![]() |
Виявляється з зятем можна дружити НАВІТЬ ЯКЩО ЙОГО РІДНА МОВА - УКРАЇНСЬКАСегодня 21:50
=================================== А не был бы родственником - так взял бы и задушил гада ! |
Мукачево-дыра....просто село * * * * * *Зато всі комуністи - прєдєльна чєстниє і парядачниє люді, да, гаятри? Клон, ти дістала своїм постійним хамством. Я за тобою буду відтепер ще пильніше слідкувати. Ти тільки те і робиш, що розпалюєш конфлікти.(N)
|
А не был бы родственником - так взял бы и задушил гада !
:-D |
стройною пардон, хотя и так не хило получилось:-D
|
канадцы стойною толпою..........:-D
|
Наскільки я знаю, Шапошніков настучав на "ПФ" адміністрації сайта і групу злили. Дивіться, щоб і тут нам таке не влаштував.
|
Хочу спросить у жителей ЗУ: Какие в общем настроения у людей, кто-нибудь поддерживает Андруховича и Ко в плане отделения?
Якщо хтось і підтримує, то дуже мало, я би сказав "ничтожно" мало. |
Не стоит из Шапошникова делать демона сайта. Во-первых он не всесилен а во вторых он такой же как все и имеет просто своё мнение.
|
Во-первых он не всесилен а во вторых он такой же как все и имеет просто своё мнение.
Висловити свою думку - це одне, а підло вдарити в спину - зовсім інше. |
Игор, чем вам Шапошников ненравится??? Он с одной группы сам ушёл и никого не сливал. Это вы, в группах некоторых сразу в ЧС отправляете под видом того, что якобы могут группу слить! А на самом деле, чтоб не выражали свои мысли. Очень удобненько, да?
|
Наскільки я знаю, Шапошніков настучав на "ПФ" адміністрації сайта і групу злили. Дивіться, щоб і тут нам таке не влаштував.
Сегодня 22:04 ______________________ Этой нацистской группке так и надо. |
Яночка, я нікого не можу нікуди відправляти, я модерую тільки в цій групі.
|
Этой нацистской группке так и надо.
Яка ж вона нацистська? Адмін - одесит, модератор - офіцер із Севастополя. В чому нацизм полягає? |
Игор, в других группах и без вас модераторов хватает, а опыт перенимаете тот же! Если б слить хотели, уже б давно слили, так шо расслабтесь и слушайте Шапошникова!
|
Ну раз группа ПФ была такой хорошей, стоит поверить в таком случае во всесилие Шапошникова - дал команду и группу слили.
|
Молодчага Шапошников!
|
Игор, а шо за группа????
|
Про Шапошнікова - в іншу тему, на ЗУ за нього не відповідають :-D
|
Этой нацистской группке так и надо.
Яка ж вона нацистська? Адмін - одесит, модератор - офіцер із Севастополя. В чому нацизм полягає? Сегодня 22:24 ___________________________ В глибині.......... *Модератор там один був - русофоб по змісту, нацист по суті........... *прізвище не пам*ятаю, я гімно в голові не тримаю......... |
Модератор там один був - русофоб по змісту, нацист по суті........... *прізвище не пам*ятаю, я гімно в голові не тримаю.........
Дуже гарно(N) Обізвати людину гімном. Обізвати групу нацистською..І це говорить модератор...Андрію, а ти не забагато на себе береш? Ти обвинувавчувач і суддя в одному лиці? |
Текущее время: 22:25. Часовой пояс GMT. |