![]() |
каких гомиков,Паш?Лишь тех,кто ведет себя так же как и ты,хамят и оскверняют из гордыни других людей?
|
Павло Шингур
Мені був би в кайф їхні свинячі рила позакривати та повернутись до нормального життя. Ферштейн ? Сегодня 19 Павло, треба писати ФЕРШТАНДЕН, зрозумiло?;-) |
Ага, через фон гінден.
|
Анна Аліговна. я лише даю відповідь на ганебну поведінку до мого народу.
|
Паш,иногда я читаю тебя и получаю искренне удовольствие,а порой голова квадратной становится от количества хамства и ненависти к другим людям....ты же знаешь, ненависть порождает ненависть в квадрате....
|
Бандере вы знаете только советскую пропаганду, а как умела брехать советская пропагада, нам всем хорошо известно.Вы, знаете Игорь, у каждого своя, правда. И не из сов. источников. Лично нашу семью этого коснулось, когда мою , еще молодую тетю, отправили работать учителем начальных классов в ЗУ. Ей чудом удалось избежать резни бандеровцев. Спрятали люди вовремя. Что она молодая девчонка сделала им. Она учила детей, имела уважение. А сколько случаев она рассказывала, и как убивали с других сел учителей, с кем она ехала. Так, что у кого какая, правда! И мне уважать их и почитать не за что!
|
Знаєш, мене кожен раз дивують такі пости, як попередній : у кожного своя правда. Не буває так, є правда, є брехня. Ваш вибір. Анна. я Вам раджу все-таки не бачити в мені якогось дикуна, а трішки придивитись за діями Ваших культурних шовіністів. Я - не ненависна людина, але й образи в мою сторону не пропускатиму крізь вуха.
|
Шовинисты,отнюдь,не мои,Паш...Любое радикальное поведение не приемлю ни в какой форме.....и различное проявление ненависти тоже не воспринимаю...
|
Не буває так, є правда, є брехня.
_________________________ Да,Паш.есть правда,а есть ложь....а еще,как софист,скажу тебе,есть правда у каждого,и она у каждого своя....а вот истина одна....и ее пока невозможно в некоторых вопросах идентифицировать...а оскорблениями и хамством не возможно донести свои знания так,чтобы ее принял оппонент! |
Отож, кацап – людиноподібна тварюка, розповсюджена по всій території України, здебільшого у східних і південних районах, за зовнішнім виглядом дуже схожа на звичайного москаля, проте вперто стверджує свою приналежність до української нації.
__________________________________________________ Коротше кажучи, бийте люди кацапів, смерті їм усім!!! ________________________________________ Н-да-а-а-а-а.......... *Це пост від "патріота"......... *Впевнений в своїй правоті "патріот" не буде замислюватись, коли вожді призвуть до дій......... *А ви кажете - толерантність і порозуміння, злука і єдність......... *Егеж........... |
Для цього потрібно вести діалог не в такому ракурсі, наприклад.що бандерівці - це фашисти чи ще щось в цьому виді. Потрібно , напевне, почати діалог з пізнавання та запитань і відповідей. А те. що ця писанина мене вже дістала до сміху. то я так і відповідатиму тим хамам. як вони заслуговують.
|
Андрій. чесно, мене вже заїб...ли твої однодумці зі своїми брудними постами. Це їм відповідь на їхні й бруд, поки що...
|
кацапи – специфічна частина суспільства, що здавна тісно вкоренилась у вир життя сучасної Незалежної Неньки-України. Це люди, яким невідомо як досі вдається зберегти свою незалежність і особливість, незважаючи на будь-які спроби хоч трохи змінити їхнє світосприйняття. Отакі – то вони потвори! Хоч цьому нам таки варто у них повчитися...
______________________________________________ Ну те що ті рядки писала повна потвора - то є факт незаперечний....... *Їй мало, вона хоче навчитись стати ще потворнішою потворою........:-D :-D :-D |
Павло, в твоєму сприйнятті все просто і надзвичайно категорично........... * Таке вже було в історії Європи - за нас все вирішує фюрер, а ми як єдина нація, справжня фашина, маємо лише виконувати його накази, адже його мудрість незаперечна для нас, його рішення - наші дії........ Ну і таке інше.........
А щодо моїх однодумців - тобі звідки знати про що я думаю......... |
Вы, знаете, Павел, вот Вы сделали массу выдержек с различных статей, и считаете , что это правда и только правда. А Вы пытались прочитать другие статьи с другой трактовкой и попытаться самому сделать свой вывод. А то у меня, извините, складывается такое впечатление, что Вы, как в сов. время верите всему и принимаете за все за чистую монету.
|
Як казав прф.Приображенський читать Радяньські і Російські газети вредно .
|
....а жить лозунгами-эт ужо клиника!
|
Владимир, вот это Вы зря. Надо читать газеты все и свои и вражеские и делать самостоятельный вывод!
|
Владимир, вот это Вы зря. Надо читать газеты все и свои и вражеские и делать самостоятельный вывод!
******************************************* Я читаю російські газети. |
Вова. брешешь.Про российские газеты он ни слова не говорил.
|
| Текущее время: 02:00. Часовой пояс GMT. |