Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Вернуться   Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. > Страны бывшего СССР > Украина

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 28.08.2010, 20:06
Ария
Guest

Другим ворожим кроком Гітлера стосовно українства стало підписання пакту Молотова-Рібентропа, згідно з яким після розгрому Польської держави Західна Україна відходила до Радянського Союзу. У червні 1940 року на вимогу радянського уряду Румунія змушена була передати Радянському Союзові Північну Буковину і Бесарабію, заселені переважно українцями. Це був важкий удар по державницьких планах ОУН, яка не змогла в цей час чинити відкритий опір напасникам.
добавьте этот форум в социальные закладки!
Старый 28.08.2010, 20:07
Азнаур Азнаур вне форума
Senior Member

Азнаур is infamous around these parts

Документов и фактов *сотрудничества ОУН-УПА с фашистами предостаточно, но нам непременно следует ознакомиться с взглядами и самих немцев на будущее «полноправного, свободного члена семьи европейских народов», именно с ними хотели БАНДЕРОВЦЫ строить “счастливую” жизнь для украинцев. Знакомимся…
Из выступления рейхскомиссара Коха на собрании НСДАП в Киеве (5 марта 1943г.) «Я смогу выдавить из этой страны все до последней капли. Население должно работать, работать и еще раз работать. Мы господствующий народ, а это означает, что самый примитивный в расовом отношении немецкий рабочий биологически в 1000 раз ценнее в сравнении с украинцем».
Ария
Guest

22 червня 1941 року вибухнула німецько-радянська війна Відступаючи, червоні війська вчинили масу злочинів і насильства, особливо криваві розправи відбувались у західноукраїнських тюрмах, переповнених безневинно арештованими людьми. В'язнів не просто розстрілювали, а мордували — одним виколювали очі, відрізали носи вуха, другим розпорювали животи, третім по лікті рубали сокирою руки а шкіру дерли пасами і посипали сіллю, четвертим вирізали язики, жінкам у статеві органи забивали пляшки. У самбірськііі в'язниці з березня 1941 року в'язнів годували людським м'ясом. У львівській тюрмі садисти з НКВС перед відступом розіп'яли на стіні священика і встромили в його розпорений живіт мертву дитину. У Бібрці чекісти живцем зварили у великих казанах кількох мешканців цього міста. Загальна кількість жертв червоного терору на початку війни точно не відома. Орієнтовно, мабуть, 40-50 тисяч чоловік. Отже, не дивно, що певна частина українського населення прихильно, навіть із симпатією, поставилася до німецької армії.
Азиат Азиат вне форума
Senior Member

Азиат is infamous around these parts

Сергей биографию кого? лоха бандеры? читал в исполнении придуравошных "историков", читал и с совдеповском варианте, и польский где пишут что оказывется пацан гопстопом и воровством промышлял, за что и сидел в тюрьме паскуда
Азнаур Азнаур вне форума
Senior Member

Азнаур is infamous around these parts

Из речи рейхскомиссара Коха на собрании нацистских чиновников в Ровно * * * * * * * * * (28 августа 1942г.): * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * «Необходимо поддерживать низкий образовательный уровень украинцев. Следовательно, надо применять соответствующую школьную политику. Кроме этого, надо сделать все, чтобы снизить высокий демографический рост на этих территориях. Фюрер предусмотрел для этого специальные меры.
…Я выгоню из этой страны всех, вплоть до последнего человека. Я пришел сюда не для того, чтобы изливать благодать».
Старый 28.08.2010, 20:08
Ария
Guest

Паскуда твій батько. що такого на світ породив.
Кребс
Guest

Андрій. зараз ти показуєш своє чорне піднебіння - ні що інше. Який нацизм ?! Проти кого ? Що ти плутаєшся ?
Сегодня 23:05
Ария
Guest

З0 червня 1941 року у Львові відбулися Українські Національні Збори, які проголосили відновлення Української Самостійної Держави та створили уряд (Українське Державне Правління) на чолі з Ярославом Стецьком. Дещо пізніше було організовано верховний державний орган — Українську Національну Раду. Її очолив колишній голова уряду Західноукраїнської Республіки Калевицький. Львівська радіостанція повідомила про це населення Західної України і також передала Пастерський Лист — благословення митрополита Андрея Шептицького з цієї нагоди.

На акт ЗО червня 1941 року німецькі фашисти прореагували вороже. Гітлер вважав, що недоцільно співпрацювати з поневоленими Москвою народами. А Розенберг, який виконував у нацистському уряді обов'язки міністра «східних» (тобто окупованих — Ю. К.) територій, зокрема, писав: «Родюча і багата Україна повинна стати німецькою колонією, територією, заселеною німецькими селянами із Західної Німеччини та Саксонії».
Старый 28.08.2010, 20:10
Азиат Азиат вне форума
Senior Member

Наташа я не сомневался в этом, просто интересно а может один проснется да и скажет ДА БАНДЕРА ХОТЕЛ ВЛАСТИ НО В СОБСТВЕННОЙ СТРАНЕ, кстати как на счет того что число погибших для них не играло никакой роли? им плевать было сколько погибнет примкнувших и мирняка для того чтоб он пришел к власти. крууууутой пацан
Ария
Guest

Андрій. я вже писав не раз по групах і темах - нічого ворожого до росіян, бо сам товаришую з багатьма. Я ненавиджу запроданців, які паплюжать Україну та її історію. Ти мене повинен зрозуміти про що та про кого я ... Бай...
Кребс
Guest

Паскуда твій батько. що такого на світ породив.
Сегодня 23:08
Старый 28.08.2010, 20:11
Албанец
Guest

ото пока ты дочитал я мельком пробежал по биографии В.Ф.Я. и шо ничего такого сверхестевенного, ну стукнулся два раза об закон-фигня. чинчас правит и уже 5 героев присвоил.карефану орден вручил и тд.......
Старый 28.08.2010, 20:12
Кребс
Guest

Андрій. я вже писав не раз по групах і темах - нічого ворожого до росіян, бо сам товаришую з багатьма. Я ненавиджу запроданців, які паплюжать Україну та її історію. Ти мене повинен зрозуміти про що та про кого я ... Бай...
Сегодня 23:10
Старый 28.08.2010, 20:13
Enigma-Girl
Guest

Андрей, я тоже не приемлю взгляды УПА. У каждого из нас есть свое мнение и убеждения. Павел убежден так. И для него это его правда. И он вправе корректно ее излагать, как видит.Это мое мнение.
Старый 28.08.2010, 20:13
Азиат Азиат вне форума
Senior Member

Е ГОЛЬ: "ЯКБИ Я МАВ ТАКУ АРМІЮ, ЯКУ МАЄ ОУН, НІМЕЦЬКИЙ ЧОБІТ НЕ ТОПТАВ БИ ФРАНЦУЗЬКОЇ ЗЕМЛІ"олень ответь мне сколько ваша паршивая армия освободила городов областей? сколько дивизий немцев, советской армии было уничтожено? олень вы окромы хуторов нифига не захватывали(да и там войск не было) сидели как крысы в лесах, паскуда ты пургу не неси, я уже таких и тебе подобных слышал, одни сопли и ноль инфы.
Старый 28.08.2010, 20:14
Ария
Guest

що таке СССР і що вони зробили доброго для України. Пашко ты здубу упал что ли? что сделало СССР? да ты еще на СССРовском прошлом держишься, наука, промышленность медицина? извини но ты ЛОХ понатуре, раз такое вякаешь. * * * * * Тарасенко, де попередження про ЧС ?!
Кребс
Guest

Павел убежден так. И для него это его правда. И он вправе корректно ее излагать, как видит.Это мое мнение.
Сегодня 23:13
Ария
Guest

За що попередження ?!
Старый 28.08.2010, 20:15
Луций Луций вне форума
Senior Member

Луций is infamous around these parts

Сегодня 23:10Не приписуй Украине чужих заслуг! это не наша история и не нужно нам ее насильно навязовать, это твоя история, люби ее и лелей,а не кроешь тут всех матом, историк хренов
Старый 28.08.2010, 20:16
Азиат Азиат вне форума
Senior Member

"Західні історики визнають УПА кращим партизанським рухом
Залізняк Л.Л. Від склавинів до української нації. -К:"Бібліотека Українця", 1997. - 256 с Павло обоснуй он шо захидный историк? англичанин наверное:-D