![]() |
|
|
|||
|
Я зустрічався з вами в дні суворі,
Коли вогнів червоні язики Сягали від землі під самі зорі І роздирали небо літаки. Тоді вас люди називали псами, Бо ви лизали німцям постоли, Кричали «хайль» охриплими басами І «Ще не вмерла…» голосно ревли. Де ви ішли — там пустка і руїна, І трупи не вміщалися до ям, — Плювала кров’ю «ненька Україна» У морди вам і вашим хазяям. Ви пропили б уже її, небогу, Розпродали б і нас по всій землі, Коли б тоді Вкраїні на підмогу Зі сходу не вернулись «москалі». Тепер ви знов, позв’язувавши кості, Торгуєте і оптом, і вроздріб, Нових катів припрошуєте в гості На українське сало і на хліб. Ви будете тинятись по чужинах, Аж доки дідько всіх не забере, Бо знайте — ще не вмерла Україна І не умре! Василь СИМОНЕНКО |
|
|||
|
У вас тут тоже клон нигер в вышиванке захаживает,и ничего,общаетесь же с ним.
|
|
|||
|
мыколка, не ври, в КРЫМУ-бандеровцев презирают,с кем же ты общаешься?? с менжилисом??;-)
|
|
|||
|
филии..млять забыла..шо мова веселый типо язык
|
|
||||
|
а ще щось там в статусі про "розум" написали.
то де ж ваш розум? а я вам скажу, що мені моя бабка розказувала, майже дослівно: "Що робили німці, то ж саме робили і москалі." * І розказала, як німець вирвав в матері дитину з рук, схопив за ноги, і вдарив головою об дерево. А потім про те, як червоний офіцер розпоров живіт вагітній жінці - її чоловік був націоналістом. - Після того я брехливій совковій пропаганді не вірю. Потім ще дізналася, що в моєму містечку майже з кожної сім"ї хтось був в націоналістах. *Про це є тепр книжки. --- До речі, те, що мені бабка розказала, я років 30 не розказувала нікому, ні сестрам-братам, ні друзям: такі страхіття важко комусь розказувати, боялася, що не кожної людини психіка таке витримає. Але якщо ви маєте наглість копіювати ту брехню, яку копіюєте, то вважаю, що потрібно. А ви байки і далі розказуйте, але майте на увазі, що вони - для тих, хто без поняття, хто такі націоналісти, і хто - за совок, і через те дуже хоче вірити в вашу дешеву брехню.
|
"Що робили німці, то ж саме робили і москалі." *І розказала, як німець вирвав в матері дитину з рук, схопив за ноги, і вдарив головою об дерево.
А потім про те, як червоний офіцер розпоров живіт вагітній жінці - її чоловік був націоналістом. ----------------------------------- канадська пропаганда...Леся вы ещё забыли рассказать,как укрнацики своих же казнили и что они с мирными людьми вытворяли,у це точно ЖАХ.
|
Після того я брехливій совковій пропаганді не вірю.
Потім ще дізналася, що в моєму містечку майже з кожної сім"ї хтось був в націоналістах. *Про це є тепр книжки. Лесю, а у нас з кожної сім"ї були бійні Червоної Армії, які гнали фашистів з нашої землі. То я що, повинна вірити вашій націоналістичній пропаганді? А особливо про те, що то не бандеровці вбивали мирне населення, а перевдіті НКВДисти ? |
|
||||
|
Леся так стара,шо все это видала своими глазами.Главное шо кто в Канаде,тот почему то за бандер всегда. Хотя если моя программа не врет то ай пи Алеси не в Канаде.Там нет такого провайдера(tr)
|
Багато *дешегубів втекли *в Східну Україну *після війни під чужими призвищами. Один *душегуб *розпоров собі живіт коли *його *прийшли * *аристовувати... Жінка його впізнала по голосу і визвала міліцію , *не встигли... , а то *він би розповів скільки душ загубив...
|
|
|||
|
Я так понял, все жители ЗУ это бандиты, а те кто приехал навести порядак те герои. Можен быть спорить не буду.
Только вот сомнения возникают у меня, как это миллионы людей и все бандиты, такого ни где в мире не было чтоб счёт бандитов шел на миллионы. А ещё слышал не раз от бойцов К.А., когда говорят мы освободили их, в 1939, они нас цветами и хлебом-солью встречали, а при отступлении, в 1941, показывали фиги, опять же сомнение почему вдруг. Вам не кажется что здесь что-то не так, как Вы думаете? |