Просмотр полной версии : УЛЬТИМАТУМ до Президента України щодо неприйнятності Податкового кодексу
Кошмарик
19.11.2010, 09:08
http://v-n-zb.livejournal.com/1614279.html
Хуан Миг
19.11.2010, 09:16
Скиглять, щенята...
Слишком долго действующая власть играет в демократию. На ее месте я бы собрала таких блоггеров на какую-нибудь расширенную коллегию (или еще там какое собрание) и заставила вдумчиво выучить вначале НК, а затем по главам и пунктам растолковать смысл и необходимость оных.
Скиглять, щенята...
Не красить така фраза адміна ... А скиглити скоро будем всі...
Хуан Миг
19.11.2010, 09:53
Не поможет, Галя... Для того чтобы "вдумчиво выучить вначале НК, а затем по главам и пунктам растолковать смысл и необходимость оных"__________нужно иметь органы ВДУМЧИВОГО ВОСПРИЯТИЯ... А они у люмпенов напрочь отсутствуют... ХЛЕБА И ЗРЕЛИЩ - вечный лозунг майданных горлопанов.... Так что проще игнорировать... Ну соберут пару тысяч придурков, ну погогочут у стен Верховной рады... Собака лает - КАРАВАН ИДЕТ
А они у люмпенов напрочь отсутствуют.
Ганно, а ви маєте економічну освіту?
Для того, чтобы прочесть НК и понять смысл его статей разве нужна економiчна освiта? Бухгалтера в малых и средних предприятиях по нему работают. У них у всех экономическое образование? У многих, кроме бухгалтерских курсов ничего нет.
Хуан Миг
19.11.2010, 10:07
Не красить така фраза адміна ... А скиглити скоро будем всі...________________________Володя, не стоит пророчить... После Диоксиныча - уже ничто не страшно.... А насчет КРАСИТ - НЕ КРАСИТ, я так скажу: после прихода к власти оранжоидов, я не ныл, просто продолжал работать, чтобы обеспечить семью. И ни на какие митинги протеста не ходил и не собирался, несмотря на явную ПРОТИВОЗАКОННОСТЬ пребывания у власти диоксинового кошмара Украины... Да и ничего особо страшного в НК я не увидел (правда пока детально с ним еще не ознакомился). Правда теперь придется платить налоги по-честному, а не так как раньше (Три пишем, два в уме). Но на благо любимой родины (о неуёмной любви к которой постоянно твердят национально-озабоченные) почему бы и не расстараться?.....
В кодексі є , наприклад, така категорія: підприємець на єдиному податку, сума виручки до 300 тис в рік, максимальна кількість працюючих - 4 чоловіка. Порахуйте, будь-ласка, гарантовані (зарплата і податки) затрати цього підприємця у якого фактично є 4 працюючих на мінімальній заробітній платі.
Словами розкидатись усі уміють, а ви покажіть, що ще вмієте рахувати.
Но на благо любимой родины усі платили б. Але ж платили і зараз платимо на благо декількох сімей.
Аз Есмь Царь
19.11.2010, 10:24
Але ж платили і зараз платимо на благо декількох сімей.
------------------------------------------------------------------------
Налоги платятся в бюджет, а не на благо нескольких семей.
Но на благо любимой родины усі платили б. Але ж платили і зараз платимо на благо декількох сімей.
Дешевая демагогия! Как сейчас платят лоточники, палаточники по всей стране при отсутствии кассовых аппаратов? Единый вмененный налог - это чушь собачья (примерная бух-ия).
Благо декiлькох сiмей - Вас зависть что-так сильно мучает (Вы не в списке тех семей)?
Cаша, я щось не в курсі... Яку ставку податку на хабарі передбачили в новому ПК?;-)
Ганно, по-менше загальних фраз! Це не зїзд партії!!! Вам була конкретна пропозиція дещо порахувати?.. Там і справді не треба економічної освіти... Якщо в чомусь є сумніви, запитуйте... підкажу...
Вам була конкретна пропозиція дещо порахувати?
Порахувати есть смысл, если Вы будете закона придерживаться. А Вы ведь сейчас зарплату работнику покажете частично, чтобы налогооблагаемую базу снизить. Да и оборот постараетесь не показывать полностью. Примените "серую" схемку, "левую" продукцию и т.д. И склад с реализацией - Вы там тоже поупражняетесь...или нет? Так что не плачьтесь...на хлеб с маслом, и не только, останется.
Я ж просив порахувати, а не розповідати по яких схемах хто працює... Слабо?;-)
А Вам слабо? Щоб рахувати - так треба знати розмiр гарантованих Вами зарплат. (Вы же не будете платить по минимальной ставке, вряд ли много работников пожелают трудиться в Вашем успешном коллективе).
А Вас так и подмывает экзаменовать...а Вы не экзаменуйте...Вы просветительством блесните.
я ж написав : працівники згідні на мінімальну зарплату...
Хуан Миг
19.11.2010, 11:09
Порахуйте, будь-ласка, гарантовані (зарплата і податки) затрати цього підприємця у якого фактично є 4 працюючих на мінімальній заробітній платі.________Считаю весьма грубо 3600(четыре минималки) плюс 1620 (32% пенс, 6%соцстр,6%безраб) Итого - 5220 в мес. Умножаем на 12 мес. - итог: 62тыс 640грн в год. Остаток - 237360 делим на 12 месяцев 19780 и делим на 26 рабочих дней - 761 гривна в день... Примерно такую кассу и показывают сейчас базарные предприниматели. В чем проблема, Володя? Кроме того, Вы забыли сказать, что сумма может быть увеличена до 600 тыс в год, при условии наличия кассового аппарата... Т.е., предприниматель, декларирующий честно свои доходы - увеличивает оборот в два раза... Какие проблемы?
а Вы не экзаменуйте
Ну, так покажите свои расчеты ПРОЗРАЧНЫЕ!
Вы протестуете против НК - Значит, они у Вас есть. И какой размер вмененного налога, исходя из Ваших расчетов, должен быть? На какую сумму Правительство намеревается Вас ограбить? Итак:
Ох, Сережа, зря Вы выложили расчет. Хотелось бы взглянуть все-таки на расчеты протестанта Владимира.
Адольф Гитлер
19.11.2010, 11:36
Ультиматум президенту?А дорожку на БУЙ знаете?Так смело шагайте по ней.
Ганно, найбільше хотілось все-таки глянути на ВАШІ розрахунки. А Сергію звичайно ж плюс (Y) хоча б тільки за те що хоче розібратися.
Считаю весьма грубо 3600(четыре минималки) плюс 1620 (32% пенс, 6%соцстр,6%безраб) Итого - 5220 в мес. Умножаем на 12 мес. - итог: 62тыс 640грн в год.
До цього місця все правильно. забули про єдиний податок: для великих міст це ще 600*12=7200
Аз Есмь Царь
19.11.2010, 12:01
И что из 300тыс 70 тыс налога это много?
Хуан Миг
19.11.2010, 12:04
Не забыл, Володя, сознательно опустил... Было интересно, будет ли кто-либо читать написанное. Итак остаток - 230160 делим на 12 - итог 19180 и еще на 24 итог 738 грн. Принципиальной разницы с предидущим расчетом - не вижу....
Хуан Миг
19.11.2010, 12:06
Ультиматум президенту?А дорожку на БУЙ знаете?Так смело шагайте по ней.________________________ВЫСОКОИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНОЕ замечание, Саша... И главное, все сразу кинулись выполнять...
Уже 69 840 грн. (При чому зараз ще половина ставки єдиного податку платиться за робітника. Не бачив такої норми у новому ПК, але якщо вона там збереглася, то правильніше буде сума (600+600:2*4)*12=21600 і відповідно 84 240 грн)
А дальше: Сергію , 300 тис це сума доходу, а не прибутку!!! Тобто якщо ви про продавця повітря, то розрахунок ідеальний. Якщо ж про продавця чи виробника чогось матеріального, то в тих 300 тисяч потрапляє і закупівельна вартісь товару чи матеріалів для виробництва.
Хуан Миг
19.11.2010, 12:08
Сергію звичайно ж плюс (Y) хоча б тільки за те що хоче розібратися.Спасибо за комплимент, Володя... Только разобрался довольно давно... И сам ЧПшник (в прошлом), и супруга бухгалтер....
Хуан Миг
19.11.2010, 12:12
Якщо ж про продавця чи виробника чогось матеріального, то в тих 300 тисяч потрапляє і закупівельна вартісь товару чи матеріалів для виробництва.________________________Это как раз понятно, Володя, только я уже объяснил, каким образом можно удвоить оборотную сумму... Никакой катастрофы в кассовом аппарате - не вижу...
Хуан Миг
19.11.2010, 12:13
Да и кроме того, на аппарат тратиться не придется.... Государство предоставляет...
Сергію, я знаю про касовий апарат і про подвоєння суми... Якщо був *чп-шником повинен знати і про те скільки лишнього клопоту від нь0го...
Хуан Миг
19.11.2010, 12:21
И что из 300тыс 70 тыс налога это много?_______________Так не налога, Саша! Это налог + зарплата... а сумма зарплаты - 3600 в месяц. в год 43200. Налога - меньше 30 тыс... И еще: расчет - на четверых, но бизнес-то мелкий... Можешь работать один, либо вдвоем... Соответственно расходы уменьшаются...
Підприємці як завжди не хочуть платити податків .Правда на цей раз в них таке не вийде .
Хуан Миг
19.11.2010, 12:28
Сергію, я знаю про касовий апарат і про подвоєння суми... Якщо був *чп-шником повинен знати і про те скільки лишнього клопоту від нь0го...________________Нууууу, Володя.... Хлопоты, в основном, пока не разберешься и не научишь обращаться продавца... (естественно, что нужно параллельно и с кассовой книгой разобраться), а потом - нет проблем (если, конечно не нужно прятать что-нибудь)... Но и это возможно... В любом варианте, Володя, 300 тысяч прибавки к обороту окупят эти хлопоты. Так что согласись (ничего, что на ты?), не так страшен черт, как его малюют... Точнее, не так страшен, как нам пытаются это навязать...
Про апарат випадок з життя 10-ти річної давності: чоловік(очевидно що підісланий) купував в міні-маркеті сигаретию Дав гроші без здачі, продавщиця поставила пачку сигарок на прилавок, почала вибивати чек. Той чека не чекав , забрав товар і швиденько вийшов. Після чого присутні на той момент податківці почали писати акт про невручення чека. Суму штрафу за таке , гадаю знаєте...
Аз Есмь Царь
19.11.2010, 12:31
Друзья для примера сравните налоги в Швеции.
Підприємці як завжди не хочуть платити податків .Правда на цей раз в них таке не вийде .
Вийде , Юра , вийде... Позакриваються і будуть допомогу по безробіттю отримувати. І на працюючих найманих працівників *тиснути: їсти ж треба буде, то й будуть опускати планку зарплати, за яку готові виконувати певну роботу. А ще дадуть можливість великим супермаркетам збільшувати торгівельну надбавку -конкурента, який їх стримував уже нема.
Можливо й так .Але .. не зря ж план до всіх райлонів доведений по смертності і скороченню ппенсіонерів .
Аз Есмь Царь
19.11.2010, 13:21
Лично я бы психам интернет не подключал. Хочешь подключиться - принеси справку от психиатра.
Аз Есмь Царь
19.11.2010, 13:28
Один псих написал, МИЛЛИОН ПСИХОВ ПРОЧИТАЛО, и все, массовая паника, истерия, *страшное оружие этот интернет!( *в руках идиотов)
страшное оружие этот интернет!( *в руках идиотов)
не розумію передісторію повідомлення, але з наведеним тестом на 100% згідний!:-D
Дав гроші без здачі, продавщиця поставила пачку сигарок на прилавок,почала вибивати чек. Той чека не чекав , забрав товар і швиденьковийшов. Після чого присутні на той момент податківці почали писати актпро невручення чека
Хороша себе сказочка. Продавщица чек полчаса пробивала?
Самое главное, что она его пробила в момент совершения покупки (если она, конечно, не замешкалась минут так на 5-10).
актпро невручення чека - надеюсь, именно так он и назывался, в акте были указаны время покупки, время, зафиксированное кассовым аппаратом, время составления самого акта.
Да и кроме того, на аппарат тратиться не придется.... Государство предоставляет...
В России не предоставляли. И ничего. Все купили и активно застучали по клавишам.
Вийде , Юра , вийде... Позакриваються і будуть допомогу по безробіттю отримувати
Не смешите, Владимир! Неужели Вы думаете, что для человека с активной жизненной позицией, коими себя считают предприниматели, которые научились самоорганизоваться и зарабатывать деньги, привлекательно сесть на зад-цу и протянуть руку, практически для милостыни от гос-ва? И только потому, что несколько усложнились условия для ведения бизнеса.
Хуан Миг
19.11.2010, 16:26
Про апарат випадок з життя 10-ти річної давності: чоловік(очевидно що підісланий) купував в міні-маркеті сигаретию Дав гроші без здачі, продавщиця поставила пачку сигарок на прилавок, почала вибивати чек. Той чека не чекав , забрав товар і швиденько вийшов. Після чого присутні на той момент податківці почали писати акт про невручення чека. Суму штрафу за таке , гадаю знаєте..._________________________Кто виноват? Однозначно ПРОДАВЕЦ.... Я же написал, Владимир: ХЛОПОТЫ, пока НЕ РАЗБЕРЕШЬСЯ И НЕ НАУЧИШЬ ПРОДАВЦА... Правильные действия продавца в данном случае: ВЗЯТЬ деньги, ПРОВЕСТИ их по кассе, ВЫДАТЬ СДАЧУ (если таковая имеется) ЧЕК, и, только ПОСЛЕ этого ТОВАР.... Володя, давай признаем, что вопрос налогового кодекса ПОЛИТИЧЕСКИЙ... И вполне понятно, что те, кто представляет силы, которые пролетели мимо (Наша Украина и БЮТ), будут делать все, чтобы дискредитировать документ, который должен был быть принят еще в 2005-м.... *Частично НК усложняет жизнь предпринимателям, частично - облегчает... Кроме того, думаю, это еще не конец эпопеи.... Скорей всего, в ближайшие год - два в этот документ будут вноситься изменения, чтобы соотнести его с реалиями современной жизни....
Хуан Миг
19.11.2010, 16:36
Вийде , Юра , вийде... Позакриваються і будуть допомогу по безробіттю отримувати.__________________Не берусь судить, но сильно сомневаюсь, что Чпшнику дадут пособие по безработице (хотя, говорю честно, юридический аспект вопроса не рассматривал). Частично уйти от налогов получится, тут я полностью согласен, Володя... Однако, прикроется огромное количество схем, по оптимизации доходов (когда в огромных супермаркитах, чеки пробиваются на ЧПШНИКОВ, когда на стройке трудится 1000 человек, а оформлено - 200 и масса других)... Думается, плюсы и минусы этого документа можно будет определить уже к лету 2011-го... Тогда и станет ясно, что в нем подлежит корректировке....
Хуан Миг
19.11.2010, 18:21
Странно, судя по шуму и трескотне, создаваемыми под ВР, казалось, что данная тема будет более актуальной...
Не математика,а бред сивой кобылы.300 тыс в год это 25тыс оборота(не прибыли) в месяц!С рентабельностью20%(больше не получится) это 5тыс в месяц!Налог,аренда,транспортные затраты(акцызы на бензин повысили) ипр отбрасываем.Остается максимум 3 тыс.Какие на фиг еще наемные работники.Проще закрыться или водителем на маршрутку.Так что далеко не дураки под ВР собрались.
А в недалеком будущем и наемником не прокатит.Трудовой Кодекс не за горами.Почитайте статью в последнем выпуске "2000" на эту тему.В симпатии к "оранжевым" это издание никогда замечено не было.
А кассовый аппарат на рынке это как мертвому припарка.гавкнется при первом заморозке.Проверено.
Отчисления в ПФ забыл.С увеличением прожиточного минимума автоматом возрастать будут.И последняя бомба:законопроект 6694-П.В некоторых положениях похлеще Налогового Кодекса будет."Подарок" от ВФЯ.
Хуан Миг
19.11.2010, 19:54
И последняя бомба:законопроект 6694-П.В некоторых положениях похлеще Налогового Кодекса будет.___________Ссылочку будьте любезны.... И где это у барыг 20%-я накрутка, позвольте полюбопытствовать?
Сайт Верховном Рады.Раздел законопроекты.Набираются эти цифири и буковка и усе.А насчет барыг поаккуратнее.Негоже админу группы такими словесами оперировать.Несолидно как-то.
Насчет огромных супермаркетов и строек.Это не малый и средний бизнес.Скорее уж крупный.Самую большую фракцию в ВР имеет.Так что все вопросы насчет"оптимизации и минимизации" как раз к ним.
Бизнесмены попросят ЕС повлиять на решение Януковича относительно Налогового кодекса
Представители малого и среднего бизнеса в Украине просят участников саммита Украина-ЕС, правительство и парламенты стран Евросоюза повлиять на президента Виктора Януковича, чтобы он не подписывал Налоговый кодекс.
«Мы просим вашей помощи донести президенту Украины Януковичу информацию о необходимости ветирования этого Налогового кодекса», - говорится в обращении предпринимателей к правительствам и парламентам свободных стран мира, а также к участникам саммита Украина-ЕС, передает "Интерфакс-Украина".
На протяжении столетий хозяйчики обращались к тем или иным хозяевам, чтобы научили как жить и отвовевав для украинцев свободу, позволили им, хозяйчикам, "пануваты". То ли это был Мазепа, низкопоклонно просивший шведов, то ли это были полуобразованцы из СВУ и ГУР, обращавшиеся к немцам шведам и туркам, то ли Центральна рада, надеявшаяся попануваты на немецких штыках, Директория - на штыках Антанты, или оуновцы, мечтавшие плечом к плечу с Великогерманией построить Украину от Сяна и до Каспия.
:-D :-D :-D КОГДА Ж ВЫ ВЫБЬЕТЕ ИЗ СЕБЯ ВСЕ ХОЛОПСКОЕ ? ЧТО Ж ВЫ ЗА НАРОД ТАКОЙ ?
Сергію, Ганно. Ще раз про випадок з апаратом... Всі знали що як правильно робити і так ж робили. Я думав , що зі змісту і так зрозуміло, що розповідь йде про елементарну ПІДСТАВУ
Ну спустили на податкову план по штрафах... податківці теж люди - хочуть на роботі втриматись...
А мова йде про трохи інше : про взаємну відповідальність . Підприємці відповідають за все, держава і її представники ні за що.
Володя, давай признаем, что вопрос налогового кодекса ПОЛИТИЧЕСКИЙ...
А у нас в країні , нажаль, усі питання політичні. Я задавав в якійсь з тем питання особисто вам про пенсійні внески для спрощенців. Чому одні і ті ж депутати при прем"єрі з іншої політсили в розпал кризи їх не підтримували, а як прийшли до влади, то зразу ж запровадили?
Яким чином держава в особі депутатів може вимагати виконання того ж ПК , якщо прийнятий він з порушенням Конституції: у залі перебувало 100 депутатів, а голосувало більше 226?
А ЭТО КОММЕНТАРИЙ К Сегодня 10:34 "Нет, я не хочу, чтобы мои слова были восприняты, как огульное охаивание всех украинских бизнесменов. На ум приходит знаменитая фраза о том, что кто-то не сочувствует детям Германии и не любит пролетариат. Дело тут совсем в ином, а именно фактическом банкротстве украинской экономики. То, что мы имеем и построили, нельзя называть экономикой и рынком. Это завершающая стадия мародёрства советского наследия. Сегодня я могу вспомнить слова одного эстонского политика, который несколько лет назад с гордостью заявил о том, что его страна процветает, что вместо коптящих и неконкурентоспособных советских заводов и фабрик построены современные торговые и офисные центры. Когда эта фраза была сказана, практически никто не заметил подвоха и не подумал во что выльется подобная «модернизация» постсоветских экономик. Конечно же, лет пять назад для людей было совершенно естественным замещение заводов офисами. Как совершенно нормально люди воспринимали то, что каждое учебное заведение готовит юристов и менеджеров по рекламе, но перестало готовить хороших электриков и сантехников. Насмотревшись, как попки американских мелодрам, все уверовали в американскую мечту и забыли об украинской реальности. Пора перестать сравнивать себя с Америкой, разглагольствовать о том, какой процент внешнего долга у США, Германии или России. Украина не Россия, не Америка и не Германия. Нам надо изучать опыт Африки и Латинской Америки и забыть о том, что мы живём в центре Европы. Украина не Золушка, а МВФ не принц. Сказки должны закончиться и нам пора посмотреть трезво на реальность.
Приехали, ребята. Пришло время переносить свои задницы с базаров и офисов на заводы и фабрики. При этом не советское правительство и коммунистическая партия будет финансировать проекты, переживать за конкурентоспособность и эффективность производств, а мировой рынок. Конкурировать придётся не с западными экономиками, а «китайским драконом». Какие у нас есть конкурентные преимущества перед Китаем? Я думаю дешёвая рабочая сила, поскольку научной школы у нас практически не осталось. Мы её так «отдемократизировали» и поставили на такие «рыночные рельсы», что она скатилась на дореволюционный уровень.
Украинским бизнесменам не нравится новый Налоговый Кодекс? Я не имею желания его внимательно изучать. Я прекрасно знаю, что он несовершенен, ровно как уверен в неизбежности его принятия. Мы банкроты. Мы имеем многомиллиардный дефицит бюджета Украины, многомиллиардный дефицит пенсионного фонда, многомиллиардный долг населения перед НАК «Нафтогазом», у которого в свою очередь многомиллиардные убытки. Наш внешний долг приближается к уровню ВВП. О чём хотят попросить «бизнесмены» правительство страны? Уйти в отставку? Интересно, кого они видят в роли премьер-министра, суетящуюся на митингах Тимошенко или Тягнибока?"
Хуан Миг
20.11.2010, 08:19
і так ж робили. Я думав , що зі змісту і так зрозуміло, що розповідь йде про елементарну ПІДСТАВУ_______________Володя! Против любой подставы есть способы... Вообще же это уже не актуально, поскольку лет семь как продавец ОБЯЗАН ПРОБИТЬ чек по кассе, а покупатель МОЖЕТ его не брать...
Александр Кашаев: Друзья для примера сравните налоги в Швеции.
Саша, не є спеціалістом по податковій системі Швеції, але про Швецію дещо чув... Ти уявляєш собі там міністри, незалежно від якої вони партії, *на роботу громадським транспортом їдуть... там прем"єр без охорони ходить...
Сергію, все таки цікаво було б знати вашу думку по інших заданих мною питаннях.
КОГДА Ж ВЫ ВЫБЬЕТЕ ИЗ СЕБЯ ВСЕ ХОЛОПСКОЕ ? ЧТО Ж ВЫ ЗА НАРОД ТАКОЙ ? Сегодня 10:35
Чья б корова мычала.Достаточно ОРТ,РТР и НТВ посмотреть.И вообще,зачем влезать в тему,не имея о ней ни малейшего понятия?
Между прочим,в России что-то подобное нашему НК тоже скоро будет.Но пока тихо.может быть потому что там на каждого несогласного сразу десять омоновцев бросают.А может и по другой причине.
Чья б корова мычала....................А МЫ ШО ИЩЕМ ХОЗЯИНА ЗАРУБЕЖНОГО ШО Б ПОЖАЛИТЬСЯ НА СВОЕГО БАРИНА ? ДА ТЫ ГОНИШЬ
в России что-то подобное нашему НК тоже скоро будет.Но пока тихо...........ВОТ КОГДА ГРОМКО БУДЕТ ТОГДА И БАЛАБОЛЬ ;-) :-D
Так холоп это тот кто задницу барину лижет и никуда не жалуется.Так что как раз для вас подходит.
Страна рабов,страна господ(М.Ю.Лермонтов).Ничего не изменилось.
Так холоп это тот кто задницу барину лижет и никуда не жалуется.Так что как раз для вас подходит.....................СИДОРЕНКО ТЫ ВЕДЬ В КУРСЕ ШО ЭТО УКРАИНСКАЯ ТРАДИЦИЯ ( КАК И ШЕСТЕРКИ В КОТОРОЙ УКРАИНА СОСТОИТ ) ЧУТЬ ШО НЕСТИ ГОЛОВУ НА ПОКЛОН ШО Б ЦИВИЛИЗОВАННЫЙ ХОЗЯИН ВАС РАССУДИЛ . ВОТ И В ЭТОТ РАЗ . ( ЧИТАЙ ССЫЛКУ ) ;-) :-D
Так что ,господин Гуляев может и потрепаться,пока собеседники,в этой теме знающие,не появятся.
По теме он ноль полный,а свои 5 копеек в украинские дела по традиции вставить хочется.
Так что ,господин Гуляев может и потрепаться,.........................ТАК КТО ТУТ ТРЕПЛО ? ;-) :-D
Страна рабов,страна господ(М.Ю.Лермонтов).Ничего не изменилось.....................КАК В ПРОЧЕМ И У ВАС . ;-) :-D
Умом Россию не понять(Тютчев).Тоже ничего не изменилось.
По теме он ноль полный,а свои 5 копеек в украинские дела по традиции вставить хочется.............................(fr) ТЫ ЭТО С КЕМ ГОВОРИШЬ ?
СИДОРЕНКО НУ ШО ТЫ ГЛЮКИ РАЗОГНАЛ ? И ШО ЭТО БЫЛО ? И ЧАСТО ТЫ В ТАКИЕ СОСТОЯНИЯ ВХОДИШЬ ? ;-) :-D :-D
300 тисяч річного обороту при середній 20-відсотковій торговельнійнацінці — це місячний дохід лише в п’ять тисяч гривень. На такі грошіне те що чотирьох, навіть одного найманого працівника утримувати нереально, адже сам підприємець теж повинен щось їсти і щось пити,утримувати сім’ю, платити за оренду та комунальні послуги. І, міжіншим, щомісяця сплачувати наперед як мінімум близько 500 гривень(включаючи пенсійні відрахування) того ж таки єдиного податку. (Занової масимальної ставки доведеться сплачувати 900 грн.)
Это выдержка из статьи сегодняшнего выпуска "Зеркала Недели".Почти копия моего вчерашнего поста.
Ссылочку будьте любезны.... И где это у барыг 20%-я накрутка, позвольте полюбопытствовать?Вчера 22:54
я так понимаю, вы сугубо * по бутикам тусуетесь
ню-ню....
Библиотекарь
20.11.2010, 19:18
Так цьому Хаму вже пора 9 гр. прописати,а не ультиматум.
Хуан Миг
20.11.2010, 19:37
Сергію, все таки цікаво було б знати вашу думку по інших заданих мною питаннях._________________________Володя, конкретизируй пожалуйста, если не сложно, повтори вопросы - отвечу...
Хуан Миг
20.11.2010, 19:40
А МЫ ШО ИЩЕМ ХОЗЯИНА ЗАРУБЕЖНОГО ШО Б ПОЖАЛИТЬСЯ НА СВОЕГО БАРИНА ? ДА ТЫ ГОНИШЬ_________________Гонят г..но по трубам... Продолжение знаете, Гуляев? Убедительная просьба: на этом форуме вести себя АДЕКВАТНО.
Хуан Миг
20.11.2010, 19:41
ТЫ ЭТО С КЕМ ГОВОРИШЬ ?_____________________Неужели не ясно? Сложности с пониманием?
Хуан Миг
20.11.2010, 19:42
Так цьому Хаму вже пора 9 гр. прописати,а не ультиматум._____________________Это Вы о ком, уважаемый? И вообще, попытайтесь по теме... Вдруг получится...
Ну наприклад це запитання, Сергію:
Яким право держава може вимагати виконання того ж ПК та й багатьох інших законів , якщо прийняті вони з порушенням Конституції: у залі перебувало 100 депутатів, а голосувало більше 226, тобто люди голосували за себе і за того дядю?
Чому каста обраних дозволяє собі порушувати закон, при цьому вимагає його дотримання іншими?
Библиотекарь
21.11.2010, 13:47
Это Вы о ком, уважаемый?
---------------------------------------------------------------------
Так це ж "погоняло" Вашего улюбленця янека,йому ще у першу відсидку дали.Що,не в курсі?Це так називають тих,хто у своїх же краде.
Почти копия моего вчерашнего поста............НЕ УЖ ТО У ТЕБЯ ПОДСМОТРЕЛИ ? (fr)
Неужели не ясно? Сложности с пониманием?.....................НЕ АДМИН СЛОЖНОСТИ НАПИСАНИЯ :-D
_Гонят г..но по трубам...........ТАК И Я О ТОМ ЖЕ ПИСАЛ . НЕ ГОНИ ;-) :-D
Хуан Миг
21.11.2010, 15:08
Яким право держава може вимагати виконання того ж ПК та й багатьох інших законів , якщо прийняті вони з порушенням Конституції: у залі перебувало 100 депутатів, а голосувало більше 226, тобто люди голосували за себе і за того дядю?
Чому каста обраних дозволяє собі порушувати закон, при цьому вимагає його дотримання іншими?________________А не знаю, Владимир... Скорей всего, что никто его выполнять и не будет.... (что в этой стране уже давно стало НОРМОЙ)...
Хуан Миг
21.11.2010, 15:09
Чому каста обраних дозволяє собі порушувати закон, при цьому вимагає його дотримання іншими?________________Хороший вопрос.... Надо у Ющенко спросить... С него бардак начался....
Хуан Миг
21.11.2010, 15:12
Так це ж "погоняло" Вашего улюбленця янека,йому ще у першу відсидку дали.Що,не в курсі?Це так називають тих,хто у своїх же краде._____________________Драгоценный, тех, кто крадет у своих называют КРЫСА... Вижу, что понятия у Вас, что в жаргоне, что в филологии, что в стилях - одинаковы... Але ж гонору... Впрочем это свойственно латиноамериканским тинейджерам... Минимум знаний и культуры, и максимум апломба и рисовки...
Библиотекарь
21.11.2010, 15:17
:-D Ви такі,пане Сергій,мало ще читали за свого улюбленця.Ну-ну.
Може,з роками до Вас дійде.Дай Бог.
Надо у Ющенко спросить... С него бардак начался....
Самі ж прекрасно розумієте , що це не відповідь...
Хоч і в Ющенка справді спитати треба... Але вже не за це.
Хуан Миг
21.11.2010, 16:08
Ви такі,пане Сергій,мало ще читали за свого улюбленця.Ну-ну.
Може,з роками до Вас дійде.Дай Бог._________________А кто сказал, что он мой любимец? Вы? И на чем основывается это утверждение? Может с годами и до Вас дойдет, что не стоит делать голословных утверждений....
Хуан Миг
21.11.2010, 16:18
Хоч і в Ющенка справді спитати треба... Але вже не за це._______________________За все, Володя, за все... И за это тоже... ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ в тюрьме.... За базар надо отвечать...
Хуан Миг
21.11.2010, 16:18
Надо у Ющенко спросить... С него бардак начался....
Самі ж прекрасно розумієте , що це не відповідь...________________Другого ответа нет, Володя... Равновесие поддерживается до тех пор, пока кто-либо не начинает попирать нормы и устои общества... В нашем случае - это был Пасечник и иже с ним... А то что происходит сейчас - ЭТО РЕАКЦИЯ... Которая характерна для ВСЕХ революций... (Вспоминайте любую)... Что поделаешь, ЗАКОНЫ ИСТОРИЧЕСКОГО РАЗВИТИЯ никто не отменял...
ВОР ДОЛЖЕН СИДЕТЬ в тюрьме....
Как Янукович! Своровал - отсидел! Еще раз своровал - еще раз отсидел! (Y) ЧеСТный, все-таки у нас презик!(ch)
Давайте пару слів про революцію... Чомусь вкорінилась думка, що це була революція "за ЮЩенка"... Для більшості людей, це перш за все був виступ проти брехні , проти фальсифікацій на виборах... І якщо б їх не було, то ніякий Верховний суд , не зміг би призначити результати 3-ього третього туру. Так , у Конституції немає 3-ого туру, і перша слабкість Ющенка була у тому, що за результатами проведення виборів у 2-ому ніхто не сів. Хоч декілька показових процесів, і у вас не було б підстав називати 3-ій тур незаконним.
Як це не було б пыдстав.......Згвалтували Конституцію, от і всі підстави......... *Якщо боротись за демократію шляхом гвалтування демократії, що ж це за демократія така. Та і після помаранчевого перевороту суцільна гвалтівня була. За п*ять років країну на коліна поставили помаранчі.
За п*ять років країну на коліна поставили помаранчі.
Я надіюсь ти фігурально, Андрійку?*-)
Аз Есмь Царь
21.11.2010, 16:57
Андрей Тарасенко правильно дает определение этому действу. Переворот. Революция это смена общественного строя, революция была во Франции, в России в 17г. А то что было в 2004 обычная смена одного клана другим. При этом в стране никаких изменений и реформ не произошло. Так, что называйте вещи своими именами.
Якщо боротись за демократію шляхом гвалтування демократії, що ж це за демократія така.
Це ти про що? Про дільницю на Луганщині з явкою виборців більше як 101 відсоток?;-)
Хуан Миг
21.11.2010, 17:52
Как Янукович! Своровал - отсидел! Еще раз своровал - еще раз отсидел! (Y) ЧеСТный, все-таки у нас презик!______________Ксю, ты ж из себя продвинутую изображаешь... Неужто ни разу в инете не читала, что все его судимости были сняты за ОТСУТСТВИЕМ СОСТАВА ПРЕСТУПЛЕНИЯ...;-) Или интересует только удобная инфа?
Хуан Миг
21.11.2010, 17:55
Це ти про що? Про дільницю на Луганщині з явкою виборців більше як 101 відсоток?__________________________Нет, про те участки на ЗУ, где проголосовали 100%... Из которых - 75 - гастарбайтеры... Неужто все на выборы приехали?...:-D :-D :-D
Нет, про те участки на ЗУ, где проголосовали 100%... Из которых - 75 - гастарбайтеры... Неужто все на выборы приехали?...:-D :-D :-D
Знову починаєте протиставляти... Якщо вам цікава моя думка, то треба було звернутися до суду по тій дільниці, вимагати перерахунку і т.п., а не ховати голову в пісок.
Неужто ни разу в инете не читала, что все его судимости были сняты за ОТСУТСТВИЕМ СОСТАВА ПРЕСТУПЛЕНИЯ..
Читала! И не только о том, что они біли сняті, но и о том, КАК и КОГДА ЄТО все делалось. Так шо чеСТный наш презик вдвойне...Не, втройне!(ch)
Хуан Миг
21.11.2010, 18:22
КАК и КОГДА ЄТО все делалось._____________________А ну ж просвети, когда и как...
Хуан Миг
21.11.2010, 18:22
Знову починаєте протиставляти... Якщо вам цікава моя думка, то треба було звернутися до суду по тій дільниці, вимагати перерахунку і т.п., а не ховати голову в пісок._______________А зачем? Было ясно, что долго у власти эти клоуны не продержатся... А тем, кого они развели - было полезно увидеть - за кого они голосовали... *Чтобы в будущем, могли подумать... Не говорю, что разом все поумнели, однако какой-то процент образумившихся - имеется...
Библиотекарь
21.11.2010, 20:59
:-D :-D :-D Пан Сергій,як Матросов,підставив груди на захист кримінального елементу.
Хуан Миг
21.11.2010, 21:01
Андрюша, по теме есть что сказать? Есть - говори, нет - помолчи... за умного сойдешь...
Библиотекарь
21.11.2010, 21:03
А Ви ,може,образились?А кажете,що ВОНО не Ваш улюбленець.:-D
Библиотекарь
21.11.2010, 21:05
Завтрашній день покаже.Буде і ультиматум.Терпіння урвалось на то бидло при посадах.
А ну ж просвети, когда и как...
Пан Сергій звик користуватися чужою працею?;-) *Як користуватись Гуглом, маю надію, Ви знаєте..Вперед.Шукайте, читайте, аналізуйте. Думаюча людинв зажди розбереться, де правда, а де брехня. Чи не так?
Библиотекарь
21.11.2010, 21:08
І що це Ви,пане Сергій,то на "Ви",то знов на "ти"?Нервуєте?Та й звідки знати,скільки років мульту?А може,Ви в свої 42 мені у сини годитеся?;-) :-D
Decadence
21.11.2010, 21:13
Юра,Вы чтоль?)
Decadence
21.11.2010, 21:15
Мирослав?)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:15
Ви до мене,пані Анно?Ну не Юрій я,чесно...Маєте ще дві спроби.
Decadence
21.11.2010, 21:16
И напоследок-Любочка?)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:16
:-O :-O :-O Ви програли.
Библиотекарь
21.11.2010, 21:17
Повірте,пані Анно,що ми з Вами не перетинались.А от я багатьох знаю.;-) (v)
Decadence
21.11.2010, 21:17
:'( жаль...первую букву скажите хоть)
Ні, тільки не жінка!:-O *Анно, та яка, власне, різниця хто то(ch) . Зате приємно подивитись... Це так рідко буває - галантний, розумний, вродливий... Андрію, залишайтесь загадкою!:-$ (F)
Decadence
21.11.2010, 21:18
Оксан,я стесняюсь обнаженных мужчин:-$
Библиотекарь
Оксаночко,я звик слухатись таких жінок,як Ви!(F) (F) (F) (K)
Decadence
Ну ладно,Андрей так Андрей)
Анна, я також, тому примружуюсь....;-)
Decadence
21.11.2010, 21:19
А что такое примружуюсь?
Мати Боже... Андрію, боюсь, що після таких слів проведу безсонну ніч в мріях...:-$ ;-)
Decadence
21.11.2010, 21:20
Спасибо! :-D
Библиотекарь
*-) На жаль,нас розділяють тисячі кілометрів.
Аня, прищуриваюсь!:-D (F)
Decadence
:-O :-O :-O :-$ :-$ :-$ :-D :-D :-D
Decadence
21.11.2010, 21:21
Кого з ким?
красивий мужчина на фото.
Библиотекарь
21.11.2010, 21:22
Нас з Оксанкою.
Оксана, так і ми ж про те...(ch)
Андрію, кілометри не можуть стати чуЙВствам на заваді! ;-) :-P
Decadence
21.11.2010, 21:23
Простите,не люблю очень красивых мужчин(tr)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:25
Якщо в чоловіка немає пивного живота і не тече слина і шмарки при вигляді чарівної жінки - він вже Ален Делон.
Аня, как говорила моя мама "Красивый, да не мой". Так что, наверное, Вы правы...:-( *Но, все равно, так приятно...Хоть пообСЧаться - красиво, без ругани, с улыбкой....(ch)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:26
Так,Оксано,Ви праві.Почуття мають швидкість надсвітову.
Decadence
21.11.2010, 21:26
Якщо в чоловіка немає пивного живота і не тече слина і шмарки при вигляді чарівної жінки - він вже Ален Делон.
Сегодня 00:25
21.11.2010, 21:28
Тоді,пані Анно,Вам до Януковича.Він надбрутальний,навідь згвалтування на його рахунку є.
Decadence
Почему?(ch)
Decadence
Вопрос к Оксане)Андрей,он уж староват для меня)а так,ничё дядька)
Аня, это по молодости...;-)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:29
О,пані Анно,це на словах не пояснити.Правда,Оксанко?
Decadence
21.11.2010, 21:31
Что значит "достоменно"?
Библиотекарь
21.11.2010, 21:31
Можливо,можливо,пані Анно.Але достеменно можна встановити лише дослідним шляхом.
Да, на словах ТАКЕ не поясниш....:-$ *Просто, чем старше становишься, ой, в смысле взрослее :-D :-D :-D , тем меньше хочется видеть в мужчине "брутальності", жесткости и...далее по тексту.;-) *В свои неполные.... кх-кх, не будем вспоминать о грустном на ночь, мне уже хочется тепла , всякого!:-$ :-D :-D :-D
Библиотекарь
21.11.2010, 21:34
М-м-м.Важко зразу перекласти.Щось на кшталт-"досконально".
Достеменно - на самом деле, истинно...ну что-то в этом роде. Одним словом не переводится.
Decadence
21.11.2010, 21:36
Достоверно,видимо....Оксана,вот я недавно поспорила на женском форуме по поводу слова "брутальность"....почему то трактовка у большинства,это что то жестокое ,хамовитое,вульгарное с мужскими половыми признаками...я немного иной смысл вкладываю в это слово)
Библиотекарь
21.11.2010, 21:40
Повірте на слово,пані Анно,що трохі брутальності чоловіку не завадить,але...в самому кінці.;-)
Добраніч,солодких снів усім!
Decadence
21.11.2010, 21:41
Где-где,Андрюш?)
Анна, уверена больше чем на 123%, что знаю, ЧТО именно Вы вкладываете в ЭТО слово. Сама такая была...(ch) :-D
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Decadence
21.11.2010, 21:42
аяяяяяяй.....не скажу верно или нет,но как говорит мой любимый человек-ход ваших мыслей мне нравится
Повірте на слово,пані Анно,що трохі брутальності чоловіку не завадить,але...в самому кінці.
---------------
нормальний вийшов ультиматум....:-D :-D :-D
Decadence
21.11.2010, 21:46
Упс!Это был ультиматум?Тогда я пас
Антивирус
22.11.2010, 16:09
«Нам предлагают разные политические силы ложиться под их крыло. Но этого не будет! Мы получаем помощь от политических сил, но под кого-то ложиться не будем», - заявили активисты со сцены.
=============
Это * *заявили *лидеры * предпринимателей * бунтующих *сейчас *на * площадях * Киева *... *
А * я *то * скромно * полагал * что *они *действительно *сами *за *себя *... *а *они *выступают за * помощь *от * политических * сил *....... * *за * очередные * * дешевые * *майданные ($) ($) ($)
http://yatv.ru/kat-ua/
прямий ефір з майдану....
Это * *заявили *лидеры * предпринимателей * бунтующих *сейчас *на * площадях * Киева *... *
===================================
Вы там не найдете фермера, животновода, хозяина или работника авто- СТО , ремонтной мастерской, ателье, хозяина мебельного цеха, парикмахерской , кузнечного цеха или гранитной мастерской. Эти люди работают и не первый год.
*Деструктивные элементы нашли предлог поднять волну из той части предпринимателей, которые годами прятали свои доходы и не желали платить в бюджет.
За годы независимости выросло целое поколение, которое ни копейки не платило никогда в бюджет и не собирается и живут припеваючи требуя чего то от государства.
и живут припеваючи требуя чего то от государства.
Вот чтоб ты, Шашурин, так жил,или твои дети. Искренне тебе желаю!
Адольф Гитлер
22.11.2010, 16:28
Смешно сказать-торговцы китайским ширпотребом решили сменить власть в стране.Точно-страна барахолок и барахольщиков.
А ты Ш. бедствуешь? * Чем торгуешь на рынке? *Ширпотреб китайский завозишь или секондхендом банчишь ?
*Выгнали оптовики своих наемных торговцев-розничников а сами небось на Карибах. Но Тимошенке того и надо.
<span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: arial; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 13px; color: rgb(68, 68, 68); line-height: 18px; ">Деструктивные элементы нашли предлог поднять волну из той части предпринимателей, которые годами прятали свои доходы и не желали платить в бюджет.
За годы независимости выросло целое поколение, которое ни копейки не платило никогда в бюджет и не собирается и живут припеваючи требуя чего то от государства.
-----------------------
<span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: arial; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 13px; color: rgb(68, 68, 68); line-height: 18px; ">Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкаський Деревообробний комбінат", яким володіє голова Держкомпідприємництва
<span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: arial; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 13px; color: rgb(68, 68, 68); line-height: 18px; "> <span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: arial; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 13px; color: rgb(68, 68, 68); line-height: 18px; "><strong style="margin-top: 0px; margin-right: auto; margin-bottom: 0px; margin-left: auto; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; outline-width: initial; outline-color: initial; outline-style: none; font-family: Arial, Helvetica, Tahoma, Verdana, sans-serif; font-size: 11px; vertical-align: top; text-align: left; color: rgb(68, 68, 68); font: normal normal normal 13px/normal arial; line-height: 18px; font-weight: bold !important; ">Михайло Бродський<span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: arial; font-style: normal; font-weight: normal; font-size: 13px; color: rgb(68, 68, 68); line-height: 18px; ">заборгувало Пенсійному фонду 2 мільйони 529 тисяч гривень.<p style="margin-top: 13px; margin-right: 0px; margin-bottom: 13px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; outline-width: initial; outline-color: initial; outline-style: none; font-family: Arial, Helvetica, Tahoma, Verdana, sans-serif; font-size: 11px; vertical-align: top; text-align: left; color: rgb(68, 68, 68); font: normal normal normal 13px/normal arial; line-height: 18px; border-collapse: separate; font-style: normal; font-weight: normal; ">
<p style="margin-top: 13px; margin-right: 0px; margin-bottom: 13px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; outline-width: initial; outline-color: initial; outline-style: none; font-family: Arial, Helvetica, Tahoma, Verdana, sans-serif; font-size: 11px; vertical-align: top; text-align: left; color: rgb(68, 68, 68); font: normal normal normal 13px/normal arial; line-height: 18px; border-collapse: separate; font-style: normal; font-weight: normal; ">Підприємство, яке не сплачувало внесків до ПФ з серпня 2008 року потрапило до списку найбільших боржників в Черкасах.
Деструктивные элементы нашли предлог поднять волну из той части предпринимателей, которые годами прятали свои доходы и не желали платить в бюджет.
------------------
http://tsn.ua/groshi/pidpriyemstvo-brodskogo-2-roki-ne-splachuye-do-pensiynogo-fondu.html
(Бродский, как собственник предприятия, и автор нового налогового должен в ПФ 2,5млн. грн.....)
Шашурин, ты б вместо того чтоб чужие "статки" обсуждать, сам чем-инидь занялся, вместо того что сутками в нэте сидеть. Работяга, блин.... Слабо пойти на базар? Хлюпик!
Может и на базаре(ch) *(учитывая, что жизнь то наша, бальшой базар). А ты Гуляев, считаешь *работу на базаре постыдной?
А ты Гуляев, считаешь *работу на базаре постыдной?........ШО ТЫ . Я ПРОСТО СДЕЛАЛ КОЕ КАКИЕ ВЫВОДЫ И ВСЕ .
Ш., я не сижу сутками в интернете. А на базаре я бываю.Но торговать ? Я слабо себя представляю в этой роли. У меня два ВУЗа *за плечами и предприятие своё, производственное. Справляюсь.
Эхх
Ш., я слишком крепок по жизни и достаточно твердо стою на ногах , что бы придавать значение суждениям о себе людей подобных тебе. Меня и людей знающих меня годами это может только рассмешить.
Меня и людей знающих меня годами это может только рассмешить.
А *отже я можу зробити висновок, що Вам не подобається, коли Вас намагається хтось образити, чи принизити Вашу гідність. Чому ж Ви, людина настільки "поважна" , що аж два інститути (один точно марксизму-ленінізму;-) ) дозволяєте собі ображати тисячі інших? Ви до кожного з них заглянули в гаманець?Ви кожного *тих, хто вийшов на Майдан знаєте особисто? Хочете, щоб поважали Вас, поважайте інших.
Прекратите флудить, господа. Для этого есть отдельная тема.
Абориген
22.11.2010, 18:45
По теме - не помогут им ультиматумы. Глупо это и бесперспективно.
Библиотекарь
22.11.2010, 18:47
От і почалося.Сьогодні були хіба квіточки на Майдані.
Библиотекарь
22.11.2010, 18:48
О,Оксанко,перепрошую,не помітив.Вечір добрий!
Андрійку, і Вам доброго вечора!:-$ (F) *Дивлюсь пряму трансяцію з майдану. Людей все прибуває і прибуває... Як думате, чим то все скінчиться?*-)
Абориген
22.11.2010, 18:52
Замерзнут и разбегутся.:-D
Хуан Миг
22.11.2010, 18:54
Чем кончится? Как всегда, НИЧЕМ...
Библиотекарь
22.11.2010, 18:55
А закінчиться поганенько для тих придурків з кабінетів.Хіба підставлять комсомольця Тигіпка,а самі попробують вислизнути.Але людей допекли вже.Хоча чого було чекати від криміналітету у владі.Оксанко,перепрошую-(F) (F) (F) (F) (F)
Хуан Миг
22.11.2010, 18:56
Андрюша, ты в группе новости читаешь? ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ...:-(
Адольф Гитлер
22.11.2010, 18:56
Чем кончится?Техническим дефолтом-для начала.И жизнь у всех резко наладится.
А що тут за війна?Москалі в своєму репертуарі?
Сегодня 21:53
22.11.2010, 19:01
А хіба назвати російськомовного хама москалем-це розпалювання ворожнечі?Хам лишаеться хам ом незалежно від його місцеперебування-чи то на Банковій,чи то за клавою десь у Рязанській губернії.
Библиотекарь
22.11.2010, 19:02
Пане Сергій,Ви знов згадали,як корови пасли в Вашому селі?Ви то на "Ви",то на "ти".Ви ж вже визначтеся,нарешті.
Андрію, але зверніть увагу, наша "влада" (прости Господи) вперто мовчить. *-) Злякаись? Чи чекают вказывок "свыше"? *Сьогодні, до речі, генапольский гарно сказав "Киев хорош для Кремля до тех пор, пока не вякает"....(ch)
Библиотекарь
22.11.2010, 19:12
Українці мовчки(поки що) проковтнули те,як у Харкові швобла торгувала Україною.Але коли ти ж самі злодії полізли у кішені людей,які виживають,піднявся і Схід,що завжди був на боці ПР.Це симптоматично.І це початок їхнього кінця.Вони,самі того не чекаючи,об'єднали Україну проти себе.Дай Боже,щоб обійшлося без крові і деякі діячи не перемістилися плавно з кабінетів до стіночки.
Библиотекарь
22.11.2010, 19:13
Та то не влада,то банда грабіжників.Наскільки все ж багата Україна,що і за 20 років ще не все розікрали!
Сьогодні протестанти з Донеччини питали до кого був звернений передвиборчий рекламний заклик Януковича "5 лет без налогов для малого бизнесса?" Тотальна брехня....
Українці мовчки(поки що) проковтнули те,як у Харкові швобла торгувала Україною.Але коли ти ж самі злодії полізли у кішені людей,які виживають,піднявся і Схід,що завжди був на боці ПР.Це симптоматично.І це початок їхнього кінця.Вони,самі того не чекаючи,об'єднали Україну проти себе.Дай Боже,щоб обійшлося без крові і деякі діячи не перемістилися плавно з кабінетів до стіночки.
Сегодня 22:12
22.11.2010, 19:23
Пане Андрій,це однозначно.Але в чому Ви побачили розпалювання ворожнечі?В данному випадку-російськомовний хам,тобто москаль.Повірте,в мене багато друзів і росіян,і евреїв,є навіть албанець,але не хами.
Сьогодні протестанти з Донеччини питали до кого був звернений передвиборчий рекламний заклик Януковича "5 лет без налогов для малого бизнесса?" Тотальна брехня....
Сегодня 22:13
22.11.2010, 19:27
І відносно насильства."Влада" пробує повернути старі часи і запхати нас назад в імперію,в тому чи іншому вигляді,а тоді,за Совєтов,за меньші суми,ніж вони накрали, ставили до стіночки.Прийме ВР мораторій на мораторій на смертну кару,список не буде дуже великім,от і будуть нам Китай у зразок ставити,там же розстрілюють пачками,самі ж перші під роздачу й попадуть.;-) :-D
Можливо я помиляюсь, але думаю, що до виборів не дійде, в смислі, вибори відбудуться значно раніше аніж того хочуть теперішні "зарвавшиеся" народні слуги. Українці як воли - довго терплять, але коли допече...
Библиотекарь
22.11.2010, 19:29
Цікаво тільки,до кого побіжуть ПРівці після краху?Невже Юля їх прийме?*-)
Взагалі дуже дивна поведінка влади. Невже вони не розуміють, що наслідки для них будуть дуже погані?
Библиотекарь
22.11.2010, 19:34
А це в них свого роду політичний махохізм.Бо ж ПР - партія політичних повій,ось вони і займаються збоченствами.
Ігоре, вседозволеність і безкарність призводить до одного - втрати розуму і , як наслідок, втрати страху.
Не пытайтесь материализовать свои мечты. *Это наивные потуги.
Всё будет нормально и по плану. Страну строить нужно, нужно подымать экономику. Ни кто ни в одной стране не любит налоги. Ни кто и ни в одной стране. Деньги у государства не могут браться из *воздуха. Они появляются из налогов в первую очередь. Лозунги для тупорылых, что Ахметов должен с Фирташем заплатить за всех - это для совсем бестолковых. Любой бухгалтер вам скажет, что Ахметов, с 170 000 рабочих на предприятиях своего холдинга , даже если будет отдавать всё, страну содержать не сможет. Во всех странах 70% налогов , при наличии в стране богатых, очень богатых и просто обеспеченных, получают от мелких бизнесменов и граждан. А только 30% от крупного бизнеса.
Бо ж ПР - партія політичних повій,ось вони і займаються збоченствами. * Андрій, будь-ласка, такими словами ти ображаєш виборців ПР, а їх дуже багато і всі вони - громадяни України. Тільки вони мають право таке казати. Мені вже набридло всіх попереджати і ЧСити, не додавай мені зайвої роботи. Я вже казав, що порушники проавил групи для мене всі на одне лице. Ділити на своїх-чужих не буду. Це принципова позиція. Дякую за розуміння.
Не пытайтесь материализовать свои мечты. *Это наивные потуги.
Чого ж так безнадійно?
Выддати майже 700 грн із заробленої тисячі, це "розумні податки"? Для чого ж було обіцяно "зелену дорогу" малому бізнесу. Чому не дати час їм стати на ноги? Юля обіцяла - обманула. Яник обіцяв - нагнув взагалі, сорі... Кому ця країна скоро буде потрібна?
Библиотекарь
22.11.2010, 19:44
Пане Ігор,ну хтось з мужчин має коханку(а деякі й не одну),а дехто,в силу тих або інших причин,ходить до повій.Це життя.Отак і виборці.
Адольф Гитлер
22.11.2010, 19:45
Изменения в НК будут,но он таки состоится.Не может страна и далее жить ВНЕ ПРАВОВОГО поля.
Библиотекарь
22.11.2010, 19:47
Порівнювати Україну з "всіма країнами" наївно,щонайменше.Там не роікрали все що можна і не можна.А "офшор" стало вже у нас словом нецензурним.
Деньги у государства не могут браться из *воздуха. Они появляются из налогов в первую очередь. * *Правильно. Але щоби підприємець міг заплатити податки, він повинен щось заробити, а для цього держава має створити сприятливі умови для розвитку бізнесу, щоб реєстрація бізнесу була швидка і проста, щоб можна було взяти кредит на купівлю обладнання, рент приміщення і т.д. Має бути налагоджений весь механізм, а не тільки механізм здирання податків. Тоді і протестів не буде. Говорю, як людина, яка має досвід ведення власного бізнесу в Канаді.
Чесно кажучи, мало знаю про цей кодекс, тому поки що послухаю вас усіх.
Адольф Гитлер
22.11.2010, 19:53
Ну и учите канадцев.Ваш опыт нам ни к чему-страны слишком разные.
Библиотекарь
22.11.2010, 19:55
Люди,що займаються різними бізнесами,вже рахували-дешевше закритися.Хочуть лишити лише великий бізнес,а решта - найманцями.
Податки платити треба,але добре вчора на 5-у каналі запропонували чечетову - давайте ми до вас прийдем з народною податковою і ви поясните,що і звідки у вас взялося.:-D А з людей вже і майтки хочуть здерти.
Берите пример с Литвы. Еврогосударство. Позавчера разговаривал с женщиной приехавшей к родне из Литвы. Работы нет. Предприятия закрыли по условиям вступления в Евросоюз. Атомную эл. станцию закрыли, россияне построили нефтяной терминал под Питером и перекачка нефти через лит. порт закончилась, грузы россияне тоже перенаправили в свои порты. Вся молодёжь работает в Европе. Ни какой дурак ни какого производства строить там не строит и не собирается. Зато все в кредитах, от государства до гражданина последнего. Один из цивилизованных способов закабаления.
Библиотекарь
22.11.2010, 19:56
Ліпше вчитись у канадців,ніж у недолугих росіян,які на грошах сидять,а народ жебрає,як і наші пенсіонери.
Ваш опыт нам ни к чему * А чий досвід вам "к чему"?
Адольф Гитлер
22.11.2010, 19:59
Свой,украинский.
-страны слишком разные. * Та не такі вже й різні. Люди теж мають по одній голові, по парі рук і ніг, теж живуть в помешканнях, теж створюють сім"ї, теж хочуть жити щасливо. І в Канаді їм це вдається набагато краще, ніж в Україні. То чого би не скористатися позитивним досвідом?
Библиотекарь
22.11.2010, 20:01
Свой,украинский.
---------------------------------------------------------
:-D :-D :-D :-D :-D Що би ще вкрасти?
Нет двух одинаковых стран. Или есть примеры в Европе или в мире ? Смотреть, учиться можно и нужно, но строить нужно своё.
Адольф Гитлер
22.11.2010, 20:03
У нас 46 млн. воров?
Зато все в кредитах, от государства до гражданина последнего. Один из цивилизованных способов закабаления.
Ага, ліпше гол, як сокол і "свободний". Не хочеш - не бери. Ніхто не заставляє. На кредитах побудована вся сучасна економіка. І до кращого поки що ніхто не додумався. Якби мені не дали кредити, я би зараз нічого не мав, а так я маю все необхідне, розвинувся і далі розвиваюся.
Адольф Гитлер
22.11.2010, 20:10
Кредиты-это не каеадский опыт,а мировой.Наши тоже кредитов набрали(физлица),только вот не знают,как вернуть.Потому *мы и разные.
То чого би не скористатися позитивним досвідом?Сегодня 23:00
===================================
В мире десятки стран , которые не знали прелестей социалистического метода хозяйствования, не знали плановой экономики и были относительно демократичны. Кто мне скажет, почему Испания не такая как Германия ? * Почему Канада не такая как США ? Почему Греция не такая как Англия ? *А Финляндия не такая как Италия ?
А вы хотите перенять опыт у всех , всех, которые свою систему хозяйствования выстрадали, выкристализовали за столетия и за 20 лет построить в Украине, при чем не платя в казну ни фига. Ну или для понта платить .
Библиотекарь
22.11.2010, 20:11
У нас 46 млн. воров?
----------------------------------------------
Ні.Десь коло 400 у ВР,Банкова і ще пару сотен.
Библиотекарь
22.11.2010, 20:12
*-) Але ж гроші береш чужі і тимчасово,а віддаєш свої і назавше.
Библиотекарь
22.11.2010, 20:15
Ну или для понта платить .
----------------------------------------------------------
І дійсно.Дайош справедливу орендну плату за Межигір'я!!!
Конечно и Межигирья тоже требует подхода, только *не политического а по закону. Если должен платить - пусть платит.
Полным полно советского наследия.
На Крещатике живет старушка, у которой дедушка был академиком. Она осталась одна, живет в 120квадратах, пенсии не хватает. Ей дают дотацию. а что, жалко старушку. только трудно представить на Манхетене бывшего богача или гос деятеля, которому государство приплачивает за квартиру, потому как он разорился. Или на Монмартре в Париже, разорившегося художника, который живет в квартире за 1,5млн и ему дают дотацию.
Не, труднее представить себе страшуку "разорившегося" академика...... которой госсударство вінуждено доплачивать, так как ВСЮ ее жинт не доплачивало за ее и ее мужа труд.
Так и детишкам и внукам надо доплачивать и другим и прочим. И так до бесконечности. порочный круг. Только кто должен доплачивать? Ахметов с Фирташем ?
Библиотекарь
22.11.2010, 20:44
Аякже.Нехай приклад покажуть "українці".
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot