![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
скоро выборы, политики будут пиариться на этой теме. так или иначе, она выгодна всем политикам.
|
|
|||
|
|||
![]()
То,что Ющенко сам себе устроил такой макияж никогда не поверю.Но с его отравлением дело,конечно,не совсем чистое.Не хочет ГПУ и Медведько искать виновных,так как после этого начнётся такое мочилово с выбросом компромата, на ВСЕХ БЕЗ ИСКЛЮЧЕНИЯ.Что у "бандитів",что у "демократів" не то,что рыльце,рыло в таком пуху......
|
|
|||
|
|||
![]()
Смирнова тобі б таке лице і як ти потім би співала.Радіти чужому горю це признак ..... .Перед тим як таке писати подумай про себе.
|
|
|||
|
|||
![]()
І мені кажеться що в нього те місце чистіше ніж у тебе лице тому ти його й ховаєш.
|
|
||||
|
||||
![]()
Мне жалко Виктора Андреевича. Все жизнь был красавцем. А теперь................
|
||||
|
||||
![]()
пустопорожня інформаційна мастурбація... продовжуйте
|
|||
|
|||
![]()
То Елена
Он хотел стать еще прекраснее :-D . Не получилось :-( |
|
||||
|
||||
![]()
А ,що ,у когось були сумніви?Правда, хотіли трішки,- получився-передоз, от і зняли бучу.
|
||||
|
||||
![]()
чому в цій гілці було вилучено мої раніші дописи? ... агов, цензурщики?
прокурара якраз спростувала такі інсинуації...
|
|||
|
|||
![]()
Пока все вольные и невольные задействованные в отравлении лица притихли. Видно сил набираются перед сливом компромата перед самыми выборами.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ребята, человек просто хотел вернуть молодость хотя бы на р..жу, но подзабыл, что пить нельзя на время "омоложения". Сам виноват, хоть и не осознанно.
|
|
|||
|
|||
![]()
Так я не пойму-отруилы или рожу омолаживал?(md)(ch)
|
|
||||
|
||||
![]()
Віталік! Чи варто розповсюджувати брехню?!?!?
Це офіційне "лицо ГП" вже відбріхувалося: "І я не я і хата не моя". А взагалі не було потреби Ющенку омоложуватися, бо маючи кількамісячного сина нема кому і що доводити.
|
||||
|
||||
![]()
Катерина Ющенко мне как женщина не очень нравится. Может он хотел, чтоб было "Красавица и чудовище"?!
|
||||
|
||||
![]()
Эксклюзивная версия отравления :-D . 5 баллов!
|
|
||||
|
||||
![]()
Странно, что до сих пор не могут определиться с главным отравителем или отравительницей:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
А такая большая и сильная Америка нашла кто грохнул Кеннеди?
|
|||
|
|||
![]()
А судді хто? Всі знають, що прокуратура під Януковичем, як і МВД під Юлькою, так що схожих провокаційних грязних заяв до виборів ми ще наслухаємось ....(fr)
...та це не більше як спам:-D |
|
||||
|
||||
![]()
Взагалі- спекулювати на здоров"ї людини якось підло, як би погано до тієї людини не відносився.
А ось наш чоловік прямо таки балдєє від того, що комусь десь щось болить і хтось , неважливо яким чином, втратив здоров"я. Люди, ви взагалі ще люди чи вже все, кирдик?
|
||||
|
||||
![]()
Спекулировать подло, как и бить на жалость.
|