![]() |
Гела. я щойно побачив. до яких ти груп приєднався. Ти справді за Сталіна та Росію ?
|
Правильно сделал,что присягал и предал....ну ты рассуждаешь как ! Жена бы тебе на верность присягла и предала,ты бы тоже сказал правильно сделала;-) А я РОССИЮ НЕ ЗАЩИЩАЮ,И ЕСЛИ ТЫ ЕЕ НЕ НАВИДИШЬ ЭТО НЕ ЗНАЧИТ ЧТО ВСЕ ГРУЗИНЫ ДОЛЖНЫ ЕЕ НЕНАВИДИТЬ.чТО У ВАС НА уКРАИНЕ МАЛО ТЕХ КТО НЕНАВИДИТ ВАС БАНДЕР? ИЛИ ОНИ НЕ УКРАИНЦЫ? Хотя кому я говорю...еврею:-D
|
А мы в армии гоняли украинцев когда они сало прятали.....Да и не ври что украинцы нас уважали,черные мы были для них! Ты просто не знаешь,ты же молдавский еврей-потомок Чингизхана...:-D
|
Гела. так ти гать не розумієш нічого чи прикидаєшся ? Скільки чачі гасанув ? Де ти бачиш, що я ненавиджу РОсію. Я знаю вже давно багато росіян і спілкуюсь з ними. уц мене є друзі по багатьох краях Росії. але там таких недоумків нема. які так ганебно говорили б про Україну. Нема. Це тільки тут у форумах є декілька недоумків. які зачепили мене до сміху от я їм і нагада. хто вони і до кого належать. А ти, якщо ти дійсно грузин. що ж ти їм підмахуєш ? Вони тобі платять ? Чи тебе в Грузіїїне було. коли вони вашу країну бомбили ?
|
ОГ, сука кремлівська. соска обізвалась. Ану киш !!!
|
Гела. бачу. що з тобою говорити, що подрочити в закутку. Не пиши мені більше. Я починаю в грузинах розчаровуватись.
|
Ти мого дружка . який нижче пупа. можеш задіти.
|
Я з тобою солідарний. З тобою - ні за які гроші.
|
Гела. бачу. що з тобою говорити, що подрочити в закутку.---------ты еще и дрочун-осеменитель.
|
Слава Героям УПА.Це настоящі Герої.Здоров*я живим,та вічна пам*ять померлим.
|
Певно мужики не допили...:-(
|
Ой, у лузі червона калина похилилася.
Чогось наша славна Україна зажурилася. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! Не хилися, червона калина - маєш білий цвіт. Не журися, славна Україна - маєш добрий рід. А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! Виступали стрільці січовії у кривавий тан, Визволяти братів-українців з московських кайдан. А ми тії московські кайдани розіб'ємо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! Гей, у полі ярої пшенички золотистий лан, Розпочали стрільці січовії з москалями тан! А ми тую ярую пшеничку ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! Як повіє буйнесенький вітер з широких степів, Та й прославить по всій Україні січових стрільців. А ми тую стрілецькую славу збережемо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо |
Владимиру тока один смайлик предоставили на остальные деньги не перевёл!!!
|
Шелестова. тобі зуби тиснуть ?
|
Гей, у полі ярої пшенички золотистий лан,
Розпочали стрільці січовії з москалями тан! А ми тую ярую пшеничку ізберемо, А ми нашу славну Україну, гей! гей! розвеселимо! -----и тут Кобец теперь про геев!!! что ж вас с Пашей на голуби:-D зну то все тянет.... |
А раньше пресмыкался перед москалями всяко!
|
знову москалики-расеяні не знаючи що значить по українські "гей" роблять вичсновки по своїх підарах...
|
Воины УПА - это фашисты, которых надо было расстрелять еще очень-очень давно8oI
|
/СЕРГЕЮ КОЛОМИЙЧЕНКО/Если бы он был порядочным человеком , он бы сделал это в начале или хотя бы в ходе своего президенства.
Вчера 16:35___________________________________________ (Y) абсолютно согласен, и такого резонанса могло бы не быть. |
Воины УПА - это фашисты, которых надо было расстрелять еще очень-очень давно8oI 12:45 ______________________________ *многие в России тоже согласны с этим мнением. И есть сожаление что сейчас нельзя танками проутюжить. И не только УПА, всю Украину, окромя Севастополя и родины Януковича.
|
Текущее время: 15:34. Часовой пояс GMT. |