![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Коломийченко....я зрозумів,що і ти щось зрозумів про комісарню.За прадіда не хочеш відомстити?___________________Ну, во-первых - за ДЕДА, а во-вторых, кому мстить? Его палачи уже давно в могилах...
|
||||
|
||||
![]()
Леся, может устроит название: Злочини кремлівського режиму?
|
||||
|
||||
![]()
Андрій ІСвітлана Федірко(Корбут)
Шапошніков. Покаятися нехочеш за своїх соплемінників-комісарів...? Сегодня 23:36 Нет, не хочу. Я вот вспомнил один стишок Андрюшка, который ещё мой дедушка писал. Щас я тебе его напишу. Эх не тем я люди грешен, что нацистов всюду вешал, грешен я в глазах своих, тем что МАЛО вешал их.:-D (v)
|
|||
|
|||
![]()
Вiтаю усiх свiдомих Украiнцiв *зi святом голодомору. А також усiх чорношкiрих з Африцi,тих,хто немаэ постiйного мiсця проживання (простiше-БОМЖ) та усiх,хто ще сьогоднi не снiдав.(H) (H) (H) (v) (v) (v)
|
|
||||
|
||||
![]()
Віталя,недумаю що тебе не повісять,теж.....просто так....:-D
|
|||
|
|||
![]()
Аслексей Александрович,я предупреждала о подобных шутках...с без предупреждений
|
|
||||
|
||||
![]()
А кто поливает грязью жертвы? И борцов против режима - никто грязью не поливает, Леся...
от ви пробували поливати брудом мою тітку, яка навіть не боролася проти того режиму зі зброєю в руках. *Просто була його жертвою. Кстати вопрос стоял о переименовании темы... Точнее, об изменении названия темы на более соответствующее реальным фактам... Ага, про факти: так де ж засідав той злочинний уряд, який віддавав ті злочинні прикази? *Невже і справді шапошніков правий? *А докази можна?
|
|||
|
|||
![]()
чс без предупреждений
|
|
||||
|
||||
![]()
я розумію, що для декого є дуже привабливим звалити все на євреїв - згадується анекдот про невістку.
Правда, що наверху було багато євреїв, але правдою є і те, що ті лідери-більшовики не змогли би скоїти багато злочинів, якби не мали підтримки інших.
|
||||
|
||||
![]()
Саме тих, хто при владі в Кремлі, я і мала на увазі.
І для мене справа не в національності. Ага, про факти: так де ж засідав той злочинний уряд, який віддавав ті злочинні прикази?____________________Так в Кремле заседал... И определенное название имел... Потому и предлагаю изменить название темы...
|
||||
|
||||
![]()
Леся, про евреев - это к Федирко. Он у нас по ним специалист. Не беспокойся - расскажет.:-D :-D :-D
|
||||
|
||||
![]()
змінилось багато, але, як на мене, змін замало.
достатньо почитати лише те, що пишуть деякі захисники більшовиків тут на форумі. можливо, для вас це здається великою зміною, бо ви настільки привикли до ком. пропаганди, що любе відхилення від неї вам здається великим. для мене ж, тому що я живу в іншій системі, змін замало. взяти хоча би вас, п. Коломийченко: з одного боку твердите, що і самі маєте причини ненавидіти більшовицький режим, і тут же нападаєте на тих, хто проти нього боровся
|
||||
|
||||
![]()
А кто поливает грязью жертвы? И борцов против режима - никто грязью не поливает, Леся...
от ви пробували поливати брудом мою тітку, яка навіть не боролася проти того режиму зі зброєю в руках. *Просто була його жертвою.___________________Леся, никого я грязью поливать - не пытался... Я просто показал Вам двойственность стандартов. А тетке вашей - земля пухом и мир её праху...
|
||||
|
||||
![]()
Леся, может устроит название: Злочини кремлівського режиму?
та міняйте: Москва чи кремль - суть не зміниться
|
||||
|
||||
![]()
та міняйте: Москва чи кремль - суть не зміниться__________изменится, Леся... Не все москвичи кремль воспринимают...
|
|||
|
|||
![]()
Леся! Витаю тебя зи святом голодопупера!(v)
|
|
|||
|
|||
![]()
Так и мы под словом Москва не всех москвичей подразумеваем.
|
|
|||
|
|||
![]()
Вiтаю усiх свiдомих Украiнцiв *зi святом голодомору. А також усiх чорношкiрих з Африцi,тих,хто немаэ постiйного мiсця проживання (простiше-БОМЖ) та усiх,хто ще сьогоднi не снiдав.(H) (H) (H) (v) (v) (v) (v)
|
|
|||
|
|||
![]()
Кто выпустил Алексея?
|
|
|||
|
|||
![]()
Кто бы это ни был-в совсем охренели поощрять подобное насмехательство?ЭТО СКОТСТВО!!!!
|