Просмотр полной версии : Победа в боксе это гордость всех украинцев !
Блуждающий
16.10.2010, 23:43
(F) ПОЗДРАВЛЯЮ С ПОБЕДОЙ УКРАИНУ !ВИТАЛИЙ КЛИЧКО ПОДТВЕРДИЛ СВОЁ ЗВАНИЕ ЧЕМПИОНА МИРА ПО ВЕРСИИ WBC....(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
Ну ни фига себе жара, а кто б сомневался.(D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B) (B)
UKRAINE SUPER!!!!!!!!!!(Y) (Y) (Y) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
Дядя Стам
17.10.2010, 00:10
Кличко молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(v) (v) (v) (v) *(*) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
(Y) (F) (F) (F) (F) (F) супер!
Дядя Стам
17.10.2010, 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=Ez3ChyR0SAc
Вирус Опти
17.10.2010, 00:25
Только что Кличко, после победы над Бриггсом, похлопал его по плечу, и сказал чисто по-русски : " НУ ЧТО, СКУШАЛ ? ":-D :-D :-D
Железяка
17.10.2010, 00:26
Кличко молодець!(Y) (v) (v) (v)
а Брігсу респект, такі удари тримав(H) (Y)
А кто знает,есть ли в мире еще претенденты на пояс? Или КЛИЧКО всех перелупасил?
Железяка
17.10.2010, 00:34
претенденти завжди будуть(H)
Вирус Опти
17.10.2010, 00:40
Претенденты всегда есть, на то они претенденты.:-D
Вопросов Нэт
17.10.2010, 01:05
Так , гордість . Але я бокс не люблю .
Krasavcheg
17.10.2010, 05:56
(Y) (Y)
Учора я спостерігав МОРДОБОЙ в одні ворота і не розумів, навіщо це. Таке було враження, що кожному була відведена своя роль. Усі зараз будуть обговорювати розпіарених до НЄМОГУ Кличків, але ніхто не замислиться, скільки пошкоджень отримав цей ОРАНГУТАНГ в людській подобі і навіщо йому це треба.
А саме головне - всі, навіть коментатори, увесь час чекали і вимагали нокаута. І так засмутилися, що нокаута не сталося. І після стількох десятків прямих ударів!!!!
Друзі - нокаут є струсом мозку. Бажати нокаута - значить бажати вибиття мозгів. Ми жахаємося кориди, жаліємо біків, а людей жаліти перестали вже?
Клуб Сит
17.10.2010, 08:38
Юрію.... мушу де у чому з Вами погодитись.... Справді.... кожен нокаут - це струс мозку... і це негативно позначиться на здоров"ї в більш старшому віці.... У Швеції бокс, як вид спорту взагалі був заборонений як не гуманний. З іншого боку.... а хіба інші види спорту більш безпечні? Я навіть десь читав, що найбільш "травматичним" видом спорту є футбол.... Та й різниця між коридою і боксом полягає у тому, що боксер сам увсідомлено робить свій вибір - на відміну бика на арені.... І загальна любов до боксу лише підкреслює, що з часів Римської імперії уподобання людей мало змінились: тоді народ вимагав "хліба і видовищ" і гладіаторських боїв.... так і зараз....*-)
Правильно, і я теж дивлюсь бокс та футбол. І струсів мозку у футболі більше, ніж у боксі. Але там це - ИЗДЕРЖКИ ПРОИЗВОДСТВА, а в боксі - мета.
Просто я хочу закликати усіх дивитися бокс з урахуванням моїх зауважень. Інакше ми не помітимо, як перейдемо у той римський час, коли людське життя перестане вартувати як цінність.
Немножко было мордобоя, но не так как. Черный молодчага держался на ногах до последнего. Мне кажется притарань он кличко пару раз то я думаю он бы не выкарабкался.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot