![]() |
|
|
|||
|
Ну да........... *в колодязях вони топили поляків....... *та села польські випалювали дотла, ніхто з тих криниць воду пити не збирався.........
|
|
|||
|
Почему же так все ненавидящие сов. власть не поддержали путч 91г. Почему не было их на барикадах и не поддержали свою независимость. Выжидали пока все само разрешиться, чужими руками пройдет разьединение СССР.
|
|
|||
|
А взагалі ті, хто був замішаний у подібних діях серед червоноармійців чи партизан або покарані насмерть, або засуджені....... *Так і героїв з них ніхто не робить - проста наволоч......... *
___________________________ Леся, повторюю для Вас.......... *Ну і питання знов. Я з вбивць мирного населення і безневинних діток героїв не роблю. А Ви? |
|
|||
|
Леся, я Вас попереджую. За перехід на особистості.
|
|
|||
|
Подивлюсь. Так ніхито мені і не відповів........ *Кругова порука
|
|
||||
|
Андрей(Андрійко) Тарасенко
Леся, повторюю для Вас.......... *Ну і питання знов. Я з вбивць мирного населення і безневинних діток героїв не роблю. А Ви? Сьогодні 17:50 таке питання може задавати лише #$$@^& - той, хто не має права людиною називатися ----- і відповідайте на питання прямо: чи вважаєте ЧА героїчною? *Чи вважаєте червоних -героями? *чи вважаєте НКВД/НГБ/КГБ та іншу мерзоту героями?
|
попереднє повідомлення такого ж змісту хтос витер, дому дубль 2:
невинних діток вбивали... Після того, як модератор(простий учасник такої можливості не має) Тарасенко підправив свій пост на який я пожалівся адміну, я на на 100% впевнений : при обставинах набагато менш драматичних *цей "гуманніст" в штани би робив і творив би набагато жорстокіші речі, ніж робили тут переодягнені в форму воїнів УПА гебісти. |
|
|||
|
Леся, у Вас точно в роду євреїв не було?;-)
Питанням на питання - щось дуже схоже........ |
|
|||
|
Ще одне попередження за перехід на особистості. Ну і мені теж.
|