PDA

Просмотр полной версии : Львовские власти отменили ВОВ. По мнению депутатов, это словосочетание не ...

Страницы : 1 [2]

Хуан Миг
21.07.2010, 15:06
Ну чому ж... Мені тут подобається... Люди душевні, доброзичливі... виховані...:-D :-D :-D . Так що... НЄ ДОЖДЬОТЄСЬ;-) :-D______________________________ Ну, и мы всегда рады...:-D :-D :-D

Аз Есмь Царь
21.07.2010, 15:06
Что за НЕДОЖДЬОТЕСЬ, БЛАГОРОДНО. Нет таких слов в украинском.

Клуб Сит
21.07.2010, 15:53
Что за НЕДОЖДЬОТЕСЬ, БЛАГОРОДНО. Нет таких слов в украинском.
---------------------------------------------------------------------------
Зато в російському є.... Яка різниця? Всі ж розуміють... кого це стосується....;-) (fr) (fr) (fr)

Клуб Сит
21.07.2010, 15:59
Ну, кто такая Таня Агеева - знаю.... А вот кто такой Агеев? *Великий, может поясните?
Тут справді мушу вибачитись ... я мав на увазі " таваріщя Халєєва".... От так правильно... А то прізвища трохи подібні... можна й поплутати...(ch)

Eva
21.07.2010, 16:02
"В тому то й справа, що депутатський корпус Львова - це справа і проблема мешканців міста... "
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Клуб Сит
21.07.2010, 16:11
Вспомните как к вам приезжал Янукович. Вы его хлебом-солью встречали, вышиванку на счастье подарили...
----------------------------------------------------------------------
Коли до нас приїздив Янукович... ніхто з мешканців його в очі не бачив, крім "офіціальних ліц"... Біля Львівської політехніки, куди він навідувався, були повністю перекриті ВСІ вулиці і прилеглі квартали.... а на базарах і в магазинах вилучили з продажу всі яйця....;-) (fr) (fr) (fr) . таке враження, що "гарант" переховується від власного народу за спинами міліції.... Це ГАНЬБА.... так ганебно не поводився жоден президент(N) (N) (N)

Белый Шака
21.07.2010, 16:22
Коли до нас приїздив Янукович... ніхто з мешканців його в очі не бачив, крім "офіціальних ліц"... Біля Львівської політехніки, куди він навідувався, були повністю перекриті ВСІ вулиці і прилеглі квартали.... а на базарах і в магазинах вилучили з продажу всі яйця....;-)(fr)(fr)(fr) . таке враження, що "гарант" переховується від власного народу за спинами міліції.... Це ГАНЬБА.... так ганебно не поводився жоден президент
__________________________________________________ ____
Когда к нам Ющенко приезжал, было тоже самое! А по поводу того, что Янукович прячется от собственного народа.... так извините, а что еще делать, если этот народ неадекватно себя ведет?!

Антидурь
21.07.2010, 16:23
К нам на Донбасс и Тимошенко когда приезжала, так выступила только по региональному ТВ и все. В массы не осмелилась выходить.

Клуб Сит
21.07.2010, 16:28
а что еще делать, если этот народ неадекватно себя ведет?!
--------------------------------------------------------------------------
(fr) (fr) (fr) (fr) (fr) (fr) ОЦЕ КЛАС...!!!! ШЕДЕВР....!!! 5 БАЛІВ...(Y) (Y) (Y) . ОСЬ, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ДЕ СОБАКА ЗАРИТА....!!! ВИЯВЛЯЄТЬСЯ - ВСЕ ПРОСТО....!!! НАРОД ПОГАНИЙ... З ЦИМ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ.....;-) :-D :-D :-D

Белый Шака
21.07.2010, 17:03
(fr)(fr)(fr)(fr)(fr)(fr) *ОЦЕ КЛАС...!!!! ШЕДЕВР....!!! 5 БАЛІВ...(Y)(Y)(Y) . ОСЬ, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ДЕ СОБАКА ЗАРИТА....!!! ВИЯВЛЯЄТЬСЯ - ВСЕ ПРОСТО....!!! НАРОД ПОГАНИЙ... З ЦИМ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ.....;-):-D:-D:-D
Заметьте, Вы сами сделали такие выводы. Я говорила о неадекватности поведения!

Белый Шака
21.07.2010, 17:04
К нам на Донбасс и Тимошенко когда приезжала, так выступила только по региональному ТВ и все. В массы не осмелилась выходить.
__________________________________________________ _____
И тем не менее, никто в нее ничем не кидал! Чем же оправдывались ее страхи?

Адидас
21.07.2010, 17:14
В тому то й справа, що депутатський корпус Львова - це справа і проблема мешканців міста...

Я 23 года был мешканцем:-D Львова и немного видел то, что делали эти балбесы-депутаты,вернее ничего не делали. Сборище взяточников и бездельников,которым самое место где-нибудь на Колыме.И все "пытання выришують"(есть такая фраза во Львове) только за взятки,и сколько бы пан Великий тут не говорил,какие они хорошие,я не поверю.

Eva
21.07.2010, 17:15
Вспомните, как к вам Янукович приезжал.:-D
Вы его хлебом-солью встречали, :-D писни спивалы,:-D *били рученькы цилувалы,:-D *вышыванкы дарылы.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Львовские власти дрожали-дрожали, все яйца с магазинов убрали.:-O
Им сказали: "если что - вылетите за 24 часа с черты города".(fr)
И всё тихо-тихо прошло.:-@
Старые бандеровцы тихонько шептали""Ханьба!",(sr) *а бабки подвывали им шёпотом...|-(
ЗАПОМНИТЕ! * ТАК БУДЕТ ВСЕГДА!!!:-D :-D :-D :-D :-D
(Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y)

Хуан Миг
21.07.2010, 17:18
Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?

Адидас
21.07.2010, 17:28
Да куда. Хатынки себе набудувалы:-D Спионерили одним словом.

Антидурь
21.07.2010, 17:30
Герда, так это было в 2004 году, во время оранжевой революции. После того, как она обещала обнести Донбасс колючей проволокой. Ей на той передачи в прямом эфире задавали вопрос о проволоке. Как всегда - губки бантиком и идиотское хи-хи. Как вы думаете, захотела она идти в массы после своего выступления или лучше в студии.

Eva
21.07.2010, 17:38
"Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?"

Белый Шака
21.07.2010, 17:39
Герда, так это было в 2004 году, во время оранжевой революции. После того, как она обещала обнести Донбасс колючей проволокой. Ей на той передачи в прямом эфире задавали вопрос о проволоке. Как всегда - губки бантиком и идиотское хи-хи. Как вы думаете, захотела она идти в массы после своего выступления или лучше в студии.
Ах, так после этого она зас...ла идти в массы! Ну тогда я ее понимаю! Тимошенко представила себе: "если в Януковича ни за что яйцом кинули, то мне, за мои высказывания вообще хана!!!"... и решила выступить в студии!!!

No Stress
21.07.2010, 17:47
Герда тут я с вами полностю согласен Тымошенко давно на хану заслужыла;-)

Хуан Миг
21.07.2010, 17:52
На хану, или на ханку?;-)

Eva
21.07.2010, 18:19
"На хану, или на ханку'

Хуан Миг
21.07.2010, 18:20
НА ПАЙКУ:-D :-D :-D

Eva
21.07.2010, 18:26
На палку.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Laary
21.07.2010, 18:27
Ну, ханку она и так регулярно потребляет.

Хуан Миг
21.07.2010, 18:35
Что-то в этом есть...

Клуб Сит
22.07.2010, 05:57
Львовские власти дрожали-дрожали, все яйца с магазинов убрали.
------------------------------------------------------------------------
(fr) (fr) (fr) (fr) (fr) .... на рахунок яєць я відверто "погнав"... Думаю... схавають "янекфани"... чи ні.... СХВАЛИ...!!!!;-) :-D :-D :-D .

Клуб Сит
22.07.2010, 06:06
Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?
--------------------------------------------------------------------------
Коломійченко... якщо чесно, мене питання стадіону турбують менше всього... я маю масу більш нагальних проблем... Наскільки я знаю, тендер на його будівництво спочатку виграла фірма Тарути... після виборів його усунули і замінили якоюсь іншою фірмою з Донецька.... А як усе це фінансується ... мені якось не дуже цікаво... Про причетність міських депутатів до якихось зловживань чи розкрадань коштів я не чув (принаймні, місцеві ЗМІ про це нічого не пишуть)... Я так думаю, що розкрадати там і без них є кому.... починаючи з Кабміну....:-D :-D :-D

Клуб Сит
22.07.2010, 06:09
и сколько бы пан Великий тут не говорил,какие они хорошие,я не поверю.
-----------------------------------------------------------------------------
А де я хоч раз сказав, що наші депутати "хорошіє"?

Клуб Сит
22.07.2010, 06:18
Им сказали: "если что - вылетите за 24 часа с черты города".
Коли ж у вас уже ця "совкова" логіка і фразеологія з голів вивітриться????;-) :-D :-D :-D :-D :-D

Агрессор
22.07.2010, 06:23
Рогуля опять заработой ...:-D

Клуб Сит
22.07.2010, 06:37
Що... Худяков....? Тіпа.... пошутіл шуткой.... дааааааа.??? А ти вчасно виходиш на "связь" ... ні секунди запізнення... Інструкції отримав? Ну-ну. Тєбє зачтьотса... от ФСБ.... і Путіна с Мєдвєдєвим...:-D

Агрессор
22.07.2010, 06:44
Вань да ты не только рогуль но и дурак перепуганый ФСБ .

Клуб Сит
22.07.2010, 06:49
Худяков... нє нєрвнічай з самого ранку.... а то роботу завалиш... Ти що... забув....? Як там в "вашіх кругах" говорять про "гарячєє сєрдце і холодную голову..." В тебе щось все навпаки виходить.... Кваліфікацію втрачаєш, до дідька, чи що....??? Дивись... тримай себе в руках... "таваріщь":-D :-D :-D

Агрессор
22.07.2010, 06:51
Ванюша дружи с головой .

Mafia
22.07.2010, 06:54
Це також відбувається у Львові -
23 липня о 15:00 у Львові в приміщення Львівського музею історії релігії, що на площі Музейній,1 відбудеться презентація виставки живопису єврейського художника Шандора Зіхермана, присвячену 75-річчю від його дня народження.

В неділю на площі Ринок можна буде послухати гурти “Ґорґішелі” та “Файно”, а також потанцювати разом з Центром дитячої творчості “Веселка”.

Цього тижня усіх шанувальників якісного джазу бавитиме Серена Мілова, яка виконуватиме циганську етнічну творчість, гурт «Kadillac» з неперевершеними блюзовими композиціями, гурт «Bria Blessing Quartet» та джем-сейшн від учасників міжнародних майстер класів "Cho-Jazz "

Забави для дітей в «Дитячій країні на Ринку».

Фестиваль електронної музики Zanzibar Dacha 2010
23-25 липня 2010 р.

З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .

Адидас
22.07.2010, 07:09
нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу

А почему бы не добавить гауптману немецкой армии Роману *Шухевичу. Ладно Бандера,он звания не имел, а у Шухевича оно было.Так бы было правильней.

Агрессор
22.07.2010, 07:11
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам галицкой нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .

Аз Есмь Царь
22.07.2010, 07:12
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .----------------------------------------------------------
В этот раз в Польшу не едьте, глупые они не понимают вас.

Хуан Миг
22.07.2010, 07:13
Про причетність міських депутатів до якихось зловживань чи розкрадань коштів я не чув (принаймні, місцеві ЗМІ про це нічого не пишуть)...______________________________Странно, Ваня, а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-)

Клуб Сит
22.07.2010, 10:19
а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-) -------------------------------------------------------------------------Не знаю.... я щось такого не чув... Та й якщо б це було серйозно... то про це б у місті говорили (як про суддю Зварича)... когось би затримали... комусь пред"явили звинувачення.... про різні резонансні справи завжди говорять... А про це дійсно нічого конкретного сказати не можу...

Хуан Миг
22.07.2010, 10:26
Ну, пока по факту дело возбуждено.... Подробностей тоже не знаю, скорее там не кража, а нецелевое использование... Вроде как мэрия использовала эти деньги на ремонт дорог... Кстати, много дорог отремрнтировали?

Клуб Сит
22.07.2010, 10:34
Доріг у місті ремонтують дійсно багато... але не всі роботи виконуються якісно - це факт... Біля мене на вулиці два роки тому бруківку перекладали македонці і словаки... ніби зробили добре. А цього року багато доріг знову ремонтують турки. Вони вже не перший рік у нас будують... нарікань поки що немає. Найгірша ситуація там, де свої ремонтують ("відкати", "приписки" і т.д.... загальнонаціональна проблема);-) :-(

Адидас
22.07.2010, 14:31
Класс! Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится. Вот, мля мудрая львоская власть. Почему своим то не дать заработать?

No Stress
22.07.2010, 14:34
Потомушто свои научились как в россеи на халяву ......:-D

Адидас
22.07.2010, 14:40
А вот здесь РФ точно не причем.

Клуб Сит
22.07.2010, 15:07
Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится

----------------------------------------------------------------------------

Я не бачу в цьому нічого дивного... На виконання робіт оголошується відкритий тендер... і якщо його виграють іноземні фірми, то чому б їм не будувати... Тим більше, що дороги вони будують по цілій Європі... мають у цьому досвід... Я спостерігав, як вони працюють: весь світловий день, без жодних вихідних (включно в суботу і навіть неділю). Наші робітники в такому графіку не працювали б... ну хіба за якусь дуже високу платню... А мені, як споживачу, все одно, хто поремонтує дорогу...

Адидас
22.07.2010, 15:19
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D

Клуб Сит
22.07.2010, 15:40
По-перше... будівництво будинків і будівництво доріг - це трохи різні речі... При будівництві доріг потрібно мати певні навики і досвід.

По-друге... будівельник - не кріпак. Він має право працювати там, де йому вигідніше.. і де *більше платять - чи то в Європі... чи то в Росії... Якщо в Україні поки що неможливо заробити стільки, як за кордоном, то такий процес ще довго триватиме... А натомість приїздять робітники із-за кордону.... По такому закону ринку праці живе цілий світ... *А от будівельників з Росії ні за кордоном не густо... ні дома вони не надто перенапружуються... * * Все будівництво в Росії тримається в основному на українцях та молдованах....

Deja Vu
22.07.2010, 15:51
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D
====================================
Ну не все украицы вкалывают в России день и ночь на стройках...Сестра моя двоюродная на стройке с мужем пашет, так смогла денюжек собрать на приличный участок в Марфино (Подмосковье), а у брата из Симферополя фирма в Москве, работают по правительственной программе России по развитию сельского хозяйства, биодобавками занимаются, оказывается добавкам, которые производит НИИ в Симферополе, нет равных а мире.

Адидас
22.07.2010, 15:54
Ну и че ,теперь гордится этим? Что дорог строить не умеют,а дома работать не хотят,потому что мало платят?:-D

Хуан Миг
22.07.2010, 15:55
Якщо в Україні поки що неможливо заробити стільки, як за кордоном, то такий процес ще довго триватиме... А натомість приїздять робітники із-за кордону.... По такому закону ринку праці живе цілий світ.___________________________ То есть украинцы уезжают, т.к. платят мало, а на их место,приезжают македонцы и словаки, работающие за гроши....:-D :-D :-D *А если не так, если словакам и македонцам платят больше, тогда почему бы своим не предложить нормальные деньги?;-)

Клуб Сит
22.07.2010, 16:15
а дома работать не хотят,потому что мало платят?:-D

----------------------------------------------------------------------

Уяви собі.... і таке буває. Зрештою - це проблема не лише УкраЇни, а й усіх східноєвропейських країн... Ще років 30 тому португальці самі їздили на заробітки по усій Європі... а зараз до них їдуть... Міняються економічні умови - міняється конюктура ринку... Наприклад, у прикордонних з україною польських містах катастрофічно не вистачає шкільних вчителів (особливо музики і фізвиховання), дитячих спортивних тренерів, молодшого медперсоналу і т.д. Там зараз із задоволенням приймають на роботу громадян україни відповідної кваліфікаціїї. Єдина умова - знання мови....

Адидас
22.07.2010, 16:17
Не,все конечно на стройках пашут. Но вот ребят из ЗУ я почему то на стройках иногда замечал.

Deja Vu
22.07.2010, 16:37
В РФ украинские гастарбайтеры — на втором месте после узбеков
http://www.rosbalt.ru/2010/07/22/755981.html
КИЕВ, 22 июля. В России по количеству работающих на законных основаниях гастарбайтеров украинцы на втором месте после узбеков. Об этом, как передает корреспондент «Росбалта», в ходе видеомоста Киев – Москва сообщила заместитель директора Федеральной миграционной службы РФ Екатерина Егорова.
«По нашим подсчетам, ежегодно в Россию въезжает 3,5 млн украинцев. Что касается трудовой занятости, то украинцы занимают второе после Узбекистана место среди тех, кто работает в России законно. Относительно нелегальной занятости, то, по подсчетам экспертов, здесь цифры разные — от 5 до 15 млн граждан Украины. По данным нашей информационной системы, сектор незаконной миграции большой, но не запредельный. И этот сектор, по нашим оценкам, составляет порядка 4 млн граждан, и это касается не только украинских граждан», — сказала она.

Mafia
22.07.2010, 21:15
.... И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.- Костю, а ви самі звідки в Росію виїхали - чи не зі Львова) А мені все рівно - хто де працює -аби людині було краще і було чим прогодувати своїх рідних і забезпечити себе. А питання зайнятості повинна вирішувати держава не "увязненням" своїх громадян, а підняттям заробітних плат, створенням нових робочих місць, дотриманням соціальних і правових гарантій для всіх, а не для окремої купки "обраних" - до речі, ще й нами, а може і від нас нічого вже не залежить...

Deja Vu
22.07.2010, 21:26
А мені все рівно - хто де працює -аби людині було краще і було чим прогодувати своїх рідних і забезпечити себе.
=====================================
Люба, будьте уверены, здесь почти все так думают...только россиянам тоже обидно бывает, когда народ едет миллионами, кормит свои семьи, их там принимают, обеспечивают работой, а в ответ слышат то, что, например, Федечко, или Удалённый о русских вякают, и не думают, что рикошетом это может отразиться на их соотечественниках.

Mafia
22.07.2010, 21:35
Не у всіх там на заробітках так добре, як Ви розписуєте- невиплата заробітних плат, низькі розцінки. І заробітчани ці копійки важкою працею заробляють та своїм здоров"ям, їх беруть на ті робочі місця,де свої міцеві не хочуть працювати або щоб собі зекономити. І , взагалі, на чужому горі гріх злорадствувати, бо ніхто з добра не лишає своїх домівок і своїх рідних. А і *росіяни і українці різні бувають.

Клуб Сит
22.07.2010, 21:35
например, Федечко, или Удалённый о русских вякают, и не думают, что рикошетом это может отразиться на их соотечественниках.

Клуб Сит
22.07.2010, 21:41
п.Агєєва... не плутайте політику з бізнесом... Яким рекошетом це може вдарити по українських будівельниках в Росіїї? Що ? Депортують їх в Україну? Так вони в Європу поїдуть... А в Росії хто будувати буде? Самі росіяни будівельники такі собі.... ;-) :-D . До речі, умови праці українців в Росії аж ніяк не можуть назвати сприятливими для українців: місцева міліція їх обдирає, бандюки обдирають, та ще й роботодавці часто "кидають"... У Європі з цієї точки зору працювати набагато зручніше і комфортніше...

Deja Vu
22.07.2010, 21:50
У Європі з цієї точки зору працювати набагато зручніше і комфортніше...
================================
Так в чём проблема, если в Европе всё лучше, туда и ехать нужно, а на Россию узбеков, таджиков, турок и пр. хватит.

Клуб Сит
22.07.2010, 22:08
Так більшість будівельників і працюють в Європі.... у всякому випадку, із ЗУ

Хуан Миг
22.07.2010, 23:22
Так більшість будівельників і працюють в Європі.... у всякому випадку, із ЗУ__________________________:-D :-D :-D :-D Ваня, положив руку на сердце, не очень-то и в Киеве они котируются (за редким исключением), про Европу вообще молчу... готовы за меньшие деньги - да, только многие предпочитают дороже, но качественно... Специалисты, конечно устраиваются, да только далеко не все спецы... Я не к тому, чтобы зацепить жителей ЗУ. В конце концов, это не их вина, скорей беда, что человек не может найти работу с достойной оплатой и вынужден куда-то выезжать...

Клуб Сит
22.07.2010, 23:30
не очень-то и в Киеве они котируются (за редким исключением), про Европу вообще молчу..

Клуб Сит
22.07.2010, 23:39
Тому й не "котіруються", що кращі спеціалісти вже давно (по 10-15 років) працюють за кордоном... і повертатися звідтам не збираються (принаймні, поки що). Багато хто з них вже вивчили мову.. мають дозвіл на проживання і працюють бригадирами, прорабами, майстрами, операторами будівельних машин (такі, до речі, заробляють найкраще 1800-2000 євро в місяць) А ті, що залишилися тут - це звичайні самоучки-шабашники... які ніде себе не знайшли... Тому про них і думка відповідна... Я це перевірив на власному досвіді... Аби відремонтувати звичайну 2-кімнатну квартиру, довелося змінити три такі "бригади", поки знайшов більш-менш кваліфікованих людей.

Хуан Миг
22.07.2010, 23:42
Ну вот, и ответить нечего... Согласен полностью...:-D

Адидас
23.07.2010, 04:56
Костю, а ви самі звідки в Росію виїхали - чи не зі Львова)

Адидас
23.07.2010, 04:58
Я в РФ не на заработки выехал,а по причине женитьбы. Уже 100 раз писал. Стал гражданином РФ,плачу налоги и т.д. и т.п. Работаю по специальности,инженером-технологом.

Mafia
24.07.2010, 13:00
26 липня2010, кав’ярня-галерея «ШТУКА» запрошує розпочати тиждень із музикою енергійного та харизматичного Міка Джагера, якому виповнюється у цей день 67 років.Мік Джагер – фронтмен групи “Rolling Stones”, жива легенда рок-музики, чий внесок у її розвиток королева Великобританії зрівняла до лицарського титулу. Голос та неповторний стиль поведінки Джагера на сцені ще донедавна зачаровували багатомільйонні натовпи слухачів .

23 липня у Львові завершились командні змагання військовослужбовців підрозділів спеціального призначення. У змаганнях взяли участь 70 чоловік (сім команд по 10 чоловік в кожній). Спецназівці прибули з Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, та Ужгорода.

Mafia
24.07.2010, 13:02
Канадці сприятимуть розвитку Львівської області
22/07/2010 Львівська ОДА підписала Меморандум про взаєморозуміння з канадським Проектом «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України». Термін реалізації проекту 2010 рік – лютий 2015 року. Результатом проекту має стати здатність чиновників визначати обґрунтовані пріоритети економічного розвитку областей і міст, реалістичність планів економічного розвитку областей і міст, спроможності обстоювати інтереси областей і міст на рівні уряду... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * http://lviv.proua.com/news/2010/07/22/170503.html

Клуб Сит
24.07.2010, 15:21
Голос та неповторний стиль поведінки Джагера на сцені ще донедавна зачаровували багатомільйонні натовпи слухачів .
-----------------------------------------------------------------------------
А чому зачаровували?.... І далі зачаровують....!!!!(Y) (Y) (Y)

Хуан Миг
24.07.2010, 19:34
Спецназівці прибули з Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, та Ужгорода._______________ И кто победил?;-)

Хуан Миг
24.07.2010, 19:38
Результатом проекту має стати здатність чиновників__________________________________ А что, до сих пор не способны? Так их не учить, их гнать надо.....

Кребс
24.07.2010, 19:47
А на ЗУ чиновники - хапуги и воры, это всем известно, а население поддерживает в них эти способности, взятки суёт, ой, посевает им кабинеты то-есть......... *долярами там, гривнями меньше конечно, доляры там в почёте.......

Кребс
24.07.2010, 19:52
И взагалі на ЗУ "чинопочитание" як мама моя, в нормі....... перед чинушами пресмикаються всі, вибився в чиновники - ти людина, всі тебе люблять.....ду-у-у-уже корумпована частина України......

Берия
24.07.2010, 20:07
Львовские власти отменили ВОВ. По мнению депутатов, это словосочетание «не соответствует украинской исторической реальности» Львовским властям законы Украины не писаны?

Берия
24.07.2010, 20:08
Это разве не признак сепаратизма?

Клуб Сит
24.07.2010, 20:15
Лі.... йшли б ви.... в свою "патріотичну" тему "патріотичним" вихованням займатись.... Чи там ви вже всіх дістали своєю маянею... тому вирішили прошвирнутись по інших темах... аби посіяти "разумноє, доброє, вєчноє...."????

Хуан Миг
24.07.2010, 20:16
Это разве не признак сепаратизма?________________________ Скорей - ПРИСТУП ИДИОТИЗМА, Саша...

Mafia
24.07.2010, 20:18
И взагалі на ЗУ "чинопочитание" як мама моя, в нормі....... перед чинушами пресмикаються всі, вибився в чиновники - ти людина, всі тебе люблять.....ду-у-у-уже корумпована частина України...... - * * * * Кожний кулик своє болото хвалить та кожний судить по собі...

Хуан Миг
24.07.2010, 20:20
Вот тут, Люба, позволю поддержать Андрея.... Такого чинопочитания, как в ЗУ, не наблюдал нигде....

Клуб Сит
24.07.2010, 20:26
Такого чинопочитания, как в ЗУ, не наблюдал нигде....

Кребс
24.07.2010, 20:27
Та я знаю з розповідей галичан напевно, на 123%:-D :-D :-D

Клуб Сит
24.07.2010, 20:27
Цікаво... звідки Коломійченко став таким авторитетним експертом по ЗУ...???

Mafia
24.07.2010, 20:28
17 червня2010 понад 30 високопосадовців зі Сходу та Півдня України, серед яких мери міст, секретарі рад, директори департаментів, а також депутати завітали до Львова для обміну досвідом у реалізації проектів з обслуговування мешканців, розвитку ОСББ, енергоменеджменту, промоції. Візит організовано ПРООН з метою сприяння порозумінню між Східною і Західною Україною через ознайомчі візити місцевих посадовців. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *http://www.zaxid.net/newsua/2010/6/17/153813/

Mafia
24.07.2010, 20:30
"Ми побачили багато цікавих презентацій Львова, почули багато цікавих питань від представників інших міст. Зацікавлення ПРООН в сфері врядування в Україні полягає в тому, щоб забезпечити прийняття рішень на найближчому до громадян рівні. Звичайно, в Україні є закони, які регулюють цю сферу, проте є і чимало гарних практик на місцевому рівні", – наголосила директор Представництва ПРООН в Україні Рікарда Рігер.

Вона також зауважила, що дуже важливо у комунікації влади та населення, щоб населення відчувало – його голос почутий.

"Для нас дуже важливо побачити, що будь-які системи, які впроваджуються, впроваджуються тому, що вони потрібні. Очікуємо також, що коли наші відвідувачі повернуться у свої міста, то скористаються досвідом, який побачили у Львові", – зазначила Рікадра Рігер.

Львів визначив два напрями для удосконалення: житлово-комунальне господарство, зокрема створення ОСББ, покращення якості води, а також стосунки з мешканцями.

Mafia
24.07.2010, 20:33
ПРООН -Програма розвитку ООН є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією, яка виступає за позитивні Зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. ПРООН співпрацює з 166 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв’язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку.

Хуан Миг
24.07.2010, 20:36
Цікаво... звідки Коломійченко став таким авторитетним експертом по ЗУ...???____________________________________ Доводилось бывать, Иван... И не один раз.... И те вопросы, которые в Киеве или Харькове на раз решались, приходилось решать долго и нудно.... Хотя и были они элементарными....

Кребс
24.07.2010, 20:41
Львів визначив два напрями для удосконалення: житлово-комунальне господарство, зокрема створення ОСББ, покращення якості води, а також стосунки з мешканцями.
Прикольно, особливо покращення стосунків з мешканцями....... *Мабуть сильно зпоганили ті стосунки хабарники........ Ну нічого, скоро покарщать, зменшать ставки......:-D :-D :-D

Iskra
24.07.2010, 20:44
И те вопросы, которые в Киеве или Харькове на раз решались, приходилось решать долго и нудно.... Хотя и были они элементарными....

Сегодня 23:36
Везет же некоторым.Лучше пусть долго и нудно,чем НИКАК на юге.

Mafia
24.07.2010, 20:44
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує - *;-)

Mafia
24.07.2010, 20:49
22 липня у Львівській облдержадміністрації відбулося підписання угоди про створення Представництва Спільного технічного секретаріату, що координує реалізацію програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Під час підписання угоди заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирон Янків зазначив, що відкриття інформаційного центру у Львові сприятиме активному розвитку програми, і запевнив представників Спільного технічного секретаріату у підтримці в реалізації програми з боку влади.

http://pda.zaxidnet.pl/newsua/2010/7/22/105828/

Mafia
24.07.2010, 20:50
Координатор створюваного центру Ірина Мельничук повідомила, що центр надаватиме інформаційні послуги громадським організаціям, що хочуть реалізовувати проекти у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

За її інформацією, Спільний технічний секретаріат зараз оцінює проекти, що надійшли на перший конкурс з початку 2010 року. Подано 306 проектних заявок від громадських організацій та інституцій з Польщі, України, Білорусі. Зокрема з західних областей України – 80.

Ірина Мельничук зазначила, що усі проекти базовані на транскордонній співпраці, тому організації-заявники мають реалізовувати їх із партнерами з сусідніх країн, що беруть участь у проекті. Всі вони спрямовані на покращення соціально-економічного становища регіонів дії програми, зокрема в галузі розвитку інфраструктури, покращення екології, розвитку туризму, освіти тощо. За деякий час, за словами Ірини Мельничук, буде оголошено другий та третій конкурси проектів.

Хуан Миг
24.07.2010, 20:50
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує_____________________________ Существуют, Люба... *Но, когда группу детей - чернобыльцев вез в Закарпатье из Черкасс только во Львове при пересадке с поезда на поезд потребовалось "вмазать"... (мест не было)... В Киеве, в аналогичной ситуации дежурная по вокзалу просто сняла депутатскую бронь.... Год правда был 1994-й.... Мож, чего и изменилось...

Кребс
24.07.2010, 20:51
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує -

Mafia
24.07.2010, 20:56
Боротьба з продажем пива біля навчальних закладів продовжиться, - мер Львова

http://pda.zaxidnet.pl/newsua/2010/7/22/132246/

21 липня Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України висунуло вимогу Львівській міській раді скасувати ухвалу, за якою встановлювалися обмеження на продаж пива в кіосках.

Iskra
24.07.2010, 20:57
Скільки живу, дав один хабар - РИБИНУ !!!!! *

Сегодня 23:51
Андрей,Вы ,наверное, и не очень-то по инстанциям ходили? В любой кабинет как не зайдешь-шоколадка это как "здрасти" сказать.

Decadence
24.07.2010, 20:58
Взятки-это болезнь всей страны...к чему эти споры,где больше берут?

Decadence
24.07.2010, 20:59
21 липня Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України висунуло вимогу Львівській міській раді скасувати ухвалу, за якою встановлювалися обмеження на продаж пива в кіосках.
Сегодня 23:56

Mafia
24.07.2010, 21:06
Юристи навчають львів’ян захищати свої права

Мешканці Львова мають можливість більше дізнатись про свої права та основні механізми їх захисту. 22 липня 2010 у Львівській міській раді (230 каб.) відбувся черговий семінар з проекту «Правова школа для львів’ян» на тему «Захист прав споживачів». * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *http://pda.zaxidnet.pl/newsua/2010/7/21/114629/

Аз Есмь Царь
24.07.2010, 21:09
Люба вы решили зафлудить неугодную вам тему. Для новостей есть отдельная тема.

Mafia
24.07.2010, 21:10
Зміст в тому що не можна продавати пиво біля навчальних закладів. Про це зазначив 22 липня міський голова Львова Андрій Садовий, коментуючи рішення Антимонопольного комітету України щодо продажу пива в кіосках.

"Ми будемо відстоювати цю позицію до кінця. На превеликий жаль, деякі норми чинного законодавства суперечать одна одній, і головне, що вони суперечать моралі, християнській моралі. Діти спиваються і на це треба оперативно реагувати. Це питання буде окремо розглядатися на одній з нарад, куди я запрошу і представника Антимонопольного комітету, і керівництво "Львівської політехніки", і керівників наших підрозділів, щоб ми найшли спільний варіант… Всі вони є християнами, і всі вони розуміють, що алкоголь – це велика біда для підростаючого покоління, але ми повинні знайти вихід з тієї юридичної колізії, яка сьогодні склалася", - зазначив у коментарі ZAXID.NET Андрій Садовий.

Mafia
24.07.2010, 21:11
Люба вы решили зафлудить неугодную вам тему. Для новостей есть отдельная тема. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Правда , Вам цікаво , що ще відбувається у Львові);-) (v)

Аз Есмь Царь
24.07.2010, 21:15
Правда , Вам цікаво , що ще відбувається у Львові
------------------------------------------------------
Нет, мне эти местечковые новости не интересны. Они касаются только львовян.

Кребс
24.07.2010, 21:16
Андрей,Вы ,наверное, и не очень-то по инстанциям ходили? В любой кабинет как не зайдешь-шоколадка это как "здрасти" сказать
Ну это кому как нравится, мне не приходилось давать взятки потому что я хороший парень наверное, а если вымогали - я им дулю показывал.........

Адидас
24.07.2010, 21:16
Ми будемо відстоювати цю позицію до кінця * Вы сами то в это верите? Продавали,продают и будут продавать пиво.В первую очередь,потому что это бабки,которые идут в карман тому же Садовому.:-D

Mafia
24.07.2010, 21:22
Якщо Вам не цікаво - не читайте... Костю, а я в вірю в добро, а Ви)

Кребс
24.07.2010, 21:29
У Львові все нормально буде, скоро громада стане краще себе почувати, пересадять деяких чинуш-колрупціонерів, люди з полегшенням дихнуть повітря.......... А то ж задавили людей, тварини, все їм мало було, мільйонами в кабінетах тримали пенёндзи, а все гребли..........

Адидас
24.07.2010, 21:40
В добро я тоже верю,а львовским властям не верю.Продажные они там ребята.

No Stress
25.07.2010, 06:23
Власти везде продажные!! Костя вы взрослый человек давно выросли а в сказки верите..в чесность чиновников и в их безкорысное желание служыть народу:-D :-D :-D Вы в какое время жывете???

Альбатрос
25.07.2010, 06:39
ВО ЛЬВОВЕ ВЕСЬ ОБКОМ, ВО ГЛАВЕ С МИКУШЕМ, УЖЕ ДАВНО ПОРА В ПОЛНОМ СОСТАВЕ *- "НА ДУРКУ".

No Stress
25.07.2010, 06:44
Кацаболошарик какой ты умный :-D ..на дурку отправим как скажеш ...

No Stress
25.07.2010, 06:46
Раз тебе помогло и так заметно!!! главное какой ефект(Y) Александров кацаболошарик у тебя соседняя палата свободная????

Адидас
25.07.2010, 07:23
Власти везде продажные!! *А я и не спорю. Пани Формус здесь пыталась львоские власти в каком то светлом свете выставить. На самом деле это совсем нетак.

Берия
25.07.2010, 07:27
Лі.... йшли б ви.... в свою "патріотичну" тему "патріотичним" вихованням займатись.... Чи там ви вже всіх дістали своєю маянею... тому вирішили прошвирнутись по інших темах... аби посіяти "разумноє, доброє, вєчноє...."???? Ивану Великому, вообще-то тема о Великой Отечественной войне и отношении львовских властей к событиям того времени. Но как всегда учстники дисуссии сбились с курса. Так что не вам меня куда-то направлять

Mafia
27.07.2010, 20:29
ЛЬВІВ

Сьогодні, 27 липня, львів'яни вшановують пам'ять загиблих під час Скнилівської трагедії. Прапори із чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту. В цей день минає 8 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі під час авіашоу.(F) (F)

Mafia
27.07.2010, 20:36
У Львові визначать "Обличчя міста-2010" серед підприємців
У Львові триває підготовка до визначення найкращих промислових та бізнес-облич міста одинадцятого щорічного конкурсу «Обличчя міста-2010». Цей конкурс традиційно проводять Львівська міська рада та Львівська торгово-промислова палата.

У Львові розпочинають громадський exit-poll Податкового кодексу
З 26 липня 2010 року Клуб підприємців Львівщини відкриває незалежне обговорення Податкового кодексу «Від КАТу (кодексу Азарова-Тігіпка) до Кодексу змін». До участі в обговорення запрошено підприємців, експертів, громадські організації, політичні партії.

До Львова прибув командувач Сухопутних військ США
Сьогодні, 27 липня, в межах дводенного візиту командувач Сухопутних військ Збройних сил США у Європі генерал Картер Хем прибув до Львова. Супроводжував іноземного гостя командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов.

Mafia
27.07.2010, 20:37
У Львові відзначають День визволення від фашистів
Сьогодні, 27 липня, у 66 річницю Дня визволення Львова від фашистських загарбників, проходить покладання квітів до меморіального комплексу на Пагорбі Слави. Участь в урочистостях бере голова Львівської ОДА Василь Горбаль

У Львові відкрилася виставка до ювілею Мирона Кипріяна
27 липня у Національному музеї у Львові ім. А.Шептицького відбулося урочисте відкриття виставки народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т.Шевченка, головного художника Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької, відомого українського сценографа, живописця і графіка Мирона Кипріяна. Виставка приурочена 80-річчю від дня народження митця

У Львові відбудеться вечір кримськотатарської культури
4 серпня в межах інтерактивного культурологічного проекту "MezzoДром" у Львові в "Музеї Ідей" відбудеться вечір кримськотатарської культури.

Адидас
28.07.2010, 06:40
відзначають День визволення від фашистівСьогодні, 27 липня, у 66 річницю Дня визволення Львова від фашистських загарбників, проходить покладання квітів до меморіального комплексу на Пагорбі Слави. Участь в урочистостях бере голова Львівської ОДА Василь Горбаль * Вот это молодцы. А пан Горбаль случайно не из Партии Регионов?

Агрессор
28.07.2010, 06:48
Бандерлоги , плачут ?