Просмотр полной версии : Юля-Президент Украины!!!!
как бы кто не кричал,что голосовать незакого,как бы кто не говорил,что Юля это зло для Украины,я в это не верю, и все мои друзья не верят и знакомые и родственники,все мы будем голосовать за Юлю,даже в кризис она выполняет свои обещания,задумайтесь те кто мелит про нее всякую чушь!!!
Bella Donn
29.09.2009, 19:33
И что ж она такого сделала?
Амфитоминчик
29.09.2009, 20:12
Юля президент ! Потому что умница ! Все хотели сожрать и посадить --ФИГ Вам . Не за что . Единственная кто с Майдана держит свои обещания .
Франкфурт
29.09.2009, 20:17
И Януковича все хотели сожрать и посадить, и Кучму :-D
Ламбарджини
29.09.2009, 20:17
Вот хорошо помню как на предыдущих выборах голосовала за Ющенка, не потому что верила в него - а потому что не хотела за Януковича. Так и сейчас - пойду голосовать за Юлю - потому что выбор невелик...:-|
Ламбарджини
29.09.2009, 20:22
Ольга - да ничего она такого не сделала - просто хорошо умеет говорить - аж заслушиваешься !!! Не оставляет сомнений только одно - ЕСЛИ станет Президентом - сделает всё чтоб отомстить своим оппонентам - или договорится с "проффесором" и сделают коалицию, чтоб дружить против кума - бджоляра! :-D :-D :-D
Не дай бог чтобы в страшном сне Юля приснилась президетом Украины! Тьфу, тьфу, тьфу!!!!! Одумайтесь одурманенные ее сладкими речами. Это все блеф!!!! Юля - полный БЛЕФ!!!
А где там наш любимы Лазаренко? Почему молчит?
Лазаренко в страну!!!
Юля -мастер разговорного жанра.Профессиональный. Заговорит зубы - и не заметишь.
А вот результаты ее работы - что-то и не видны....... Хотя Янык, действительно, еще хуже.......
Амфитоминчик
29.09.2009, 20:27
Лариса ! А кого вам в президенты надо ?
Вернись КаМн
29.09.2009, 21:09
А я за Януковича буду голосовать, что бы хоть один голос не попал в ту помойную яму.
Bon Jour
29.09.2009, 22:04
Очень многие будут голосовать за Юлю, выбор каждого!
Юля - Президент!!! (L)(L)(L)
Её уже сегодня можно поздравить!!!
Вот уже разные мнения у людей, ну это нормально, главно что бы без злобы к друг другу, голосуйте за того кто вам нравиться токо осмысленно, а не за гречку или 50 гривен, тогда будет видно за кого действительно большинство....
ПАТРИОТКА
30.09.2009, 11:24
Стране нужен действительно руководитель, да Юля очень сильный конкурент, но попрошу не забывать про Яценюка. И до выборов еще будет время народу разобраться!
Яценюк парень толковый, но мне кажется он сам себе не хозяин, у него есть"папа"
Надоело Всё
30.09.2009, 11:49
Що заважає Тимошенко запустити економіку? А ніщо .краще все віддати в приватні структури.Но біда в тому .що теперішня приватизація то точно прихватизація.Чув про програму "контрабанда СТОП" ,Думаю не варто розказувати що з того вийшло.Скільки ПП працюють в тіні ,?Ой мама рідна.Ось де робота для на благо народу.Хтось може мені сказати що все у нас йде до кращого.А будучи президентом я не впевнений що Юлія Вол.буде працювати по інакшому.
А Что Я Тут Делаю
30.09.2009, 12:03
все мы будем голосовать за Юлю,даже в кризис она выполняет свои обещания,задумайтесь те кто мелит про нее всякую чушь
===========================================
Это какие-же обещания она выполнила? Огласите весь список, пожалуйста!!!!
Playgirl
30.09.2009, 12:18
Яценюк парень толковый, но мне кажется он сам себе не хозяин, у него есть"папа"
Так у них у всіх до одного є і папа.:-D;-)
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:19
Юля --закачала газ в хранилища и при закрученном Россией винтеле не остановилась не промышленность не теплоэнергетика ,не разморозили не одного дома . Отдала более 60 % населения вклады сбербанка , практически убрала оргпреступность с улиц ,убрала воров в газовой сфере и мы стали независимы не от кого --что купили то и съели ,запустила авиапромышленность , рабочие люди тяжелых вредных профессий получили статус и льготный стаж и приличную пенсию . За 5 лет люди за свои деньги купили и построили огромное количество квартир и домов ,предприятий ,КУПИЛИ КОЛОСАЛЬНОЕ КОЛИЧЕСТВО АВТОМОБИЛЕЙ ВСЕХ КЛАССОВ ,В КОНЦЕ ТО КОНЦОВ ЛЮДИ ПРОСТО КУШАТЬ ЛУЧШЕ СТАЛИ.
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:22
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства --а не так как за бесплатно прихватизировали ее первые хозяева Пинчук с Ахметовым .
А Что Я Тут Делаю
30.09.2009, 12:28
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства -
До сих пор их ищут (деньги) и не могут найти!! Да и то, что ранее написано, полная чушь!!! (N) Сама брехливая и подпевалы такие-же!!!!!
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:32
Молодой человек --мы 5 лет назад на свой 70 квартирный дом поставили счетчик учета тепла --плачу за 65 кв метров пять месяцев в году в среднем 250 - 300 гривен ( семья 4 человека ),а пенсионерка ,живет этажом ниже меня на дотации государства за все услуги платит не более 15 % своего дохода ,т.е. 100 гривен и не более . Не надо спекулировать на газе --вы же не друг Анны Герман .
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:34
Да --это с горячей водой , топят хорошо 21-23 С* , вода горячая круглый год .
Надоело Всё
30.09.2009, 12:35
Продала за реальные деньги Криворожсталь --деньги пошли в казну государства
-------------------------------------------------------------------------
У нас кажуть " якщо алкаш не має за що випити .то з хати останню табуретку продає".Так і тут за бабки від продажу заплатили бюджетникам. Продадуть ще щось ,теж гроші будуть на деякий час. А далі що?Почнуть продавати душі.Ви на митниці хоч раз були?Скільки "контрабасу" валить?А своє виробництво стоіить.Може хтось мені докаже протилежне
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:42
Мирослав --но при таком противодействии не может один человек отвечать за все помойки в стране . У Шустера она сказала ,что как у нее будет возможность назначать Генпрокура --дела по многим вопросам наладятся . Прокурор то регионалов . Так ? И сразу же со всех сторон завизжали --Юля за диктатуру . Она ответила не за диктат ,а за четкое выполнение законов .
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:45
Судя по вашему фото --вы живете веселее ,и на такие деньги жить не будете
А Что Я Тут Делаю
30.09.2009, 12:46
Мирослав.
Бог свидетель - ни когда с тобой не соглашался!!! Но сейчас (п. 15:35) я полностью с тобой согласен!!!! (Y)
Мирославе- а хто не дає самотужки наладити виробництво? Знову потрібно щоб згори хтось приївав та направив на путь істиний? Ось мій кум. як схотів. поставив собі пекарню та й пече булочки. Інший кум виробляє пластикові вікна. Їм ніхто не допомагав з боку держави та не підказував як правильніше жити. То, може, не потрібно чекати подачки від когось, а щось самому таке замутити, щоб користь була?
А про Криворіжсталь...Знову просто спекуляція. Гроші пішли в держказначейство, в бюджет, додалися до всіх грошей, які там збираються. А потомі використовуються відповідно до бюджету. Вважати, що то були якісь особливі гроші з відповідним запахом щоб можна було знайти їх слід- то надивитись "Утіних історій" про злого Скруджа Макдака.
Якби їх вкрали, то КРУ при Януковичі- прем"єрі вже давно би знайло би та покарало би. А те,що були використані не зовсім правильно- то це загальнонаціональна біда всіх наших вождів. А саме більше- тих пацанів які біля них та живуть за рахунок тих же вождів.
Надоело Всё
30.09.2009, 12:52
но при таком противодействии не может один человек отвечать за всепомойки в стране . У Шустера она сказала ,что как у нее будетвозможность назначать Генпрокура --дела по многим вопросам наладятся .
----------------------------------------------------------------------
Що заважеє на даний час Тимошенку як премєру навести порядок на таможні.в податковій .Це що секрет ,що лядям на багатьох фірмах зарплату дають в конвертах.?Та знайти таку фірму шо два пальці обпісяти.Справа в тому шо такі фірми курирують переважно люди з КИЄВА.Я не прав?
Амфитоминчик
30.09.2009, 12:55
А что Виктор не правильного сказал ? Я думаю у него хватает времени и с вами общаться и деньги зарабатывать . А насчет наших традиционных родных кумовей --старая пословица --Які куми --такий і сам .
Евгений, если я скажу где я работаю. вас просто жаба задавит. Потому и поскромничал. А вы сразу судите...
Що заважеє на даний час Тимошенку як премєру навести порядок на таможні.в податковій .Це що секрет ,що лядям на багатьох фірмах зарплату дають в конвертах.?Та знайти таку фірму шо два пальці обпісяти.Справа в тому шо такі фірми курирують переважно люди з КИЄВА.Я не прав?
100 проц прав. Але , якщо вона взялась би за таможню так як треба було би взятись, по перше. відразу ж грохнули би, а , по друге, є ще нюанс...Всі отії буржуйські штучки-дрючки, що ми купляємо, є самий звичайнісінький контрабас. Їх просто не було би. Бо якщо би за них ще й відповідне мито платили би, то ніхто того телевірора чи компа не купляв би..
До речі, Мирославе- а в вас Віндовс та офіс на компі ліцензований чи палений?
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:01
Мирослав ! Многие люди мешают ,начиная от Ющенка и вы это прекрасно знаете.Слишком многих посадить надо --а суды продажные ,прокуроры карманные и т. д . Помогите ей . Или нам обязательно надо Людоед --что бы навести порядок .
Надоело Всё
30.09.2009, 13:03
Віктор Власюк
---------------------------------------------------------------
Та я давно забив болт на те шо мені по телеку говорять і обіцяють.Крім державноі роботи ще своім бізнесом займаюсь.Сугубо для того щоб прдукти харчуваання були своі (проживаю в селі)Але якщо .поставити виробництво на серйозну основу.то держава не те шо не надає підтримки а навпаки різними податками давить то все.та і ринок збуту с/г продукціі негодиться.Ти подивись на мясні продукти в магазинах іхній склад.І переважно закордонного гатунку.Те шо в Польші чи Голландіі йде як некондиція то в нас як товар вищого гатунку.Там купують за 6гр а у нас по 18гр.А як перевлзиться через митницю то я тобі якщо хочеш покажу.
А Что Я Тут Делаю
30.09.2009, 13:04
2 виктор
Знаете какая между нами разница??
Меня жаба не давит, я не завидую... я рад что у тебя лучше чем у меня, значит есть к чему стремиться и работать! ВОТЬ!
Сегодня 16:01
=========================================
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
І про зарплату в конвертах...Звичайно, в масштабах країни зло, з яким треба щось робити. Але, якщо зважити на відрахування. які потрібно заплатити в бюджет від фонду заробітної плати, то біла запрлата приведе тільки до того, що або працівник буде отримувати на руки набагато менше чим раніше, або собівартість продукції зашлаклить настільки, що вона втратить свою купівельну здатність.
Або просто власники, які платять такі зарплати, змушені будуть закрити свої фірми.
Треба щось роботи з тими зарплатами в "конвертах", але саме що, ніхто не має уявлення. як не плюнь, що не роби, якась фігня виходить.
Мирославе. я прекрасно знаю навіть скільки коштує отой перевоз. Ви мене не здивуєте. Але це питання швидше до наших місцевих спекулянтів. ніж до високого уряду.
Уточнюю- невже хтось таки щиро вважає, що якщо робітнику таможні платити зарплату в 200 тис доларів в день. він перестане брати хабарі?
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:12
Юра ! Знаешь анекдот старый --сидит мужик в погребе и кричит --рыжая подай мне свечку ,а женщина кокетничая говорит ---я не рыжая ,я шатенка ,а он ей в ответ --рыжая ты ,мне из погреба виднее . Ты мне втираешь про Юлю --как та женщина мужику из погреба .
5 лет очень большой срок!
Пане, ви щиро вважаєте, що питанню таможні та зарплати в конвертах тільки п"ять років?
Ніколи не обожествляв Юлію і ніколи не головував за неї. Але, як про мене, вона єдина з тих високопосадовців, яка хоч щось намагалася зробити в цій країні. При всьому моєму скептицизмі до проводимої неї політики.
Юлія що зробила для країни? Починати з 1999 року чи даний час?
1. Заборонила бартарні схеми розрахунку та повернула людям зарплати та пенсії в 1999 році.
2. Ввела контрабанду- стоп, який сь час працювала.
3. Ввели доплату при народженні дитини
4. Повернула по 1000 грн вкладникам.
5. Підвищили зарплати та пенсії з 2004 року в 2,7 раза.
Продовжувати?
5. Не співала по стадіонах, не цитувала Ахметову та не танцювала гопака.
Це вже плюс, в "атлічіє ат нєкатарих"
Playgirl
30.09.2009, 13:19
яка хоч щось намагалася зробити в цій країні.
Це Ви сер"йозно?Щось я не помічаю її дій, взагалі, як настала криза, так і сидимо в ній по самі вуха, тай ще коли з відти віліземо -не відомо.
Ваші батьки пенсії не отримують чи то в вас в квартирі світло відключили?
Встречное Дви
30.09.2009, 13:22
Юлька конечно и стерва и курва. Воровка, предпримичивая, энергичная, хитрая, жестская, беспринципная, лживая, умеющая вешать лапшу на уши, решившая преуспеть в жизни, умеющая дружить и предавать, прошедшая в жизни огонь, воду и медные трубы. Все эти качества говорят о ней как о человеке смелом, энергичном и предприимчивом, ради которого можно рискнуть. Кроме того с ней можно иметь дело. В отличии от остальной ботанико-седалищно-уголовной шушеры, которая либо пока себя не смогла проявить почему-то, либо уже проявила себя как пустое место.
Главная опасность для Украины в случае ее прихода к власти - пан или пропал. Среднего не будет. Править будет твердой рукой. Количество демократии и свобод уменьшится, беспредел тоже.
Надоело Всё
30.09.2009, 13:22
Уточнюю-невже хтось таки щиро вважає, що якщо робітнику таможні платитизарплату в 200 тис доларів в день. він перестане брати хабарі?
Сьогодні 16:0
---------------------------------------------------------------
Людині дай 300 все рівно буде брати хабар.якщо є така можливість.Заборони ввіз такоі продукціі і хабарів не буде .Або обмеж ввіз .На початках таможня плакала .свій товаровиробник потроху почав вірити і підніматись.Хай помалу но почав.Тепер народ розчарувався у всьому.Малому бізнесу так відкритому і чесному перекрили дихання.Така Польша живе на дотаціях і в с/г працюють чудово.Правда при вступі в ЄС є певні обмеження на виробництво продукціі але це не вплинуло суттєво на рівень життя
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:26
Лариса ! Анекдот --бежит обезьяна полесу и орет --кризис ,кризис !!!! Встречает волка и опять орет . Волк ,ошарашенный , --какой кризис --как ел козлов так и ем ,и побежал . Обезьяна опять бежит и орет ,встречает Лису --Кризис ,кризис . Лиса-какой Кризис ,как ела кур так и ем ,побежала обезьяна дальше по лесу --Кризис ,кризис ,кризис . Потом резко останавливает и у себя спрашивает ---Какой кризис ? Как бегала с голой жопой так и бегаю . Вопрос --а вы пробовали работать ? А зарабатывать ?
Playgirl
30.09.2009, 13:29
От не можу зрозуміти, навіщо ЮВТ взагалі президенство?Амбіції?Чи може вона щось комусьвідробляє, чи може її хтось примушує??Ну не розумію НАВІЩО????
Але знаю і відчуваю, що президент з неї буде нікудишній.
Playgirl
30.09.2009, 13:31
Віктор Кондратюк, я бачу ,ви майстер по анікдотам, так от я саме і роблю, вірніше , робила до кризи, а зараз роботи немає.Чи ви живете на марсі?
Малому бізнесу так відкритому і чесному перекрили дихання.
Мирославе. про "відкритість та чесність" малого бізнесу ви мені не росказуйте,харе?: Ото саме малий бізнес і тримається на безмитовому ввозі з-за кордону. А про перекрити- то колись ми вже мали перекриті кордони, "Жєлєзний занавєс" називалось.Ви хоче в ті часи знову?
Ніколи наш чоловік не буде платити податки в повному обзязі, бо вже так повелося і він так звик. То є , як кажуть, об"єктивна реальність, яку побороти неможливо. Бо інакше піде в тінь і буде там волати як його задавили.
Ларисо, а ви на державному підприємстві працювали?
Playgirl
30.09.2009, 13:34
Ні, комерційне виробництво.
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:41
Лариса ! Простой способ --все Виагры , золотые коньки и прочее --основано на вытяжке из семян тыквы --гарбуза . Вы знаете по статистике --после 35 лет более половины мужчин в мире страдает половыми растройствами и что бы решить свои проблеммы платят любые деньги . Лариса реклама --гарбузы --огород --рынок --деньги обеспечены . Лариса ! Есть очень много честных способов отъема денег у граждан .Думайте и работайте .и поднимайте честно заработанные деньги .
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:41
Лариса ! Простой способ --все Виагры , золотые коньки и прочее --основано на вытяжке из семян тыквы --гарбуза . Вы знаете по статистике --после 35 лет более половины мужчин в мире страдает половыми растройствами и что бы решить свои проблеммы платят любые деньги . Лариса реклама --гарбузы --огород --рынок --деньги обеспечены . Лариса ! Есть очень много честных способов отъема денег у граждан .Думайте и работайте .и поднимайте честно заработанные деньги .
Ви в курсі, що в статуті комерційного виробництва записано, що воно на свій страх і ризик займається таким видом діяльності і саме відповідає за результати своєї праці?
Я не маю на увазі, що ото вони такі сволочі. просто в даних умовах не змогли працювати ефективно не скорочуючи персонал- але це. на мою думку. не значить що уряд несе відповідальність за їх несуразність- те підприємство знало на що йшло коли починало свою роботу з самого початку.
Як це не смішно звучить, але по своїм внутрішнім забов"язанням уряд заборгованості не має. І не важливо яким шляхом. Пенсії та зарплати бюджетним та державним підприємствам платяться вчасно та в повному передбаченому обсязі.
Не хвалю Тимошенко, просто маю таку підозру, що, якщо був хтось інший, вже давно забули би ото що таке взагалі гроші, але свято вірили би в мужність свого вождя та в те. що в цей нелегкий для країни час він не тільки гарно співає, а навіть рахує більш ніж до двух відсидок.
Playgirl
30.09.2009, 13:45
Хіба тут справа тільки в мені???Міліони українців зараз гулчють, не тому що не хочуть робити, а тому,що чекають коли криза закінчиться, бо кожний фахівець своєї справи, а ви тут про якісь гарбузи-смішно, аж плакати хочеться*-)
Playgirl
30.09.2009, 13:46
гулчють-гуляють
Надоело Всё
30.09.2009, 13:47
. А про перекрити- то колись ми вже мали перекриті кордони, "Жєлєзний занавєс" називалось.Ви хоче в ті часи знову?
-------------------------------------------------------------------
Тут Ви мене не так зрозуміли.ВВіз мяса можна обмежити?ВВіз цукру можна обмежити.Тим більше що дана продукція не дуже якісна в харчовому плані.Давайте розмірковувуати так.Якщо яблучний концентрат вивозять за кордон.там розбавляють і розфасовують.тоді ввозять в Украіну як соки іноземного виробництва ,про ціну не говоримо.то друге питання.Щось не розумію в тому логіки.Мясо ввозиться свинини яка вирощена на добавках.і пройшло термін .Наше виробництво стоіть.Нерентабильно кажуть.Да хрен то правда шо не рентабельно.Сам переконався шо рентабельно.Правильно .краще ніфіга не робити .купити зе кордоном непотріб .тут продати .Народ то хавати хоче.і буде купляти те що є і дешевше бо на більше грошей не вистачає.
Амфитоминчик
30.09.2009, 13:55
Мирослав ! Объясните как получается --парная говядина в Аргентине стоит 50 американских центов ,на 30 милионов аргентинцев --50 милионов коров --и все у них рентабельно . А у нас --ничего не рентабельно .Брешем мы и про крызу тоже . Закон сохранения энергии помните ? Зачем тратить деньги на избирательную компанию СВОИ ,когда их можно выкачать из карманов своих избирателей .
Мирославе- а чому в тій же Польші при їхній зарплаті м"ясо дешевше чим то в нас спекулянти на базарі продають?
Чому вони можуть зробити добрій сік за дешеві гроші. а наш місцевий ПП ніяк не хоче? Чи то 100 грн місячного патенту- то такий непідйомний тягар для нього?
Чому їхній цукор дешевший чим наш, що енергоносіїв багато треба? Притому що вони ще й податки чесно платять, а наш і чути не хоче про будь які відрахування, в нього ото завжди збиток...
Дорбе,звичайно, робити крайньою владу, але все ж починається зі свого місцевого спекулянта. який хоче відразу всі бабки світу в карман покласти, тому і плачеться. як його, нещасного,задавили отими 100 гривнями пенсійного фонду.
Хоча саме про пенсійний фонд я тут згоден- то була дурна ініціатива уряду.
Барракуда
30.09.2009, 14:04
Юлю в президенты, Яценюка - в премьеры!!!
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:10
Как это вовремя зарплату платят? Да долгов по зарплате немереноЗадолженность по выплате заработной платы на Украинес начала года увеличилась на 36,3%, или 431,2 млн гривен, и на 1сентября 2009 года составила 1 млрд 619,9 млн гривен.
Самый высокий уровень задолженности (более 100 млн.гривен) на 1 сентября зафиксирован в трех областях Украины и в Киеве. Вчастности, в Донецкой области задолженность по зарплате на 1 сентябрясоставила 319,9 млн гривен (по сравнению с 1 января выросла на 21,4%),в Луганской – 126,9 млн гривен (рост – 37,2%), в Харьковской – 124,9млн гривен (рост – 11,8%). На втором месте по уровню задолженностисреди регионов Украины находится Киев (после Донецкой области) – 184,3млн гривен (рост с начала года – почти в два раза).
Надоело Всё
30.09.2009, 14:14
Дорбе,звичайно, робити крайньою владу, але все ж починається зі свогомісцевого спекулянта. який хоче відразу всі бабки світу в карманпокласти, тому і плачеться. як його, нещасного,задавили отими 100гривнями пенсійного фонду.
----------------------------------------------------------------
В мене знайомий фермер займається вирощувашшям зернових культур.Є зерно ,ринку збуту на державному рівні ніякого.зернотрейдери дають таку ціну шо смішно курям.куда йому діватись?Вирощування мяса є ,ринку збуту нема.Тому що є імпортне в основному ввезене нелегально.Иолочний сектор також бажає кращого.Чому на державному рівні такі питання не вирішуються.Премєр хіба не в курсі таких речей.Це не секрет .особливо в ЗУ.Куда пішли молокозаводи.цукрозаводи?Обладнання на металобрухт а територіі в приватні руки.От такі справи малята
Мелания. осторожнее с данными. вы как всегда пользуетесь устаревшими источниками.
Мы сейчас говорим об задолжености, которую имеет правительство перед своими предприятиями, совственником которых есть государство? Какая там задолженость?Нету?
А по задолжености частных предприятий отвечает частный собственник.
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:18
1 сентября-это устаревшие данные? Интересно!!!
Мирославе...Про малят.:-D І коли це цукрові заводи пішли в приватні руки, в 94-95? А причому тут Юлія? Далі, кажете, вирощує ваш знайомий фермер м"ясо. І що, він його ото продає по 20 грн за кг-+30% до собівартості, чи то по 65 за кг? І тому і плачеться що імпортне дешевше!
Це вже настільки парадокс. що просто такого не буває. Не може продукція власного виробництва коштувати дорожче аналогічної імпортної, не може- а в нас чомусь є. і всі плачуться як тисне на них держава, в той же час ні копійки не платячи їй.
Мирославе. і про віндовс ви не відповіли- він у вас законний чи тирений?;-)
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:22
Согласно обнародованным статданным, самымбольшимдолжником по выплате зарплат в нашей стране выступает Донецкаяобласть- 319,9 млн. грн. Второе место по этому показателю досталосьКиеву -184,3 млн.грн. А третью позицию занимает Луганская область -126,9млн.грн.
Вместе с тем, Черновицкая,Ивано-Франковская иТернопольская области задолжали своим работникамменее всего. Так,долги по зарплатам этих регионов составили 5,4млн.грн., 9,5 млн.грн. и14,5 млн.грн. соответственно.
Напомним,ранее Министр труда и социальной политикиУкраины Людмила Денисовазаявила, что задолженность по выплате зарплатына предприятияхгосударственной формы собственности, по оперативнымданным на 4сентября, составляла 86 млн. грн. Правительстворассчитывает, что доконца года долгов в государственном секторе небудет вообще.
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:22
Свежее некуда!
1 сентября-это устаревшие данные? Интересно!!!
С первого сентября прошёл месяц, за который цифра очень поменялась. Не в лучшую. к сожалению. сторону. Но не по государственным предприятиям. По ним, как и раньше,задолжености нету. И по пенсиям тоже.
А задолженость по государственным предприятия оперативная. зарплаты выплачиваются в период з 1 по 10, на 4 число уже считается задолженость которая гасится к указанному периоду.
И- есть,насколько знаю. какая то задолженость по выплатам надбавок и доплат по госслужащим, но там то отменят, то опять вводят. Это и вся задолженость по госсектору.
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:29
что задолженность по выплате зарплатына предприятияхгосударственнойформы собственности, по оперативнымданным на 4сентября, составляла 86млн. грн.
Так о какой форме собственности идет речь?
Playgirl
30.09.2009, 14:30
Вікторе, а знаєте ви скільки в нас, маю на увазі Київ\. позакривалося підприємств-середній бізнес, так от як,що вони не відновлять виробництво в короткий термін, то і пенсії люди не будуть отримувати, бо з чого їх брати? І таке по всій Україні!!!!Підождіть, зараз до виборів якось ще влада буде намагатися якось викручуватися, а далі....ж...па.
Мертвый Онгэ
30.09.2009, 14:32
А пенсии уже и сейчас задерживаются.
Надоело Всё
30.09.2009, 14:32
Далі, кажете, вирощує ваш знайомий фермер м"ясо. І що, він його отопродає по 20 грн за кг-+30% до собівартості, чи то по 65 за кг? І томуі плачеться що імпортне дешевше!
-----------------------------------------------------------------------
Вимушений здавати живу вагу в.рог. худоби по 10.20 гр.на підприємства по переробці мяса.Дорожче не візмуть .А по скільки Ви купляєте в магазині?Свинана по 18 гр за кг живоі ваги.Як Вам така картина.
Так о какой форме собственности идет речь?
Мелания. вы понимаете что такое "оперативная задолженность за текущий месяц"? И кому вот пенсии задержали, скажите ради интереса7
Ларисо. в мене така от підозра, що на пенсії гроші завжди тихенько друкували. Не можуть наші підприємства, які і так ніяких практично податків не платять, забезпечити наповнення пенсійного фонду. Так що пенсії будуть платити вже завжди. Надрукують. Не скажу що це добре, але в якості показної туроти влади для блага населення зпрацює безвідмовно.
Я прошу щоб мене зрозуміли. Я ніяком чином не хочу сказати що ото Тимошенко- то якесь святе добро та на нього треба молитися. Зовсім ні...Але в даний час крім неї з цією ситуацією ніхто не справиться. Так вже дожилися. З іншими буде ще гірше.
Свинана по 18 гр за кг живоі ваги.Як Вам така картина.
А все iз-за того, що немае iнституту контролю за цiнами.
Мирославе- а в приватні магазини він не має бажання здавати напряму? Або на базар- там ото позавчора жінка купляла свинину по 45 грн. Або відкрити свою мережу, як ото багато хто робить, та і продавати в межах розумного.
В магазинах не в курсі - бо в нас там якесь дохле імпортне.
Інститут контролю за цінами не панацея- відразу піде шум про тиск на малий бізнес, і все буде як завжди вирішувати сума хабаря місцевому контролеру. Така в нас реальність, на жаль...
Надоело Всё
30.09.2009, 14:48
Сьогодні 17:41
---------------------------------------------------------------------
А навіщо приватнику на пряму брати в нього дорожче якщо є такі ціни як я назвав.Відкрити свою мережу магазинів?Аренда прмиіщень і другі податки не дадуть мати більш менш пристойний прибуток.Буде займатись продажом , господарство буду прцювати неефективно..Або я займаюсь вирощуванням або продажом.
Амфитоминчик
30.09.2009, 14:55
Мирослав ! Вы в в малом бизнесе были ? Не городите ( простите ) Ерунды .8 марта --киоск продуктовый --лук зеленый перо --40 гр кг , апельсин--6 гривен кг . Какая страна зеленого пера лука угадайте с 3 раз ? Некоторым фермерам и частникам головы за такие цены отвернуть хочется . Знаю ! Сам имею полтора га земли .
Дивіться, Мирослав, цікава логіка у вашого знайомого ПП.
В приватний магазин здавати не буду- бо дешево дають.Сам продавати не хочу, бо мені це не цікаво. Але все таки працюю та скиглю наскільки мені держава не дає нормального розвитку.
Мирославе. скажіть, як ви вважаєте, він хоч копійчину якогось податку заплатив тій державі що ото так плачеться яка вона нехороша?
До речі, є в нас така проблема- виробництво невигідне, бо закупні ціни дуже малі. Температуру по лікарні визначають продавці. Але це не держава так зреголювала. а так самі ПП риночно визначили, крайнім залишився виробничник. Тому в нього дві дороги- або скиглити ладі як йому погано, або виходити на ринок самостійно. Держава тут ні до чого, по перше, то не її функції, а, по -друге, путньо вона все рівно не зрегулює, бо не шарить.
Надоело Всё
30.09.2009, 15:28
а, по -друге, путньо вона все рівно не зрегулює, бо не шарить.Сьогодні 18:20
---------------------------------------------------------
Бігме, чоловіче правда.Та не плаче він аж так голосно.сідає за кермо комбайна і золота "цепура" на шиіі.Але те що державного підходу нема до справи то факт.Я наприклад забив на то все давно і на довго.Забезпечую себе і родину та знайомих товарами якісними.жалоб немає.Міг би звичайно більше робити но ринок збуту мене не влаштовує.
Та й отож...Щоб правильно зрозуміли- я не кажу і ніколи не казав що влада хороша. Але ото плювати на владу та чекати що добрий цар прийде та накормить- то взагалі безглуздя. Влада лиш для того, щоб забезпечити більш-менш порядок в країні. А далі. чоловіче. викручуйся сам. Як і всі в цьому світі.
Надоело Всё
30.09.2009, 15:46
Влада лиш для того, щоб забезпечити більш-менш порядок в країні.
---------------------------------------------------------------------------
Ой як того хотілось би того порядку.Просто обідно що наші податки використовуються не так як треба.
Так якби то ми їх ще й платили би, а так що казати...
Мирославе, ви вважаєте що платите всі податки які маєте платити?
Тут як ми до неї, так і вона до нас. Ніколи ми не діждемся протягнутої владою руки, як ото самі до неї завжди одним місцем.
Надоело Всё
30.09.2009, 15:57
Мирославе, ви вважаєте що платите всі податки які маєте платити?
-------------------------------------------------------------------
Вважаю що так,плачу все що встановлено чинним законодавством.Якщо вважаю що даний вид діяльності мені не під силу то не займаюсь справою.Просто знаю багато людей які за моі і других скромні податки отримують компенсаціі по безробіттю.Хоча фактично працюють на частних підприємствахі отримуюють конверти.
Ви, мабуть, маєте на увазі 100 гривень єдиного податку, інакше би так безапеляційно не заявляли би.
Все чин-чинарем сертифіковано та запаспортизовано, пожарні нормі в повному обсязі виконані, про пенсійні та страхові відрахування вже навіть не кажу?
взагалі, встановлені чинним законодавством податки в цій країні не платить ніхто. Бо їх сукупність перевищує любий, навіть самий сміливий. прибуток.
Про це всі знають. але з цим ніхто не бореться. бо буде ще гірше - я вже казав. просто не будуть платити взагалі. а масово підуть в тінь. а якщо виженуть з тіні, закриють підприємства і тоді взагалі нічого не буде.
Так вже традиційно повелося в цій країні, що одні роблять вигляд що не бачать як їх дурять. а інші- дурять та роблять вигляд що ото їх не видно.
Надоело Всё
30.09.2009, 16:18
Сьогодні 19:11
------------------------------------------------------
В тюрму садять не за те що ти вкрав, а за те що тебе зловили.
Така реальність.Але як би не було .голодних смертей в Украіні не зафіксовано(H)
Ну, судячи по постам деяких учасників, на Донбасі давно вже сплошний мор, і ждуть не діждуться коли вже прийде отой співучий мессія та нагодує своє племя.
До побачення,мИРОСЛАВЕ, піду додому, цікаво було почесати язики.
Всього доброго.
Надоело Всё
30.09.2009, 16:27
Всього доброго(H)
Юлі Тимошенко потрібно грати у театрі! Там якраз добрих артистів не вистарчає.
http://versii.com/news/188479/
Тямуща жінка інколи може й повинна бути державним керівником (Фараон (Цариця) Хатшепсут, Клеопатра, Княгиня Ольга, Цариця Тамара, Індіра Ганді, Беназір Бхудто, Маргарет Тетчер......), але напривеликий жаль, ми сьогодні не маємо такої підходящої кандидатури як мудра Княгиня Ольга .
Колись таки буде!
баба хоть кровопролития не допустит -ну за нее(D)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot