![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
так пан Тарасенко
|
|
|||
|
|||
![]()
...
Сергей. А Вы хоть слыхали кто победил во 2 МВ? Если не слыхали, то я напомню: СССР, Великобритания, США, КИТАЙ и Франция. Они и разделили мир по справедливости. А Польше и так лишнее получила. Ни зачто. Сталину нужен был кордон от немцев и всё. |
|
|||
|
|||
![]()
коли ви через суд наприклад повертаєте те, що належало вам раніше, то хіба це порушення? це відновлення справедливості
|
|
|||
|
|||
![]()
Пані Єва, а коли німці захочуть через суд повернути собі Шльонск, Ви як до того віднесетесь, з гумором чи з повагою........
|
|
|||
|
|||
![]()
Німці не посміють
|
|
|||
|
|||
![]()
Захід України треба повернути Польщі, яка володіла ним до віроломного нападу Німеччини і Рад
Ага! Точно! А захид Поляндии вернуть Германии! Всё по справедливости. |
|
|||
|
|||
![]()
а кенігсберг був приєнаний до чого? і чому? там же руських було 0,0 відсотка!
А Кёнигсберг, это наказание Германии. Она, кстати с ним вполне согласна. |
|
|||
|
|||
![]()
а вже якщо говорити чесно, то експеримент під назвою "українська держава " провалився і треба все повернути в колишній стан. Правий берег ка Дніпра Польщі, останнє хай бере Росія. Всі від цього будуть задоволені і українці у тому числі.
|
|
|||
|
|||
![]()
я в інших групах запитувала, донецькі і запорізькі українці не проти такого варіанту(ch) (F)
|
|
|||
|
|||
![]()
А Кёнигсберг, это наказание Германии. Она, кстати с ним вполне согласна. - ну, типа, почти...:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
ну Польша тоже хороша, а то прям бедная несчастная выходит
|
|
|||
|
|||
![]()
Та мы и не против. Нехай галичина вашей головной болью будет.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ой,а Поляки белые та пухнастые? Ева,не смешите,чес слово...(H)
|
|||
|
|||
![]()
Кстати, а что думают по этому поводу в Польше? Что думает сейм?
|
|
|||
|
|||
![]()
у Польщі до цих пір Львів вважають польським містом, а польською для Волині землею
|
|
|||
|
|||
![]()
а вже якщо говорити чесно, то експеримент під назвою "українська держава " провалився і треба все повернути в колишній стан. Правий берег ка Дніпра Польщі, останнє хай бере Росія. Всі від цього будуть задоволені і українці у тому числі.
Сегодня 14:46 ____________________________________ Таке шось, пані Єва, мені здається Вам треба звернутись до Ради Європи........... *або до лікаря...... *Вибачте, мене справді турбує Ваше психічне здоров*я........ |
|
|||
|
|||
![]()
у Польщі до цих пір Львів вважають польським містом, а польською для Волині землею
А чего же поляки молчат? Хай обращаются в международные суды! |
|
|||
|
|||
![]()
а Польща як була обділеною, так і залишається
А Гданьск (Данциг), Щецин (Штетин) и др...? |
|
|||
|
|||
![]()
а ЗУшники пишут, шо Россия загарбник...хотя Россия не считает Львов русским городом (H)
|
|
|||
|
|||
![]()
Та мы и не против. Нехай галичина вашей головной болью будет. підтвердження моїх слів(ch) (F)
|