![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
В тему к ЕВЕ заходила...;-)
|
|||
|
|||
![]()
неа...просто так смешно вышло..у моих родителей случайно в гостях оказалась польская семья..я, правда их не видела, но они так сдружились с моими родителями, что и уезжать им не хотелось, прямо новая родня...если папе моему они понравились-то это вообще нонсенс..но понравились и папе *маме -обменялись данными-терь дружат:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
На португальском языке лингвошокирующей фразой будет: "В июле блинчиками объесться" [In Juliо рidаrаs оhuеlоs].
На испанском: "Чёрное платье для моей внучки" [Трахе негро пара ми ниета]. На турецком: "Характер каждого быка" [Хер манд аныб хуюб]. На арабском: "Семья моего брата - лучшая в стране" [Усрат ахуй атъебифи биляди]. А теперь - ХИТ СЕЗОНА! На китайском: "Грязно-серая лиса шаг за шагом возвращается в общежитие". [Хуй лю лю хули ибу ибу хуй суши].
|
||||
|
||||
![]()
Вы пережили лето-2010, если...
... при выборе ресторана вы смотрите не на меню, а на наличие кондиционера ... вам давно плевать на отключение горячей воды ... вас не удивляют сотрудники в шортах и не возбуждают сотрудницы в бикини ... вам кажется, что душ дважды в день - это очень мало ... вы внезапно полюбили гулять после 23 часов ... вам кажется, что плюс тридцать - это хорошая прохладная погода ... слова "иди сюда, я тебя обниму" весомый повод для скандала... ... если вы слышите, что завтра будет +30 и в мозгу проносится - о, похолодание! ... вы считаете, что мороженое системы "фруктовый лед" - это идеальный ужин ... вы радостно вскакиваете по утрам: "на работу! на работу!", потому что в офисе есть кондиционер ... вы летите в Египет, потому что там прохладнее!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
МЕНЯЮ КОВЕР 3 НА 4 НА ТАКОЙ ЖЕ КУСОК САЛА
|
||||
|
||||
![]()
Застряг хлопець у ліфті, натискає кнопку виклику диспетчера.
Чує: — Якщо ви бажаете розмовляти українською мовою, натисніть 1, єслі ви хотітє разговарівать на русском, нажмітє 2. Поміркував та натиснув 2, чує: — Ну що, москалику, застряг?
|
||||
|
||||
![]()
У магазин заходить чоловік та й питає:
— Товаріщ, у вас єсть лєзвія для брітви? — Ні, нема. Покупець пішов, касирка здивовано запитує продавця: — А чому ти йому сказав, що нема? Вони ж ось. — Він мене «товаріщєм» обізвав. Хай серпом бриється.
|
||||
|
||||
![]()
В кустах у тропинки в засаде лежат два западенца.
Русские тихо проходят мимо кустов, в кустах ни звука. Не стреляют, не кидают гранаты. Лежат не шевелятся. Русские уходят в чащу леса, из кустов потянуло говном. Один хохол другому: -Куме вi всралiсь? -Так кумэ, всрався... Тiлькi нэ вiд страху, а вiд лютоi нэнавистi!
|
|||
|
|||
![]()
ДЛЯ ДУДАКА. ДВА ХЛОПЦА ПО ОДЕССЕ ХОДЯТ, МИМО РУСКОГО ДРАМАТИЧЕСКОГО ТЕАТРА ИДУТ, ГЛЯДЬ НА АФИШЕ - ДРАМА "НА ДНЕ" В ГЛАВНОЙ РОЛИ АРТИСТ ПТИЧКИН. ОДИН ДРУГОГО ПИХАЕТ В БОК И ГОВОРИТ -"ДИВИСЬ ГОЛОЖОПЕНКО, ПТИЧКИН ЯКА ЦЕ СМИШНА ХФАМИЛИЯ"
|
|
||||
|
||||
![]()
Львов... По площади возле ратуши идет вуйко и ведет негритенка за руку... На встречу - второй... Вуйку, Михайле, це шо? Первый (с чувством собственного достоинства) Це мій онук, Микола... Второй: Та він же ж негр!!!(md) (md) (md) *Первый (с неподдельной гордостью в голосе): ЗАТЕ Я ВПЕВНЕНИЙ, він точно НЕ МОСКАЛЬ!!!!
|
||||
|
||||
![]()
РОЗКЛАД ДНЯ СВІДОРАСТА
6.00 – Підйом у холодному поту…Поплакатись що Росія не дала спати. 7.00 - Пошукати під ліжком агента НКВС. 8.00 – Заспівати «Ще не вмерла…». 9.00 – Отримати допомогу по безробіттю у «демократичному» фонді. 10.00 – Перепитати у перехожих, чи всіх дівчат на ім`я «Ліза» перейменували на «Орисю». 11.00 – Поскаржитись на камеру, що утискають демократію 12.00 – Передобідня прогулянка. 13.00 – Обідня перерва. 14.00 – Поплакатись, що Росія не дала поспати після обіду. 15.00 – Організувати мітинг протесту проти обов’язкової роботи. 16.00 – Провести мітинг пам`яті Бандери, Шухевича і Гітлера. 17.00 – Роздача перехожим листівок із закликом «Геть усе!». 18.00 – Підбиття підсумків дня: чим більше невдоволених, тим краще живе країна. 19.00 – Передвечірня прогулянка. 20.00 – Вечеря. 21.00 – Поскаржитись «новинам» на те що вночі Росія не дасть спати. 22.00 – З ностальгією згадати майданний карнавал 2004 року. 23.00 – Відбій. 24.00 -6.00 Нічні жахи (Росія душить за горло).
|
||||
|
||||
![]()
Москва. Машина збила пішохода. Міліціонер - водію.
- Фамілія, гад! Бистро! - Нечипуренко… - Хмм.. гарна фамілія. Моя - Гарбузенко. А ти звідки родом? - Та з Полтави. - А я - з-під Київа. Горілку, мабуть, салом закусюєш? - А як же! - Дуже гарно! Почекай хвилинку - зніму протокол з того дурня, шо кинувся під твою машину…
|
||||
|
||||
![]()
У Москві було проведено опитування, на питатання "Як ви ставитесь до українців,
що приїджать у Москву?" 40% відповіли: "А шо нам, хай їдуть!" 40% відповіли: "Слушай дарагой, пусть єдут!" 20% відповіли: "А нам всьо равно, ми нє мєстниє!"
|
||||
|
||||
![]()
- Куме, йду я вчора до себе додому, а біля мого будинку
стоять два москалі, і так по своєму белькочуть, так белькочуть... - Ну... - Я бігцем на горище, обійняв свій кулемет і плачу... і плачу... - Тю, а чого плакати? - Так стріляти ж не можна!!!
|
||||
|
||||
![]()
Зловив бандерівець золоту рибку. Вона виконує його з бажання.
- Hехай усе Татаpо-Монгольске Іго йде у Швецію. Та лиха не pобить ! А потім назад. Снялась вся оpда и потопала в Швецию... Почти никого там не поpубив, веpнулась обpатно. [ і так три рази] Hе стрималась pибка, зпитала: - Hу що тобі, дядьку, Швеція зробила ? - А шо мені Швеція ? Зате по москалям - 6 pаз туда-сюда, туда-сюда !...
|
||||
|
||||
![]()
- Девушка, вы откуда?
- Шо? - Значит с Украины! - Тю? - Так ещо из Харькова..
|
||||
|
||||
![]()
Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися:
- Хтів би м, святий отче висповідатися перед тим як вмру - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи; - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо!
|
|||
|
|||
![]()
РОЗКЛАД ДНЯ СВІДОРАСТА
6.00 – Підйом у холодному поту…Поплакатись що Росія не дала спати. 7.00 - Пошукати під ліжком агента НКВС. 8.00 – Заспівати «Ще не вмерла…». 9.00 – Отримати допомогу по безробіттю у «демократичному» фонді. 10.00 – Перепитати у перехожих, чи всіх дівчат на ім`я «Ліза» перейменували на «Орисю». 11.00 – Поскаржитись на камеру, що утискають демократію 12.00 – Передобідня прогулянка. 13.00 – Обідня перерва. 14.00 – Поплакатись, що Росія не дала поспати після обіду. 15.00 – Організувати мітинг протесту проти обов’язкової роботи. 16.00 – Провести мітинг пам`яті Бандери, Шухевича і Гітлера. 17.00 – Роздача перехожим листівок із закликом «Геть усе!». 18.00 – Підбиття підсумків дня: чим більше невдоволених, тим краще живе країна. 19.00 – Передвечірня прогулянка. 20.00 – Вечеря. 21.00 – Поскаржитись «новинам» на те що вночі Росія не дасть спати. 22.00 – З ностальгією згадати майданний карнавал 2004 року. 23.00 – Відбій. 24.00 -6.00 Нічні жахи (Росія душить за горло). Вчера 20:38 _____________________________ БОМБЭЦ.............:-D :-D :-D :-D :-D |
|
||||
|
||||
![]()
Пане Тарасенко, цей розклад з Вашого власного досвіду)Він Вам же так сподобався...
|
|||
|
|||
![]()
Та власне не переймайтесь, Люба.............. мены те все не загрожує, Ви ж знаєте............
|