Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Бойцовский клуб... ОГРАНИЧЕНИЙ НЕТ!!!Написанное тут не будет поводом для ... (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13683)

Айболит 24.08.2010 19:46

Шингур, ты *на який мове балакаешь? Шо за обороты?

Ария 24.08.2010 19:46

Олег - передоз...

Азазелло 24.08.2010 19:46

Андрій Сикош !!!(Y) (Y) (Y)

Сегодня 22:40 ЧЕГО ЗА НАРОД, СВИДОМИТЫ У НИХ ВСЕ К ДУПЕ СВОДИТСЯ, ЭТО ЧЕГО ЗАБАВА ТАКАЯ НАЦИОНАЛЬНАЯ, А СИКОШ И ШИНГУР? АНЕКДОТ ВАМ ПО В.МАЯКОВСКОМУ (РОДИЛСЯ В ГРУЗИИ-МАСКАЛЬ ПО ВАШЕМУ) -"КРОХА СЫН ПРИШЕЛ К ОТЦУ И СКАЗАЛА КРОХА ПИСЯ-ПИСЮ ХОРОШО, ПИСЯ ПОПУ ПЛОХО". ВЯЖИТЕ МУЖИКИ ГАЛИЦИЙСКИЕ С ГОМОСЯТИНОЙ, А ТО ВЫРОДИТЕСЬ ВСЕ (ШИНГУРУ, СИКУШУ, ДУДАКУ, НЕГРУ В БРЫЛЕ И ДУЛЕ, КОБЕЦУ НЕТ ОН НЕ С ГАЛИЧИНЫ).

Ария 24.08.2010 19:47

Ви про що ?

Алладин 24.08.2010 19:51

И непонятны воронам были словеса человеческие. ибо по вороньи каркать умели только.Исидели они в *недоумении, тайный смысл понять пытаючись.Но не дано им было.Ибо сказано:
" У Шингура ума мало!"

Алмазик 24.08.2010 20:08

Сергій,я вибачаюся.що переплутав лікарів я у них іще ніколи не був,а от мінько добре знає хто є хто от і дурочку включив!!

Ария 24.08.2010 20:13

Повертається з космосу. Олег, молодець...

Molodoy 24.08.2010 20:17

Втопився своєю ядовитою слиною-Андрей Погорелов

Алмазик 24.08.2010 20:17

то напевне мінько смереки чи палі злякався от і молитися почав!

Алладин 24.08.2010 20:17

Сергій,я вибачаюся.
=====
Вот!Несомненно, что лечение дало первый результат.Больной уже способен оценивать свои поступки и извинятся за них.это прогресс.То ли еще будет. Андрюша!От моего лечения многие в порядок приходили...

Алмазик 24.08.2010 20:28

я бачу мінько що ще трохи і ти почнеш поважати Україну коли тебе налякати смерекою або палею тобі таку терапію потрібно проводити частіше! так так мінько тебе треба ще лічити від гомосятини.чим же тебе ще налякати щоб ти позбувся цієї хвороби?!

Decadence 24.08.2010 20:39

Глупые вы *мальчики, дурочки! Причем ВСЕ!

Алмазик 24.08.2010 20:43

всім добраніч,бувайте здорові. якщо щось не так то вибачайте така вже ця *тема! Мінько, до зустрічі, будь зборов і не кашляй ще зустрінемося!

Шуйский 24.08.2010 22:16

Падлюка ти Мінько і сцикун із закритим профілем....вже два роки ти казав?... Отож сцикун вже два роки. Знаєш, що неправий на 200%, але природня падлючість не дає себе повести по-чоловічому, тому й ведеш себе, як падло. Раніше було зрозуміло, чому ти таке падло - стояв один - дерево обіймав. Тоска. А тепер чого? Стоїть - гарну дівчину (Варвару, якщо не помиляюсь) обіймає, а далі таке саме стерво і падло. *-)

Шуйский 24.08.2010 22:39

Зате є падлюки. Мінько - одна з них. Відколи це Ви - Маріє, Мінька стали захищати? Ви ж не знаєте суті конфлікта. Він поступив надзвичайно підло, тому і не може пояснити свій вчинок.

Decadence 24.08.2010 22:50

Игорь,отпусти *ситуацию.....это же вирт....тут всё не *настоящее...

Шуйский 24.08.2010 23:32

Не можу, Анно. Він запросив мене до себе в групу, запропонував нормальне спілкування, я погодився. Говорили про різне, зовсім не сварилися. Потім один їхній модератор - Олег Прядко ні з того ні з сього обматюкав трьох жінок. В групі піднявся шум. Мінько почав шукати для Прядко оправдання. Я застидав Прядко, що він своєю гидкою поведінкою підставляє друзів. Після цього Мінько ні з того ні з сього обізхвав мене гімном. Я пішов з групи. Знаєш, коли ми відкрито бодаємся - це одне, а коли ні за що ні про що, та ще й після того, як домовилися поводитися по-людськи - то це підлість. Я знаю, що таке порядність і честь, а він - підлота. Хочеш переконати мене в протилежному?

Decadence 24.08.2010 23:55

Думаю надо проще к подобному относиться.....я модератор в 4 группах,2 из них национальные,одна-философская,и знаешь сколько там грязи повидала,особенно в философской....там уровень интеллекта дуэлянтов в общей массе повыше ,и вроде говном облил,а в чс не можешь ....короче,я советую абстрагироваться к подобным неприятностям!

Азазелло 25.08.2010 04:13

Втопився своєю ядовитою слиною-Андрей Погорелов
Вчера 23:17 ВОВА(СЛАВА) КОБЕЦЬ, А НЕ ВГАДАВ, ДЖАБЕНЯ:-P .

Алладин 25.08.2010 04:40

А тепер чого? Стоїть - гарну дівчину (Варвару, якщо не помиляюсь) обіймає, а далі таке саме стерво і падло.
=====
Слыш,гандон!Если ты своим гнилым хлебалом еще хоть слово про нее скажешь, мне будет пофиг на все ЧСы.
Понял?
Хоть слово!Недай тебе бог своимтриперным ртом ее тронуть!Гнида ты канадийская!Я тебя буду тогда везде мешать с говном.Ибо морда твоя далеко. и настучать ее *увы, проблематично.

Алладин 25.08.2010 04:45

Потім один їхній модератор - Олег Прядко ні з того ні з сього обматюкав трьох жінок. В групі піднявся шум.
======
Сука ты помойная!Кроме того, что ты нытик галимый. ты еще и сплетник.ты же не присутствовал при конфликте.Ты нгихуя о нем не знаешь.Ты знаешь о нем только со слов посторонних людей.Ибо ты при нем не присутствовал.А слышал о конфликте даже не от его участников. и даже не от свидетелей. а от тех. кто его на утро начал рьяно обсуждать.
И теперь у тебя уже ТРИ женщины?А че не десять?Пиздеть- так пиздеть!
И ты, сука, не только на основании сплетен выводы делаешь, но еще и по миру несешь эти сплетни, как положено бабке- сплетнице, добавляя подробности от себя?Ох и гавно же ты.
Или ты думаешь поднять свой авторитет таким образом?
Интересно, какие отмазки ты вечером придумаешь?

Алладин 25.08.2010 04:47

Я знаю, що таке порядність і честь, а він - підлота.
=====
Бля. ну ты и сука!И после того, как ты тут занимался сплетнями, ты знаешь. что такое порядочность?После того, как я тебя не раз уличал в лицемерии, и ты нелепо отмазывался, что ты по гороскопу близнецы и в тебе две натуры, чем косвенно признавал свою вину, ты говоришь о порядочности?

Алладин 25.08.2010 04:48

А плевать в спину человеку. которого нет на сайте- ведь только что в этом ты обвинял меня.А теперь сам сподобился до этого.По твоему- это порядочно?

Шуйский 25.08.2010 05:55

Заспокійся, ти, убожество істеричне. Тріпєрний рот у тебе, ще й брехливий і підлий. Я про твою дівчину нічого поганого не казав і не збираюсь. Я не вмію заборонені прийоми використовувати, як це робиш ти - спочатку домовляєшся, що ведем себе по-людськи, а потім підло б"єш нижче пояса.

Шуйский 25.08.2010 06:00

Ти або глухий або дебіл. Я ще тоді казав, що був присутній при конфлікті і сам бачив, як Прядко написав гадості і відразу витер, але жінка, якій він це написав, скопіювала пост і на другий день тобі, падлюці, показала. Жінок було ТРИ - дві з Канади, одна - з Німеччини. І всі вони мої опоненти. Але я в таких речах шукаю правду, і коли якийсь неадекват обсирає людей, мені це не подобає

Шуйский 25.08.2010 06:05

ться (навіть якщо вони мені ніхто). І тому вони всі мені подякували за те, що я сказав ПРАВДУ. І навіть Борис Ведерніков (так само мій опонент) визнав, що я в даній ситуації повів себе правильно. А ти, як останнє падло і стерво, прийшов і плюнув мені в душу, хоча у нас була домовленість - вести себе по-людськи. Тільки в тобі гімна багато і воно з тебе лізе. Те, що в тій ситуації усі мої опоненти підтримали мене, а не тебе (однодумця) говорить багато про що.

Шуйский 25.08.2010 06:12

Мені авторитет не треба піднімати - він у мене і так високий, і серед однодумців і серед опонентів, і мені для цього не треба займатися підхалімажом до модераторів, як це постійно робиш ти. Ти облажався по самі помідори, про що тобі не раз казали в твоїй групі - що ти втрачаєш лице. А як на мене, то ніколи ти цього лиця і не мав - триндиш фігню всяку безсмістовну і боїшся всього на світі.

Шуйский 25.08.2010 06:13

Привіт Варварі.;-) *Може їй вдасться хоч трохи тобі мудрості в твій тупий баняк вбити.

Шуйский 25.08.2010 06:15

А плевать в спину человеку. которого нет на сайте- ведь только что в этом ты обвинял меня.А теперь сам сподобился до этого.По твоему- это порядочно?
Після того, як ти поступив у вищій степені підло, до тебе нема людського відношення. Підлість не пробачаю.

Шуйский 25.08.2010 06:17

И после того, как ты тут занимался сплетнями, ты знаешь. что такое порядочность? * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Це не сплєтні, а правда, і в мене є купа свідків і ти це знаєш. І ще ти знаєш, що ти падлюка.

Албанец 25.08.2010 08:36

По логике... время отключений:-$ (F) но меня сомнения берут(H)

Хуан Миг 25.08.2010 09:20

По логике - в названии темы все написано....

Алкснис 25.08.2010 09:54

Название (Y) Это уже не какашки, это тяжелые говнометы класса "Жопа - морда оппонента" :-D

Хуан Миг 25.08.2010 10:04

Я рад, что тебе понравилось...;-)

Албанец 25.08.2010 10:10

Я не про автора я...Честно, меня уже начали раздражать эти форумные драки(N)
Сегодня 11:31
одын боец вышеель со строя(H)

Албанец 25.08.2010 10:27

Я не воевала, просто ху*ней страдала во время отпуска. А некоторые тут всерьез байду бьют - распетушив свои гребни и хвосты:-D

Сегодня 13:19
в вашем возрасте как раз нужно этим и страдать:-D :-D :-D

Decadence 25.08.2010 11:25

Вот Серёжка знает, как я уделываю "противников"(в смысле противных)...могу и по той *и по другой *стороне сейчас проехать бульдозером....ей-Богу,достали своим нытьем и хамством!ОБЕ СТОРОНЫ!

Алладин 25.08.2010 16:14

Ти або глухий або дебіл. Я ще тоді казав, що був присутній при конфлікті і сам бачив,
======
Сука . мудак ты гнилой!Ты же сам тогда днем сказал. что ни фига ты не видел, кроме одной безобидной фразы.идиты в жопу. глиста канадская.В тебя даже плеватся западло.

Шуйский 25.08.2010 16:32

Ну ти і гальмо тупориле. Я казав, що сам бачив, як Прядко написав жінці з Торонто, що вона тріперна, а потім відразу витер. Що ти брешеш безперестанку? Хоча падлюка завжди бреше, нічого дивного.

Decadence 25.08.2010 16:54

Можно вопрос к обоим-какой смысл обсуждать эту тему,если всё-равно к консенсусу не придёте?

Текущее время: 03:56. Часовой пояс GMT.