PDA

Просмотр полной версии : Донбас порожняк не гонить або гуркотіння порожняка ? .

Министр
15.11.2010, 15:18
І от цей момент настав .Зконцентрувавши всю владу президент *ступив на ігрове поле на якому написано – ПОВНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
Цей рубіж міг стати стартовою мрією людини , яка б хотіла жорстко навести порядок *для проведення реформ . Але на жаль він став фінішною рискою , якою закінчився етап по концентрації владних повноважень

Министр
15.11.2010, 15:18
З місцевими виборами 31 жовтня закінчився період накопичення *влади у керівника держави . І так повноважень у президента більш ніж у Кучми , опозиція задавлена , місцева влада і та йому підконтрольна , всі фінансові потоки під надійним контролем ..
В РФ вже сказали , що він –Віктор –всемогущий .
*Але .Одночасно *із закінченням *концентрації повноважень у одної людини стала очевидною диспропорція *між об*ємом влади у одного чоловіка і готовністю цього чоловіка взяти на себе той Об*єм влади *який * у нього вже є ..
Єксперти . опозиційні політики . та найбільш розумні регіонали ( є й такі ) давно говорили , що раз президент контролює всю владу , той відповідати йому прийдеться за все ., персонально

Министр
15.11.2010, 15:19
Так от і виникає питання , що далі ? Хто може сказати , чим надалі займеться президент прошу висказати свою точку зору .

Министр
15.11.2010, 15:19
Як показали 9 місяців правління Януковича і компанії , що вітчизняні реформатори зачищали владу виключно заради зачистки влади , а не ради якихось реформ які приведуть до непопулярних кроків у населення , обмеження апетитів у себе любимих . та постійною щоденною роботою .
От говорити про майбутні реформи нинішня влада завжди готова , і як і їх поередники довго і безупину і без толку також .
Але запропонувати свою версію лозунгу –«Не словом , а ділом» *президент не може

Амфитоминчик
15.11.2010, 15:25
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!

Molodoy
15.11.2010, 15:31
200 мільйонів з державного бюджету - на розвиток власного бізнесу. Своїм же рішенням. Цікаво, якби таке сталося в Австрії, де переважно мешкає родина першого віце-прем'єра Андрія Клюєва та його брата-депутата, які наслідки це мало би для урядовця?

Хуан Миг
15.11.2010, 15:36
Если честно, Юра, то большего ПОРОЖНЯКА, чем Ваши посты и темы я и не видел.... КОНКРЕТНЫЙ, ГРОХОЧУЩИЙ ПОРОЖНЯК И плач обиженного дитяти... Юра! Поймите и примите ОБЪЕКТИВНУЮ РЕАЛЬНОСТЬ: ваш кумир - это политический труп, которому - НЕ СВЕТИТ вернуться....

Амфитоминчик
15.11.2010, 15:37
Володя *привіт... *Я *надіюсь *що *і *ТИ *і *Я *працюємо *за *ІДЕЮ * *а не *за *гроші * як *ЮРКО....

Decadence
15.11.2010, 15:46
Дежавю...вроде подобная тема была уже

Министр
15.11.2010, 15:49
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!
Створючи тему я переслідував дві цілі . Перша - виявлення тих , хто по темі не говорить і займається флудом. Шо цікаво полізли відразу .
Александр Коваленко

Министр
15.11.2010, 15:50
Друге це справді поговорити на тему . що буде * після виборів.Поки що таких не знайшлося .

Амфитоминчик
15.11.2010, 15:55
Створючи тему я переслідував дві цілі . Перша - виявлення тих , хто по темі не говорить і займається флудом. Шо цікаво полізли відразу .
Александр Коваленко

ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!------------------- *Юра *вибач * * ЗРЯППЛАТА * не *зовсім *велика..... Особисто *тобі *можно *і *більше *платити .....зважаючи *на *твій *коммуністичний *АНТУЗІАЗМ.....

Министр
15.11.2010, 15:56
Если честно, Юра, то большего ПОРОЖНЯКА, чем Ваши посты и темы я и не видел.... КОНКРЕТНЫЙ, ГРОХОЧУЩИЙ ПОРОЖНЯК И плач обиженного дитяти... Юра! Поймите и примите ОБЪЕКТИВНУЮ РЕАЛЬНОСТЬ: ваш кумир - это политический труп, которому - НЕ СВЕТИТ вернуться....
Сергій .Ви мене здивували .От кого так Вас я не думав побачити серед тих , хто буде серед флудильщиків *і тих хто буде повчати в кого які пости .Почніть з себе . подивіться в зеркало . не подобається не читайте , вважаєте себе таким розумним ? ВВАжайте , але я не бачу необхідності вислуховувати Ваші повчання .

Сергій У Вас при такому неспринятті теми є два шляхи - закрити рота і не заважати своїм флудом людям які хочуть поговорити на цю тему , або взяти і видалити тему .

Министр
15.11.2010, 15:57
ЮРЧИК * а *ти *як *ЗАВЖДИ *гониш.... *Правда *за *твою *зарплату * кожен *БИ *ГНАВ....!!!!!------------------- *Юра *вибач * * ЗРЯППЛАТА * не *зовсім *велика..... Особисто *тобі *можно *і *більше *платити .....зважаючи *на *твій *коммуністичний *АНТУЗІАЗМ.....
О Як голубчика погнало , наче голубого з бані .

Амфитоминчик
15.11.2010, 16:40
Юра *в *чому *в *чому *а *в *голубих *питаннях *в *тебе *великий *досвід .... *в *цьому *ти *шановний *дуже *добре *розумієся *( *ну *наприклад *як *ляшко ) *Одна *команда *все *таки...

Министр
15.11.2010, 16:55
Ну ну .Хто б говорив . а регіонали помовчали б .

Хуан Миг
15.11.2010, 19:53
Сергій У Вас при такому неспринятті теми є два шляхи - закрити рота і не заважати своїм флудом людям які хочуть поговорити на цю тему , або взяти і видалити тему .__________________Бросьте, Юра! Какое неприятие? Просто у Вас болезненное восприятие Донбасса... Подобную тему Вы уже создавали, зачем же на грабли дважды наступать.и последнее, если Вы хотите обсудить действия президента Украины - обсуждайте, только при чем тут Донбасс? Большинство людей, проживающих там, никакого отношения к Януковичу не имеют (как и он к ним), поэтому - стоит изменить название темы.... Вы как на это смотрите?

Министр
15.11.2010, 20:20
Сергій .Саме Янукович сказава знамениту свою фразу йдучи в президенти в 2004 році - Донбас порожняк не гонить .І саме так всі вважали . будучи впевнені в вірности цього вислову *. Але .. тим більше розчарування всіх постигло після 9 місяців *правління .А жителям Донбасу *не має на що ображатися - вони його підтримали , він прикривався їх лозунгами , але на виході *стало зрозуміло , що означає фраза - гуркотіння порожняку .

Министр
15.11.2010, 20:23
Большинство людей, проживающих там, никакого отношения к Януковичу не имеют (как и он к ним), поэтому - стоит изменить название темы.... Вы как на это смотрите?
Назву теми можна змінити . персонально для Вас .Хоча я не памятаю .яку ще частину України Ви так захищали .Як що будете *весь час *таким послідовними до всіх частин України , то я зміню назву теми . Янукович - fatal error

Министр
15.11.2010, 20:26
Янукович - fatal error ? або скільки ниточці не витись ..

Кребс
15.11.2010, 20:36
Юра, ну сколько можно о своём любимом Президенте.........

Министр
15.11.2010, 20:48
Андрій .Я ж не можу як ви цілими днями про Тимошенко .А про президента це ж актуально , всі ж хочуть знати . що далі буде - почім газ і почім долар , пенсіонерів скоротять через кладовише чи через пенсійний вік .Невже Вас не цікавить Андрій чи буде хірургічне відділення в Очакові чи ні .А ціни , а робота . а податки .Якби навіть хто хотів про Тимошенко від неї не залежитать зараз податки , а от від Єникеєвича залежать .

Extra
15.11.2010, 22:49
http://video.i.ua/user/3167788/43875/225576/

Extra
15.11.2010, 22:49
Боже мій! Що ті свині роблять із Донбасом і Луганськом(N) (N) (N) А хтось захищає ПР.Так вони це зроблять із усією Україною-кати!!!

Хуан Миг
15.11.2010, 23:18
Сергій .Саме Янукович сказава знамениту свою фразу йдучи в президенти в 2004 році - Донбас порожняк не гонить .І саме так всі вважали . будучи впевнені в вірности цього вислову *___________________________Ну, Янукович её сказал... А вот насчет того, что так ВСЕ считали... Юра, ну нельзя же быть таким наивным... Если вы верите кому-то, то это не значит, что это делают остальные (я о доверии к политикам, а не к людям)... Я почему-то не сомневался, что половина из обещанного реализована не будет (что поделаешь, уж таков менталитет украинских политиков), да и голосовал за Януковича только во втором туре, поскольку - победи Тимошенко, и того не имели бы...

Хуан Миг
15.11.2010, 23:25
Назву теми можна змінити . персонально для Вас .Хоча я не памятаю .яку ще частину України Ви так захищали .Як що будете *весь час *таким послідовними до всіх частин України____________________________Юра, так Вы ни на одну из частей Украины и не нападали больше... Так что защищать было нечего... Потому, считаю себя достаточно последовательным... А персонально для меня ничего не надо менять (персонально для себя, я мог бы и сам изменить название), я пояснил, почему считаю нужным изменить название, однако абсолютно не настаиваю на этом

Хуан Миг
15.11.2010, 23:28
Боже мій! Що ті свині роблять із Донбасом і Луганськом______________________Ксю, не стоит так нервничать... ЮЩ и Тюля похлеще творили... Они экспериментировали СО ВСЕЙ СТРАНОЙ... И ничего... Кстати такое кино можно о любой области снять... Да и шахтеры на заработки ехали ПО СПЕЦИАЛЬНОСТИ, а не задницы подмывать...

Министр
16.11.2010, 04:08
)... Я почему-то не сомневался, что половина из обещанного реализована не будет (что поделаешь, уж таков менталитет украинских политиков), да и голосовал за Януковича только во втором туре, Можливо й так .Але ... ніхто ж не міг подумати , що *Янукович і компанія не *тільки не будуть намагатися робити те що обіцяли . але й навпаки будуть робити абсолютно протилежне від того що обіцяли .

Министр
16.11.2010, 04:09
победи Тимошенко, и того не имели бы...
Історія не знає "сослагательного наклонения ".Так що треба дописувати . що це на Вашу думку .

Министр
16.11.2010, 04:13
Юра, так Вы ни на одну из частей Украины и не нападали больше... Так что защищать было нечего...
Інші не привладі , за що їх критикувати ? Будуть при владі інші буде й інша розмова .
Я не маю претензій до Донбасу як до Донбасу . а от про те що жителі донбасу є основними прихильниками нинішньої влади ,і системи устрою країни , то .. за все треба платити .Взявся за гуж не говори , що не дюж .

Министр
16.11.2010, 04:17
пояснил, почему считаю нужным изменить название, однако абсолютно не настаиваю на этом
От і чудово , а я не настаю , що винуватий кожний жительДонбасу персонально , а от виборці повинні відповідати за свій вибір *і раз жителі СУ ззробили Януковича та інш владою , то моральну відповідальність вони повингні нести .А Ви Сергій не повинні розказувати , що не потрібно критикувати регіон .А чому Ви не кажете , що їм не потрібно жити за чужий рахунок .

Министр
16.11.2010, 04:19
ЮЩ и Тюля похлеще творили... Они экспериментировали СО ВСЕЙ СТРАНОЙ
На Донбасі ? так там же наче "голубі " десятиліттями при владі ?" Хто всравсь називається .

Франкфурт
16.11.2010, 06:08
Юрика не взяли в бригаду и не подпустили к кормушке, вот он и бесицца и сам себе пишет

Хуан Миг
16.11.2010, 06:37
але й навпаки будуть робити абсолютно протилежне від того що обіцяли____________________Ну, абсолютно противоположного я не вижу... Принимаются весьма непопулярные решения, которые были обещаны еще предидущей властью, да и проведены должны были тогда... Ничего смертельного... Правда барыги завыли об уничтожении мелкого бизнеса, однако барыжничество и бизнес - вещи суть разные, так что ничего страшного...

Хуан Миг
16.11.2010, 06:39
А чому Ви не кажете , що їм не потрібно жити за чужий рахунок .______________________За чей, чужой? Уж не за счет ли нищего Канева? Или за Ваш счет, Юра? Так Ваша зарплата тоже бюджетная... Не возможно жить за счет живущего за чужой счет...

Хуан Миг
16.11.2010, 06:41
Хто всравсь називається ._____________________Не, ну кто всрался по результатам выборов было видно... Так что это не обсуждается....;-)

Irinka
16.11.2010, 07:20
Правда барыги завыли об уничтожении мелкого бизнеса, однако барыжничество и бизнес - вещи суть разные, так что ничего страшного...
---------------------
я так понимаю, барыги - это продавцы на рынке.... по-твоему умозаключению, Сережа.... кстати налог в 200 грн.... это из з/п приблизительно в 2000 грн..... а ходить на рынок или не ходить - дело абсолютно добровольное..... можно за кофточкой, курточкой, штанишками и в Турцию сганять самому....

E-Name
16.11.2010, 07:25
Не, ну кто всрался по результатам выборов было видно... Так что это не обсуждается....;-)
Я б, Сергію, на вашому місці не дуже тішився і іронізував.
Перша теза: а чи були вибори взагалі?;-)
Друга теза: чи є переважена більшість людей, що пройшли за списками ПР зараз ідейними партійцями, чи це величезна маса потенційних "тушок", які при зміні напрямі вітру швиденько поміняють свою орієнтацію.;-)

Хуан Миг
16.11.2010, 07:34
я так понимаю, барыги - это продавцы на рынке.... по-твоему умозаключению, Сережа.... кстати налог в 200 грн.... это из з/п приблизительно в 2000 грн_________________Да ты шо, Лена... Продавец - не хозяин товара.... А у того зарплата не 2000. Это во-первых, а во-вторых внимательно читай, кому поднимают налог и на сколько... Есть желание сидеть на 200 - ставь кассовый аппарат и трудись... Не надо рассказывать о трудных буднях отечественного мелкого бизнеса... Все хлопоты - как бы срубить процентов 300 и налог не заплатить...

Хуан Миг
16.11.2010, 07:37
Перша теза: а чи були вибори взагалі?__________________Разумеется были... Я уже пояснял не раз: ЕДИНСТВЕННЫЙ СЛУЧАЙ, КОГДА БЫЛ НАРУШЕН ЗАКОН О ВЫБОРАХ - 2004-Й ГОД И УЗУРПАЦИЯ ВЛАСТИ ДИОКСИНЫЧЕМ... Кстати и зарубежные наблюдатели подтвердили состоятельность выборов... Надеюсь, это не оспаривается, Владимир?

Хуан Миг
16.11.2010, 07:38
Друга теза: чи є переважена більшість людей, що пройшли за списками ПР зараз ідейними партійцями, чи це величезна маса потенційних "тушок", які при зміні напрямі вітру швиденько поміняють свою орієнтацію_______________________Да при чем здесь это? Суть в том, что ЮЩЕНКО и ТИМОШЕНКО - политические трупы, а часть населения этого еще не поняла...

Irinka
16.11.2010, 07:44
Продавец - не хозяин товара.... А у того зарплата не 2000. Это во-первых, а во-вторых внимательно читай, кому поднимают налог и на сколько... Есть желание сидеть на 200 - ставь кассовый аппарат и трудись... Не надо рассказывать о трудных буднях отечественного мелкого бизнеса... Все хлопоты - как бы срубить процентов 300 и налог не заплатить...
------------------
продавец - наемный работник..... на какую з\п согласился - на ту и трудится *(минимальная это, или выше средней)..... а владелец товара платит 200 грн..... поставить кассовый аппарат и отчитываться о каждой вещице??? кофточке или лампочке???..... может, еще в штат бухгалтера нанять в киоск или лоток?(ch)

E-Name
16.11.2010, 07:46
УЗУРПАЦИЯ ВЛАСТИ
Ну взагалі-то узурпація влади відбулась зовсім недавно.
Два протилежних за змістом рішення КС це по вашому нормально?
Відміна КС закону, на основі якого, цих два і не тільки рішення приймалось - це нормально?

E-Name
16.11.2010, 07:56
Може розкажете мені чому коли Тимошенко хотіла , щоб єдинщики платили в ПФ так як всі в розпал кризи *у ВР голосів для законного оформлення цієї процедури не знайшлося. А помінявся президент і ті ж депутати все швиденько проголосували.

E-Name
16.11.2010, 07:59
нарахунок 2004 року: якщо б за фальсифікації посадили б показово десяток-другий фальсифікаторів то ви б уже не казали, що це було порушення закону. І ці б вибори відбулися по-іншому. Але , нажаль ...

Irinka
16.11.2010, 08:01
в розпал кризи *у ВР голосів для законного оформлення цієї процедури не знайшлося. А помінявся президент і ті ж депутати все швиденько проголосували.
--------------------
та ж історія із підняттям акцизу на тютюнові та алкогольні вироби.... до приходу до влади - всіма руками проти....... і протилежне рішення відразу після отримання влади.... і далі буде.... одне загальне покращання життя вже сьогодні.....

E-Name
16.11.2010, 08:02
Сергію, спічмейкер ваш нинішній продав Криворіжсталь на 4 млрд доларів дешевше ринкової вартості. Вам з того щось дісталось? Думаю - ні. Чого ж ви так їх захищаєте? Та нормальною мала б бути реакцію - в тюрму, а не молитись як на богів.

Министр
16.11.2010, 14:39
але й навпаки будуть робити абсолютно протилежне від того що обіцяли____________________Ну, абсолютно противоположного я не вижу... Принимаются весьма непопулярные решения, которые были обещаны еще предидущей властью, да и проведены должны были тогда... Ничего смертельного... Правда барыги завыли об уничтожении мелкого бизнеса, однако барыжничество
Як не бачите ? Обіцяли не підвищувати ціни на газ в 2010 році для неаселення - підвищили ,.Обіцяли податкові канікули . а підвищили платежі *і т.д .

Министр
16.11.2010, 14:42
За чей, чужой? Уж не за счет ли нищего Канева? Или за Ваш счет, Юра? Так Ваша зарплата тоже бюджетная... Не возможно жить за счет живущего за чужой счет
и хочете сказати . що за свій .Живіться бюджет 2010 і там побачите .

Министр
16.11.2010, 14:45
Не, ну кто всрался по результатам выборов было видно... Так что это не обсуждается....;-)
А ми хіба про вибори ? Я думав про те що зробили ? Якщо СУ шники не задоволені своїм життям то хай претензії до своїх місцевих видвигають .

Министр
16.11.2010, 14:49
Да при чем здесь это? Суть в том, что ЮЩЕНКО и ТИМОШЕНКО - политические трупы, а часть населения этого еще не поняла...

Сергій розмова зовсім не йде про Ющенко і Тимошенко , подивіться на назву тему і морочте людям голову цими персонами ., або створіть тему таку , я обіцяю приймати активну участь в обговоренні .
А в цій темі прошу обговорювати можливий розвиток подій і дій Януковича після узурпації влади .

Министр
16.11.2010, 14:53
http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4ce245b7e5ed2/
Клас .Вони їдуть на роботу .

Министр
16.11.2010, 14:53
Вулиці порожні. Тому незрозуміло, для кого вся ця "дискотека" з включеними мигалками і проблисковими маячками.
Цікаво, чи не відвідують Януковича в такі моменти думки: "А де всі люди"?

Агрессор
16.11.2010, 15:00
Тихо сам с собою ...:-D

Министр
16.11.2010, 15:10
Сергей Худяков

Тихо сам с собою ...:-D
А по темі ? Чи Ви хочете сказати , що рівень Вашого *розумового розвитку не дозволяє Вам говорити по темі ?

Министр
17.11.2010, 19:11
Азаров "здав" соціалку. Текст меморандуму з МВФ
http://www.epravda.com.ua/publications/2010/11/17/256761/

Министр
17.11.2010, 19:11
Оце вже мабуть розпочнуться реформи .

Агрессор
17.11.2010, 19:21
Юрец , ума много не надо копаться в навозе и ссылки скидывать .

Министр
17.11.2010, 19:27
А Ви по цому розум визначаєте ?То я Вам написав , щоб Ви не преплутали де читати .

Агрессор
17.11.2010, 19:35
Да кто твои опусы читает .

Министр
17.11.2010, 19:39
То не мої .ВУ Вас не хватає розуму прочитати ?

Агрессор
17.11.2010, 19:52
Я удивляюсь как ты пропустил , сегодня аэропорт Борисполь был закрыт . Ну, и притянул бы к этому Янека за уши . Как ты это умеешь ...:-D

Министр
17.11.2010, 19:54
. Ну, и притянул бы к этому Янека за уши
Сергій .Ну що Ви із своїми " голубими " вихватками *всіх за вуха хочете притянути ?

Агрессор
17.11.2010, 20:05
Так, я в навозе не не лажу, и мне всеравно кто там голубые или красные . Просто живу . *А когда вижу твои потуги в сторону Киева и один негатив ,смех разбирает .

Министр
17.11.2010, 20:09
Так, я в навозе не не лажу, и мне всеравно кто там голубые или красные . Просто живу . *А когда вижу твои потуги в сторону Киева и один негатив ,смех разбирает
Ну .І чому тут лазите і ниєте . наче Вас не т ак трахнули ?

Агрессор
17.11.2010, 20:17
Юрец *да кто ноет , нытик это ты и не я первый тебе это написал .Я не ною , а прикалуюсь с тебя .

Министр
17.11.2010, 20:21
А .А по тем не можете приколотися ? Чи Ви як завжди займаэтеся флудом з переходом на особистості ?Я чув це зараз модно у шпани .

Агрессор
17.11.2010, 20:29
Ну , чув так чув .

Molodoy
18.11.2010, 09:45
Вертолет, которым президент Виктор Янукович будет добираться из Межигорья в Киев, любят агенты ЦРУ и ФБР. Стоит он дороже, чем у ведущих мировых лидеров.
По приблизительным оценкам, стоимость итало-американской «AgustaWestland-139» Януковича – 17 млн долларов без учета отделки салона. Обама летает на VIP-варианте армейского VH-60N White Hawk стоимостью 6 млн долларов. Путин пользуется «Ми-8» стоимостью 5-8 млн долларов. У Ангелы Меркель три Eurocopter Cougar AS532 стоимостью 5 млн долларов.
------------------------------------------------------------
http://obozrevatel.com/news/2010/11/18/404257.htm

Molodoy
18.11.2010, 09:45
От падлюка.

Molodoy
18.11.2010, 10:34
Повторне підвищення цін на газ і пенсійна реформа, яка стартує через півтора місяці, - найбільш дратівливі теми для влади. Владі не вдалося відстрочити другу хвилю подорожчання газу. Згідно з новим меморандумом, ціни на блакитне паливо зростуть на 50% у квітні 2011 року - відразу після завершення опалювального сезону.
--------------------------------------------------------------
Cкоро данецкіх народ буде пакувати в вагони і відправлять на Донбас вони докерувались.

Агрессор
18.11.2010, 10:58
Юрец и Кобец сладкая парочка ,всё в трудах ...:-D
===================================
Кобец начинай паковать , принимаю...

Министр
18.11.2010, 11:02
Юрец и Кобец сладкая парочка ,всё в трудах ...:-D
===================================
Кобец начинай паковать , принимаю...
О Худяков як завжди в стилі старого підараса гадить *і людям заважає розмовляти .

Decadence
18.11.2010, 11:02
Худяков и Паньковецкий,первое предупреждение...

Министр
18.11.2010, 11:11
Дякую .

Министр
18.11.2010, 11:20
Худяков и Паньковецкий,первое предупреждение...
А за що хоч конкретно попередження , якщо це не секрет ?

Decadence
18.11.2010, 11:22
За переход на личность...и за
О Худяков як завжди в стилі старого підараса гадить *і людям заважає розмовляти .

Министр
18.11.2010, 14:09
А я щось там сказава образливе чи не правдиве ?

Министр
18.11.2010, 17:07
В стаде за баранами следуют охотнее, чем за гениями.

Шуйский
18.11.2010, 17:10

А я щось там сказава образливе чи не правдиве ? * * * Пане Юрію, ну хоч ви не нагнітайте.

Министр
18.11.2010, 17:13
РАДА УХВАЛИЛА ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС
http://www.epravda.com.ua/news/2010/11/18/257071/
Як довго підприэмцям залищилося жити ?

Министр
18.11.2010, 17:53
Якби підкорена Януковичем правоохоронна система і суди справді наводили порядок у країні, рішуче боролися з хабарництвом і корупцією чиновництва, впроваджували закон - для всіх. Немає цього і вже видно, що й не буде.
Не закон впроваджує Янукович, і не порядок він наводить, коли арештовують чиновників з минулого уряду. Янукович зачищає поле. Для себе і "своїх", бо як раніше казали, "дедушка умер, а дело живет - лучше бы было наоборот". Схеми працюють з новими "смотрящіми

Министр
18.11.2010, 17:53
Можна було б заплющити очі і сприйняти надмірну концентрацію влади в руках Януковича і навіть його авторитаризм - задля відновлення керованості країною після кількох років хаосу і скандалів. Якби...
Якби авторитарна влада демонструвала бажання, розуміння і вміння впроваджувати вкрай необхідні для країни зміни і працювала ефективно в інтересах суспільства. Немає цього і подальші сподівання - примарні

Molodoy
18.11.2010, 18:09
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: rgb(37, 37, 37); ">Уже стали очевидними три головні протиріччя між особистими інтересами і політикою президента Януковича, з одного боку, і стратегічними інтересами України і українського народу, з іншого.
Ці протиріччя є фундаментальними, ціннісними. Вирішити їх шляхом порад, консультацій, переконувань, політичних домовленостей, чи навіть певного коригування курсу Януковича - неможливо.
Уже ясно, що Україні з Януковичем не по дорозі.

Molodoy
18.11.2010, 18:18
<span class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; color: rgb(37, 37, 37); ">СТРАТЕГІЧНА МЕТА І КОМАНДА ЯНУКОВИЧА
Стратегічна мета вже очевидна - Янукович forever! Сидіти у президентському кріслі до останнього свого дня, за будь-яку ціну.
На цю стратегію по команді з Банкової покірно і злагоджено, без сумнівів і докорів сумління, працює владна команда - по всій вертикалі від Києва до кожного регіону, міста і села.
У партійно-політичному вимірі команда Януковича складається із семи партій: Партія Регіонів (Янукович), Сильна Україна (Тігіпко), КПУ (Симоненко), Народна партія (Литвин), СПУ (Цушко), Єдиний Центр (Балога), Партія вільних демократів (Бродський).

Molodoy
04.12.2010, 10:46
Партия сказала"Пенсионеров должно стать меньше!"Донецкие урки ответили:"Есть!"
-------------------------------------------------
http://obkom.net.ua/news/2010-12-03/1500.shtml

Molodoy
04.12.2010, 10:47
В Донецкой области с начала текущего 2010 года совершено более 3,5 тыс. преступлений в отношении людей пожилого возраста.

Министр
04.12.2010, 11:27
Эта экспрессивная речь – вовсе не плод фантазий извращенного воображения автора. Это не что иное как отрывок из задушевной телефонной беседы одного народного депутата из сами понимаете какой партии, которую на днях случайно услышал в Верховной Раде и выложил на своем «фейсбуке» журналист украинского «Коммерсанта» Валерий Кучерук. Что тут скажешь – монолог недели, бл..дь…

Министр
04.12.2010, 11:27
Ты – чмо, бл..дь. Другие уже бабло вовсю качают, а ты, бл..дь, все сопли жуешь! Тебя уже сделали, бл..дь, губернатором, что тебе еще надо, министра, бл..дь? Говноед ты, понял, бл..дь? Говноед еб..ный, говноед!!! Все, пошел нах..й!».

Айболит
04.12.2010, 11:38
Это беседа кой кого , кое с кем , сами понимаете где *и сами поймёте о чём.

Министр
04.12.2010, 11:44
http://obkom.net.ua/articles/2010-12/03.1616.shtml
Вам видніше , але на перший погляд чисто донецька бесіда .

Хуан Миг
04.12.2010, 12:03
Почему донецкая? Просто ЭКСПРЕССИПНАЯ... Оччень смахивает на бледную с косой....

Министр
04.12.2010, 12:05
То Ви мабуть донецьких регіоналів не бачили і не чули .

Айболит
04.12.2010, 12:15
Юра, я их вижу изо дня в день. Я живу здесь. Очень милые люди.

Министр
04.12.2010, 12:23
І я бачу тих , що поприїзджалт в складі окупаційних підрозділів - страшні люди в основному . хоча бувають і нормальні , але то вони мабуть прикидаютьмся .

Кребс
04.12.2010, 12:42
У Паньковецкого страх перед "донецкими бандитами", как у любого "цивилизованного черкащанина".:-D :-D :-D

Министр
04.12.2010, 13:32
У Паньковецкого страх перед "донецкими бандитами", как у любого "цивилизованного черкащанина".:-D :-D :-D
(Y) (Y) (Y) http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/4ce245b7e5ed2/
Як же їх не боятися .

Lika
04.12.2010, 15:17
Да что же вы привыкли территорриями мыслить - Россия с москалями, донецкие бандиты. Или вы думаете, что там все от одной мамки? Нельзя так. Квашему сведению, там масса народу, даже не знакомы друг с другом, а вы их в одну банду. Як невдобно:-D

Amelia
04.12.2010, 15:22
Елена, это называется стереотипы. И им подвержены большинство людей... Ваше видение украинцев тоже стереотипно...Разве нет?

Министр
06.12.2010, 11:13
Николай Азаров сорвал начало концерта Оперной дивы Анны Нетребко http://ord-ua.com/2010/12/06/nikolaj-azarov-sorval-nachalo-kontserta-opernoj-divyi-annyi-netrebko/?lpage=1
У залі прем”єр-міністр України Мікола Янович Азаров!..« — как будто именно гражданин Азаров сейчас споет и спляшет заждавшейся публике.
Но оскорбленная публика явно не ждала от Николая Яновича арий — в зале десятки людей возмущенно закричали «Позор!» и «Ганьба!», а сотни — в полный голос слово «Фу-у-у!»
Да .Навіть фашистів так не засвистували .

Хуан Миг
06.12.2010, 11:37
Юра, вы просто смешны... :-D :-D :-D :-D

Агрессор
06.12.2010, 13:32
Во-во *клоун ...:-D

Имя
06.12.2010, 13:56
*Ещё и как!!!! Не чем не брезгует! Ни откровенным враньём, ни передёргиванием фактов, ни полуправдой - главное про кукарекать, там хоть не рассветай! ;-)

Министр
06.12.2010, 14:33
Ещё и как!!!! Не чем не брезгует! Ни откровенным враньём, ни передёргиванием фактов, ни полуправдой - главное про кукарекать, там хоть не рассветай! ;-)
Я дав джерело інформації .Якщо це не правда то претензії до нього . бо я пояснив чому так вважаю .

Министр
06.12.2010, 14:37
Сергей Худяков

Во-во *клоун ...:-D
Рибак рибака ...?

Министр
06.12.2010, 14:39
Сергей Коломийченко

Чим я смішний ? Тим що повірив , що на Азарова ФУ кричали , то якшо Ви не повірили то Ви мені здаэтеся смішним .

Агрессор
06.12.2010, 14:52
Помогите нашей мове, Наша мова – инвалид. Без поддержки государства У нее печальный вид. Помогите нашей славе, Наша слава не видна. Без Указов Президента Нет героев ни хрена.

Хуан Миг
06.12.2010, 14:56
Чим я смішний ? Тим що повірив , що на Азарова ФУ кричали , то якшо Ви не повірили то Ви мені здаэтеся смішним .__________________________Да мне все равно, Юра, во что Вы верите, или нет... Это Ваше право и мне нет до этого дела... А вот ваше желание обгадить с ног до головы, то, что Вы не приемлете (либо - не понимаете) действительно вызывает улыбку... Надеюсь, это не патология....;-) :-D :-D

Министр
06.12.2010, 14:59
Азаров наказав обрізати захмарні пенсії
http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/6/5648677/
Абсолютно неправильно і несправедливо, що одні люди у нас отримують по 800 гривень пенсії, а інші – по 50 тисяч, причому отримують із солідарного фонду", - підкреслив Азаров
Розробіть такий законопроект, щоб уже з 1 січня наступного року ми ліквідували цю соціальну несправедливість, створену попередньою владою. Порахуйте, як обґрунтовано обмежити максимальний розмір пенсії – можливо, 10-12 мінімальних пенсій, і порахуйте, яку економію коштів це дасть", - сказав прем’єр.

Министр
06.12.2010, 15:00
(Y) (Y) (Y)
Оце якщо зробить , а не збреше , то це буде першою доброю справою "голубих" за майже рік при владі .

Агрессор
06.12.2010, 15:02
порахуйте, яку економію коштів це дасть", - * .....Юрец пора хуй и выдай инфу .

Хуан Миг
06.12.2010, 15:08
Худяков - предупреждение...

Krasavcheg
06.12.2010, 15:16
Паньковецкий ну не нравится что происходит в Украине,так уезжай туда где лучше! Инет позволит тебе гадить на Украину и Россию с любой страны.а то ноешь как маленький.

Министр
06.12.2010, 16:00
У мене є право критикувати владу , Вам не подобається ? Міняйте Конституцію . а поки не поміняли прибережіть свої поради для себе .

Министр
06.12.2010, 16:01
ICTV ВИРІЗАЛО З ЕФІРУ ПАПЕРОВУ ТИМОШЕНКО
http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/6/5649041/
Засцали регіонали чи що ?

Ариель
06.12.2010, 16:04
або гуркотіння порожняка
На понятном, человеческом языке можно написать название темы?

Министр
06.12.2010, 16:09
або гуркотіння порожняка
На понятном, человеческом языке можно написать название темы
А Ви що чурка неруський що не розумієте ?

Ариель
06.12.2010, 16:17
На понятном, человеческом языке можно написать название темы
А Ви що чурка неруський що не розумієте ?

Опять бла-бла-бла на мови-фене... Учи язык, будешь с людьми общаться... Насчёт чурки... Это Вы про свои тюркские корни?*-)

http://www.youtube.com/watch?v=f9edORK470Q&playnext=1&list=PLDC0F3C37CEF5D945&index=79

Министр
06.12.2010, 16:29
Я на відміну від Вас володію українською і російською і розмовляю тою , якою мені краще .Це росіяну в силу природнього розумового розвитку в більшості своїй не можуть вивчити українською , а щоб ніхто не здогадався про їх природні розумовіздібності прикриваються тим , що вона ( укр.мова ) начебто їм *не потрібно ( в западло як вони говорять ).

Ариель
06.12.2010, 16:37
Тихо сам с собою? Это не намёк на мастурбацию... Ну-ну... |-)

Министр
06.12.2010, 16:49
Не переживайте Олександр, у нас на зря руських нациків голубими називають .

Кребс
06.12.2010, 16:52
Юра, у Вас по-моему с этим словом "голубые" полный консенсус, Вы без него как без ХУЯ................. (чтоб всем было понятно, это изобретение Паньковецкого - Харківські Угоди Януковича)
:-D :-D :-D

Министр
06.12.2010, 17:01
нІ хуя ( хАРК .УГОДИ яНУКОВИЧА ) не я придумав . це все таки журналісти .Но точно придумали .І про голубим не я придумав , це Порошенко з Азаровим коли партію створювали . то такий колір іїй визначили .Так , шо зря Ви до мене претензії маєте .Я тут ні при чому .

Министр
06.12.2010, 17:03
А про БЛЯДІ( Блок Литвина , януковича та деяких інших ) Ви не забули ? То то же .Не треба з простітутками плутати .

Кребс
06.12.2010, 17:06
Ну тоді вже пригадайте, що у кожному селі єБЮТ........

Агрессор
06.12.2010, 17:14
єБЮТ * ...это секта ,белое братство с месячными на флагах .

Министр
06.12.2010, 17:16
Такого я не писав , але Вам видніше *де регіонали єБЮТ.

Ариель
06.12.2010, 17:25
Весело на Украине!!! (Y) (Y) (Y) Сексуальная революция! Все имеют всех, и этих всех - имеют!!! Гарно!!! (fr) (fr) (fr)

Агрессор
06.12.2010, 17:41
де регіонали єБЮТ......Юльку ?

Министр
06.12.2010, 19:13
де регіонали єБЮТ......Юльку ?
19:41
Худюдьку .Юльку вони бояться , як воші дустового мила . .ICTV ВИРІЗАЛО З ЕФІРУ ПАПЕРОВУ ТИМОШЕНКОhttp://www.pravda.com.ua/news/2010/12/6/5649041/

Агрессор
06.12.2010, 19:22
Бояться надо живых , а не мёртвых . Вот так-то Паниковский .

Министр
06.12.2010, 19:29
Голубчики бояться її і живою і паперовою .

Ариель
06.12.2010, 19:32
Вот так-то Паниковский .

Паниковский был ВЕЛИКИЙ слепой! Не надо сравнивать с реально СЛЕПЫМ! (H)

Агрессор
06.12.2010, 19:37
Отработанный материа та Жюлька . Забыть .

Хуан Миг
06.12.2010, 19:40
Голубчики бояться її і живою і паперовою .________________Да ладно вам, Юра... Вашего идола не особо боялись и тогда, а сейчас чего бояться полусгнивший политический труп? Другой вопрос, что никто не хочет допустить даже попытку возвращения во власть этого тела... Вполне логично, поскольку маньяки - непредсказуемы и неизвестно, чем закончится второе пришествие этой неуравновешенной особи...

Министр
06.12.2010, 20:02
Да ладно вам, Юра... Вашего идола не особо боялись и тогда, а сейчас чего бояться полусгнивший политический труп?
Ну чому ідола , я ж не прихильник єникееєвича .
ICTV ВИРІЗАЛО З ЕФІРУ ПАПЕРОВУ ТИМОШЕНКОhttp://www.pravda.com.ua/news/2010/12/6/5649041
КА тут Єникєвичі зі своїм ідолом засцали .

Министр
06.12.2010, 20:05
Другой вопрос, что никто не хочет допустить даже попытку возвращения во власть этого тела... Вполне логично, поскольку маньяки - непредсказуемы и неизвестно, чем закончится второе пришествие этой неуравновешенной особи...
І з цієї причини закривають її доступ і лбу згадки на телебаченні , як зробило це регіональна гниль на ICTV? А чому є Єникеєвичу таке не робили . коли він сидів у схроні в 2005 році ?

Министр
06.12.2010, 20:07
Вполне логично, поскольку маньяки - непредсказуемы и неизвестно, чем закончится второе пришествие этой неуравновешенной особи...
А отут я бачу раціональні слова у Вас , бо Єникеєвич прийшов другий раз і .. країна попала в повну ж..у , не зря у них прапор був голубий .

Имя
07.12.2010, 10:30
І про голубим не я придумав, це Порошенко з Азаровим коли партію створювали.
«Каждый из нас откуда то взялся. Я могу сказать, что я взялся не с постели Павла Лазаренко и не из комнаты отдыха Рема Вяхирева, бывшего главы ОАО «Газпром», и в политику, и на государственную службу пришел не через альковы и шелковые перины».«Хамство и агрессивность, к сожалению, становятся в последнее время характерными признаками политического стиля и политического общения бывшего премьер-министра Украины Юлии Тимошенко. " - Юра, это тоже не я придумал! :-D *Люди кажуть. ;-)
Странный вы народ, юлики, - показали-бы * то ТВ пародию на Юлю, возмущались-бы, что её поплюжат! Не показали - опять плоха! На вас не угодишь. ;-) *Не расстраивайся ты так из-за того, что вырезали из программы - пародия, прямо скажем, не удалась, даже на мой (большого "поклонника" Тимошенко) *взгляд.

Министр
07.12.2010, 11:06
Юра, это тоже не я придумал! :-D *Люди кажуть.
Кажуть то й кажуть , мають право . головне , щоб Ви не забували говорити , шо це люди кажуть .А кожен собі вирішить вірити чи ні .

Министр
07.12.2010, 11:09
Странный вы народ, юлики, - показали-бы * то ТВ пародию на Юлю, возмущались-бы, что её поплюжат! Не показали - опять плоха! На вас не угодишь.
Дивний Ви народ голубчики - все живете в майбутньому часі - не показали б, возмущалися б , не вгодиш .Типиво кегебешно пропагандистський стиль , вся потім , все в майбутньому .А про те що є і було не можете говорити ? До речі отка і брехуни виявляються - все в них буде , або було б .

Министр
07.12.2010, 11:11
Не расстраивайся ты так из-за того, что вырезали из программы - пародия, прямо скажем, не удалась, даже на мой (большого "поклонника" Тимошенко) *взгляд.
А з чогоВи взяли , що хтось "розстраивалмся ?" А розповіли про це не тому , що розстроїлися , а тому , що стало зрозуміло , що голубі її бояться навіть в пародії . як * воші дустове мило .

Агрессор
07.12.2010, 11:35
Юрец твои браты сегодня призыват всякую быдлоту опять на барикады , а ты дома . Не порядок

Министр
07.12.2010, 11:41
Юрец твои браты сегодня призыват всякую быдлоту опять на барикады , а ты дома . Не порядок
Не чув такого , то мабуть твої *, тим паче раз ти про це знаєш .

Агрессор
07.12.2010, 11:53
Сегодня по 5 каналу Турчинов на площади в Киеве орал с быдлом всяким проплаченым ГЕТЬ *УСЁ .

Имя
07.12.2010, 11:54
Дивний Ви народ голубчики - все живете в майбутньому часі - не показали б, возмущалися б , не вгодиш .
Ты сам-то хоть понял, что написал, Юра? *Причём здесь майбтній час? *А последняя фраза, так это вообще шедевр алогичности. *;-) :-D
.А про те що є і було не можете говорити ?
Говорили уж, *нешто забыл? ;-) :-D
До речі отка і брехуни виявляються - все в них буде , або було б .
Лукавишь, Юра, ой лукавишь!! Прекрасно-же знаешь, что *"брехуни виявляються" когда то, что они говорили не было, нет или не произошло! (как в случае с Тимошенко ;-) )
Это ваш стиль всё перекручивать и преподносить в том виде, как ВАМ выгодно очень похож на *Гебельсовский. Ты не находишь?
Єникеєвич прийшов другий раз і .. країна попала в повну ж..у , не зря у них прапор був голубий .
Позволь узнать, а когда был первый? Или это ещё один гебельского стиля? *;-)

Министр
07.12.2010, 11:58
Позволь узнать, а когда был первый? Или это ещё один гебельского стиля? ;-) *
В *2003 2004 році .

Агрессор
07.12.2010, 12:00
================================================== =Юрец где Жюлькин контракт . Почему призыв в армию . Вот где брехуны бали .:-D

Министр
07.12.2010, 12:00
Ты сам-то хоть понял, что написал, Юра? *Причём здесь майбтній час? *А последняя фраза, так это вообще шедевр алогичности. ;-)
А в якому часі Ви говорили? - показали-бы * то ТВ пародию на Юлю, возмущались-бы, что её поплюжат
Може це теперіщнній ?

Министр
07.12.2010, 12:01
Лукавишь, Юра, ой лукавишь!! Прекрасно-же знаешь, что *"брехуни виявляються" когда то, что они говорили не было, нет или не произошло! (как в случае с Тимошенко ;-) )
І не тільки з Тимошенко , а ще Ющенко , Єнікеєвич , Кучма і решта .

Агрессор
07.12.2010, 12:11
Ой аж легче стало , что не тока тимоха , а с ней целая кодла .

Министр
07.12.2010, 12:19
Отож .

Имя
07.12.2010, 13:38
Позволь узнать, а когда был первый? Или это ещё один гебельского стиля? ;-) *
В *2003 2004 році .
====================
А разве в эти годы Янукович был президентом?! ;-)

Министр
07.12.2010, 16:16
Почти .Премьэоом був , але всы на нього рацювали як на президента .Я добре памятаю . як шобла вся тоды вила ы молилася на нього ы що тоды робилося .

Имя
08.12.2010, 08:05
Почти .Премьэоом був , але всы на нього рацювали як на президента .Я добре памятаю . як шобла вся тоды вила ы молилася на нього ы що тоды робилося .
И шо робилось?!
Паньковецкий, *приветствую! Ладно ошибки в словах (спишем их на "очепятку" ;-) ) но логика и аргументы где? *Объясни, как это "все на него работали"?
"Полу правда хуже, чем враньё!" - ;-) :-D

HealerShock
26.12.2011, 11:06
почти .премьэоом був , але всы на нього рацювали як на президента .я добре памятаю . як шобла вся тоды вила ы молилася на нього ы що тоды робилося .
и шо робилось?!
паньковецкий, *приветствую! ладно ошибки в словах (спишем их на "очепятку" ;-) ) но логика и аргументы где? *объясни, как это "все на него работали"?
"полу правда хуже, чем враньё!" - ;-) :-d

что-то в этом определенно есть, тем что наши чины работают немного не в рамках своих должностей наверное никого не удивишь. вот только кому это идет на пользу - совсем другой вопрос.

Vika84
25.08.2012, 06:44
Почитала тему... Донецкие регионалы ещё более-менее вменяемые, как по мне. Они может и не идеальны, и тоже как-то там воруют, но лично меня это мало волнует. Я как прочитала про то, что Юля Тимошенко через Родовид-банк миллионы ворует вместе с Шепаловым, так вообще в полном ужасе была, так как это моих сбережений тоже касается... я там хранила раньше. Как думаете, это правда?! pravo-kiev.com/analitika/rodovid-gra-u-groshi-na-zhittya.html

Корнелий
16.09.2012, 18:43
Опытный тролль ищет работу на политических форумах. Забодаю кого угодно на русском или украинском языке. Можно немного на английском.
trolliztoo@gmail.com

igorFilon
03.10.2012, 07:55
а дальше еще хуже будет.

loza260
01.03.2014, 21:52
Радикально настроенные активисты майдана своими действиями запугивают народ,тем самым внося свою лепту в раскол Украины.

Дрейк
03.03.2014, 02:23
Радикально настроенные активисты майдана своими действиями запугивают народ,тем самым внося свою лепту в раскол Украины.

loza, скажите, пожалуйста, зачем одно и то же сообщение бросать во все темы?

fortis
08.03.2014, 21:37
Кстати, по поводу главного антифашиста Донбасса, "генерал-губернатора" Губарева
"В Украине разгул неонацистов, националистов и антисемитов", - Путин.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1655879_3961725298693_471617626_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1964855_3961725138689_310347497_n.jpg

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1969255_3961726258717_78499168_n.jpg

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1959371_3961725058687_1833757746_n.jpg