![]() |
|
|
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|||
|
|||
![]()
Влада планує підвищити плату за проізд в громадському транспорті .приблизно на 80%.Ваше ставлення?????
Інфа не достовірна на всі сто.Але поживемо.побачимо. |
|
|||
|
|||
![]()
Ага, аби ляпнути
|
|
|||
|
|||
![]()
Ага, аби ляпнути.....................От скоро електорат ПР відчує.на власних кишенях.тоді і побачимо.:-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Та вже давно вони відчули все, ще при Тимошенниці.
|
|
||||
|
||||
![]()
Інфа не достовірна на всі сто.Але поживемо.побачимо.
Сьогодні 16:28 Я думаю , що достовірна .Тим паче . що регіонали кожного дня думають яку гадость зробити власному народу .Натура в них така .
|
|||
|
|||
![]()
Так електорат вже давно відчув.
http://video.i.ua/user/3167788/43875/225576/ Злодій завжди лишиться злодієм,чи він шапки зриває,чи мільйони краде. |
|
|||
|
|||
![]()
що регіонали кожного дня думають яку гадость зробити власному народу А что, предыдущая влада была другой? Тут "что в лоб, что по лбу"...ИМХО
|
|
|||
|
|||
![]()
В минулій владі хоч Президент був не злодій-рецидівіст.
|
|
|||
|
|||
![]()
В минулій владі хоч Президент був не злодій-рецидівіст. * Ну может и нерицидивист....согласен! На этом различия заканчиваются?
|
|
||||
|
||||
![]()
що регіонали кожного дня думають яку гадость зробити власному народу А что, предыдущая влада была другой? Тут "что в лоб, что по лбу"...ИМХО
В принципі і та влада була така сама , але .. різниця в масштабах , ті тянули собі 25% , були задоволені і взяв гроші їх відпрацьовували .А ці хочуть взяти все . нічого не зробити і щей хочуть , щоб хтось їм вдячний був .
|
|||
|
|||
![]()
ну хотеть не вредно...а вот цифирки как-то не складываются.....и те и другие "краев не видят".....
|
|
|||
|
|||
![]()
...да и результатов "вiдпрацьовки" как то не замечаю
|
|
|||
|
|||
![]()
Найбільше проблемами України переймаються чомусь мешканці Росії,ніби своїх проблем їм замало.Он,Путін конкурс відкрив на ім'я своєму новому песику.Ото проблема!
|
|
|||
|
|||
![]()
Андрiй! А нет мысли, что у "мешканцiв" России в Украине могут быть родные и близкие......Станноватые причинно-следственные связи пытаетесь вы рисовать.....Разве уровень продажности власть имущих зависит от того, кто на эту тему рассуждает?.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Вот вы вовсе страницу свою закрыли и фамилию писать почему-то не хотите......А мне скрывать нечего!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ми за Вас читали і чули,пан "Чумак".:-D :-D :-D
|
|
||||
|
||||
![]()
різниця в масштабах , ті тянули собі 25% , були задоволені і взяв гроші їх відпрацьовували .___________________Да они только один раз (на майдане) отработали... И то как-то не так....
|
|||
|
|||
![]()
Ми за Вас читали і чули,пан "Чумак".:-D :-D :-D
|
|
|||
|
|||
![]()
Так напишите мне в личку...кто такие "мы" и от кого и чту вы "чули"......Слабо?
|
|
||||
|
||||
![]()
В минулій владі хоч Президент був не злодій-рецидівіст._____________________Эт точно... Не рецидивист... РЕЗИДЕНТ... :-D :-D :-D
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|