Просмотр полной версии : Львовские власти отменили ВОВ. По мнению депутатов, это словосочетание не ...
Хуан Миг
21.07.2010, 15:06
Ну чому ж... Мені тут подобається... Люди душевні, доброзичливі... виховані...:-D :-D :-D . Так що... НЄ ДОЖДЬОТЄСЬ;-) :-D______________________________ Ну, и мы всегда рады...:-D :-D :-D
Аз Есмь Царь
21.07.2010, 15:06
Что за НЕДОЖДЬОТЕСЬ, БЛАГОРОДНО. Нет таких слов в украинском.
Клуб Сит
21.07.2010, 15:53
Что за НЕДОЖДЬОТЕСЬ, БЛАГОРОДНО. Нет таких слов в украинском.
---------------------------------------------------------------------------
Зато в російському є.... Яка різниця? Всі ж розуміють... кого це стосується....;-) (fr) (fr) (fr)
Клуб Сит
21.07.2010, 15:59
Ну, кто такая Таня Агеева - знаю.... А вот кто такой Агеев? *Великий, может поясните?
Тут справді мушу вибачитись ... я мав на увазі " таваріщя Халєєва".... От так правильно... А то прізвища трохи подібні... можна й поплутати...(ch)
"В тому то й справа, що депутатський корпус Львова - це справа і проблема мешканців міста... "
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Клуб Сит
21.07.2010, 16:11
Вспомните как к вам приезжал Янукович. Вы его хлебом-солью встречали, вышиванку на счастье подарили...
----------------------------------------------------------------------
Коли до нас приїздив Янукович... ніхто з мешканців його в очі не бачив, крім "офіціальних ліц"... Біля Львівської політехніки, куди він навідувався, були повністю перекриті ВСІ вулиці і прилеглі квартали.... а на базарах і в магазинах вилучили з продажу всі яйця....;-) (fr) (fr) (fr) . таке враження, що "гарант" переховується від власного народу за спинами міліції.... Це ГАНЬБА.... так ганебно не поводився жоден президент(N) (N) (N)
Белый Шака
21.07.2010, 16:22
Коли до нас приїздив Янукович... ніхто з мешканців його в очі не бачив, крім "офіціальних ліц"... Біля Львівської політехніки, куди він навідувався, були повністю перекриті ВСІ вулиці і прилеглі квартали.... а на базарах і в магазинах вилучили з продажу всі яйця....;-)(fr)(fr)(fr) . таке враження, що "гарант" переховується від власного народу за спинами міліції.... Це ГАНЬБА.... так ганебно не поводився жоден президент
__________________________________________________ ____
Когда к нам Ющенко приезжал, было тоже самое! А по поводу того, что Янукович прячется от собственного народа.... так извините, а что еще делать, если этот народ неадекватно себя ведет?!
Антидурь
21.07.2010, 16:23
К нам на Донбасс и Тимошенко когда приезжала, так выступила только по региональному ТВ и все. В массы не осмелилась выходить.
Клуб Сит
21.07.2010, 16:28
а что еще делать, если этот народ неадекватно себя ведет?!
--------------------------------------------------------------------------
(fr) (fr) (fr) (fr) (fr) (fr) ОЦЕ КЛАС...!!!! ШЕДЕВР....!!! 5 БАЛІВ...(Y) (Y) (Y) . ОСЬ, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ДЕ СОБАКА ЗАРИТА....!!! ВИЯВЛЯЄТЬСЯ - ВСЕ ПРОСТО....!!! НАРОД ПОГАНИЙ... З ЦИМ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ.....;-) :-D :-D :-D
Белый Шака
21.07.2010, 17:03
(fr)(fr)(fr)(fr)(fr)(fr) *ОЦЕ КЛАС...!!!! ШЕДЕВР....!!! 5 БАЛІВ...(Y)(Y)(Y) . ОСЬ, ВИЯВЛЯЄТЬСЯ, ДЕ СОБАКА ЗАРИТА....!!! ВИЯВЛЯЄТЬСЯ - ВСЕ ПРОСТО....!!! НАРОД ПОГАНИЙ... З ЦИМ ТРЕБА ЩОСЬ РОБИТИ.....;-):-D:-D:-D
Заметьте, Вы сами сделали такие выводы. Я говорила о неадекватности поведения!
Белый Шака
21.07.2010, 17:04
К нам на Донбасс и Тимошенко когда приезжала, так выступила только по региональному ТВ и все. В массы не осмелилась выходить.
__________________________________________________ _____
И тем не менее, никто в нее ничем не кидал! Чем же оправдывались ее страхи?
В тому то й справа, що депутатський корпус Львова - це справа і проблема мешканців міста...
Я 23 года был мешканцем:-D Львова и немного видел то, что делали эти балбесы-депутаты,вернее ничего не делали. Сборище взяточников и бездельников,которым самое место где-нибудь на Колыме.И все "пытання выришують"(есть такая фраза во Львове) только за взятки,и сколько бы пан Великий тут не говорил,какие они хорошие,я не поверю.
Вспомните, как к вам Янукович приезжал.:-D
Вы его хлебом-солью встречали, :-D писни спивалы,:-D *били рученькы цилувалы,:-D *вышыванкы дарылы.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Львовские власти дрожали-дрожали, все яйца с магазинов убрали.:-O
Им сказали: "если что - вылетите за 24 часа с черты города".(fr)
И всё тихо-тихо прошло.:-@
Старые бандеровцы тихонько шептали""Ханьба!",(sr) *а бабки подвывали им шёпотом...|-(
ЗАПОМНИТЕ! * ТАК БУДЕТ ВСЕГДА!!!:-D :-D :-D :-D :-D
(Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y) (v) (Y)
Хуан Миг
21.07.2010, 17:18
Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?
Да куда. Хатынки себе набудувалы:-D Спионерили одним словом.
Антидурь
21.07.2010, 17:30
Герда, так это было в 2004 году, во время оранжевой революции. После того, как она обещала обнести Донбасс колючей проволокой. Ей на той передачи в прямом эфире задавали вопрос о проволоке. Как всегда - губки бантиком и идиотское хи-хи. Как вы думаете, захотела она идти в массы после своего выступления или лучше в студии.
"Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?"
21.07.2010, 17:39
Герда, так это было в 2004 году, во время оранжевой революции. После того, как она обещала обнести Донбасс колючей проволокой. Ей на той передачи в прямом эфире задавали вопрос о проволоке. Как всегда - губки бантиком и идиотское хи-хи. Как вы думаете, захотела она идти в массы после своего выступления или лучше в студии.
Ах, так после этого она зас...ла идти в массы! Ну тогда я ее понимаю! Тимошенко представила себе: "если в Януковича ни за что яйцом кинули, то мне, за мои высказывания вообще хана!!!"... и решила выступить в студии!!!
No Stress
21.07.2010, 17:47
Герда тут я с вами полностю согласен Тымошенко давно на хану заслужыла;-)
Хуан Миг
21.07.2010, 17:52
На хану, или на ханку?;-)
"На хану, или на ханку'
21.07.2010, 18:20
НА ПАЙКУ:-D :-D :-D
На палку.:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ну, ханку она и так регулярно потребляет.
Хуан Миг
21.07.2010, 18:35
Что-то в этом есть...
Клуб Сит
22.07.2010, 05:57
Львовские власти дрожали-дрожали, все яйца с магазинов убрали.
------------------------------------------------------------------------
(fr) (fr) (fr) (fr) (fr) .... на рахунок яєць я відверто "погнав"... Думаю... схавають "янекфани"... чи ні.... СХВАЛИ...!!!!;-) :-D :-D :-D .
Клуб Сит
22.07.2010, 06:06
Кстати, Великий, а куда депутаты горсовета дели бюджетные деньги, выделенные на строительство стадиона к евро 2012?
--------------------------------------------------------------------------
Коломійченко... якщо чесно, мене питання стадіону турбують менше всього... я маю масу більш нагальних проблем... Наскільки я знаю, тендер на його будівництво спочатку виграла фірма Тарути... після виборів його усунули і замінили якоюсь іншою фірмою з Донецька.... А як усе це фінансується ... мені якось не дуже цікаво... Про причетність міських депутатів до якихось зловживань чи розкрадань коштів я не чув (принаймні, місцеві ЗМІ про це нічого не пишуть)... Я так думаю, що розкрадати там і без них є кому.... починаючи з Кабміну....:-D :-D :-D
Клуб Сит
22.07.2010, 06:09
и сколько бы пан Великий тут не говорил,какие они хорошие,я не поверю.
-----------------------------------------------------------------------------
А де я хоч раз сказав, що наші депутати "хорошіє"?
Клуб Сит
22.07.2010, 06:18
Им сказали: "если что - вылетите за 24 часа с черты города".
Коли ж у вас уже ця "совкова" логіка і фразеологія з голів вивітриться????;-) :-D :-D :-D :-D :-D
Агрессор
22.07.2010, 06:23
Рогуля опять заработой ...:-D
Клуб Сит
22.07.2010, 06:37
Що... Худяков....? Тіпа.... пошутіл шуткой.... дааааааа.??? А ти вчасно виходиш на "связь" ... ні секунди запізнення... Інструкції отримав? Ну-ну. Тєбє зачтьотса... от ФСБ.... і Путіна с Мєдвєдєвим...:-D
Агрессор
22.07.2010, 06:44
Вань да ты не только рогуль но и дурак перепуганый ФСБ .
Клуб Сит
22.07.2010, 06:49
Худяков... нє нєрвнічай з самого ранку.... а то роботу завалиш... Ти що... забув....? Як там в "вашіх кругах" говорять про "гарячєє сєрдце і холодную голову..." В тебе щось все навпаки виходить.... Кваліфікацію втрачаєш, до дідька, чи що....??? Дивись... тримай себе в руках... "таваріщь":-D :-D :-D
Агрессор
22.07.2010, 06:51
Ванюша дружи с головой .
Це також відбувається у Львові -
23 липня о 15:00 у Львові в приміщення Львівського музею історії релігії, що на площі Музейній,1 відбудеться презентація виставки живопису єврейського художника Шандора Зіхермана, присвячену 75-річчю від його дня народження.
В неділю на площі Ринок можна буде послухати гурти “Ґорґішелі” та “Файно”, а також потанцювати разом з Центром дитячої творчості “Веселка”.
Цього тижня усіх шанувальників якісного джазу бавитиме Серена Мілова, яка виконуватиме циганську етнічну творчість, гурт «Kadillac» з неперевершеними блюзовими композиціями, гурт «Bria Blessing Quartet» та джем-сейшн від учасників міжнародних майстер класів "Cho-Jazz "
Забави для дітей в «Дитячій країні на Ринку».
Фестиваль електронної музики Zanzibar Dacha 2010
23-25 липня 2010 р.
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .
нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу
А почему бы не добавить гауптману немецкой армии Роману *Шухевичу. Ладно Бандера,он звания не имел, а у Шухевича оно было.Так бы было правильней.
Агрессор
22.07.2010, 07:11
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам галицкой нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .
Аз Есмь Царь
22.07.2010, 07:12
З 23 по 25 липня у Львівській та Івано-Франківській областях пройде велотур “Тур БАБА”, присвячений провідникам української нації Степану Бандері *та Роману Шухевичу .----------------------------------------------------------
В этот раз в Польшу не едьте, глупые они не понимают вас.
Хуан Миг
22.07.2010, 07:13
Про причетність міських депутатів до якихось зловживань чи розкрадань коштів я не чув (принаймні, місцеві ЗМІ про це нічого не пишуть)...______________________________Странно, Ваня, а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-)
Клуб Сит
22.07.2010, 10:19
а в центральных сми уж месяц как передают о возбуждении дела....;-) -------------------------------------------------------------------------Не знаю.... я щось такого не чув... Та й якщо б це було серйозно... то про це б у місті говорили (як про суддю Зварича)... когось би затримали... комусь пред"явили звинувачення.... про різні резонансні справи завжди говорять... А про це дійсно нічого конкретного сказати не можу...
Хуан Миг
22.07.2010, 10:26
Ну, пока по факту дело возбуждено.... Подробностей тоже не знаю, скорее там не кража, а нецелевое использование... Вроде как мэрия использовала эти деньги на ремонт дорог... Кстати, много дорог отремрнтировали?
Клуб Сит
22.07.2010, 10:34
Доріг у місті ремонтують дійсно багато... але не всі роботи виконуються якісно - це факт... Біля мене на вулиці два роки тому бруківку перекладали македонці і словаки... ніби зробили добре. А цього року багато доріг знову ремонтують турки. Вони вже не перший рік у нас будують... нарікань поки що немає. Найгірша ситуація там, де свої ремонтують ("відкати", "приписки" і т.д.... загальнонаціональна проблема);-) :-(
Класс! Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится. Вот, мля мудрая львоская власть. Почему своим то не дать заработать?
No Stress
22.07.2010, 14:34
Потомушто свои научились как в россеи на халяву ......:-D
А вот здесь РФ точно не причем.
Клуб Сит
22.07.2010, 15:07
Македлнцы и словаки дороги делают,в то время ,когда средняя зп во Львове 300-400 у.е. и львовяне вынуждены по всему миру на заработках находится
----------------------------------------------------------------------------
Я не бачу в цьому нічого дивного... На виконання робіт оголошується відкритий тендер... і якщо його виграють іноземні фірми, то чому б їм не будувати... Тим більше, що дороги вони будують по цілій Європі... мають у цьому досвід... Я спостерігав, як вони працюють: весь світловий день, без жодних вихідних (включно в суботу і навіть неділю). Наші робітники в такому графіку не працювали б... ну хіба за якусь дуже високу платню... А мені, як споживачу, все одно, хто поремонтує дорогу...
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D
Клуб Сит
22.07.2010, 15:40
По-перше... будівництво будинків і будівництво доріг - це трохи різні речі... При будівництві доріг потрібно мати певні навики і досвід.
По-друге... будівельник - не кріпак. Він має право працювати там, де йому вигідніше.. і де *більше платять - чи то в Європі... чи то в Росії... Якщо в Україні поки що неможливо заробити стільки, як за кордоном, то такий процес ще довго триватиме... А натомість приїздять робітники із-за кордону.... По такому закону ринку праці живе цілий світ... *А от будівельників з Росії ні за кордоном не густо... ні дома вони не надто перенапружуються... * * Все будівництво в Росії тримається в основному на українцях та молдованах....
А здесь сутками вкалывают. Вот у меня рядом с домом новый дом строят. И днем и ночью вкалывают. И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.:-D
====================================
Ну не все украицы вкалывают в России день и ночь на стройках...Сестра моя двоюродная на стройке с мужем пашет, так смогла денюжек собрать на приличный участок в Марфино (Подмосковье), а у брата из Симферополя фирма в Москве, работают по правительственной программе России по развитию сельского хозяйства, биодобавками занимаются, оказывается добавкам, которые производит НИИ в Симферополе, нет равных а мире.
Ну и че ,теперь гордится этим? Что дорог строить не умеют,а дома работать не хотят,потому что мало платят?:-D
Хуан Миг
22.07.2010, 15:55
Якщо в Україні поки що неможливо заробити стільки, як за кордоном, то такий процес ще довго триватиме... А натомість приїздять робітники із-за кордону.... По такому закону ринку праці живе цілий світ.___________________________ То есть украинцы уезжают, т.к. платят мало, а на их место,приезжают македонцы и словаки, работающие за гроши....:-D :-D :-D *А если не так, если словакам и македонцам платят больше, тогда почему бы своим не предложить нормальные деньги?;-)
Клуб Сит
22.07.2010, 16:15
а дома работать не хотят,потому что мало платят?:-D
----------------------------------------------------------------------
Уяви собі.... і таке буває. Зрештою - це проблема не лише УкраЇни, а й усіх східноєвропейських країн... Ще років 30 тому португальці самі їздили на заробітки по усій Європі... а зараз до них їдуть... Міняються економічні умови - міняється конюктура ринку... Наприклад, у прикордонних з україною польських містах катастрофічно не вистачає шкільних вчителів (особливо музики і фізвиховання), дитячих спортивних тренерів, молодшого медперсоналу і т.д. Там зараз із задоволенням приймають на роботу громадян україни відповідної кваліфікаціїї. Єдина умова - знання мови....
Не,все конечно на стройках пашут. Но вот ребят из ЗУ я почему то на стройках иногда замечал.
В РФ украинские гастарбайтеры — на втором месте после узбеков
http://www.rosbalt.ru/2010/07/22/755981.html
КИЕВ, 22 июля. В России по количеству работающих на законных основаниях гастарбайтеров украинцы на втором месте после узбеков. Об этом, как передает корреспондент «Росбалта», в ходе видеомоста Киев – Москва сообщила заместитель директора Федеральной миграционной службы РФ Екатерина Егорова.
«По нашим подсчетам, ежегодно в Россию въезжает 3,5 млн украинцев. Что касается трудовой занятости, то украинцы занимают второе после Узбекистана место среди тех, кто работает в России законно. Относительно нелегальной занятости, то, по подсчетам экспертов, здесь цифры разные — от 5 до 15 млн граждан Украины. По данным нашей информационной системы, сектор незаконной миграции большой, но не запредельный. И этот сектор, по нашим оценкам, составляет порядка 4 млн граждан, и это касается не только украинских граждан», — сказала она.
.... И паны из ЗУ тоже там присутствуют.Нонсенс. Дома не хотят или не могут, а за бугром работают без проблем.- Костю, а ви самі звідки в Росію виїхали - чи не зі Львова) А мені все рівно - хто де працює -аби людині було краще і було чим прогодувати своїх рідних і забезпечити себе. А питання зайнятості повинна вирішувати держава не "увязненням" своїх громадян, а підняттям заробітних плат, створенням нових робочих місць, дотриманням соціальних і правових гарантій для всіх, а не для окремої купки "обраних" - до речі, ще й нами, а може і від нас нічого вже не залежить...
А мені все рівно - хто де працює -аби людині було краще і було чим прогодувати своїх рідних і забезпечити себе.
=====================================
Люба, будьте уверены, здесь почти все так думают...только россиянам тоже обидно бывает, когда народ едет миллионами, кормит свои семьи, их там принимают, обеспечивают работой, а в ответ слышат то, что, например, Федечко, или Удалённый о русских вякают, и не думают, что рикошетом это может отразиться на их соотечественниках.
Не у всіх там на заробітках так добре, як Ви розписуєте- невиплата заробітних плат, низькі розцінки. І заробітчани ці копійки важкою працею заробляють та своїм здоров"ям, їх беруть на ті робочі місця,де свої міцеві не хочуть працювати або щоб собі зекономити. І , взагалі, на чужому горі гріх злорадствувати, бо ніхто з добра не лишає своїх домівок і своїх рідних. А і *росіяни і українці різні бувають.
Клуб Сит
22.07.2010, 21:35
например, Федечко, или Удалённый о русских вякают, и не думают, что рикошетом это может отразиться на их соотечественниках.
Клуб Сит
22.07.2010, 21:41
п.Агєєва... не плутайте політику з бізнесом... Яким рекошетом це може вдарити по українських будівельниках в Росіїї? Що ? Депортують їх в Україну? Так вони в Європу поїдуть... А в Росії хто будувати буде? Самі росіяни будівельники такі собі.... ;-) :-D . До речі, умови праці українців в Росії аж ніяк не можуть назвати сприятливими для українців: місцева міліція їх обдирає, бандюки обдирають, та ще й роботодавці часто "кидають"... У Європі з цієї точки зору працювати набагато зручніше і комфортніше...
У Європі з цієї точки зору працювати набагато зручніше і комфортніше...
================================
Так в чём проблема, если в Европе всё лучше, туда и ехать нужно, а на Россию узбеков, таджиков, турок и пр. хватит.
Клуб Сит
22.07.2010, 22:08
Так більшість будівельників і працюють в Європі.... у всякому випадку, із ЗУ
Хуан Миг
22.07.2010, 23:22
Так більшість будівельників і працюють в Європі.... у всякому випадку, із ЗУ__________________________:-D :-D :-D :-D Ваня, положив руку на сердце, не очень-то и в Киеве они котируются (за редким исключением), про Европу вообще молчу... готовы за меньшие деньги - да, только многие предпочитают дороже, но качественно... Специалисты, конечно устраиваются, да только далеко не все спецы... Я не к тому, чтобы зацепить жителей ЗУ. В конце концов, это не их вина, скорей беда, что человек не может найти работу с достойной оплатой и вынужден куда-то выезжать...
Клуб Сит
22.07.2010, 23:30
не очень-то и в Киеве они котируются (за редким исключением), про Европу вообще молчу..
Клуб Сит
22.07.2010, 23:39
Тому й не "котіруються", що кращі спеціалісти вже давно (по 10-15 років) працюють за кордоном... і повертатися звідтам не збираються (принаймні, поки що). Багато хто з них вже вивчили мову.. мають дозвіл на проживання і працюють бригадирами, прорабами, майстрами, операторами будівельних машин (такі, до речі, заробляють найкраще 1800-2000 євро в місяць) А ті, що залишилися тут - це звичайні самоучки-шабашники... які ніде себе не знайшли... Тому про них і думка відповідна... Я це перевірив на власному досвіді... Аби відремонтувати звичайну 2-кімнатну квартиру, довелося змінити три такі "бригади", поки знайшов більш-менш кваліфікованих людей.
Хуан Миг
22.07.2010, 23:42
Ну вот, и ответить нечего... Согласен полностью...:-D
Костю, а ви самі звідки в Росію виїхали - чи не зі Львова)
Я в РФ не на заработки выехал,а по причине женитьбы. Уже 100 раз писал. Стал гражданином РФ,плачу налоги и т.д. и т.п. Работаю по специальности,инженером-технологом.
26 липня2010, кав’ярня-галерея «ШТУКА» запрошує розпочати тиждень із музикою енергійного та харизматичного Міка Джагера, якому виповнюється у цей день 67 років.Мік Джагер – фронтмен групи “Rolling Stones”, жива легенда рок-музики, чий внесок у її розвиток королева Великобританії зрівняла до лицарського титулу. Голос та неповторний стиль поведінки Джагера на сцені ще донедавна зачаровували багатомільйонні натовпи слухачів .
23 липня у Львові завершились командні змагання військовослужбовців підрозділів спеціального призначення. У змаганнях взяли участь 70 чоловік (сім команд по 10 чоловік в кожній). Спецназівці прибули з Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, та Ужгорода.
Канадці сприятимуть розвитку Львівської області
22/07/2010 Львівська ОДА підписала Меморандум про взаєморозуміння з канадським Проектом «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України». Термін реалізації проекту 2010 рік – лютий 2015 року. Результатом проекту має стати здатність чиновників визначати обґрунтовані пріоритети економічного розвитку областей і міст, реалістичність планів економічного розвитку областей і міст, спроможності обстоювати інтереси областей і міст на рівні уряду... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * http://lviv.proua.com/news/2010/07/22/170503.html
Клуб Сит
24.07.2010, 15:21
Голос та неповторний стиль поведінки Джагера на сцені ще донедавна зачаровували багатомільйонні натовпи слухачів .
-----------------------------------------------------------------------------
А чому зачаровували?.... І далі зачаровують....!!!!(Y) (Y) (Y)
Хуан Миг
24.07.2010, 19:34
Спецназівці прибули з Луцька, Івано-Франківська, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, та Ужгорода._______________ И кто победил?;-)
Хуан Миг
24.07.2010, 19:38
Результатом проекту має стати здатність чиновників__________________________________ А что, до сих пор не способны? Так их не учить, их гнать надо.....
А на ЗУ чиновники - хапуги и воры, это всем известно, а население поддерживает в них эти способности, взятки суёт, ой, посевает им кабинеты то-есть......... *долярами там, гривнями меньше конечно, доляры там в почёте.......
И взагалі на ЗУ "чинопочитание" як мама моя, в нормі....... перед чинушами пресмикаються всі, вибився в чиновники - ти людина, всі тебе люблять.....ду-у-у-уже корумпована частина України......
Львовские власти отменили ВОВ. По мнению депутатов, это словосочетание «не соответствует украинской исторической реальности» Львовским властям законы Украины не писаны?
Это разве не признак сепаратизма?
Клуб Сит
24.07.2010, 20:15
Лі.... йшли б ви.... в свою "патріотичну" тему "патріотичним" вихованням займатись.... Чи там ви вже всіх дістали своєю маянею... тому вирішили прошвирнутись по інших темах... аби посіяти "разумноє, доброє, вєчноє...."????
Хуан Миг
24.07.2010, 20:16
Это разве не признак сепаратизма?________________________ Скорей - ПРИСТУП ИДИОТИЗМА, Саша...
И взагалі на ЗУ "чинопочитание" як мама моя, в нормі....... перед чинушами пресмикаються всі, вибився в чиновники - ти людина, всі тебе люблять.....ду-у-у-уже корумпована частина України...... - * * * * Кожний кулик своє болото хвалить та кожний судить по собі...
Хуан Миг
24.07.2010, 20:20
Вот тут, Люба, позволю поддержать Андрея.... Такого чинопочитания, как в ЗУ, не наблюдал нигде....
Клуб Сит
24.07.2010, 20:26
Такого чинопочитания, как в ЗУ, не наблюдал нигде....
Та я знаю з розповідей галичан напевно, на 123%:-D :-D :-D
Клуб Сит
24.07.2010, 20:27
Цікаво... звідки Коломійченко став таким авторитетним експертом по ЗУ...???
17 червня2010 понад 30 високопосадовців зі Сходу та Півдня України, серед яких мери міст, секретарі рад, директори департаментів, а також депутати завітали до Львова для обміну досвідом у реалізації проектів з обслуговування мешканців, розвитку ОСББ, енергоменеджменту, промоції. Візит організовано ПРООН з метою сприяння порозумінню між Східною і Західною Україною через ознайомчі візити місцевих посадовців. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *http://www.zaxid.net/newsua/2010/6/17/153813/
"Ми побачили багато цікавих презентацій Львова, почули багато цікавих питань від представників інших міст. Зацікавлення ПРООН в сфері врядування в Україні полягає в тому, щоб забезпечити прийняття рішень на найближчому до громадян рівні. Звичайно, в Україні є закони, які регулюють цю сферу, проте є і чимало гарних практик на місцевому рівні", – наголосила директор Представництва ПРООН в Україні Рікарда Рігер.
Вона також зауважила, що дуже важливо у комунікації влади та населення, щоб населення відчувало – його голос почутий.
"Для нас дуже важливо побачити, що будь-які системи, які впроваджуються, впроваджуються тому, що вони потрібні. Очікуємо також, що коли наші відвідувачі повернуться у свої міста, то скористаються досвідом, який побачили у Львові", – зазначила Рікадра Рігер.
Львів визначив два напрями для удосконалення: житлово-комунальне господарство, зокрема створення ОСББ, покращення якості води, а також стосунки з мешканцями.
ПРООН -Програма розвитку ООН є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією, яка виступає за позитивні Зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. ПРООН співпрацює з 166 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв’язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку.
Хуан Миг
24.07.2010, 20:36
Цікаво... звідки Коломійченко став таким авторитетним експертом по ЗУ...???____________________________________ Доводилось бывать, Иван... И не один раз.... И те вопросы, которые в Киеве или Харькове на раз решались, приходилось решать долго и нудно.... Хотя и были они элементарными....
Львів визначив два напрями для удосконалення: житлово-комунальне господарство, зокрема створення ОСББ, покращення якості води, а також стосунки з мешканцями.
Прикольно, особливо покращення стосунків з мешканцями....... *Мабуть сильно зпоганили ті стосунки хабарники........ Ну нічого, скоро покарщать, зменшать ставки......:-D :-D :-D
И те вопросы, которые в Киеве или Харькове на раз решались, приходилось решать долго и нудно.... Хотя и были они элементарными....
Сегодня 23:36
Везет же некоторым.Лучше пусть долго и нудно,чем НИКАК на юге.
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує - *;-)
22 липня у Львівській облдержадміністрації відбулося підписання угоди про створення Представництва Спільного технічного секретаріату, що координує реалізацію програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».
Під час підписання угоди заступник голови Львівської облдержадміністрації Мирон Янків зазначив, що відкриття інформаційного центру у Львові сприятиме активному розвитку програми, і запевнив представників Спільного технічного секретаріату у підтримці в реалізації програми з боку влади.
http://pda.zaxidnet.pl/newsua/2010/7/22/105828/
Координатор створюваного центру Ірина Мельничук повідомила, що центр надаватиме інформаційні послуги громадським організаціям, що хочуть реалізовувати проекти у рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».
За її інформацією, Спільний технічний секретаріат зараз оцінює проекти, що надійшли на перший конкурс з початку 2010 року. Подано 306 проектних заявок від громадських організацій та інституцій з Польщі, України, Білорусі. Зокрема з західних областей України – 80.
Ірина Мельничук зазначила, що усі проекти базовані на транскордонній співпраці, тому організації-заявники мають реалізовувати їх із партнерами з сусідніх країн, що беруть участь у проекті. Всі вони спрямовані на покращення соціально-економічного становища регіонів дії програми, зокрема в галузі розвитку інфраструктури, покращення екології, розвитку туризму, освіти тощо. За деякий час, за словами Ірини Мельничук, буде оголошено другий та третій конкурси проектів.
Хуан Миг
24.07.2010, 20:50
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує_____________________________ Существуют, Люба... *Но, когда группу детей - чернобыльцев вез в Закарпатье из Черкасс только во Львове при пересадке с поезда на поезд потребовалось "вмазать"... (мест не было)... В Киеве, в аналогичной ситуации дежурная по вокзалу просто сняла депутатскую бронь.... Год правда был 1994-й.... Мож, чего и изменилось...
Як Вам добре живеться *на Східній Україні - ну зовсім хабарів та "відкатів" не існує -
21 липня Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України висунуло вимогу Львівській міській раді скасувати ухвалу, за якою встановлювалися обмеження на продаж пива в кіосках.
Скільки живу, дав один хабар - РИБИНУ !!!!! *
Сегодня 23:51
Андрей,Вы ,наверное, и не очень-то по инстанциям ходили? В любой кабинет как не зайдешь-шоколадка это как "здрасти" сказать.
Decadence
24.07.2010, 20:58
Взятки-это болезнь всей страны...к чему эти споры,где больше берут?
Decadence
24.07.2010, 20:59
21 липня Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України висунуло вимогу Львівській міській раді скасувати ухвалу, за якою встановлювалися обмеження на продаж пива в кіосках.
Сегодня 23:56
Мешканці Львова мають можливість більше дізнатись про свої права та основні механізми їх захисту. 22 липня 2010 у Львівській міській раді (230 каб.) відбувся черговий семінар з проекту «Правова школа для львів’ян» на тему «Захист прав споживачів». * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *http://pda.zaxidnet.pl/newsua/2010/7/21/114629/
Аз Есмь Царь
24.07.2010, 21:09
Люба вы решили зафлудить неугодную вам тему. Для новостей есть отдельная тема.
Зміст в тому що не можна продавати пиво біля навчальних закладів. Про це зазначив 22 липня міський голова Львова Андрій Садовий, коментуючи рішення Антимонопольного комітету України щодо продажу пива в кіосках.
"Ми будемо відстоювати цю позицію до кінця. На превеликий жаль, деякі норми чинного законодавства суперечать одна одній, і головне, що вони суперечать моралі, християнській моралі. Діти спиваються і на це треба оперативно реагувати. Це питання буде окремо розглядатися на одній з нарад, куди я запрошу і представника Антимонопольного комітету, і керівництво "Львівської політехніки", і керівників наших підрозділів, щоб ми найшли спільний варіант… Всі вони є християнами, і всі вони розуміють, що алкоголь – це велика біда для підростаючого покоління, але ми повинні знайти вихід з тієї юридичної колізії, яка сьогодні склалася", - зазначив у коментарі ZAXID.NET Андрій Садовий.
Люба вы решили зафлудить неугодную вам тему. Для новостей есть отдельная тема. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Правда , Вам цікаво , що ще відбувається у Львові);-) (v)
Аз Есмь Царь
24.07.2010, 21:15
Правда , Вам цікаво , що ще відбувається у Львові
------------------------------------------------------
Нет, мне эти местечковые новости не интересны. Они касаются только львовян.
Андрей,Вы ,наверное, и не очень-то по инстанциям ходили? В любой кабинет как не зайдешь-шоколадка это как "здрасти" сказать
Ну это кому как нравится, мне не приходилось давать взятки потому что я хороший парень наверное, а если вымогали - я им дулю показывал.........
Ми будемо відстоювати цю позицію до кінця * Вы сами то в это верите? Продавали,продают и будут продавать пиво.В первую очередь,потому что это бабки,которые идут в карман тому же Садовому.:-D
Якщо Вам не цікаво - не читайте... Костю, а я в вірю в добро, а Ви)
У Львові все нормально буде, скоро громада стане краще себе почувати, пересадять деяких чинуш-колрупціонерів, люди з полегшенням дихнуть повітря.......... А то ж задавили людей, тварини, все їм мало було, мільйонами в кабінетах тримали пенёндзи, а все гребли..........
В добро я тоже верю,а львовским властям не верю.Продажные они там ребята.
No Stress
25.07.2010, 06:23
Власти везде продажные!! Костя вы взрослый человек давно выросли а в сказки верите..в чесность чиновников и в их безкорысное желание служыть народу:-D :-D :-D Вы в какое время жывете???
Альбатрос
25.07.2010, 06:39
ВО ЛЬВОВЕ ВЕСЬ ОБКОМ, ВО ГЛАВЕ С МИКУШЕМ, УЖЕ ДАВНО ПОРА В ПОЛНОМ СОСТАВЕ *- "НА ДУРКУ".
No Stress
25.07.2010, 06:44
Кацаболошарик какой ты умный :-D ..на дурку отправим как скажеш ...
No Stress
25.07.2010, 06:46
Раз тебе помогло и так заметно!!! главное какой ефект(Y) Александров кацаболошарик у тебя соседняя палата свободная????
Власти везде продажные!! *А я и не спорю. Пани Формус здесь пыталась львоские власти в каком то светлом свете выставить. На самом деле это совсем нетак.
Лі.... йшли б ви.... в свою "патріотичну" тему "патріотичним" вихованням займатись.... Чи там ви вже всіх дістали своєю маянею... тому вирішили прошвирнутись по інших темах... аби посіяти "разумноє, доброє, вєчноє...."???? Ивану Великому, вообще-то тема о Великой Отечественной войне и отношении львовских властей к событиям того времени. Но как всегда учстники дисуссии сбились с курса. Так что не вам меня куда-то направлять
ЛЬВІВ
Сьогодні, 27 липня, львів'яни вшановують пам'ять загиблих під час Скнилівської трагедії. Прапори із чорною стрічкою на знак трауру розвішані по всьому місту. В цей день минає 8 років від страшної трагедії, що сталась на Скнилівському летовищі під час авіашоу.(F) (F)
У Львові визначать "Обличчя міста-2010" серед підприємців
У Львові триває підготовка до визначення найкращих промислових та бізнес-облич міста одинадцятого щорічного конкурсу «Обличчя міста-2010». Цей конкурс традиційно проводять Львівська міська рада та Львівська торгово-промислова палата.
У Львові розпочинають громадський exit-poll Податкового кодексу
З 26 липня 2010 року Клуб підприємців Львівщини відкриває незалежне обговорення Податкового кодексу «Від КАТу (кодексу Азарова-Тігіпка) до Кодексу змін». До участі в обговорення запрошено підприємців, експертів, громадські організації, політичні партії.
До Львова прибув командувач Сухопутних військ США
Сьогодні, 27 липня, в межах дводенного візиту командувач Сухопутних військ Збройних сил США у Європі генерал Картер Хем прибув до Львова. Супроводжував іноземного гостя командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Геннадій Воробйов.
У Львові відзначають День визволення від фашистів
Сьогодні, 27 липня, у 66 річницю Дня визволення Львова від фашистських загарбників, проходить покладання квітів до меморіального комплексу на Пагорбі Слави. Участь в урочистостях бере голова Львівської ОДА Василь Горбаль
У Львові відкрилася виставка до ювілею Мирона Кипріяна
27 липня у Національному музеї у Львові ім. А.Шептицького відбулося урочисте відкриття виставки народного художника України, лауреата Національної премії України ім. Т.Шевченка, головного художника Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької, відомого українського сценографа, живописця і графіка Мирона Кипріяна. Виставка приурочена 80-річчю від дня народження митця
У Львові відбудеться вечір кримськотатарської культури
4 серпня в межах інтерактивного культурологічного проекту "MezzoДром" у Львові в "Музеї Ідей" відбудеться вечір кримськотатарської культури.
відзначають День визволення від фашистівСьогодні, 27 липня, у 66 річницю Дня визволення Львова від фашистських загарбників, проходить покладання квітів до меморіального комплексу на Пагорбі Слави. Участь в урочистостях бере голова Львівської ОДА Василь Горбаль * Вот это молодцы. А пан Горбаль случайно не из Партии Регионов?
Агрессор
28.07.2010, 06:48
Бандерлоги , плачут ?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot