Просмотр полной версии : ЗЛОЧИНИ КРЕМЛІВСЬКОГО РЕЖИМУ
Дядя Стам
27.11.2010, 17:22
Надоїло мені писати в таких темах, як "Так когда всё-таки произошёл геноцид Украинцев, в 30-е или в 90-е годы 20-го века?", от я і вирішила створити тему з назвою, яка має правдиве формулювання, яка злочини називає прямо злочинами.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Вважаю, що прирівнювати низький рівень народжуваності в даний час до страхіття смерті з голоду мільйонів людей, яке проходило навіть не в роки війни, а в мирний час, само по собі є злочином.
Я за *тих, *що *про *голодомор *не *мовчали,
Нам *страшну *звістку *донесли,
Тепер *правду *знаємо
За *тих, *що *не *народили *нам *сестер, *братів, *коханих,
За *тих, *хто *не *захистив *Батьківщину *у *роки *війни,
Бо *померли, *ще *до *війни *вони,
За *тих, *хто *не *долюбив *і *не *дожив *до *нової *ери *разом *з *нами...
Decadence
27.11.2010, 17:35
Может стоит указать ,каких годов Москва была преступной?К примеру,Москва Сталинская...
Дядя Стам
27.11.2010, 17:36
Апологети злочинного московського режиму брехливо твердять, що вшанування жертв Голодомору є "танцями на кістках".
Насправді ж вони хочуть, щоб ми забули про ці злочини, або щоб перестали їх вважати злочинами.
Для цього вони використовують різні підходи. *Тема Манжула, яка прирівнює низький рвень народжуваності в сучасній Україні до злочину Голодомору 30-х є одним з них.
Автори таких тем хочуть, щоб ми забули, якого страхіття зазнали люди, які голодували. *
Хочуть, щоб ми не думали, що пережили люди, які пухли з голоду, ті, хто не мав кусочка хліба чи мерзлої картоплини, щоб прогодувати діточок, які гасли з голоду як свічечки, ті, хто не мав сили навіть похоронити померлих, в кого на очах вмирали цілі сім"ї, цілі села. *
Через те вони і створюють такі теми, щоб оправдати тих, хто скоїв цей страшний злочин; тих, хто забирав останню зернину і картоплину від голодних дітей " во імя свєтлава будущєва".
-
Ці апологети і справді "танцюють на костях", бо не лише оправдовують злочини кровавих комуністів, але і намагаються нам доказати, що ті, хто прагне незалежності України, хто прагне встановити демократію, хто має сміливість назвати злочини комуністів злочинами - саме через це і самі є злочинцями
Enigma-Girl
27.11.2010, 17:38
А может и не город Москва, а и те, кто был при власти. А во власти были люди разных национальностей.
Enigma-Girl
27.11.2010, 17:40
Леся, вам не надоело еще копаться во всем этом? Все уж переговороно. сказано.
No Stress
27.11.2010, 17:40
Москва была преступной от своево основания и ею остаетса ...и преступно нам украинцам считать русских враждебно настроеных к нам и нашему государству ...брятьями !!!!
Дядя Стам
27.11.2010, 17:42
Анна, я не думаю, що Москва дуже змінилася, навіть в даний час. *Часи і методи змінилися, але суть - не дуже.
Час від часу є надія, наприклад, надія була при Горбачові. *Але Москва робить один крок вперед, а потім - 2 назад.
В даний час вона проводить шалену пропаганду проти України.
Ця пропаганда трохи притихла в останній рік, т.я. Москва має в Києві свого зека. *Але як тільки Україна почне робити свої незалежні кроки ця пропаганда буде проводитися з новою силою. *І це є також злочином. *
Злочином є тому, що ця пропаганда направлена на жертв ком. режиму,а, отже, в його оправдання.
Decadence
27.11.2010, 17:43
А в чём состоит современная пропаганда?
Дядя Стам
27.11.2010, 17:44
п. Медкова, вас силою ніхто в цю тему не тягнув.
І, наскільки я бачу, ви ніколи не зупиняєте тих, хто має промосковські погляди, наприклад, Манжула, який відкрив свою тему, яка практично оправдовує злочин Голодомору.
Скажіть йому, що досить;-)
Анна, в наш час *пропаганда *є створення тих же фільмів, насмішки із призедентів України, . Та навіть мене насторожують такі заяви, що Росія буде писати історію для всіх країн бувшого СНГ. Хто така Росія нам, що вона собі дозволяє такі речі?
Дядя Стам
27.11.2010, 17:50
Анна. я вже писала, але чомусь не бачу того поста.
Я вважаю, що сутність Москви змінилася не сильно. *
Були часи, коли була надія на великі зміни, наприклад, зразу після розпаду СССР.
На жаль, Москва робить один крок вперед, а один - назад. *Наприклад, признали відповідальність за розстріл польскких офіцерів; через деякий час почали пускати слухи, що все-таки німці винні, тепер знов признали, що Москва - як маятник - з одного боку в другий.
Шалена пропаганда, яку проводить Москва (на мою думку, набагато гірша, ніж в післявоєнні роки) -є продовженням злочинної поведінки.
Часи і методи змінилися, але суть - та ж сама.
Пропаганда проводиться проти жертв злочинного комуністичного режиму і тих, хто проти нього боровся. *Цим самим Москва оправдовує скоєні злочини. *На мою думку, це також є злочином.
Дядя Стам
27.11.2010, 17:53
Анна, ви не знаєте, яка проводиться пропаганда? *
Ви не знаєте, про ті книги, що пишуться, про фільми, які знімаються, про статті, які пишуться та розповсюджуються, про форуми, на яких ця пропаганда поширюється?
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 17:54
Леся, вам не надоело еще копаться во всем этом? Все уж переговороно. сказано.
Сегодня 20:40-----------так копаться в грязном белье,обвиняя во всех своих грехах москалей,любимое занятие Леси...скучно стало в Канаде видимо...
Дядя Стам
27.11.2010, 17:56
Людмила Медкова А может и не город Москва, а и те, кто был при власти. А во власти были люди разных национальностей.
Саме тих, хто при владі в Кремлі, я і мала на увазі.
І для мене справа не в національності. *Справа в ідеології правителів, і тих жителів Росії і *України, яку ту ідеологію захищають, а бо, простими словами, кремліських прихвостнів.
Enigma-Girl
27.11.2010, 17:57
Леся, я не знаю откуда Вы берете все эти сплетни. По СМИ *я на даный момент не слышу негатива в сторону Украины. Это Вам все хочется так видеть. Никому не нужны страны бывшего СССР. Не Европе не Америке. И пока мы не будем друг друга поддеживать, разорвут всех нас. Ненавидят наши страны в мире, как Вы не поймете.
Дядя Стам
27.11.2010, 18:00
нацик Бухтіяров, я тут в іншій темі привела кілька нацистських постів з вашої групи.
ознайомтеся. *Я їх привели, як приклади нацистських висловлювань.
Хочу сказати, що ця тема не лише про минулі злочини московських правителів, але і *про таких нациків, *які всіма способами захищають злочини Москви.
Ваш улюблений спосіб - лити бруд на тих, хто виступає проти кремлівських злочинів.
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:00
Москва была преступной от своево основания и ею остаетса ...и преступно нам украинцам считать русских враждебно настроеных к нам и нашему государству ...брятьями !!!!
Сегодня 20:40=======любезный,вы это скажите миллионам гасторбайтеров с Украины,после этих слов ВЫ перестали бы *быть украинцем и не братом для них...откуда столько дерьма и ненависти к русским,Стёпка передал по наследству,так он не украинец,ему на Украину наплевать было,ему денежек срубить бы под прикрытием борьбы с москалями,да жидами,да покуражиться...а сам мерзкий кошкодав и вор(крыса,по вашему херой)....
Дядя Стам
27.11.2010, 18:03
п. Медкова, з вашого поста я зрозуміла, що живете ви ще в роки холодної війни.
А про "разорвут" і "ненавидят" - говоріть про себе.
Україну в Канаді ЛЮБЛЯТь, хоча би тому, що тут є багато справжніх українців.
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:05
Ваш улюблений спосіб - лити бруд на тих, хто виступає проти кремлівських злочинів.========Леся,да мне плевать с высокой горки на тех кто льёт бруд на кремлёвских злочинив(вспомните басню Слон и моська),вам ЭТИ злочини хвост прищемили или ещё что нибудь,бред ваш во всех группах надоел уже всем,это психопатия ущербности и неудовлетворённости,а фашисткой почему то называют вас ВО всех группах,за что вас так патриётку....
Дядя Стам
27.11.2010, 18:06
Росії Україна потрібна тому, що без України вони не можуть себе почувати "імперією". *Не раз і не два бачила, як вони цитують про це бісмарка
Дуже вже їм хочеться, навіть в ХХІ столітті, імперіалістами бути.:-O (md) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *Це - ще один приклад того, що живуть вони ще в пешерному віці, не розуміючи, що світ пішов до переду.
Enigma-Girl
27.11.2010, 18:06
Извините, Леся, Торонто это не вся Канада и до смерти нужна Украина всей Канаде. И за эти 19 лет я не видела реальной помощи от Канады *Украине.
No Stress
27.11.2010, 18:09
Ето я могу сказать и миллионам украинцев как вы их сами называете госторбайтерам !!!! но мои слова вам скажут и миллионы прибалтов молдаван сейчас уже и беллорусов грузин чеченцев.......и все скажут в один голос Россия тиран и убийца ....о Восточной европе польше румынии венгрии вообще рещи нету любезный ...руских там вообще невоспринимают ......
Дядя Стам
27.11.2010, 18:10
п. Медкова, якщо ви така всезнайка, яка краще від мене, яка тут 22 р. прожила, знає, що відбувається в Канаді, то скажіть мені, чим відношення дп України в Манітобі, чи в Квебеку, чи в Альберті відрізняється від відношення в Торонті?
Дядя Стам
27.11.2010, 18:11
І яку "реальну" допомогу від Канади ви хотіли би бачити?
Надіюся на конкретну та інтелігентну відповідь.
Наприклад програма підтримки малого бізнеса, принаймні на рівні консультацій уряду.
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:18
Росії Україна потрібна тому, що без України вони не можуть себе почувати "імперією". *Не раз і не два бачила, як вони цитують про це бісмарка
Дуже вже їм хочеться, навіть в ХХІ столітті, імперіалістами бути.======Леся не говорите глупости,что стало с Украиной без России за 19 лет видит весь мир,ничего не осталось от житницы СССР,только гнилой опломб и гордость за героев фашистких,это вы считаете завоеванием новой Украины,ведь от Украины за 19 лет незалежности остался один миф(19 лет без России)а вы песенку бандерлогов заводите про имперские амбиции России(ВСЕ бандерлоги это воют как под копирку)...И главное,Леся вы считаете что имеете право говорить хоть что то об Украине и поучать украинцев(нам то плевать на ваши бредни), живя, сбежав(бросив, предав Украину) из Канады,слышали про такое чувство как совесть...
Дядя Стам
27.11.2010, 18:22
Бухтіяров, ваша думка про мене мене не цікавить.
Більше цікавить думка українців і тих, хто бажає Україні добра.
Ви ж до таких абсолютно не відноситеся.
----
2 Тарасенка: *дякую за конструктивний пост. *Про всі програми між Україною та Канадою не знаю. *Знаю, що було багато, різних: наприклад, сюди привозили молодих людей для того, щоб практикувалися в Парламенті, в банках, і т.д. *Є організація, яка допомагає сиротинцям, навіть возить дітей відпочивати в Карпатах.
Башмачник
27.11.2010, 18:22
На Востоке говорят: сколько не повторяй слово "халва" во рту от этого слаще не станет. Сколько не будут повторять украинские националисты гадостей о России, чувство единства восточных славян они этим нарушит не смогут. В действительности националисты ( как русские, так и украинские) - это лишь жалкая горстка наших народов.
Enigma-Girl
27.11.2010, 18:23
Манітобі, чи в Квебеку, чи в Альберті відрізняється від відношення в Торонті Да наверное ничем, где есть эмигранты. А коренным жителям все это по боку. Играете Вы в свою диаспору и играйте, посмотрят поддержат. Приятно посмотреть концерты, мероприятия , что связано с украинским и это все. Это только Вам кажется, что они болеют за Украину, а в реале им все равно.
Дядя Стам
27.11.2010, 18:24
Курбатов, а можна конкретно: які "гадості" пишуть українці про Росію?
І чи на вашу думку признання Голодомору злочином є однією з таких "гадостей"?
Дядя Стам
27.11.2010, 18:25
До речі, раджу, якщо хочете розвинути ці теми, створити їх: і про "гадості", які говорять українці про Росію(md) :-O , і про програми Канади для України.
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:25
и все скажут в один голос Россия тиран и убийца ....о Восточной европе польше румынии венгрии вообще рещи нету любезный ...руских там вообще невоспринимают ......========то есть по вашему,работать в России(откуда работе взяться на Украине,там майданы в моде)комить свои семьи и называть тебя кормящего же тираном и убийцей,(вы ничего не путаете в оранжевом угаре) и как называть людей так говорящих о своих работодателях...Русских везде воспринимают адекатно,особенно с приходом Путина,а вот кто такие украинцы в Европе вовсе не знают их там русскими называют...не стоит писать оранжевый бред со скрипом зубов,никому не страшно,разве что для вашего самоуспокоения.....
Дядя Стам
27.11.2010, 18:27
Людмила Медкова Манітобі, чи в Квебеку, чи в Альберті відрізняється від відношення в Торонті Да наверное ничем, где есть эмигранты. А коренным жителям все это по боку. Играете Вы в свою диаспору и играйте, посмотрят поддержат. Приятно посмотреть концерты, мероприятия , что связано с украинским и это все. Это только Вам кажется, что они болеют за Украину, а в реале им все равно.
Ну ви, звичайно, все краще знаєте від мене - я ж тут лише 22 р. прожила. *А ви, по праву "старшої сестри" - все, як завжди, знаєте краще(H)
Хуан Миг
27.11.2010, 18:29
Анна, я не думаю,________________________Ну наконец-то... Хоть одно слово правды.... А не мешало бы ДУМАТЬ, Черныш...
Дядя Стам
27.11.2010, 18:30
Ось свідчення очевидців про Голодомор.
Леся Черниш Kobza 301 (1) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=rLtQO0DcYBQ
Kobza 301 (2) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=OGRzueptOSw&feature=related
Kobza 301 (3) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?vemUy4Z8QJI&feature=related
Kobza 301 (4) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=Hbs7U0lKwkc&feature=related
Kobza 301 (5) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=H-zhAA0Mt3w&feature=related
Kobza 301 (6) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=8Sbvb52Lk_U
http://www.youtube.com/watch?v=1v7OzHXnU6I&feature=related
Хуан Миг
27.11.2010, 18:30
Сколько не будут повторять украинские националисты гадостей о России, чувство единства восточных славян они этим нарушит не смогут. В действительности националисты ( как русские, так и украинские) - это лишь жалкая горстка наших народов._______________________:-D :-D (Y) (Y) (Y) (Y)
Дядя Стам
27.11.2010, 18:31
Сергей Коломийченко Анна, я не думаю,________________________Ну наконец-то... Хоть одно слово правды.... А не мешало бы ДУМАТЬ, Черныш...
Сьогодні 21:29
це - слова адміна?
я давно писала, що тут риба псується з голови
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:32
Бухтіяров, ваша думка про мене мене не цікавить.
Більше цікавить думка українців і тих, хто бажає Україні добра.
Ви ж до таких абсолютно не відноситеся=========Леся,да я сильно не расстроился по поводу вашего мнения обо мне,вы и к украинцам так относитесь(вы их уже давно поделили,на своих и чужих,что тут уже о москалях ненавистных говорить)...так вот Леся мне известны мнения украинцев о таких патриотах как вы,вас они НИ украинцами,НИ патриотами не считают,вы для них просто НИКТО,флудливая бандеровка из Канады,не более того...
Enigma-Girl
27.11.2010, 18:34
Да, я не спорю, живете вы 22г. в Канаде и лучше знаете. Но если так Канада печется о Украине я не вижу реальной помощи. Только одни слова. Кричать мы все можем, а вот вкладывать в Укаину свои денежки никто не спешит, что бы люди не мотались по миру за куском хлеба, а могли работать дома и жить в семье.
Decadence
27.11.2010, 18:37
Сегодня 21:29*-) :-|
Дядя Стам
27.11.2010, 18:39
Злочини Москви відомі в цілому світі: і Голодомор, і Гулаг, і Катинь, ...
Я писала раніше, що федеральний уряд Канади прийняв закон, який признав Голодомор актом геноциду.
Подібні закони прийняли і багато провінцій: Онтаріо, Квебек, Манітоба, Алеьберта, Саскатчевань.
Цього тижня, Канада вшановує жертв Голодомору. *В зв"язку з цим, проводиться багато заходів по всій Канаді.
Хуан Миг
27.11.2010, 18:40
це - слова адміна?
я давно писала, що тут риба псується з голови_________________________Вы вообще много везде пишете Черныш... Правда мыслей в написанном не наблюдается... Сугубо националистический бред и раздача ярлыков... Давеча, я задавал вопрос, по КАКОЙ СТАТЬЕ была отправлена в Сибирь ваша невиновная тетка... Потрудитесь ответить, если не сложно....
Кричать мы все можем, а вот вкладывать в Укаину свои денежки никто не спешит, что бы люди не мотались по миру за куском хлеба, а могли работать дома и жить в семье.
Вот он совок внутри нас! Кто-то придет и поможет! А фигушки и хренушки! Хотите хорошо жить - работать надо а не на помощь надеяться!
Админ должен быть МЕГАнейтральным..... А иначе, это рядовой участник форума. Это так, лирическое отступление.(ch)
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:44
Леся,ответьте нам без оранжевого флуда,вот Украина 19 лет независимая,лучше жить стало на Украине,МЫ россияне к вам не лезем(если бы лезли,американского президента-фашиста Ющенко до власти бы не допустили),Украина пошла по американскому пути(хотела идти при Юще) и что получила,что получила Киргизия и Грузия при помощи американцев,или вы верите в искреннюю помощь Америки Украине или кому либо ещё(для Америки бывшие страны СССР не больше чем полигон)...
Дядя Стам
27.11.2010, 18:44
п. Медкова, а що Москва зробила для України за всі роки панування там? Адже ж говоримо про кілька століть!!!
І такі, як ви, першими верещати починають, якщо уряд України починає близько співпрацювати з урядами Канади чи США.
І ще: невже ви думаєте, що Канада зе день чи за рік може змінити ситуацію?
Хуан Миг
27.11.2010, 18:46
Админ должен быть МЕГАнейтральным..... А иначе, это рядовой участник форума. Это так, лирическое отступление.(ch)______________________________Ой, Оксана... Не всегда удается... И потом, админ не имеет права на свою точку зрения?
Ось свідчення очевидців про Голодомор.
Леся Черниш Kobza 301 (1) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=rLtQO0DcYBQ
Kobza 301 (2) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=OGRzueptOSw&feature=related
Kobza 301 (3) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?vemUy4Z8QJI&feature=related
Kobza 301 (4) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=Hbs7U0lKwkc&feature=related
Kobza 301 (5) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=H-zhAA0Mt3w&feature=related
Kobza 301 (6) Holodomor, 1933, Nikopol, Ukraine
http://www.youtube.com/watch?v=8Sbvb52Lk_U
http://www.youtube.com/watch?v=1v7OzHXnU6I&feature=related
Сегодня 21:30
27.11.2010, 18:46
Перейдіть за посиланням поданим нижче - там є повний текст закону прийнятого федеральним Парламентом Канади в 2008 р. про Установлення Дня Пам"яті Голодомору і признання голоду 1932 - 1933 рр. *актом геноциду
C-459
Second Session, Thirty-ninth Parliament,
56-57 Elizabeth II, 2007-2008
HOUSE OF COMMONS OF CANADA
Bill C-459 An Act to establish a Ukrainian Famine and Genocide
(“Holodomor”) Memorial Day and to recognize the
Ukrainian Famine of 1932-33 as an act of genocide
AS PASSED
BY THE HOUSE OF COMMONS
MAY 27, 2008
http://www.holodomoreducation.org/UserFiles/File/C-459.pdf
Хуан Миг
27.11.2010, 18:48
п. Медкова, а що Москва зробила для України за всі роки панування там?___________________________Я не Медкова, но попробую пояснить: благодаря Москве, особенно Москве советской и стало возможным существование державы, которая именуется УКРАИНА... При чем в ТЕХ ГРАНИЦАХ, в которых она СУЩЕСТВУЕТ...
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:49
Злочини Москви відомі в цілому світі: і Голодомор, і Гулаг, і Катинь,========Леся вы не находите,что всё вами написанное уже было и очень давно,МЫ россияне эти факты осудили не меньше чем вы,НО вот сейчас 2010 год,в чём Московские злочини не даю спокойно спать украинцам(по вашему)....есть мысли какие нибудь на этот счёт...или......
Не всегда удается... И потом, админ не имеет права на свою точку зрения?
Имеет! Но только после этого не очень выглядит его замечания другим участникам форума. Сергей, существуют правила модэрирования и проведения групповых дискуссий (именно тем, чем мы и занимаемся). Так вот ведущий (то бишь модэр, или админ) может ТОЛЬКО направлять ход дискуссии и не давать выходить за рамки этических норм. А у нас как?
Дядя Стам
27.11.2010, 18:52
Коломийченко, так як арешт, висилка в Сибір та смерть моєї тітки є якраз по темі, відповім:
пришили 2 статті: 20-54-І "а" і 54-ІІ УК УССР
Дядя Стам
27.11.2010, 18:54
Коломийченко, так, по-вашому, цим можна оправдати знищення мільйонів людей?
А хто вам сказав, що Україна би в даний час не існувала, і, можливо, і в ширших границях, якби не злочини Москви?
Дядя Стам
27.11.2010, 18:55
Оксана(F) , Коломийченко на особистості переходить, коли в нього аргументи закінчуються... хоч в нього їх забагато ніколи і не буває
:-D
Дядя Стам
27.11.2010, 18:58
Тарасенко. Бухтіяров, ... якщо хочете відвертати увагу ВІД ЗЛОЧИНІВ МОСКВИ - робіть це в інших темах;-) .
В цій темі прошу писати про злочини Москви
А яка країна за 19років незалежності на чолі із совками стане краще жити?
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 18:58
Злочини Москви відомі в цілому світі: і Голодомор, і Гулаг, і Катинь,========Леся вы не находите,что всё вами написанное уже было и очень давно,МЫ россияне эти факты осудили не меньше чем вы,НО вот сейчас 2010 год,в чём Московские злочини не даю спокойно спать украинцам(по вашему)....есть мысли какие нибудь на этот счёт...или......
Я так думаю,что Черныш уже по ночам следователи из ФСБ снятся или российские танки ,входящие в Торонто. Ну прямо не может человек не упоминать о Москве и РФ. Прямо комплекс какой то.
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:05
А яка країна за 19років незалежності на чолі із совками стане краще жити?
Сегодня 21:58=======Оксна,а вы посмотрите как живут(за 19 лет независимости Россия,Белоруссия,Казахстан),заметьте никто не орёт на всех углах,Слава России,Белоруссии,Казахстану,за что Слава Украине орут как сумасшедшие на всех углах,вы считаете что Украина заслуживает славы за 19 лет незалежности,может и приведёте ХОТЬ одно достижение Украины,за 19 лет...
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:11
Я так думаю,что Черныш уже по ночам следователи из ФСБ снятся или российские танки ,входящие в Торонто. Ну прямо не может человек не упоминать о Москве и РФ. Прямо комплекс какой то.
Сегодня 22:04=====Константин,так это у Леси комплекс неполноценности и ущебности заговорил(от проживания в Канаде,как жила на Украине она уже забыла,НО душа за Украину и украинцев болит (H) (H) (H) ),как в анекдоте:кто виноват,невестка виновата,так её же нет,а вон её пальто висит...(H) (H) (H) (H) (H)
В Слиянии Двух Лун
Леся, раньше топ-тема у тебя была: злочины комунистичного режиму,,,
А теперь уся Москва... Шо сталося в Канадi???*-)
Хуан Миг
Так вот ведущий (то бишь модэр, или админ) может ТОЛЬКО направлять ход дискуссии и не давать выходить за рамки этических норм. А у нас как?___________________________А у нас по разному, Оксана... *Замечание принимается... sorry...
Дядя Стам
27.11.2010, 19:13
цікаво, які заходи проводяться в Росії, щоб вшанувати жертв Голодомору?
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:15
Леся,вы ответьте на вопрос:как повлияли злочини Москвы в 32-33 годах(если они были),на нынешнюю жизнь в Украине...
Башмачник
27.11.2010, 19:17
Я никоим образом не хочу оскорбить память земляков, ствших жертвами голода 32-33гг. ( в моем родном селе а Приазовье умерли от голода десятки семей в т. ч. и мои родственники по матери), но зная методы и цели компании по формированию списком жертв, хочу высказать некоторые сомнения по поводу данных приведенных Тарасенко. Объясняю почему... Никополь - это город. А в городах было голодно, как и во всей стране, но именно голода не было. Кроме того, в указанный период Никополь был грандиозной строительной площадкой. Коммунисты были еще те мистификаторы и не думаю, что в этом городе умирали от голода.
В Слиянии Двух Лун
Если бы незлочины Москвы *-Леся бы без работы на сегодня осталась бы
Абдурахманов
Сколько вижу на форумах эту Лесю, столько поражаюсь безграничной её неграмотности и в связи с этим попыткам перекрутить всё так, как она видит своим малокомпетентным взглядом.
Вот тема, называется - ЗЛОЧИНИ МОСКВИ. А теперь не нужно быть большим специалистом-историком, а нужно просто на секунду задуматься.
1. Почему Москвы? Москва это город, столица РСФСР и СССР в те времена. И что? В чём Москва-то виновата? В том, что в ней находилось не очень хорошее правительство. Так Леся наверно забыла, что ещё худшее правительство в октябре 1917 года находилось не в Москве, а в Санкт-Питербурге, который тогда был столицей, а Москва стала только в марте 1918 года, когда октябрьский переворот уже произошёл.
2. Почему Москва, а не правительство? Или органы ЧК, НКВД, ГПУ или КГБ? Почему не ЦК КПСС или Генеральные секретари? Думаю. что ответ она дать не может. Вот просто очень хочется ей употребить такое распространённое клише - Москва /есть ещё рука кремля/.
3. А что Киев в это время делал? Или там не было карательных или репрессивных органов? А может там не было украинцев среди высшего руководства? А может их в Москве не было? Смех да и только.
4. Это называется простым и известным словом - русофобия и больше ничего. Когда разбираются не конкретные дела, а очень выгодно свалить все беды в одну большую кучу и приписать их Москве, России, русским .... но только не Украине, только не украинцам и только не Киеву. Интересная однако логика. Хотя ... о чём это я? Это же Леся, а этим всё сказано...*-) (N)
Башмачник
27.11.2010, 19:18
8 августа 1931 года Президиум Верховного Совета народного хозяйства СССР принял решение о сооружении в Никополе мощного трубного завода. А уже 1 мая 1932 года после праздничного митинга, посвящённого началу строительства завода, были заложены первые камни фундамента будущего ремонтно-строительного цеха. В эти же дни началось строительство первого в городе четырёхэтажного здания на Соцгороде. В 1933 году строительство завода было внесено в число ударных строек. Здесь трудились более 9 тыс. человек. 18 апреля 1935 года был пущен трубопрокатный стан цеха малых агрегатов. Эта дата является официальным днём основания Никопольского Южнотрубного завода, вскоре ставшего крупнейшим промышленным предприятием в Европе. Примечательно что в 1939 году завод дал продукции на 135 % больше, чем вся трубная промышленность царской России в 1913 году. Сооружение трубного гиганта оказало огромное влияние на всё социальное и культурное развитие Никополя. *http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C_% 28%D0%94%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5 %D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_% D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C%29#.D0.9 F.D1.80.D0.B5.D0.B4.D0.B2.D0.BE.D0.B5.D0.BD.D0.BD. D1.8B.D0.B5_.D0.B3.D0.BE.D0.B4.D1.8B
А никаких "заходів". Помянули тихонько усопших,сказали в семейном кругу доброе слово в их память. А дешевые пиар-клоунады с маскарадами пусть в других местах устраивают. В Торонто ,например.
Хуан Миг
27.11.2010, 19:20
Стаття 20. Переховування Заздалегідь не обіцяне переховування злочинця, а так само знарядь і засобів вчинення <font color="Blue">злочину
, слідів злочину або предметів, добутих злочинним шляхом, тягне відповідальність лише у випадках, спеціально передбачених <font color="Blue">статтею 186 цього Кодексу.___________Т.е. Ваша тетка скрывала преступников? Я правильно понял, Черныш?
ШАПОШНІКОВА КОЛОМИЙЧЕНКО ВИПУСТИВ ІЗ ЧС-НЕВЗМОЗІ САМ БОРОТИСЬ ПРОТИ ЛЕСІ. НУ І ШАПОШНІКОВ ІЗ ШАТОВОЮ-БЛИЗНЯТА, ЯК ГУСЯТА, РАЗОМ ПОЛЮВАТЬ ХОДЯТЬ
Дядя Стам
27.11.2010, 19:25
ще свідчення жертв Голодомору:
http://holodomor33.org.ua/category?id=6
Сергій, цікаво, а скажіть, чому вчителі були репресовані?
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:27
Да видимо хозяева Леси оттуда,сегодня ей не заплатят 30 серебренников,не зароботала,не собралась с бандеровским духом и оранжевыми мыслями,да не та Леся,не та...(H) (H) (H)
Хуан Миг
27.11.2010, 19:28
Коломийченко, так, по-вашому, цим можна оправдати знищення мільйонів людей?
А хто вам сказав, що Україна би в даний час не існувала, і, можливо, і в ширших границях, якби не злочини Москви?_____________В вашем посте как минимум две ошибки, Черныш... Во-первых, никто не оправдывает уничтожение людей (более того, факты были преданы огласке, культ личности развенчан, невинно осужденные - РЕАБИЛИТИРОВАНЫ... Надеюсь Вам об этом известно), я просто ответил на Ваш вопрос, ЧТО ДАЛО ПРАВЛЕНИЕ МОСКВЫ УКРАИНЕ... Во-вторых, ИСТОРИЯ НЕ ЗНАЕТ СОСЛАГАТЕЛЬНОГО склонения... Поэтому Ваши рассуждения на тему: что было бы, если бы... по меньшей мере несостоятельны... Как говаривал ПЕРВЫЙ ПРЕЗИДЕНТ УКРАИНЫ (пробегающий между дождевыми каплями): МАЄМО - ТЕ, ЩО МАЄМО...;-)
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:29
Леся,вы наконец ответите на вопрос:как повлияли злочини Москвы в 32-33 годах(если они были),на нынешнюю жизнь в Украине...
Хуан Миг
27.11.2010, 19:31
ШАПОШНІКОВА КОЛОМИЙЧЕНКО ВИПУСТИВ ІЗ ЧС-НЕВЗМОЗІ САМ БОРОТИСЬ ПРОТИ ЛЕСІ. НУ І ШАПОШНІКОВ ІЗ ШАТОВОЮ-БЛИЗНЯТА, ЯК ГУСЯТА, РАЗОМ ПОЛЮВАТЬ ХОДЯТЬ___________________________Шапошникова выпустил, Ксю... Тебя - отправлю... Хочешь?;-)
Абдурахманов
27.11.2010, 19:32
Тема дрянь. В мусор её.*-) (N)
Абдурахманов
27.11.2010, 19:32
Игорь, Леся никогда не отвечает. Ей легче прокламации расклеивать и мозги свои не сушить. Хотя ... где они ... мозги эти?(ch)
Леся,вы наконец ответите на вопрос:как повлияли злочини Москвы в 32-33 годах(если они были),на нынешнюю жизнь в Украине... * * * * * * * * * *............................... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * таке саме дурне питання можна дати *" А як вплинув німецький фашизм на сьогоднішнє життя в країнах?"
Шапошникова выпустил, Ксю... Тебя - отправлю... Хочешь? * * * * * * * * * * * * * * * ........................................ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * используєм полномочия? Сама маю таке, але некористаю ним.
Хуан Миг
27.11.2010, 19:34
Сергій, цікаво, а скажіть, чому вчителі були репресовані?____________________Ксю... Открою тебе СТРАШНУЮ ТАЙНУ... Репрессированы были НЕ ТОЛЬКО учителя.... Репрессированные были ВО ВСЕХ СЛОЯХ НАСЕЛЕНИЯ.... Ты на досуге почитывай литературу.... Помогает...
Я про вчителів, ви ж бувший вчитель?
Дядя Стам
27.11.2010, 19:35
Сергей Коломийченко ШАПОШНІКОВА КОЛОМИЙЧЕНКО ВИПУСТИВ ІЗ ЧС-НЕВЗМОЗІ САМ БОРОТИСЬ ПРОТИ ЛЕСІ. НУ І ШАПОШНІКОВ ІЗ ШАТОВОЮ-БЛИЗНЯТА, ЯК ГУСЯТА, РАЗОМ ПОЛЮВАТЬ ХОДЯТЬ___________________________Шапошникова выпустил, Ксю... Тебя - отправлю... Хочешь?
Сьогодні 22:31
якщо нема аргументів, то залишається лише так розправлятися з опонентами:-D .
а щось нове можете придумати?
Абдурахманов
27.11.2010, 19:37
Леська, а шо ж инорируешь мой пост 22:17? Шо ... нечего возразить? ;-)
Мій дідусь був реабілітованим. Небажаю нікому таке пережити.
Адвокат Дьяв
Вот и все аргументы и факты свидомых(таких как Леся),чем занимается диаспора в Канаде,выпустить человека неподготовленным,только лиж бы пофлудеть и в схрон(канадский)...А тема как звучит,,ЗЛОЧИНИ МОСКВЫ,,прямо мороз по коже(у Леси)...(H) (H) (H) (H) (H)
Хуан Миг
используєм полномочия? Сама маю таке, але некористаю ним.___________________Ой, Ксю... Если бы использовал, ты б уже ничего на форуме не писала... А так ПРОСВЕЩАЮ тебя на предмет своих ВОЗМОЖНОСТЕЙ;-) :-D :-D
Дядя Стам
ВИТАЛИЙ ШАПОШНИКОВ Тема дрянь. В мусор её. *
Сьогодні 22:32
А чому саме "дрянь"? *Що, не було Голодомору, не було Катині, не було Гулагу, чи просто не хочеться, щоб люди ці злочини обговорювали?
хочу высказать некоторые сомнения по поводу данных приведенных Тарасенко.
27.11.2010, 19:41
Оксана Бурбан
Мій дідусь був реабілітованим. Небажаю нікому таке пережити.
Сегодня 22:37
То есть шо ... лучше бы его не реабилитировали?;-)
Хуан Миг
27.11.2010, 19:42
54-1 "а" - измена Родиной;ст. 54-2 - вооруженное восстание;_______Простите, Черныш... Все было значительно серьезней, чем я думал...
Адвокат Дьяв
27.11.2010, 19:42
таке саме дурне питання можна дати *" А як вплинув німецький фашизм на сьогоднішнє життя в країнах?"
Сегодня 22:32======Оксана,я разве спрашивал у вас ваше мнение,я спросил мнение нашего гостя из Канады,у вас вашего похоже нет,потом дорогуша,читайте название темы и мой вопрос,всё исключительно по теме,а вы о чём ропщете....
Дядя Стам
27.11.2010, 19:43
Коломийченко, а я вам пробую пояснити, що не можна оправдати знищення мільйонів людей тим, що, мовляв, ми повинні цілувати комуністам руки (чи ще якісь місця) за те, що Україна існує, і існує в теперішніх границях.
Розумію, що для того, щоб зі мною згодитися, треба мати людські почуття.
На жаль, дехто їх не має, і через те говорить і про границі, і про те, що в совку ми в космос літали та інші дурниці
Абдурахманов
27.11.2010, 19:46
Сколько вижу на форумах эту Лесю, столько поражаюсь безграничной её неграмотности и в связи с этим попыткам перекрутить всё так, как она видит своим малокомпетентным взглядом.
Вот тема, называется - ЗЛОЧИНИ МОСКВИ. А теперь не нужно быть большим специалистом-историком, а нужно просто на секунду задуматься.
1. Почему Москвы? Москва это город, столица РСФСР и СССР в те времена. И что? В чём Москва-то виновата? В том, что в ней находилось не очень хорошее правительство. Так Леся наверно забыла, что ещё худшее правительство в октябре 1917 года находилось не в Москве, а в Санкт-Питербурге, который тогда был столицей, а Москва стала только в марте 1918 года, когда октябрьский переворот уже произошёл.
2. Почему Москва, а не правительство? Или органы ЧК, НКВД, ГПУ или КГБ? Почему не ЦК КПСС или Генеральные секретари? Думаю. что ответ она дать не может. Вот просто очень хочется ей употребить такое распространённое клише - Москва /есть ещё рука кремля/.
3. А что Киев в это время делал? Или там не было карательных или репрессивных органов? А может там не было украинцев среди высшего руководства? А может их в Москве не было? Смех да и только.
4. Это называется простым и известным словом - русофобия и больше ничего. Когда разбираются не конкретные дела, а очень выгодно свалить все беды в одну большую кучу и приписать их Москве, России, русским .... но только не Украине, только не украинцам и только не Киеву. Интересная однако логика. Хотя ... о чём это я? Это же Леся, а этим всё сказано...*-) (N)
А канадской калоше везде враги и "злочини" *мерещаться,у неё только в Канаде "настоящие украинцы" и "патриоты",и "не враги".Такую бредятину несёт эта черныш лэська(md) (md) (md) ,лэська покайся,и на том свете будет хорошо.
Хуан Миг
27.11.2010, 19:49
Коломийченко, а я вам пробую пояснити, що не можна оправдати знищення мільйонів людей тим, що, мовляв, ми повинні цілувати комуністам руки (чи ще якісь місця) за те, що Україна існує, і існує в теперішніх границях.________________________Опять, ошибка, Черныш... Никто и не говорит, что нужно целовать руки... Точно также, как никто и не отрицает массовых репрессий... Нужно просто ПОНИМАТЬ, что преступления эти были совершены НЕ МОСКВОЙ, НЕ РОССИЕЙ, НЕ РУССКИМИ, а РЕЖИМОМ.... Нужно помнить и скорбить об умерших, нужно всеми силами стремиться не допустить установления в стране подобного РЕЖИМА... А не кивать на соседа....
Дядя Стам
27.11.2010, 19:52
Сергей Коломийченко 54-1 "а" - измена Родиной;ст. 54-2 - вооруженное восстание;_______Простите, Черныш... Все было значительно серьезней, чем я думал... * * *
Сьогодні 22:42
насправді, всe було дуже серйозно.
В реабілітаційних паперах говориться "из матерялов оголовного дела усматривается, что Стадник М.К. активной анционалистической деятельностью ен занималась, в убийствах, разбоях, грабежах и других насилсьтвенньіх акциях участия не принимала.
...
На Стадник М.К. распространяется действие ст. І Закона Украинской ССР "О реабилитации жертв политических репрессий на Украине" от 17 апреля 1991 г. за недоказанностью ее участия в совершении преступления.
---
Прийшла ця реабілітація занадто пізно - вона померла ще в 50-х в совковому концтаборі.
---
Серйозно, і страшно все це ще й тому, що такі от коломийченки роблять висновки на основі записів злочинної совкової системи. *Адже ж відомо, що в ті часи 10 р. давали за ніщо. *Якщо була хоч якась вина, то давали, як мінімум, 25.
--
От про таких захисників злочинного совкового режиму я і створила цю тему. *Поки такі є, є небезпека, що трагедія повториться
Decadence
27.11.2010, 19:57
Золотой,предупреждение
Хуан Миг
27.11.2010, 19:59
Серйозно, і страшно все це ще й тому, що такі от коломийченки роблять висновки на основі записів злочинної совкової системи. *Адже ж відомо, що в ті часи 10 р. давали за ніщо. *Якщо була хоч якась вина, то давали, як мінімум, 25.___________________Ну Вы же судите о Януковиче по записям той же системы... Кстати тож реабилитированный... ;-) . И дабы закрыть тему убиенных родственников... Два моих деда были репрессированы... Один, белогвардейский офицер, дворянин, который КАТЕГОРИЧЕСКИ не признал Советскую власть и с оружием в руках боролся против оной... Второй - военспец Красной Армии... Так вот, Леся, НЕНАВИЖУ ту власть не меньше Вашего... ОДНАКО СОЗНАЮ, что она была не РУССКАЯ, не ЕВРЕЙСКАЯ... ОНА НЕ ИМЕЛА НАЦИОНАЛЬНОСТИ... И внукам Сталина и Кагановича претензии предъявлять - не собираюсь....
Дядя Стам
27.11.2010, 20:00
про національності, коломийченко, я вже писала.
ви неуважно читаєте
^o)
Хуан Миг
27.11.2010, 20:06
про національності, коломийченко, я вже писала.
ви неуважно читаєте_________________Не все успеваю, Леся... Подскажите, где и в какое время пост...
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:06
Коломийченко. Ніяка влада немає національності. Тільки чомусь саме в більшовиків які організували кроваву різню, 99 % комісарів були ж.... чому незнаєш?....(ch)
Леся, Шапошніков такий пост для вас написав, нервується.
Дядя Стам
27.11.2010, 20:08
Дума признала расстрел в Катыни преступлением Сталина
Комиссия академика Николая Бурденко работает в Катыни. 1943 год
Госдума приняла заявление "О Катынской трагедии и ее жертвах", которое признает массовый расстрел польских граждан в Катыни преступлением сталинского режима.
В заявлении, подготовленном думскими комитетами по международным делам, по делам СНГ и по делам ветеранов, говорится, что депутаты решительно осуждают расстрел поляков под Катынью в 1940 году и признают трагедию преступлением тоталитарного режима Сталина.
В документе отмечается, что публикация материалов, которые долгое время хранились в секретных архивах, "не только раскрывает масштабы этой страшной трагедии, но и свидетельствует, что Катынское преступление было совершено по прямому указанию Сталина и других советских руководителей".
Представляя проект заявления коллегам, глава международного комитета Госдумы Константин Косачев призвал "убрать с дороги ту ложь", которая вызывает неприятие в Польше и наносит значительный вред двусторонним отношениям.
"Этот исторический документ важен не только для российско-польских отношений - гораздо больше он важен для нас самих", - добавил он.
Депутаты приветствуют тот факт, что в начале 1990-х годов "было признано, что массовое уничтожение польских граждан на территории СССР во время Второй мировой войны стало актом произвола тоталитарного государства, подвергшего репрессиям также сотни тысяч советских людей".
Decadence
27.11.2010, 20:09
Леся,давайте найдем компромисс в названии...предлагаю Вам такой вариант "Злочини Москви при комуністичному режимі" или "Злочини комуністичного режиму"(F)
Дядя Стам
27.11.2010, 20:09
а тут починається найцікавіше:
Это заявление вызвало жесткую критику со стороны депутатов КПРФ в ходе голосования по повестке заседания Госдумы.
Так, коммунист Сергей Обухов, передает Интерфакс, назвал содержащиеся в проекте заявления оценки "поклепом на то, что в Советском Союзе существовал тоталитарный режим". Другой депутат от Коммунистической партии, Владимир Улас, предупредил, что это заявление может повлечь "многомиллиардные иски к России".
Як бачимо, захисників злочинного тоталітарного режиму ще немало.
-----------
Читаючи таке, починаєш думати, що насправді було би добре прийняти закони, які би забороняли такі дії, так само, як є закони проти пропаганди нацистської ідеології
---
повністю статтю можна прочитати тут:
http://www.bbc.co.uk/russian/russia/2010/11/101126_duma_katyn_statement.shtml
Дядя Стам
27.11.2010, 20:11
Анна Алиговна Леся,давайте найдем компромисс в названии...предлагаю Вам такой вариант "Злочини Москви при комуністичному режимі" или "Злочини комуністичного режиму"
Сьогодні 23:09
Анна, як я писала раніше, я вважаю також злочином оправдовувати злочини та поливати брудом жертв того режиму і тих, хто проти нього боровся.
І це робиться і зараз, в даний час.
Хуан Миг
27.11.2010, 20:11
Коломийченко. Ніяка влада немає національності. Тільки чомусь саме в більшовиків які організували кроваву різню, 99 % комісарів були ж.... чому незнаєш?...._________________________Вот насчет 99% - поподробнее... Много там было евреев, однако и украинцев хватало...
Дядя Стам
27.11.2010, 20:14
Шапошніков пост написав? *Нехай починає писати по суті питання, якщо хоче, щоб я на його пости звертала увагу.
А те, що він нервується, не дивно - адже ж аргументів на захист злочинів своїх кумирів не має, а на інше я не реагую.
leluseek
27.11.2010, 20:15
Вибачайте, але УПа героями вважати - це злочин проти своєї совісті....(N) (N) (N)
адже ж аргументів на захист злочинів своїх кумирів не має,............................а я думала, що я тільки це помітила.
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:18
I. ВРЕМЯ 1917-1926 года .
* *Всего официальных лиц высшего управления , решавших после октября 1917 года судьбу России – 539 . По национальному составу Евреев – 442 (82%), Латышей – 34 (6%), Русских – 31 (5%), Немцев – 11 (2%), Армян – 10 (2%), Поляков – 3, Финнов – 3, Грузин – 2, Чехов – 1, Венгров – 1.
* * * I.1. ПЕРВЫЙ СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ -
1. Председатель совета народных комиссаров - Ульянов (Ленин). Числится русским . На самом деле Ленин был полуевреем по матери (Бланк), а это по раввинским законам - полный еврей.
2. Комиссар Иностранных дел - Чичерин. Числится русским . Чичерин по отцу был из старого родового дворянства, а по матери - еврей. Женат был на еврейке .
3. Комиссар по делам о Национальностях - Джугашвили (Сталин). Числится грузином. По некоторым источникам - кавказский полуеврей . Последняя жена Сталина - Роза Каганович , сестра Лазаря Кагановича .
4. Президент Высшего Экономического Совета - Лурье (Ларин). Еврей.
5. Комиссар по восстановлению - Шлихтер. Еврей.
6. Комиссар Земледелия - Протиан. Армянин.
7. Комиссар Государственного контроля - Ландер. Еврей.
8. Комиссар Армии и Флота - Бронштейн (Троцкий). Еврей.
9. Комиссар государственных земель - Кауфман. Еврей.
10. Комиссар общественных работ - Шмит. Еврей.
11. Комиссар общественных снабжений - Е. Лилина (Книгисен). Еврейка.
12. Комиссар народного просвещения - Луначарский. Числится русским . На самом деле - еврей из выкрестов. Был женат на еврейке Розенель.
13. Комиссар вероисповеданий - Шпицберг. Еврей.
14. Народный комиссар - Апфельбаум (Зиновьев). Еврей.
15. Комиссар общественной гигиены - Анвельт. Еврей.
16. Комиссар финансов - Гуковский. Еврей.
17. Комиссар печати - Коген (Володарский). Еврей.
18. Комиссар по делам о выборах - Радомысльский (Урицкий). Еврей.
19. Комиссар Юстиции - Штейнберг. Еврей.
20. Комиссар по эвакуации - Фенигштейн. Еврей.
21. Его помощники - Равич и Заславский. Евреи.
* *Итого - из 22 двух высших руководителей страны 17 человек были евреи , 3 числились русскими (Ленин, Чичерин, Луначарский), 1 - грузином (Сталин) и 1 армянин (Протиан) .
ВОЕННЫЙ КОМИССАРИАТ состоял из 35 евреев, 7 латышей и 1 немца, русских не было.
КОМИССАРИАТ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ состоял из 43 евреев, 10 латышей, 3 армян, 2 поляков, 2 немцев и 2 русских.
КОМИССАРИАТ ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ состоял из 13 евреев, 1 латыша, 1 немца и 1 русского.
КОМИССАРИАТ ФИНАНСОВ состоял из 24 евреев, 2 латышей, 1 поляка и 2 русских.
КОМИССАРИАТ ЮСТИЦИИ состоял из 18 евреев и 1 армянина, русских не было.
ПРОВИНЦИАЛЬНЫЕ КОМИССАРЫ – 21 еврей, 1 латыш и 1 русский.
БЮРО ПЕРВОГО СОВЕТА РАБОЧИХ И СОЛДАТСКИХ ДЕПУТАТОВ В МОСКВЕ состояло из 19 евреев, 3 латышей, 1 армянина, русских не было.
ЦЕНТРАЛЬНЫЙ ИСПОЛНИТЕЛЬНЫЙ КОМИТЕТ 4-го РОССИЙСКОГО КОНГРЕССА РАБОЧИХ И КРЕСТЬЯНСКИХ ДЕПУТАТОВ состоял из 33 евреев и 1 русского – (Ленина).
* *Из 42 сотрудников (редакторов и журналистов) имевшихся в то время газет («Правда», «Известия», «Знамя труда» и т. д.) только один Максим Горький не был евреем .
Хуан Миг
27.11.2010, 20:20
Анна, як я писала раніше, я вважаю також злочином оправдовувати злочини та поливати брудом жертв того режиму і тих, хто проти нього боровся.
І це робиться і зараз, в даний час.__________________А кто поливает грязью жертвы? И борцов против режима - никто грязью не поливает, Леся... Кстати вопрос стоял о переименовании темы... Точнее, об изменении названия темы на более соответствующее реальным фактам...
Вип-Плюс
27.11.2010, 20:20
ТАТЬЯНА ,А ПАВЛИКА МОРОЗОВА ИЛИ 28 ПАНФИЛОВЦЕВ ЭТО ПРОТИВ ЧЕГО ПРЕСТУПЛЕНИЕ?А ГОЛОДОМОР НАШЕГО НАРОДА?ТАК ЧТО ВСЕ КТО ВОЕВАЛ ПРОТИВ КРАСНОЙ ЧУМЫ Я ДУМАЮ ГЕРОИ
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:21
I.2. РЕПРЕССИИ 1917 - 1926 годов .
* *Точные цифры послереволюционных репрессий ещё предстоит уточнять . Однако порядок их можно оценить на преступлениях только одного семейного клана - клана "пограничников" Михаила Петровича Фриновского . Приводим этот пример , как наиболее полно характеризующий системные действия еврейской власти .
* *В приведенном ниже обзоре Залман, Берка и Израиль Боруховичи Кацнельсоны — родные братья. Они же — братья двоюродные самому начальнику Главного управления погранвойск Российской республики Михаилу (Мордуху) Петровичу (Мордке) Фриновскому . Исаак Семенович Межеричер и Вольф Яковлевич Гуревич — мужья Брони и Цили, сестер Фриновского . А Мякотенок — его племянник .
* *Итак , идём по архивам пограничных округов -
* *Время — декабрь 1919-го. Место действия — Архангельская губерния. Герой — Кацнельсон Залман Борухович, начальник Северного пограничного округа, председатель губернского ЧК и той самой «тройки», «судебного» органа, где все абсолютно решает ее председатель ! Члены «тройки» — доверенные члены коллегии ЧК, долженствующие демонстрировать коллегиальность: Виленчик Вилли Моисеевич и Норинский (Гробман) Нохем Осипович. Результаты — за полтора года «работы» «тройки» — 25 400 смертных приговоров с «немедленным исполнением». Без «тройки» Кацнельсоном расстреляно более 34 200 свезенных из концлагерей Холмогор, Архангельска, Пертоминска, Плясецка, Ельнинка русских солдат, офицеров, генералов и адмиралов. Помянутые концлагеря организованы 9 декабря 1919 года. Организованы задолго до Соловков и ГУЛАГа.
* *Следующий архив — Петроградская губерния . Время — январь 1921 — июль 1922 года. Петроград. Герой — Межеричер Исаак Семенович, начальник Северо-Западного пограничного округа, заместитель председателя губернского ЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Крейг Пинхас Соломонович и Минц Николай (Евзер) Григорьевич (Ерухимович). Результат действий «тройки» — 47 680 смертных приговоров с немедленным исполнением. Сведения по «несудным» расстрелам страшны, но по бумагам расплывчаты.
* *Далее — Смоленск. Время — январь 1922 — август 1923 года. Герой — Кацнельсон Борис (Берка) Борухович, начальник Западного пограничного округа, председатель губернского ЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Куц Израиль Яковлевич и Кригсман Моисей Львович. Результат действий «тройки» — 22 734 смертных приговора с немедленным исполнением. О «несудных» казнях сведений нет. Но в ГАОР есть копия донесения заместителя Б. Б. Кацнельсона С. Возницына о расстрелах «белополяков и их пособников из граждан РСФСР». Число — 8674. Однако в донесении говорится: «...в дополнение к нашим №№ от...» Домысливать нет необходимости.
* Баку. Время — март 1921 — январь 1924 года. Герой — Гуревич Владимир (Вольф) Яковлевич, начальник Закавказского пограничного округа, председатель Закавказского ЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Багиров Мир Джафар и Гнесин Павел Гаврилович (Моисеевич).
Абдурахманов
27.11.2010, 20:23
Слыхала Леська, переименовывай тему. Теперь она должна называться - ЗЛОЧИНИ ТЕЛЬ-АВИВА.:-D :-D
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:23
Баку. Время — март 1921 — январь 1924 года. Герой — Гуревич Владимир (Вольф) Яковлевич, начальник Закавказского пограничного округа, председатель Закавказского ЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Багиров Мир Джафар и Гнесин Павел Гаврилович (Моисеевич). Результат — 67 452 смертных приговора с немедленным исполнением. «Несудно» расстреляно «более 44 600...».
* *Ташкент. Время — август 1925 — май 1926 года. Герой — Кацнельсон Израиль Борухович, начальник Туркестанского пограничного округа, председатель ТурЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Егоров Василий Петрович (единственный русский среди всех "пограничников") и Мирзоев Илья Давидович. Результат работы — 77 420 смертных приговоров с немедленным исполнением. (за девять месяцев!) О «несудных» убийствах: в бумагах аппарата ЧК их тьма.
* *Далее. Благовещенск. Время — март 1923 — март 1925 года. Герой - Гуревич Илья Яковлевич, начальник Забайкальского пограничного округа, председатель Забайкальского ЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Элькин Моисей Шлемович и Гительман Его (Пинхас) Самуилович. Результат работы — 21 420 смертных приговоров с немедленным исполнением. О «несудных расстрелах» архив молчит. Зато имеется список списанных «посудин» — восемьсот семьдесят наименований или номеров «плавсредств», «угнанных» в «понизовье» с исчерпывающе означенным грузом: «спецконтингент» (так в перечне и в коносаментах!). И до «Бакинского этапа» мы осведомлены были о «моде» «загонять народы в трюма и притапливать»! Более того, география «притапливания» тоже «биномом Ньютона» не была: «притапливали» в понизовьях северных и сибирских рек. Но почему-то именно Амур считался чемпионом по этому виду «спорта».
* *Наконец, Хабаровск. Время — январь 1923 — ноябрь 1924 года. Герой — Мякотенок Илья Харитонович (Хаимович), начальник Дальневосточного пограничного округа, председатель ДальЧК, председатель «тройки». Члены «тройки» — Лиепа Август Петрович и Гликман Хаим Нусинович. Результат — 5214 смертных приговоров и что-то около трех тысяч «бессудников». Мизерность этих цифр — в мизерности же населения Дальнего Востока тех далеких лет: один человек на квадратные полсотни верст тайги и тундры. Общее число казненных пограничниками в начале 20-х годов по всем семи округам не включает рутинных, в оперативном порядке ведшихся, ликвидаций бесчисленных «нарушителей границ», десятками, возможно, сотнями тысяч пытавшихся бежать из Советской России.
* *Приведенные цифры еврейского вклада в облагодетельствование россиян одним лишь «пограничным ведомством» — малая толика в сравнении с "достижениями" евреев в куда более серьезных ведомствах, в ГУЛАГе например, действовавших на неизмеримо более обширных, чем «пограничная зона», и несравнимо более плотно населенных пространствах нашей родины.
Дядя Стам
27.11.2010, 20:24
Сьогодні 20:56
Агрессор
27.11.2010, 20:24
ВСЕ КТО ВОЕВАЛ ПРОТИВ КРАСНОЙ ЧУМЫ Я ДУМАЮ ГЕРОИ
----------------------------------------
Слава Ади Гитдеру герою . Дур дом .
Дядя Стам
27.11.2010, 20:25
ВИТАЛИЙ ШАПОШНИКОВ Слыхала Леська, переименовывай тему. Теперь она должна называться - ЗЛОЧИНИ ТЕЛЬ-АВИВА. *
Сьогодні 23:23
якщо дасте докази, що прикази з Тель-Авіву приходили
Хуан Миг
Всего официальных лиц высшего управления , решавших после октября 1917 года судьбу России – 539 . По национальному составу Евреев – 442 (82%), Латышей – 34 (6%), Русских – 31 (5%), Немцев – 11 (2%), Армян – 10 (2%), Поляков – 3, Финнов – 3, Грузин – 2, Чехов – 1, Венгров – 1._________________Хорош, копировать, Андрей... Уже вижу - 82, но не 99-ть...;-)
А Что Я Тут Делаю
II. ВРЕМЯ 1935-1938 года .
* * * II.1. ВЛАСТЬ СССР .
ЦЕНТРАЛЬНЫЙ КОМИТЕТ ВКП(б) по национальному составу состоял: Евреи – 61, Не-евреи – 17, Не выясн. –7.
СОВЕТ НАРОДНЫХ КОМИССАРОВ: Евреи – 115, Не-евреи – 18, Не выясн. – 3.
КОМИССАРИАТЫ: ИНОСТРАННЫХ ДЕЛ И ВНЕШНЕЙ ТОРГОВЛИ: Евреи – 106, Не-евреи – 17, Не выяснено – 8.
ВСЕРОССИЙСКИЙ ЦЕНТРАЛЬНЫЙ ИСПОЛНИТЕЛЬНЫЙ КОМИТЕТ (ВЦИК): Евреи – 17, Не-евреи – 3, Не выясн. – 2.
КОМИССАРИАТ ВНУТРЕННИХ ДЕЛ (ОГПУ-НКВД): Евреи – 53, Не-евреи – 6, Не выясн. – 8.
ПОЛИТИЧЕСКОЕ УПРАВЛЕНИЕ Рабоче-Крестьянской Красной Армии: Евреи – 20, Не-евреи – 1, Не выясн. – 1.
КУЛЬТ. ПРОСВЕТ. И СОЮЗ ВОИНСТВУЮЩИХ БЕЗБОЖНИКОВ: Евреи – 40, Не-вреи – 0, Не выясн. – 1.
ПЕЧАТЬ: Редакторы газет: Евреи – 12, Не-евреи – 0, Не выясн. – 0.
В ПРАВИТЕЛЬСТВЕ СССР 9 наркомов и 12 их заместителей были евреи.
Из 8 дипломатов в "ЛИГЕ НАЦИЙ" – было 7 евреев и 1 грузин, русских – 0.
Полномочные представители в зарубежных государствах также преимущественно состояли из евреев. ОГПУ (НКВД) и все остальные исполнительные и карательные органы, включая главное управление лагерей (ГУЛАГ) также находились под полным контролем евреев.
* *Вот и ответ на все вопросы. Во времена наибольших репрессий (1935–1938 гг.) власть находилась в руках у евреев. Они уничтожали "лучших из гоев", как их учили Талмуд и Тора, а заодно в борьбе за власть и друг друга !
* * * * * * II.1.1. ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВО В ЛИГЕ НАЦИЙ ,
* * * * * * * * * * * * *лицо Советского Союза за рубежом -
1. Глава делегации СССР - Литвинов-Финкельштейн. Еврей.
* * Члены делегации -
2. Розенберг. Еврей.
3. Штейн. Еврей.
4. Маркус. Еврей.
5. Бреннер. Еврей.
6. Гиршфельд. Еврей.
7. Гальфанд. Еврей.
8. Сванидзе. Грузин.
* *И т о г о: евреев - 7, грузин - 1, русских - 0.
* * * * * * II.1.2. ЕВРЕИ В СОСТАВЕ ОГПУ (НКВД).
Нарком внутренних дел в СССР - Ягода Генрих Григорьевич, литовский еврей.
* *Сменивший Ягоду Ежов был женат на еврейке (по Галахе потомство от этого брака - евреи).
Первый заместитель - Агранов (Сорензон) Яков Саулович, еврей.
* * * * * * II.1.3. ЕВРЕИ В ГЛАВНОМ УПРАВЛЕНИИ ГОСУДАРСТВЕННОЙ БЕЗОПАСНОСТИ .
Начальник Особого отдела - Гай Мирон Ильич
Начальник Экономического отдела - Миронов Самуил
Начальник Иностранного отдела - Слуцкий Аркадий Аркадьевич
Начальник Транспортного отдела - Шанин Абрам Моисеевич
Начальник Оперативного отдела - Паукер Карл Вениаминович
Начальник Специального отдела - Добродицкий Вениамин Исаакович
Начальник Антирелигиозного отдела - Иоффе Исай Львович.
Начальник Главного управления рабоче-крестьянской милиции - Бяльский Лев Наумович.
Начальник уголовного розыска НКВД СССР - Вуль Леонид Иосифович.
Хуан Миг
27.11.2010, 20:26
ТАТЬЯНА ,А ПАВЛИКА МОРОЗОВА ИЛИ 28 ПАНФИЛОВЦЕВ ЭТО ПРОТИВ ЧЕГО ПРЕСТУПЛЕНИЕ?А ГОЛОДОМОР НАШЕГО НАРОДА?ТАК ЧТО ВСЕ КТО ВОЕВАЛ ПРОТИВ КРАСНОЙ ЧУМЫ Я ДУМАЮ ГЕРОИ_____________________А что там про панфиловцев, Тарас? Поподробней....
Агрессор
27.11.2010, 20:27
Бандера - еврей .
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:27
II.1.4. ЕВРЕИ В ГЛАВНОМ УПРАВЛЕНИИ ВНЕШНЕЙ И ВНУТРЕННЕЙ ОХРАНЫ .
Начальник - Могильский Борис Ефимович, еврей.
Инспектор пограничных войск НКВД СССР - Ширвиндт Семен.
* * * * * * II.1.5. ВЫСШИЕ ОРГАНЫ НКВД
* *В "Известиях" от 29 ноября 1935 года напечатано (евреи отмечены) - "Присваиваются следующие звания работникам НКВД":
ГЕНЕРАЛЬНЫЙ КОМИССАР ГОСБЕЗОПАСНОСТИ - Ягода Г. Г. - нарком ВД СССР (еврей).
КОМИССАРЫ ГОСБЕЗОПАСНОСТИ I-го РАНГА
Агранов Я. С. - Зам. Наркома ВД СССР (еврей)
Балицкий В. А. - Нарком ВД УССР
Дерибас Т. Г. - Начальник Дальневосточного Управления НКВД.
Прокофьев Г. Е. - Зам. Наркома ВД СССР (еврей).
Реденс С. Ф. - Начальник Московского Управления НКВД (еврей).
Заковский Л. М. - Начальник Лениградского Управления НКВД (еврей)
КОМИССАРЫ ГОСБЕЗОПАСНОСТИ II РАНГА
Гай М. С. - Начальник Особого отдела ГУБГ НКВД СССР (еврей)
Гоглидзе С. А. - Нарком ВД ЗСФР
Залкис Л. В. - Начальник управления НКВД Казахской АССР (еврей)
Кацнельсон - Зам. Наркома ВД УССР (еврей)
Карлсон К. М. - Начальник Харьковского Управления НКВД
Леплевский - Нарком ВД БССР (еврей)
Молчанов Г. А. - Начальник Спецотдела НКВД СССР
Миронов Я. Г. - Начальник Эконом. Отдела НКВД СССР (еврей)
Паукер Б. В. - Начальник Оперативного Отдела НКВД СССР (еврей)
Слуцкий А. - Начальник Иностранного Отдела НКВД СССР (еврей)
Шанин А. И. - Начальник Транспортного Отдела НКВД СССР (еврей)
Бельский А. И. - Начальник Главного Управления Р. К. Милиции (еврей)
Пилар Р. А. - Начальник Саратовского Управления НКВД
* *Всего: евреев - 14; неевреев - 6.
* *Кроме того в НКВД в конце 1935 и начале 1936 г. состояли евреи -
Фриновский, Комкор – Зам. Наркома В.Д. и командующий пограничных войсками.
Берман Борис, комисар III ранга – Начальник Отдела НКВД СССР.
Берман Матвей, комисар III ранга – Начальник Главного Управления исправительно трудовых лагерей (ГУЛАГ).
Островский Иосиф – Начальник Отдела НКВД СССР.
Шпигельглас – Заместитель Начальника Иностранного Отдела НКВД.
Шапиро – Секретарь Наркома В.Д. СССР.
* *Итак - что же мы видим из этих списков? Одни евреи, захватив власть в России, правили страной и народами России, а другие евреи из ОГПУ (НКВД) расстреливали и репрессировали власть предержащих евреев.
* * * II.2. РЕПРЕССИИ 1936-1939 года .
* *На Западе (а позднее и в России) наделал очень много шума полуеврей Солженицын, лауреат Нобелевской премии. Наделал шума он в основном своей книгой "Архипелаг ГУЛАГ". В лагерях к концу правления Сталина сидело около 20 миллионов человек. Сегодня на Западе выражение "Архипелаг ГУЛАГ" вошло в употребление как символ Советского Союза и красного террора.
* *А теперь давайте посмотрим, кто же был вдохновителями и руководителями этого Архипелага? О ком это полуеврей Солженицын стыдливо умолчал.
Дядя Стам
27.11.2010, 20:28
цікавим є те, що всі відхрешуються від злочинів Москви, навіть пишуть про те, що їх рідні також були жертвами.
і в той же час, як скажені пси накидаються на тих, хто проти цього злочинного режиму боровся.
Цікаве явище для психіатрів:-D
Дядя Стам
27.11.2010, 20:29
і не лише проти тих, хто з ним боровся, а навіть проти жертв того режиму, і проти тих, хто має сміливість назвати злочин злочином
(md) :-O
Хуан Миг
27.11.2010, 20:29
ТАК ЧТО ВСЕ КТО ВОЕВАЛ ПРОТИВ КРАСНОЙ ЧУМЫ Я ДУМАЮ ГЕРОИ_______________Начинаю перечислять:АДОЛЬФ ГИТЛЕР, ГЕРМАН ГЕРИНГ. РУДОЛЬФ ГЕСС, ОТТО СКОРЦЕНИ, ВИЛЬГЕЛЬМ КАНАРИС... *Список можно продолжить.... Вот они ВАШИ герои...;-)
Хуан Миг
27.11.2010, 20:31
хто проти цього злочинного режиму боровся.______________А КТО боролся? Бандера? Улыбнуло...:-D :-D :-D
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:31
II.2.1. ЕВРЕИ В ГЛАВНОМ УПРАВЛЕНИИ ЛАГЕРЕЙ И ПОСЕЛЕНИЙ НКВД
Начальник - Берман Яков Матвеевич.
* *До 1936 года Начальником Главного Управления Исправительных Трудовых Лагерей - ГУЛАГ - был комиссар III ранга Берман Матвей, а начальником Отдела НКВД СССР был еще один комиссар III ранга Берман Борис. Очевидно это был семейный подряд Берманов.
Заместитель и начальник вольно-поселенческого управления НКВД СССР - Фирин Самуил Яковлевич.
Начальник лагерей и поселений на территории Карельской АССР, одновременно начальник беломорского политического лагеря - Коган Самуил Леонидович.
Начальник лагерей и поселений Северного края - Финкельштейн.
Начальник лагерей и поселений Свердловской области - Погребинский.
Начальник лагерей и поселений Западной Сибири - Сабо.
Начальник лагерей и поселений Казахстана - Волин.
Начальник СЛОН (Соловецкого лагеря особого назначения) - Серпуховский.
Начальник Верхне-Уральского политического изолятора особого назначения - Мезнер.
* *То есть руководство "Архипелага ГУЛАГ" состояло только из евреев.
* *"Честь" изобретения этих знаменитых лагерей смерти принадлежит иудею Натану (Нафталию) Ароновичу Френкелю, о чем из "скромности" западная печать никогда не упоминает, сваливая "лагеря" на "козла отпущения" Сталина...
* * * * * * II.2.2. ЕВРЕИ - НАЧАЛЬНИКИ УПРАВЛЕНИЯ НКВД НА МЕСТАХ
Московская область - Реденс
Ленинградская область - Заковский
Западная область - Блат
Северный край - Ритковский
Азово-Черноморский край - Фридберг
Саратовский край - Пилляр
Сталинградский край - Раппопорт
Оренбургская область - Райский
Горьковский край - Абрампольский
Северо-Кавказский край - Файвилович
Свердловская область - Шкляр
Башкирская АССР - Зеликман
Западная Сибирь - Гоголь
Восточная Сибирь - Троцкий
Средняя Азия - Круковский
Белоруссия - Леплевский
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:32
Коломийченко. Факти з арґументами ще треба ?|-)
Абдурахманов
27.11.2010, 20:33
Леся Черниш
ВИТАЛИЙ ШАПОШНИКОВ Слыхала Леська, переименовывай тему. Теперь она должна называться - ЗЛОЧИНИ ТЕЛЬ-АВИВА. *
Сьогодні 23:23
якщо дасте докази, що прикази з Тель-Авіву приходили
Сегодня 23:25
Так вон читай Федирко. Он тебе расскажет. что во всём евреи виноваты а не Москва.:-D (Y)
Хуан Миг
27.11.2010, 20:35
і не лише проти тих, хто з ним боровся, а навіть проти жертв того режиму, і проти тих, хто має сміливість назвати злочин злочином____________________Леся, я понимаю, что Вы уже 22 года живете за пределами Украины... Поверьте, здесь все изменилось... И для того, чтобы осудить сталинские репрессии не нужно иметь много смелости... Сейчас этим занимаются все кому не лень... Более того - нацистским преступникам порой присваивают правительственные награды... :-D :-D :-D
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:36
Шапошніков. Покаятися нехочеш за своїх соплемінників-комісарів...?
Хуан Миг
27.11.2010, 20:38
Коломийченко. Факти з арґументами ще треба ?|-) _______________Зачем, Федирко? И так видно, что ты на 17 процентов лоханулся....
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:39
Коломийченко....я зрозумів,що і ти щось зрозумів про комісарню.За прадіда не хочеш відомстити?(ch)
Хуан Миг
27.11.2010, 20:41
Коломийченко....я зрозумів,що і ти щось зрозумів про комісарню.За прадіда не хочеш відомстити?___________________Ну, во-первых - за ДЕДА, а во-вторых, кому мстить? Его палачи уже давно в могилах...
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:41
:-D :-D :-D ......а який відсоток жк "комісари" складали від загального населення Росс імперії в 1917 році знаєш?
Хуан Миг
27.11.2010, 20:43
Леся, может устроит название: Злочини кремлівського режиму?
Абдурахманов
27.11.2010, 20:43
Андрій ІСвітлана Федірко(Корбут)
Шапошніков. Покаятися нехочеш за своїх соплемінників-комісарів...?
Сегодня 23:36
Нет, не хочу. Я вот вспомнил один стишок Андрюшка, который ещё мой дедушка писал. Щас я тебе его напишу.
Эх не тем я люди грешен,
что нацистов всюду вешал,
грешен я в глазах своих,
тем что МАЛО вешал их.:-D (v)
Вiтаю усiх свiдомих Украiнцiв *зi святом голодомору. А також усiх чорношкiрих з Африцi,тих,хто немаэ постiйного мiсця проживання (простiше-БОМЖ) та усiх,хто ще сьогоднi не снiдав.(H) (H) (H) (v) (v) (v)
А Что Я Тут Делаю
27.11.2010, 20:49
Віталя,недумаю що тебе не повісять,теж.....просто так....:-D
Decadence
27.11.2010, 20:50
Аслексей Александрович,я предупреждала о подобных шутках...с без предупреждений
Дядя Стам
27.11.2010, 20:50
А кто поливает грязью жертвы? И борцов против режима - никто грязью не поливает, Леся...
от ви пробували поливати брудом мою тітку, яка навіть не боролася проти того режиму зі зброєю в руках. *Просто була його жертвою.
Кстати вопрос стоял о переименовании темы... Точнее, об изменении названия темы на более соответствующее реальным фактам...
Ага, про факти: так де ж засідав той злочинний уряд, який віддавав ті злочинні прикази? *Невже і справді шапошніков правий? *А докази можна?
Decadence
27.11.2010, 20:51
чс без предупреждений
Дядя Стам
27.11.2010, 20:54
я розумію, що для декого є дуже привабливим звалити все на євреїв - згадується анекдот про невістку.
Правда, що наверху було багато євреїв, але правдою є і те, що ті лідери-більшовики не змогли би скоїти багато злочинів, якби не мали підтримки інших.
Хуан Миг
27.11.2010, 20:55
Саме тих, хто при владі в Кремлі, я і мала на увазі.
І для мене справа не в національності. Ага, про факти: так де ж засідав той злочинний уряд, який віддавав ті злочинні прикази?____________________Так в Кремле заседал... И определенное название имел... Потому и предлагаю изменить название темы...
Абдурахманов
27.11.2010, 20:56
Леся, про евреев - это к Федирко. Он у нас по ним специалист. Не беспокойся - расскажет.:-D :-D :-D
Дядя Стам
27.11.2010, 20:58
змінилось багато, але, як на мене, змін замало.
достатньо почитати лише те, що пишуть деякі захисники більшовиків тут на форумі.
можливо, для вас це здається великою зміною, бо ви настільки привикли до ком. пропаганди, що любе відхилення від неї вам здається великим.
для мене ж, тому що я живу в іншій системі, змін замало.
взяти хоча би вас, п. Коломийченко: з одного боку твердите, що і самі маєте причини ненавидіти більшовицький режим, і тут же нападаєте на тих, хто проти нього боровся
Хуан Миг
27.11.2010, 20:59
А кто поливает грязью жертвы? И борцов против режима - никто грязью не поливает, Леся...
от ви пробували поливати брудом мою тітку, яка навіть не боролася проти того режиму зі зброєю в руках. *Просто була його жертвою.___________________Леся, никого я грязью поливать - не пытался... Я просто показал Вам двойственность стандартов. А тетке вашей - земля пухом и мир её праху...
Дядя Стам
27.11.2010, 21:00
Леся, может устроит название: Злочини кремлівського режиму?
та міняйте: Москва чи кремль - суть не зміниться
Хуан Миг
27.11.2010, 21:03
та міняйте: Москва чи кремль - суть не зміниться__________изменится, Леся... Не все москвичи кремль воспринимают...
Леся! Витаю тебя зи святом голодопупера!(v)
Так и мы под словом Москва не всех москвичей подразумеваем.
Вiтаю усiх свiдомих Украiнцiв *зi святом голодомору. А також усiх чорношкiрих з Африцi,тих,хто немаэ постiйного мiсця проживання (простiше-БОМЖ) та усiх,хто ще сьогоднi не снiдав.(H) (H) (H) (v) (v) (v) (v)
Decadence
27.11.2010, 21:06
Кто выпустил Алексея?
Хуан Миг
27.11.2010, 21:08
Я выпустил... Теперь пусть сидит... На три - заработал....
Decadence
27.11.2010, 21:08
Кто бы это ни был-в совсем охренели поощрять подобное насмехательство?ЭТО СКОТСТВО!!!!
А шо, хто-то от проскурина ждал чего-нидь другого?
Decadence
27.11.2010, 21:10
Сергей,Сергей.....*-) Зачем я нужна в группе в качестве модератора,если мои решения попираются?:-|
Хуан Миг
27.11.2010, 21:12
Сергей,Сергей.....*-) Зачем я нужна в группе в качестве модератора,если мои решения попираются?:-|_________________Уже извинился...
Дядя Стам
27.11.2010, 21:13
Прошу не видаляти звідси пости Проскуріна - вони дуже добре показують суть того, що я намагаюся висвітлити в цій темі
От даунов никто и ничего не ждёт.
Хуан Миг
27.11.2010, 21:15
Так и мы под словом Москва не всех москвичей подразумеваем._____________________А москвичи об этом знают, Оксана? Или догадаться должны? Леся, я так понял, что Вы не возражаете против переименования темы?
Вечный Кэд
27.11.2010, 21:16
НЕ ОБРАЖАЙТЕСЬ НА ОЛЕКСІЯ, ВІН ПРОСТО ОБКУРИВСЯ...
Decadence
27.11.2010, 21:17
я просто в шоке.....скотина,просто скотина.....нет слов....в моей семье, по бабушке,из 14 человек 2-х семей остались *только 4...и кто то будет вот так шутить?мразь!
А когда москвич называет всех жителей ЗУ фашистами, о чем должна догадываться я? А?
Decadence
27.11.2010, 21:18
Должны же быть в человеке хоть какие то примитивные ценности...
я просто в шоке.....скотина,просто скотина.....нет слов....в моей семье, по бабушке,из 14 человек 2-х семей остались *только 4...и кто то будет вот так шутить?мразь!
Сегодня 00:17(Y) (Y) (Y) RESPECT!!!!!!(F)
Хуан Миг
27.11.2010, 21:21
А когда москвич называет всех жителей ЗУ фашистами, о чем должна догадываться я? А?__________________ Всех?(md) (md) (md) Не... Там далеко не все... Неправ, стало-быть москвич...:-(
Там далеко не все.
Сергей, я оценила Вашу "остроту", в стиле Петросяна... Ну вот, тогда я буду *считать не всех руССких алкашами и бездельниками. Если шо, скажу, что мне Админ разрешил.(ch) (F)
Хуан Миг
27.11.2010, 21:30
Сергей, я оценила Вашу "остроту", в стиле Петросяна... Ну вот, тогда я буду *считать не всех руССких алкашами и бездельниками. Если шо, скажу, что мне Админ разрешил.__________________Оксана! а кто острил? Если неудачно выразился - простите... У меня в западных регионах огромное количество знакосмсых, друзей и родственники имеются... Так что могу подтвердить любому, фашистов там НЕ БОЛЬШЕ, чем в Киеве, или другом месте...
http://www.ukrainianworldcongress.org/signature.php/signature_id/3/page/1
СВІТОВИЙ КОНҐРЕС УКРАЇНЦІВ *закликає всіх українців *ПІДПИШІТЬ Петицію в справі Голодомору. Я вже п1дписалась.
яких фашистів, Сергій, хтось когось вбиває?
Хуан Миг
27.11.2010, 21:37
яких фашистів, Сергій, хтось когось вбиває?________________Ксю, ты ВСЮ переписку читай, тогда дурных вопросов задавать не будешь...
де фашистів ви бачили, Сергій?
Хуан Миг
27.11.2010, 21:44
Ксю! ЧИТАЙ ВНИМАТЕЛЬНО... Если до утра не разберешься, завтра поясню.... Всем спокойной ночи...
ЗМУЧИВСЯ, НУ ТО ДОЗАВТРА. А ФОТО ІГОРА СИДОРЕНКО В АЛЬБОМІ "НАЦІОНАЛЬНИЙ" БУДЬ-ЛАСКА ВИДАЛІТЬ-А ТО ВИГЛЯДАЄ ЯК НАКЛЕП НА ЛЮДИНУ НІ ЗА ЩО!!!
Дядя Стам
28.11.2010, 01:34
Леся Сидорович "Пам`яті жертв Голодомору"
Засвіти свічу на вікні.
Хай промінням сягне до зорі,
Хай освітить весь світ співчуттям.
Це збагни і затям.
Засвіти свічу у душі.
Хай згорять метастази лжі,
Хай вона до живого пече
Й зла зречеться.
Засвіти у серці свічу.
І думками туди я мчу,
Де мільйони моїх братів
В смерть летіли.
Виринають обличчя потвор
Із погонами. Голодомор
Забирав за наказом життя.
Без надії. Без каяття.
Запалімо мільйони свічок!
Душі тих малих діточок
З болем з неба за нами зорять.
І німують. Мовчать.
«Їсти, їстоньки! Хлібчика дай…»
Хліборобський багатий край…
Пухнуть ноги і зводить живіт.
Мре селянський рід.
Засвіти свічу, засвіти!
Хай здригнуться від правди світи.
Хай дізнається вся Земля:
Панахиду Вкраїна справля…
Дядя Стам
28.11.2010, 01:39
Вероніка, я кілька днів тому підписала, і багатьом знайомим вислала
Дядя Стам
28.11.2010, 01:51
Анна Алиговна я просто в шоке.....скотина,просто скотина.....нет слов....в моей семье, по бабушке,из 14 человек 2-х семей остались *только 4...и кто то будет вот так шутить?мразь!
Сьогодні 00:17
Анна, я згідна, що воно - мерзота, але скотину все-таки ображати не треба. *Скотина не винна.
Але що воно мерзотник - правда. *Я такиx називаю "комунациками". *Від нацистів вони зовсім не кращі. *Мені бабка так і казала: що робили нацисти, то ж саме робили і комунонацики - ті ж самі звірства... от знов я звірів ображаю, просто через те, що просто нема слів, щоб описати таких проскуріних.
А він, до речі, в своїй нацистській групі признався, що батько його - КГБіст, і що дід був НКВДистом. *От проти такої зарази і боролися укр. націоналісти та інші чесні люди.
Decadence
28.11.2010, 02:05
Леся,мне так обидно было,я просто не сдержалась...подобные слова вызывают у меня слёзы гнева и бессилия...
СОЗДАНИЕ ИСКУССТВЕННОЙ НАЦИИ - УКРАИНЦИ
В СССР *создавалась единая общность -" советский народ".
Или как пишут продвинутые наци - "савецкий". Опыт провалился. Армянин всё равно оставался армянином а татарин *был татарин.
Опыт советской системы *по загону всех и вся в надуманные рамки , не дает покоя мечтателям.
Антикунни
28.11.2010, 06:49
Военные училища были *во всех областных центрах Украины , в том числе и во Львове , а также *в *столицах *Закавказья и Прибалтики... Все нации были равны , Дудаев *командовал * авиационной дивизией ...
Антикунни
28.11.2010, 07:01
Леся , я с вами * буду на общечеловеческом уровне общаться... Коммунисты построили фабрики и заводы , села в 1991 г. решали *продовольственную программу на 100%... В совхозах сел *было от 3500 до 10000 голов скота , народ на селе имел работу и зарплату , отдых в *санаториях *... *Ваша "идеология" все разрушила, заводы и фабрики , села и школы *, 5 млн. украинцев сктитается по белому свету , большинство женщин "работают" на панели, в стране нищита *и разруха не только *промышленности но и в *мозгах *нашего народа *... * Если бы не "коммунистическая сволочь " ( Ленин так назвал иуд , которые вроде яворивского) то мы бы сегодня жили на уровне Европы. Остановитель Леся , переосмыслите *обстановку на Украине сегодня...
VIP-Зона
28.11.2010, 07:17
А він, до речі, в своїй нацистській групі признався, що батько його - КГБіст, і що дід був НКВДистом. *От проти такої зарази і боролися укр. націоналісти та інші чесні люди.
--------------------------------
Боролися такими ж методами,іноді більш страшнішими і жорстокішими...Просто жах,що в ті часи витримали прості люди...від НКВДстів та від націоналістів....
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 07:29
Каравай. Ще поясни чому Совіцький Союз розвалився......якщо там так все суперово було......виходить одні "камуністічєскіє сукі" керували країною....?
Антикунни
28.11.2010, 07:31
Оля, а *как сегодня живут простые люди ?- нищита , панель , бесправие ...
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 07:40
Каравай. А хто зараз керує в Україні,Росії?......не комсомолісти-комуняки? недорізана сволота....
VIP-Зона
28.11.2010, 07:40
ТА згодна...РІзниця в тому,що тоді вбивали за політ.погляди і просто так ,а зараз вбивають-в прямому і переносному смислі * за гроші,майно та *владу
VIP-Зона
28.11.2010, 07:43
. А хто зараз керує в Україні,Росії?......не комсомолісти-комуняки?
ТАк,всі 19 років незалежності в Україні правлять *комуняки-що Кравчук,що Кучма,що Ющенко-Тимошенко,зараз Янукович-всі виходці *тієї системи....
Иван, и без коммунистов все это было бы и заводы и фабрики и может бы еще и лучше. Запад называли загнивающим, только вот СССР нет, а Запад стоит
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 07:47
Подобаються мені ці багатоликі комуїсти......На прямі запитання засовують свій язик подалі і кліпають оченятами.Я не я фамілія не моя......а от в демагогії ви "канєшна профі фюр профіс"(ch)
Антикунни
28.11.2010, 07:51
Шановні Федірко , у Ісуса Христа було 12 учнів *і тільки один Іуда... У *КПРС *було 15 млн . членів партії , і якщо поділити на 12 * то отримаем *1250000 *іуд ... Звісно меньше , але було не так і обмаль... Ось візьмемо яворівського , коли було *у Савіка про "голодомор" сидів і репетував , а коли про *сьогднішне життя зайшла мова , про діток *в інтернатах , то заціпило *і втік... Так що шановні , *комуністи *завжда залишаються комуністами , а сволота біжить *туди , де більше дають...
Иван, нашли с чем сравнивать. Церкви тоже сволота сжигала?
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 07:53
Комуняки-антилюди,в 1917 році зруйнували,природню систему розвитку цивілізації,забравши в людей все,навіть релігію і приватну власність(навіть Гітлер так непоступав),це вони винищили цвіт нації,це вони забили людям на генний рівень страх перед владою виродків,це вони розплодили люмпенізоване бидло,яке невірить нівщо,яке нищить все навколо себе.....все погане в світі від комуняк.
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 07:57
Іване,в бюті окрім яворівського ще пару тисяч виродків......Нетреба героя фільму "Комуніст" виставляти як зразок,таких було одиниці на тисячі.і їх перших же і понищили самі ж комуняки.
Антикунни
28.11.2010, 08:06
Вера , а что за последние 20 лет построено , кто мешает ? - грабят наши землячки , капиталы вывозят ... *А почему это *при СССР Запад не выходил на забастовки , а сегдня *у них *настоящая Гражданская война ?- *надо было "олихархам" делиться ... *А кто придумал 2-ю Мировую войну *?- "олигархи" , чтобы задушить пример *освобождения трудящихся от *буржуазного ига... За 1971 - 1982 гг в СССР *построено *свыше 25 млн. *квартир ... ,а сколько за 20 лет независимости ?.. Фашисты при отступлении сжигали города и села , уничтожали *скот., фабрики и заводы .. - вот почему мы все доганяли *Запад , а теперь и не приблизимся...
Иван, последние 20 лет воруют те, кто был самым что ни на есть партийцем. Систему лжи и воровства создали коммунисты. 'все вокруг народное, все вокруг мое'...теперь только смена многих поколений это искоренит
Антикунни
28.11.2010, 08:13
Ісус теж був один на цім світі , але ж у нього комуністи взяли науку... *і іуду *... *А що до релігії , то *в Сумах усі церкви на місті, релігія залишилася .... *А першим по *іконах і народу з іконами відкрив стрілянина *у *січні 1909 році "царь" миколка...
Почему'то в колхозы сначала насильно загоняли
Ну никак не вяжется Иисус и коммунисты (H)
Антикунни
28.11.2010, 08:20
Вера , та насильно уже 20 років * в "капіталізм" *народ заганяють ... , а *колхози дали * людям *потім нормальне життя ... *Селяни отримали і паспорта, *і нові будинки , клуби і школи , детячі садочки *, а їх дітки переїхали жити в міста і зараз байдикують * бо ніде працювати ...
У нас в поселке церковь была, еще со времен основания поселения, развалили ее в 50-х коммунисты-идеологи
У многих селян до конца 60-х не было паспортов
Колхозы дали нормальне життя...так до 1917 кто на своей земле пахал тоже нормально жил
Антикунни
28.11.2010, 08:31
Вера , ви уважно прочитайте Біблію і Програму КПРС , усе 1:1 ... *Церкви валили не комуністи , а селяни ... мабудь же і *тоді була педофілія і насильства *серед * служків "культа"... Таму в однім селі церкву розвалили , а де батюшка був * релігійним , то залишилась... Ви прочитайте *твори * Нечуй - Левицького *"Святосветские батюшки и матушки" и "Семья Кайдаша "... Про нас сьогднішніх...
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 08:35
Каравай ти хоч соображаєш що несеш ахінею......В Україні народ завжди був набожний....а ти "вони самі церкви нищили".......а хто ж їх повідбудовував тоді.....А може ти особістом служив,в артилерії???(ch)
Антикунни
28.11.2010, 08:36
Вера , кто жил нормально - то ... До 1861 года *в Российской империи *было крепостное право ( рабство ) и *думаете что помещики и капиталисты создали для бывших рабов изобилие ?...
Иван, мы говорим о 1917 г. у нас были хутора, где жили крестьяне, которые работали на себя, они были не помещики, работала вся семья, с утра до ночи, никто не бездельничал, а потом их обозвали кулаками и врагами народа, выгоняли из своих домов, отбирали все...
в США тоже до 1865 года было рабство...;-)
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 08:40
Може селяни самі себе вистрілювали в підмурках нквд,і в Сибір добровільно виїзджали з нажитих місць,помираючи сотнями в скотовозах,потім самі себе голодоморили,доводячи себе до божевілля і людожерства........калхоз дєло добровольноє,а нєпайдьош карову і лошадь забєрьом.....
в коммунисты тогда шли те, кто не хотелработать, кучка алкашей в селе становились акивисами и яро забирала у своих соседей все...потом конечно идеологию поставили на широкую ногу и заставили забыть отца и матерь...спросите у тех, кто считался сыном или дочерью "врага народа"
Антикунни
28.11.2010, 08:42
Федирки , *только для вас ... , поругались соседки , обзывали одна одну разными словами ... И одна другой в конце :- А ты с милиционером в постеле была...
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 08:43
Каравай. А голодомор 32-33 був чи це вигадка?
Иван, если СССО такой был прекрасный, то почему же он лопнул..как мыльнй пузырь...и вся лживая идеология вылезла наружу
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 08:44
каравай. репресовані в родині є?
Аз Есмь Царь
28.11.2010, 08:50
Хороший был СССР или нет , какая теперь разница, это теперь история, все равно ничего не исправишь, а идти вперед с головой повернутой назад можно в яму свалиться. Смотрите вперед, что строите, а то как бы ненароком еще не плакали за СССР.
Александр, это просто общение по теме, не более того ;-)
А Что Я Тут Делаю
28.11.2010, 08:54
(ch) Кашаєв ти постійно сам собі протирічиш......Ти сам то куди дивишся?
Исчадие Кая
28.11.2010, 08:58
Ага, діяли по принципу- " разрушим старый мир,мы новый мир построим!" А відбудовували *СССР після воєн не комуністи , а простий народ в нелюдських умовах. В репресіях загинули мільйони людей найбільш освічених, чесних, розумних. А тепер до влади прийшли геноциди генофонду.
Аз Есмь Царь
28.11.2010, 09:06
Ну давай расскажи, в чем я себе противоречу.
Аз Есмь Царь
28.11.2010, 09:08
Ти сам то куди дивишся?
---------------------------------------------
Дывлюсь как бы такие проныры как ты, кой чего не стырили.
Антикунни
28.11.2010, 09:11
Були *у нашій родині і голодомор ,і *окупація і *"репресії" ... У березні 1933 *р. *померли мої *дід , бабушка , дві тітки і дядько, уся материна родина , а *мати *працювала в місті ... принесла сухарі... , а сусіди *плачучи кажуть що усіх *відвезли на кладовище і десь поховали ... *Мати усе життя розповідала що пів мішка *квасолі забрав Колішня, потім він утік із села *, до весни б хватило квасолі щоб сімї вижити... *Була окупація, зима 1941 року *, *сестричка заболіла *, фашисти вигнали матір з дітьми з хати *, в ямі 6 місячна * Вера *і померла ... Сусіда *написав на нашого батька * *записку , нашого батька судили , на *4 роки *і в Запоріжжя , мені було тоді 3 місяці і ще бели 2 сестри , *братік *і бабуся *... Через 1,5 роки батька нашого реабілітували ... * Я не *путаю ідеологію з особистістю і бачу оце злиденне життя більшості народу *, тому і стою на своєму...
Антикунни
28.11.2010, 09:14
Олена , ви то себе до якого генофонду приписуєте ?...
Иван, ужасно все это очень...и очень не хочется повторения :(
коммунисты тогда шли те, кто не хотелработать, кучка алкашей в селе становились акивисами и яро забирала у своих соседей все... * В коммунисты шли очень разные люди. Например ,мой дед,вступил,правда в комсомол абсолютно сознательно в 44-ом ,перед отправкой на фронт. После войны в партию. И не радикаких выгод и т.д.
Костя, я о том периоде, когда все начиналось. И речь шла о хуторе
Антидепрессант
28.11.2010, 09:43
Смотрите вперед, что строите, а то как бы ненароком еще не плакали за СССР.
Александр, Вы вспоминаете о СССР с ностальгией. Но разделите государство, народ и свою молодость. Государство было паршивое, по отношению к своим гражданам, к нему много вопросов. Люди были хорошие. А почему? Их объединяла одна беда. Проблемы были общие. Жили, практически все, в одинаковых условиях. Ну и последнее, Вы, были молоды. А о детстве и о юности редко у кого плохие воспоминания. Поэтому о СССР - государстве страдать не стоит. В остольном согласен. Приятно вспомнить.
Антикунни
28.11.2010, 09:57
Владимир , видно что вы приверженец нынешней бандитской идеологии , а что ваша "идеолгия " сделала для тружеников *? - коммунисты за *12 лет (1971-1982 гг) построили свыше 25 млн . квартир , сколько вы *бесплатно построили для рабочих *и ИТР квартир ?...
Антидепрессант
28.11.2010, 10:00
Кремлевский режим отличается от других только одним - полным отсутстивием моральных принципов. Для достижения своих целей используют все. Патриотизм и религия, всего лишь инструменты, для достижения целей. Население тоже. Наверно это необходимо для управления империей.
Абдурахманов
28.11.2010, 11:26
Кремлевский режим отличается от других только одним - полным отсутстивием моральных принципов.
Правда? А значит режим Муссолини, Ким Ир Сена, Чаушеску, Кастро или Гитлера намного лучший? А режим Мао .... что, тоже не так плох? А красные кхмеры, резавшие детей и беременных женщин - что, милашки? Или у них были таки моральные принципы? Интересно какие? ;-)
Антикунни
28.11.2010, 11:36
После стрельбы по Белому дому *коммулятивными снарядами , *от которых *погибли тысячи ни в чем не повинных людей *и похоронить с почестями палачей - аморально говорить *о Ким Ир Сене , Кастро.... На Кубе народ *живет в десятки раз лучше чем в России , Куба принимает и лечит детей из Чернобыля ...
Дядя Стам
29.11.2010, 23:45
Як я писала раніше, Москва, з одного боку, ніби-то і признає свої злочини, а з іншого від них відкараскується. *
Ось приклад: *Дума признала злочином розстрілу польських офіцерів, але позиція Росії в Страсьбургському суді - явно інша. *Там вони відповідальності брати не хочуть:
http://www.bbc.co.uk/russian/russia/2010/11/101129_katyn_strasbourg.shtml
Дядя Стам
29.11.2010, 23:50
Олена Муравська( Ключникова) Ага, діяли по принципу- " разрушим старый мир,мы новый мир построим!" А відбудовували *СССР після воєн не комуністи , а простий народ в нелюдських умовах. В репресіях загинули мільйони людей найбільш освічених, чесних, розумних. А тепер до влади прийшли геноциди генофонду.
28.11.2010 11:58
Олена, добре, що Ви це розумієте.
А от такі, як Іван Каравай, нам твердять, що "коммунисты за *12 лет (1971-1982 гг) построили свыше 25 млн . квартир , сколько вы *бесплатно построили для рабочих *и ИТР квартир ?..."
Виглядає, що народ на печі сидів, а комуністи їм в той час житло будували, та за даром роздавали.
Дядя Стам
29.11.2010, 23:55
І це - та сама людина, яка пише "Були *у нашій родині і голодомор ,і *окупація і *"репресії"
Тобто він забув голодну смерть родичів завдяки тим же комуністам, забув політ. репресії, забув, що його батьки все своїм горбом заробляли в страшних умовах - і співає славу комуністам за все це.
І справді виглядає, як геноцид генофонду
На Кубе народ *живет в десятки раз лучше чем в России , Куба принимает и лечит детей из Чернобыля ... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ............................................. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ну блін.... ще такого нечула. Жахливе видовище Куби. Громадяни Куби неможуть собі дозволити купити те, що турист. Їм не продають те, що продають туристам.. Страшні будинки без реформ. Люди бідні. Люди неможуть практично виїжджати за кордон.
Дядя Стам
29.11.2010, 23:59
а про життя на Кубі п. Каравай також рай описує. *Там ще "кращий" рай, ніж в совку був
Правда ж така, що багато людей з вищою освітою там намагаються влаштуватися в гостиниці для іноземців хоч ким-небудь, бо ЗП інженера <<$100 в місяць.
Ті туристи з Канади, які часто їздять на Кубу, і мають там добрих знайомих, відвозять туди старі речі, і навіть мило і зубну пасту
Антикунни
30.11.2010, 00:00
Леся , не завдяки комунистам , а тут людський *фактор ... Не всі ж наші люди пішли *прислужувати фашистам *. *Мої *родичі були в *ЧА , а де ваші воювали в роки ВВВ *?...
Антикунни
30.11.2010, 00:04
Леся , народ і сьогодні сидить не на печі , але за працю отримую *шиш... *Інженер *по *175 доларів *за місяць .. А скільни наших громадян побігло шукати *кращої долі десь *в Канаді ?...
Дядя Стам
30.11.2010, 06:43
Иван Каравай Леся , не завдяки комунистам , а тут людський *фактор ... Не всі ж наші люди пішли *прислужувати фашистам *. *Мої *родичі були в *ЧА , а де ваші воювали в роки ВВВ *?...
п. Каравай, добре, що ви признаєте, що не комуністи будували житло, а самі люди для себе будували.
Комуністи ж в основному горлянки свої дерли, шпигували, арештовували, в Сибір засилали, розстрілювали, останню хлібину з печі забирали, тощо. *Тобто фактично не давали жити народові.
I, якщо в вас старечий склєроз, то напишу ще раз: з моєї родини ніхто не воював. *Під час війни працювала лише одна тітка, щоб сім"ю прокормити. *Діди були старі та хворі, а батьки мої були дітьми по 10-11 років.
Друга тітка працювати за німців відмовлялася, і 2 рази уникнула облави, щоб на роботу в Німеччину не вивезли. *Німці забрали - коли прийшли за нею 2-й раз, в 1943 р., її молодшого брата, якому тоді було років 15.
Ту ж саму тітку, яка відмовлялася за німців працювати, потім вивезли прокляті комуністи на Сибір - вона була арештована в грудні 49-го. *На Сибіру вона і померла. *
А тепер ви мені розказуйте про все "щастя", яке принесли моєму народові совки.
Ще вам згадати голод 1947 року?
Дядя Стам
30.11.2010, 06:46
Якщо тепер інженер дістає $175, то в часи совка і того не діставали: $1 коштував 4-5 рублів, тобто ЗП 120 руб = $24-$30.
А пенсія в декого була 20, а то і 12 руб. *Переведіть це на долари.
Масло в той час коштувалі 3.50 за кг. *Порахуйте, скільки можна було його купити за пенсію.
Аргентинец
30.11.2010, 08:29
Колгоспники пенсій не получали. Це вже при Брежнєву дали пенсію у 8 рублів, а вже потім підняли до 12 та 20р.
Дядя Стам
30.11.2010, 23:36
Можливо, і не получали, Володимир. *Я вже більше брежнєвські часи пам"ятаю.
Правда, пам"ятаю також, як при Хрущові в черзі за хлібом стояли. *І за маслом, і за всім іншим, але чомусь дуже добре пам"ятаю саме черги за хлібом: як був дощ, і холодно, і хліба ще навіть не привезли до магазину, але ми стояли під холодним дощом, черга людей тягнулася через всю міську площу - *і чекали. *
І я з бабцею стояла, бо відпускали по одній хлібині в руки.
Про такий "рай" і нагадує нам п. Каравай
Дядя Стам
30.11.2010, 23:48
Завдяки Wikileaks, маємо докази того, що Росія втручається в справи України і, в зв"язку з цим, робить тиск на інші країни.
Скептики можуть сказати, що це - справа Росії, і що Росія зацікавлена в справі Голодомору не менше, ніж Україна.
Я погоджуся: зацікавлена; для того, щоб покрити злочини комуністичного режиму.
--
Оприлюднені файли листування американських дипломатів на веб-сайті Wikileaks виявили досі невідомий факт щодо втручання Росії у кампанію України за міжнародне визнання Голодомору 1932-33 років геноцидом українського народу.
Йдеться про те, що Кремль шантажував президента Азербайджану Ільхама Алієва у питанні Нагірного Карабаху, щоби підштовхнути його не визнавати Голодомор 1932-33 років актом геноциду.
Так, згідно з оприлюдненим на веб-сайті документом, цю історію розповів сам Алієв британському Принцу Ендрю:
"Алієв отримав листа від президента Медвєдєва, в якому зазначено, що якщо Азербайджан підтримає визнання більшовицького штучного голоду в Україні геноцидом в ООН, то він "має забути про Нагірний Карабах взагалі".
"Принц Ендрю підтвердив, що всі інші президенти регіону Кавказу і Центральної Азії розповідали йому, що отримували від Москви відповідні "директиви", і поцікавився у посла США в Киргизії, чи відомо їй про подібні вимоги на адресу Бакієва. Однак посол не знала про це".
Росія послідовно виступала проти визнання Голодомору в Україні геноцидом на міжнародному рівні, оскільки це потенційно могло б зробити її вразливою до вимог виплати компенсацій потерпілим.
Російська Федерація оголосила себе правонаступницею СРСР, але досі не було відомо фактів відвертого тиску на міжнародній арені задля применшення злочинів тоталітаризму.
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2010/11/101130_wikileaks_holodomor_oh.shtml
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot