![]() |
|
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
І от цей момент настав .Зконцентрувавши всю владу президент *ступив на ігрове поле на якому написано – ПОВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
Цей рубіж міг стати стартовою мрією людини , яка б хотіла жорстко навести порядок *для проведення реформ . Але на жаль він став фінішною рискою , якою закінчився етап по концентрації владних повноважень
|
||||
|
||||
![]()
З місцевими виборами 31 жовтня закінчився період накопичення *влади у керівника держави . І так повноважень у президента більш ніж у Кучми , опозиція задавлена , місцева влада і та йому підконтрольна , всі фінансові потоки під надійним контролем ..
В РФ вже сказали , що він –Віктор –всемогущий . *Але .Одночасно *із закінченням *концентрації повноважень у одної людини стала очевидною диспропорція *між об*ємом влади у одного чоловіка і готовністю цього чоловіка взяти на себе той Об*єм влади *який * у нього вже є .. Єксперти . опозиційні політики . та найбільш розумні регіонали ( є й такі ) давно говорили , що раз президент контролює всю владу , той відповідати йому прийдеться за все ., персонально
|
||||
|
||||
![]()
Так от і виникає питання , що далі ? Хто може сказати , чим надалі займеться президент прошу висказати свою точку зору .
|
||||
|
||||
![]()
Як показали 9 місяців правління Януковича і компанії , що вітчизняні реформатори зачищали владу виключно заради зачистки влади , а не ради якихось реформ які приведуть до непопулярних кроків у населення , обмеження апетитів у себе любимих . та постійною щоденною роботою .
От говорити про майбутні реформи нинішня влада завжди готова , і як і їх поередники довго і безупину і без толку також . Але запропонувати свою версію лозунгу –«Не словом , а ділом» *президент не може
|
|||
|
|||
![]()
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
200 мільйонів з державного бюджету - на розвиток власного бізнесу. Своїм же рішенням. Цікаво, якби таке сталося в Австрії, де переважно мешкає родина першого віце-прем'єра Андрія Клюєва та його брата-депутата, які наслідки це мало би для урядовця?
|
||||
|
||||
![]()
Если честно, Юра, то большего ПОРОЖНЯКА, чем Ваши посты и темы я и не видел.... КОНКРЕТНЫЙ, ГРОХОЧУЩИЙ ПОРОЖНЯК И плач обиженного дитяти... Юра! Поймите и примите ОБЪЕКТИВНУЮ РЕАЛЬНОСТЬ: ваш кумир - это политический труп, которому - НЕ СВЕТИТ вернуться....
|
|||
|
|||
![]()
Володя *привіт... *Я *надіюсь *що *і *ТИ *і *Я *працюємо *за *ІДЕЮ * *а не *за *гроші * як *ЮРКО....
|
|
|||
|
|||
![]()
Дежавю...вроде подобная тема была уже
|
|
||||
|
||||
![]()
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!
Створючи тему я переслідував дві цілі . Перша - виявлення тих , хто по темі не говорить і займається флудом. Шо цікаво полізли відразу . Александр Коваленко ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Друге це справді поговорити на тему . що буде * після виборів.Поки що таких не знайшлося .
|
|||
|
|||
![]()
Створючи тему я переслідував дві цілі . Перша - виявлення тих , хто по темі не говорить і займається флудом. Шо цікаво полізли відразу . Александр Коваленко ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!------------------- *Юра *вибач * * ЗРЯППЛАТА * не *зовсім *велика..... Особисто *тобі *можно *і *більше *платити .....зважаючи *на *твій *коммуністичний *АНТУЗІАЗМ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Если честно, Юра, то большего ПОРОЖНЯКА, чем Ваши посты и темы я и не видел.... КОНКРЕТНЫЙ, ГРОХОЧУЩИЙ ПОРОЖНЯК И плач обиженного дитяти... Юра! Поймите и примите ОБЪЕКТИВНУЮ РЕАЛЬНОСТЬ: ваш кумир - это политический труп, которому - НЕ СВЕТИТ вернуться....
Сергій .Ви мене здивували .От кого так Вас я не думав побачити серед тих , хто буде серед флудильщиків *і тих хто буде повчати в кого які пости .Почніть з себе . подивіться в зеркало . не подобається не читайте , вважаєте себе таким розумним ? ВВАжайте , але я не бачу необхідності вислуховувати Ваші повчання . Сергій У Вас при такому неспринятті теми є два шляхи - закрити рота і не заважати своїм флудом людям які хочуть поговорити на цю тему , або взяти і видалити тему .
|
||||
|
||||
![]()
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!------------------- *Юра *вибач * * ЗРЯППЛАТА * не *зовсім *велика..... Особисто *тобі *можно *і *більше *платити .....зважаючи *на *твій *коммуністичний *АНТУЗІАЗМ.....
О Як голубчика погнало , наче голубого з бані .
|
|||
|
|||
![]()
Юра *в *чому *в *чому *а *в *голубих *питаннях *в *тебе *великий *досвід .... *в *цьому *ти *шановний *дуже *добре *розумієся *( *ну *наприклад *як *ляшко ) *Одна *команда *все *таки...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ну ну .Хто б говорив . а регіонали помовчали б .
|
||||
|
||||
![]()
Сергій У Вас при такому неспринятті теми є два шляхи - закрити рота і не заважати своїм флудом людям які хочуть поговорити на цю тему , або взяти і видалити тему .__________________Бросьте, Юра! Какое неприятие? Просто у Вас болезненное восприятие Донбасса... Подобную тему Вы уже создавали, зачем же на грабли дважды наступать.и последнее, если Вы хотите обсудить действия президента Украины - обсуждайте, только при чем тут Донбасс? Большинство людей, проживающих там, никакого отношения к Януковичу не имеют (как и он к ним), поэтому - стоит изменить название темы.... Вы как на это смотрите?
|
||||
|
||||
![]()
Сергій .Саме Янукович сказава знамениту свою фразу йдучи в президенти в 2004 році - Донбас порожняк не гонить .І саме так всі вважали . будучи впевнені в вірности цього вислову *. Але .. тим більше розчарування всіх постигло після 9 місяців *правління .А жителям Донбасу *не має на що ображатися - вони його підтримали , він прикривався їх лозунгами , але на виході *стало зрозуміло , що означає фраза - гуркотіння порожняку .
|
||||
|
||||
![]()
Большинство людей, проживающих там, никакого отношения к Януковичу не имеют (как и он к ним), поэтому - стоит изменить название темы.... Вы как на это смотрите?
Назву теми можна змінити . персонально для Вас .Хоча я не памятаю .яку ще частину України Ви так захищали .Як що будете *весь час *таким послідовними до всіх частин України , то я зміню назву теми . Янукович - fatal error
|
||||
|
||||
![]()
Янукович - fatal error ? або скільки ниточці не витись ..