![]() |
Уральське козаче військо! Ти про таке в силу відсутності розуму і не чув мабуть! Шануй на дозвіллі історію для початківців!
|
Павло, не позорь Украину. Что ОУН-УПА, что СС "Галичина" присягали на верность Германии, а не Украине. Значит, Украину(Родину) попросту предали. Были они карателями и не воевали, а резали безоружных. Либо стреляли в спину. Причём не только евреев, поляков, но и своих - украинцев. Все их архивы - брехня и попытка оправдаться. Моя покойная бабушка(царствие ей небесное!) лучше к немцам и итальянцам относилась, чем к этой мрази. "нелюди они!"
Происхождением не бравируй и не выпендривайся, заслуги твоей в том никакой нет. Предков не выбирают, зато легко их опозорить. Чтоб было понятнее, мои предки из Вертиевки из-под Нежина и из Сум. И тоже казачьи семьи. Не только в Сечи козаки жили. |
Пабло "Пикассо" бл...:-D
|
http://www.gulag.ipvnews.org/ * *Подивіться на це, виродки... * Це ви тут всі запроданці. Повас шибениці плачуть.
А что, нормальная страница - половина брехни, половина правды. Все как обычно. Вы бы заодно про Талергоф еще почитали, то что после 1МВ в Австрии издали, а не только документы укрских националистов. Там не только про повешения совершенно невиновных людей предтечами ОУН-УПА. А если уж про чекистов толковать, то палач Саенко очень сильно в 1918-1919 гг в Харькове лютовал. Не ваш родственник? |
Несколько эпизодов:
"...Излюбленный способ Саенко: он вонзал кинжал на сантиметр в тeло допрашиваемаго и затeм поворачивал его в ранe. Всe истязанiя Саенко производил в кабинетe слeдователя "особаго отдeла", на глазах Якимовича, его помощников и слeдователя Любарскаго... накокаиненный Саенко явился в 9 час. вечера в камеру в сопровожденiи австрiйскаго штабс-капитана Клочковскаго, "он приказал Пшеничному, Овчеренко и Бeлоусову выйти во двор, там раздeл их до нага и начал с товарищем Клочковским рубить и колоть их кинжалами, нанося удары сначала в нижнiя части тeла и постепенно поднимаясь все выше и выше...Вскрытiе трупов, извлеченных из могил саенковских жертв в числe 107 обнаружило страшныя жестокости: побои, переломы ребер, перебитiя голени, снесенные черепа, отсeченныя кисти и ступни, отрубленные пальцы, отрубленныя головы, держащiяся только на остатках кожи, прижиганiе раскаленным предметом, на спинe выжженныя полосы, и т. д. и т. д. Ничего не напоминает? |
Спецiальностью Харьковской Че-ка, гдe дeйствовал Саенко, было, напримeр, скальпированiе и сниманiе перчаток с кистей рук
Так что братаны ваши везде засетились свим "человеколюбием", но у вас почему то во всем одни только москали во всем виноваты |
Та що з вами, ананістами, можна говорити, коли ви пишете всяку ху...ню, а не правду. Пиши собі один з другим та мастурбуй, бо це все, що ви можете. Все одно ви правди не визнаєте, амеби нещасні.
|
Радует только то, что таких как ты Павел мало по сравнению с нормальными людьми
|
Та що ти, правда ?! А ти спробуй приїдь та побалакай з людьми і ти зразу зрозумієш, що не в той город какаєш. На відміну від таких як саме ти, я знаю багатьох росіян, які мене теж давно знають і вони зовсім так як ти, недоумку , не думають. В них немає таких гегемонівських замашок, як у тебе та тобі подібних істотах.
|
Ты просто обычный колхозный Холоп
|
Брехуни. скажіть мені неосвіченому, чому ж тоді на Нюрнберзькому процесі не судили УПА ?
|
потому что это бандиты без определенных целей. Как сейчас террористы!!! Таких нужно мочить без суда и следствия
|
Ти знову збрехав, Віталік. Я нормальний українець, який прагне жити в своїй країні спокійно без зазіхань таких ананістів. як ти і тобі подібні. Якщо ви не поважаєте той народ, в якого ваші пращури все украли та гнобили, то про що може бути мова та про яку повагу можна взагалі говорити ?
|
От їх і мочили сукі комуняцькі, бо боялись. що на прикладі самостійності уКРАЇНИ Й ПОВСТАНУТЬ І ІНШІ НАРОДИ ПРОТИ ссср. *Ти цього не знав ? Який жаль... Зате я знаю хто ти - ти той самий продовжувач діла Леніна-Сталіна, які так і не побороли Україну і х...й поборите - кишка тонка.
|
Украли?!?!) Чего украли???деревья?? Вас на западе думать научили, а то вы кроме с/х ничего не умели
|
16–18 століттях По всій Україні працювали десятки великих та тисячімаленьких гут, ливарень, гуралень, гарбарень, поташень, кушнірень,чимбарень, ткалень, кузнів, зброярень, гончарень. Під кінець 18століття Московщина знищила всі великі і середнього розміру українськімануфактури всілякими заборонами, надмірними податками, переведеннямцих виробництв до Московії, а часто і відкритим грабунком та спаленням,таким чином руйнуючи промисловість та торгівлю в Україні. Майстріввивезли силоміць до Московщини і примусили їх там навчати москвинів. * * * * *Ти це мав на увазі. Віталік ? Так ти знову збрехав. бо це дослідження історії...
|
65% украинцев в быту общаются на русском
|
вы только рабочими были, а поляки все организовывали
|
1703–1720 pp. Десятки тисяч українських селян та козаків були насильнозігнані на будівництво Петербурга, 25 тисяч загинули від хвороб втамтешніх болотах. * * * Це теж ми украли ? Це ви такі розумні так нас учили ?
|
Віталік, ти знову прибрехав, третя частина України спілкується зараз на російській мові. Пізнай трохи більше знань, Віталік.
|
Текущее время: 16:36. Часовой пояс GMT. |