![]() |
|
Головний ворог Януковича він сам
За відсутності сильного зовнішнього опонента команда починає поїдати саму себе, що ми й спостерігаємо за лаштунками сцени. І це тільки початок
|
Не слід забувати ще про одне: вседозволеність притуплює пильність і провокує на злочини, порівняно з якими обвинувачення на адресу Макаренка, Данилишина або Іващенка наступній владі здаватимуться дрібним хуліганством. Хоча скриньку Пандори з посадками Янукович відкрив сам…
|
Чи справиться Президент зі своїми ворогами .?
|
Головний ворог Януковича-Паньковецький Юрий:-D .
|
Медовий місяць влади скінчився. Відволікаючі маневри, а саме: написання програми реформ, її презентація, концентрація повноважень де-юре і місцеві вибори, вичерпано. Робити щось треба. Звісно, Янукович може відвернути увагу суспільства на ще один феєрверк — березневі парламентські вибори.
|
Кто главный враг Януковича знает только он сам
|
Караван лает,собака идет.
|
Вань (C) (Y)
|
--------------------- краще б навпаки.... можливо, тоді і був би результат у плюсі..... бо не видно його..... плюса.... чи, може, хтось зможе переконати в іншому?.... я не бачу... і ті, що поруч мене, також.... |
* Это лучшая характеристика новой власти. Собака ходит так же хорошо, как и караван лает. Профессионалы!(H) |
гыыыыыыыыыы собаки еще могут кусаться и переносить всякую заразу....а причем здесь пан президент??????? можно подумать, что вы не знаете, что он так просто называется....а вообще его роль-секонд-хэнд
|
100%! Янукович всё быстрее и быстрее пилит сук, на котором сидит. *Остаётся сидеть и ждать когда он закончит эту работу и рухнет со всей силой своего веса. *Вот грохоту будет!!!(fr)
|
100%! Янукович всё быстрее и быстрее пилит сук, на котором сидит. *Остаётся сидеть и ждать когда он закончит эту работу и рухнет со всей силой своего веса. *Вот грохоту будет!!!(fr)
------------- думаю, навіть коли впаде, то, втікаючи, ще й шапки на ходу посхоплює..... ручки-то шаловливые..... а що це буде?.... можна лише здогадуватись.... |
не расчитывайте на то, что Янукович уйдет, причем быстро, ежели его неуйдут..он, может и уйдет, а вот регионалы пришли, если не навсегда, то весьма надолго, возможно, скоро и такие группы прикроют
|
Чи справиться Президент зі своїми ворогами .? а шо они у него есть? Юрко выборы закончились, юлька в дупе, бабло ты не получишь, шо по инерции дебильные темы создаешь? видать йаду много отсалось?
|
Малюточка .А що у Вас в палаті там про гроші говорили .Голубчик не переживайте за мене , я ж не з Донецька і на гроші не молюсь .
Я ж Вам уже говорив малюточка не подобається тема ? Не приймайте в ній участь .А то дивний Ви якийсь , тема дебільна , а Ви в ній бігаєте і співаєте . |
і на гроші не молюсь дебил перестань коверкать фамилию. на гроши молится не надо и в Донецке на них не молятся, их зарабатывают понял сын ослихи? и оставь в покое Донецк, это славный промышленный город, а ты осел если пишешь то факты давай а не пи....шь как всегда, из-за тебя про нацию явно ошибочное мнение у других появляется, и все из-за пару идиотов. птьфу противно
|
Головний ворог Юрія Паньковецького - Юрій Паньковецький !!!
От жеж дебильная тема!!!!! |
Юлька в полной попе ...только у Януковича другой оппонент нарисовалса ...Тягныбок а етот хлопец с компанией оч радикален ..так шо для Януковича лутше если бы выиграла юлька она непостоянна и ветренна
|
Головний ворог Юрія Паньковецького - Юрій Паньковецький !!!
От жеж дебильная тема!!!!! Ви знаєте Яночка я з Вами згоден .Але оскільки я не президент то я не думаю , що це комусь цікаво . А тема не дебільна . |
Текущее время: 02:34. Часовой пояс GMT. |
|