![]() |
|
|
|
||||
|
||||
|
РАЗОМ З ВЕЛИКОЮ НІМЕЧЧИНОЮ, ПРИСЯГАЄМО ВЕЛИКОМУ ФЮРЕРУ........... *НУ ЩОСЬ ТАКЕ * * * * * Ні, не таке. Ніхто там нічого не присягав. Для чого перекручувати?
|
||||
|
||||
|
В ходе операции подразделения дивизии совершают ряд военных преступлений, причастность к которым оспаривается в среде украинской диаспоры. В частности, до сих пор неясно, кто же стал виновником трагедии в Гуте Пеняцкой — польском селе, в котором было уничтожено все 172 дома и убиты все жители (по разным оценкам от 500 до 800 человек, включая женщин и детей). Украинские историки утверждают, что эту акцию совершили немецкие войска, в то время как польские историки обвиняют дивизию СС «Галичина» и украинский полк «Сиромахы» ХЕРОИ
|
||||
|
||||
|
В частности, до сих пор неясно, кто же стал виновником трагедии в Гуте Пеняцкой
|
||||
|
||||
|
Зв"язковою УПА. При чому тут дивізії?одного поля ягоды, в канаде кто торчит? как раз беглые преступники с их выводками:-D
|
||||
|
||||
|
Сам пишеш, що неясно хто і відразу ж когось звинувачуєш.. Логіка де?
|
||||
|
||||
|
одного поля ягоды, в канаде кто торчит? как раз беглые преступники с их выводками:-D * * * * * * * * Ти кого конкретно маєш на увазі? Може з Австралією переплутав?
|
|||
|
|||
|
3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціалістичною Великою Німеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації.
Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Соборну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі. ____________________________ іГОР, ТИ ЩО, СМІЄШСЯ.......... *АКТ ВІДНОВЛЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ МІСТИТЬ ПРАКТИЧНО ЗОБОВ*ЯЗАННЯ ПЕРЕД ІНОЗЕМНОЮ ДЕРЖАВОЮ НЕ ПРОСТО В СПІВПРАЦІ, А В СПІЛЬНІЙ БОРОТЬБІ ЗА НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК........... * ЦЕ Ж АКТ ВАССАЛА ПЕРЕД СЮЗЕРЕНОМ............ |
|
|
||||
|
||||
|
Игореня а шо "наши" галицкие "ученые" будут говорить ну наши хлопци постарались? вы тут с пеной у рта доказываете что УПа классные пацаны, хотя вам факты дают что они тупо народ на куски рубали
|
||||
|
||||
|
хотя вам факты дают что они тупо народ на куски рубали * Де факти? Якісь статті в інтернеті, невідомо ким написані. не сміши мене.
|
||||
|
||||
|
іГОР, ТИ ЩО, СМІЄШСЯ.......... *АКТ ВІДНОВЛЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ МІСТИТЬ ПРАКТИЧНО ЗОБОВ*ЯЗАННЯ ПЕРЕД ІНОЗЕМНОЮ ДЕРЖАВОЮ НЕ ПРОСТО В СПІВПРАЦІ, А В СПІЛЬНІЙ БОРОТЬБІ ЗА НОВИЙ СВІТОВИЙ ПОРЯДОК........... *
ЦЕ Ж АКТ ВАССАЛА ПЕРЕД СЮЗЕРЕНОМ............ * Та ні, це ти смієшся. Покажи мені, де там присяга на вірність? Де акт васала? Там є слова про співпрацю, не більше.
|
||||
|
||||
|
шо половина в Автралию половина в канаду драпануло?
|
|||
|
|||
|
ИГОРЬ, А ВЫ К ТРУДАМ ФОМЕНКО И НОСОВСКОГО, КАК ОТНОСИТЕСЬ? ИЛИ К ПРИМЕРУ БУШКОВА. Не знаю, не читав. Давайте на "ти".:-D
Сегодня 20:58 БУДЕТ ВРЕМЯ НАЙДИТЕ, КСТАТИ ОНИ ТОЖЕ НА РОЛЬ ИСТОРИКОВ ПРЕТЕНДУЮТ. КСТАТИ Н.И.КОСТОМАРОВ КОТОРОГО РУССОФОБОМ ТЯЖЕЛОВАТО ЗАЗВАТЬ О ФАКТЕ ВАСАЛЬСТВА ПЕТРА-I, НИЧЕГО НЕ ПИСАЛ. |
|
|
||||
|
||||
|
Сергей Коломийченко
на рівні психології,, *то вас так довго пресували, що в вас з"явився т.з. Стокгольмський синдром. *Не думаю, що він зникне за вашого життя. *Надія лише на ваших дітей та внуків______________Так и я на детей надеюсь, что внуков воспитают нормальными... И будут отличать героизм от кучкования по схронам и уничтожения собственных соседей... Будут понимать, что нарушение присяги (кому бы ты её не дал) - это ПРЕДАТЕЛЬСТВО, будут знать, что Украина РАЗНАЯ... И не пропустят нацизм... Учора 19:04 ВИКТОР ШАШУРИН Адольфуибн Гитлеру давали присягу украинсккие батальоны "Роланд" Галичина""Нахтигаль" А когда их в 43 разогнали, из них и сформировали УПА. Сегодня 19:25 =================================== Это исторический, доказуемый факт. И корчить невинность с наивностью в данном вопросе не меньший фарс чем отрицание сталинских репрессий. Учора 19:43 Александр Кашаев Да это правда Нахтигаль не давал. Ошибочка вышла. Учора 20:16 Андрей(Андрійко) Тарасенко "Нахтигаль" не давав......... *Ну ти сказав......... *Бандерівці всю Україну підвели під присягу Фюреру........ Ти акт відновлення незалежності від 41-го року читав? Учора 20:53 -------- ну і каша в ваших головах! *так кому присягала УПА? До речі, скільки людей було в Роланд і Нахтігаль, і скільки в УПА? ви хоч елементарні факти вивчіть спочатку, а тоді вже в дискусію заходьте
|
||||
|
||||
|
ну і каша в ваших головах! *так кому присягала УПА?____________________________Да НИКОМУ... Бандиты присягу не дают...
|
||||
|
||||
|
ви хоч елементарні факти вивчіть спочатку, а тоді вже в дискусію заходьте____________________________________Только не по канадским учебникам... ;-)
|
||||
|
||||
|
До речі, скільки людей було в Роланд і Нахтігаль, і скільки в УПА?
========================================= Так там же народ бился за место в строю как на конкурсе. *Конкурс типа "Пан SSсовец". Семьдесят тысяч было , если не ошибаюсь, претендентов. все кто не попал в эсэсовские дивизии, пошли в батальоны. Есть данные, есть цифры, есть архивные документы, свидетели в конце конец.
|
||||
|
||||
|
ну і каша в ваших головах! *так кому присягала УПА?____________________________Да НИКОМУ... Бандиты присягу не дают...
Ай-яй-яй.. ярлики, штампи....ай-яй-яй
|
||||
|
||||
|
коломийченко, надіюся, що ваші діти будуть розуміти різницю між боротьбою за рідну землю, та окупацією інших народів.
надіюся також, що вони будуть знати те, що знає весь світ: великої різниці між методами нацистів та комуністів нема. *якщо близько подивитися, то комуністи знищили не менше, а більше народу. *та ще й тих, кого не знищили, за худобу вважали. надіюся, що також будуть знати, що більшість того, що вчили вас - дурна примітивна совкова пропаганда, спрямована на поневолення народів, особливо українського. і будуть знати, що покоління, яке співпрацювало з комуністичним режимом, найжорстокішим режимом в історії людства, так цього і не признало, і не покаялося. *більше того, ще і тепер піднімають свої голови, та своїм виродкам поклоняються. *а все заради московської імперії. *і Україну хочуть на алтар цієї імперії віддати. надіюся, що ваші діти будуть себе почувати українцями; не малоросами, не хохлами, не слугами імперії, а вільними громадянами незалежної України
|
||||
|
||||
|
Да брось, Игорь... Просто Лесю дразню... Я о присяге про Мазепу писал, а пани Леся из контекста вырвала и приплела к Нахтигалю...
|
||||
|
||||
|
До речі, скільки людей було в Роланд і Нахтігаль, і скільки в УПА?_______________________________Ну в УПА - просто немеряное количество было... Счет просто на миллионы шёл... И если б *не предательская политика Гитлера (помер) и ЦРУ (поняли бессмысленность своих потуг), финансировавших освободительное движение ВЕЛИКИХ героев, то несомненно они добились бы своего... И выреза ли бы всех несогласных... (забыл... Была еще одна составляющая: НАРОД УКРАИНЫ... Не вырезали бы... Пупок развязался б... Хотя, он и так развязался...);-)