Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР.

Политический форум о политических событиях в России, Украине, странах бывшего СССР. (http://politikforum.ru/index.php)
-   Украина (http://politikforum.ru/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Воины УПА - Украинская повстанческая армия. Кто они? (http://politikforum.ru/showthread.php?t=13692)

Азазелло 29.08.2010 11:08

ЗА ЗАМЕЧАНИЕ СПАСИБО. СДЕЛАЮ ВЫВОДЫ (ПО МЕРЕ ВОЗМОЖНОСТИ).

Krasavcheg 29.08.2010 11:10

не обижайте младшего брата Павлушу!!!!!! *Уж насколько хватает у него терпения,даже в Ч.С. долго не держат....Он своими изречениями наводит тень на всех любителей Бандеры......

Decadence 29.08.2010 11:11

Спасибо за понимание,Андрей!(C) (v)

Krasavcheg 29.08.2010 11:14

Назва групм"Наша Україна", особисто я російську мову прекрасно знаю і коли беру участь в російських групах, спілкуюсь виключно на ній, а тут я просто насолоджуюсь від того, що Ви розумієте мою українську мову -(tr) ---------------------а вы ничего не путаете,по моему название группы на русском языке написано.....кроме аватарки....

Ария 29.08.2010 11:16

Кіселєв. якби я мав такого старшого барата - я б повісився. Не може у мене бути тобі подібних братів. У мене є брат - він не твого роду.

Decadence 29.08.2010 11:21

Константин,тут общаются на 2 языках-украинском и русском,кому на каком удобней.....

Mafia 29.08.2010 11:22

К. Кисилев - бачите, як прекрасно Ви розумієте українську мову...(v)

Krasavcheg 29.08.2010 11:24

У мене є брат - він не твого роду.----------------------прости Павло я забыл что твой брат в Израиле живет,что то его давно не видать...:-D

Mafia 29.08.2010 11:24

К.Киселев - вибачте...прізвище Ваше трохи змінила...

Krasavcheg 29.08.2010 11:26

К. Кисилев - бачите, як прекрасно Ви розумієте українську мову...-------------------------------------не все слова понятны,и думаю не мне одному......Но вы Люба тут же не забыли намекнуть на мою непонятливость;-) но я же не сказал что у вас зрение плохое на название темы(v)

Ария 29.08.2010 11:26

Так-так, Кисельов. твоєю головою тільки горіхи колоти.

Луций 29.08.2010 11:28

а на твоей кабаки носить и не только в хелоуин

Enigma-Girl 29.08.2010 11:29

Вы же сами провоцируете хамство подобными постами.....Я вполне согласна с постом Анны, не надо провоцировать человека. Складывается впечатления, что все ждут,когда можно наброситься.

Krasavcheg 29.08.2010 11:29

а твоя голова на твоей фото рядом лежит:-D

Кребс 29.08.2010 11:29

Так-так, Кисельов. твоєю головою тільки горіхи колоти.
Сегодня 14:26

Ария 29.08.2010 11:31

Прєдупрєждєніє за українське прислів'я ?! (md)

Ария 29.08.2010 11:33

Ішли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На нашому стягу священні кольори — Це колір неба і розлив колось. Ішли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На стягу священні кольориІшли ми до бою темними лісами, Ішли за Вкраїну, рідний край, Українське військо Степана Бандери За люд, за Вкраїнський звичай. Нас били, стріляли, вели, катували, Червоні кати — москалі, Ми стерегли державу від клятої навали І гнали з Української землі. Була Україна в сльозах, у руїнах, Тужила за синами вона, Але ще не вмерла, не впала на коліна Прекрасна наша ріднa сторона. В далекім Сибіру вмирали герої, Віддати життя їм довелось. На нашому стягу священні кольори — Це колір неба і розлив колось. — Це колір неба і розлив колось.

Луций 29.08.2010 11:33

Люда и Аня я с вами не согласна, это падло провоцирует всех умышленно, мне в личку пишет, в модераторской я пост его скинула,полюбуйтесь,а тогда и делайте такие утверждения!!! безпокоит его сильно моя половая жизнь с мужем , само вже видать неспроможне и надеется,что у всех все так плохо. Шингур, у меня все в поряде с этим,не волнуйся,чего и тебе искренне желаю

Кребс 29.08.2010 11:34

Павло, тут дуже багато людей, знайомих з твоєю творчістю, і не треба з себе вимальовувати ображеного. Не хами людям, і не почуєш про себе поганого........ *І за лозунги що призивають до вбивства як ти вважаєш "зрадників України" - не напрошуйся на неприємності. Можеш погано скінчити, зараз СБУ такими моментами займається.......... *Чи ти думаєш, вони за соціальними сайтами не слідкують?????

Аполлон 29.08.2010 11:35

Шалом все! * *Смотрю все как всегда заняты обсуждением моего земляка и тезки Павло...а вы ведь и правда иногда его провоцируете,хотя с женщинами он и правда чересчур иногда груб.

Текущее время: 19:46. Часовой пояс GMT.