![]() |
ПРОТИСТОЯННЯ
Ізпоконвіку мудреці твердять: Життя – не цирк, життя – це барикада, Де по обидві сторони стоять Народ нещасний й зажиріла влада. У побуті, політиці, меті, У пристрастях й приземлених бажаннях, У мріях і щоденній суєті – Скрізь видно це різке протистояння. Женуть на смерть чужих батьків й синів Прохвости в розцяцькованих мундирах, А у людей в серцях – розпука й гнів, А люди хочуть жити, хочуть миру. Із уст державців все про люд слова, І в той же час палаци всяк будує, А люд в сирих халупах догнива І мовчки в підворотнях жебракує. Обсиділо сановне вороння Курорти, вілли, бази відпочинку, Для нас же – праця каторжна щодня Й свобода – за віконечком в клітинку. Порядність, совість, світлі поривання, Що в душах берегли батьки мої, Тирани схоронили у імлі. Допоки буде це протистояння – Не бути щастю на моїй землі. 1980 р. |
Счастья и процветания народу Украины!!!
|
Допоки буде це протистояння –
Не бути щастю на моїй землі.(Y) |
(Y) (Y) (Y) (F) (F) (F)
|
|
Слава Украине!!!
|
;-) СЛАВА БОГУ!!!
|
СЛАВА, СЛАВА-МОЙДОДЫРУ, И ЖУЧКУ И ПАУЧКУ И НАШИМ МОДЕРАТОРАМ, РАТУЮЩИМ ЗА СЕБЯ ЛЮБИМЫХ!!!
|
Слава Украине!!!
|
|
ДА БУДЕТ МИР ВО ВСЕМ МИРЕ!!!
|
(*) Счастья всем народам и нациям на свете!!!(*)
|
З ПОЧАТКОМ НОВОГО ШКІЛЬНОГО РОКУ - * *З *1 ВЕРЕСНЯ ВСІХ, ХТО МАЄ ДІТЕЙ ШКІЛЬНОГО ВІКУ І СТУДЕНТІВ, ВСІХ ПЕДАГОГІВ, БАТЬКІВ - ЗІ СВЯТОМ!!! УСПІХІВ ВСІМ ВАМ!!!
|
Теперь я тут не один. Как бы хотелось ещё Володю Кобеца тут увидеть, с его флажками. Уррааааааааааааааааа!!!!!!!
|
Хай живе кацап на Україні. аби шкоди не робив !!!
|
:-O Пашка, ты с кровати седня не падал?
|
Ні, Вєра, я на неї ще не лягав...
|
СЛАВА УКРАИНЕ!!!
|
Украину сдерживают от развала только люди, пока еще не понимающие сути украинства. Стань страна на 100% украинской, такой, какой хотят нацики – конец Украине.
|
це ви придумали чи вам приснилося денис?(S)
|
Текущее время: 18:41. Часовой пояс GMT. |