![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
||||
|
||||
|
Оксана, что же Вы так русский плохо выучили? Если что то любишь, то делаешь это хорошо. А где вы испанский то выучили?
|
||||
|
||||
|
А теперь мы с вами открыто разберём пост Оксаны 02:51, которая убеждает нас в своей культурности. Итак -
Шапошніков, культура міряється по сайті однокласників? Розсмішив ти мене. *я такі мати від жінок на захід .Україні не чула, як від Гаятрі. - Оставляя в стороне полную безграмотность написания этого поста, хочется задать вопрос - а как Оксанка могла слышать кого-то ещё помимо Гаятри? Ведь она проживает не на Востоке Украины и естественно не знает женщин там так же, как знает их в своём селе, а если и встречалась когда-то с ними, то это были не институты и академии, а скорее всего базары и вокзалы. Ну так чего же ожидать там?*-) Це ви з придурками спілкуєтеся, ще й роздумуєте над тим, що вони вам там розказують і порівнюють. - Здесь Оксанка уверена, что я спiлкуюсь исключительно с придурками. Вопрос - откуда это ей известно и не могла бы она назвать пофамильно этих придурков?;-) Краще самі відвідайте зах. Україну *і зробите висновок, ніж, як базарна баба плітки розводити. - что разводит базарная баба мне не известно /ну точно, я же говорил о базарах и вокзалах выше/, но вот то, что у развитых и грамотных людей есть аргументы, а не оскорблялки базарной бабой мне, в отличии от Оксанки, известно с детских лет. *-) А теперь вопрос для всех - можно ли после такого поста говорить *о культуре Оксанки или только об её отсутствии?(ch)
|
||||
|
||||
|
Так потихоньку мы и определим все отличия западной культуры от восточной. Причём практически.(Y)
|
||||
|
||||
|
Слухай, клоун. Культурна людина буде шукати не "различие", а спільність. І не буде ображати жінку, навіть якщо погляди діаметрально протилежні до твоїх .
|
|
|
||||
|
||||
|
Пожалуйста, вот вам ещё один яркий пример культурности западенцев. И опять даже комментарии не нужны. Похоже не я эту тему веду - они сами её ведут, да так убедительно.:-D (Y)
|
||||
|
||||
|
Я начинаю убеждаться просто в огромном культурном отрыве восточников от западенцев.(Y) (Y) (Y)
|
||||
|
||||
|
чого червоним пишеш? :-O *в тебе критичні дні?;-)
а відмінностей насправді нема. і не треба ділити єдиний народ! |
|
|
|||
|
|||
|
Це ж з яких пiр народ Украiни став единим?
|
|
|
||||
|
||||
|
завжди таким був. менше слухайте всяких покидьків від політики і питань таких не будете задавати.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я так розумію, що покидьки в основному на сході Украіни? Вірно?
|
|
|
||||
|
||||
|
неправильно розумієте:-D
|
|
|
|||
|
|||
|
Так Ви пояснiть, а я почитаю. Особливо про украiнцiв, якi не володiють укр. мовою.
Ну а вiчнi теми про голодомор i про Бандеру надають украiнцям особливоi едностi. |
|
|
||||
|
||||
|
та навчаться з часом... і правду дізнаються...
|
|
|
||||
|
||||
|
Шапошніков, я можу показати твої пости культури, якими ти мене ображав, хочеш, я їх сюди скину? Подивимося, хто культурніший. І написав ти мені в одному моєму статусі, що мені пора родити , незнаючи мій сімейний стан, як базарна баба висновки робиш. Такі висновки в тебе про всю зах. Україну. А я маю родичів в Макиївці, друзів з Комсомольська. І вони самі відвідали зах. Україну, і були приємно здивовані. Бо не те побачили, що їм там малювали. І їх вразила привітність людей. І що люди вміють вести дискусію без матів і обзивів.
|
||||
|
||||
|
І ви, *Шапошніков,для мене ноль зі своїми висновками, так собі, базарна баба, яка зливає групи, бо неможе вести дискусію. Безсильність ваша мені видна.
|
||||
|
||||
|
Разница * *в * *том, * * что * * к * *нам * * советы * * пришли * * в * *1939.... *на * * восточной * * же * Украине........ * сразу * * после * октябрского * * *переворота...к * * тому * * же * * большинство * * *жителей * городов * восточной * * Украины * * * - * * *переселенцы * с * *России * * и * *других * * республик... * и * * многим * * из * * *них * * *чужда * * наша * * культура, * *язык * *и т.д.
|
|||
|
|||
|
К нам,это к кому? И что было до 1939?:-D
|
|
|
||||
|
||||
|
Разница * *в * *том, * * что * * к * *нам * * советы * * пришли * * в * *1939.... *на * * восточной * * же * Украине........ * сразу * * после * октябрского * * *переворота...к * * тому * * же * * большинство * * *жителей * городов * восточной * * Украины * * * - * * *переселенцы * с * *России * * и * *других * * республик... * и * * многим * * из * * *них * * *чужда * * наша * * культура, * *язык * *и т.д.
(Y) (Y) (Y)
|
|||
|
|||
|
ну так житель Львова лучше знает обстановку на востоке Украины:-D :-D :-D :-D :-D
|
|
|
||||
|
||||
|
Я вважаю что у нас багато спільного. Моя родина по батьку проживає на Полтавщині. Святвечір і Різдво, Паска та Трійця. Все святкують ,як і на Рівнещині. Ходять кожної неділі до церкви,так як ми. Спільне і в політичних поглядах і в мовних. Коли ми їздили маленькими в 60-х роках, то бабуня полтавська говорила(не злобливо),що мої "бандерівці "приїхали. Хоча мама теж не західної України.