![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
Одно дело воровать, это делают все, кто до кормушки добирается. Другое дело, пакостить. Грамотно, не спорю, результат налицо. Подождать надо, он слишком мало пробыл президентом, чтобы можно было что-то сказать.
|
||||
|
||||
![]()
считает себя членом мифической "украинской нации * * * * * * *Пані Вероніко, так поясніть, будь ласка, що саме Ви мали на увазі? Українська нація існує чи не існує? З Ваших попередніх заяв виходить, що не існує. Чи я щось не так зрозумів?
|
||||
|
||||
![]()
я радий, що Янукович став президентом! бо голубо-лобі весь час твердили, що ми йдемо не тим шляхом! хай побачуть "той" шлях, а вже потім роблять висновки... поки що вони невтішні, але невідомо ще що буде завтра!
в країні склалася ситуація, коли простий люд не знає що робити далі... кого підтримувати... третина проігнорувала минулі вибори президента! зараз їх стане ще більше! бо немає віри нікому: ні біло-голубим, ні памаранчевим, ні сердешним!!! оце ми попали!!!
|
||||
|
||||
![]()
в країні склалася ситуація, коли простий люд не знає що робити далі... кого підтримувати...
==== Оппачки!Сирожа проснулся!такая ситуация сложилась еще шесть лет назад...
|
||||
|
||||
![]()
оп-па!!! шість років назад ситуація була зовсім інша! йшов процес саджання на трон прохвесора! були стягнені усі сили, задіяний весь адмінресурс, йшов тиск на простого українця! в результаті такого тиску пройшов зворотній процес! народ проголосував проти цього кандидата, вибравши (як їм здавалось) кращий варіант...
|
||||
|
||||
![]()
цирк продовжується! головному мєнту за спонсорський каділлак Яник дав звання генерал-лейтенанта! так тримати!!!
|
||||
|
||||
![]()
цирк продовжується! головному мєнту за спонсорський каділлак Яник дав звання генерал-лейтенанта! так тримати!!!
(Y) (Y) (Y) Оце здорово , оце по донецькі .А ще мабуть про відпустку забув , за дострокову відпустку треба було ще одне звання присвоїти .
|
|||
|
|||
![]()
да не переживайте вы так, русский не будет государственным...разкудахкались....
_______________________________________ Будет, обязательно будет(v) в этом нет ничего предосудительного, чтобы панычи бунтовали, ведь у тех, хто сумуе по торонтах -есть два национальных языка, французский и английский...мы тоже хотим два-украинский и русский, тем более, что полстраны говорит на одном, а полстраны на другом..и????? *в чем проблема?? |
|
||||
|
||||
![]()
спочатку до рівня торонта дорости потрібно... а не популізмом займатися... хоча другим значно легше водити перед наївними...
|
||||
|
||||
![]()
А ты на солнышке сидишь- думаешь, подрастешь?До уровня торонта?
|
||||
|
||||
![]()
в результаті такого тиску пройшов зворотній процес! народ проголосував проти цього кандидата, вибравши (як їм здавалось) кращий варіант...
==== Ну, теперь ты понял, чего стоил тот якобы народный порыв?так может лучше- народуне доверять такие важные вопросы, как управление страной?
|
||||
|
||||
![]()
Так, харош мою тему политиканством засырать :-D
|
||||
|
||||
![]()
Будет, обязательно будет(v) в
Тим паче , що Герман сказала , що ПО не відмовляється від другої російської мови , а лише переносить це питання на наступні вибори .
|
||||
|
||||
![]()
ПР планирует долгую политическую карьеру. А предвыборные обещания - основной "пряник" для заманивания электората. Введут сейчас - чем в дальнейшем заманивать будут? *-)
|
|||
|
|||
![]()
У меня тоже есть желание пообщаться за чашечкой кофе с нашими участниками,может порегионно сделаем такие встречи?
|
|
||||
|
||||
![]()
кофе, это не сУръезно.......
|
||||
|
||||
![]()
Я там буду, а ВИ)(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
06.10.2010 18:00 Стадіон "Україна", Липова алея, 5 Львів Грандиозный концерт! Boney M Sabrina Salerno Gipsygitanes Eruption Ottawan Londonbeat Юрий Шатунов Комбинация Кар-Мен Екс-Мираж Светлана Разина НА-НА Режисер: Максим Паперник
|
||||
|
||||
![]()
Назва концерту - "Хіти 80-х"
|
|||
|
|||
![]()
я так понял