![]() |
Завжди з посмішкою
З кривою посмішкою і злим обличчям...Ніби всі йому щось винні.... |
Андрей Харьковский, відверта брехня! Візьміть "Програму захисту українців" ВО "Свобода" й прочитайте розділ про енергобезпеку. Тягнибок ні на йоту не відійшов від положення Програми.
|
Как то он выступал на "Эра" и говарил, что как только станет призедентом сразу откажетьса от российского газа
Такі крикуни вже були в 1993 році -пам"ятаєте-Україна буде жити ,як Франція.І де зараз Франція,а де ми? |
Ну, до таких, як Мончук не тільки Тягнибок, а й багато інших наших земляків навіть криво не посміхнуться...
|
Назар (Y) !!!(fr) Мончуку(B) Янукович уже не дасть(fr)
|
Назар! Считаю себя настоящей украинкой с «корнями», но выбрасывать свой голос на ветер не хочу. «За» Тегибка может быть в будущем!
|
Оля я тебя поддерживаю,ведь украинцем может быть каждый кто проживает на украине.а вот кому отдавать свои симпатии ,это уже дело персональное. а ярый национализм до добра не доведет
|
Соседка,прибалтійські республіки?;-)
|
Монік напився пива і пішов у люлю(fr) мабуть піду і я.Всім пока(K) (fr)
|
А прибалтийские республики пожили в Евросоюзе и умнеть начали, за знание русского языка стали на работе приплачивать, мэром Риги русского избрали.
|
А у нас, блін, впору за знання рідної, державної приплачувати...
|
Що я називаю брехнею? Ось це:
Да вот он на ПОКРОВУ разошёлся, это же надо было кричать и брызгатьслюной , что как только признают бандеру героем так сразу в краiнестане краше жить. Человек совсем не понимает какие в стране проблемы,для него главное упа герои и бандера. Как то он выступал на "Эра" иговарил, что как только станет призедентом сразу откажетьса отроссийского газа |
ДААААА!!! Оце чудо!(fr) Я бачу ви дуже розбираєтесь у цих питаннях:'( Давайте ми виберем Росіян тому що в нас одні проффесори(hu)
|
Назар іще раз (Y)
|
Я так зрозумів хто розмовляє російською той розумніший?А я то думаю чому наша нація така ... .
|
Пане Коцюба, Ви що?! Потрибно бути україномовним, щоб бути розумнишим!!!!
Ну, що Ви як не "ПАТРИОТ"?!!! |
Назаре, коли будете нашу кровь пускать?;-)
|
Скажтие, Назар, Вам, вообще, пофиг будущее Украины или так... бабло отработать и свалить в Канаду?
|
А прибалтийские республики пожили в Евросоюзе и умнеть начали, за знание русского языка стали на работе приплачивать...
І між іншим їхні дипломати спілкуються між собою на російській мові,а з першого класу її почали вивчати в Китаї і Індії!!!! |
Тягнибок!!! Решта -лайно зпід чорної корови. Саме жидво із піджидками.
|
| Текущее время: 22:52. Часовой пояс GMT. |