Показать сообщение отдельно
Старый 02.11.2010, 07:13
Аркан Аркан вне форума
Senior Member

Аркан is infamous around these parts

Я згідний з тою думкою Анна-що насильно навчали-це таки перебільшення з мого боку-оскільки до цього навчання -і саме в Харкові- мене не було засуджено за вироком суду. І не бачу нічого поганого в тому-щоб навчання у всіх навчальних закладах України здійснювалось як на російській так і на українській мові-щоб був вибір (Україна має розвивати потенціал кожного свого громадянина-мені байдуже-на якій мові громадянин України досягне успіху у науці чи мистецтві-я завжди буду гордий за високі досягнення громадян України-чи татари вони, чи євреї, чи росіяни за національністю-мені байдуже). Ось мені приємно що на західній Україні (Тернопільска область)-народилося 2 видатних письменники-лауреати Нобелівської премії-Зінгер і Агнон. Мені байдуже-що вони євреї. Та у всьому світі-де шанують цих видатних письменників-знають-ці люди народилися на землях, що на сьогодні є землями України. Крім цього-звертаю вашу увагу, що жодного разу я не висловив ніяких образ ні щодо російської мови, ні щодо російської культури, навідміну від багатьох російськомовних моїх колег по дискусії. А щодо того-що пють на Галичині-пють звичайно люди значно більше-ніж мені цього б хотілося-оскільки вболіваю за розвиток і поступ України-і спиртне цьому завада. А тупі, не тупі Галичнани чи ще якісь регіональні громади, які комусь не до вподоби-це більше свідчить про відсутність культури і невігластво тих хто так пише. Якщо людина хам-це у першу чергу її власні проблеми, проблеми її родини. Хамство ж не стоїть на місці-воно розвивається-і найчастіше у злочин. Шкода мені хамів-не відають-що творять. А українська культура-має бути звичайно на висоті. не вітаю хамства і з боку україномовних-хамство позорить усіх. А носіями української культури-мають стати освідчені українці. Оскільки багато читаю, маю вищу освіту, оскільки я є людиною поміркованою і в словах і у вчинках-може й я через деякий час стану українцем-достойним назвати себе сучасною, вихованою та культурною людиною, за яку моїй родині, нації та країні не буде соромно. І якщо б мій син-АЛЕКСАНДРЕ-палав такою ненавистю і зневагою до будь-кого-мені *було б соромно. Сподіваюсь-мої дітки такими як ви -нестриманими на язик -не будуть.Бажаю розквіту російській культурі і російськомовним моїм співгромадянам-та чи у хамстві той розвиток і розквіт. Прикрашайте своїм життям і своєю поведінкою російську культуру-а хамство -це не прикраса-це духовне падіння, це моральна поразка, це бруд і сморід.