PDA

Просмотр полной версии : 13 октября Тягнибок потребует присвоить Бандере звание Героя Украины

Страницы : [1] 2

Вечный
12.10.2009, 22:21
У вівторок, 13 жовтня 2009 р,в інформаційній агенції "Інтерфакс" відбудеться прес-конференція на тему "ВО "Свобода" вимагає від Президента присвоїти Степанові Бандері звання Героя України та визнати ОУН-УПА".
.
Участь у прес-конференції візьмуть Олег Тягнибок - лідер Всеукраїнського об‘єднання "Свобода", Олександр Сич - заступник голови ВО "Свобода", Андрій Мохник - заступник голови ВО "Свобода"
.
Політрада Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" направила звернення до Президента України Віктора Ющенка із вимогою присвоїти звання Героя України Степанові Бандері, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня - День створення УПА - державним святом.

Вечный
12.10.2009, 22:22
К чему я это написал?
Сегодня кто-то вспоминал о главном заокеанском "украинце" Аскольде Лозинском, который заявил, что украинцы, которые принимали участие в ВОВ - г..о, а "Герои Укрианы служили ТОЛЬКО в УПА".
Верной дорогой идете, товарищи!

Бонус
12.10.2009, 22:55
Интересно, есть ли кто-то кто потребует признать все эту братию преступниками без срока давности? Почему десяток "за" "героев" перевешивает сотню "против"? Не пора ли гнать в шею этих крикунов и болтологов?

Котик
13.10.2009, 07:29
Так Лєночка Герої України це Мазепа, Шухевич, Бандера, а ще Сагайдачний і багато інших, яких совєцька громадськість в Україні боється як чорт ладану.

...а Вашими героями мабуть є звичайно Сталін та інші дрібніші кати НКВД, які мордували, відсилали на каторгу та масово розстрілювали Українські інтелігенцію.

Віталік, а приплітати пройдисвітів-провокаторів до історичних фіктів це як мінімум глупо.

Всім хто плюватиметься в цій темі задам одне просте запитання: "Що вам відомо про визвольний рух Українського народу в першій половині минулого століття"
Ви знаєте історію України, наголошую не совдєпа а України?

Котик
13.10.2009, 07:32
Лиш коли народ знає свою історію він може стати Нацією і мати сильну країну, яку поважатиме світ,
адже Народ, який памятає історію свою багату --> сатає Нацією,
а Народ в якого забрати історію і дати горілочки --> сатє ,бидлом.

Котик
13.10.2009, 07:44
Перепрошую за помилки.
Слід читати так:
адже Народ, який памятає історію свою багату --> стає Нацією,
а Народ в якого забрати історію і дати горілочки --> стає бидлом

Без Разницы
13.10.2009, 07:45
Да, не дай Бог прийдут эти фашисты к власти. Тягнибок уже призывал уничтложать всех русских и евреев - так он это и сделает, если дорвется до власти. Как делал и бандера - его оторяды уничтожали даже украинцев, которые его не поддерживали. О какой свободе может идти речь у бандеровцев? Или ты слепо подчиняешься "батьке" - или тебя убивают.
А вообще националисты НИЧЕГО в Укриане не построили - только уничтожают. Есть у того же Тягнибока Тернопольская область - он там полный хозяин. И чтго? За год фактически убил область. Потому что кроме лозунгов - ничего.

Котик
13.10.2009, 07:47
Давайте так друже
якщо знаємо історію Сагайдачного ... Бандери - спілкуємось
а якщо ви сюди для того щоб іскритись негативом то іскріться собі...;-)

В Поисках Домашних Пирожков
13.10.2009, 07:50
Прочь басурманин!(sc)

Архизлодей
13.10.2009, 08:19
Тягнибок уже призывал уничтложать всех русских и евреев
------------------------------------------------------------------------
Катя Колос, ви - брехуха. У іншому випадку - факти в студію!

Архизлодей
13.10.2009, 08:27
Ну, і де там заклики до знищення когось?

Архизлодей
13.10.2009, 08:31
Евгений Холманских, додам, що ви за 5 років навіть не довідалися, що ролік той було змонтовано "Інтером", фразу було вирвано з контексту, нарешті О.Тягнибоком було виграно 9 судових процесів і канал "Інтер" повинен за судовими рішеннями публічно вибачитись перед Тягнибоком, що канал досі не зробив.

Адольф Гитлер
13.10.2009, 11:05
Михайло Пецкович, ты не путай божий дар с яишнице!!! Куда ты предателей приплел к славной кагорте казаков к которым относится Сагайдачный? И кого это советсвкая власть боится? Шухевича? Да я лично знаю это быдло с поросячими глазками и знаю что он в данный момент творит во Львове, если тебе инетерсно то поинтересуйся его ЧЕЛОВЕЧЕСКИМИ качествами.
К тому же, Сагайдачному памятник поставили ну никак не западные украинцы. Так что народ знает и чтит своих героев а не засранцев и предателей

Адольф Гитлер
13.10.2009, 11:08
Куда подевался этот жалкий подляшек Обідзінський? Без него и его фантастических выражений скучно.

Адольф Гитлер
13.10.2009, 11:10
Виталик, звание это фигня, а вот то что гавайцы говорят что Покрова это их праздник это куда страшнее (про их праздник взято из газеты Сегодня)

ПАТРИОТКА
13.10.2009, 11:33
Да о чем говорить, такой сволоче как Бендера ставить памятник, извергу!, давайте заодно ставить Гитлеру памятник в обнимку с Бендерою. - и надпись снизу "ГЕРОИ УКРАИНЫ"

Айсберг
13.10.2009, 12:10
Михайло Пецкович, ну-ка,ну-ка про Сагайдачного поподробнее? Кто его боится?! Советская власть или россияне? Любезнейший, всю историю Краснодара улица Сагайдачного имела быть пересекаема с улицей Красной в центре города. И при Совдепии в том числе. заврались, батенька, ой заврались! Вы ещё и Хмельницкого приплетите.
Кстати, в Иерусалиме хранится дар Мазепы - художественная доска-антиминс с надписью: "Подаянием ясновельможного его милости пана Иоанна Мазепы, РОССИЙСКОГО гетмана". Я думаю, он сам знал как себя называть - Гетманом Российским, но никак не Украинским. ;-)
Кстати, после его измены Пётр I 11 марта 1710 года манифестом строго запретил оскорблятьмалорусов, попрекать их изменою Мазепы, угрожая в противном случаежестоким наказанием и даже смертною казнью за важные обиды.
Вам исчо про Мазепу написать? Нема питань!

Айсберг
13.10.2009, 12:14
Вся Украина, включая княжества Северское, Киевское, Черниговское иСмоленское, должна вернуться под владычество Польши и оставаться под еёКороной, за что Мазепа награждается титулом князя и получает Витебскоеи Полоцкое воеводства с теми же правами, которые имеет ГерцогКурляндский в своей земле.
Густав Адлерфельд, камергер Карла XII: Adierfeld, Gustav. «Leben Karls des Zwolften Konigs von Schwedenaufdesselben Befehl beschrieben von Hemi Gustav von Adierfeld,Koniglichen Cammerherm, mit Anmerkungen eriautert und fortgesatzt, wieauch mit nothingen Abripen versehen» (немецкий перевод с оригинальногошведского издания), 1742, часть 3, с.236.
Н. И. Костомаров. «Собрание сочинений», СПб, 1905, кн. 6, т. XVI: «Мазепа и мазепинцы», с.607
Н. И. Костомаров. «Мазепа», М.: «Республика», 1992, с.229

Архизлодей
13.10.2009, 16:11
Куда подевался этот жалкий подляшек Обідзінський? Без него и его фантастических выражений скучно.
---------------------------------------------------------------------------
Гусаче! Що означає "жалкій подляшек"? Якщо те, що прізвище з закінченням "-ський", то ви жалкій подчешек?

Авось
13.10.2009, 16:55
Другого от Тягнибока и не ожидаешь. Опять скандал и снова все разговоры о Свободе и Тягнибоке. Дешево и сердито - отличный пиар без затрат.

E-Name
13.10.2009, 18:45
Мда, "наша песня хороша, начинай сначала", как не памятники у нас, так народные герои. Але, люди!!! У нас, что больше проблем нет?

Архизлодей
13.10.2009, 18:56
Андрій Мохник: «Президент зобов’язаний визнати ОУН-УПА і присвоїти Степану Бандері звання Героя України»
12 вересня 2009 року о 15.00 Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провела пікетування Секретаріату Президента з вимогами присвоїти звання Героя України Степанові Бандері, визнати боротьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації та проголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.

Bella Donn
13.10.2009, 19:00
А разве есть? У нас ведь все замечательно, и кризиса нет. У нас ваще все пучком

Луций
13.10.2009, 19:14
мені здається шо ваша балачка ні до чого доброго не приведе, тому закінчуйте цю сварку, бо в кожного тут свої герої... на мою думку герої України це ті хто боролись за її незалежність та свободу, немає значення проти кого боролись, проти Росії, проти Польщі чи проти Німеччини, головне шо вони боролись за Україну...

Lika
13.10.2009, 19:20
Андрій Мохник: «Президент зобов’язаний визнати ОУН-УПА і присвоїти Степану Бандері звання Героя України»
12вересня 2009 року о 15.00 Київська міська організація Всеукраїнськогооб’єднання «Свобода» провела пікетування Секретаріату Президента звимогами присвоїти звання Героя України Степанові Бандері, визнатиборотьбу ОУН-УПА національно-визвольною боротьбою Української нації тапроголосити 14 жовтня – День створення УПА – державним святом.(Y) (Y) (Y)

Блик
13.10.2009, 19:44
Сколько народа на теме отравленного советской пропагандой ! Русские люди не надо судить чужого для вас героя это история Украины В России свои герои Ленин , *Сталин , Путин А наш Степан Бандера

Министр
13.10.2009, 21:20
Как террорист и убийца может быть героем? Цель оправдывает средства? Кажется Гитлер тоже этим руководствовался.
В истории очень много спорных вопросов. Но называть Бендеру героем? Это неуважение ко всему украинскому народу((((

Архизлодей
13.10.2009, 21:32
Как террорист и убийца может быть героем?
--------------------------------------------------
Це ви про Лєніна, Сталіна?
А щодо Бандери - ще прийде час Правди. Він вже невпинно постає.

Lady In Red
13.10.2009, 21:41
Анатолий Калачов, а почему вы расписываетесь за всех украинцев, в моей семье, например, его тоже не считают героем. Как можно моего деда, Героя Советского Союза, летчика, дошедшего до Берлина, поставить на одну степень с Бандерой, Шухевичем?

Вам Сюда
13.10.2009, 21:42
В России свои герои Ленин , Сталин , Путин А наш Степан Бандера
В России герои - Александр Невский, Суворов, Александр II, Пушкин, Менделеев, Чайковский, Лобачевский, Нахимов, Жуков, Малевич, Шостакович, Прокофьев, Высоцкий и многие другие
а у вас все Бандера да Бандера, шизофрения

Луций
13.10.2009, 21:42
неповага до українського народу, це те що наші сусіди кажуть хто в нас повинен бути героєм, а хто ні... ми самі знаєм своїх героїв і непотрібно всюди сунути свою наглу рижу морду...8oI

Архизлодей
13.10.2009, 21:43
http://www.pokrova.org.ua/

Lady In Red
13.10.2009, 21:51
А при чем соседи, я живу в Киевской области и у нас никто о том, чтобы об"явить его героем слышать не хочет. Об"являйте на ЗУ, кто вам может запретить, а за всю Украину не расписывайтесь.

Луций
13.10.2009, 21:56
Шановний пане Аньенко... не вам вказувати хто у нас герой... меєте своїх героїв і радуйтесь... а окрім Бандери в нас вистачає великих людей таких як Шухевич, Мазепа, Шевченко, Франко, Стус, Чорновіл та багато інших... а на рахунок шизофренії то можливо це більше вас стосується, тому що неможете ніяк заспокоятись, коли ви вже дасьте нам спокій...
як казав Шевченко В своїй хаті своя й правда, І сила, і воля.;-)

Луций
13.10.2009, 21:59
Татьяна Агеева
от і живіть в київській області, а обявляти когось ми нехочем тому шо їх і нетреба обявляти, країна і без того знає героїв...

Айсберг
14.10.2009, 05:55
Мекола, Можно вопрос? Ну так, чисто поржать... Вы школу закончили? Если - да.ю то не хотели бы ещё раз пройти курс украинского языка, ибо даже мне, русскоязычному, и то претит Ваша, шановний, безграмотность...

Встречное Дви
14.10.2009, 07:13
Бандера - Герой Украины?
Мда ... делать героем Украины неудачника, ничего реального не достигшего в жизни своей деятельностью - по меньшей мере не умно - это подрывает моральный дух и девальвирует значимость этой награды для общества.
Делать Героем Украины личность, которую значительная часть страны воспринимает негативно - подбрасывать дровишки в костерок раскола страны.
Делать Героем Украины человека, которого в государствах, расположенных к западу и к востоку от Украины считают бандитом, националистом, убийцей и военным преступником - провоцировать принятие этими странами против Украины экономических и политических санкций. Но ничего ... Украина страна сильная и богатая. Выдюжит ;-) .....

Архизлодей
14.10.2009, 07:16
Вітаю своїх земляків із святом Покрови Пресвятої Богородиці - Днем утворення славної Української Повстанської Армії - армії Героїв, армії української слави!
У Києві з цього приводу сьогодні пройде марш "Бандера - наш Герой! Покрова - наше свято!"

Айсберг
14.10.2009, 07:30
интересно, а почему хорваты своих усташей не возводят на пьедестал?
Назар, Вам всё равно нужен раскол Украины на две части? Вам хочется гражданской войны? Только, Вы же понимаете, в этот раз США не полезут защищать сепаратистов, как в Сербии, бомбардировками мирных городов.
А то "Свобода" напоминает отіх анекдотічних хлопчаків:

Айсберг
14.10.2009, 07:31
Сидить Путiн у себе в офiсi. Дзвiнок.
"Альо! Пане росiйський президенте? То Цильо туй из Андрашовцю, з пивноїдзвонит. Задзвонив'iм, жеби вам уповiсти, же ми тут вам офiцiяльновойну декларуєме!"
"Харашо, Василий, – вiдповiдає Путiн, – Ето дєйствiтельно важная новость! А у вас бальшая армiя?"
"Йой, но зараз, малинько почекайте - каже Цильо, зробивши деякiрозрахунки, - в нюй є я, муй кум Мішко, сусiда Пітю i всi шо туй зомнов у преферанс грали. То нас ушитких вiсiм!"
Путiн зробив паузу. "Должен сказать тебе, Василий, што в маєй армii 100 тисяч людей, каториє толька ждут маєво прiказа!"
"Най би го фрас узяв!" - каже Цильо. "Я зараз вам передзвоню!"
Наступного дня Цильо дзвонить знову: "Ці чуєте, пане президенте,становище воєнне нико не удміняв! Ми туйки роздобули всяку войсковутехнiку для нашої пiхоти!"
"А што за технiка, Васілій?" - запитує Путiн.

Айсберг
14.10.2009, 07:32
"Но, в нас типирь є два бульдозери, комбайн, ай трактор вуйка Петі" - вiдповiдає Цильо.
Путiндещо здивований: "Должен сказать тебе, Васілій, што у меня 6000танков5000 бронєтранспортьоров. Кромє того, со врємєнi нашегопослєднєгоразговора, я увелiчiл армiю до ста пятiдесятi тисяч!"
"Най би го фрас узяв!" - каже Цильо. "Я щи подзвоню!"
Наступногодня Цильо знову дзвонить: "Пане росiйський президенте, войнаіще триває!Ми туйки флот воздушний типирь маєме! Лоці з Мукачевапереробивкукурудзник, примонтовав на ньом пару кулеметів спереду, айдо нас ся щеприєднало четверо фаттьову з пивної!"
Путiн помовчав хвильку,прочистив горло. "Должен сказать тебе, Василий,что у меня 100бомбардiровщiка i 200 iстрєбiтєлєй. Моi воєнниє базиохраняются ракетамiтiпа земля-воздух з лазерной наводкой. А ещьо яувелiчiл армiю до 200тисяч!"

Айсберг
14.10.2009, 07:32
"Матір Божа!" - скрикнув Цильо. "Я зараз вам передзвоню!"
Наступного дня Цильо дзвонить знову. "Слава Ісусу, пане Путiне! Я ся дуже перебачаю, але ми мусиме ся з той войни отступити"
"Нєужелi? Очень жаль" - вiдповiдає Путiн. "Почєму ето вдруг ви пєрєдумалi?"
"Пак бо, чуєте," - вiдповiв Цильо, "ми туйки посидiли за пару бочкамипива, тай ся мiж собов порадили, i вздрiли, же аж нiяк не зможемедванадцятеро прогодувати двiста тисяч полонених!"

Луций
14.10.2009, 09:07
Я ПИШУ ЯК ХОЧУ І ШО ХОЧУ... А ВИ ШАНОВНИЙ ФІЛОЛОХ З СЕМИРІЧНОЮ ОСВІТОЮ І ВАЖКИМ ПЕРІОДОМ РАДЯНСЬКОЇ АРМІЇ З ЗАТЯГНУВШИМСЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ПЕРІОДОМ ТА ВІДДАЛЕНИМИ НАСЛІДКАМИ ЗА СОБОЮ СЛІДКУЙТЕ...

Playgirl
14.10.2009, 09:09
Зі святом Покрови!
З днем українського козацтва!
З днем пам`яті героїв УПА!
(v)(v)(v)

Билл Гейтс
14.10.2009, 09:13
З днем пам`яті героїв УПА!
ПОЗОРИЩЕ!!!!!(N) (N) (N) (N)

Луций
14.10.2009, 09:18
СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!
СЛАВА НАЦІЇ!!! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!!!
ВСІХ З СВЯТОМ!!!

Lady In Red
14.10.2009, 09:19
Присоединяюсь к поздравлениям! Только, если кто помнит, то в этот день Матерь Божья спасла людей, покрыв своим покрывалом, это день мира, согласия, покояния души. Так зачем святой день паскудить всякими маршами, митингами, не дай Бог, столкновениями. Может логично проводить такие акции в другие дни?

Айсберг
14.10.2009, 09:54
мЕкола, а чого це Ви пишите великими буквами?
Мені Ваші дитинські образи "якось до ніжче пупа вище колін", просто це характеризує Вас належним чином - "национализм - это не кровь в жилах, это - моча в голове" (Стас Янковский).

Луций
14.10.2009, 10:05
ПОДИВІТЬСЯ ШЕ РАЗ ПЕРШУ ФРАЗУ І ПОЙМЕТЕ ЧОГО ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ ПИШУ....ХОЧА ЦЕ ШЕ РАЗ ПЕРЕСВІДЧУЄ ШО РЕЗИДУАЛЬНІ ЯВИЩА ПРОЯВЛЯЮТЬСЯ...
НА РАХУНОК НАЦІОНАЛІСТА, ТО Я ЦИМ ГОРЖУСЬ,А ВСЯКІ ЯНКОВСЬКІ І ЗАБОЛОТНІ МЕНІ НЕ АВТОРИТЕТИ, ТОМУ ВИБАЧАЙТЕ...
А НА РАХУНОК ОБРАЗ ТО Я ПЕРШИМ НІКОГО НЕ ОБРАЖАЮ, ТОМУ ЩО МОЄ ВИХОВАННЯ І ОСВІТА МЕНІ ЦЬОГО НЕПОЗВОЛЯЮТЬ, А НА РАХУНОК МОЧІ В ГОЛОВІ ТО У ДЕКОГО ВОНА ЗАМІНЯЄ СІРУ РЕЧОВИНУ...

Айсберг
14.10.2009, 10:56
мЕкола, Ваша перша фраза великими литерами:
Я ПИШУ ЯК ХОЧУ І ШО ХОЧУ... А ВИ ШАНОВНИЙ ФІЛОЛОХ З СЕМИРІЧНОЮ ОСВІТОЮІ ВАЖКИМ ПЕРІОДОМ РАДЯНСЬКОЇ АРМІЇ З ЗАТЯГНУВШИМСЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМПЕРІОДОМ ТА ВІДДАЛЕНИМИ НАСЛІДКАМИ ЗА СОБОЮ СЛІДКУЙТЕ...
А із приводу образ... Ось цім Ви й перейшли на образи оппонента. Я Вас не ображав. Чи Ви вважаєте образою те, що я вказав на Ваш не грамотний з точки зору орфографії пост?!:-D Тю, насмешили! ;-)

Луций
14.10.2009, 11:11
ТОДІ ВИБАЧАЙТЕ... А НА РАХУНОК ОРФОГРАФІЇ ТО В ГЛОБАЛЬНІЙ МЕРЕЖІ Я ЇЇ НЕ ДОТРИМУЮСЬ, ЯК І КОЖЕН З НАС, МИ Ж НЕ ОФІЦІЙНІ ДОКУМЕНТИ ПИШЕМ...

Адольф Гитлер
14.10.2009, 11:35
Обідзінский, ну ты моральный урод (пальці крюче від спроби написати ВИ). Значит методы борьбы с врагом, которые включали в себя терор, Ленина энд компани ты осуждаешь, а терор, убиства бэндэровцев это СВЯТОЕ ДЕЛО? ню ню , пипец бегимотикам

Адольф Гитлер
14.10.2009, 11:41
Слушай, Кліщъ, давай мухи отдельно а котлеты отдельно. Ты не ставь в одну линию Бэндеру с Чорноволом. Первый смылся и подох в эмиграции, второй действительно боролся и страдал сдесь.
Нефиг путать Шевченка и Стуса, второго я не читал к своему стыду, а первый писал "і чужому навчайтесь і свого не цурайтесь". Вы же ни первого ни второго не делаете
А об ублюдах Шухевичах папе и сыночке у меня есть свое личное мнение, сыночка я знаю лично - ублюдок конченый .
И если Шухевич с Бандэрой герои для тебя то это не значит что они герои для меня.

ПАТРИОТКА
14.10.2009, 11:43
Слава тем кто от фашистов спас нашу страну, слава тем кто оборонялся этому маньяку и шизофренику Бендере и никакого он звания не должен заработать, так как это было тупо бороться с "ветряными мельницами"- против ребят с которыми оборонялись от "арийцев"

Луций
14.10.2009, 11:45
УПА ніколи не була агресором, вони захищали свою землю від чужинців і єдиною їхньою метою була вільна та самостійна Україна... вони діяли в міру потреби.... тому неварто порівнювати червону армію яка хотіла захопити українські землі та людей які відстоювали незалежність цих земель... а вбивство воно звичайно ні в якому випадку не можна виправдати але такі були тоді часи...

Lady In Red
14.10.2009, 11:48
Защищали свою землю и в Белоруссии, и в Польше? Интересное кино получается...

Адольф Гитлер
14.10.2009, 11:51
мЕкола, тебя мама стоя рожала или акушерка головкой об пол уронила? Ну ты хоть думай о чем пишешь!!! Мать моя женщина!!!! Вот именно что УПА действовало по мере необходимости - зажали немцы яйца - заплакали и ушли в схорон, от туда как шакалы тявкали. Пришла карасная армия - обосрались что понесут наказание за службу фашикам и опять в схорон, только те же фашики им еще и оружия подкинули.

Луций
14.10.2009, 11:51
Пане Гусаче!!! у вас свої герої, у мене свої... ніяких проблем... ви знаєте одну історію, а я іншу... а все розсудить час...

Lady In Red
14.10.2009, 11:55
Мекола Кліщъ, так ответьте на вопрос- Что делала УПА в Польше и Белоруссии.

Луций
14.10.2009, 11:55
Гусаче, я звичайно не хотів переходити на образи, але судячи по твому габітусу то тебе напевно акушерськими щипцями тягнули і тут явно попахує гідроцефалією з вираженими явищами ембіцилізму .... вибачай друже:-D

Луций
14.10.2009, 11:58
пані Татяно, нарахунок Білорусі нечув, а от польські землі де зараз знаходиться місто Перемишль здавна належали Україні...

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:02
Что значит эмбицил я знаю, есть еще такое понятие как ананцефал (не прийми на свой счет). Но ты иногда читай что ты пишешь, у тебя в твоих же словах куча противоречий. И моя фамилия в кличній формі українською мовою звучить як Гусак, гусаче это обращение к птице гусаку

Луций
14.10.2009, 12:02
і ще мені здається шо кожен з нас захищав би свою рідну домівку... саме так робили наші діди, коли прийшли голодранці з червоної армії і забирали все що бачили, займались мародерством...

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 12:03
У каждого своя правда.Я за то,что бы присвоить Бандере звание Героя Украины.НЕ суди и не судим будешь.И пусть каждый задумается о том,что он сделал для Украины.Только критикуют и смеются.,ни каких идей и перемен.

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:03
Мекола, а почему УПА не воевала с фашистами на Сумщине, Харьковщина, Полтавщине? Это тоже ведь исконно украинские земли?

Луций
14.10.2009, 12:06
ананцефал це ви самі придумали, тому шо такого слова в медичній літературі не існує... я пишу те що я думаю, і першим я вас не ображав, тому зважаючи на ваш вік мені було б встидно займатись таким, якось воно недостойно виглядає...

Айсберг
14.10.2009, 12:07
Пан КліщЪ, (до речі, а чого це у Вас твердий знак россіській в кінці призвіща?!), коли вже согласілись, що в кожного в Україні свої хероі, тоді не нав'язувайте нам своїх. Шануйте там у себе, але не треба росповсюджувати на всі терени нашої держави.
Вони ж таки локальні герої? Діяли аби де і від Київа і від Одесси чи Вінниці... На Житомирщіни їх теж не було.
І ще, грамотне пісання - це обличчя людини і його образу мишлення. Яка орфографія - така й думка про нього.

Албанец
14.10.2009, 12:07
УПА не воевала с фашистами на Сумщине,
Вот те раз, а что УПА делала в Житомирщине и в Донбассе?

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:08
Мекола, это кто голодранец? Япона хата!!! У меня знакомая строила маслозавод на западной украине после войны, не знаю точно где. Так она говорит что местные жители приносили на маслосборник масло в лопухах, а когда масло забирали то они этим лопухом с остатками масла мазали себе волосы. И не дай Бог выбросить этот лопух. Да простит маня Аллах, и лет до 14 бегала молодежь у сытках без трусов. Это ты называешь зажиточностью?

Lady In Red
14.10.2009, 12:09
і ще мені здається шо кожен з нас захищав би свою рідну домівку... саме так робили наші діди, коли прийшли голодранці з червоної армії і забирали все що бачили. Не понятно, куда они пришли, ведь страна единая была, неужели нужно было войну в Житомире закончить? А если б не пришли, то что, всеб в Германии жили батраками. А насчет Белоруссии и Польши поинтересуйтесь, что они думают, и какими эпитетами обкладывают.

Айсберг
14.10.2009, 12:09
Людмила Батіон, а конкретізуйте, будь ласка, а ЩО САМЕ зробив Бандера для України? :-D

Айсберг
14.10.2009, 12:11
Пан Дец, УПА била у Донбассі!? Й на Житомирщіні?! Бодай боже!!! Откель!?

Луций
14.10.2009, 12:11
Людмила респект... а на сумщині не діяло УПА тому що центральна та східна Україна вже була на той час під совєтами і все свідоме населення було винищено та замордовано в таборах та під час голодомору, а на західній Україні постійно вели боротьбу то з поляками то з австроугорцями а прийшли інші завойовники совєти, то вони й боролись з ними на своїх землях... хоча в подальшому вони планували розширюватись і насхід для Возєднання всієї України ...

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:12
Петр, ану ка просветите нас что они там делали и когда появились.

Луций
14.10.2009, 12:14
пане Заболотний, після вашого "пісання" про Вас звичайно буде дуже хороша думка(fr)

Адольф Гитлер
Мекола, ну если там были все уничтожены то почему бы свидомым бэндэровцам не прийти и не просветить, а заодно и фашиков погонять.
Ковпак так и сдела - прошел по тылам фашистов от Путывля до Карпат

Луций
пане Заболотний, після вашого "пісання" про Вас звичайно буде дуже хороша думка(fr)

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:17
Виталь, были были. За Житомир не знаю а на Донбасе были точно. Вот только что они там делали? Шой то я смутно вспоминаю из прочитанного об одной такой личносте, которого после освобождения Донбаса поймали, судили а после отсидки он туда вернулся.

Луций
14.10.2009, 12:18
я не казав шо на Заході жили багато, тоді всі жили бідно, але совєти забирали все що було, все що залишилось... як в такому випадку діяти??? хіба потрібні нам були такі визволителі???

Луций
14.10.2009, 12:19
та він приїхав на футбол на Шахтьор подивитись:-D

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:23
ананцефал це ви самі придумали, тому шо такого слова в медичній літературі не існує..
Анацефал — неполноценный человек, появившийся на свет без головного мозга и черепной коробки
Мекола, я ну буковку Н лишнюю шлепнул.

Адольф Гитлер
14.10.2009, 12:25
Колян, ответь на мои вопросыи прочитай понятие Анацефала

Луций
правильно звучить аненцефал, такшо тут не в лишній букві "н" проблема;-)

Луций
правильно звучить аненцефал, такшо тут не в лишній букві "н" проблема;-)

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 12:30
Заболотний дивись за помилками краще.Люди захищали свою землю,нема чого лізти у чужий город і нав*язувати своі права.Совєти скрізь лізли і робили,що хтіли.А люди відстоювали свої права і землю,і шо в цьому поганого?Треба вчитися відстоювати хоча б своє.Нема чого робити на нашій землі комусь і знишувати наш народ.

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 12:43
Люди — прекрасні.
Земля — мов казка.
Кращого сонця ніде нема.
Загруз я по серце
У землю в’язко.
Вона мене цупко трима.
І хочеться бути дужим,
І хочеться так любить,
Щоб навіть каміння байдуже
Захотіло ожити
І жить!
Воскресайте, камінні душі,
Розчиняйте серця і чоло,
Щоб не сказали
Про вас грядущі:
— Їх на землі не було

Луций
14.10.2009, 12:43
Юра Кримзов (Y) (Y) (Y)
(v) (v) (v)

Луций
14.10.2009, 12:46
Людмила Бадіон "Виш ...,(Y) (Y) (Y)
(v) (v) (v)

Ариель
14.10.2009, 12:47
ВСІХ ПАТРІОТІВ УКРАЇНИ ВІТАЮ З СВЯТОМ!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Архизлодей
14.10.2009, 12:51
Вы же понимаете, в этот раз США не полезут защищать сепаратистов,
-------------------------------------------------------------------
Це - я сепаратист у себе, в своїй Україні?

Айсберг
14.10.2009, 12:58
Як для мене то сепаратист - це той, що вбиває клин між Западною та Восточною Україною. Той, хто робить усе, щоб розділити країну навпіл.

Архизлодей
14.10.2009, 13:01
А для мене, сепаратист, це той, хто початково ділить мою вітчизну на східних і західних.

Playgirl
14.10.2009, 13:03
Назар-(Y)(v)

Айсберг
14.10.2009, 13:03
Людмила Батіон, по-перше - ми з Вами на брудершафт не пили.
По-друге, Ви подмінюете поняття: антисоветизм (антикоммунизм) і шовинистичний націоналізм.
По-третте, Ви так і не відповили на запитання: ЩО ЗРОБИВ БАНДЕРА ДЛЯ НАРОДУ УКРАЇНИ І ДЛЯ УКРАЇНИ В ЦІЛОМУ?
Балачкі про захист землі від Советів не витримують ніякої критики, бо поляки не були советськими аж ніяк.
Може запитаєте в посольстві Іхраілю, як евреї відносяться до таких "героїв"?

Raffaello
14.10.2009, 13:06
Виталий(Y)

Lady In Red
14.10.2009, 13:08
Виталий (Y)

Бриз
14.10.2009, 13:12
Проблема Тягнибока в том что он думает о западноукраинском проценте населения. Быть патриотом это хорошо. Но как же другие народы населяющие территорию Украины. Тоже заставить любить бандеру?!

Архизлодей
14.10.2009, 13:14
Може запитаєте в посольстві Іхраілю, як евреї відносяться до таких "героїв
-----------------------------------------------------------------------
З таким же пієтетом відносяться українці (і не тільки) до постатей таких героїв, як Уріцький, Свєрдлов, Ягода та багато інших із тієї ж когорти...

Ариель
14.10.2009, 13:17
Давайте спитаємо в посольстві Ізраілю...
Потім спитаємо,що думали турецькі хани про Запорізьку Січ... А далі запитаємо в фашистів,від яких боронили рідну землю...І т.д. і т.п.А коли ж самі думати почнемо та поважати свою історію?

Архизлодей
14.10.2009, 13:17
Проблема Тягнибока в том что он думает о западноукраинском проценте населения. Быть патриотом это хорошо.
0---------------------------------------------------------------------------
Неправда від початку й до кінця! Батьківщина українського націоналізму - Велика Україна: Донцов із Мелітополя, Міхновський з Киїавщини, Сціборський із Житомира.

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 13:18
Споконвіку в держави, у нації
Стало добрим законом, панове:
Жить не може людина у Франції
І не знати французької мови.
То вода для людини для спраглої,
Джерело життєдайне, чудове.
Жить не може людина у Англії
І не знати англійської мови
В кожній мові – квітіння конвалії,
Гуркіт грому і гомін діброви.
Жить не може людина в Італії
І не знать італійської мови.
Із колиски до миті останньої
Є в людей розуміння здорове:
Жить не може людина в Іспанії
І не знати іспанської мови.
Хай слова вирізняються в реченні,
Як зерно, а не жмуття полови.
Жить не може людина в Туреччині
І не знати турецької мови.
Може, в мене поняття і спрощені,
Та тримаюсь такої основи:
Жить не може людина в Угорщині
І не знати угорської мови.
Жить не можна в Норвегії, Швеції,
Вже й в Прибалтиці, вже і в Молдові,
У Німеччині, в Польщі, у Греції
І не знати державної мови.
Тож думки пропливають, як тіні,
В далину, в безгоміння Дніпрове:
Жити можна лише в Україні
І не знать української мови…

Бриз
14.10.2009, 13:28
Назар я не о том где зародился национализм. Или Тягибок не патриот? Только зачем навязывать любовь к Бандере?

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 13:30
Заболотний-БаДіон.Юля тобі відповила,що зробилаи.І чому я маю питати у кого як вони відносяться і що думають.Та мені байдуже.Чома я маю до когось прислухатися.Треба єднатися і відстоювати свою думку ,а не жити чиїмись мозгами.Я люблю свою країну і ні кому не дам її ображати.

Архизлодей
14.10.2009, 13:32
Только зачем навязывать любовь к Бандере?
--------------------------------------------------------
А що, невже Бандера не хотів волі й незалежності Україні?

Бриз
14.10.2009, 13:36
Может и хотел. Так почему его так нелюбят восточной части Украины?

Архизлодей
14.10.2009, 13:38
Может и хотел. Так почему его так нелюбят восточной части Украины?
-----------------------------------------------------------------------
Може вони просто не хотіли волі своєму народові? Не думаю. Скоріш за все перемогла там (тимчасово) русская ідєя....

Не Как Все
14.10.2009, 13:46
Чесно кажучи, не розумію тих людей, які не мають, навіть"зеленого"поняття про історію України, так голосно і переконливо насмілюються критикувати боротьбу ОУН-УПА!!! Це що - власна історія?... Чи можливо ці думки сформовані від прочитаних радянських підручників? Чому тоді такі люди, не беруть до уваги хоча брозсекречені архівні документи СБУ,які стосуються боротьби ОУН-УПА і власне особистості Бандери, і які чітко дають відповідь на питання, щодо революційного протистояння цієї організації...

Айсберг
14.10.2009, 15:17
Вадим Потапенко, діко вибачаюсь, але до чого тут хани Кріму та фашисти до евреїв, яких теж знищував УПА?! :-O
Ви мене дивуєте аналогіею!

Айсберг
14.10.2009, 15:28
Людмила Бадіон (пробачте за помилку), але я щось не зрозумію... Вам байдужа чиясь думка, бо своя Вам краще, але Ви хотіте єднатися...
Без компромісу та прислухання до думкі опоненту - о якому порозумінні може йти мова?!
Як говорив монтьор Мечніков: "Согласие есть продукт достигнутий при полном непротивлении сторон".
Що робити?! Мій дідусь з-під Рівно, Советську владу побачив у 39-ому році, пройшов від першого дня війні до перемогі над Японією - загарбник ї зрадник?!!!:-O

Луций
14.10.2009, 15:34
а мій дідусь, який був воїном УПА, воював за рідну українську землю, який нізащо відсидів 10 років в таборах на Далекому Сході, хіба він недостойний звання учасника національно-визвольної боротьби???

Айсберг
14.10.2009, 15:37
Назар, от такої! Ви ж росказували, что нічого шовіністичного в "Свободі" немає, тількі-но боротьба з комунізмом та сталінізмом і туй Ви щось - про "руську ідею"?! Де ж толерантність?!;-)
До речі, я тут приводим надпис на срібної дошці-антімінсі подарованної Храму Гроба Господня в Єрусалимі Мазепою:
"подаянием ясновельможного его милости пана Иоанна Мазепы, российскогогетмана". То що це, Мазепа був руськоъ ідеі???!:-O

Айсберг
14.10.2009, 15:40
Пан КліщЪ, хтось десь тут говорив про те, що такі УПА УПІ була різніцею? До речі, хто його репресував? Влада, як політична сила чи руські, як народ?

Луций
14.10.2009, 15:44
його репресував радянський режим...

Луций
14.10.2009, 15:48
його репресував радянський режим... а до російського народу в мене немає претензій бо вони самі немало постраждали від своєї влади... в мене є претензії до російської влади, яка вказує хто для нас герой а хто ні... хай в себе розбираються, скільки вони ше будуть втручатись в наші внутрішні справи???

Бояка
14.10.2009, 15:52
У Києві парад УПА (десь коло 4000)...Комуністи і Вітренківці Хероїв не пустили на Хрещатик...То вони городами походили...

Бояка
14.10.2009, 15:54
хіба він недостойний звання учасника національно-визвольної боротьби???
Достоїн...Але не Великої Вітчизняної...Там трохи інші герої були...Ватутін,Кузнецов,Рокосовський,Матросов.....

Айсберг
14.10.2009, 16:21
То есть, к русским, как к нации, у Вас претензий нет? Тогда о чём мы спорим?:-D

Луций
14.10.2009, 16:33
а хто вам сказав шо в мене є претензії до росіян, вони звичайні люди, такі як ми... от тільки правітєльство їхнє дістало...

Архизлодей
14.10.2009, 16:42
http://noviny.narod.ru/smi-00001202.html
----------------------------------------------------
Хто кого не пустив?

Амазонка
14.10.2009, 16:50
Ну , ясно, вимагати він може...
А от чи буде таке звання, сумніваюсь

Архизлодей
14.10.2009, 16:50
Стыдно должно быть.
--------------------------
Кому?

Ахтунг Фкау
14.10.2009, 18:06
Віталій,а до чого тут думка.Ти вважаєшь,що Бандера створивши армію українського народу із добровільців,піднявши народ проти комуняк,не хотів волі і незалежності України?Та як би всі піднялись як один і відстоювали свою незалежність,давно був би і наш прапор ,ознака державності,наша мова(котра знищувалася) і наш народ.Кожний залишається при своїй думці і це не заважає жити в мірі і злагоді.

Айсберг
14.10.2009, 20:04
Пан КлещЪ, а мене дістав наш уряд. Що робимо?

Bella Donn
14.10.2009, 20:06
всех на мыло)

Айсберг
14.10.2009, 20:17
Пані Бадіон, а скількі українського народу було в його армії?
Скількох він зміг підняти? Процентне відношення українського народу, що пішло за ним і тіх, хто не схотів піти?
На зразок: за Мазепою пішли 3 тисячі козаків з 60 тисяч реестрових. До речі, всі з тих, хто пішов за ним практично усі були пробачені і розселені у Слобожанщіні.

Луций
14.10.2009, 20:25
пане Заголотний, мене він також дістав, і шо???

Бывалый
14.10.2009, 20:35
У Києві парад УПА (десь коло 4000)...Комуністи і Вітренківці Хероїв не пустили на Хрещатик...То вони городами походили.. Володимир Мончук!!Слово Герой пишеться не так, як Ви написали!

Бояка
14.10.2009, 20:39
Ти вважаєшь,що Бандера створивши армію українського народу із добровільців,піднявши народ проти комуняк
Зате з німцями:-(Сьогодні цікаву думку висловив один нардеп:Бандерівці воювали з Мельниківцями,а ті з загонами Боровця...То вони що всі за різну незалежність були?Незрозуміло....:'(

Азбука
14.10.2009, 20:41
От Ющенко можно было всего ожидать и этого тоже можно. Он же после тяжелой болезни! Он столько операций перенес. "Ума "хватит и на это. У нас же все идет от героев дУпа. Наверно они и мир сотворили... Они "как боги". Им теперь вроде все можно, если мы не будем поддаваться этому бреду! Наши большие, как сказал ющенко в своей последней проповеди друзья- поляки, и то приговорили бандерлога к смертной казни. У них даже хватило ума не пустить велопробег в этом году в честь этого убийцы на территорию Польши! Ну а мы, как всегда, готовы смолчать и слушать дальше сказки о бандерлоге. А что еще может придумать тягничто-то? Потом начнет евреев и русских убивать, потому что по его мнению Украина для украинцев? А меня больше интересует другой вопрос, а почему националисты так уверены, что Т.Г.Шевченко пошел бы с ними вместе? Да он бы с ними на одном гектаре.... Они нашего украинского поэта себе призватизировали! А Тарас Григорович плевать на националистов хотел с того света!!!

Бывалый
14.10.2009, 20:43
Володимире Мончук, ми з Вами на " ти " не переходили!!!!!!!!!!!!!

Бояка
14.10.2009, 20:44
Тарас Григорович ляхів дуже не любив!(Y)

Бояка
14.10.2009, 20:46
Руслан Верещак.Я з Вами і не спілкувався-то фраза Бадіон,щось Ви не таке зрозуміли....

Министр
14.10.2009, 20:47
Тарас Григорович взагалі любив жінок і гарне життя!

Бывалый
14.10.2009, 20:49
А чого це має вимагати Тягнибок? Це має
йти від душі всіх Українців!!!!

Бояка
14.10.2009, 20:49
Але от ляхів і панів дуже не любив....Мабуть не прсто так!

Луций
14.10.2009, 20:50
пані Радіонова, бачу у вас вже якісь видіння, прямо як у вашого духовного поводиря ВІКТАРА ФЬОДОРОВИЧА...

Бояка
14.10.2009, 20:51
Руслан Верещак-так чому титульний,елітарний УКРАЇНЕЦЬ Ющенко не присвоїв звання Героя Бандері,все ж таки?Уже і 100 річчя відсвяткували....

Министр
14.10.2009, 20:53
по теме: я как украинка против таких героев, которые добивались своих целей ( пусть даже благородных) посредством убийств. Убийств не только своих врагов,но и ни в чем не повинных людей

Бывалый
14.10.2009, 20:57
Присвоїть, Володимире,обов"язково присвоїть!! Попри Вашу незгоду!!!!

Бояка
14.10.2009, 21:03
Якщо вспіє....

Бывалый
14.10.2009, 21:06
Не "вспіє", а встигне...

Бояка
14.10.2009, 21:08
На Вінничині так кажуть...А взагалі то він запізнився...

Бывалый
14.10.2009, 21:10
гр. Мончук!!! Я сам з Вінниці, і тому не кажіть як в НАС кажуть...

Бояка
14.10.2009, 21:15
Руслан-а я думав Ви зі Львова(чесне слово)...Щодо Бандери я на Вінницькому форумі майже рік тому розмістив тему-про 100 річчя з дня народження Степана Бандери...Можете почитати дукмки вінничан з цього приводу-Вам буде цікаво....

Бывалый
14.10.2009, 21:20
Володимир, я читав. І Вас я пам"ятаю в тій группі.. І(якщо не помиляюсь) Ви в двох групах писали-- "Винничане всего мира" і " Винница и винничане".. Там ідентичні теми були... Я теж писав.

Бояка
14.10.2009, 21:23
Руслан-радий бачити земляка,та ще й ?акої поважної професії...Поважаю.(B)

Бывалый
14.10.2009, 21:24
Дякую, Володимире!

Бывалый
14.10.2009, 21:35
Хоча професія- то професія!!!! Перед усім, я Патріот, Націоналіст і Громадянин!!!

Босс
14.10.2009, 21:42
http://www.youtube.com/watch?v=2_0jX9u4zAI
видео. Украинские фашисты идут по Киеву

Луций
14.10.2009, 21:48
Андрей Селезов
Фашисти - твого тата діти....(hu)

Бывалый
14.10.2009, 21:52
Андрій Селезов--- Цей віршик Вам! Боже, спаси нас від скверни,
Виведи нас із проваль,
Щоб ми зрозуміли, доперли,
Що ми не такі, як москаль!
Бачиш козацькі могили,
Кров, мов багровая шаль...
Тебе, Українцю, родили
Не так, як родився москаль!
І зорі тебе колихали,
Й стежки тебе мчали у даль.
Тобі колискову співали
Не ту, яку слухав москаль!
Тебе народили герої
Із серцем, немов пектораль.
Пануй в свому власному домі
І дякуй, що ти не москаль!
Бо ми споконвіку тут жили,
Тут пам'яті вічна скрижаль.
І предки твої говорили
Не так, як говорить москаль!
Нас війни й історія били,
Однак наша сила, як сталь,
Бо пращури наші не пили
Отак, як бухає москаль!
Бо рідне попсою не стерти,
У спирті не втопиш мораль...
О Боже, не дай нам померти
Отак, як вмирає москаль!

Луций
14.10.2009, 22:03
Андрій Селезов
людина яка називає свою батьківщину Малоросією неповажає ні себе ні своєї країни, і не місце таким в Україні...

Маячок
14.10.2009, 22:06
Мекола(Y)

Антивирус
14.10.2009, 22:50
Мекола,А ДЕЖ ПОВАГА ДО ЛЮДИНИ?хамство i бiльше нiчого?

Луций
14.10.2009, 22:52
а до таких в мене нема поваги, він сам себе не поважає...

Антивирус
14.10.2009, 22:58
Унас форуме есть амереканские украинцы,Я их тоже не уважаю(N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

Босс
15.10.2009, 05:32
Зашевелились "свидомые" козлы8oI 8oI 8oI 8oI 8oI

Бывалый
15.10.2009, 07:03
Селезов, базар фільтруй!

Альф
15.10.2009, 07:19
Националисты как были недалекими, так и остались...
Стишок обиженных бандеровцев....

Баттерфляй
15.10.2009, 07:40
Большего бреда, чем этот "стишок" никогда не читала(N)

Айсберг
15.10.2009, 08:31
Пан КліщЪ, а Ви можете роз'яснити термін "Малороссия"? У тодишнему контексті?

Бояка
15.10.2009, 10:11
Перед усім, я Патріот, Націоналіст і Громадянин!!!

А я - Патріот,Інтернаціоналіст і Громадянин!!!

Хуан Миг
15.10.2009, 10:16
"Давайте еще гитлеру памятник на кресте замесь Ленина поставим", есть нормы морали история, просто надо отделить преступников от героев, а предателям позор и забвение!!!

Бояка
15.10.2009, 10:22
Україна - не тільки родина, там де зрiс й народився де я,
Це земної любові краплина, І родюча прекрасна земля.
Річка, озеро, спів соловейка - Все це рідне мені і живе.
Навіть човник з паперу легенький, Що на хвилі тихенько пливе.
Україна - це лагідне море, Невловима захоплення мить,
І безмежної сині простори, Де Дніпро сивочолий шумить.
Це розлога червона калина, Що росте біля хати в саду,
І знайома маленька стежина, По якій я до школи ходжу.
Тихі зорі і скрипочки звуки - Все прекрасне душею ловлю.
Україна - моя Батьківщина, - Та, яку я безмежно люблю.

І москаль тут ні до чого....

Хуан Миг
15.10.2009, 10:37
І москаль тут ні до чого....

Вы имеете в виде тго Москаля что в крыму сидит и бандитов ловит!!!:-D

Адольф Гитлер
15.10.2009, 10:50
Шалом, правоверные!!!
Шо вы ругаетесь как малые дети?
И шо эти патриоты и не вспомнили что сегодня день гибели их горяче любимого С. Бандэры!!???
Минута молчания по невинно убиенному рабу Божьему Степану.

Адольф Гитлер
15.10.2009, 10:51
Клищ и Кризмов а промониторьте ка судьбу Бандеры и Мазепы, чем они схожи?

Адольф Гитлер
15.10.2009, 10:52
Скрепинский, я НАЦИОНАЛИСТ и ПАТРИОТ!! Так шо я по твоему недалекий? Конкретнее надо писать, конкретнее

Адольф Гитлер
15.10.2009, 11:09
Кризмов, не уподобляйся тем кого ты так не любишь, отвечай на вопросы.

Адольф Гитлер
15.10.2009, 11:13
А по поводу УПА-2 - не льсти себе, ты забываешь, а может и не знаешь, что в сравнении с твоей подготовкой в скаутских-пластупнских лагерях, большинсво противников шовинизма и нацизма прошло хорошую подготовку в аримии СССР, как выкуривать духов из пещер люди знают, и как проводить зачистки лесов тоже, так что в схороне или крыивке отсидется неудастся. Разве что как ваш ИДОЛСтепанрвонете на запад к своим кормильцам и идейным вдохновителям

Архизлодей
15.10.2009, 11:44
Ви ж росказували, что нічого шовіністичного в "Свободі" немає,тількі-но боротьба з комунізмом та сталінізмом і туй Ви щось - про"руську ідею"?!
-------------------------------------------------------------------------
Порадив би вам крім того, як читати, ще й розуміти прочитане.

Артист
15.10.2009, 14:00
У меня вот возник вопрос. А почему не хотят дать хоть какие медальки тем, кто в 91 году документально заверил и принимал участие в документальном заверении Независимости Украины..? Как не странно они никого не убили, а так-же дали ВАМ всем упёртым личностям ту ДОЛГОЖДАННУЮ Независимость! А так-же неужели во время ВОВ организовать украинскме дивизии, по освобождению Украины, была идея и инициатива самих украинцев( получается что под шумок, с "национальной идеей", а не из преклонения перед более сильным, вот так взяли и начали воевать..). Да и язык во времена СССР если бы не признавали, то в школах бы не допустили...
Кстати из преведённых ниже достежений Бендеры я увидел только два - остальные это производные одного и того-же

Я уже писал в других форумах, но повторюсь - историю надо конечно знать, но она в Украине началась в 1991 году, всё остальное было пред история...,

Артист
15.10.2009, 14:03
...СССР, да и мремя всё переворошило, а потому нужно улучшать и облагораживать то что уже есть, научиться жить с тем народом что уже есть, а тыкать пальцем за спину не надо...

Хуан Миг
15.10.2009, 14:08
Ну и как разрешть этот вопрос, решает большенство поэтому нужен эффективный опрос мнений, и решим да или нет!!!!

Артист
15.10.2009, 14:22
Вот это более продуктивное предложение, хоть практика и показала что демократия в Украине не приживается (принцип моя хата с краю, а потому побеждает коррупция), но это же лучше чем тыкаться друг в друга... А вообще герои не те кто хотел и во всеуслышание кричал об этом... В Украине полная страна героев - жить не смотря не на что и выживать вопреки всему... Сколько было во время ВОВ тех, кто под страхом смерти прятали ЛЮДЕЙ и не важно каких...

Адольф Гитлер
15.10.2009, 15:17
Вчерась смотрел интревью Тягныбока - ну дыбил конченый. Уберм идола с Бессарабки и они закончут свое существование.
Так может говорить только чмо (человек мало образованы) Памятник который занесен в реестр ЮНЕСКО хочет убрать. Да чем это быдло лучше того быдла которое в 17 - 41 взрывало церки, памятники и т.д.? Или ему можно ради благой идеии.

Бояка
15.10.2009, 15:21
Там у них в "Свободі" взагалі зібралась публіка-Фаріон(сумасбродка-істеричка),Бенюк-цей несмішний клоун-націоналіст....І вони щось там"воображають"....

Айсберг
15.10.2009, 15:33
Пан Кримзов, а що, Ви тоже десь за бугром? Українською пишите немов "PROMPT"ом перекладаєте?! Та ще й версії десь першої!

Айсберг
15.10.2009, 15:41
Пан Гусак, вимушен признати, що Мазепа такі дав Малоросії до своеї зради багато чого. Проти серця, але дав. Й церкви строїв й меценатом був. Хтів народної любові, бо його вважали "ляхом".
А що дав Бандера, окрім вбивств людей, ніяк не чую відповіді. Лише якісь "потусторонние голоса" (с). Загальні вигукі та галас.
Жаль що в його шанувальників немає аргументів, лише лозунгі та образи.:-(
А так хотілося почути хоть щось, чому можно було би повірити!
Хоча, як говорить мій товарищ, - "я - хохол, пока не увижу, не пощупаю - не поверю!":-D

Айсберг
15.10.2009, 15:44
Пане Назар, я прочитав Ваши пости та усвідомив, що кров наша (несвідомих інтернаціоналістів) такі поллється!
Ви ж це писали?!;-)

Айсберг
15.10.2009, 15:49
О це що:
Може вони просто не хотіли волі своєму народові? Не думаю. Скоріш за все перемогла там (тимчасово) русская ідєя....
Це Ваш пост? От би Ви написали "перемогла тимчасово комуністична ідея" - то да, то такі проти комуняк. А так... якесь непорозуммя в голові й буркотяння у череві!:-D

Волк
15.10.2009, 16:05
І правильно зробить хто проти цього - неуки(v)

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 16:12
Тільки за.
БАНДЕРА Герой УКРАЇНИ.(v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v) (v)
СЛАВА УКРАЇНІ.

Билл Гейтс
15.10.2009, 16:17
Кучмий ..не лопни ..твои лозунги -это как у собаки ..ГАВ_ГАВ-ГАВ .. Еще вышиванку китайского пошиву надень ..или на тебя нема такого розмеру..?;-)

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 16:26
Сергій Іванов!
Я вас що чимось особисто образив?
Назвав вас якось образливо?
Чому ви мене ображаєте?
Ви всі ті що за яника,всі такі бовдури?
Поки що не буду реагувати на ваші пости,і ображати вас.
Але тільки поки.
Ще раз образите,нарветесь.
Вам поки ще попередженя.
Тільки потім не пишіть що не ви раніше почали,і жалітися до адміна.

Билл Гейтс
15.10.2009, 16:31
Кучмий ..иди копать схрон ..тебе много нужно работать ..

Бояка
15.10.2009, 16:36
Ви всі ті що за яника,всі такі бовдури?
Навпаки-бовдури,хто не за Янека...Причому конкретні...Обмануті і покинуті...Але не здаються...Молодці!

Антивирус
15.10.2009, 16:40
Сегодня посмотрел выступление бандеровцев в Киеве,ЭТО УЖАС, ВСЕХ НУЖНО ПОВЕСИТЬ НА МАЙДАНЕ,А ПОТОМ СЖЕЧЬ.И они хотят во власть?БОЖЕ СПАСИ И СОХРАНИ ОТ ТАКИХ НЕЛЮДЕЙ.

Возраст Христа
15.10.2009, 16:42
Євген Кучмій.
Если Вы и вправду так считаете... Мне Вас очень жаль. Вы несчастный человек, причем - неисправимо несчастный...

Билл Гейтс
15.10.2009, 16:43
Ох как им властушки хочется..(md) Как бы они отыгрались ..на русскоязычных ..Это у них только лозунги .."Украина едина" А за пазухой припрятаны другие лозунги..Уроды..(N)

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 16:50
Євген Кучмій.
Если Вы и вправду так считаете... Мне Вас очень жаль. Вы несчастный человек, причем - неисправимо несчастный...
Вікторе!
Чому ви так вирішили що я несчасна людина?
Можливо я в сто разів счастливіший за вас.
Панове чому такі ви агресивні?
Наприклад я вам ще нічого не сказав,а ви вже купу образи написали на мене.
Можете писати на політиків що угодно,але до особистостей не потрібно звиртатись.
(B) (B) (B) Це вам трьом.

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 16:51
Сам ты Урод!!!(N) (N) (N)

Возраст Христа
15.10.2009, 16:52
Евгений Холманских
а вообще больше похоже на "сатаниэ"
Парни, да бросьте вы смотреть на эти алигофренов. Ведь они доживают последние денечки, до выборов. Там у них наступит просветление, даже без вмешательства докторов.
А пока есть заказ и есть поддержка, надо надрывно орать, иначе нет перспектив. Хотя в любом случае у них, этих самых перспектив, всеравно нет. ИСТОРИЯ не прощает предателей...

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 16:53
Вы мне Евгена не обижайте.Пасть порву

Возраст Христа
15.10.2009, 16:55
Євген Кучмій. Я к Вам не как к ЛИЧНОСТИ, а в Вашем лице, как к движению, если пожелаете. Но всеравно жаль вас, даже как ДВИЖЕНИЕ.

Возраст Христа
15.10.2009, 16:58
Богдан Батура. Ой, я наверное больше не буду обижать. Страшно то как.

А хотя, может и буду, не только же вам можно обижаить...:-@

Воланд
15.10.2009, 16:58
Вы уже со своим русскоязычием КАК ДУРАКИ СО СПИСАННОЙ ТОРБОЙ. Все неможете себе цены сложить. И зачем оскорблять человека только за то чтоу него другое ОТЛИЧНОЕ от вашего мнение.Господин Тараненко, может бытьдавайте пусть Евгений Кучмий вам в ответ напишет что бы на майдане ещекого то сжечь нужно!? ТАКИХ МУДАКОВ КАК ТЫ- ТАРАНЕНКО НУЖНО ЗА ЯЙЦА ВЕШАТЬ НА СТОЛБАХ ТЕЛЕГРАФНЫХ, ДЛЯ ПРИМЕРУ!
СВОЛОЧЬ НАБОЖНАЯ, КОГО ТЫ СОБРАЛСЯ ВЕШАТЬ, СОБСТВЕННЫЙ НАРОД!?!? ПАСКУДА, ТЫ ЧТО ПРОПАГАНДИРУЕШЬ, КАКИЕ КОСТРЫ НА МАЙДАНАХ ЖЕЧЬ СОБРАЛСЯ!?!?
ПОЛУДУРОК БЛЯ!!!

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:00
Да ни вам жалеть.Вы лучше себя жалейте.А вот что вы чему то радуетесь,это сразу видно

Возраст Христа
15.10.2009, 17:02
Богданчику. Неужто интеллекта, только на - "САМ ДУРАК"?
Скудновато выглядете???

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 17:04
Дякую хлопці!
Та не переймайтесь,вони вже показали своє лице.
Вони б і Мати рідну вбили би якби тільки янику догодити.

Возраст Христа
15.10.2009, 17:07
Богданчик, да чему же мне радоваться? Ведь в Украине у меня много родни. И все страдают от таких уродов как, извините Вы и иже с Вами...

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 17:08
А якщо буде потрібно,то і на Майдані зможемо підвісити кого потрібно.
Але це буде дуже довго,бо таких як ви,дуже багато,і ви всі ті що з такою думкою,будите стояти в черзі.

В Нём Что-то Есть
Да с тобой, балбес,и говорить не хочется .А Тараненко- гадёныш.провокатор и нечего с такими церемонится.он по хорошему не поймёт ,гнида.Сейчас начнёт на меня грязь лить

Воланд
Иванов, ты еще косоворотку надень и балалайку в зубы возьми, для убедительности. На лбу наколку сделай- двуглавого орла, что бы ВСЕ видели что ты русскоязычный.
Со своим русскоязычаем как дурачок с заезженной пластинкой, из года в год одно и тоже. Ничего другого придумать не можете, как будто если вдруг все станут русскоязычными то сразу при коммунизме заживем. Ты бы так горло рвал за украиноязычных в России, "ПАТРИОТ" хренов!

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:09
Смирнова ..ты их считала что ли ..а передали что всего около 5 тыщ ..уродов там было УПАвцев..а ты аж 20 насчитала ..брехня

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 17:10
СЛАВА УКРАЇНІ!
Юля! Героям Слава.

В Нём Что-то Есть
Євген Кучмій(Y)

Билл Гейтс
Кецкало ..ущлепок заскочил в группу ..или клон твой ..ротельник прикрой недолго бычарить осталось ..куда вы денетесь после выборов ..все по схронам еще лет на 50 :-D ;-)

Богинь Не Встречал
15.10.2009, 17:12
Я за , справді Бандера, Шухевич національні герої.

Возраст Христа
15.10.2009, 17:13
Ой... Гляжу на вас всех и прям обзавидовался... Какие вы все одержимые идеей, касается бандерлогов, только вот идея ваша второй свежести, т.е. тухлятина. (fr) (fr) (fr)

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:14
Таких как ты Иванов Ушлёпков пи-ть будем если напроситесь

Воланд
15.10.2009, 17:14
Иванов, меняй фамилию на КОЗЛОВ! И ПОШЕЛ ТЫ НА ХЕР, МУДАК ПРИТРУШЕННЫЙ, ТЕБЕ ПОРА ЛЕЧИТСЯ ЭЛЕКТРИЧЕСТВОМ! МАРАМОЙ ЗАЦИКЛЕННЫЙ!
Еще такое ГАВНО как ты мне будет рассказывать что делать!

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 17:15
Блин перейду на російську,бо ці не певні,не розуміють,та й ще матюкатися краще російською.
Иванов,ты выпердышь,сидиш там и как собака гавкаеш,да и ещё на девушку,ти что вообще страх потерял,забил запах барской ширинки,залесь под одеяло и не высовывайся,ато закидаем тебя,и таких как ты невыразительных.
Я предупреждал тебя,не хоми.

Возраст Христа
15.10.2009, 17:16
Євген Кучмій А если кому быстро надо, чтобы не дожидаться долго, в очереди, предлагаю топить в проруби??? Тоже будут счастливы...

Галактика
15.10.2009, 17:17
иванов . ведешь себя как быдло. хоть бы харьков не позорил.

ВниЧи
15.10.2009, 17:19
Іваноа а не страшно тобі ворогів наживати?Задумайся!Лишнє говориш!

Антивирус
кецкало,от твоё свинное РЫЛО ЗАХРЮКАЛО АЖ КОМП ЗАГЛЮЧИЛ.

Навигатор ВНит
Ой .а чего ругаются .И о чем спор .Может ктото обяснит?

Билл Гейтс
Юля Смірнова Можешь свою пропоганду в УКРАИНЦАХ вести ..тут то ты никак не можешь дать попередження;-) Что тут врешь что там...(N)

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:20
Да он ни как,он просто быдло

Воланд
15.10.2009, 17:21
тараненко, пойди плешь свою промочи, может мозги работать начнут, если они у тебя есть. ПОЛУДУРОК!

В Слиянии Двух Лун
кецкало,от твоё свинное РЫЛО ЗАХРЮКАЛО АЖ КОМП ЗАГЛЮЧИЛ.
Тараненко!
Да у тебя комп работает от магнеты,крутиш в ручную,а другой пишешь,а когда дрочишь,то магнета отключается,вот он и заглючил.

Навигатор ВНит
Пошто ругаетесь ребята

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:24
Да тебя ,дурак ,никто не пропагандирует.Просто получишь что заслужил

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:25
Саша Переходько Не ты ли враг ..в зеркало на себя давно смотрел ..или тебя только подтяжки держат..Мля как не посмотришь или кащей или пузырь ...Свидомые среди вас то хоть нормальные мужики есть ?

В Нём Что-то Есть
Євген Кучмій,ещё раз(Y)

Возраст Христа
Мишка, да здеся не ругаятся. Здеся бандерлоги агонезируют.......

Навигатор ВНит
15.10.2009, 17:26
Свидомые среди вас то хоть нормальные мужики есть ?
-----------------------------------------
Ну припустим есть

ВниЧи
Євген Кучмій (Y)

Навигатор ВНит
Здеся бандерлоги агонезируют...
---------------------------------------------
А это как?

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:27
Мишка ...кто?:-O

Навигатор ВНит
15.10.2009, 17:28
Сьогодні 20:27
---------------------------------
Ну бандерлоги что творят?

В Нём Что-то Есть
Ну иванов ,ну пародия на мужика.Тебе то чего о них говорить

В Слиянии Двух Лун
Саша Переходько Не ты ли враг ..в зеркало на себя давно смотрел ..илитебя только подтяжки держат..Мля как не посмотришь или кащей или пузырь...Свидомые среди вас то хоть нормальные мужики есть ?
Ну блядь,ты пидар,ебучий,гандон рваный,хуйло с припаеной шеей.
Ты на себя посмотри горе,ебало своё закрой,недорозумение.

ВниЧи
15.10.2009, 17:31
Іванов!Даун ти,і це пітвердить багато хто з цього форуму!Стеж за словами!А то можеш і відповісти за свої слова!

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:32
Банников,про тебя уже забыли,хватит тут онанировать.Мотай к своему Янеку

Воланд
Мишка, да здеся не ругаятся. Здеся бандерлоги агонезируют....... кацапы ГАВНОМ плюются.

Билл Гейтс
Кучмий ..я подсталом ..(fr) (fr) (fr) Во свидомого прорвало ..сейчас побегить ленту пулеметную снаряжать:-P :-P :-P

Возраст Христа
15.10.2009, 17:33
Мишка, а ты че, постов не читал? Ну поставь балалайку в сторонку и вникни. Нето с занятыми рукками не разберешся...

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:33
Саша Переходько Малыш..тебя на три секунды не хватит ...:'( :'( :'(

Воланд
15.10.2009, 17:34
Иванов, признайся, ТЫ дурачок???

В Нём Что-то Есть
15.10.2009, 17:35
Он не признается,он партизан,но не красный,а "голубой"

Навигатор ВНит
15.10.2009, 17:35
Нето с занятыми рукками не разберешся...
-----------------------------------------
НЕ без балалайки никак.
А если честно то что здесь творится.

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:36
Вот Кецкало ..еще по фотке на мужика похож...но остальные ...свидомые ..извените ПАРОДИИ с кем воевать..:'( :'( :'( ;-)

В Слиянии Двух Лун
15.10.2009, 17:36
иванов,да на тебя даже гавна жалко,потомучто оно хоть и гавно но с Украины,и ты не достоин даже сожрать его.
Ебетик ты хуев.

ВниЧи
15.10.2009, 17:38
Да він ще й боєць!Та й втече від будь-кого за три секунди!Балабол ти іванов!

Билл Гейтс
15.10.2009, 17:38
Андрей Кецкало(fr) Неа..я свидомых задрачиваю.. мля сайтовские бойцы ..выскочили как черт из табакерки ..смеюсь до слез:-D :-D :'( :'( :'(

Возраст Христа
15.10.2009, 17:40
Бандерлоговская пи....сня, на последних аккордах издыхает...
Вот что все это значит. А ананировать как здесь упрекали, так не по адресу. Я не повторялся и не стану опускаться до вашего уровня... Прославляйте своих хироев сколько захочете, на здоровье...

ВниЧи
Що голубий це точно!Андрій ооберігайся ,а то він на тебе око положив!

Воланд
Саша Переходько! Что ты Иванову- БЫДЛУ, КАЦАПУ СРАНОМУ БЕЗ МОЗГОВ , пытаешся про вежливость говорить. У него в голове ДЕРЬМО и одна нитка для ушей. Кто с ним не согласен, ОНО убивать будет, потому что ОНО - ЧМО РУССКОЯЗЫЧНОЕ!
ЭТО НЕ РУССКИЙ- ЭТО КОЗЕЛ РУССКОЯЗЫЧНЫЙ, БЫДЛО!