![]() |
|
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
||||
|
||||
![]()
НУЖНА ЛИ СЕГОДНЯ УКРАИНИЗАЦИЯ УКРАИНЫ? И ЕСЛИ ДА, ТО ЗАЧЕМ И КАК ЭТО НУЖНО ДЕЛАТЬ?
|
|||
|
|||
![]()
Ну, починай, це ж твоя тема.
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло, расскажи нам пожалуйста для чего, по твоему мнению, нужна украинизация Украины и в чём она должна заключаться конкретно?(ch)
|
|||
|
|||
![]()
УКРАИНИЗАЦИЯ УКРАИНЫ? Обогащение масла маслом?*-) *Я думаю, Виталь, ты не совсем правильно понял Павла....
|
|
|||
|
|||
![]()
Чесно, я не бачу ніякої українізації. В чому вона полягає, конкретні дії. будь ласка.
|
|
||||
|
||||
![]()
Павло Шингур
Яким чином можна українізувати дердаву Україна ? Сегодня 15:38 Вот пост из-за которого была создана эта тема. Или я что-то не так прочёл?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Правильно, це запитання було саме до тебе. голубчік...(H)
|
|
||||
|
||||
![]()
Голубчик, так вот и ответь на своэ запитання.;-)
|
||||
|
||||
![]()
Потому, что я искренне не понимаю зачем её украинизировать?
|
|||
|
|||
![]()
Ну как же зачем?Страна то есть,а украинцев в ней почти нет(H)
|
|
||||
|
||||
![]()
Так что ... будем производить украинцев с удвоенной энергией?;-)
|
|||
|
|||
![]()
Хто?(dt)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ну как же зачем?Страна то есть,а украинцев в ней почти нет(H)
Сегодня 16:02 _______________________ Что, опять нас морят голодом? Так наче ні........ Нас 46 мільйонів, і всі українці, тільки по звичаю нас ділять на російськомовних, чи україномовних....... Так їм треба, нас розділити щоб легше було правити нами......... точніше владарювати над нами, над нашою свідомістю. Конфліктність в суспільстві породжує принцип стадності, і такими стадами легше керувати........ * А в нас не вистачає розуму щоб то зрозуміти і не піддаватись на ганебні дії влади............. * не аби яку роль в тому грають і наші медіа, до речі....... Постійні підбурювання однієї частини суспільства проти іншої. Вони нас поділили, *досить грунтовно підвівши під нас різні ідеологічні бомби, а ми і раді на тих вибухонебезпечних предметах танцювати........ ДУРНІ МИ.......та й годі. |
|
||||
|
||||
![]()
В общем какой боец Павло Шингур, мы поняли уже по началу этой темы. Поэтому тему немножко переименовываю.
|
|||
|
|||
![]()
ГАЯТРИ, спец по "синих взглядах"?*-)
|
|
|||
|
|||
![]()
Гаятри, хватить переходить на личности. Посты подобного рода удаляю. Нечего сказать по теме *- лучше промолчите.
|
|
|||
|
|||
![]()
Нас 46 мільйонів, і всі українці, тільки по звичаю нас ділять на російськомовних, чи україномовних
Та откуда вас в херах взялось этнических украинцев 46000000?Наверное после 91-го года,когда всем сказали что они теперь украинцы и пашпорт с трезубом в подтверждение дали?;-) |
|
|||
|
|||
![]()
Да оттуда же, откуда и россиян взялось 170млн........
|
|
|||
|
|||
![]()
То-есть 140 млн.........
|
|
|||
|
|||
![]()
Кстати, про этнических Вы уже сами додумали.........
|