![]() |
а шо в этой теме надо робить?
|
"по вивченню рідної мови",
_____________________________________ мой родной язык русский, украинский я знаю просто замечательно, читаю, пишу, могу даже говорить без акцента, но не вижу в этом смысла..я ведь русская???:-( :-( :-( мова-пока одна государственная, но ждем-с второй госязык-русский.. |
и шо?
|
Віра,флудити українською)
|
Люблю украiнську породу,
гарячий борщ, холодну воду, та повну пазуху цицёк _______________________________________ Щодо останнього рядка-забула нагадати,української крові в мені чверть(H) |
Аня, там же про цыцьки (md)
|
Так я про це й кажу)
|
:-D :-D :-D :-D
|
а что???????????:-O :-O :-O тут нельзя писать по-русски??????? это неправильно и является дискриминацией(tr) (tr) (tr)
|
ооо...в тебе шо истерика? спокуха, Гая...ты володиешь мовой
|
ага владею..когда хочу...а когда не хочу-не буду...но что то не вижу владеющих и желающих поучить нас..сирых
|
Гая, як кажуть "Моє діло півняче:проспівав, а там хоч і не розвидняйся!"
|
я тебе навчу :-P ...сирую
|
ржунимагу....с себя...сирая:-D :-D :-D гыыыыыыыы и это я....я ж БОГИНЯ
|
Ой, а можно еще пословмцу, в этом году услышала в Украине,понравилась, малось грубая, извеняюсь. " Хрiновий мед, хрiновi бжоли"
|
мадам! местами вы прекрасны (H)
|
"Гарній дівці-гарно і в ганчірці"
|
:-D :-D :-D пословицы-класс, мне в падлу переключаться на украинскую клаву..вернее шрифт..
|
Могу немного пофлудить!:-D
|
А я мотаюсь на "и" в англ. и все, а е копирую
|
а чё бы не пофлудить??? тут написано-для русскроязычных:-D :-D :-D :-D
|
Анна Алиговна
Люблю украiнську породу, гарячий борщ, холодну воду, та повну пазуху цицёк _______________________________________ Щодо останнього рядка-забула нагадати,української крові в мені чверть(H) Сегодня 19:18 Шо ... тiльки чверть?:-( Ой лишенько людi добренькi. Ну а хоч борщ там чи вода холодна э, чи теж немаэ?(ch) |
усього на чверть)
|
А з чого останні три чверті полягають тоді?(ch)
|
Виталий, Вы шалунишка!
|
Останні три чверті ще попереду,я ж їм "Растішку",ще росту)
|
Ні,Людмилко,ні "шалунішка" він,а бешкетунчику
|
Вiталiй, може и Вам "Растішку"
|
Ні,ні,ні,не бешкетнику,вибачаюсь,пустунчику...згадала
|
А НИКТО НЕ ДУМАЛ, ЧТО ЛИТЕРАТУРНЫЙ УКРАИНСКИЙ ЯЗЯК, ЭТО СТАРОРУССКИЙ, А МЫ РАЗМОВЛЯЕМ НА ЕГО ДИАЛЕКТАХ.
|
а я знаю мову глухонімих, та незнаю, як показати її тут на форумі.
|
ДА НИКА ОТОЙДИТЬ ВИД ПАЛЬМЫ.
|
Людмила Медкова
Вiталiй, може и Вам "Растішку" Вчера 20:05 Ви знаєте, все що повинне було в мене вирости вже виросло.:-D |
а я знаю мову глухонімих, та незнаю, як показати її тут на форумі.___________________Дуже просто, Ксю... Мовчки...
|
Ксю, ти почула? Iнодi краще мовчати нiж говорити.:-D (Y)
|
Шапа, ти як дурень підтакуєш Сергію. А я дійсно володію Цією мовою-в мене батьки нечують. І мама хоч і в Росії виросла, та якось вивчила і українську мову, і пише, краще, чим якийсь Шапошніков. І цією мовою можна і жестами і писаниною. Так от, ми тут не кричимо і нас нечути. Ми пишемо.
|
ВИТАЛИЙ ШАПОШНИКОВ
Annа, are not you already angered on me? Прошу не калічити так страшно англійську |
Андрій ІСвітлана Федірко(Корбут)
. 03.11.2010 17:57 Ви описали страшну картину. *Але я її не бачу. *Мій племінник живе в селі, але алкоголю не споживає зовсім. *Я ж не пам"ятаю, щоб хтось з хлопців мого покоління не пив, і була дуже здивована, коли взнала, що мій племінник не п"є. І сини моїх подруг також справили добре враження: працюють, вчаться, беруть участь в танцювальних колективах, *в громадському житті... Також, якщо судити по постах в цій групі, старше покоління нічим не краще за молоде: ні по рівню грамотності, ні по рівню культури. Думаю, що хто що хоче бачити, те і бачить. |
Анна Алиговна
А мені "Верше мій,верше" * 03.11.2010 17:10 Мені також пісня "Ой верше мій, верше" дуже подобається, особливо у виконанні Джамали: http://www.youtube.com/watch?v=d-NNXWSWWSw&feature=related i Квітки Цісик http://www.youtube.com/watch?v=QUqcBGty6d4&feature=related |
Оксана, не звертайте уваги не невігласів. *Я думаю, що чудово, що Ви володієте мовою глухонімих - своїх батьків.(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) * А як же інакше?!
|
| Текущее время: 10:45. Часовой пояс GMT. |