![]() |
|
|
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Эдуард! Самоучителей не знаю. Но можете попробывать и другой способ изучения языка: смотрите фильмы на украинском. Совмещая приятное с полезным разговаривать научитесь. Так, кстати, сын выучил русский.
|
|
||||
|
||||
![]()
з культурою дійсно проблеми. Продукт, який подається по ТБ - неякісний. А побачити чи почути щось дійсно вартісне досить складно - треба вишукувати. А вишукувати лінь, набагато простіше споживати легкодоступне. Як казав класик - шлях вниз завжди легший.
|
||||
|
||||
![]()
ДО РЕЧИ, ШО ЕСЛИ ТИЛЬКО НА СУРЖИКУ РОЗМОВЛЯЮ?________________________Та нічого, Андрію... *Можеш російською... А можеш (якщо хочеш) суржиком... Помилки будуть підказувать і навчишся потроху...
|
||||
|
||||
![]()
Хорошу тему створив адмін, але чомусь вона не в шані у місцевих академіків-політологів.:-(________________________Дякую... *Причому, як бачимо, не цікава вона академікам з обох боків...;-)
|
|||
|
|||
![]()
А чому зараз в таких шоу,як "Танцюють всі" ,"Х-фактор" тощо один з ведучіх каже українською,а другий російською....як добрий та злий поліцейський
|
|
||||
|
||||
![]()
Аню, а котрий з них добрий, а котрий злий?:-D
|
|
||||
|
||||
![]()
А це символічно, Аня... Ураїна - двомовна держава....
|
||||
|
||||
![]()
Украина не двух язычное государство ... есть только один государственный язык Украинский и ето прописано в Конституцыи .....
|
||||
|
||||
![]()
Ваню, вибач, але мушу тобі нагадати різницю між ДЕ ЮРЕ і ДЕ ФАКТО... Так от: Де ЮРЕ - Україна має ОДНУ державну мову... А Де ФАКТО - Україна - ДВОМОВНА держава....
|
|||
|
|||
![]()
Аню, а котрий з них добрий, а котрий злий?:-D
Сегодня 10:34 ________________________________ Володимир, я навіть не знаю,не звертала уваги але виглядає це дуже смішно |
|
||||
|
||||
![]()
Сергію, вибач ... але і я мушу тебе поправити: не двомовна, а багатомовна. І в принципі, не бачу нічого поганого в тому, щоб на закарпатському регіональному тб частина передач була на угоській, в Чернівцях - на молдавській, в Криму - на татарській...
|
|
|||
|
|||
![]()
превалюють серед безлічі російський і український...
|
|
||||
|
||||
![]()
Сергію, вибач ... але і я мушу тебе поправити: не двомовна, а багатомовна. І в принципі, не бачу нічого поганого в тому, щоб на закарпатському регіональному тб частина передач була на угоській, в Чернівцях - на молдавській, в Криму - на татарській..._______________________Абсолютно згоден...
|
|||
|
|||
![]()
Вибачаюсь,російська та українська
|
|
|||
|
|||
![]()
А я не згодна!
|
|
|||
|
|||
![]()
Давайте з мовного питання не робити звалище...
|
|
||||
|
||||
![]()
Яке звалище, Аня? На місцевому рівні, чому б не розвивати мову корінного населення? А російська - дійсно превалює і вживається практично на рівні з українською... Тому і статус має отримати особливий... Хоча, давайте про культуру....
|
|||
|
|||
![]()
Якщо розвивати мовні діалекти на місцевому рівні,то тільки в окрузі мого міста буде близько 5 мов....так що там про культуру?
|
|
||||
|
||||
![]()
З добрим ранком добродii.:-D (v)