Вход

Просмотр полной версии : Начальник Генштаба Украины опасается военного переворота

Аллигатор
18.08.2009, 08:05
Многие спрашивали, КАК Ющ может остаться на второй срок? Без проблем! Введение Чрезвычайного положения. Для этого нужны веские основания, и не факт, что Рада поддержит указ президента. Но если произойдет переворотик маленький, то тут уж парламент станет на сторону гаранта. А переворот зреет, о чем заявляет не какой-то полковник или генерал, а сам начальник Генштаба Украины.http://www.ubop.net.ua/news/1037-nachalnik-genshtaba-ukrainy-opasaetsya-voennogo.html

Deja Vu
18.08.2009, 18:30
И куда пойдут «имеющие дело с оружием» люди? Вряд ли брать штурмом Кабмин ил Секретариат. Скорее под плач голодных детей и жен буду громить магазины. Что-то странное у него представление о военном перевороте. Или он что-то недосказал?

Франкфурт
18.08.2009, 19:11
Военные как обычно будут продавать это свое оружие, а потом склады будут «взрываться».

Авось
18.08.2009, 19:32
Вот Космос отключил целый город, а не жилой городок. Жаль что киевляне каждый день не имеют дело с оружием.

Bella Donn
18.08.2009, 20:07
Мда, нам еще войны не хватало, и так весело живем((

Бархат
18.08.2009, 21:13
Не будет никакого переворота и не будет ЧП. Ющ всё уладит – он тряпка. А военные просто Юльку пугают.

Без Данных
19.08.2009, 10:53
Normal *0 * * *false *false *false * * * * * * * * * * MicrosoftInternetExplorer4 * */* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}Какая армия? Нет у нас армии!!!! Они, суки, крестиком вместо выполнениябоевых задач, вышивают. Пресс-служба Минобороны на говно исходит в своихсообщениях: наши военнослужащие лучше всех в мире рушныки вышивают.Это писеццц,который не лечится.

Аленький Цветочек
25.09.2009, 08:09
Света- ну не треба так"они суки",може і вишивають,а це їхня провина що немає грошей на навчання ,зайняття....? Фіг з зайняттями,їм нехватає грошей на прожиття, та власне і жити їм немає де, людей з рідних міст позривали, порозкидали по всій Україні, а житла нет.Зато офігенні паради.....і понти.

Бомба
25.09.2009, 08:28
А хтось може представити собі отого солдата-строковика. який приїде в своє село на бронетранспортері та, пострілюючи з гранотомета по вікнам магазина, буде волати благим матом- "Шо, су...і, пришьло вашє врємя, вихаді строіцца, прєзідент ваєннає палажєніє ввьол"?;-)

Аленький Цветочек
25.09.2009, 08:35
Солдату, доїхати до свого села ,соляри не хватить, та й їхати, він навряд чи з уміє, адже в армії не кожного навчають,десь там.... є показухи ,а реально-тільки теорія.

Бомба
25.09.2009, 08:37
Таж ото...То про яке "ваєннає палажєніє" ми намагаємося говорити?

Аленький Цветочек
25.09.2009, 08:43
Ні- у нас народ і є армія! А ще армія складається з народу який там служить.

Бомба
25.09.2009, 08:58
Єдині чи не єдині...Просто я собі його по іншому представляю.Ото в мене сусід в армії служить. І ото він приїде і наставить на мене свою пушку?? То куди він відразу піде?

Аленький Цветочек
25.09.2009, 09:01
А пушку він із чого витеше?

Бомба
25.09.2009, 09:06
Пушка якраз не проблема. Тут он в кожному місті на постаменті не один танк чи то пушка. Причому ту самоходку, що в нас ставили, я сам бачив як вона своїм ходом заїзжала на постамент.
Правда, вважалось, що то пам"ятники на честь 2-ї світової, але я досі щиро вважаю, що то були спеціальні вогневі точки на випадок чого то тама такого...

Аленький Цветочек
25.09.2009, 09:09
Так що Вікторе, знімаємо реквізити, і нумо на переворот?....

Бомба
25.09.2009, 09:11
Запросто. Тільки не знаю кого саме перевертати. Бо система влади в Україні- це якась повна колективна безвідповідальність, якщо вже мочити, то саме всіх скопом.

Аленький Цветочек
25.09.2009, 09:12
Підтримую,мочимо всіх,- і розпочинаємо конкурс-на нову владу.

Бомба
25.09.2009, 09:17
А кого поставимо головою комісії яка буде призначати оту, нову, владу?

Аленький Цветочек
25.09.2009, 09:21
Ну звичайно,я та ви,ви- як мужчина видний ,будете- головою комісії,а я ,вашим замом.

Бомба
25.09.2009, 09:25
Як голова комісії, вношу на розгляд пропозицію про зміну мого прізвища, скажімо, на Газпром. Будемо голосувати картками чи просто підстрибуючи?

Аленький Цветочек
25.09.2009, 09:30
Практика показує що: картка це-мені западло йти на роботу, в сауну треба, та й там знову заблоковано чого туди пертись?На тобі картку ,та передай другому.
Тому-будемо підстрибувати.
За зміну призвища- я за ,зараз така мода, тим більше на новому призвищі, менше бруду накопають.

Бомба
25.09.2009, 09:39
Мені ото російські прізвища подобаються. Типу Пушкін та Дуркін. Прикидуєте - дописав ручкою наприкінці букву Д- і можна вже сміливо просити громадянство в долині річки Іордан)

Хуан Миг
25.09.2009, 11:00
Да если власти и дальше будут делить власть и гробить экономику реальный сектор производства ., строительства , оптимизацию налогов, это неизбежно, к власти прийдет диктат, военные с народом, поэтому если хотят.... то пусть работают, и дают жить и работать народу, ведь накал критический , температура 99 градусов по цельсию!!!! Народ без сретств к существованию, пора ставить для голодных на улицах военно полевые кухни и хотябы горячим раз в день кормить безработных., такое было в США во время депрессии!!!!

Аленький Цветочек
25.09.2009, 11:25
Поставити кухні може і поставлять , тільки годувати не будуть,наша держава(в лиці влади),зняла із себе такий тягар як-харчування військовослужбовців, тепер цим займаються,приватні структури,а вони вряд чи будуть із свого кармана це робити.
І взагалі Ющ всемогутній молвіл:
-Щоб, школи ,садки, медичні заклади ,армія і т.д. забезпечували себе самі, звичайно за наші кошти, у виді благочинних внесків. Так що ми залишились на одинці самі з собою,від нас просто відхрестились,навіщо нам влада, якщо ми самі собі допомагаємо, не зрозуміло, напевне щоб ми також забезпечували їхнє безхмарне життя.

Хуан Миг
25.09.2009, 12:12
Тому історія буде відновленна, знова заберуть у ворів, все і віддадуть народу, бо ворвський феодолізм це не демократичний капіталізм де є хозяїн!!!!

Ветер Перемен
05.10.2009, 17:52
И правильно.Сколько ж можно издеваться над АРМИЕЙ

Ветер Перемен
05.10.2009, 17:53
И правильно.Сколько ж можно издеваться над АРМИЕЙ

Вечный
05.10.2009, 18:15
Начальник Генерального штаба – командующий вооруженными силами Украины Сергей Кириченко объявил о своем уходе в отставку.
Соответствующее заявление он сделал в понедельник утром на совещании в министерстве.
===
В свете последних событий - знаковый шаг.
Поговаривают, что введение ЧП - вопрос времени, а Кириченко не хотел быть крайним.

ПАТРИОТКА
06.10.2009, 13:49
Народ не подавайтесь панике, как оно будет так и будет, а заранее паниковать дело дурацкое.

Хуан Миг
06.10.2009, 13:55
Простой вопрос, кто хозяин Украины, народ, нет алегаторs, буржуй, врор, а армия с кем, С НАРОДОМ, С НАРОДОМ или с ..............

Podmoskow
09.10.2009, 06:07
Володимир Ш. Тема в ціль. Розбігайся. хто де може...