PDA

Просмотр полной версии : Жлобократия, власть "чайников", власть профессионалов.................. как ...

Страницы : 1 2 3 4 5 [6]

Кребс
01.12.2010, 17:51
Ну от Любченко ничего другого и не ожидал........ *Как всегда словесный понос

Министр
04.12.2010, 09:10
Шахраї вже почали продавати квитки на Євро-2012 - UEFA
Регіоналам не терпиться .http://www.epravda.com.ua/news/2010/12/3/260437/

Министр
06.12.2010, 11:15
Чи можливо в Україні уникнути покарання за умисне, особливо жорстоке групове вбивство? Так. Якщо Ваш родич член Партії регіонів. Доведено сином нардепа від ПР і керівника “Укравтодору” Володимира Демішкана Сергієм.http://ord-ua.com/2010/12/05/mandat-na-vbivstvo/?lpage=1

Кребс
06.12.2010, 11:20
Шахраї вже почали продавати квитки на Євро-2012 - UEFA *UEFA - єдиний і винятковий володар прав на здійснення продажу квитків на матчі Євро-2012.
* *Про це заявив операційний директор UEFA Мартін Каллен, повідомляє "Дело".
* *У заяві говориться, що недавно UEFA стало відомо про певну несанкціоновану діяльність, пов'язаної з продажем квитків і пакетів корпоративної гостинності, зокрема в приймаючих країнах, Польщі та України.
* *Зокрема, зловмисники пропонують придбати пакети корпоративної гостинності на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, не маючи ані права на це, ні будь-яких квитків, які вони пропонують для продажу.
* *Більш того, неіснуючі квитки пропонуються за істотно завищеними цінами.
* *За словами Каллена, завдяки централізації процесу продажу всіх видів квитків UEFA може забезпечити низькі ціни на ринку.
* *"Надзвичайно важливо, щоб вболівальники і компанії знали, що квитки і пакети корпоративного гостинності можна придбати тільки безпосередньо через UEFA. Жодна інша організація квитків не має", - сказав він.
* *"Ми рекомендуємо не піддаватися спокусі придбати квитки в інших організацій, оскільки в кінцевому підсумку вам буде просто відмовлено в праві входу на стадіон під час індивідуального контролю на вході в спортивну арену", - зазначив операційний директор UEFA Каллен.
* *Каллен ще раз нагадав, що квитки для вболівальників надійдуть у продаж у березні 2011 року, а продаж пакетів корпоративної гостинності розпочнеться з квітня 2011 року.
* *Пакети корпоративної гостинності передбачені для продажу компаніям, що бажають запропонувати своїм клієнтам відвідати незабутній футбольний захід; в пакет входять: квиток на матч - 1 категорія, вишукана вечеря, марочні вина, пиво та інші напої, розважальна програма до і після матчу, легкий фуршет протягом всього заходу.
* * *Теми: Євро-2012, UEFA

Паньковецкий, до чого Ви тут приплели регіоналів?Фантазія вичерпалась?

Министр
06.12.2010, 11:23
Паньковецкий, до чого Ви тут приплели регіоналів?Фантазія вичерпалась?
А хто у нас усим керує ? Той за все і відповідає .Взявся за гуж -не говори , що не дюж .

Министр
06.12.2010, 11:24
А чому це Ви так за голубятню стали заступатися ? Вас що в партію їхню прийняли ? чи серебрянники дали ?

Министр
06.12.2010, 11:28
Платіть податки, придурки!http://blogs.pravda.com.ua/authors/gnap/4cfcbafab0b1b/Кабінет Міністрів виділив Міністерству економіки близько 2-х млн. гривень на модернізацію і програмне забезпечення роботи інтернет-сайту державного органу з питань закупівель.
Про це сказав міністр економіки Василь Цушко: "Десь два мільйони (гривень) з лишком на модернізацію, програмне забезпечення та поточну роботу сайту", – сказав міністр.

Кребс
06.12.2010, 11:28
Паньковецкий, поки що я Вас попереджую за образу модератора.

Хуан Миг
06.12.2010, 11:34
Паньковецкий, поки що я Вас попереджую за образу модератора._______________Поддерживаю... Юра, никто не интересуется в какой партии Вы состоите и кто, и сколько вам платит... А вот нытьё Ваше порядком подутомило... Поверьте, в мире помимо черного и белого - ещё масса полутонов......

Министр
06.12.2010, 14:52
Паньковецкий, поки що я Вас попереджую за образу модератора
Я Вас не ображав , якщо Ви так вважаєте , то я прошу вибачення .

Министр
06.12.2010, 14:53
Юра, никто не интересуется в какой партии Вы состоите и кто, и сколько вам платит...
Ну прям таки , по 3 дні дехто розмови про це веде і я ні разу не бачив , щоб їм хто зауваження дав .

Министр
06.12.2010, 14:56
А вот нытьё Ваше порядком подутомило
Сергій ! Питань не має ,якщо я чимось не задовольняю , чи я Вам надоїв в групі я вийти на першу Вашу вимогу добровільно , напишіть мені в лічку , я обіцяю , що про Вашу просьбу чя нікому не скажу.
А от критику і ниття я хотів би . шоб Ви не плутали .

Хуан Миг
06.12.2010, 15:00
Сергій ! Питань не має ,якщо я чимось не задовольняю , чи я Вам надоїв в групі я вийти на першу Вашу вимогу добровільно , напишіть мені в лічку , я обіцяю , що про Вашу просьбу чя нікому не скажу._____________________Юра, упаси бог... С какой стати я должен запретить Вам участвовать в группе? А вот насчет критики, Вы уж простите, но скорей она нытье напоминает...

Хуан Миг
06.12.2010, 15:02
Ну прям таки , по 3 дні дехто розмови про це веде і я ні разу не бачив , щоб їм хто зауваження дав .___________________Юра, кто три дня вел разговоры о Ваших заработках?

Министр
06.12.2010, 15:22
А вот насчет критики, Вы уж простите, но скорей она нытье напоминает...
Маєте право так вважати , я ж не знав , що це на Вашу думку ., Ви б говорили , що це на Вашку думку і ніхто б до Вас ніяких претензій не мав би .

Министр
06.12.2010, 15:23
Юра, упаси бог... С какой стати я должен запретить Вам участвовать в группе? А вот насчет критики, Вы уж простите, но скорей она нытье напоминает
Я не про заборону .Я про бажання .В лічку... і бажання буде виконане .

Хуан Миг
06.12.2010, 15:43
Я про бажання .В лічку... і бажання буде виконане ._______________Бросьте, Юра... *Нет желания... Да и Вы не очень смахиваете на Деда Мороза...

Министр
06.12.2010, 15:52
Бросьте, Юра... *Нет желания... Да и Вы не очень смахиваете на Деда Мороза
Не всі бажання будуть виконані . а тільки одне , я думаю , ви чудово зрозуміли яке .

Ариель
06.12.2010, 16:05
Даёшь ЧАЙНИКОВ (без кавычек) во власть Украины!!! (v) (v) (v)

Хуан Миг
06.12.2010, 19:48
Не всі бажання будуть виконані . а тільки одне , я думаю , ви чудово зрозуміли яке ._____________________Я то понял, но такой жертвы от Вас не потребую, Юра...;-) :-D :-D

Министр
07.12.2010, 17:05
Тігіпко готує українцям містобудівну деспотію
http://www.epravda.com.ua/publications/2010/12/7/260940/
Виборні органи місцевого самоврядування буде відсторонено від продажу землі та її оренди. Рішення прийматимуть чиновники, які не відповідають перед громадою.
Громада буде максимально віддалена від вирішення земельних питань. Вона також не зможе впливати на містобудівну політику. Приміром, у Києві землею будуть розпоряджатися призначені президентом бюрократи, яких кияни не вибирали.
У виборних органах хоча б залишилася якась видимість політичної конкуренції. Серед опозиційних депутатів буває двійко-трійко активних, які здатні переконувати своїх колег та звертатися за підтримкою до людей, коли через міськради чи інші виборні інституції проводять неправомірні рішення про розподіл землі.
Такого у стрункій вертикалі виконавчої влади уже не буде. Два-три чиновники самі вирішуватимуть усі важливі питання, і хто з підлеглих посміє їм заперечити?

Министр
07.12.2010, 17:06
Ліквідується єдиний реальний механізм впливу громадськості на містобудівну політику - громадські слухання. У більшості випадків це остання можливість для простих людей сказати "ні" небезпечним об'єктам чи незаконним забудовам.Парцхаладзе і Тігіпко називають слухання корупційним механізмом, забуваючи, що у 90% випадків корупцією займаються самі забудовники, фальсифікуючи слухання. Вони або завозять оплачених учасників, або банально підробляють протоколи. Це авторів не хвилює. Вони просто позбавляють громадськість права голосу

Министр
07.12.2010, 17:06
3. Згідно з проектом, забудовники і чиновники виконавчої ланки самі писатимуть правила забудови. У документі докладно розписана норма про те, що має існувати генеральний план з так званим зонінгом і детальними планами територій.
Втім, якщо зонінга нема, забудовник може розробити його сам. Зрозуміло, що будівельна компанія поганого зонінга собі не замовить.
4. Громадськість не зможе впливати на розробку генпланів, зонінгів і детальних планів територій. Останні взагалі будуть затверджуватися чиновниками вищої ланки, і ніхто не матиме права їм перечити. А це сквери, парки, двори будинків, дитячі майданчики - все, навколо чого так часто спалахують будівельні війни.

Министр
07.12.2010, 17:07
Це називається позбавлення прав людей вже сьогодні .

Министр
07.12.2010, 17:07
Або НІ місцевому самоврядуванню .

Кребс
07.12.2010, 18:24
Ну насмешили......... *"громадські слухання". Ви коли-небудь такі бачили............

Министр
07.12.2010, 18:35
Так .Хочете про них почитати ?
Я Вас розумію Андрій , там де правлять регіони *та їх прихлібателі *. там ніяких *громадських слухань не може бути в принципі , томк мене зовсім не здивувало те що Ви запитали . Тай люди в яких татаро-монгольський *менталітет не можуть проводити громадські слухання , бо в них головне , що їм пан скаже і чи дасть полизати хазяйського чобота

Кребс
07.12.2010, 19:34
Ну не треба про себе так принизливо, ЦЕ МОЖУТЬ ПРОЧИТАТИ ВАШІ ДІТИ, ЮРІЙ.

Министр
07.12.2010, 19:38
Саме цікаво . що вони були на громадських слуханнях .Я ж Вас запитував чи хочете Ви почитати їх стенограму ічи відеозапис побачити .Останній раз унас в липні були громадські слухання і не один раз .

Кребс
07.12.2010, 19:42
Та я не проти громадських слухань, Юра....... Ну не проти я, а тільки на цьому робити спекуляцій не треба. Зараз важливо спростити систему дозволів для будівництва, і треба знайти форму, яка захищає права громади і одночасно не затримує процес. І киньте свої образливі натяки, а то розізлюсь.

Министр
07.12.2010, 19:50
Ну насмешили......... *"громадські слухання". Ви коли-небудь такі бачили............ *
Можете злитися . але починайте злитимся на себе .
От як раз громадські слухвання і не заважали дозвільній системі . я вже говорив , що починати треба з себе , тобто з чиновників . а не передавати їм права громадян ..Я жне проти спрощення дозвільної системи , але регіонали не можуть в силу своєї природньої тупості зрозуміти . що спрощення повинно відбуватися не за рахунок забирання прав громадян . а за рахунок організації .

Министр
07.12.2010, 19:53
Якщо цікаво можу дати Вам ссилку на те як це відбувалося в Сингапурі .Там визначався район для пром.будівництва . створювалася інфракструктура . а потім оголошувалося - Хто хосче побудувати тут завод беріть і будуйте . дозволів мінімуум , все мпогоджено і навіть плаьтити не потрібно - податками розрахуєтеся .Сингапур вважається майже ідеальним місцесм для будівництва , єталон такий .

HealerShock
26.12.2011, 11:45
якщо цікаво можу дати вам ссилку на те як це відбувалося в сингапурі .там визначався район для пром.будівництва . створювалася інфракструктура . а потім оголошувалося - хто хосче побудувати тут завод беріть і будуйте . дозволів мінімуум , все мпогоджено і навіть плаьтити не потрібно - податками розрахуєтеся .сингапур вважається майже ідеальним місцесм для будівництва , єталон такий .

эталон - это конечно хорошо, но с такими темпами у них скоро и воздушное пространство продавать начнут, типа: "сколько этажей вверх под застройку желаете приобрести" :d сарказм конечно, но как говорят - "в каждой шутке..."

igorFilon
03.10.2012, 08:00
они думают что им все дано(