
||||
|
||||
|
В українскій нації за особливостями культури, мови, побуту, історичного минулого, природних умов проживання та зв"язками з іншими народами розрізняють різні групи українців. Найвідоміші серед них-лемки, бойки *і гуцули- це Карпати. На Поліссі проживають поліщуки. На Вінничині подоляни, на північному сході-слобожанці. Так що читайте Шапошніков про групи українців, там вивчете все, що вас цікавить. Немає різниці між народом. Це у вашій голові таке крутиться, бо спілкуєтеся з такими, як ви.
|
||||
|
||||
|
Ну да,и при этом Полесье пытались объявить независимость :-D
|
||||
|
||||
|
Олексій, не через це, а через політичну атмосферу, через те, що політики неможуть поділитися владою-від них усе залежить, чи я неправа?
|
||||
|
||||
|
І доречі Полісся незбиралося об"являти незалежність. Звідки такі дані?
|
|||
|
|||
|
Збірається люд на *Сході Україні - сміх , спів , анекдоти ... *А на Заході - усі розмови про *політику... *А якщо разом , то * усе гаразд , ну якщо не понапиваються ...
|
|
|
||||
|
||||
|
через те, що політики неможуть поділитися владою-від них усе залежить, чи я неправа?
----------------------------------------------------- Права,сегодня народ вилы и топоры в руки брать не будут. ------------------------------------------------------------------------- І доречі Полісся незбиралося об"являти незалежність. Звідки такі дані? Сегодня 01:30 ---------------------------------------------------------------- Полещуки Оксана,считают себя отдельной группой,само полесье распологается на территориях Украины и Беларуси...эта группа имеет и свой диалект,и свои традиции...и считают себе колыбелью славянства...а независимость они пытались объявить в начале 90-х сперва отделившись от РБ.
|
||||
|
||||
|
Оксана Бурбан
В українскій нації за особливостями культури, мови, побуту, історичного минулого, природних умов проживання та зв"язками з іншими народами розрізняють різні групи українців. Найвідоміші серед них-лемки, бойки *і гуцули- це Карпати. На Поліссі проживають поліщуки. На Вінничині подоляни, на північному сході-слобожанці. Так що читайте Шапошніков про групи українців, там вивчете все, що вас цікавить. Немає різниці між народом. Це у вашій голові таке крутиться, бо спілкуєтеся з такими, як ви. Сегодня 01:23 Оксанко, судя по вашему посту Вы не улавливаете сути вопроса темы. Попробуйте раз десять его прочитать, а так же высказывания других участников и возможно до вас таки дойдёт то, о чём идёт речь здесь.*-)
|
||||
|
||||
|
Полісся *— особлива історико-етнографічна область, частина колишньої прабатьківщини слов'ян, давня етноконтактна зона. Полісся знаходиться на території чотирьох держав: Білорусі, України, Польщі та Росії.
Як і Карпати, воно зберегло найдавніші релікти праслов'янської та праукраїнської культури, що є постійними об'єктами вивчення дослідників-археологів, істориків, фольклористів, етнографів. А ще — багатостраждальна земля, яку спіткала ядерна катастрофа Чорнобиля. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *.................................. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Це з енциклопедії, і я так думаю, що кожна частина України може хотіти Незалежності-тоді України нестане просто.
|
||||
|
||||
|
Оксана,вам о Фома,вы о Ерёме.
|
||||
|
||||
|
Елена,я же сказал,начало 90-х,Беларуская часть Полесья
|
||||
|
||||
|
Ну да,и при этом Полесье пытались объявить независимость
-------------------------- це ж коли на Поліссі такі події були?...... вперше чую.... розкажіть....
|
||||
|
||||
|
праукраїнської культури
------------------------ Такой культуры не существует,слишком новая нация.
|
||||
|
||||
|
Противостояние в вашей голове, голубчик Шапошников. Слава Богу, что я знаю украинцев с Восточной Украины и Запдной, и таким как вы удивляюсь. Вроде жизнь прожили, а в голове(md) . И вГермании не адаптируетесь никогда с такими мыслями враждебными.
|
||||
|
||||
|
живу здесь..... впервые слышу о провозглашении полесской независимости....